Totalizator Sportowy Sp. z o.o.

Adres: Targowa 25, 03-728 Warszawa

NIP: 5250010982 KRS: 0000007411

Totalizator Sportowy Sp. z o.o.
2 45 6 1

Opinie o Totalizator Sportowy Sp. z o.o.

ToSemJa

Mam pytanie, obecnie rekrutują na stanowisko Asystenta ds rekrutacji. Jest to umowa na zastępstwo i czy po tej umowie jest szansa na przedłużenie umowy i czy w ramach umowy na zastępstwo przysługują pracownikowi wszystkie dostępne świadczenia?

Jacek
@ToSemJa 29.01.2019 11:58

Masz w zamiarze aplikowanie do pracy w firmie Totalizator Sportowy na stanowisko asystenta ds. rekrutacji? Mógłbyś napisać, dlaczego akurat w tej firmie chciałbyś pracować? Czy jest to związane z Twoim zainteresowaniem dziedziną sportową, czy może poszukujesz miejsca, gdzie mógłbyś nabyć odpowiednią wiedzę i umiejętności, aby móc w przyszłości powalczyć o lepszą posadę?

ToSemJa
@Jacek 29.01.2019 12:52

Chcę aplikować ze względu na pozycję Firmy i dobre opinie ale również po to aby rozwijać się w kwestiach hr,

B
@ToSemJa 29.01.2019 13:57

Cześć. Możesz napisać czy dostałeś zaproszenie na rozmowę? Jeżeli tak to jak szybko dostałeś takie zaproszenie po wysłaniu aplikacji. Dzięki.

ToSemJa
@B 12.02.2019 13:08

Hej, tak dostałam zaproszenie. Jeżeli chodzi o czas to od wysłania aplikacji było to około tygodnia.

B
@ToSemJa 12.02.2019 21:32

Dzięki za info. Jak już będziesz po rozmowie to daj znać jak poszło i jak przebiegała.

Ali

Praca w korpo tak można podsumować firmę

Miś
@Ali 12.02.2019 06:58

Czemu uważasz że praca jak w korpo? Masz jakieś porównanie czy tak Ci się tylko wydaje że jak w korpo?

rozczarowany

Pracuję w jednej z kolektur w Małopolsce i tak - pod względem finansowym i socjalnym bardzo fajnie, choć umowa zlecenie bije po oczach podczas gdy w głupim hipermarkecie pracownicy dostają umowy o pracę. Natomiast zachowanie głównego kierownika i PRS-ów względem pracowników to śmiech na sali - upokarzanie, chamskie odzywki w stylu, że nie trzeba u nich pracować jak coś się nie podoba, że nie robimy łaski pracując karzą się zastanawiać nad tym czy nie oskarżyć Totalizator Sportowy o MOBBING. Dręczenie psychiczne i wieczne niezadowolenie z wyników to u nich norma (co śmieszy gdy przykładowo obroty na kolekturze pod względem finansowym są dwa razy większe niż wcześniej), praktycznie na każdym kroku dają człowiekowi do zrozumienia, że do niczego się nie nadaje, że powinien pracować gdzie indziej. Na szkoleniach zamiast uczyć ważnych i pożytecznych rzeczy typu autosprzedaż, procedura przy reklamacji, mydlą nam oczy jak powinniśmy sprzedawać aktywnie żeby było jeszcze wiecej pieniędzy w kasie. Szkolenia w tej firmie to dramat, zwłaszcza dla nowych, którzy nie mieli wcześniej z Lotto nic wspólnego, a ucząc się na błędach dostają solidnie po uszach ze strony kierownika i PRS-a non stop grożącymi tekstami, że zwolnią dyscyplinarnie. Lubię tą pracę i klientów, ale obawiam się, że przez takie zachowania ze strony kierownika i PRS-a, którzy nie mają za grosz szacunku do ludzi (odzywki w stylu: "pan mi łaski nie robi", "może nie nadajesz się do tej pracy", "może ci się nie chce") nie popracuję tam zbyt długo. Miałem wielu kierowników i żaden jeszcze mnie tak nie potraktował jak te dwie gnidy z Totalizatora. Najwyraźniej trzeba się zwolnić, może to lepiej, przynajmniej będę zdrowszy psychicznie.

A
@rozczarowany 16.12.2016 20:26

Pan kierownik Grzegorz F. Będzie sławny na całą Polskę.. Zgadzam się z każdym zdaniem, które Pan tu napisał. Niestety praca powoli staje się nie do zniesienia.. Wszyscy pracujący w kolekturach wiedzą, że ciężko się uwolnić od totka i jedyną rzeczą, która pomaga znosić to całe traktowanie jest kasa.. Dużo cierpliwości i powodzenia w pracy.

M
@A 27.11.2017 16:47

Tak myslalam ze o tym kierowniku mowa... najlepiej nie zwracac sie z niczym do niego a szkoda bo od tego jest a wlasciwie powinien byc...

Ktoś
@rozczarowany 16.12.2016 20:26

Niestety wszędzie to samo jeśli chodzi o kierowników i dyrektorów. Traktują kolektorów jako gorszych ludzi. Poniżanie i wymaganie niewiadomo czego. Zarobki różnie bo w dobrej kolekturze jest dobrze ale w słabym punkcie siedzi się często za 6 zł na godzinę. Jeśli nie ma tu ludzi to jak ja mam zrobić obrót? Komu mam sprzedać? Jestem tak samo gotowa i chętna do pracy jak osoby w dobrych kolekturach ale zwyczajnie nie mam szans się wykazać.

Ktoś
@A 27.11.2017 16:47

Kasa nie wszędzie jest dobra. Mi wychodzi 10 zł na godzinę za cały miesiąc,a tak jak pisałam bywają dni ze siedzi się za 5,6,7 czy 8 zł na godzinę

Jarek
@Ktoś 30.01.2019 19:32

Potwierdzam to co napisał ktoś rzeczywiście jest bardzo duża rozbieżność jeśli chodzi o wynagrodzenie. I rzeczywiście na gorszej kokekturze wychodzi aż tak źle. Mało tego zastępstwa na dobrej kolekturze mają osoby z też dobrych kolektur. Z bardzo złej kolektury dostaniesz zastępstwo w przeciętnej a osoba z dobrej dostanie w jeszcze lepszej. Cóż znajomosci i upodobania przełożonych. Ogólnie nie polecam pracy w lotto jesli ktoś nie ma znajomości w biurze.

Rob

To porządna Spółka, traktująca poważnie pracowników. Jest też bardzo wymagająca w stosunku do pracowników, ich umiejętności i zaangażowania. Atmosfera pracy, jak w korpo.

Aga
@Rob 05.12.2018 09:01

A ludzie z zewnatrz mają szansę?

ts
@Aga 03.01.2019 13:02

jak najbardziej. sam jestem z zewnatrz

Ola
@Rob 05.12.2018 09:01

Poważnie traktują pracowników? To śmieszne. Gdzie to poważne traktowanie gdy jeden ma 6 zł na godzinę inny 15 a jeszcze inny 25 zł bo zwyczajnie ma kepszy punkt i bez wysiłku robi duże obroty. Jak nie ma ludzi to na lotto pi 3zł czy zdrapkach trzeba sie nagadac nagimnastykowac a obrót i tak marny więc i stawka godzinowa ponizajaca człowieka

Edyta
@Ola 04.02.2019 15:56

Bardzo ciekawe jest to, co napisałaś o wynagrodzeniu pracowników w punktach Totalizatora Sportowego. A mogłabyś jeszcze sprecyzować, od czego konkretnie zależy stawka typowego pracownika punktu - czy jest to stała minimalna kwota, do której doliczane są bonusy zależne od zarobku, czy może jakoś inaczej? Próbuję zrozumieć rozbieżność, o której wspomniałaś, jednakże nie wynika to jasno z Twojego wpisu.

Ola
@Edyta 06.02.2019 15:17

Prowizja od obrotu. Więc jeśli slaby punkt to beznadziejna kasa. Przy sobocie albo gdzieś na zastepstwie wyjdzie Ci więcej więc ogólnie licząc wszystkie godziny pracy wyjdzie np 10 czy 12 zł na godzinę ale większość dni siedzisz za żałosne pieniądze ponizajace człowieka a osoby w dobrych punktach mają ogólnie licząc minimum 20 zł na godzinę. Pracuję ja np 160 godz miesięcznie i tamte taj samo i ja wezmę 1600 zł za miesiąc a tam minimum 3000 zł i gdzie sprawiedliwość. Nie mam wpływu na brak graczy w danej kolekturze.

Ola
@Edyta 06.02.2019 15:17

Spędzam tyle samo godzin w pracy co osoby w dobrych punktach.jestem chętna i gotowa do pracy i czekam na klienta. Nie mam wpływu na to ze nie ma ludzi w mojej kolekturze i mam jedną piątą czy szósta obrotu tego co w dobrych kolekturach więc dlaczego mam pracować za glodowa pensje. Ja chętnie pójdę na dobry punkt gdzie będę zarabiać krocie czas będzie szybko mijał w pracy i miała okazję się wykazać,ale niestety trzeba mieć znajomości w biurze aby pracować w dobrej kolekturze.

Maja

Opinie klientów firmy Totalizator Sportowy są ważne, jednak ja chciałabym zadać pytanie właśnie pracownikom owej firmy. Może ktoś z Was podzieli się z innymi użytkownikami naszego forum informacjami na temat tego, jak wygląda "na żywo" proces rekrutacji? A może napiszecie coś o tym, jakiego typu szkolenia czy kursy oferuje ten pracodawca?

Bebe
@Maja 24.05.2018 23:18

Jak nie masz znajomości, to się nie dostaniesz. Spółka rodzinna

wrocław
@Bebe 13.06.2018 13:31

Potwierdzam. We Wrocławiu tak jest.

Jaś fasola
@Maja 24.05.2018 23:18

Klienci to leśne dziadki i stare omy :)

Karol
@Maja 24.05.2018 23:18

Ale śmieszne.

Totka
@Maja 24.05.2018 23:18

Myślę że podobna ilość ludzi jest po znajomości jak 'z ulicy'. Co do kursów i szkoleń - tu akurat jest ok, pod warunkiem że ma się pomysł na siebie.

Ktoś
@Totka 20.09.2018 20:04

Jestem z ulicy a pracuję więc mozna tylko ze punkt slaby i niestety najniższa krajowa wychodzi bo ok 10 zł netto na godzinę więc porażka

Wesoły

Ja ostatnio otrzymałem posadę w główniej siedzibie TS na Targowej w Warszawie. Moja mama tam pracuje wiele lat. Wcześniej ponad rok szukałem pracy i nic. Wiec potwierdzam, firma rodzinna :)

Jacek
@Wesoły 05.01.2019 02:22

Fajnie, że znalazłeś zatrudnienie, z którego jesteś zadowolony. Napisz proszę kilka słów na temat Twojej rekrutacji i wynagrodzenia, które Ci zaoferowano. Czy możesz liczyć na premie lub świadczenia socjalne, które dają pracownikom prywatną opiekę zdrowotną lub dostęp do możliwości korzystania z obiektów sportowych? Piszesz, że to firma rodzinna, czy także przyjazna dla pracownika i wspierająca jego rozwój? Na stronie http://www.totalizator.pl/ znalazłem informacje, że firma szczyci się swoim zaangażowaniem w rozwój kultury i sportu, a także uważa, że za sukcesem każdej firmy stoją jej pracownicy, dlatego dbają o ich rozwój i stałe podnoszenie kwalifikacji zawodowych. Co sądzisz na ten temat?

Maja

@@samosia, widzę, że jesteś pozytywnie nastawiona do firmy Totalizator Sportowy. Czy w takim razie planujesz w najbliższym czasie aplikować do tej firmy i starać się o zatrudnienie w niej? Zachęcam Cię do pozostawienia skonkretyzowanej wypowiedzi na tym forum w tej kwestii.

@samosia
@Maja 05.07.2018 09:55

Tak jestem pozytywnie nastawiona do tej Spółki. Znam osoby 3 w roznych lokalizacjach w Polsce ktòre tam pracuja, nd Wrocławia, i każda z nich ma pozytywne zdanie nt pracy na rzecz TS. Dlatego śledzę oferty do Wroclawia, bo zamierzam aplikować jeżeli pojawi się taka z kręgu moich doświadczeń i zainteresowań.

Jaś fasola
@Maja 05.07.2018 09:55

Hahahaha

Qwwertyy
@@samosia 05.07.2018 12:24

Ja osobiście polecam :) pracuje ponad 2 lata i jestem bardzo zadowolona. (nie pracuję w oddziale)

wrocław

Jeżeli we Wrocławiu pojawia się nowa oferta pracy, to i tak w tym oddziale na to miejsce jest już wybrana osoba z bliskiego grona pewnej osoby. Owszem, zapraszają na rozmowę i robią złudną nadzieję innym, nawet może bardziej zdolną, z lepszymi kompetencjami i wykształceniem. Tylko można się domyślać, kogo teraz ostatnio przyjęli do kadr. Bez komentarza...

@samosia
@wrocław 21.06.2018 20:33

śledzę na bieżąco ogłoszenia z tej firmy bo wiem że praca satysfakcjonująca dająca stabilność zatrudnienia jeżeli spełnia wymagania i relizujesz zadania na odpowiednim poziomie. Nie było ostatnio rekrutacji do kadr, bo to stanowisko jednoosobowe i obsadzone. Więc o czym piszesz

Karolina
@wrocław 21.06.2018 20:33

Przy wejściu jak odbierasz wygrana jest spis według pięter i nie ma tam Działu Kadr, a do kiedy była ta rekrutacja? Można jeszcze aplikować?

Pawcio

We Wrocławiu tez tak jest zapraszaja na rozmowe i tsk cie nie przyjma bo juz ktos z rodziny pracowniks lotto bedzie tsm pracowac Sciema i tyle

Maciek
@Pawcio 19.03.2018 13:24

Do magazynu TS Wrocław przyjęli zięcia księgowej.

Dominik
@Pawcio 19.03.2018 13:24

Pawcio złość to zły doradca, jak będziesz dobry to praca znajdzie ciebie. Znajomości są ważne ale nie wsadzaj wszystkich do jednego worka.

Wojtej

Byłem centralni na rozmowie o pracę. W styczniu na spotkaniu HR i kierownik rozmowa nawet ok. Następnie w lutym na drugim etapie. Była obecna Pani HR i 2 Panie kierownik oraz wesolutki inczej dyrektor który kieruje losowaniami. Poświęciłem się tego dnia nie dość że przeziębiony to jechałem 25 km z pod wa-wy w minus 22 stopnie celcjusza. Były 2 zadania do wykonania i w trakcie realizacji zadań Państwo gadali sobie jak w cafe na spotkaniu towarzyskim. Nawet nie podali ciepłej kawy. W pewnym momencie Pan dyrektor chciał jeszcze bardziej rozweselać Panie zadawał kolejno do mnie pytanie: Czy mam dzieci? Czy żona karmi ? Kto opiekuje się dzieckiem? Jak sobie poradzę z dojazdem do pracy? Myślałem że te pytania to dla żartu a jednak nie. Strata mojego czasu, kasy na dojazd i nerwów oraz poświęcenia. Ze strony Pań śmiechy i chichy. Towarzystwo zepsute socjalem LOTTO i wywyszajace się. Na koniec ani słowa przepraszam ani nic. Jako młody i dumny ojciec poczułem się lekko wkurzony. Co do losowan. Jeżeli firma pilnuje budżetu analizuje wpływy i zachowuje się jak typowa korporacja sprzedająca marzenia to wątpie wiarygodność w XXI wieku. Z resztą wygranych coraz mniej nawet tych 3. Do budynku przychodzą stali oficjele NBP, politycy, ciekawe po co? Bo nie puszczać losy? Okolica fatalna, na każdym kroku cyganie, podejrzane typt. W nocy strach tam zaglądać. Szczegóły: specjalista ds. Losowan 5000 brutto, kwartalna premia od wyników sprzedaży firmy, plus kasa za losowania, plus opieka medycza, karta sportowa. Praca 2 zmianowa o 7:30 do 00:30 przez wszystkie weekendy i święta.

Rostowski
@Wojtej 11.09.2018 10:23

Wolę siedzieć w więzieniu niż grać dla lotto.

Maja

@zniesmaczony, nie jesteś zadowolony z przebiegu procesu rekrutacyjnego w Totalizator Sportowy Sp. z o.o. Mógłbyś mimo wszystko, mniej więcej, określić ile trwał? Jak długo czekałeś na pierwszy kontakt z tą firmą, w trakcie którego zostałeś zaproszony do wzięcia udziału w rekrutacji?

Lech Wołensa
@Maja 16.03.2018 18:36

A kto w ogóle chce pracować w tej żydowskiej firmie? Oszustwo!!!!!!!

Wiki

Przeczytałem ogłoszenie, że są prowadzone nabory na pracownika obsługi salonów gier. Czy może ktoś więcej coś napisać o tym stanowisku? I czy może ktoś napisać w jakich godzinach się pracuje? Czy jest to system pracy 8 godzinny, czy 12 godzinny? I jaki przedział finansowy? A także, czy jest to umowa o pracę, czy inna forma zatrudnienia?

Piotr

W kadrach w oddziale Wrocław rzeczywiście pracuje od niedawna druga osoba z polecenia od kierownika

Barbara

W TS wypłaty są w jakich terminach? Do 10, na poczatku miesiąca czy na koniec miesiąca?

Joł
@Barbara 07.08.2018 14:29

Do 29 każdego

Klient

We Wrocławiu osoby, które prowadzą szkolenia sami potrzebują doszkolenia, bo wiedza jest przekazywana chaotycznie i na skróty. A później w nowych punktach pracujący tam ludzie nie potrafią wyjaśnić i udzielić odpowiedzi na zadawane pytania tłumacząc, że nie było tego na szkoleniu i sami nie wiedzą. Wstyd i uklon do dyrekcji . Więcej profesjonalizmu

Andrzej

Ja kupuję benzynę na Szczeci Zdroje pracownice są bardzo miłe życzliwe i zawsze chcą pomuc. A co do ajenta stacji porażka kobietą nie miła sztuczna nastawiona tylko na kasę. Dla niej klient jest nie istotny zreszra jak i pracownicy szkoda im ich.

Maja

@@samosia, widać, że jesteś pewna, do jakiego miejsca aplikujesz kiedy zostanie otwarta interesująca Cię rekrutacja w Totalizator Sportowy. W związku z tym proszę Cię o przedstawienie na tym forum swoich uwag i spostrzeżeń wynikających z przebiegu procesu rekrutacyjnego w którym prawdopodobnie w przyszłości weźmiesz udział. Z Twoją relacją chętnie zapoznają się inni użytkownicy odwiedzający ten wątek.

Maja

@wrocław Na jakiej podstawie wyciągasz tego typu wnioski? Nie zrozum mnie źle, ale jest to naprawdę poważny zarzut w stronę Totalizatora Sportowego. Dlatego dobrze by było, jakbyś napisał konkretnie, dlaczego tak sądzisz. Sprawi to także, iż Twoja opinia będzie bardziej wiarygodna.

Maja

@wrocław Tak, czyli jak? Chciałabym Cię prosić o konkrety na temat firmy Totalizator Sportowy. Zachęcam Cię serdecznie do merytorycznej wypowiedzi. Niestety, ale ta nic nie wnosi do wątku.

Maja

@Bebe Z jakiego konkretnie powodu twierdzisz, że praca w Totalizatorze Sportowym to strata czasu? Ważne są konkrety oraz szczegóły, o które właśnie chciałabym Cię prosić. Sprawią one przede wszystkim, że Twoja opinia będzie bardziej wiarygodna, a innym użytkownikom na pewno pomoże podjąć decyzję dotyczącą aplikowania do firmy.

Maja

Jak skomentujecie ofertę pracy w Totalizatorze Sportowym na stanowisku specjalista ds. badań marketingowych? Taka osoba jest poszukiwana do centrali tej firmy znajdującej się w Warszawie. Warto Waszym zdaniem zainteresować się tą ofertą i na nią aplikować? Zachęcam do pozostawiania przez Was opinii na ten temat. Jak przedstawia się specyfika pracy w tym obszarze firmy?

Bebe
@Maja 09.05.2018 16:22

Daruj sobie. Szkoda czasu

basia

Ludzie szukaja pracy ciesza sie jak zalapia a u nas do tatolizatora wejsc jak jest pewna sprzedawczyni strach jest bardzo wulgarna po prostu chamska jakby siedziala za kare a nie przymowala lottka nikt sie za te pania nie wezmie , toc pracuja na zmiany wiec nie rozumie w czym rzecz

Maja

@Pawcio, rozumiem, że powód przez który nie zostałeś zatrudniony w Totalizator Sportowy jest Twoim przypuszczeniem. Czy pracodawca wyjaśnił Ci w informacji zwrotnej z odbytej rozmowy kwalifikacyjnej, dlaczego Cię nie zatrudnił? Jak ocenisz sam przebieg tej rozmowy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Nowy

Na jakie stanowisko aplikowałeś?

wiktor

Przeraziła mnie ostatnio informacja, że na stanowisku Przedstawiciela Handlowego w oddziale kieleckim robia rekrutacje, rozmowy i caly ten cyrk, a i tak maja juz, czlowieka. Najlepsze, ze to synek jednego z pracownikow, juz jezdzi po rynku i sie szkoli z tatusiem. Po co pisza wiec na swojej stronie,ze proces rekrutacji odbywa sie z zachowaniem wszystkich zasad profesjonalizmu. Po co ludziom zabierac czas i energie skoro juz maja zaklepanego czlowieka.

Młody
@wiktor 08.06.2015 09:41

To są bezpodstawne oszczerstwa. Jestem synem pracownika Totalizatora. Złożyłem aplikację i brałem udział w rekrutacji. Niestety nie przyjęto mnie. Proszę zatem nie wypisywać głupot.

WhoKnows
@Młody 15.06.2015 22:33

To że jedna osoba nie dostała się po znajomości nie tworzy reguły. Mnie ktoś znajomy przed rozmową uprzedził, że to może być tylko na pokaz, bo już jest osoba na to miejsce

Ciekawa

Witam, zastanawiam się nad praca w kolekturze w zachodnio pomorskim. Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć konkretnie na temat zarobków. Czy pensja jest ruchoma a jeśli tak to czy jednego miesiąca będę martwić się o rachunki a drugiego pic szampana pod palmami? Widziałam iż większość pracowników jakoś nie narzeka na zarobki ale chciałabym wiedzieć w jakich granicach waha się wypłata. Czy to prawda iż jest umowa zlecenie? I w jaki sposób przydzielają do kolektory?( bo nie ukrywam iż wolałabym uniknąć np. 1,5h dojazdu do pracy). I czy młode osoby (wykrzstlacenie średnie maturalne) mają szanse na prace w kolekturze.

były pracownik
@Ciekawa 06.02.2018 02:02

Niestety pensja jest ruchoma, raz może być więcej a raz mniej. Wszystko zależne, gdzie rzucą do punktu. Jak się trafi kiepski punkt, to będzie lipa. Duże zagęszczenie kolektur w sklepach niestety zaniża obroty, do tego duże plany tak jak w woj. Łódzkim. Na początku są generalnie zastępstwa i nie jest pewne ile razy na miesiąc się pójdzie.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. A jak to wygląda w Totalizator Sportowy Sp. z o.o.?

basia

praca w centrali na Targowej 25, godziny pracy 8-16, z wyglądu budynku śmiem przypuszczać, że może być słabo bo siedziba firmy to stara kamienica, a rozmowy przeprowadzane były tuż przy wejściu, więc nie było okazji na "zwiedzanie" budynku i zapoznanie się z jego standardami; pensja stała - pytali jakie są moje oczekiwania niestety po drugiej rozmowie podobnie jak ktoś wyżej wypisuje czyli cisza

anonymous
@basia 25.10.2012 21:32

dziekuje za informacje mi powiedzieli ze zlecenie i beda 2 etapy + odpowiedzialnosc materialna na 4tysie badz podpis 2zyrantow tyle ze pomyslalam ze maja juz swojego i wybralam budzetowke gdzie mam umowe o prace

Kolektor KR

Jak Wam sie pracuje w oddziale Krakowskim? Ciezko ostatnio z tym planem, a jeszcze ciezej z euro.... Ciekawe czy w innych oddzialach rowniez sa plany codziennej sprzedazy na podana kwote?

Koch

Witam czy ktoś z zainteresowanych aplikowal na stanowisko Inspektora ds zaopatrzenia kolektor w o/Poznań? Sam jestem chętny do podjęcia tam zatrudnienia z uwagi że liznalem temat dostarczania zdrapek do kolektor ale jestem ciekaw jak długo trwa weryfikacja aplikacji i dalej działania pewnie muszę cierpliwie czekać na odzew o ile wogole, chyba że znacie kogoś bezpośrednio? :-)

Zostaw opinię o Totalizator Sportowy Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Totalizator Sportowy Sp. z o.o.