PADMA ART Sp. z o.o.

Adres: Wojska Polskiego 118E, 16-400 Suwałki

NIP: 8461550369 KRS: 0000379827

PADMA ART Sp. z o.o.
3 737 6 1

Opinie o PADMA ART Sp. z o.o.

On

Sieeeeeeema ziomy jak tydzień minął

Fax
@On 15.02.2019 16:19

Pal gumę pajacu

123
@Fax 16.02.2019 23:27

nazatrudniali jakis mlodych teletubisi co to niby sport uprawiaja itd , a jak przyszlo pracowac to za ciezko hehe

Tamten

Jak tam sytuacja na art teraz. Spokojniej ?

On

Jak tam plany na weekend

...
@On 15.02.2019 16:16

chyba niekorzystnie sie pozmienialo to i wiecej w ciąze zaszło dziewczyn hehe

Mariusz

Na 3.0 jest widocznie lepiej. HR stara się łagodzić konflikty a co najważniejsze, to p.Martyna stara się nie siedzieć za biurkiem a wychodzić do ludzi i przypominać o swoim istnieniu. Dobra z niej dziewczyna,stara się. Dobra robota. Czekam na lawinę hejtu.

asia
@Mariusz 30.01.2019 02:05

jesli na liniach ktos nie radzi sobie, a pracuje juz dluzej to lider niech nie bedzie taki cwany nie podstawia innych tylko niech sam staje obok i robi razem to moze jak porobi tak dluzej za kogos to zobaczy co to znaczy robic za dwoch, a brac te same pieniadze , dosc rozczulania sie te same stawki ,a jak lider chce byc popularny i dobrotliwy prosze bardzo niech robi

asia
@Mariusz 30.01.2019 02:05

jesli na liniach ktos nie radzi sobie, a pracuje juz dluzej to lider niech nie bedzie taki cwany nie podstawia innych tylko niech sam staje obok i robi razem to moze jak porobi tak dluzej za kogos to zobaczy co to znaczy robic za dwoch, a brac te same pieniadze , dosc rozczulania sie te same stawki ,a jak lider chce byc popularny i dobrotliwy prosze bardzo niech robi

ania
@Mariusz 30.01.2019 02:05

a jakie możliwości mają panie z HR ? czy moga odwołac nawet kierownika ?

Kolor
@Mariusz 30.01.2019 02:05

Ale ty i zryty łeb

produkcja

na Padmie art. wszędzie są doświadczeni ludzie tak jak liderzy, co czego nie powiem o padmie 3.0 , pamiętajcie że z Padmy art. " wydalili" niedołegi i najgorszych ludzi teraz a uważacie ze jesteście tam najlepsi ???? hhaha

...
@produkcja 15.02.2019 00:02

to po co przysłali kiedys lidera z art na 3.0

Zazdrosnik
@produkcja 15.02.2019 00:02

Pfff no fakt tylko ludzie modla sie aby na 3.0 ps kolejna dostawa plexy juz jedzie przebieramy przebieramy a my hajsik zarabiamy paaaa

Zet

Liderzy mieli pracować tak jak wszyscy ale progresu nie widać ,chodzą po hali i sie cieszą z parobków ale pieniądze dobrze brać za nic nie robienie

sylwia
@Zet 12.02.2019 12:44

biora pieniadze dodatkowe ktore wypracowuja ludzie i jeszcze przesiaduja z operatorami i brygadzisci chodza to widza i nic nie mowia bo to cale kolezenstwo razem ze soba pracowali , chyba funkcja brygadzistow sie nie sprawdza albo moze to nieodpowiedni ludzie ktorzy poczuli juz kariere i luz , dla usmiechu i dziendobry nie sa oni potrzebni

vizyr
@Zet 12.02.2019 12:44

liderzy widocznie zasłużyli na bycie liderami za swoje doświadczenie, jak narazie na arcie. (zm.A)jest bardzo ok niestety na 3.0 juz nie, mechanik

...
@vizyr 13.02.2019 02:36

widac jaki ty znawca w tej firmie jest wielu przypadkowych liderow jak im sie zeche to zrobia lidera i z kogos co pracuje 3 mies i bedzie liderowac pracownikiem co pracuje i 8 lat ,a i sa przypadki ze odwolaja z liderostwa, a pozniej znow zrobia liderem na innym dziale jak gdzies sie nie sprawdzil ,a jak lider poleci kolege czy kolezanke to tez liderem zostanie. Nie bylo w tej firmie porzadku , nie ma i nie bedzie chyba w wielu sprawach , a jak wlasciciele odwiedzaja firme albo wkraczaja robic porzadki to wtedy oni wszyscy biegaja wystraszeni

klejarz
@... 13.02.2019 06:58

zwolniono kiedys z funkcji lidera , a teraz znow liderem na innym dziale ciekawe rzeczy sie dzieja

vizyr

czy Wy naprawdę nie macie o czym gadać? PADMA karmi się plotkami a wy dodatkowo dosypujecie paszy, nikt z Was tu nie jest z przymusu, nie podoba się To WON !!!!! każdy Was interesuje tylko nie Wy sami, nic nie jesteście warci!!! ten zły to tamten zły a sami to najlepsi co Max 2 lata przeżyli w padmie i G* w*o wiecie

Aaa

Czy pani zajmująca się buforem zmianą C ma obowiązek współpracować z czyszczącymi, wszak dobra atmosfera w pracy to podstawa?

Zły
@Aaa 24.01.2019 15:32

Która padma ?

Czyszcząca Padma Art
@Zły 24.01.2019 16:02

A to nie powinna być zm A Padma Art na C jest wszystko ok

asia

brygadzistą zostal nawet jeden nerwusek co do pracy sie nie palił absolutny skandal widac jest zaufanie do decyzji kierownictwa , stworzyli sobie kolesiostwo lider wskazywal swoich nastepcow, a kierownictwo swoich wybrankow na brygadzistów , podzielili sie stanowiskami ,a wy robcie dalej na ich wyniki i w jednej i drugiej firmie nie jest lepiej , poczuli wolnosc w firmie to robia co chca

345
@Czyszcząca Padma Art 24.01.2019 16:53

Pamiętaj zm B na art to konfidenty a przeważnie na barberanach.

O
@Czyszcząca Padma Art 24.01.2019 16:53

Pewnie ze zmianą A na art jest buforowa straszna plotkara.

ferga

Zamiast glupoty pisac trzeba pracowac a nie czyszczące ze zm A siedzą juz od za 5 albo i wcześniej w szatni co niektóre nigdy nie wyszly o czasie

Aaa
@Zły 24.01.2019 16:02

3.0

Lacky
@O 26.01.2019 11:47

Oczywiście że tak,buforowa zm A jest bardzo ordynarna do pracowników, kłamie swój wiek ma mniej niż mówi, uczyłem się z nią, niech spojrzy na Siebie a później niech ocenia innych. Karma wraca,,,

Bbbb
@Lacky 12.02.2019 11:14

Kto ?

Lacky
@Lacky 12.02.2019 11:14

He he jak to kto,,,, buforowa Padma Art zm A..... Dziewczyny powinne iść do HR zgłosić jej traktowanie, gdzie nie była to ją się pozbyli, taka w r e d n a, brak szacunku innym oddanym,,,

venezuela

(usunięte przez administratora)jest porażką tej firmy, traktowanie ludzi którzy są gorsi,lepsi- tak jak nie odpowiednie komunikowanie się (usunięte przez administratora) z pracownikami,nie miła atmosfera na linii pomimo tego że pracowałam tam 8godz. To słabo to wygląda :/

Nie rozumiem
@venezuela 29.01.2019 19:11

Ja nie rozumiem dlaczego kierownik /dyrektor czytając to wszystko nie zmieni tego co się dzieje w tej firmie?

Yuy
@Nie rozumiem 29.01.2019 20:55

Każdy chce wrócić do swojej załogi

baaaaza
@venezuela 29.01.2019 19:11

Na urlopy moga chodzic tylko wybrancy albo rodzina,jakikolwiek wolny dzien nie poprosisz to jest zajety wyglada na to ze caly urlop jest do dyspozycji firmy,inspekcja pracy powinna odwiedzic firme

asia

jesli na liniach ktos nie radzi sobie, a pracuje juz dluzej to lider niech nie bedzie taki cwany nie podstawia innych tylko niech sam staje obok i robi razem to moze jak porobi tak dluzej za kogos to zobaczy co to znaczy robic za dwoch, a brac te same pieniadze , dosc rozczulania sie te same stawki ,a jak lider chce byc popularny i dobrotliwy prosze bardzo niech robi

ela

i dobrze neich pisza bo pewnie zeby nie forum to wogole by byla klika i kolesiostwo co to sie wyprawia i tak ile posad liderskich i brygadzistow zalatwione gdzie to woła o pomste od nieba szefowie by sie dowiedzili to zapewne by wiele by bylo zdjetych posad

byla pracownica
@ela 11.02.2019 16:44

nawet poprzednia kierowniczka widziala co pan patryk wyczynial

JASIO

Nie pracowałem tam i nie zamierzam. Ale z pewnych powodów wchodzę poczytać wasze opinie. Tylko że to zwykłe kółko plotkarskie bo chyba za mało się nagadaliscie w pracy. Ale i to nie możliwe po tym co tu czytam każdy czyj kolwiek krzywy ruch. Własnego życia nie macie? Czy za dużo amfy bierzecie? Żenada... Bez powtarzania JASIO.

anonim

(usunięte przez administratora)

Fddd

Podaj stronę forum 3.0

,,

Jak jesteście co niektórzy z 3.0 to piszcie swoje wypociny na swoim forum dla 3.0 bo jest takie. Bo tu nikt nie zamierza czytać co, kto i z kim, bo te forum jest od czego innego.

anonim

(usunięte przez administratora)

Luki

I bardzo dobrze to ich sprawa jak tak jest, a jak ciebie nikt nie chce bo już nie masz smarowania to pracuj i nie wymyśla.

Jaja

Dużo romansów jest w firmie padma?

padma30

to po co drążysz temat?

Patryk

Witam, ktoś wypowie się o Novigo? Czy to prawda że w Novigo mniejsze zarobki?

xddd
@Patryk 08.02.2019 23:26

połowa tego co w padmie, zero premii

....,

O widzę że dalej na forum spoleczniaki i konfidenty zaganiaja się na wzajem a siebie nie widzą.

....,

O widzę że dalej na forum spoleczniaki i konfidenty zaganiaja się na wzajem a siebie nie widzą.

E

Hej Ziomki. Jestem ze zmiany A. Widzicie bo to jest tak nałożyli limity i ludzie nie maja co robić z rękoma, recami czy to Wy tam macie. I psza hejty na biedna Buforową co ma angielskie poczucie humoru i na Kasię, ktora jest fajowa i ładna. Gdyby byla robota to zajeli by sie tym co trzeba. I po co takie akcje nam porzebne? A chujw hektarów biedne niesprawne i nieszczęśliwe ludki teraz jeszcze bez hajsu.pozdrawiam

Ziom

Wiadomo jak wizytacja przebiegła ?

pp
@Ziom 08.02.2019 17:30

ciekawe czy widzieli parking i co na to pani bhp poki byla okazja mogli odsniezyc konkretnie a teraz tam lód jest na 10cm

anonim

(usunięte przez administratora)

3.0

pozdrawiam fajne dziewczyny na zmianie A

obserwatorZramieniaONZ

Jak nie audyty to kierownicy sprawdzający leany, co będzie kolejne, kolor skarpetek?

asia
@obserwatorZramieniaONZ 06.02.2019 15:36

oni wymyslaja coraz to glupsze rozwiazania chyba chca zniechecic ludzi do pracy w tej firmie , pani z bhp mysli ze to takie fajne tak lazic co godzina na inne stanowisko ?

Xxxxxx

Mam takie pytanie czy Suwalczanie i reszta pracowników krucze Augustowa także będzie miała jakiś ekwiwalent za dojazdy do pracy ??? Paliwo kosztuje a jak widać pasma dba tylko o Augustów skoro u nich busy są za darmo to niech i reszta pracowników dostanie jakiś dodatek za paliwo co my gorsi jesteśmy?!?!?!

Mało
@Xxxxxx 10.01.2019 18:32

Gorsi może i nie ale z Augustowa jest dalej i drożej więc firma dba o to by ludzie którzy dojeżdżają z Augustowa, a jest ich sporo , zostali w firmie . Po za tym większość ludzi dojeżdża z kimś więc koszty idą na kilka osób , średnio płaci się po 60zł za miesiąc , więc jest się o co kłócić?

Xxxxxxx
@Mało 10.01.2019 20:15

Szczerze jest bo niektórzy dojeżdżają ze wsi albo z północy koszta paliwa miesięcznie to około 300 400 zł miesięcznie więc dlaczego jedni mają dojazd za darmo A inni mnie za płacić z własnej reki

Mało
@Xxxxxxx 10.01.2019 20:27

A jeździsz sam/sama ? Pewnie nie więc koszt idzie na kilka osób, jak by firma załatwiła darmowy transport w postaci miejskiego autobusu to i tak mało kto by się zapisał , a dla ludzi z Augustowa nikt pieniędzy na paliwo nie dał A zapewnił darmowy transport.

aska
@Mało 10.01.2019 21:12

pieniedzy nikt nie dal, ale i tez nie ponosza kosztów z wypłaty, a reszta pracownikow z comiesiecznej wypłaty od wrzesnia ubiegłego roku ponosi koszty wiec wyplata jest pomniejszona o koszty dojazdów , mogli mniejsza firme i wybudowac w augustowie i by mieli sobie tam prace tak duzo ich tu nie pracuje

Xxxxxxx
@Mało 10.01.2019 21:12

No tak łatwo powiedzieć Augustów nie płaci wcale za dojazd do pracy A Suwałki muszę że swoich wypłat tankowac

ela
@Xxxxxxx 11.01.2019 07:21

a co płaca za busa ? nie wiadomo po co zatrudnili tyle z okolicznych i dalszych wsi same problemy , mysleli ze robotne ? wcale nie, do roboty sie nie pala i lubia plotkowac

xyz
@Xxxxxx 10.01.2019 18:32

Z 1 tylko się zgodzę- paliwo kosztuje, a teraz mam pytanie- a czas dojazdu i powrotu nie kosztuje??? Augustów średnio ok 2h dziennie traci na drogę, a jeszcze zanim z autobusu dotrą na miejsce więc przelicz sobie w skali miesiąca jakie to są koszta, bo kiedy oni dojeżdżają do ronda, to Suwałki są już w domu. Poza tym augustowianie przez kilka lat płacili ok. 4razy więcej na dojazdy niż Ty i płakali z tego powodu więc jeśli naprawdę jesteś aż tak bardzo pokrzywdzony, to przesiądź się na rower, zacznij jeździć hulajnogą bądź chodź pieszo wówczas będziesz miał'' ekwiwalent''

abc
@xyz 11.01.2019 08:39

o czym ty człowieku mowisz ? co za bzdury 2h to mozna do bialegostoku dojechac czlowieku , taki bus dojezdza w 25-30min i Augustów to nie Warszawa ze tam trzeba sie przebijac godzine nawet na drugi koniec miasta , autobus miejski kosztuje 80zł mies, za busa placili podobno 170zł wiec jakie 4 razy wiecej ?? mieli podwyzszone koszty uzyskania z racji dojazdow z poza terenu miasta

xyz
@abc 11.01.2019 09:54

A pomyślałeś przez chwilę, że do busa też trzeba jakąś drogę pokonać? Nikogo spod domu się nie zabiera, więc chodziło mi konkretnie oto, że średnio 2h dziennie na to ucieka, a nie sądzę żeby ktoś z Suwałk tyle czasu tracił na to żeby dotrzeć do pracy więc nie rozumiem o co się spinasz-ok. 4 razy więc płacił Augustów, bo z tego co orientuję się, to w granicach 45-50 zł starczy na dojazd swoim autem z Suwałk do zakładu więc rachunek jest prosty poza tym 170zl to z tego co wiem płacił art. a nie 3.0 mało tego ceny były windowane na różnych środkach lokomocji- 25 30min to możesz jechać kiedy warunki drogowe są inne a nie zimą.. o kosztach jakie były uzyskane z racji dojazdów też mało wiesz i raczej nie masz pojęcia jakie one faktycznie były

abc
@xyz 11.01.2019 12:25

skad ty czlowieku dochodzisz 2h do busa z sąsiedniej gminy ? 60-70zl biora jak ktos wozi swoim autem w suwalkach . Moze na koniu albo saniami dojezdzaj w sam raz w 2 h bys byl

xyz
@abc 11.01.2019 13:20

Czytaj ze zrozumieniem, bo widzę, że masz problem i ''łapiesz jak disel zimą'' no ale wytłumaczę Ci jeszcze 1- przeciętnie 10min na dojście do busa następne ok 10-12min zanim pozbiera ludzi ze wszystkich przystanków i droga do pracy nie na Art. tylko na 3.0 następnie powrót więc jakby nie patrzeć przy anomaliach pogodowych uzbiera się blisko 2h dziennie- ''trybisz'' już o czym mówię? konia więc zostaw sobie dosiądź go i jak Tobą potrzęsie to zrozumiesz - kwota 50-60zł max tyle wydają ludzie z Suwałk bo sami o tym mówią no i sami nie jeżdżą więc przeanalizuj sobie tą kwestię zanim napiszesz coś glupiego

Pracownik
@Xxxxxx 10.01.2019 18:32

A Wam zawsze mało????????????????

Pop
@abc 11.01.2019 13:20

Wczoraj bus do augustowa jechał 45min, on nie jedzie 100 na godz maks moze80,a wczoraj droga byla fatalna wiec z 60gdzies jechal a moze i mniej,powoli i ostroznie, tak dla Twojej wiadomosci.

pracownik
@Pracownik 12.01.2019 12:43

Ja dojeżdżam codziennie 40 km i wydaję na paliwo prawie 500 zł. Ale nie wnoszę żali że ktoś jeździ za darmo, bo ja sie cieszę że mam pracę w dużej firmie o wysokich standardach.

Ucho
@Xxxxxx 10.01.2019 18:32

Może jeszcze obiad ci firma po pracy ma zrobić po pracy, się ciesz że masz pracę tepaku.

ela
@xyz 12.01.2019 09:18

kazdy ma jakas droge do pokonania czy na autobus czy na przystanek , rowniez jak jezdza autem rowniez zbieraja ludzi po drodze wogole nie trybie po co sie meczycie z tymi dojazdami ? wiekszosc pracowala w BAT i tam wywalali za picie , kradziez papierosow i tych nieznosnych z ktorymi teraz sie meczy ta firma

xyz
@ela 12.01.2019 18:41

Naucz się czytać ze zrozumieniem wówczas pojmiesz o co chodziło w mojej wypowiedzi

abc
@xyz 13.01.2019 01:52

chyba ty masz wyjatkowe myslenie na tym swiecie hehehe nie bez powodu sie wzielo powiedzenie ze to nie miasto, a stan umyslu jestes wielce poszkodowany 2h , w domu pewnie jeszcze poswiecasz 15min na robienie kanapek , a w pracy tez 10min sie przebierasz dolicz to wszystko i wylej zale ile to czasu tracisz ? pracujac w augustowie moglbys 2h nadgodzin codzien miec po co dojezdzac

xyz
@abc 13.01.2019 04:28

Ależ Ty jesteś tępy- czy choć 1 słowo padło, że tu chodzi o mnie??? Czy z mojej strony było jakieś narzekanie??? Skorzystaj ze szkolenia na logiczne myślenie i czytanie ze zrozumieniem, bo póki co Twoje wypociny są godne pożałowania- aha moimi dojazdami i nadgodzinami się nie martw to wówczas lepiej Ci się będzie spało zresztą prawdopodobnie zanim przetrawisz o co chodziło w tej wypowiedzi, to nowy rok nastanie:)

abc
@xyz 13.01.2019 08:24

obawiam ze cos u ciebie z glowa , wypowiadasz sie w roli adwokata ? skoro nie chodzi o ciebie skad takie dane o czasie dojscia do przystanku itd raczej twoje wypociny i myslenie jest godne pozalowania , przedstawiles tez jakies godne pozalowania argumenty

xyz
@abc 13.01.2019 10:38

Odezwij się za rok zanim załapiesz o co chodziło w mojej wypowiedzi, bo nadal jesteś tępy- gorąco polecam Ci szkolenie na logiczne myślenie i czytanie ze zrozumieniem:)

abc
@xyz 13.01.2019 15:31

polecam ci wyglaszac swoje przemowienia na rynku w augustowie tam beda cie moze rozumiec

Luk
@abc 13.01.2019 20:54

W Augustowie to na pewno zrozumie bo takich teamów z Suwałk jak Ty to tylko w Tworkach może zrozumia

abc
@Luk 21.01.2019 00:03

nie wiem po co wogole przyjezdzacie siedzcie tam u siebie i tam sobie wyglaszajcie swoje madrosci

JA
@Xxxxxxx 10.01.2019 20:27

Przesiadz się na autobus(usunięte przez administratora)

10
@JA 30.01.2019 16:27

Oj

Fax
@Xxxxxxx 10.01.2019 20:27

O jeszcze buce z wioski by chcieli chajs na dojazdy, jeszcze te za mało maja. Na stacjach w mieście mieszkają i na dojazdy chcą.

marta
@Fax 05.02.2019 13:02

wielu ludzi z augustowa zatrudnilo sie w padmie gdy byly zarobki 1700zl-2tys zl pytanie jaki byl w tym sens dojazdow skoro wielu z nich mialo takie zarobki lub wieksze w BAT ?

xXx

Z tą temperatura na hali to już chyba lekka przesada . W lato upał w zimę to samo . Mrozy się kończą to oni piece odpalają . Dla ludzi którzy siedzą za przeproszeniem na (usunięte przez administratora) to i zimno ale jak ktoś zapier ... To leci po (usunięte przez administratora) pot .

beatka
@xXx 04.02.2019 20:45

w tej firmie nigdy z niczym nie ma tołku oni nawet parkingu nie moga odsniezyc na 3.0 , brygadzistow stworzyli znow, no i co spaceruja i co z tego wynika ? nigdy nie bylo w tej firmie konkretnych ludzi , ktory by sie domyslil , a moze tu cos zmienic , a moze cos uproscic , tamte kiedys stali i obserwowali, a Ci chodza , krązą tez nic z tego nie wynika , nie potrzebni tacy bez pomyslu na lepsze jutro , a malo nie wlaza w du..ko tacy mili chyba dobre pieniadze biora za chodzenie to gdzie taka prace dzis znalezc

ela

W tej firmie naprawde mogłoby byc idealnie i dobrze ale niestety od gory po dół trafiaja sie niekompetentne osoby i ludzie i firma przez takie oporniki traci . A kiedys juz oczyszczano firme , ale nie dokonano leczenia do konca i na nowo sie odradza . Trzeba zatrudniac konkretne osoby , a nie z przypadku , wielu dobrym pracownikom pozwolono odejsc nic nie zaoferowano , jakies kluski ktore nie daja rady na liniach i geby dra to powinni wyslac na czyszczenie , ale nie mlode dziewczyny ktore z miejsca daja rade na linii gdzie kluska pracuje 2-3 lata i nie daje rady to nie ma znaczenia. Liderzy brygadzisci tez nie wiadomo kto ich wybral na jakich zasadach , brygadzisci chodza nie przyjdzie nie zapyta , nie widzi sam co mozna zmienic, co zle sie dzieje , co poprawic jacys celebryci sie porobili . Z BHP przez kilka lat nie moga zakupic konkretnych siedzisk , tam gdzie jest jakas ciezsza praca to powinno sie znalezc jakies rozwiazania techniczne . Tyle działów , tyle od wszystkiego zatrudnionych ludzi , firma placi porzadne pieniadze i nic za bardzo z tego nie ma

Czarny Pan
@ela 26.01.2019 21:53

Firma nie traci tylko ludzie. Co ludzie wypracują to upośledzona zatrudniona rodzina szefa roztrwoni swoimi debilnymi pomysłami. Dobry pomysł? Ta inicjatywa jest po to żeby realnie coś się zmieniło bo technolodzy i inni półmózgi co tylko psują są nie wiadomo po co? Są świniami bo człowiek choćby z odrobiną honoru dawno by się zwolnił. Pracuje tu 6 lat i w końcu się zwalniam z tego syfu bo to obłęd. Za (usunięte przez administratora) i błazenadę tylko robi się karierę w tej firmie. Dlaczego wszyscy na umowach mamy stolarz maszynowy ? Żebyście czasem pracy lepszej nie znaleźli. Ubezpieczenia ? Bo firma będzie miała ulgi za grupowe a nie że dla ludzi będzie najlepsze. Tutaj na fachowca się leje a głaszcze się konfidentów i dupowłazów. Na tym forum jest mało prawdy bo administrator usuwa istotne posty.

ZmA

1-czy tak naprawde sa potrzebne nam takie osoby jak ustawiaczka co one potrafia ustawic? 2-czy moze ktos mi opisac obowiazki buforowej Na zmianie a potrafi tylko doprowadzic dziewczyny do placzu swoimi odzywkami siedzi na (usunięte przez administratora)tak poniza dziewczyny uwaza ze jest lepsza 3-Czemu matki z dziecmi robia zatrzymania przed lub po racy a taka p. (usunięte przez administratora) stala i gadala z kolezanka spacerki itd a wyworzaca robila za nia zatrzymanie Uklady jakies? 4-jak juz jest jakas ustawiaczka to zamiast plotek z kolezankami niech robi poprawki z zatrzymania

Czarny Pan
@ZmA 03.02.2019 20:24

(usunięte przez administratora) Finał będzie jak w Porcie.

123

W tej firmie wyeliminować konfidentow, kombinatorow, lizotylkow i przełożonych bez doświadczenia żeby nie robili w praktyce pod górkę. I wtedy będzie git.

Konfident
@123 24.01.2019 09:58

To wtedy nikt by tam nie zostal

777
@123 24.01.2019 09:58

Też jestem za pogonic wszelkie postronne robactwa.

Paula

ZmC lider pomieszal ludzi na linni tak że teraz każda linia robi ledwo limity experyment chyba się nie udał kierownictwo jak to widzi chyba warto wrucić do starego zestawienia??

Pracownik lini
@Paula 30.01.2019 22:42

A my nie eksperymentujemy i zarabiamy hajsy. A na półkach takie premie że nie wiadomo na co wydawać taka kasę. Mamy najlepsza liderke pozdrawiam all

Juju
@Paula 30.01.2019 22:42

O proszę nagle popracować trzeba na innych stanowiskach i gównoburza się zaczęła. Najlepiej tylko nos w telefon i beczec jak to źle. Niestety to praca , a nie zabawa ręce zakasac i pracować za to nam płacą jakby niektórzy zapomnieli .????Każdy jest bardzo roszczeniowy i ma wymagania z kosmosu ,ale jak przychodzi pracować to nie zawsze wszędzie się wyrabia A co wiecej to chyba tylko na "swoim"stanowisku. Szacunek za szacunek moi drodzy. Pozdrawiam szczerze starających się i pracujących -jeden z was.

Lola
@Juju 31.01.2019 09:55

Słuchajcie nie podpisaliscie z Padmą dożywocia jak się nie podoba to można zmienić pracę. Ja się cieszę że nauczyłam się czegoś nowego bo jak się chcę pracować to można wszędzie poradzić, po co wy się buntujecie żenada (usunięte przez administratora) jest dobrym liderem pozdro dla nierobów

Ulala
@Pracownik lini 31.01.2019 07:07

Dobry zart z ta liderka;)

obserwator

wypalenie zawodowe :/

obserwator
@Lola 31.01.2019 10:05

dobry to on kiedyś był jak ustawiał pod siebie , teraz mu (usunięte przez administratora)jak jego konkurent ze Zm. A został liderem

...
@Paula 30.01.2019 22:42

Nic nie warto my wiemy co robimy.

Juzio
@Juju 31.01.2019 09:55

Po tym co piszesz to jednak nie jeden z nas :) i o jakim szacunku tu mowa od dawna góra ma nas gdzieś i jeszcze wymyślili żeby nam podwyżki dać hahaha i to w jaki sposób :) Szacunek ? Tu tego nie ma :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Ucho

Kretyn

kinia

Zm.C, ja rozumiem eksperymenty z rotacja ludzi na liniach, ale żeby przesuwać całą linię i męczyć ludzi??? na zm.A ludzie zmieniają się z głową, i raczej nikt na to nie narzeka,a tutaj jakaś paranoja :/ z koleji zmianie B nigdy nic nie pasowało ale chociaż potrafią to powiedzieć :-D kartoniki górą

Klejarz C
@kinia 31.01.2019 00:05

A jak nowy kierownik na zmianie B ? Jest porządek ?

Pracownik
@kinia 31.01.2019 00:05

Bardzo dobrze, że wprowadzają rotacje. Może wreszcie oporniki się wykruszą.

Juju
@Pracownik 31.01.2019 08:20

Co niektórym to wszędzie i wszystko źle afera za aferą

pomocnik linia
@Juju 31.01.2019 09:11

na zmianie b nikt nie rotuje i jest dobrze

...
@Klejarz C 31.01.2019 06:35

(usunięte przez administratora) cię to obchodzi.

radek
@Pracownik 31.01.2019 08:20

zalezy kto ile pracuje lat w firmie bo to tak wychodzi ze ci co krotko pracuja placza ze ciezko i juz zmieniac ich trzeba

Urlop

Pytanie do do kierownictwa! Iloma dniami urlopu pracownika dysponuje firma a iloma sam pracownik ?

ssss
@Urlop 31.01.2019 11:24

Tez chetnie sie dowiem

On
@Urlop 31.01.2019 11:24

Idź do kadr i zapytaj. Kadry na go work nie pracują

Lizusek

(usunięte przez administratora) proszę o szacunek do pracowników, każdy ma cierpliwość i nerwy. Trzeba zejść na ziemię i z ludźmi rozmawiać. A nie mając swoich pupilkow którzy się uśmiechają tylko w twarz zasługują na lepsze miejsce albo sami mogą wybrać, Trochę sprawiedliwości bo całe życie nie bedziesz na tym stołku i jak przyjdzie iść do pracy jako szary pracownik to życzę przełożonego który był nekany Przez Ciebie. Pozdrawiam

Uj
@Lizusek 30.01.2019 22:43

Wy tak serio ?

Zostaw opinię o PADMA ART Sp. z o.o. - Suwałki

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PADMA ART Sp. z o.o.