JSW Sig
4 222 6 1

Opinie o JSW Sig

Jan

Witam. Czy w będę jeszcze telefony . Na rozmowy . Knurów-Szczyglowice albo Budryk? Orientuje się ktoś?

Dani

Szukam osób kturzy dojezdzaja na budryk z Rudy Śląskiej lub okolic

Budryk

Mam pytanie ile zarobi ślusarz lub hydraulik w ścianie na budryku?

Adek
@Budryk 16.02.2019 12:54

Hydraulik ma szychty 202 + premia motywacyjna + premia za postęp w ścianie

Budryk
@Adek 16.02.2019 14:23

Ale na nowej umowie czy na starej?podobno na nowej więcej się zarobi prawda?

Majk
@Budryk 16.02.2019 19:24

202 to nowa jest, na starej nie ma stawek! W jakim świecie żyjesz gościu? O co pytasz? Jesteś typowy ryl, 0 rozkminy, podać na tacy wszystko i jeszcze załatwić telefon z sigu i przyjęcie, jprd jakie dnoooo, dobrze że nie robisz hihi, peace prdl się ciulu, pozdro 1050 ajjjjjj

Budryk
@Majk 16.02.2019 20:00

Nie ryl tylko ślusarz ciulu pytam się bo chcą zmienić oddział na md3. I chcą się dowiedzieć ile zarobi hydraulik w ścianie!

Majk
@Budryk 16.02.2019 20:17

To wiesz ile zarabia ale klapiesz pyskiem ciulu. Masakra kto tu będzie robił za 5 lat

Budryk
@Majk 16.02.2019 20:51

Tys jest jakiś niedorozwiniety właśnie się pytom ile się zarabia w ścianie bo nie wiem (usunięte przez administratora) co za matol..

Raflik
@Budryk 16.02.2019 21:35

Na pewno jako hydraulik zarobisz więcej niż ślusarz a pieniądze są bardzo dobre praktycznie prawie tyle co mają sekcyjni trochę mniej niż kombajnistą czy strzalowy. Ale robota jest ciężka i jeśli nie masz doświadczenia to lepiej szybko się nie cis do ściany bo ryle cię zjedzą a jak się pojejesz z wężykami i dostaniesz 260 barami to możesz zostać kaleką. Piszę tu bez sarkazmu, jak najdłużej chodź jako drugi do ściany i odwlekaj kurs hydrola jeśli nie masz doświadczenia.

Hajna

Ile zarobi wiertacz z 8 letnim stazem, za 20 dniowek i 2 soboty? Chcialbym sobie porównać bo pracuje na pgg.

auer
@Hajna 15.02.2019 11:02

zarobki w PGG są średnio o 1/3 nizsze niz w jsw

Pniowek
@Hajna 15.02.2019 11:02

5500-6000

Bomb
@Hajna 15.02.2019 11:02

I jak tam twoja opinia na ten temat ?? jak to w pgg wyglada dla porownania?

Hajna
@Bomb 15.02.2019 15:34

Za 20dniowek w tym 15nocek + 2 soboty, 3800 za listopad,

Ślusarz
@Hajna 15.02.2019 18:00

W sigu 3800 ma pracownik niewykwalifikowany na oddziale mechanicznym który chodzi do zbrojeń/likwidacji z rocznym stażem za czarne dni.

Hajna
@Ślusarz 15.02.2019 21:51

No tak to wygląda niestety, miesiac 22dni i 3 soboty bym wyszedl kolo 4500, ale no widac niema co porównywać, myslalem ze na jsw jest roznica w kasie tylko na przodkach lub wydobyciu.

Robol
@Hajna 15.02.2019 23:28

Ale nie wszedzie to tak kolorowo wyglada , gkt szarfisci czy tam md4 odstawy , pobierka , md4 slusarze od kolejek to az takiego przebicia miedzy pgg a jsw nie ma ,

Hajna
@Robol 16.02.2019 10:46

No ja to rozumie, dlatego niewiem czy ryzykowalym gdybym mial szanse sie przenieść.

Majk
@Hajna 16.02.2019 16:50

Szczerze? Jak masz spory staż to nie warto, jako mlodzian jest spora różnica.

Jan

Witam. Czy w lutym będę jeszcze tel . Na rozmowy . Knurów-Szczyglowice albo Budryk? Orientuje się ktoś?

Tak

Witam zlozylem podanie pod sig na stronie sig kandydat. Czy ma jakis sens skladac podanie na stronie jsw kandydat?

koko

jak to jest z tymi L4 w sigu? w pół roku byłem w sumie 20 dni na L4, miałem zapalenie płuc a parę miesięcy później zachorowałem na grype, przeszkodzi to jakoś w przejściu pod grube?

JuzJSW
@koko 12.02.2019 13:44

Nie powinno

Ślusorz
@JuzJSW 12.02.2019 13:47

Szkoda slow czytam tego goworka i mnie krew zalewa... podanie do sigu wysylam co 3 miesiace dostac sie nie idzie. Technik mechanik i kursy do tego. 4 lata na dole ani jednego dnia l4 w tym czasie. Nie zadzwonia a tu co chwile pytania typu: W ile szkole zrobie? Jak mam tyle i tyle rewiru to mi przedluza? Dostalem sie na budryk a chce na knurow Dostalem sie na knurow a chce na szczygly Wezcie sie ogarnijcie udalo sie wam to sie cieszyc powinniscie ze zadzwonili. A nie tylko kombinowac od poczatku...

xd
@Ślusorz 12.02.2019 22:47

twoj sufit to moja podłoga

xd
@Ślusorz 12.02.2019 22:47

i tylko dodam ze widocznie od tej roboty juz ci mozg wysiadl i przestales myslec skoro dalej wierzysz ze tymi podaniami w necie cos zyskasz :)

postronny
@Ślusorz 12.02.2019 22:47

Bez poparcia kogoś wysokiego do SiG-u nie da się dostać, wiem to po sobie. Fakt faktem irytują komentarze i przyjęcia "doświadczonych i wykwalifikowanych" rocznik 95-97 (na prawdę sporo takich!) no ale niestety nic na to nie poradzimy.

Majk
@postronny 13.02.2019 15:35

Widocznie papiery masz słabe kolego. Konkretna szkoła potrzebna, kierunkowa: automatyk, elektryk i robisz od razu. Pozdrawiam 95 rocznik bez pleców.

Ślusorz
@Majk 13.02.2019 18:54

Kolego mam konkretna szkole technik mechanik 4 lata dolu kurs na obudowy zmechanizowane i na kombajny chodnikowe i pare mniej waznych kursow do tego uprawnienia spawacza metoda 111 do rur wlacznie i palnik wiec nie mow mi tu o wyksztalceniu... nie kazdy chcial byc elektrykiem

Majk
@Ślusorz 13.02.2019 20:08

Widocznie są lepsi od Ciebie, lepsze papiery, więcej doświadczenia. Na dzień dzisiejszy Twoja oferta nie jest konkurencyjna na rynku pracy. Trzeba na to spojrzeć obiektywnie, ślusarzy jest multum, górników sporo, elektryków/automatykow brak. Życie zweryfikowało, kto jaką szkołe wybrał, nawet po zawodówkach (elektryków) biorą jak leci, może czas się przebranżowic? Szkoły są otwarte, polecam coś zmienić w życiu, zamiast narzekać.

Majk

Co ma doświadczenie do tego? Płaczecie że się nie umiecie dostać, na Wasze miejsce są pociotki wiadomo jakie bo górnikiem czy ślusarzem może być każdy po pół roku. Na Elektryczny nikt się nie ciśnie bo za dużo trzeba się uczyć i myśleć.

Hanys
@Majk 13.02.2019 23:11

A jakTy to jest na oddziale elektrycznym, sa jakieś np rozdzielnie i jest się tam przydzielonym np, czy się chodzi po całej kopalni?

Adam
@Hanys 14.02.2019 07:49

Na elektrycznym jest tak samo jak na mechanicznym chodzisz po całej kopalni na zbrojenia likwidacje ściany chodniki często tez trzeba na plecach zatransportowac sobie materiał do roboty i często też na wyjazd jakieś elementy

Majk
@Hanys 14.02.2019 07:49

Raczej jest się przydzielonym na dany rejon tj; ściana, chodnik, zbrojenie i likwidacja, telefonisci, EDA (oni latają wszędzie). Jak się coś gdzieś grubszego stanie to Cię tam pośla w więcej ludzi. Dla ogarniętego gościa który sobą coś reprezentuje, na dzień dzisiejszy to Ty dyktujesz warunki dozorowi, gdzie idziesz i co będziesz robił. Lewusy i sciemniacze na elektrycznym noszą osprzęt, haki do kabli, bks no i ciągną kable bo do tego wielkiej wiedzy nie potrzeba, jednak ich praca fizyczna jest nie przeceniona dla nas fachowców.

Hanys
@Adam 14.02.2019 13:53

A jak z zarobkami? Jakie wykształcenie i kursy/uprawnienia trzeba mieć, żeby się tam dostać? Dzięki za odpowiedz!

111
@Ślusorz 13.02.2019 20:08

kiedy wy to zrozumiecie - W MOJEJ GRUPIE SIGOLI ***KAŻDY*** BYŁ Z POLECENIA LUB MIAŁ PLECY W ZWIĄZKACH, NIE MA LUDZI KTÓRZY DOSTAJĄ SIĘ TAM Z DROGI, możecie mieć 20 lat dołu i milion kursów i na was srają bo takich ludzi jak wy są TYSIĄCE, w SiG leży obecnie blisko 10 000 podań, serio myślicie że wystarczy być "dobrym elektrykiem"?

Majk
@Hanys 14.02.2019 14:34

10 i 11 grupa jak masz papiery łatwo policzyć z tabelki. Szkoła elektryczna (zawodowa lub technikum), uprawnienia URE lub SEP, 1 rok stażu na dole.

Hanys
@Majk 14.02.2019 16:06

Majk dzięki za konkretne odpowiedzi!???? jednak można się tu czegoś dowiedzieć !

Górnik KWK Pniówek
@Majk 13.02.2019 23:11

Nie każdemu podoba się praca w której większość czasu poświęca się na leczeniu w (usunięte przez administratora) spaniu i nic nie robieniu. Wszyscy dobrze wiedzą, że Elektryk jest najlepszym projektantem leżanek. Parę lat stażu wystarczy na to aby osiągnąć umiejętności składania lepszego lepszego lęgowiska niż się ma w domu. Elektryk mając pod ręką Logra worek z pyłem i kawałek taśmy z Gwarka robi sobie łóżko, którego pozazdrościć może nie jeden posiadacz nowego z Ikei. Elektryk Się napracuje tylko jak trzeba o własnych siłach rozciągnąć 100m kabla albo nastąpi awaria której nie opanuje w 5 minut. Taka sytuacja występuje rzadziej niż wypadki które są głoszone. Większość z nich jest zawsze obudzonych jak się coś (usunięte przez administratora) nie daj Boże, że będzie to pod koniec zmiany. Kiedy wszyscy idą w stronę szybu on musi zostać, a następnego dnia (usunięte przez administratora) jak bardzo się napracował. Są wyjątki które w momencie kiedy prosisz je o pomoc w zaniesieniu Obudowy, to pomogą i nie narzekają. Elektryk to fucha to kogoś komu nie chce się robić. Taka jest moja opinia i większość górników pracujących na przodkach albo ścianach podzieli moje zdanie. Pozdrawiam Szczęść boże

Majk
@Górnik KWK Pniówek 14.02.2019 17:47

Jesteś taki czy tylko udajesz? Opowiadasz o gościu który chodzi na zmiany na obsługę elektryczna przodka lub ściany i jego zadaniem jest tylko to aby "jechało". Szkoły sa otwarte dla każdego, także możesz uzupełnić wykształcenie i zbijać leżanki. Jak już ktoś napisał na tym forum to co dla Ciebie jest sufitem dla Nas jest podłoga.

Nowy
@Majk 14.02.2019 19:28

Jaka masz szkole kolego i przy czym dokładniej robisz na kopalni?

Majk
@Nowy 14.02.2019 21:07

Technikum elektryczne i inż na MiBM AGH, automatyka i sterowanie.

Nowy
@Majk 14.02.2019 23:15

A do czego chodzisz na kopalni?

Elektryk
@Nowy 16.02.2019 11:03

Pewnie chodzi do kabla bo tylko do tego się nadaje:) gdyby nie elektryk to (usunięte przez administratora) by ufedrowali , prawda jest taka że elektryk zrobi to co ryl ale ryl nie jest w stanie zrobić tego co elektryk, proste ;) żadnej filozofii nie ma w wydłużce taśmy , podwieszaniu szyn, lub poprostu dymania z zelazem ;)

Majk
@Nowy 16.02.2019 11:03

Zbrojenie + fedrunek.

Pola

Czy ktoś się orientuje ile zarobią Panie na lampowni?

Ston
@Pola 15.02.2019 14:25

Lampownie nie są kopalniowe. Tylko firmy zewnętrzne.

Pola
@Ston 16.02.2019 00:40

Na szczyglowicach lampownia jest kopalni.

Normalny

Witam, o której godzinie przeważnie dzwonią z sigu?

Babosz
@Normalny 15.02.2019 11:14

Tez mnie to ciekawi w jakich godzinach bo pracuje tylko na pierwsza zmianę.

Pomocnik
@Babosz 15.02.2019 15:52

Zazwyczaj między 13 a 14.

Przyszła pracownica

Drodzy kandydaci do pracy w JSW - czekajcie cierpliwie na swoją kolej :) Czekałam dwa lata na telefon z kadr i dziś doczekałam się nie tylko telefonu ale i rozmowy kwalifikacyjnej. Także cierpliwość popłaca :) Powodzenia

ChesteR
@Przyszła pracownica 13.02.2019 14:45

Pochwał się jaka kopalnia

xzy
@Przyszła pracownica 13.02.2019 14:45

jakie stanowisko ? i jaka kopalnia ?

Taki se
@Przyszła pracownica 13.02.2019 14:45

Ja czekam odkąd skończyłem szkołę, teraz się już dostanę ale plecy! :)

Ciekaw

Może jakieś nowe info apropo przejść pod JSW?

Doberman

Robi ktoś na budryk na oddziale grp1?

Budryk
@Doberman 13.02.2019 17:56

Jo robią na grp1

Doberman
@Budryk 14.02.2019 02:53

Robisz na przodku? Idzie tam zarobić?

Kret
@Doberman 14.02.2019 09:31

6000 można spokojnie zarobic

Karol
@Kret 14.02.2019 21:30

Chyba za dwa miesiące he he he.

Paters

Przyjęcia mają być w lutym na nową kopalnie Bzie Dębina

Nick
@Paters 13.02.2019 18:23

Skończ (usunięte przez administratora) nowa kopalnia to będzie za 4 lata, tam nic nie ma tylko goła luneta. Chyba że na powierzchni będą wydobywać węgiel

Paters
@Nick 13.02.2019 20:22

Za 4 lata to ściany będą, tylko najpierw trzeba to rozjechać kolego

Nick
@Paters 14.02.2019 04:17

Tak rozjezdza całe podszybia pbsz od strony Zofiowka

Robert

Też dostaliście dzisiaj lizaka na szybie od dyrektora z okazji walentynek?

Electron

Hej.Byly jakieś tel z SiGu w tym tyg? Ktoś idzie na rozmowę?

Kolo

Hey koledzy jak tam nowe umowy? Pytam zarówno dołowych jak i pracowników powierzchni. Jak wychodzicie w porównaniu z kolegami na starych umowach? Czy coś nowym zabrali czy mamy dokładnie to samo?

Ona. Zzz
@Kolo 12.02.2019 12:03

Pracownik na nowej umowę zarobić podobnie a nawet i lepiej od tego na starej. Ale ma mniej przywilej. Nie ma jubileuszu, nie ma kasy pośmiertnej. Jest tylko 14 wegiel i barborka.

Start
@Ona. Zzz 14.02.2019 01:02

Dziękuję za budującą odpowiedź :)

Alan

Witam jest ktos chetny na zamiane kopalniami bo jestem na budryku a chcialbym sie zamienic na knurow lub szczygly

Piotrek

mam pytanie jesli ktos z was oczywiscie zmienial oddzial czy jest ciezko ?? kogo jeszcze trza poruszyc oprocz nadsztygarow , moj sztygar to oczywiscie jakos tam blokuje , czy tylko chlop za chlopa czy sa jakies marne szanse inaczej ??

Raflik
@Piotrek 13.02.2019 20:20

Zmiana oddziału tylko i wyłącznie chłop za chłopa i obaj muszą być z sigu.

Kimi

Witam czy jak dostałem nagane jest możliwość przedłużenia umowy czy już lipa totalna?

postronny
@Kimi 13.02.2019 14:51

Zależy czym sobie na nią "zasłużyłeś" - jeśli to za pyskówkę lub nieobecność w pracy czy odmowę wykonania polecenia to już koniec.

Kimi
@postronny 13.02.2019 15:30

Poszedłem 10 min szybciej z rejonu

postronny
@Kimi 13.02.2019 15:34

Zostawiłeś kolegów samych, gdy ci mieli jeszcze robotę? Jeśli nie miałeś dobrego powodu (transport/wydanie materiału czy jakaś robota po drodze) to chyba nikt się za tobą nie wstawi.

Hehe
@Kimi 13.02.2019 15:34

Kto ci dał nagane? Złapali cię pod szybem za szybko czy w jaki sposób się to odbyło?

Kami
@Hehe 13.02.2019 16:42

Wszyscy poszli i jak poszedłem na pociąg to nad sztygar mój

Kami
@Hehe 13.02.2019 16:42

Z tymi co robiłem

Doz
@Kimi 13.02.2019 14:51

Jasne ze jest szansa na przedluzenie umowy i pewnie od razu awans na sztygara haha. Takich jak ty leserow powinni od razu zwolnic.

Raflik
@Kami 13.02.2019 16:56

A podpisywałes jakąś nagane? Bo jeśli żadnego papierka nie podpisales to tylko cię postraszyli bo wątpię żeby ktoś robił na złość ludziom na swoim oddziale

Doczekał

Dziś telefon w końcu dostałem (Pniówek) ! 1,5 roku czekania!

ChesteR
@Doczekał 13.02.2019 17:35

Mówili, ze pniowek? Kiedy badania/szkolenie?

Krolzompia
@Doczekał 13.02.2019 17:35

W uja leci jak zorro

Piotrek

14000 podań jest aktualnie , 2 sprawa przyjęć jakiś większych już nie będzie tylko chlop za chlopa ... tak ze bedzie przerwa - info potwierdzone , mam pytanie jesli ktos z was oczywiscie zmienial oddzial czy jest ciezko ?? kogo jeszcze trza poruszyc oprocz nadsztygarow , moj sztygar to oczywiscie jakos tam blokuje , czy tylko chlop za chlopa czy sa jakies marne szanse inaczej ??

Janek

Proszę o wypowiedź kogoś kto się już z tym spotkał: 1) Jeśli rozmowa jest w piątek. To kiedy mogą być psychotesty, już w poniedziałek ? Jak zazwyczaj to się odbywało ? 2) Za jaki czas od rozmowy są zazwyczaj szkolenia na kopalni? 3) Jeśli ktoś ma wypowiedzenie miesięczne, to zaczekają?

ow
@Janek 13.02.2019 17:01

1) tak 2) różnie 3) nie

Bodzio

Siemka . Ma ktoś jakieś info na temat przyjęć do sigu . Kiedy będą jaka kopalnia

Hajnel Bergmon
@Bodzio 12.02.2019 06:06

Czwortek 14 bierom 69 playboi na Pniowek wszyscy po kumie.

Janek
@Bodzio 12.02.2019 06:06

Piątek 15.02. rozmowa, ale w sumie niewiem na którą kopalnie

Bodzio
@Janek 12.02.2019 19:00

Ale to maja być tel. Czy już rozmowy

Janek
@Bodzio 12.02.2019 19:25

W piątek rozmowę mam

Bodzio
@Janek 12.02.2019 19:34

A kiedy do Ciebie dzwonili

Janek
@Bodzio 12.02.2019 20:30

dzisiaj

Janek
@Bodzio 12.02.2019 06:06

Jeśli rozmowa jest w piątek, to kiedy mogą być psychotesty? Mogą być już w poniedziałek? Jak zazwyczaj to się odbywało, moze ktoś się wypowiedzieć ?

Jan

Siemka. Jakieś wieści na temat tel. Na knurow -szczyglowice... Budryk?

postronny
@Jan 13.02.2019 10:31

Przyjęcia na Budryk się już definitywnie kończą, tak mówił dzisiaj na szkoleniu jeden z wysoko postawionych kierowników SiG-u.

Ciekawy

Jest 14 w sigu??? Jak ja to kiedy bydzie placono??? A jakoecwarunki trzeba spełniać seby dostac???

Kolo
@Ciekawy 12.02.2019 19:14

Nie ma w sigu

Arnold444

Opłaca się przenieść z Boryni na Zofiówke

Skarpeciorz
@Arnold444 10.02.2019 20:44

Nie

Nieznomsie
@Arnold444 10.02.2019 20:44

Chyba oszalałeś, daleko od Zofiowki.

Arnold444
@Nieznomsie 11.02.2019 11:24

Aż tak źle na zofiowce

Sig12

Skręciłem kolano a mam umowę na okres próbny jak myślicie przedłuża mi umowę jak będę miał rewir miesiąx?

auer
@Sig12 12.02.2019 01:23

bez problemowo jak masz plecy

Ston
@auer 12.02.2019 02:44

Okres adaptacyjnych zostanie wydłużony o ilość dni na l4. Przy dłuższych l4.

Serwis

Siema ryle, długo zamierzacie tak płakać i skomlec o wasza pracę marzeń? Jeżdżąc na serwisy do was mogę tylko stwierdzić że w normalnej pracy nikt by z was się nie utrzymał na rynku pracy, takich leni i ignorantow dawno nie widziałem. Wyjebanizm i tumiwisizm wszechobecny.... Jadąc na JSW dramat...

Egon
@Serwis 10.02.2019 19:23

Za to ty jestes tytan pracy. Chyc sie roboty lebrze a nie zagladaj na innych.

Ślusorz
@Serwis 10.02.2019 19:23

A ty co serwisant famuru? Bedziesz chciol jeszcze jakis klucze pozyczać to zoboczysz, lepij se weź drugi plecak

Serwis
@Ślusorz 11.02.2019 08:30

Podziekuj nadsztygarowi który gada ze wy wszystkie klucze macie, żeby nic nie brać a na robocie wyzywacie na serwisantów.

postronny
@Serwis 11.02.2019 13:15

Nie pracuję (jeszcze) na kopalniach JSW, ale nie spotkałem się, by ktoś kiedykolwiek na nakiejkolwiek kopalni narzekał na serwisantów, musieliby na prawdę na to "zasłużyć", chyba, że właśnie nabrałeś i nie oddałeś komuś kluczy, to teraz nie mniej pretensji. Zresztą to nie jest wina górników, że nadsztygarzy są oderwani od rzeczywistości.

Ślusorz
@Serwis 11.02.2019 13:15

Jak ja bym słuchał nadsztygara to na robocie bym miał tylko majzel i młotek, oni nie mają pojęcia o tym jak wygląda robota ani przeważnie nie mają żadnego wykształcenia tylko grzeją stołki które dostali x lat temu.

KAZIK

Witam. Ma ktoś jakąś informację kiedy mają być przyjęcia? (Zofiowka, Pniowek, Borynia) czego mogę się spodziewać na rozmowie, jakich pytań? Jakie badania się przechodzi? Aktualnie pracuję nie w górnictwie, chciałbym zacząć pracować na kopalni. Czy nie mają problemu jak ktoś ma miesięczne wypowiedzenie?

Jacek

Witam. Czy w lutym będę jeszcze tel . Na rozmowy . Knurów-Szczyglowice albo Budryk? Orientuje się ktoś?

Zostaw opinię o JSW Sig - Jastrzębie-Zdrój

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JSW Sig