Concordiasalus Sp. z o.o.
4 354 6 1

Opinie o Concordiasalus Sp. z o.o.

Agix 1122

Witam. Mogę prosić o jakąś relację z przebytych turnusów tzn jak wygląda lub jak można spędzić czas winy ???? Z opini wynika że można się zanudzic ????

Agix 1122
@Agix 1122 07.01.2019 12:52

Turnus zaczynam 21 luty 2019 czy ktoś jedzie w tym terminie :(

Izabela
@Agix 1122 07.01.2019 12:52

Hej bylam na turnusie październikowym bylo super,ekipa sie zgrała imprezowalismy w Młynie w lokalu niedaleko Osieczka tam też sie spedzało popoludnie,piwko dobre jedzenie deser .Jestem bardzo zadowolona z pobytu nie narzekam na nic.Mielismy ciepło wiec szło wyjsc na spacer.do Ogrodu Osieczkowego itp..Pamietaj jak sie ekipa dobierze czas zawsze miło sie spedza....Pozdrawiam

SabPrz
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

Witam jade w tyn terminie z katowic :) ale chyba zostaje mi pociag.:)

Agix1122
@SabPrz 07.01.2019 22:03

Do miłego zobaczenia ;)

monika125
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

Ja jadę w tym terminie

Tomi_301
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

Witam serdecznie, też zostałem "zesłany" w to miejsce w tym terminie :-)...O ile to możliwe proszę mnie dopisać, do tworzącej się tu grupki. Ps. Ja o brak przygód raczej się nie martwię- na początek proponuję wycieczkę do pobliskiego baru przy użyciu rowerów stacjonarnych ;-)

Agix1122
@Tomi_301 12.01.2019 21:05

Poczucie humoru musi być:) Pozdrawiam

Aga77
@Agix 1122 07.01.2019 12:52

To zależy od was samych w młynie organizowane były imprezy no i w domku cudów na ośrodku. Mój turnus listopad /grudzień był super ludzie fajni a to podstawa i nie prawda że można się znudzić trzeba się zorganizować i będzie spoko

Tomi_301
@Agix1122 13.01.2019 10:37

Ja od Sylwestra oszczędzam swoje poczucie humoru, właśnie na ten wyjazd :)... Pozdrawiam...

Marcin J
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

Jadę z Zawiercia 21.02.2019 narazie nie wiem czy jest jakiś pociąg gdzie przesiadka przed chwilą otrzymałem list z ZUS

Iwa
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

Dobry wieczor Jadę i ja , z tego ci czytam to nieco za karę :(

Iwa
@Tomi_301 12.01.2019 21:05

To może zgadajmy się na jakim mailu ogólnym? I stwórzmy grupę 21.02.2019 przed przyjazdem?

Agix1122
@Tomi_301 12.01.2019 21:05

Witaj Został stworzony adres e-mail dla osób turnusu od 21lutego Stwórzmy grupę będzie raźniej się zaklimatyzować osieczekluty@wp.pl

Anka
@Agix 1122 07.01.2019 12:52

Ja byłam w Osieczku od 24 listopada 2018 r. Okolica fatalna nie ma co robić , jeżeli jesteś samochodem to można jechać na termy choć szału nie ma,gdyż basenik malutki.Można pojechać na wycieczkę całodniową do Warszawy,albo do Grójca na basen.Wszystko zależy od towarzystwa.W okresie którym ja byłam było świetne.Co drugi dzień potańcówki w barze, który prowadzi syn Prezesa.Świetnie wpływały na rehabilitację całego ciała.Kilka spotkań tanecznych zorganizowano w Młynie( klimatyzowana sala).Jeżeli będzie fajne towarzystwo to i nie będziecie się nudzić. Alkohol dostarczy właściciel sklepu na telefon,który znajduje się na tablicy ogłoszeń.Moje 24 dni szybko zleciało.

50+
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

Ja jadę 21 lutego 2019. Jeśli ktos jedzie z okolic Turek, Konin ,Koło [wielkopolska] swoim pojazdem chętnie się zabiorę za opłatą. Mój tel.693654103. Kobieta.

All
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

Ja też zaczynam 21.02.Jestem pełna obaw...

Mariusz
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

hej ,tez tam jadę

Ryszard
@Marcin J 21.01.2019 18:30

Jadę z Katowic samochodem w tym terminie. Jesteś zainteresowany to zadzwoń (usunięte przez administratora)

TaMara
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

Witam ja także zaczynam od 21 lutego skąd pani jest? Pozdrawiam

Beata
@SabPrz 07.01.2019 22:03

Witam ja tez wyjezdzam z Bedzina na turnus dnia 21.02 do Paniewy kolo Grojca jade autem kontakt moze zgadamy jakos

Beata
@Ryszard 06.02.2019 20:04

Witam ma Pan miejsce jeszcze w aucie jak z Panem skontaktowac

Beata
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

Witam ja autem w tym terminie

Inaaa
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

Witam, ja też jadę na ten turnus w tym terminie. Czy ktoś może jedzie z Częstochowy lub Radomska?? Pozdrawiam

Hubi
@Agix 1122 07.01.2019 12:52

Obowiązkowo bierz ścierkę do podlogi bo po kąpieli cała podłoga zalana a masz na wyposażeniu tylko tępą gumę- ściagaczkę i miskę bo trza w czymś prać. Pani na recepcji- po (usunięte przez administratora) przyszłeś??. Sprzątaczki super kobitki podobnie rechabilitancii. Jakby co to pytajcie

dreyfus
@Hubi 07.02.2019 20:10

Co Ty za bzdury pociskasz? Ściągaczka ogarnie co trzeba reszta sama wyschnie, miski są dostępne na miejscu...

Inaa
@Ryszard 06.02.2019 20:04

Witam ma Pan jeszcze miejsce w samochodzie.?? Jak można się z Panem skontaktować??

wyjazdowy 21.02.19
@Ryszard 06.02.2019 20:04

Witam, czy ma Pan jeszcze wolne miejsce ?

Ewa05
@Beata 07.02.2019 14:25

Dzień dobry,jadę z Katowic- 21 lutego zaczynam turnus,czy można się z Panią zabrać, oczywiście nie za darmo.Czekam na info.Pozdrawiam

Annq@interia.pl
@SabPrz 07.01.2019 22:03

Z Katowic jadę ja też w tym terminie. Jeśli chcesz możemy podróżować razem .

Annq@interia.pl
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

Ja z Katowic też 21.02 sądzę że możemy jechać razem.Pozdrawiam. annq@interia.pl

Marzena93
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

Ja również zaczynam turnus w tym terminie ????

Agix1122
@Annq@interia.pl 12.02.2019 08:44

Witaj . Niestety nie jestem z okolic Katowic ;) Ale do zobaczenia na miejscu :) Pozdrawiam.

agowi
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

Witam, dobrze wiedzieć, że nie będę sama. Do zobaczenia 21 lutego na miejscu. :-)

wyjazdowy 21.02.19
@Ryszard 06.02.2019 20:04

Czy ma Pan wolne miejsce?:)

Beata
@Ewa05 11.02.2019 17:28

Dzien dobry mozna sie zemna zabrac prosze numer

Anna annq@interia.pl
@Agix1122 12.02.2019 11:19

Agix do zobaczenia na miejscu :*

Katarzyna
@Agix1122 23.01.2019 13:50

ok ale jakie hasło?

Katarzyna
@Beata 12.02.2019 14:45

Dzień dobry . Ja jadę z Czeladzi i jeżeli jest miejsce to chętnie się z Panią zabiorę

TaMara
@SabPrz 07.01.2019 22:03

Jak coś mogę zabrać ????

Ewa05
@Beata 12.02.2019 14:45

Jestesmy dwie można się umówić? Podaję maila Ewa. katowice@Interia. pl

Beata
@Ewa05 13.02.2019 09:52

Witam napisalam Pani wiadomosc na mailu Pozdrawiam

A.motyl.445@wp.pl
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

Z tego co wiem to dużo osób. Na osieczekluty@wp.pl można porozmawiać z grupą. Pozdrawiam

Annq@interia.pl
@Katarzyna 12.02.2019 21:28

Witam proszę o wiadomość na maila annq@interia.pl

GABRYEL
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

WITAM TEŻ JADĘ W TYM TERMINIE AUTEM

GABRYEL
@Agix 1122 07.01.2019 13:17

WITAM JADĘ AUTEM NA TURNUS DO OSIECZKA 21.02.19 Z OKOLIC ZGIERZA MOGĘ ZABRAĆ 3-4 OSOBY

A.motyl.445@wp.pl

Witam. Ja jadę 21.02 i z okolic Piotrkowa tryb. Tomaszowa Maz lub łodzi mogę zabrać.

Hubi

Brak wody od 8h nie ma jak się wysrać. Trza (usunięte przez administratora) do Mlyna lub na Lotos i 2zł za kibel. Brawo Wy

Ola
@Hubi 07.02.2019 19:48

No to ciekawie tam jest :) a jakaś inna rozrywka oprócz szukania toalety ? Chociaż awaria wszędzie może się trafić :)

Oczko

Mam termin od ,21.02.19 czy można się z kimś zabrać . Konin

50+
@Oczko 15.01.2019 23:55

Jestem z Turku prosze o kontakt (usunięte przez administratora). Kobieta.

50+
@Oczko 15.01.2019 23:55

Ja też mam termin 21luty 2019 jestem z Turku prosze o kontakt na e-mail halcia32@wp.pl. Prosze napisac czy juz pani /pan załatwił jakiś transport bo może byśmy zorganizowali wspólny przejazd. Ewentualnie prosze podac nr telefonu na e-mail. Kobieta.

ola

Kto jedzie 27 .01.2019 świętokrzyskie

Basia
@ola 05.01.2019 16:38

Ja się wybieram skąd dokładnie jedziesz

Basia
@ola 05.01.2019 16:38

Możemy razem pojechać jak coś to dzwoń 796678856

Ola
@ola 05.01.2019 16:38

Witaj Basia. Ja nie mogę jechać ,ale jak możesz ,to mi napisz jaki jest ten turnus i czy był ktoś ze świętokrzyskiego ? Skąd ty jedziesz ? Ja okolice Skarżyska.

Basia
@Ola 21.01.2019 19:34

Ja okolice buska a co się stało że nie jedziesz

Basia
@Ola 21.01.2019 19:34

Musze załatwić sprawy rodzinne ( osobiste ) Napisz jak tam jest i czy mam czego żałować.

Basia
@Basia 23.01.2019 20:37

Ciekawe jak tam będzie ? Byłam w Kołobrzegu ,było fajnie ,ludzie mili :) Pomyliłam nick :) teraz nie mogę zmienić.

Ola
@Basia 16.01.2019 11:06

Witaj Basia . I jak tam turnus ,dużo ludzi ,wesoło ?

Hubi
@ola 05.01.2019 16:38

Ja tu jestem z Ostrowca Św

Bogdan

Szukam chętnych do wspólnej podróży turnus zaczynam19marca 2019r.jadę od Białej Podlaskiej

Sławomir

Jestem na turnusie od 27 .01 jest spoko , jedzenie dobre duże porcje , 7;15 śniadania 17;00 kolacja pokoje 2 osobowe,w łazience prysznic (odplyw podłogowy trzeba podłoge wycierac po kompieli) i wc. tv w pokoju dodatkowo płatny 100zł 19-22 cale telewizor na stołówce , internet na stołówce . zabiegów dużo , Kriokomora można w zwykłych laczkach byle gruba podeszwa i rękawiczki(lub skarpetki na ręce), jest zima wiec jest mniej atrakcji. jestem pozytywnie zadowolony polecam. ps Sklepy daleko 3-5 km , Piwo w baraku syna prezesa 7 zł można potańczyć do 22 co 2 dzień. weźcie ze sobą przedłużacz , ograniczona liczba gniazdek parking na terenie 200 zł , u chłopa naprzeciwko 100 zł .

AD5555

Jestem po turnusie. Według mnie zabiegi rewelacja, super masaże. Wróciłem bez bólu kręgosłupa i kolan. Problem tylko jak zagospodarować wolny czas po południu. Lokalizacja i brak dodatkowych atrakcji to główna bolączka. Zadowolony kuracjusz

dreyfus

27.01 wyjazd ze Śląska Katowice- Mysłowice jeszcze wolne miejsca w aucie ktoś jedzie? :) dreyfus1@interia.pl

Beata
@dreyfus 15.01.2019 10:33

Witam do jakiej miejscowosci jedziesz?Pozdrawiam

dreyfus
@Beata 31.01.2019 11:49

Hej Osieczek koło Grójca.

PioPT

I jak tam turnus od 27.01.2019? Spakowani? Do jutra ????????

Luki
@PioPT 26.01.2019 13:25

W trakcie pakowania .O której będziecie się zjeżdżać do ośrodka?

PioPT
@Luki 26.01.2019 13:36

Po obiedzie. Tak około 15 chyba będzie ok

Luki
@PioPT 26.01.2019 14:02

A to skąd jedziesz??

dreyfus
@PioPT 26.01.2019 13:25

Właśnie zaniosłem rzeczy do auta jutro jeszcze elektronika po drodze pasażerów i heja :)

Kaśka
@PioPT 26.01.2019 13:25

Dzień dobry. Poprosimy o opinie pierwszego wrażenia po przybyciu na miejsce ;) W pokojach dobierają mniej więcej wiekowo ?:)

dreyfus
@Kaśka 27.01.2019 12:09

Siemano, wrażenie ok jak się umie zorganizować nie będzie tutaj źle. W pokoju jestem z chłopakiem rok młodszym więc może tak być :)

PioPT
@Kaśka 27.01.2019 12:09

Oprócz kolejki do rejestracji to ok. Kolejka trochę mozolnie szła. Ale już dawno po. Współtowarzysz super. Czdkamy na integrację????

Luiza
@PioPT 26.01.2019 13:25

To kiedy integracja naszego turnusu???

Iwa
@PioPT 27.01.2019 23:23

Hejo Jak po pierwszym dniu wrażenia ? Jedzenie , łóżka , pokoje? Prawda to ze nie ma na wyposażeniu lampek nocnych nie mowiac o gniazdach i trzeba kable brać ze sobą? A już ogarneliscie jak z praniem?

dreyfus
@Iwa 28.01.2019 12:22

Wrażenie pozytywne, jedzenie smaczne, łóżka szpitalne, pokoje ok. Nie ma lampek nocnych, po co by ci były kable jak by gniazdek nie było? Z praniem tak jak było tak i jest dalej po za tym drugiego dnia pobytu raczej nikt nic nie pierze :D

dreyfus
@Luiza 28.01.2019 11:40

Przecież integracja trwa :)

Iwa
@dreyfus 28.01.2019 23:42

Czyli jak jest z praniem ? Bo nie wiem? ;) Nie pierzesz bielizny???? Uuuuu No dobra , co znaczy łóżko szpitalne wg tamtych standardów ? Materac gumowy czy nie?

dreyfus
@Iwa 29.01.2019 08:07

Są dostępne miski więc coś tam upierzesz, bielizny zabrałem więcej niż jedną parę więc wiesz jak jest. Tzn łóżko na kółkach, elektrycznie sterowane, materac z gumy zewnątrz co w środku nie mam pojęcia.

Iwa
@dreyfus 29.01.2019 10:06

Oo , dzięki to już jakiś konkret. A jak jest ze sklepem? Faktycznie daleko? Czy ma miejscu jest jakiś sklepik w którym można podstawowe rzeczy kupić? Typu mydło i powidło

dreyfus
@Iwa 29.01.2019 10:09

Na miejscu nie ma nic, autem do biedy w Grójcu jest 15 minut, sklep od ośrodka pieszo chyba 3 km jest.

Iwa
@dreyfus 29.01.2019 11:43

A gdzie się integrujecie? Jest gdzie pójść? Są czajniki w pokojach ? Dwuosobowe czy są też trójki ?

Agix1122
@dreyfus 29.01.2019 10:06

Witam Jak jest z zasięgiem? Dostępne jest wi-fi na terenie obiektu ? Pokoje 2 czy 3 os? Pozdrawiam

dreyfus
@Iwa 29.01.2019 11:54

Integrujemy się ciągle, na stołówce, podczas zabiegów lub czekając na nie, w domku na ośrodku, pójść można w różne miejsca sam spacer do i z sklepu już trochę zajmuje :) czajniki są w pomieszczeniu socjalnym, pokoje 2 osobowe i chyba 1 też ale nie znam kogoś kto taki ma.

dreyfus
@Agix1122 29.01.2019 11:57

Siema, zasięg z plusa kiepski cała reszta ok internety w miarę działają, wifi jest dostępny w ośrodku, na stołówkach. Pokoje głównie 2 osobowe podobno i jedynki są.

Sandra
@PioPT 26.01.2019 14:02

W którym pokoju jesteś

Sandra
@PioPT 26.01.2019 13:25

W którym pokoju jesteś ????

Iwa
@dreyfus 29.01.2019 16:35

A propos auta. Masz może informacje lub doświadczenie jak to jest ze swoim? Bo z tego co wiem parking mały.

dreyfus
@Iwa 29.01.2019 17:54

Jak masz ochotę zapłacić 200 i przyjedziesz wcześnie w miarę to parkujesz pod ośrodkiem bezpośrednio, jak chcesz zapłacić 100 i mieć do auta 2 minuty pieszo to parkujesz u sąsiada na placu.

Iwa
@dreyfus 29.01.2019 23:19

Dzięki , sporo info już wiem. A jak zabiegi? Macie już jakieś spostrzeżenia ? Na fajfy chodziliście ?

dreyfus
@Iwa 30.01.2019 09:20

Co to są fajfy? Zabiegi uważam są ok wszystkiego po trochu jak się przykładasz do gimnastyki, ćwiczeń indywidualnych, pedałowania na rowerku to i efekty będą.

Sandra

O której dziś się spotykamy To jest moje pytanie.

PioPT
@Sandra 29.01.2019 16:55

Po kolacji. Którą masz turę?

Sandra
@PioPT 29.01.2019 17:22

2

PioPT
@Sandra 29.01.2019 17:38

To tak jak ja:)

Sandra
@PioPT 29.01.2019 18:08

Z którego pokoju jesteś

PioPT
@Sandra 29.01.2019 18:39

Parter

Sandra
@PioPT 29.01.2019 19:45

Numer

PioPT
@Sandra 29.01.2019 20:10

Jak wrócę to zadzwonię :)

Sandra

Zapraszamy do pokoju 210

Iwa

Dobry wieczor wszystkich którzy są zainteresowani integracja przed przyjazdem i w trakcie pobytu od 21.02.2019 oraz do wymiany doświadczeń i potrzebnych informacji zapraszam do korzystania z maila grupowego : osieczekluty@wp.pl. Po wysłaniu wiadomości każdy dostanie hasło do pisania i odpisywania oraz integracji. Mamy miesiąc więc poznajmy się wcześniej :)

zenon
@Iwa 23.01.2019 00:31

Witam też mam skierowanie na 21-02-2019 i jestem zainteresowany integracją przd przyjazdem. A być może ktoś będzie jechał z Lublina lub przez Lublin to chętnie bym się przyłączył do wspólnej podróży.

A. Mot.
Zweryfikowany użytkownik
@Iwa 23.01.2019 00:31

Witam. Mam skierowanie na 21 luty tylko nie wiem czy pojadę ponieważ dostałam wezwanie do sądu w sprawie rodziny zastępczej Na 27 luty. Czy ktoś się orientuje czy będę mogła opuścić ośrodek na jeden dzień?

Szok

@Kamil Hej ja jadę teraz 27 stycznia ale widziałam ktoś pisał że stworzyli grupę przez e-mail w Twim terminie . Zwróć się tam , będzie Ci raźniej.

Kamil

21.02.2019 witam ktos jedzie z katowic lub okolic do stróże z zusu ?

Sandra

O której godzinie będziecie przyjeżdżać na turnus 27.01.19?

PioPT
@Sandra 21.01.2019 21:19

Ja mogę się dostosować. Myśle, że około 15. A jak Ty planujesz?

PioPT
@Sandra 21.01.2019 21:19

A z kąd jedziesz?

Sandra
@PioPT 21.01.2019 21:48

Około 13 stej. Jestem z Gdańska.

PioPT
@Sandra 21.01.2019 21:56

No to masz kawałek do przejechania!

Sandra
@PioPT 21.01.2019 22:00

Trochę, ale mąż mnie przywiezie ????

PioPT
@Sandra 21.01.2019 21:56

A ja myślałem, że mnie wyślą nad Morze albo w Góry. W Osieczku musi być wypas jak tam nawet z Gdańska ktoś będzie. Zapowiada się ciekawie. :)

Sandra
@PioPT 21.01.2019 22:10

Starszych ludzi to wysyłają nad morze, a młodych do Osieczka.

PioPT
@Sandra 21.01.2019 22:14

Hahahaha

Sandra
@PioPT 21.01.2019 22:17

Tak słyszałam hehehe

PioPT
@Sandra 21.01.2019 22:19

Fajnie, że nie opuszcza Cię poczucie humoru. Tak trzymaj!

Sandra
@PioPT 21.01.2019 22:23

5 mam z przodu, ale wyglądam na 18 stkę i tak się czuję haha

Tomek 30
@Sandra 21.01.2019 21:19

Hej pytałem ośrodek do której godziny najlepiej się zgłosić odpisali że do 15. Mnie czeka wielka wyprawa bo musze dojechac pociągiem pks i taxi. Ja będę na miejscu gdzies o 13

PioPT
@Sandra 22.01.2019 07:26

No to super. O to chodzi. Cały czas do przodu:)

dreyfus
@Tomek 30 22.01.2019 18:22

Jak nie umiesz się zorganizować z ludźmi którzy jadą z twoich okolic to tak potem jest....

PioPT
@Sandra 22.01.2019 07:26

Coś Pani Sandro bardzo mało dziś Pani aktywna:(

Tomek 30
@dreyfus 22.01.2019 19:56

Spokojnie ja nie takie wyprawy mam na koncie. Zmieniłem plany bo będę jechać z Krakowa tam bede od piątku imprezowac.

Pio

Witam jestem kuracjuszem na turnusie od 2 stycznia Oceniam pobyt na na Bardzo dobry miła obsługa zabiegi na czas Rehabilitanci Wspaniali z poczuciem humoru Jedzenie urozmaicone dobre nie trzeba dojadać.

Kaśka
@Pio 09.01.2019 10:46

Witam . Jest możliwość wykupienia dodatkowo np. montażu itp Pozdrawiam

Gosc
@Pio 09.01.2019 10:46

Jestem tego samego zdania. Rehabilitanci super :)

Pio
@Kaśka 09.01.2019 10:52

Tak. Zmorą zaś są dwa przydrożne fotoradary a atrakcją spacery do sklepiku u Edzi.

Kaśka
@Kaśka 09.01.2019 10:52

Masażu:)

ROM
@Pio 09.01.2019 10:46

JEST DEBEST ALE CHCIAŁ BYM POZNAĆ MIŁĄ KOLEŻANKĘ POKUJ 106

KuracjuszkaTegoTurnusu
@Pio 09.01.2019 10:46

Potwierdzam :)

dreyfus
@ROM 09.01.2019 20:00

Jak już to "pokój 106"... Po drugiej boisz się zagadać? Ile masz lat? :)

ROM
@ROM 09.01.2019 20:00

z tym nr to ściema koledzy zrobili kawał.

Zainteresowana
@Pio 09.01.2019 10:46

A imprezki są tam jakieś?

Siostra przełożona
@ROM 09.01.2019 20:00

Najpierw poznaj się ze słownikiem ortograficznym matole:-)

Aaaaa
@ROM 10.01.2019 12:15

Wcale bym się nie zdziwiła gdyby to nie była ściema bo gościu przegina i nie potrafi utrzymać oczu przed sobą...

Samanta
@ROM 09.01.2019 20:00

Jestem chętna Cię poznać

Ola
@Kaśka 09.01.2019 10:52

Oczywiście, polecam Kubę

dreyfus
@Ola 14.01.2019 20:13

Jak dzieci ludzie tu raczej nie zaglądają by czytać wasze wiejskie romanse...

Ola
@dreyfus 14.01.2019 20:23

Zastanow się do kogo piszesz i komu odpowiadasz. Bo ja odpowiadam do @Kaśka , ktora pyta o masaże dodatkowe. A ty , jak chcesz komuś odpowiedzieć to kliknij slowo ODPOWIDZ pod jego postem a nie pod moim...

dreyfus
@Ola 14.01.2019 21:50

Tu nie ma nic do zastanawiania :) amator tu jestem i dlatego tak wyszło oczywiście odpisywałem tym nad Tobą wiejskim lovelasom...

Kaśka
@Ola 14.01.2019 20:13

Dzięki za info :) Pozdrawiam .

Zainteresowana
@Pio 09.01.2019 10:46

Turnus kończy się 24 stycznia kiedy wydawane są wypisy

ROM
@Samanta 14.01.2019 16:12

Bardzo się Cieszę .Zapraszam na spacer. Czekam 15,00 przed pokojem. Gdyby czas nie odpowiadał proszę o kontakt ROM

Misio
@ROM 19.01.2019 10:14

Od razu ze dwa kilo lżejszy lubię to.

Samanta
@ROM 19.01.2019 10:14

Rom 24.01 przy automacie o 19 będę czekać .

A5

Czy ktoś jedzie do Osieczek 27.01.2019 z Łukowa lub okolic?

Aga77
@A5 07.01.2019 13:17

Już bylam przełom listopada i grudnia widzę sporo ludzi z naszego miasta tam się udaje ha ha życzę miłego pobytu

xxx
@Aga77 07.01.2019 18:24

Lublin wysyła za kare

lokalizacja13
@A5 07.01.2019 13:17

Jadę z Lublina na turnus od 27 stycznia 2019 r - ewentualny kontakt poprzez email lokalizacja13@gmail.com

Beata
@A5 07.01.2019 13:17

Jadę w tym terminie z Międzyrzeca mam wolne miejsce

Jan
@Beata 16.01.2019 14:35

Pani Beatko czy mogę się z tobą zabrać do Osieczka ja również z Międzyrzeca

Beata
@Jan 17.01.2019 16:25

beatela@o2.pl proszę na tego emaila wysłać numer telefonu. Oddzwonię

Jan
@Beata 20.01.2019 14:07

Pani Beatko jadę jednak samochodem żeby być niezależny przepraszam za kłopot do zobaczenia w Osieczku.

Łukasz

Hej???? O której godzinie będziecie przyjeżdżać do ośrodka 27.01.2019

PioPT

Jadę do Osieczka z Piotrkowa T 27.01.2019. Czy ktoś tam się wybiera z okolic.?

Sandra
@PioPT 21.01.2019 18:02

Ja też będę

Szok

Po opiniach na różnych forach czuje się jak bym jechał tam za karę. Takie miejsca jeszcze istnieją? Za Nasze pieniądze! W ciężkim SZOKU jestem !

dreyfus
@Szok 08.01.2019 11:09

Znając życie kasa się ma zgadzać masz na obiad 10 zł to za tyle dostaniesz, masz rehabilitację to dostaniesz na koniec ZUS zapłaci w papierach będzie napisane, że Ci lepiej wszystko się zgadza? Prewencja była :)

Szok
@dreyfus 08.01.2019 12:30

Trzeba to przeżyć jak na obozie przetrwania:(

dreyfus
@Szok 08.01.2019 12:54

Ważne żeby ta prewencja coś dała czy mi dadzą jeść to czy siamto mam w nosie czy mi zorganizują czas wolny czy nie też z tym sobie poradzę ale jadę tam by móc funkcjonować lepiej i liczę, że chociaż do tego się nadają :)

Gosc
@Szok 08.01.2019 11:09

Jedzenie jest ok. Rehabilitanci też. Reszta zależy od nas samych.

Monia
@Szok 08.01.2019 11:09

Bedziesz w wiekszym jak przyjedziesz :)

dreyfus

27.01 wyjazd ze Śląska Katowice- Mysłowice jeszcze wolne miejsca w aucie ktoś jedzie? :) dreyfus1@interia.pl

dreyfus
@dreyfus 15.01.2019 10:36

Ło boziu ale postów naprodukowałem... Da się jakoś usunąć niepotrzebne?

Janusz
@dreyfus 15.01.2019 10:36

Witam jestem z Siemianowic śl chętnie bym się zabrał

dreyfus
@Janusz 20.01.2019 14:52

Nie ma sprawy, kolejne miejsce zajęte :)

Luiza

Mam pytanie czy o 18 to można zgłosić się do sanatorium?

Ola
@Luiza 20.01.2019 19:42

Można, do 24 w nocy mają prawo przyjąć

dreyfus

Witam na turnus 27.01 jedzie ktoś ze Śląska?

Oli

Witam czy ktoś jedzie do Osiecznej 21 02 19 z Wielkopolski

Oli
@Oli 17.01.2019 17:18

Sorry do Osieczek

50+
@Oli 17.01.2019 17:18

JA jade z Turku 21.02.2019 do Osieczek

Oli
@50+ 18.01.2019 20:34

Samochodem prywatnym autobusem pociągiem pan lub pani jedzie

@50+
@Oli 18.01.2019 21:23

Jade samochodem prywatnym.Jestem kobieta 50+. Z jakiej miejscowosci pan,pani jedzie.

Ruda43

Byłam w Concordiasalus i jestem bardzo zadowolona pokoje i łazienki super jedzenie urozmaicone codziennie co innego fizykoterapeuci młodzi ale kompetentni solidni pielęgniarki super lekarze też oprócz jednego ludzi których poznałam będę pamiętała zawsze było poprostu SUPER

kicia5
@Ruda43 18.12.2018 22:13

a zwłaszcza na 2 pietrze

Aga77
@Ruda43 18.12.2018 22:13

O tak ten nasz turnus boski nie do zapomnienia!

Oczko

Czy może ktoś wie ile płaci ZUS jeżeli ktoś.prywatnym samochodem jedzie jak to wygląda w naprawdę

lola
@Oczko 17.01.2019 20:57

haha grosze Zus płaci ,za 300km płaci aż 70 zł

Oczko
@lola 17.01.2019 21:00

300 km w jedną stronę

Ewa
@lola 17.01.2019 21:00

34,10 zł za 300 km

Lukas93

Witam ktoś wybiera się z Lublina 27.01.2019

Lukas93

Witam ktoś wybiera się z Lublina?

Anonim

Przyszedł mi niedawno wpis do domu lekarz na ostatniej wizycie mówił że bez zmian a na wypisie pisze poprawa. Paranoja!

Aga77
@Anonim 07.01.2019 09:41

Mi na wizycie powiedzial ze nie ma poprawy a na wypisie że w stanie dobrym wiec to co mówią i to co napisane mija się z prawdą niestety pewnie u większości tak jest pozdrawiam

dreyfus
@Aga77 07.01.2019 10:52

Bo gadać se mogą co chcą ważne co jest napisane i to jest wiążące...

Aga77
@dreyfus 07.01.2019 12:14

Otóż to

Oczko
@Aga77 07.01.2019 18:44

Witam mam pytanie czy do tego ośrodka jest jakaś komunikacja czy od danej stacji muszę dojść pieszo do tego ośrodka

xxx
@Oczko 15.01.2019 08:29

Nie ma tam diabeł mówi dobranoc .

Aga77
@Oczko 15.01.2019 08:29

Coś tam jeździ ale nie powiem co tylko słyszałam ja jeździłam samochodem ale sporo osób dojechało busem

Oczko
@xxx 16.01.2019 16:32

Jeśli diabeł mówi dobranoc no cusz muszę się z nim spotkać bo inaczej te barany z ZUSu zabiorą ten marny grosz co płacą!!! .no i nastał koniec na samym początku amen.dzięki za informację.

Oczko
@Aga77 16.01.2019 19:51

Dzięki za informacje

Zostaw opinię o Concordiasalus Sp. z o.o. - Osieczek

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Concordiasalus Sp. z o.o.