EKO CAB TAXI
1 57 6 1

Opinie o EKO CAB TAXI

prawy

do licencjonowanych taksowkarzy w firmie eko jak widzicie ta firma prawdziwych taksowkarzy z licencja ma gdzies traktuje ich smieci dostaja najgorsze zlecenia zawieszaja was ze byle co bo im zalezy tylko na lewiznie i naciaganiu ludzi na wynajmowanie samochodow a was z licencjami traktuja jak konkurecje na ktorej trzymaja łape i wycieraja sobie morde waszymi licencjami zeby moc powiedziec ze w eko jest kilku z licecja drodzy koledzy zbierzcie sie i podziekujcie tej firmie a ona z samymi lewusami pojdzie na samo dno... w innych uznawanych korporacjach bedziecie traktowani z godnoscia i szacunkiem a gdy juz nie bedzie w eko kierowcow z licecja zajmiemy sie ta nielegalna firma tak jak innymi nielegalnymi przewozami.... nie dajcie sie dołaczcie do prawdziwej korporacji taxi jest ich wiele bo obecnie jestescie na rowni z taksowkami ktore jezdza dla upera i innej lewizny!

M
@prawy 09.02.2019 16:13

Prawy a jak Ty się tymi ,,lewusami,, z innych firm do tej pory zajmujesz :)))) jedziecie w 30 i wielki protest :)))) Pan Prawy z uznanej korporacji

M
@prawy 09.02.2019 16:13

Prawy a jak Ty się tymi ,,lewusami,, z innych firm do tej pory zajmujesz :)))) jedziecie w 30 i wielki protest :)))) Pan Prawy z uznanej korporacji

żałuję straconego czasu w eko
@prawy 09.02.2019 16:13

Prawy dobrze prawisz. Kto tylko zdał egamin powinien uciekać z eko gdziekolwiek.Nie ma sensu tkwic w tym bagnie z pazernymi prezesami, jeszcze bardziej pazernymi inwestorami i tłumokami na dyspozytorni.

żałuję straconego czasu w eko
@prawy 09.02.2019 16:13

Prawy dobrze prawisz. Kto tylko zdał egamin powinien uciekać z eko gdziekolwiek.Nie ma sensu tkwic w tym bagnie z pazernymi prezesami, jeszcze bardziej pazernymi inwestorami i tłumokami na dyspozytorni.

żałuję straconego czasu w eko
@M 09.02.2019 16:57

Teraz będzie więcej niż 30 możesz być pewny...i podobno bez eko bo wasz prezes sie nie wybiera ...w sumie się nie dziwię śmieszne by było jakby prezes lewej firmy wybrał się ze swoimi kierowcami na protest przeciwko lewiźnie.Może i lepiej że woli siedziec w tym swoim bagnie cicho...

żałuję straconego czasu w eko
@M 09.02.2019 16:57

Teraz będzie więcej niż 30 możesz być pewny...i podobno bez eko bo wasz prezes sie nie wybiera ...w sumie się nie dziwię śmieszne by było jakby prezes lewej firmy wybrał się ze swoimi kierowcami na protest przeciwko lewiźnie.Może i lepiej że woli siedziec w tym swoim bagnie cicho...

M
@żałuję straconego czasu w eko 09.02.2019 21:55

:))))) ależ Ty naiwny jesteś, gdzie ta USTAWA WASZYCH ZWIĄKÓW JEST ??? Wasze chciejestwo a realizm branży i dipuscisk przy podziale eciepecie oto Wam chodzi, nie było lewizny to przewóz osób Wam nie pasował :))) to stać i czekać na płycie lub pod klubem, klient sam wybiera z kim i za ile !

M
@żałuję straconego czasu w eko 09.02.2019 21:37

a kto Cię wyszkolił i zapłacił za ten egzamin??? co wstyd napisać :)))

żałuję straconego czasu w eko
@M 10.02.2019 18:28

M nikt za mnie nie płacił za egzamin eko płaci za mandaty za brak id a nie za egzamin coś Ci sie pomyliło.A naiwny to Ty jesteś jak siedzisz w tej pseudo korporacji bez perspektyw i dajesz się robic w uja :)

żałuję straconego czasu w eko
@M 10.02.2019 18:28

M nikt za mnie nie płacił za egzamin eko płaci za mandaty za brak id a nie za egzamin coś Ci sie pomyliło.A naiwny to Ty jesteś jak siedzisz w tej pseudo korporacji bez perspektyw i dajesz się robic w uja :)

Lewy
@żałuję straconego czasu w eko 10.02.2019 20:02

Eko płaciło za Twój pierwszy egzamin, ale skoro nie potrafiłeś go zdać za pierwszym razem, to za resztę musiałeś już płacić sam. A znając życie, pewnie zrezygnowałeś z Eko lub nazwijmy to po imieniu - zwolnili cię za długi

M
@żałuję straconego czasu w eko 10.02.2019 20:02

zaplaciłeś za kurs i pierwszy egzamin miałes opłacony koleszko

żałuję straconego czasu w eko
@Lewy 12.02.2019 13:11

Akurat zdałam za pierwszym razem a z eko zrezygnowałam bo miałam dość wałków i patologii nikt mnie nie zwalniał

Tomasz
@żałuję straconego czasu w eko 12.02.2019 20:46

super, czyli za ile był kurs i pierwszy egzamin ???

Pavulon
@żałuję straconego czasu w eko 12.02.2019 20:46

Zdają trudne egzaminy i jeżdżą na nawigacji.Ja bym się ze wstydu spalił. Wielki taksówkarz jaden z drugim co płaci kilka złotych podatków. Gadają o gownowozach a sami jeżdżą poniżej 2 zł co mogą solidarnie 3 zł na szybie mieć. Jeżdżą za mniej bo robota jest ale tym samym psują rynek .

ekolog

moze jacys kierowcy z bayer ktorzy pracuja obecnie w eko wypowiedza sie obiektywnie na temat pracy w tej firmie ? jak im sie pracuje w eko?

Jasiek
@ekolog 15.10.2018 08:38

Przecież bayer kupiło seven a nie eko .

ee
@Jasiek 18.10.2018 08:37

kto kogo kupowal to nie wiem wiem jedno bayer polaczyl sie z eko

Prywaciarz
@ekolog 15.10.2018 08:38

Bayer sporo napsuł w eko, niszczą nam reputację, większość ich złomów nie została dopuszczona i nocni kierowcy rozmywają zlecenia dla tych, którzy byli... Klientów mało od nich przybyło, generalnie byłoby lepiej, jakby pobajerowców wyrzucili i dla korporacji, i dla kierowców, i dla klientów.

rob
@Prywaciarz 07.11.2018 22:12

rekrutacja w tej firmie trwa cały czas a nowi kierowcy nie przyprowadzają klientów to po pierwsze , co do reputacji opinia klientów że część z was bez nawigacji nie jest w stanie dojechać z marynarskiej do niepodległości , co do złomu to z całym szacunkiem ale jak zobaczyłem te prawie pełnoletnie xsary to hmmm ...... , co do wyrzucania to nic się nie martw jest ich coraz mniej a czy dla klientów bedzie lepiej może tak może nie bo akurat klienci mówią różnie , rozumiem że dostałeś po kieszeni i stąd ból . a co do zleceń to popatrz na numery zaczynające się na 4-sta , 5-set i dwucyfrowe 6 , wnioski pozostawiam po przeprowadzeniu obserwacji ,

Tomo

Jak ktoś chce pracować i nie boi się pracy bo po tej stawce trzeba się poruszać to zarobi nie gorzej niż w droższych korpo bo koszty niższe rekompensuje stawkę 1.60 Moje sugestie dla EKO CAB TAXI: Więcej reklamy na mieście Lubię atmosferę w EKO CAB TAXI za: ...

Damian
@Tomo 06.01.2019 23:34

Naganiacz jeleni brawo damy pozytywną opinię Jelonek się znajdzie PRAWDA JEST TAKA ŻE ŻEBY ZAROBIĆ 3000 TYSIE TRZEBA SIĘ NA (usunięte przez administratora) 6 DNI W TYGODNIU PO 12 GODZIN (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

kwik

uuuuu zawialo nutka desperacji co tam firma sie konczy? i trzeba sie zabrac za pisanie pozytywnych opini? nie trzeba obecne 160opini jakie tutaj sa daja bardzo rzeczywisty obraz pracy w tej firmie i pozytywne opinie nic tu nie pomoga klienci juz sie poznali na wszej solidnosci , a kierowcy na waszej uczciwosci....

Miki

(usunięte przez administratora) a prym w tym zlodziejskim układzie ma MARCIN KOSZ Z PRUSZKOWA 720 ZL TYGODNIOWO ZA STARE SAMOCHODY CITROËN XSARA NIE POLECAM INWESTOR OD 7 BOLESCI

Krzyś
@Miki 10.12.2018 23:41

A dokładnie o co chodzi z tym wynajmem ?

sreko
@Krzyś 12.12.2018 20:31

jak to o co chodzi zeby cie wydymac na kase zadluzyc wzgledem firmy zrobic z ciebie niewolnika i straszyc weksem wrazie jakbys sie buntowal. W skrocie o to chodzi.

Damian
@Miki 10.12.2018 23:41

Trzymajcie się z daleka od tych (usunięte przez administratora)

dość tego
@Krzyś 12.12.2018 20:31

To proste, za taką kwotę dostajesz złomy z początku stulecia, często robione najmniejszym kosztem typu wlewanie wody z kranu do chłodnicy czy części niewiadomo skąd. Pseudoinwestor bierze do kieszeni 400 zł z tej kwoty, reszta idzie do korporacji. Niektórzy mają kilkadziesiąt samochodów i za 2900 miesięcznie odbierasz (usunięte przez administratora) typu szrotoën xsara z 2001 roku z pustym bakiem i tekstem "powinien dojechać do stacji". Jak ktoś niżej napisał, kończy się to tak, że dokładasz do interesu, by pojeździć sobie autem. Sporo osób rzuca kluczykami po tygodniu. Co do sewisu po stronie pseudoinwestora, robią je w pewnym " warsztacie" na Slużewcu, choć to partacze, chamy i druciarze jakich mało. Jakość usług podobna. I tak gromada niewolników robi na opłaty dla pseudoinwestora, który nie robi nic, a raczej nie musi. Jak iść na taxi, to z własnym autem. Ps kable rozruchowe też trzeba samemu ogarnąć, nie mówiąc o uchwycie do tabletu. A pseudoinwestorzy mają stały tekst, w którym wciskają naiwnym, że ktoś na czysto zarobił 7 tysięcy na opcji pseudowynajmu. Szkoda nerwów, zdrowia i pieniędzy. Jeszcze silni nerwowo nie dają się zastraszyć i odchodzą z długami wobec firmy i tych cwaniaków.

Miki
@Krzyś 12.12.2018 20:31

Chodzi o to żeby znaleźć jelenia który będzie tyral 6 dni w tygodniu po 12 godzin na wielce szanownego Pana inwestora i będzie becelowal 720 złotych co tydzień a pan inwestor będzie mu za tą kasę gwarantować co tydzień 5 godzinna naprawę zloma który mu wypozycza

Miki
@Damian 14.12.2018 22:29

(usunięte przez administratora) z eko taxi bez podatku 720 zł co tydzień a na umowie 100 zł miesięcznie ktoś się powinien przyjrzeć temu szemranemu towarzystw a w szczególności MARCINOWI KOSZOWI Z PRUSZKOWA

M
@Miki 17.12.2018 23:34

skąd możeszwiedzieć kto za co płaci podatki ??? z całym szacunkiem ale Twoje posty przestają być na temat

Tomasz
@M 18.12.2018 13:26

dokładnie... Miki jak masz z kimś problem to załatwiaj z nim te prywatne sprawy ale nie tutaj tutaj, jak masz jakąś opinie na temat Eko to napisz a nie wypisujesz na kogoś ... jestem w Eko 5 rok i specjalnie nie narzekam... oczywiscie zawsze mozna do czegoś się przyczepić ale bez przesady

Warszawiak z Warszawy
@Tomasz 18.12.2018 16:49

Tomasz. Nie gadaj głupot bo pewnie jesteś tym koszem czy jak mu tam.

NIE DAJ SIE OSZUKAC!

ZANIM PODEJMIESZ PRACE NA WYNAJETYM SAMOCHODZIE OD KORPORACJI TAKSOWKARSKIEJ KONIECZNIE OBEJRZY TEN FILM SWIADOMOSC TEGO MOZE ZAOSZCZEDIC CI WIELU KLOPOTOW JAK I STRESU wystarczy wpisac w " youtube"ewentualnie w google tytuł filmu: "TAXI ZŁOTÓWA - JAK ZOSTAC RUMUNEM NA TAKSOWCE

Sulim jest fajny

Nigdy nie bądź taksówkarzem . To twoja porażka życiowa . Taksówkarz to nieudacznik życiowy który nic w życiu nie może osiągnąć Ciągle stęka że mu źle ale on poprostu ma mały iloraz inteligencji . Myśli że jest mądry jak prezydent a swoją licencję traktuje jak doktorat . Ma licencję a każdy adres wbija w nawigację . Mówi że ubery, eko i inni zaniżają stawki a sami jeżdżą w innych korporacjach poniżej 2zł za km .A jak już mają 2,40 to jeżdżą po rabatach tak ze nieraz wychodzi po 1,85 za km !!! Można ? Można . Ciągle mówi że zdał trudne egzaminy a zdał tylko JEDEN egzamin i też na farcie bo zdawał go kilka razy. Do tego teraz niektórzy udają RATOWNIKÓW MEDYCZNYCH.Śmiech na sali . Często zdawany egzamin był załatwiany przez hipokrytę zaczynającego na przewozie tzw.LEWUS 24 Mówi że płaci podatki i zusy a często jeździ na zawieszonej działalności .Jak płaci podatek to kilkanaście zł miesięcznie. Nigdy nie będzie prawdziwym taksówkarzem bo zaczynał na przewozie osób i oszukiwał państwo nie nabijając wszystkich kursów bo miał firmową licencję na okazjonalny przewóz osób. Krzyczy że przewozy wyprowadzają podatki za granicę Polski a robi zakupy w biedronkach i lidlach nie patząc na to że wyprowadzane są podatki za Polskę .Nie da zarobić Polakom w osiedlowych sklepikach bo mają drożej . Często ich żony pracują właśnie w biedronkach,sklepach lub sprzątają pocztę itp . Udają gangsterów a popierają dzwonienie na Policję z byle jaką sprawą .(Przesiąkają konfiturą) Niby chcą przepędzić lewiznę a boją się podjechać na dworce i przepędzić oszustów co biorą za kurs kilkaset złotych. Krzyczą że chodzi im o to aby rząd nie tracił pieniędzy z niezapłaconych podatków a sami kupują opał do auta,papierosy bez akcyzy,zakupy na bazarkach bez paragonów .Strasznie troszczą się o rząd Polski a co kurs narzekają na władzę . Nigdy nie mają odwagi żeby otworzyć jakiś biznes bo po prostu nie są do tego stworzeni .Są najmądrzejsi dla swoich kolegów lub swoich żon sprzątaczek. Krzyczą jak im źle a ja przychodzi do strajków to na 15000 Taksówkarzy na strajk przyjeżdża 1000-1500 aut i krzyczą ze jest ich dużo.Gdzie reszta ? Reszta ma to w d....e .Jeden drugiego sprzeda za grosze . Taksówkarz to najbardziej zakłamana osoba jaka może być . Sam siebie oszukuje ze jest super a tak naprawdę nic nie jest wart w życiu . Jeżdżą samochodami na raty a opowiadają że mają układy na mieście . Zastaw się a pokaż się . Hipokryzja po całości . Jak masz marzenia w życiu to wystrzegaj się bycia taksówkarzem bo nic nie osiągniesz w życiu . Uciekajcie z taxi .

Kuraś
@Sulim jest fajny 25.11.2018 11:30

Fajny życiorys napisałeś. Głęboka samokrytyka :D

NIE DAJ SIE OSZUKAC!

ZANIM PODEJMIESZ PRACE NA WYNAJETYM SAMOCHODZIE OD KORPORACJI TAKSOWKARSKIEJ KONIECZNIE OBEJRZY TEN FILM SWIADOMOSC TEGO MOZE ZAOSZCZEDIC CI WIELU KLOPOTOW JAK I STRESU wystarczy wpisac w (usunięte przez administratora) ewentualnie w google tytuł filmu: "TAXI ZŁOTÓWA - JAK ZOSTAC RUMUNEM NA TAKSOWCE"

NIE DAJ SIE OSZUKAC!

NIE DAJCIE SIE OSZUKAC!!! O KULISACH PRACY NA WYNAJETYM SAMOCHODZIE KORPORACYJNYM PEWIEN PAN NAGRAL FILM I JEST ON DOSTEPNY NA (usunięte przez administratora) POD TYTUŁEM "TAXI ZŁOTOWA - JAK ZOSTAC RUMUNEM NA TAKSOWCE" WARTO OBEJRZEC ZANIM PODEJMIECIE TAKA WSPOLPRACE FILM PRZEDSTAWIA PRAWDE KTOREJ NIE USLYSZYCIE OD PRACOWNIKOW KORPORACJI. NIE DAJ SIE OSZUKAC!

kierowca Piotr

Teraz dopiero centrala do dramat. Z tego co wiem z centrali poodchodzili zmianowy co byli do tej pory. Wiem, że z roboty zrezygnowali 1064 i 1020, a na ich miejsce są jakieś osoby, które totalnie się do tego nie nadają. Wiem, że ci zmianowi nie byli może lubiani przez kierowców, bo twardo przestrzegali regulaminu, ale przynajmniej trzymali tych kierowców krótko. Jak było zawieszenie, to było zawieszenie. Ale z drugiej strony szybko i konkretnie załatwiali sprawy. A teraz to dramat. Kierowcy już gadają, że można ściemniać, bo zmianowy nie zawieszają, a jak zawieszą, to można coś ściemnić na centrali i odwieszą. Szczególnie gadają o jakimś nowej zmianowej 1069, że to taka słodka id...a, że łasi się do kierowców, itp. Kierowcy zaczynają robić co chcą, bo wiedzą, że nie zostaną zawieszeni, albo walną ściemę i zostaną odwieszeni. A najgorsze, że nic z tymi nowymi zmianowymi nie można załatwić, bo jak się dzwoni, to tylko odpowiadają, że oni nie wiedzą, nie potrafią itp. Także brawa dla kierowniczki centrali, która zepsuła coś co dobrze działało. Bo z tego co kierowcy gadali, a dowiedzieli się od kierownika, to ona miała duży wpływ na to, że ludzie porezygnowali z pracy.

krzysiek
@kierowca Piotr 22.11.2018 09:32

no prawda to. ziomek pokazywal mi terminal i jakie wiadomosci ta 1069 pisze. Na bank ona z kierowcami musi sie .... :-D A 1020 to dobrze, ze zrezygnowal. u niego to tylko regulamin i regulamin nic nie moza bylo sie dogadac

gruby

firma krzak dziala na zasadzie kierowco przyprowadz frajera my odpalimy ci kase ze takiego frajera znalazles opowiadaj mu ze zarabiasz po 7tys (usunięte przez administratora) przychodzi mija troche czasu nie wyrabia na oplaty zadluza sie w firmie i klops po frajerku firma go wysrewa i przyjmuje nowego.

Rob

Pracowałem tam 5 miesięcy drraamat na 300 zleceń spóźniłem się tylko raz i zostałem zawieszony chory klimat nie szanują ciężko pracujących kierowców ODRADZAM DNO I (usunięte przez administratora)

Dyspozytor
@Rob 26.10.2018 16:56

Raz się spóźniłem i zawieszony. Wiesz dlaczego? Bo taki jest REGULAMIN! Spóźniłem się tylko raz... To powiedz to klientowi, który przez Ciebie spóźnił się do pracy, na spotkanie czy na pociąg lub samolot. Jak nie potrafisz przestrzegać regulaminu w jakieś firmie to idź sprzedawać marchewki na bazarze - sam sobie będziesz szefem.

kino
@Dyspozytor 16.11.2018 10:37

dokladnie taki jest regulamin popadles jakiemus pedalowi na dyspozytorni to specjalnie da ci zlecenie z tak krotkim czasem dojazdu ze helikopterem nie wyrobisz tylko po to zeby cie mogl regulaminowo zawiesic.... ewentualnie trafisz na jakas ciote na dypozytorni ktora nie ma prawa jazdy i do tego warszawe zna tylko z tramwaju i nie wie ze aby dojechac pod kl potrzeba 10min bo stoisz na drodze jedno kierunkowej i musze objezdzac wszystko do okola... ale jest regulamin ktorego przestrzega maja tylko kierowcy ani centrala ani inni pracownicy regulaminu nie musze przestrzegac.

Dyspozytor
@kino 19.11.2018 05:22

Regulamin jest po to, by przestrzegać. Tam jest wyraźnie napisane, że każde NIEZGŁOSZONE spóźnienie jest karane. No ale pewnie nie przeczytałeś tego w regulaminie, bo zapewne edukacji zakończyłeś na 6 klasie podstawówki.

Rob
@Dyspozytor 16.11.2018 10:37

Dyspozytor skończ p.....,...głupoty klienta dowiozlem przed czasem na lotnisko spóźniłem się 10 minut bo była droga zamknięta wszystko to wyjaśniłem dyspozytorni a i tak było zawiedzenie

Dyspozytor
@Rob 19.11.2018 21:51

Taaa jasne... a cierp siedzi i liczy pieniądze

Bajo eko

A może tak ktoś napisze jakie wałki robi kierownik kierowców. EKO TO DNO!

Centrala
@Bajo eko 13.08.2018 16:08

Ja napiszę. Fakt ze kierownik ma produkcję wałków do włosów ale to chyba jego sprawa jak dorabia?

740 boczny
@Centrala 14.08.2018 09:08

Pies was (usunięte przez administratora) banda złodziei i tyle w temacie. ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ Z TĄ FIRMĄ!!

ja ich też
@Centrala 14.08.2018 09:08

nie barzdo, kierownik pracuje w Eko i nie powinno być miejsca na dorabianie kosztem kierowców...np. przełożenie dyżuru za kasę . To zwyczajne swiństwo tym bardziej,że robi to w godzinach pracy... i bierze za to pensje.

yakuza
@740 boczny 14.08.2018 12:07

740 DAAJ NR TEL DO SIEBIE

740 boczny
@yakuza 28.08.2018 22:44

Po kiego h@uja ci mój nr cfelu?

yakuza
@740 boczny 29.08.2018 11:03

ku@wiszonie /pier@lony ukrywasz się za jkimś numerem nie jesteś w porządku uchyl przyłbicę i przedstaw się fraje@rze patafianie-gnojek jesteś i tyle

740 boczny

Po co ci mój numer ? Wszystko opisałem.

Dyspozytor
@740 boczny 01.09.2018 23:35

No tak. Firma zła. To może napisz dlaczego numerze boczny 740? Pewnie nie odpowiesz, więc ja to zrobię: Bo wisisz firmie grubą kasę za niepłacenie bazy. Nawet zostałeś już zawieszony za to, że w terminie nie spłacasz zadłużenia. (usunięte przez administratora) i cwaniak.

anty Robert 11
@Dyspozytor 16.11.2018 10:46

Dyspozytor - Robert przestań z siebie robić idiotę i wypisywac tu głupoty... żenada.

Dyspozytor
@anty Robert 11 18.11.2018 21:19

Ja nie Robert.

Kucyk

Firma która nie reaguje na reklamację klienta- żenada potrafią tylko zablokować stałego pasażera, centrala rozłącza rozmowy , brak inicjatywy do wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Przy tak dużej konkurencji wystawiam wam 1 z wielkim minusem. Pozdrawiam były klient !!!

Dyspozytor
@Kucyk 19.11.2018 03:30

O rety. Nie z... się. Stały klient. Miał 30 kursów z czego pewnie połowa zakończyła się tym, że się w ogóle nie zjawił i kierowca stracił tylko czas i pieniądze i wielce obrażony. Rowerem albo autobusem jeździj stały kliencie... buhahaa

kierowca EKO

JANE Z GOSCIEM A GOSC PYTA WIE PAN GDZIE MAKOWSKA MOWIE WIEM, TO JEDEN Z NIELICZNYCH PYTAM CZEMU PANIE JECHALEM BIALA DACKA KIEROWCA GLAB DO KWADRATU WYCHODZI 15 ZL DAJE MU 20 A ON PYTA SKADACAQ MAM TAKIE DURZE PIENIADZE BO ON NIEMA WYDAC , EJ KIEROWNIK OD KIEROWCOW GLABIE KAPUSCIANY WIELKI I GLUPI PAJACU KOMU DAJESZ SAMOCHOD, TAK OTO DZIALA EKO TAXI PRZEPRASZAM PSELDO TAXI

Zelpin
@kierowca EKO 16.10.2017 16:06

Według zapisu w prawie. Klient powinien mieć wyłożoną kwotę, niema obowiązku posiadania drobnych na wydawanie reszty.

Real
@Zelpin 24.09.2018 07:25

Co ty nie powiesz ? Podaj te prawo? Zgodnie ze szkoleniem eko jak nie masz wydac to wieziesz za darmo! Swego czasu byla nawet baba co jezdzila za darmo z 500zl banknotem....

Dyspozytor
@Real 26.09.2018 19:55

Bo poszukanie odpowiedzi w Google bardzo boli.... albo nie potrafisz. Zatem o tym co pisał Zelpin mówi art. 535 kodeksu cywilnego.

Wojtek

Mało zleceń i krótkie kursy oraz cyrki na centrali zlecenia wydawane pod stołem dla samochodów osób pracujących e Eko,chamska nie miła centrala zawieszająca z byle powodu.

Dyspozytor
@Wojtek 06.11.2018 09:36

O kolejny frustrat, który liczy na kursy do Modlina i z powrotem. Nierób, który czeka na mannę z nieba. Codziennie odwoływanych jest kilkadziesiąt zleceń z braku chętnych kierowców do ich realizacji (bo np. nie chce im się dojechać do klienta 5 km), nie wspomnę tu o zleceniach w ogóle nie przyjętych od klienta z powodu braku auta, tych to już nie ma sensu liczyć. Za robotę się weź to zobaczysz , że jest co robić. Zlecenia pod stołem? Przy obecnym systemie wydawania zleceń nie jest to możliwe. Może bardziej skup się na kierowcach wysyłających innych na celowe miny (zlecenia na których nie pojawia się klient), po to by zgarnąć zlecenie terminowe. A robotę się weź, a jak Ci nie pasuje jeżdżenie na taksówce, to idź cieciuj na jakiś parking.

on dyspozytor

Pracowałem w tej firmie na centrali kilka lat i to co sie tutaj wypisuje to jest dramat. Te spiskowe teorie dziejów o zleceniach "pod stolem" ileż ja razy miałem o to zarzuty. skargi, raporty z które potem po sprawdzeniu systemów okazywały sie być wyssane z d%#y. Przypadek zlecenia na lewiznie widzialem raz to było gdy zaczynałem pracę, jakiś 2011 rok. i przez kilka lat mojej pracy na centrali taka sytuacja sie nie powtórzyła (ta osoba z miejsca została wywalona na zbity pysk) Ludziom na centrali brakowało słów na te wszystkie teorie spisku. Byliśmy 100% uczciwi i wierzę że nadal tak jest, mimo ze nie pracuje już tam od kilku lat. System jest transparentny, absolutnie wszystko da się wyciągnąc z logów. 90% tych wszystkich bajkopisarzy z wybieraka nigdy nie zglosila takiego przypadku do biura, Ci co zgłaszali wychodzili z uszami po sobie, bo okazywało się że wszystko było tak jak trzeba. Szczerze? Chyba nas to trochę wszystkich gdzieś tam bolało że kierowcy mieli (i mam nadzieję że wciąż macją) super uczciwą ekipę a banda frustratów z dorobioną spiskową teorią dziejów doklejała nam łatkę złodzei. Jeszcze jedna kwestia która często się pojawia - zawieszenia. Nie przypominam sobie sytuacji w której zawiesiłem kogoś bezpodstawnie. Jedyne pole do nadużyć było wtedy kiedy mogłem na przewinienie przymknąć oko . Lecz do do niektórych nie miałem skrupułów lecz jak powtarzam nigdy nie było to bez podstawy. Za co zawieszenia? Notoryczna sytuacja: kierowca dostaje zlecenie do przejechania kilka przecznic czas 10 minut co robi? +7 minut a dlaczego? bo okazuje się że królewicz siedzi sobie w pieleszach w domu (widać po GPS) i sobie włączył terminal i on potrzebuje teraz blisko 20 minut żeby do klienta dojechać. Takich delikwentów karałem z cała stanowczością, ale oczywiście po kursie telefon z mordą, strasznie i wyzywanie. Kary odpuszcza się w pierwszej kolejności tym którzy popelniają je bardzo rzadko. Natomiast zawsze były "Szczęśliwe numerki" znane centrali z notorycznych przewinień i tu nie było pobłażliwości - normalna sprawa. Teraz odezwą się wszystkie "eko gwiazdy" które zawsze mają najwięcej do powiedzenia i zarzucą mi kłamstwa - sram na to. Realia tej pracy znałem od podszewki a nie z plot z wybieraków.

1zł

jezli ktos jest zainteresowany praca na wynajetym samochodzie korporacyjnym proponuje obejrzec ten filmik na yt przedstawia on kulisy pracy na tych zasadach (usunięte przez administratora)

Kierowca

Nie polecam pracy na firmowym aucie 702 zl tygodniowo inwestorzy mowia o zarobkach od 3-7tys Realia sa takie ze musisz zrobić obrotu dziennego jakies 280 zl dziennie by wyjsc na czysto paliwo jedzenie fajki realia sa takie ze naprzyjmowali pełno kierowców a klientow coraz mniej ale baza sie zgadzac musi jak zarobisz przez 12 h te 240 zl to masz dobry dzien zwykle jest to 130-170 zl co daje rachunek ze dokladasz do interesu by pojeździć sobie autem

Real
@Kierowca 04.05.2018 11:27

280zl obrot dobowy-80zl baza z prowizjami-60zl gaz-10zl myjnia z odkurzaczem-50zl amortyzacja/eksploatacja samochodu(na naprawy itp)= 80zl twojego zarobku za 10-12h jazdy.. Jestes frajerem jezdzij w eko...

Bruno
@Real 15.05.2018 18:21

Komu Ty tyle płacisz? Nie dziwne, że Cię d.pa boli. Ja jeżdżę, i mam zupełnie inne koszta..

Real
@Bruno 30.05.2018 06:53

Bruno napisz jakie masz inne koszta dzienne? Co Ci sie nie zgadza?

Bruno
@Real 14.06.2018 21:48

Więc za 10h moja średnia z 5 dni to 350zł. Baza 45; LPG 40; czystość 10; amortyzacja 15; to koszta dzienne. Nie jem na mieście. To mi zostaje lekko 200. Jak się opier.alam.

pracujący
@Kierowca 04.05.2018 11:27

teraz opłata z na wynajętym jest niższa ja płacę 599 za tydzień i roboty też jest całkiem sporo więc spokojnie 4 tys wyjdzie mi na miesiąc

Real
@Bruno 26.06.2018 06:31

Bruno,a zakup auta na taxe wliczyles w te swoje glupoty co piszesz? Bo musisz cos zarzynac bo 50-60tysiecy robi sie rocznie. Po drugie z czego odkladasz na nastepne auto jak z Twojej amortyzacji 15zl dziennej uzbierasz 3600rocznie czyli na bierzace naprawy i olej. I juz brakuje na jakakolwiek splate aktualnej fury jak rowniez odkladanie na nastepna....czyli najwazniejszego nie policzyles poswieciles swoj samochod za 15000-20000 lub wiecej zeby po max 4latach znowu poswiecic czyli zainwestowac swoje pieniadze za nastepny auto ?i chwalisz sie ze zarabiasz 4000zl za 200h jazdy? Bhaaahhh "tumamy" nie potraficie liczyc w tym eko ? Jestes starym kierowca bo masz nizsza baze ale nie policzyles nawet prowizji od voucherow i kart... Jak dla Ciebie dokladanie do interesu jest zarobkiem to wcale sie nie dziwie ze tam siedzisz... Pzdr.

Prywaciarz
@Real 19.08.2018 12:08

20000 na auto do eko? To trzeba byc chorym na głowę. Ja kupiłem swoje za 6000 i jeździ bez problemów. Naprawiać trzeba, nie zawsze jest to kwota mała, ale raz zrobione coś, wystarcza na długo. Także nie trzeba wydawać fortuny.

Real
@Prywaciarz 23.08.2018 10:40

Przestan sie ponizac,jezdzac gufnen za pare tysi w rok dolozysz do tego trupa minimum 5tysi. I tak co miesiac rok w rok. Az go zezlomujesz. Ale to widac ze teraz jezdza zlomy,kiedys auto za 15000-20000 bylo norma... Zasada jest prosta albo odrazu inwestujesz w mlodsze auto i rzadsze naprawy albo kupujesz trupa i co miesiac wykladasz po minimum 500zl. Taxi robi sie 50-60tysiecy km rocznie czyli nie ma mocnych na auto nawet z salonu po 2roku robisz rozrzad,opony,sprzeglo,hamulce,amory, itd... Dlatego stawka z km ma sie pokrywac na w/w wydatki jak sie nie pokrywa to znaczy ze dokladasz lub dla mniej ogarnietych ze mniej o 1000zl miesiecznie zarabiasz.... W eko zeby zarobic oplata bazowa powinna wynosic 500zl miesiecznie.

Prywaciarz
@Real 23.08.2018 21:45

Ja do trupa dokładam rocznie ok 1500-2000 zl. A jakby cos wyskoczylo za np 5000, to bym obecny samochod odstawił gdzieś do gnicia i kupił kolejnego grata. Za taką stawkę nie ma sensu robić niczego lepszego. Ps na wlasnej dzialnosci baza wynosi właśnie tyle, w zaokragleniu w górę.

Real
@Prywaciarz 24.08.2018 13:40

Majac wlasna dzialalnosc i jezdzic w eko za 1,6zl ? To dopiero trzeba byc de..b..em. (Nie dotyczy emerytow)? Zamykam temat bo juz wszystko wam chyba wyjasnilem. Zdrowka.

Taxi 740 busik

Tak więc po 3 latach jazdy mogę powiedzieć że początki były super a teraz ledwo co 200 zł obrotu robić dziennego,tak więc nie polecam ty bardziej wynajmu auta będziesz siedział i zapiera**** w tym aucie jak pies w budzie twój pseudo inwestor będzie siedział i pił "Miller-a" w fotelu przed telewizorem... xD

Prywaciarz
@Taxi 740 busik 12.07.2018 16:24

Dobrze powiedziane. Pseudoinwestor, bo taka prawda. Dostajesz za 117 zł dziennie(!) złomy z początku stulecia, często bez podstawowego wyposażenia. Pseudoinwestor ma wy****ne we wszystko, na start musisz kupic kable rozruchowe, trzymak do telefonu/tabletu (rzadko dają), odbierasz z pustym bakiem i tekstem "powinien dojechać do stacji". Do tego jak zaczynasz i nie masz pojęcia gdzie i kiedy jeździć, tracisz albo ledwo wychodzisz na zero. Wynajem to ewentualnie jako zastępczy na np czas naprawy auta, która długo potrwa. Już lepiej się zapożyczyć i kupić grata za 3000 (byle dobrze wyglądał) to więcej zarobisz. I wartość aut pseudoinwestorskich najczęściej nie przekracza 5 tysięcy. W razie awarii wy****ne, zastępczego nie dostajesz, zapomnij o AC czy assistance. Jakby Ci się w długiej trasie zepsuł to Twój problem, pseudoinwestor ma to gdzieś. Więc to naprawdę słaby biznes, żeby szczurom płacić taką kasę, bo wystarczy sobie policzyć ile wynosi baza miesięczna i jaki samochód dostałoby się w leasing za 2/3 tej kwoty.

Ciekawski

Oferta pracy jako kierowca mercedes vito ktoś się wypowie kto pracował jako kierowca busa w eko taxi , z tego co czytam to tylko centrala do kitu i kierownicy wały robią , będę wdzięczny

Koniec obozu
@Ciekawski 14.08.2018 17:09

Idź kolego do normalnej pracy odpuść sobie poważnie

740 dziewczynko !

Uciekaj z forum bo jak ruszałes skórą kolegom i dawałeś rowa za kursy to było dobrze? Wylewasz żale na forum a jesteś pi@da i ucieka do wawy. EKO dla normalnych

740 boczny
@740 dziewczynko ! 15.08.2018 14:14

Chyba ty kolego!! Przynajmniej normalne pieniądze zarobię idioto nara nie pozdrawiam

wawik
@740 dziewczynko ! 15.08.2018 14:14

wiekszych (usunięte przez administratora) jak jezdza w eko to nie widzialem ale fakt ze ich wlasna firma traktuje ich jak smieci przenosi sie na to ze wszyscy traktuja ich jak smieci i frajerow.

Gryzą się z G

Niech kierowcy odchodzą .Zaraz będą wracać. Stawka wzrasta od października na 2 zł bo wejdą nowe firmy

gryzon
@Gryzą się z G 13.08.2018 14:26

to co tu pisza o centrali i przelozonych potwierdza sie z tym co doswiadczylem. Co do stawki to sie zesra a nie wzrosnie przez kolejne dwa lata nawet o grosz nie drgnie i nie ma sie co ludzic... a jak wzrosnie to nie ma do czego wracac bo roboty nie bedzie i razem z kierowcami odejda klienci. szczerze to nawet jak by dawali 3zl to nie pracowalbym juz tam z tymi debilami na centrali tego nawet nie mozna nazwac centrala tylko banda zakompleksionych idiotow ktorzy nawet prawa jazdy nie maja a topografie znaja jedynie z rozpisek komunikacji ztm a ten kto ich rekrutuje jeet jeszcze wiekszym debilem wystarczy zeby przeczytal korespondecje poszczegolnych dyspozytorow z kierowcami to moze by dostrzegl to kto do logistyki i rzazadzania flota kierowcow sie nie nadaje i kogo trzeba sie pozbyc... zdecydowanie istnieja inne korporacje ktore doceniaja kierowce maja wlasne postoje normalnych klientow normalna centrale normalne stawki i uczciwe oplaty i sa tolerowane przez srodowisko taksowkarzy zmienilem korporacje zaraz po fuzji i widze ze jednak praca taksowkarza moze wygladac normalnie.

Bajo eko

KONIEC (usunięte przez administratora),NIE POLECAM TEJ PRACY WSZYSTKO PONIŻEJ NAPISANE TO 100% PRAWDA!!

740 bus
@Bajo eko 11.08.2018 06:09

Czemu kochany administratorze usunoles mój post w połowie?, Czyżbyś trzymał sztamę że sreko?

swoboda

WBIJCIE SOBIE DO GLOWY ZE ZLECENIA SPADAJA NIE Z WINY KIEROWCOW!! DAWNIEJ PRZY GORSZEJ FLOCIE SAMOCHODOW OBLESNYCH KIEROWCACH BEZ LICENCJI LICZBA KLIENTOW ROSLA szereg zmian w systemie i regulaminie ktory mial poprawic jakosc pracy dal efekt odwrotny firma powinna wrocic do tego z przed 2 lat wtedy sie rozwijala teraz zlecenia spadaja, zawieszenia za pierdoly ktore nie sa istotne powoduja to ze np 10zawieszonych kierowcow ktorzy nie zrobia kolejno po 15zlecen wplywa na to ze spadnie tego dnia 150zlecen ktorych nie zrobia tak samo kwestia narzucenia dyzurow wczesniej kierowca pracujqcy we wlasnych godzinach robil od 15 do 25zlecen dzienie wiedzial kiedy jest ruch wiec obstawa byla teraz gdy ma narzucone dyzury robi ich 4-8 zeby miec zglowy a gdy ma np 8dyzurow wykona srednio 80zlecen mniej nic dziwnego ze zlecenia spadaja kolejna kwestia jest idiotyczny podzial stref ktory zdecydowanie wplywa na efektywnosc pracy do tego dochodzi przewrazliwiona i zlosliwa centrala dla ktorej wspolpraca z kierowca to abstrakcja kierowca jest jak intruz ktory specjalnie zawraca im glowe kazde dzialanie nie po ich mysli jest traktowane jak zlosliwosc kierowcy ktoremu trzeba odplacic i go za co kolwiek zawiesic niech spadnie kolejnych 15 zlecen zanim zostanie odwieszony nie powiem bo jest pare normalnych osob na centrali wtedy pracuje sie milo i klienci sa zadowoleni ale sa tez wredne zlosliwe gnidy ktorze psuja motywacje do pracy co odbija sie na klientach tak samo kwestia terminali slyszycie tyle reklamacji ze kierowca nie chce uzywac terminala no bo jak placi 60zl abonamentu zaplacil pieniadze za urzadzenie a do tego firma pobiera sobie jakies 5%prowizji z ciezko zapracowanych pieniedzy kierowcy niby za co? w erze platnosci karta gdzie terminale na rynku polskim sa zupelnie za darmo? zenada to ze ktos placi karta oznacza gorzej wykonana usluge? dlatego ma potracane 5% myslalem ze to ulatwienie dla klienta to samo sie tyczy vocherow zrobic promocje dla firm ze maja vochery koszetem kierowcow ktorym zabiera sie 5% . Atutem pracy taksowkarza jest swoboda a firma kreci bata na kierowce dawaniej kierowca mial wiecej swobody co odbijalo sie na rosnacej liczbie zlecen . Ale fakt jest taki szereg bezsensownych modernizacji systemu i regulaminu utrudnil i pogorszyl jakos pracy kierowcy co odbija sie na jakosci wykonywanych uslug no i wyhodowanie sabotazystow na centrali robi tez swoje szkoda ze nie ma tak w tej firme ze dziki wspolpracy centrali kierowcow i biura(marketingu) firma zdobywa klientow biorac pod uwage jak to wyglada w innych korporacjach bardzo daleko do wspolpracy na lini kierowca centrala a szkoda bo przeciez jada na jednym wozku czym wiecej zawiesza kierowco tym wiecej spadnie zlecen danego dnia przeciez to logiczne.... zadbajcie o kierowcow to oni sa wizytowka firmy ktora ma stycznosc z klientem traktowanie ich jak smieci odbija sie na klientach to nie droga do sukcesu a widok wkur....go kierowcy ktoremu przed chwila centrala usrala zycie daje sie odczuc klientowi(lepiej jechac z kierowca od ktrego bije pozytywna energia) czesc kierowcow odwdziecza sie tak samo zlosliwoscia w kierunku centrali efekt jest taki jak widac. To co kierowcy budowali przez lata (wizerunek firmy ,baza klientow) madre glowy od zarzadania + centrala popsuly w kilka miesiecy, odradzam prace tym ktorzy jeszcze nie poniesli kosztow malo zlecen niskie obroty i do tego wracaj do domu zcharowany z popsutym humorem przez centrale ktora niesluszenie cie potaktowala a sam wiesz jak sie starasz. Ten statek powoli tonie.

Alien
@swoboda 12.07.2018 18:35

Nie pisz w moim imieniu.

Max
@swoboda 12.07.2018 18:35

Co ty pier.... isz człowieku. Biedni kierowcy, którzy nie mogą zarabiać. A dlaczego nie piszesz o zleceniach odwoływanych, bo żadnemu z was nie chce sie (usunięte przez administratora) ruszyc i podjechac do klienta. I nie mowie tu o dolotach 10km tylko np 5 km. Albo spozniacie sie na zlecenia po 15-20 minut i uwazacie ze nic sie nie stalo. Wezcie sie do roboty lenie, a klienci sami przyjda.

Anty Max
@Max 19.07.2018 22:42

Max kopnij się w czoło. Lewą nogą. Jakie spóźnianie na zlecenie 20 minut? Jak taki czas podasz klientowi, to w korkach przez 5 minut chyba tylko lotem zdążysz... nikt nie da rady. Więc podawaj realne czasy dojazdu. Cymbał z dyspozytorni... Masz wogle praojazdy?

pozdro dla grubaska i larwy
@Max 19.07.2018 22:42

kiedys pracowalem tam na centrali wiec dobrze wiem i ty max tez dobrze wiesz jak to wyglada wyzywanie sie na kierowcach nie wrzucam tu wszystkich dyspozytorow do jednego worka bo niektorzy maja kompetecje do tej pracy ja np musialem zawiesic kierowce bo stanol nie od tej strony klient zadzwonil powiedzialem gdzie jest taxi za 1min byl w aucie bez wiekszhch problemow ale dostalem polecenie od przelozonego zawiesic... " kierowcy z czarenj listy" byli zawieszani za 2min spoznienia, raz chcialem odwiesic kierowce bo przez pomylke nacisnol zly guzik przy przyjmowaniu zlecenia powiedziano mi krotko ze ma zawias na 4godz i mam nic nie odwieszac, albo anulowanie dobrego zlecenia kierowcy na wlasnej licencji i przekaznie go wybranym kierowca z" przywilejami" celowe miny i zlecenia pod stolem to normalka a prawda jest taka jak dyspozytor jest wredy do kierowcow to oni pozniej widzac jego nr nie zbieraja zlecen z gieldy wydluzaja czas dojazdu itp i trzeba odwolywac odplacaja sie. zwolnilem sie z tamtad bo porostu lubie ludzi to tylko kierowcy a nie niewolnicy ktorych trzeba pacyfikowac kazdy ma prawo sie pomylic tez mi sie zdarzylo wpisac zly adres w zleceniu... watpie zeby cos sie zmienilo od czasu kiedy odszedlem.

Bus 740 a co mam prawo

I do tego wszystkiego Bayer polaczył się z Eko tak więc żegnaj Eko taxi Auta z Bayera zagrażają życiu ludzi same złomy jeżdżą ale no tak kasa musi się zgadzać :)

ja ich też
@Bus 740 a co mam prawo 01.08.2018 17:32

i to jest smutna prawda o braku mózgu właścicieli EKO

Bruno
@ja ich też 02.08.2018 07:54

To słaby ruch prezesów. Osobiście odchodzę.

740bus a co mam prawo :)
@Bruno 02.08.2018 08:04

Bayer zgłosił upadłość firmy,a wiadomo co w takiej sytuacji jeśli tonący złapie się brzytwy,czyli eko nie płaci podatku i ma ładną pulę do zgarnięcia tak wiec,Pan szanowny Gryzek gratulacje kasa się zgadza a ja spierdalam od Pana i klika osób też :)

ja ich też
@740bus a co mam prawo :) 02.08.2018 15:10

i to jedyny sposób na walkę z pazernością GRUBASÓW...ale kierowcy bayera też głupi nie są i wszyscy nie wejdą w ten (usunięte przez administratora)

740bus a co mam prawo :)
@ja ich też 02.08.2018 17:02

Wejdą bo baza inwestorów będzie kosztować 600zl, miesięcznie do końca roku :)

Bus 740 a co mam prawo!!
@740bus a co mam prawo :) 02.08.2018 15:10

Tzn Bayer zgłosił upadłość i nie musi płacić podatku,więc dostaję pulę kasy na podział z gryzkiem :)

yakuza
@ja ich też 02.08.2018 17:02

kolego z tego busa chciałbym otryzmac od ciebie info na temat Wawy jak sie zToba skontaktować?

740 bus
@yakuza 07.08.2018 21:00

Żupnicza 17 WAWA podjedź i się dowiesz wszystkiego :)

740 bus,mam prawo a co?!!!!

Ale kochane Eko taxi niema tego złego już konkurencja nie śpi WawA taxi zaprasza kierowców z eko :) tak więc zmiana szafy oklejenia i jazda za 2.20 km :)

ja ich też
@740 bus,mam prawo a co?!!!! 02.08.2018 18:52

byłeś w Wawie , znasz jakieś szczegóły ?

740 a co mam prawo!
@ja ich też 04.08.2018 11:17

Byłem i wszystko wiem też można jeździć bez identyfikatora i na wypisie :)

ja ich też
@740 a co mam prawo! 04.08.2018 15:49

koszta jakie ? wynająć coś się da ?

740 bus
@ja ich też 04.08.2018 16:21

Wszystko się da podjedź kolego i się dowiesz

zla praca zli ludzie

Od tygodnia moje maksymalne obroty to 220-240zł/dziennie w weeken nie polecam tylko na swoim aucie można "zarobić" wyzysk

Krystian

Po co płacić tyle za stare samochody jak można za 90zł-100zł pracować nowym autem z 2018 bez limitu kilometrów tylko dla Ciebie do dyspozycji 24H.Jak zrobiłem jechałem za autem przeczytałem naklejkę z numerem 576-329-151

740taxi busik
@Krystian 29.06.2018 07:57

Coś więcej można?

Alien
@740taxi busik 12.07.2018 16:43

idz za 11ką do wawy :)

....
@Alien 13.07.2018 08:15

Tzn?

Busik eko
@.... 13.07.2018 18:57

Alien powiedz coś więcej o eko skoro latasz w eko?

pracujący
@Krystian 29.06.2018 07:57

Tanie -taxi zlecenie raz na 3 godziny więc jaki sens ma stać ?? wolę już jeździć starszym ale zarabiać. W zasadzie interesuje mnie ile mi zostaje a nie ile płacę za auto :)

коля

Добрый день! Вопрос к Украинцам своим: Ребята кто что может сказать про такси в еко? Стоит идти или нет? И кто работал ? может в убер пойти?

suka
@коля 22.06.2018 09:08

Jop twoju mać .Bladź !!!

Polak
@коля 22.06.2018 09:08

Kola pisz po polsku jesteśmy w Polsce

Zostaw opinię o EKO CAB TAXI - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO CAB TAXI