Mini Drivers

Adres: PIŁSUDSKIEGO 41 lok. 54, 66-530 Warszawa

NIP: 5992730826 REGON: 211300799

Mini Drivers
2 191 6 1

Opinie o Mini Drivers

Patryk

Polecam Mini drivers dużo zlecen

Radoslawek

Świetna firma. Dzwia mnie te negatywne opinie. Może ktoś tu pisze o części Mariusza która sam wykończył z synem geniuszem

Nolt
@Radoslawek 16.02.2019 10:59

Nie skladaj na innych. Tu rozchodzi się o Mini Olki a raczej Pawła bo ta dwójka już sobie nie radziła i wzięła na pokład Drozda z jego hazardowskim zamiłowaniem;))

Prawda boli
@Nolt 16.02.2019 11:50

Hahahaha no tak. Pozbyli się Mariuszka bo gdyby nie jego brak to by była dopiero potęga hahahahah Mariusz to geniusz marketingu i dlatego jegi mini tak dobrze funkcjonuje u Adriana z Atu hahahhahahahahahahahahahhaha

Prawda boli
@Nolt 16.02.2019 11:50

Jeszcze Sebastian mógł ich uratować gdyby umiał użyć mózgu :)

Lacky
@Prawda boli 16.02.2019 15:13

Jego kasa Cię tak nie smieszyla jak wykładał na Mini;) Zawsze będzie się za Tobą ciągnął smród który wytwarzasz "pizdezłumen".

Lacky

Nie lubię Łukasza ale szczerze mu współczuję takiej ameby umysłowej jaka jest Olka.

sebek aka żołnierz mefedronu

Taaaaaaaaate zioooooooooła

Kierowca 241

Polecam Mini jeżdżę dziś 1 dzień i dopiero od rana jem śniadanie. Nie wiem jak będzie dalej Ale narazie jest co robić

Przyjaciel

Dokładnie tak jak ktoś pisze Łukasz z Mariuszem mieli mini 3 lata. Po 3 latach nic nie robienia Mariusza Łukasz go pogonił. Mariusz funkcjonował sam rok i już nie istnieje. Ktoś ewidentnie nie umie się pogodzić z porazka

Nolt

Olka znów na bezrobociu bo co minutę wrzuca nową opinie jak to w Mini cukierkowo i wspaniale hahahaha Sama chyba tak myśli, bo poza jej "wyszukanymi" pozytywnymi opiniami są jedynie rzetelne opinie innych użytkowników Mini czy to kierowców czy klientów. Rzetelne wiesz co to słowo znaczy Olu ;)))

Piotrek

Wszyscy klienci uciekli do opti. Jezdzili za 1zl za km a teraz wolą jeździć za 2zl za km Hahahahahaahhaahhahahahaha HahahahahaahhaahhahahahahaHahahahahaahhaahhahahahahaHahahahahaahhaahhahahahahaHahahahahaahhaahhahahahahaHahahahahaahhaahhahahahaha

Nowy

Każdy ma to na co zapracowal. Kiedyś śmiałem się w mini bo jeździłem w numer one teraz sam tu latam bo tam podnieśli stawki i praca kaput

Justa

Warto zaryzykować 20zl żeby sprawdzić czy praca odpowiada. Mi osobiście pasuje

jaro

Polecam przyszedłem z innej firmy i tutaj jeszcze są zlecenia

Prawda

Takie jest wasze podejście zapłaciłem raz na próbę i wiem kolejny raz nie ma sensu a obrażanie nas kierowców nie jest w porządku bo to dzięki nam macie pieniądze.Co innego było obiecywane podczas pierwszego spotkania.Miałem właczoną aplikacje cały czas na jednym z 3 telefonów.Oczywiście telefon z waszą aplikacją "dzwonił" najsłabiej.To forum jest do wyrażania swoich opinii miedzy nami kierowcami.Mogę dodać zdjęcie na waszego fb ale każdy który jezdzi w tej firmie podzieli moją wypowiedź.To my kierowcy cierpimy gdy zleceń jest mało i dlatego każdy podpiera się jakąś aplikacja czy to taxify,opti czy uber.Prawda jest taka że przy tej kwocie nie da się zarobić w tej firmie.Ja w opti spotkałem wielu ludzi którzy odeszli z MINI DRIVERS.Chciałem się przekonać bo każdy jest ciekawy. Zrobiłem łacznie od mojego początku 13 zleceń w innych firmach tyle można zrobić jednego dnia.Każda osoba która tu przyjdzie będzie miała jeden dzień taki jak ja u Was i więcej nie zapłaci.Klienci się skarżą że czas jest podawany zaniżony.Kierowcy sami oddzwaniają do klienta wtedy jak klient słyszy głos nie Polaka często jest nie zadowolony.Wiem że jest wam łatwiej wysłać numer bo są braki kadrowe ale nie jest to dobre rozwiązanie.Kolega który odszedł do konkurencyjnej firmy i zrezygnował z MINI DRIVERS powiedział że miałem najlepszy samochód w MINI DRIVERS wiem że przyjmujecie każde auto ale klient też patrzy na to jakim autem jedzie.Nie wypowiadam się na temat reklamy bo na ten temat nie mam zielonego pojęcia ale moim zdaniem nie jest dobrze.Dużo klientów przeszło do opti bo mieli waszą bazę i sami rozesłali numery telefonów.W opti jest stała cena średnia wychodzi minimum 1,90zł a w korkach więcej czasem 2,20zł no tak zaraz spadnie fala na mnie że są opłaty,no ale moi mili płacę i zarabiam nie tłukę km na doloty.Przez to że aut jest garstka to musimy sobie radzić czyli zapierd@laC kilometry na pusto.Opti ma stawki taksówki no tyle tylko ze nie złapie łapek ani postojów więc klient z ulicy nie podejdzie.Kobiety na centrali Ukrainki maja wieksze pojecie niż u was.Ja mówię moje odczucia i co powinniście zmienić.A dostaje wyzwiska, nie ważne jak byś mnie obrażała ja i tak tu nie wrócę.Słabe podejście.Ludzie prowadzą małą firmkę nie rozumieją że jak nie zainwestują nie będą mieli pracy (jak by był ruch w co wątpie bo jest tendencja spadkowa z kim bym nie gadał)Druga rzecz to podejście do nas pracowników.Nikt nie słucha tego co mówimy,wiem że po tym co piszę wyłączycie mi aplikacje,ale mała to strata.Zbyt mało samochodów i co widać gołym okiem cięcie kosztów.Jeśli ktoś nas nie szanuje a ja mówię że się nie da zarobić i dostaje wiązankę czy to przez telefon czy to na forum.To może wyciągnie wnioski.Mi wisi bo mam pewniaka i wolę jezdzić gdzie mi coś zostaje.Po każdym kursie zapisuje w notesie jaka aplikacja.Wiem że jesteście na przegranej pozycji ale wspólnymi siłami można by ściągnąć kierowców do MINI DRIVERS tylko po co jak roboty nie ma.Mam kilku kolegów którzy poprzechodzili ze mną z innych przewozów.Kolejni też odejdą z sevena.Nie to że ich wyciągam ale wakacje, święta i nowy rok były tragiczne,mysleli że po nowym roku bedzie lepiej ale jeśli ten brak ruchu nazywacie poprawą to dzięki bogu że ja w tej szopce nie uczestniczyłem. Samo to że wy nie macie biura spotykacie się po krzakach to już mi się zaświeciła czerwone światełko.A z każdym dniem kolejne rzeczy zrażały mnie do pracy z wami.Mam tą śmieszną aplikację i patrze patrze można usnąc ale ma też 2 inne telefony które mnie budzą i napędzają do pracy.Finał będzie taki że zostaną wam 2 samochody nikt przy zdrowych zmysłach nie przyjdzie tu,upadek gwarantowany.A dwoma samochodami miasta nie obrobicie jak teraz to jest mordęga.A się dziwiłem że pozwalacie na inne aplikacje bo u was z jednej jest lipa.Ja w przeciwieństwie do was i waszych chamskich odzywek żegnam się miły i cywilizowany sposób. Do widzenia.oby nie bo do końca roku to nikt nie zostanie w tej firmie.Chyba że jacyś ludzie nie znający ekonomi lub inni Janusze biznesu na swoich porozwalanych autach których nikt inny nigdzie nie przyjmie.Smutne to jest brak poszanowania drugiej osoby bo to dzięki nam macie chleb.Nawet nie rozumiecie tego,bo każdy może być smutny że wszystko się wali nie stajecie na wysokości zadania.Tylko czemu obwiniać nas kierowców wyrobników jak to nie nasza wina że tak się dzieje.Najpierw oceńcie siebie bo wasza praca ma odzwierciedlenie na nasze jakże małe "zarobki" jak odejdzie kilka osób na raz a tak niedługo się stanie to zejdziecie z tonu troszkę.ale wtedy będzie już za późno bo nie bedzie komu na pensje płacić.Jestem zdruzgotany bo to forum służy nam kierowcą a nie komuś co wyżywa się na innych zamiast wyciagnąć wnioski i szybciutko poprawić co sie da bo czasem nie da się nic już zrobić i o ile się nie mylę być może ten monet właśnie zawitał do MINI DRIVERS.

Lacky
@Prawda 16.02.2019 10:42

W 100 % prawda.

Miłosz
@Prawda 16.02.2019 10:42

Tak się traktuje kierowców. I nie lepiej klientów, dlatego tak masowo uciekają i jedni i drudzy.

Nolt

Jest taki bałagan że kierowcy chwalą się ze jeźdżą na zmiane i nikt nie kontroluje kto i ilu jeździ na jednym numerze. Cwaniaczki wynajmują auta i jeżdżą po dwóch a w biurze mają gdzieś ze ci co baze płacą uczciwie to stoją.Jestem tu do końca miesiąca bo nie godzę się na to. Nawet nie chce mi się pisać o kursach w trasy albo do modlina .

Kasia

Super firma i mają umowy dla kierowców. Jak ktoś nie ma problemów z myśleniem będzie zadowolony. Po opiniach widzę że albo niewielu tu jeździło i piszę to konkurencja albo problemy z myśleniem

Kier

10 godzin 13 zlecen. Polecam warto zaryzykować 20zl na prowizję żeby sprawdzic

Eryk

Polecam Mini świetna atmosfera i dużo zleceń

Duży

Przestrzegam potęcialnych chętnych do pracy w tej firmie. Jedno zlecenie 12 do 15 zł To około 45 min. Ogólnie firma Mini drivers nastawiona na wyciąganie kasy z ludzi ,na wszystkie możliwe sposoby . U nich praca to duże ryzyko, pracy darmowej albo na granicy opłacalności. Krótko mówiąc nie polecam.

Piotrek

Polecam jazdę w MINI więcej zleceń niż uber

Himot

Ja robie od 20:00-6:00 co najmniej 20 zleceń. Pani Ola jest spoko

Duży
@Himot 15.02.2019 18:44

Olka sama rozpływasz sie nad sobą hahaha Bryndza w tym Mini skoro ciągle tu siedzisz i napierdzielasz opinie ;))

Ernest

Jezdziłem jeden dzień i już wiem że tu się nie da zarobić. Minidrivers = 1 zlecenie na 3 godziny. Strata czasu,pieniedzy.

Alicja Majkowska

Ojj słabo. Kierowca taki świetny, że wpakował się w Marynarską i skasował mnie podwójnie!!! Codziennie jeżdżę taksowkami. Najtańsza??? Grosik dowiódł mnie za 27 zł, Wy za 38 !!! Nie polecam.

Kierowca

Polecam. Świetna firma i dużo zleceń. Profesjonalne podejście

Odkryta Tarchomin

Super mili i pomocni kierowcy. Raz mialam mały problem z nowym kierowcą ale obsługa na telefonie pomogła kierowcy. Dostałam też po reklamacji kurs gratis. Obsługa na najwyższym poziomie. Z czystym sumieniem polecilam calej rodzinie

kasia

Jestem klientka mini od 4 lat. Dostępnością było różnie ale odkąd firma się rozlaczyla duuuuuuuzy plus auta punktualnie i za kurs wychodzi zawsze podobna kwota.

Parel

Polecam Mini są zlecenia i to dużo

Piotr

Zbychu wiedziałem że tu napiszesz ha ha Ty chyba każda firmę komentujesz. Podziekuj koledze kto Ci polecil mini:)

Zbyszek

Polecam pracodawcę. Bardzo dużo zleceń. Nie myślałem że tyle tu można zarobić. Pozdrawiam Zbyszek

Roman Maksymenki

Bardzo chamska obsługa! Nie polecam!

94Marycha

Niepoważna dyspozytornia zamawiam auto 5godzin wcześniej A 15 minut przed deklarowany czasem dostaje telefon że jednak nie ma nikogo w okolicy

Piotr Gorski

Najtańsze i najgorsze. U was banda Ukraińców nie raczy nawet reklamacji przyjąć tylko się śmieją do słuchawki i ROZLACZAJA. UBER przynajmniej liczy się z klientem a nie jak te świnie z MINIDRIVERS. I niech właścicielka nie udaje że coś z tym zrobi bo macie klientów głęboko w (usunięte przez administratora) Myślicie że jesteście najtansi to możecie lekceważyć klienta????? CHRZANIC KLIENTA-BĘDZIE NASTĘPNY-OTO WASZE MOTTO

Agnieszka
@Piotr Gorski 14.02.2019 13:07

Chyba pomyliłeś korporacje. Właścicielem nie jest dziewczyna A ma centrali nie pracuje nikt z Ukrainy

Zostaw opinię o Mini Drivers - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mini Drivers