Pronobel
4 618 6 1

Opinie o Pronobel

Uwaga

Pracowałam w firmie, która od klienta brała 2400 euro, a ja dostawałam 900, 1000 euro, a w drodze łaski 20 euro dodatkowo za pracę w święta” - napisała do money.pl Nina. (usunięte przez administratora)

Aleksandra
@Uwaga 14.01.2019 14:44

W tym artykule nie ma podanej nazwy firmy, więc nie wiem nawet jaki cel ma ten komentarz. Wprowadzasz ludzi w błąd i tyle.

Zuzanna
@Uwaga 14.01.2019 14:44

Kobieto bez sensu piszesz money j.pl to firma pozyczkowa kobieto i co za glupoty wypisuje Pani JA jestem ciekawa jaka to firma bo nie Pronobel

Justyna

Fajna firma, nie mam na co narzekać.

Natalia
@Justyna 11.01.2019 14:47

Może zechcesz napisać coś bardziej konkretnego na temat pracy w firmie Pronobel? Jakie aspekty zatrudnienia w niej spełniły Twoje oczekiwania? Rozumiem, że byłaś pracownikiem firmy, stąd wynikają skierowane do Ciebie pytania przeze mnie.

Justyna

pracowałam i podziękowałam bajzer nic więcej

Aleksandra
@Justyna 08.01.2019 14:38

Co masz konkretnie na myśli?

Sabina

Dobra firma, nie dam złego słowa powiedzieć

Wiolka
@Sabina 31.12.2018 15:12

Mi się też dobrze pracuje. I "o dziwo" mam ubezpieczenie. Szok, prawda?

Edyta 39, Kalisz

rzeczywiście jednak to wszystko prawda co piszą tu panie w kontekście negatywnym sama się przekonałam . Moja rada szukajcie lepszych pośredników i firm które płaca minimum 1400 euro oni i tak na nas nieźle zarabiają ! (usunięte przez administratora)Oczywiście język jak u germanisty.

Marisa
@Edyta 39, Kalisz 02.01.2019 14:15

Prawda Pani Edyto pozdrawiam serdecznie

Aleksandra

a miałam z nimi jechać na ofertę i zadzwoniłam do kilku firm i rzeczywiście jest różnica agencja agencji jest nie równa ja jadem po nowym roku ale nie z prooblem bo z nimi to szkoda wschodu po tym co mi zaproponowali. Pozdrawiam. Nie dajcie się firma wykorzystywać 1400 to mini za taką pracę.

Marisa
@Aleksandra 22.12.2018 16:27

Prawda Pani Aleksandro mało płacą A do tego (usunięte przez administratora) pozdrawiam

Krystyna
@Aleksandra 22.12.2018 16:27

No co pania nie wykiwaja bo ja tez mialam firme pronobika 24 jak dzwonilam to mi powiedzieli jezyk mam na 1500 no i premia letnia to 180 0 a jak do czego doszlo i mialam juz umowe podpisywac to mi promedika 24 powiedziala 3000 tysiace za trzy miesiace

marta

dzięki ze ostrzegacie

ewelina

potwierdzam negatywne opinie firma nie nadaje się na pośrednika odradzam współpracę (usunięte przez administratora)

Klaudia
@ewelina 20.12.2018 18:19

ja doświadczyłam tego samego firmy nie polecam do dziś karty ekuz nie dostałam i o czym to świadczy? Wy się lepiej dziadkami zajmijcie a nie bronieniem firmy która (usunięte przez administratora)zostaną

Marisa
@ewelina 20.12.2018 18:19

Witam Pani Ewelino szkoda sobie nerwy szarpać na tym forum lepiej do Zusu pójść zapytać na temat tego ubezpieczenia fikcyjnego tam Pani dowie się co agencje odwalaja pozdrawiam serdecznie

Mirka
@Marisa 20.12.2018 21:32

Człowiek musiałby z pronobel pracować sto lat żeby emeryturę mieć skoro 200 zł brutto zarabia . Śmiech na sali . Firmę opiekunki nie bronią w to raczej nie wierzyłabym jedyne co należy to taka agencję w (usunięte przez administratora)kopnąć. Wyzysk do kwadratu kochane! (usunięte przez administratora)

Marisa
@Mirka 21.12.2018 10:25

Witam Pani Mirko słuszna Prawda nie jestem przecież Z żadnej konkurencji a niektórzy atakują mnie na tym forum nikomu nie polecam przecież żadnej innej firmy logo wypowiadam się na temat agencji ponieważ chce by dziewczyny wiedziały które szukają pracy w tej branży ja z nimi byłam 3 razy na zleceniach gdybym znała to forum na pewno bym przeswitlila tą agencję i nie zdecydowała bym się pracować Z tą agencją wyjeżdżając z nim,i pracy nie brakuje chodzi oto aby godnie pracować gdy chęci są ale agencja nie docenia tu ciężkiej pracy opiekunów i nie chodzi już o pieniądze a o warunki same współpracy można zarobić nawet mniej i być szczęśliwym ale bez obaw a tu szkoda gadać pozdrawiam serdecznie miłego dnia życzę

Ivette
@Mirka 21.12.2018 10:25

Kto i po co sieje takie bzdury? Wystarczy zapytać w kadrach od jakiej kwoty odprowadzane są składki ZUS. W umowach-zleceniach można zdecydować się na pełny pakiet lub na ograniczony. Przy umowie są dodatkowe formularze. Mam wrażenie że piszący te "rewelacje" nie czytają tego co podpisują i wogóle nie mają pojęcia o tym jak funkcjonują umowy o pracę Ja współpracuję z Pronoblem już 3 lata i nie narzekam.

Mirka

to wstyd żeby tak pracownika (usunięte przez administratora) jak można 200 zł zarabiać jak to przyszłość nie opłaca się pracować z taką firmą ! Czy Ci ludzie nie maja tak serca w tej firmie.?

Mirka

nie polecam (usunięte przez administratora)do kawadratu

Teresa

Pani Mariso odrobina kultury, bo nie da się tego czytać. Jak chce Pani wylewać frustracje to proszę pisać gdziekolwiek indziej a nie w miejscu gdzie mają się pojawić opinie o firmie. Nie jest Pani zadowolona z pracy Opiekunki, o ile w ogóle Pani jest Opiekunką, to proszę zmienić profesję, a nie zasypywać forum swoimi wypocinami. Większość osób nie przetrawi Pani komentarzy ani do połowy, bo to nie jest ani kulturalne ani nawet po polsku.

Weronika
@Teresa 19.12.2018 10:30

Marisa kultury nie ma za grosz Tereso. :)

Marisa
@Teresa 19.12.2018 10:30

Ha ha ha padam ze śmiechu

Klaudia
@Marisa 19.12.2018 11:28

No ja padam ze śmiechu jak czytam co ty kobieto wypisujesz. Pod choinkę proponuję żeby sobie Pani sama kupiła: 1. Słownik języka polskiego 2. Słownik poprawnej polszczyzny 3. Słownik ortograficzny 4. Podręcznik Savoir-vivre 5. Mózg który to wszystko przyswoi.

Marisa
@Teresa 19.12.2018 10:30

Komedia mam gdzieś Twój hejt kobieto pisz sobie co chcesz po NIEMIECKU to było skoro polskiego nie znasz no to buziaczki pozdrawiam przydało by się Jeszce parę Małp do kompletu będę mieć ZOO nie mylić z Zool Niemieckim

OPIEKUNKA Z KRAKOWA
@Teresa 19.12.2018 10:30

Pani Marisa chce tutaj wszystkich poustawiac na swoje kopyto a jak jej sie nie uda to potem atakuje i od róznych wyzywa to dziewczyny po fachu uwazajcie bo niewiadomo do czego Pani Marisa sie posunie

Aleksandra
@Marisa 19.12.2018 14:08

Wstyd by Ci było kobieto tak się ośmieszać. Od razu widać, że niezły troll z Pani... NIE KARMIĆ TROLLA!

OPIEKUNKA Z KRAKOWA
@Aleksandra 19.12.2018 16:57

TERAZ MARISA JEST POD NICKIEM ALEKSANDRA A JAKI NICK BEDZIE PANI MIALA JAK PUJDZIE PANI DO SADU KRULOWA POLSKI ALBO WLOSZECH

Stenia
@Klaudia 19.12.2018 13:39

Pani Klaudio jaki Piękny KOMENTARZ Pani robi opiekunce Domyslam się Że Pani jesr tą koordynatorka co w Pronoblu pracuje A powiecie dlaczego nikt już nie chce Z wami pracować oprócz Pań Z Ukrainy które (usunięte przez administratora) gdzie pieprz rośnie nie macie zmienniczek na sztele potem jedna pojedzie I nie ma Kto jej potem zmienić

Marisa
@Klaudia 19.12.2018 13:39

Witam Klaudio czy Pani czyta swoje komentarze ? Najpierw twierdzisz że firmę polecasz a tego forum nie za chwilę jeździsz po nich DZiWACZNY STYL WYPOWIEDZI SAMA Kobietko nie wiesz co masz tu pisać Chwieje się Pani jak Mietek pod monopolwym który nie wie w którą stronę ma iść ? No to może pora na doktora?

nienienie
@Marisa 21.12.2018 00:36

Ahaaaaaaaa, faktycznie imię Klaudia zarezerwowane jest tylko dla jednej osoby hahahah śmieszna jesteś

Krystyna

po tym co przeszłam jeszcze raz nieć ktoś mi napisze ze jest legalna to w łeb strzelę głupi tych pracowników z pronobela którzy piszą za opiekunki i nie prawdę mówią

OPIEKUNKA Z KRAKOWA
@Krystyna 20.12.2018 11:45

Kobieto polski jest taki trudny a Ja napisze ci tak kolejna do firmy pani marisy

Marisa
@Krystyna 20.12.2018 11:45

Prawda Pani Krystyno nie ma sensu dyskutować tu z nikim Kto ma rację pójść do ZUSU I sprawdzić jeśli za marketing Pani nie płacili to zgłosić firmę bo musieli to nasza 2 praca w Kraju na tej podstawie (usunięte przez administratora)ubezpieczenia karta działa tylko w Kraju w Niemczech nie ma Pani nic tzn. Ma Pani pracę tylko owszem agencja jest zarejestrowana W krajowym rejestrze sądowym placi podatki ale (usunięte przez administratora)legalny wyjazd jest wtedy Kiedy kartę A1 posiada Pani przy sobie po rozmowie Z radcą prawnym już wiem na czym to polega pozdrawiam serdecznie

Krystyna

żenada firma wysłała mnie bez ubezpieczenia a ja do lekarza nie mogłam pójść rodzina musiała 150 euro zapłacić to jest żenada bo karty mi nie dali . Wy tu pierdoły wypisujecie . Firma jest legalna gdzie i kiedy pytam. Ja do dziś pamiętam spojrzenie rodziny jak musieli zapłacić. A z pronobel zerwali umowę tylko to mi było wstyd. Ta firma nie jest legalna . I to wy głupoty piszecie.

Mama
@Krystyna 20.12.2018 11:42

No tak, jak się chodzi do prywatnego lekarza to tak jest że się płaci :) Jak byłam na ofercie to byłam u lekarza i jakoś nic nie musiałam u niego zapłacić, jedynie za lekarstwa - ale to chyba normalne - w Polsce za lekarstwa tez się płaci czyż nie? ;))

Klaudia
@Mama 20.12.2018 16:35

bez karty ekuz nikt Panią do lekarza nie przyjmie e Niemczech (usunięte przez administratora)

Barbara
@Klaudia 20.12.2018 19:03

no widac ze to jest Pani Marisa teraz pod nick Klaudia bo ona na pronobel tak sie zawziela ze poprostu nie popusci i tu musza wszyscy sluchac

Klaudia

Polecam firmę. Nie polecam tego forum.

Ola
@Klaudia 19.12.2018 13:39

Ja też nie polecam tego forum. To jest jedna wielka żenada.

xyz
@Ola 20.12.2018 09:34

Żenada to jest mało powiedziane

Mama
@Klaudia 19.12.2018 13:39

o jakiś sensowny komentarz, łał.

Weronika

Dokładnie Teresa. Wylewa jakieś chore żale, nie wiadomo o co dokładnie chodzi, pisze jakby była pijana... Ani przecinka, ani kropki, ani po polsku. Takie jest moje zdanie. A tak już na poważnie, jak jesteś tak zażenowana sytuacją to złóż odpowiednie pisma i nie rób z siebie ofiary losu na forum. Ja nigdy problemu z firmą nie miałam więc nie rozumiem tego co tutaj piszesz. Ani ziarenka prawdy.

Weronika
@Weronika 19.12.2018 11:07

A tak już na poważnie, jak jesteś tak zażenowana sytuacją to złóż odpowiednie pisma i nie rób z siebie ofiary losu na forum. Ja nigdy problemu z firmą nie miałam więc nie rozumiem tego co tutaj piszesz. Ani ziarenka prawdy. Te 3 zdania są do Marisy!

Marisa
@Weronika 19.12.2018 11:07

Ha ha ha ha ja ja

opiekunka pronobyla
@Weronika 19.12.2018 11:07

niech Pani uwaza bo Pani Marisa zaraz pani odpisze ze pani ma na kolana wskoczyc szefowi bo pani Zuzannie tak napisala

Ola
@Weronika 19.12.2018 11:07

Marisa wylewa chore żale. To jest to - albo pisze pijana, bo z tego bełkotu ciężko cokolwiek zrozumieć...

Irena

witam! znam firme Pronobel z autopsji , pracowalam z nich tylko raz.wyjezdzajac powiedzieli mi ze babcia jest ok ze w miare zdrowa.okazalo sie ze nie chodzi jest na wozku , trzeba ja podnoscic przenosic.To raz (usunięte przez administratora) ja zarabialam 800ruro, przy czym pokjechalam do babci po raz drugi i jestem teraz trzeci przez inna firme i mam 1300 jest roznica....prawda Właśnie przeczytałam z przed roku i wszystko się zgadza . (usunięte przez administratora)

Zuzanna
@Irena 23.10.2018 16:31

Co ty kobieto wypisujesz zastanów się bo napiszę ci tak 800 euro a jaki język masz komunikatywny czy podstawowy . Masz kobieto rozum bo to co czytam nie zdaje mi się każdy starszy człowiek nie będzie funkcjonował jak my . A co do okradania a może idzie to w drugą stronę że ty babcie okradalas bo też jestem opiekunka Pronobyla i nic na nich się nie dam powiedzieć , a jak jadę to widzę jakie torby wożą dziewczyny pełne i nie mówcie mi że to sami za swoje pieniądze kupiliście

Marisa
@Zuzanna 23.10.2018 19:32

Jest Pani Prymitywna Pani Zuzia lalka nie duża okradają dziadów niemieckich chorych z czego jak w lodowkach pusto opiekunki nie mają co jeść niekiedy A może zakupy dziewczyny za swoje robią ciężko zarobione pieniądze żeby dzieciakom zawieźć na prezenty Wscibska babo bez kultury swinia ma więcej kultury niż Pani

Alicja
@Marisa 18.12.2018 18:58

Zgadza się. Poziom niektórych wypowiedzi, szczególnie dot. zachwalania firmy jest pożałowania godny. Obrażają tych o odmiennym zdaniu typu złodziejki, pijaczki, niechluje...etc . Pisanina to czysty bełkot pijacki bez znakòw interpunkcyjnych. Kto to pisze! Przecież jest obowiązek ukonczenia szkoły podstawowej! I po co pisze, skoro i tak sensu trudno się doszukać.

OPIEKUNKA Z KRAKOWA
@Alicja 19.12.2018 13:09

PRAWDA W OCZY KOLE NASTEPNA NIEWINIATKA NIECH JESZCZE PARE OPIEKUNEK TAKICH NIEWINIATEK DOLACZY I BEDZIE FIRMA WASZA POD TYTULEM FIRMA NIEWINIATEK JAK PANI ALICJA AGATA I PANI MARISA ZALAZA FIRME NIEWINIATEK TO BEDZIECIE MIEC DUZA DZIALALNOSC I HAJSU A JA WAM ZYCZE POWODZENIA W ZALOZENIU FIRMY

Stenia
@OPIEKUNKA Z KRAKOWA 19.12.2018 15:21

Zauważyłam że tego samego zwrotu używa ciągle PanI Zuzanna prawda w oczy kole?prawda prawda no prawda ? Atakują tu koordynatorzy Pflegerineb widzę Panią Pani Mar ISO nuda w pracy kawkę piją to bombarduja człowieka pozdrawiam pięknie

Krystyna
@Stenia 19.12.2018 19:34

NASTEPNA DO FIRMY NIEWINIATKA POWOLUTKU I BEDZIE ZESPOL NIEWINIATEK TYLKO CZY ZDOBYCIE OPIEKUNKI CHYBA TAK A ILE BEDZIECIE PLACIC

Stenia

SAME PoKEMony z PRonobyla tu siedzą pracownicy widzę, z działu koordynatorzy ktorzy udają Panie opiekunki I atakują każdą osobę ktora źle mówi na ich temat tak czytam te opinie i powiem wprost godności nie macie żadnej po co jest to forum? A po to żeby pisać dziwadla nie znoszą krytyki i neguja każdą wypowiedź ktora JEST BE agencja sama sobie szkodzi Sama jej nie polecilabym nikomu z doświadczenia jakie zdobylam pracując z nimi tego nawet agencją nazwać nie mogę to zwykli (usunięte przez administratora)

Grzesiek

Jedna osoba zmieni Nick i atakuje jedną osobę polewa jak nic szkoda że nie widzicie siebie Drogie Panie co Wy lepsze Jesteście od tej niby Marisy czy jak jej tam każdemu łatwo pisać zmieniając aby imię I już gotowe myślę że ma prawo dziewczyna pisać co chce a Wy nie potraficie tego zrozumieć agencja jest jak dla mnie spalona dużo w tym prawdy Zauważyłem jedno kiedy Ktoś pisze na temat tej agencji zaraz jest agresja skierowana W stronę osoby która się wypowiada negatywnie o Pronoblu niby dalszego ? Bo Polska to głupi kraj człowiek człowiekowi wilkiem Ordynarni Polacy co myślą ze są lepsi od innych A może mylę się I to nie opiekunowie tak działają tylko sam Ptonobel obserwuje reakcje użytkowników tego forum co o nich sądzą inn?i Zastanowić się ludziska nad tym

Hanka

Agencji Pronobel nie polecam są naprawdę lepsze agencje wystarczy trochę poszukać.... (usunięte przez administratora) dobrze że ludzie w porę się łapią o co chodzi i uciekają .... Przykre ale to prawda.

Aleksandra

NIE KARMIĆ TROLLA!

Marisa

W puści mam ten cały hejt Pań z Pronobila co siedzą wygodnie za biurkiem I kawkę popijając atakują ludzi którzy wyciągają brudy na temat agencji prawdziwe Z życia opisy ludzi co wiedzą co dzieje się W tej branży może Cię gadać sobie co chcecie ludziom ust nie zamknięcie mówią I będą mówiły Każdy ma prawo do własnego zdania Nie musimy się zgadzać pijaczka to też człowiek chociaż Nie piję wogule sami nie macie szacunku i do innych osób więc tak jak Wy traktujecie ludzi tak Oni Was "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" niektóre małpy powinno się trzymać W Zoo po to by ludzi oczy cieszyły ????

Wiki

Co do pronobel ale nie są kompetentni w wyjazdach opiekunek nie wiele wiedza o ofercie reagują z opóźnieniem na problemy w pracy zgłaszasz firmie że nie masz nawet 2 godz. pauzy a firma ma to w d. Są lepsze firmy gdzie jedziesz do opieki i pracujesz zgodnie z wymiarem godzin w umowie. Ulotki czyli pozorny marketing to nic innego jak wymuszenie dokumentu A1 w rzeczywistości to praca marginalna i fikcyjna nikt tego nie robi. Mało odprowadzają zusu a jak masz jakieś ale firma każe klamkę pocałować. Tak działa kochani kapitalizm w tej firmie najlepiej to widać i czuć . Nie polecam .

Marisa

Opowiem Państwu kawał Przy dziecku nie można mówić po niemiecku Buzka miłego dnia

OPIEKUNKA Z KRAKOWA
@Marisa 19.12.2018 09:55

nie wiem czy sie smiac czy co bo u osoby normalnej to to nie jest zaden kawal

Śmieszka

Osoba pod nickiem Marisa, chyba na prawde nie ma co robić ze swoim życiem. Kobieto, ile ty czasu spędziłaś nad pisaniem tych komentarzy? Za te nadgodziny firma (konkurencja Pronobla) ci płaci mam nadzieję. :)

Marisa
@Śmieszka 19.12.2018 09:24

Nie Twój problem pisze co myślę I będę pisała Tobie coś się nie podoba to siedź cicho

Marisa
@Śmieszka 19.12.2018 09:24

Nie wszystkim Paniusiu Z Biura Pronobel zamkniesz usta ha ha pójdą boso za wałki które robią clio ukrainki już się wysyła do Niemiec bez wizy na lewo?bo Półki uciekły busem wyjadą bez problemu tam nie ma aż tyle kontrolki co w Sindbadzie i NIkt mi nie powie że to nie prawda ha ha

OPIEKUNKA Z KRAKOWA
@Śmieszka 19.12.2018 09:24

DOBRE CHYBA TAK PLACI BO TA KOBIETA TO KAZDEGO TUTAJ CHCE USTAWIC ALE NIE PISZE DO SENSU TYLKO SAME IDJOTYZMY KOMUS NAPISALA CZY MA ZDROWYCH W DOMU A CO ONA wypisuje to jest KATASTROFALNE MARISA CHYBA JEST CHORA UMYSLOWO

Marisa

Niemcy sam8 łamią prawo podpisując agencjami takie umowy praca 24 na dobę Opiekunki mają inną umowę acwane Niemiaszki inną jesli Niemcy to podpisują to też łamią prawo w żadnym systemie pracy nie można zatrudnić człowieka do pracy codziennie 24 godzinnej za (usunięte przez administratora) brać ich po koli wszystkich umowę pokazujcie rodzinom niemieckin ile godzinpracujemy za płacę minimalną ktora obowiązuje na terenie Niemiec czyli za 9 euro na godzinę bo teraz taka stawka obowiązuje Nowa mało tego nieadajcie sobie wmówić że 24 na dobę musimy pomagac podopiecznym nie musicie w nocy wstawać to nie wasz obowiązek nikt za to nie płaci Wam 2 godzinny wolne i 1 dzień przysługuje Wam bo Agencja za niedzielę wam powinna zapłacić podwójne stawki jeśli chcą byście pracowaly można to nagrywac co Niemcy mówią jak każą Wam w nocy pracować wstawać do Podopiecznych i potem (usunięte przez administratora) o handel ludźmi niewolnictwo praca nie zgodna z warunkami umowy dziadostwo tepic

Marisa

Inna agencja nie podam nazwy będzie musiała mi zapłacić teraz za nadgodziny referencje o tym mówią opiekun prawny wykopał się sam i agencje inną umowę mam ja inną Niemcy teraz komu sąd uwierzy agencji? Opiekunki Panie 2 co tam pracowały idą za mną powiedzą wszystko a sprzątaczka niemiecka ktora U mojej podopiecznej pracowała powiedziała proces im wytoczyć możesz popre Cię dziękuję Bogu za to ze prawda wyjdzie na jaw Nie zostawie na nich suchej nitki

OPIEKUNKA Z KRAKOWA
@Marisa 19.12.2018 00:34

Kobieto MASZ BARDZO BUJNA FANTAZJE TY KOBIETO ZMIEN SWOJEGO DILERA BO TWOJ CIE OSZUKUJE NAPISZE CI TAK CHYBA JESTES PSICHICZNIE CHORA I TAK JAK NA POCZATKU NAPISALAM MASZ NARMALNIE WIELKIE FANTAZJE W PISANIU

Marisa

Po to jest prawo aby je respektować Nie mozna się wiecznie bać Dowody zbierać I ujawniać to trzeba NAgłaśniać pozdrawiam wszystkich tu Odważnych bo do takich ludzi świat należy

Marisa

I do mwdiow z tym trzeba iść mam w dumie zastraszanie pokazać światu prawdę skoro to prawda Odwagi

Agata

Cztery kolejne pochwalne wpisy pochodzą od jednej osoby. Te same błędy ortograficzne, ten sam styl. Osioł jakiś zgodził się na pisanie pozytywnych opinii dla firmy ,,PRONOBEL,, lub pracownik firmy udawał opiekunkę.

Marisa
@Agata 17.12.2018 19:07

Dokładnie tak jest jak Pani mówi PronobeL sam podszywa się pod opiekunki mało Która osoba jest zadowolona Z nimi ze współpracy no chyba że Ktoś Kto nie Ma pojęcia o tym ze pracuje z nimi nielegalnie bez ubezpieczenia na terenie Niemiec daja ubezpieczenie które dziala tylko w Kraju wprowadzą ludzi w błąd pozdrawiam Pani Agato

Marisa
@Agata 17.12.2018 19:07

Ta Pani Zuzanna to pracownik który jest sfrustrowany atakuje każdą osobę która wystawia negatywne opinie tej agencji straszy nawet sądem za oczernianie agencji na tym forum lepiej ją ignorować pozdrawiam Pani Agato serdecznie

Anna
@Agata 17.12.2018 19:07

ludzie może i robią błędy ortograficzne ale to i tak niema się tak jak opinie z lat . Takiego pracodawcy trzeba unikać.

opiekunka pronobyla
@Agata 17.12.2018 19:07

osiol nie tylko takie co albo zachlaly na steli albo okradly albo babcia sie nie opiekowaly bo co wy myslicie ze niemiec jest taki durny i nie zadzwoni do firmy co jest grane a niemiec nie lubi lewusow co prawda to jest u Pani dobra opinia to osiol ja napisal jestem bardzo dobrze traktowana przez firme widac co z pani jest koleina osoba tak JAK JEDNA OSOBA PRAWDA JEST KLAMSTWEM A KLAMSTWO JEST PRAWDA PRZYLACZCIE SIE OBY DWIE I ZGLASZAJCIE GDZIE TYLKO SIE DA A JA WAM ZYCZE POWODZENIE

Marisa

Nagrywanie swoją pracę W Niemczech kamerki szpiegowskie zabieranie ze sobą Niemcy też łamią prawo mają kamery ukryte W domach agencja łamie prawo i niemiaszki też praca 24 na dobę mobing glodzone opiekunki i zastraszane molestowanie bite wyzywane przez podopiecznych i zastraszane przez agencje i rodziny Sąd każdy niech dowie się jak wygląda niewolnictwo w dzisiejszych czasach

Zostaw opinię o Pronobel - Gliwice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pronobel