Raypath International Sp. z o.o.

Adres: Nad Potokiem 7 A, 30-199 Poznań

NIP: 6791316871 KRS: 0000117009

Raypath International Sp. z o.o.
3 254 6 1

Opinie o Raypath International Sp. z o.o.

Świadomy

Musimy zadać sobie pytania: Jaki człowiek chce świadomie truć się chemią? Jaki człowiek chce świadomie zniszczyć swój organizm? Jaki człowiek chce świadomie zachorować na chorobę nowotworową? Dlatego czyściki RAYPATH to jedyne słuszne rozwiązanie Pozdrawiam

Monika Moni

CZYŚCIKI SĄ SUPER, UŻYWAM OD ROKU. ZERO CHEMII, SZYBKO,ŁATWO PRZYJEMNIE I TANIEJ.TRZEBA TYLKO PAMIĘTAĆ ŻEBY KUPOWAĆ OD KONSULTANTÓW NA POKAZACH PONIEWAŻ TO TOWAR ORGINALNY I PODLEGA GWARANCJI I RECYKLINGOWI. SZCZERZE POLECAM

Dark240
@Monika Moni 14.02.2019 22:21

Uważam, że ściereczki z Auschon czy Kaufland robią to samo za mniejsze pieniądze i to dużo mniejsze:)

Jadwiga
@Dark240 15.02.2019 11:42

Niestety nie robią tego samego panie Dark240 gdyby tak było to by służyły przez 20 lat a ja takich niestety nie spotkałam pozatym to pan pewnie nawet nie miał ich w ręce skoro takie opinie wystawia

Jadwiga

Rewelacyjne czysciki których używam od ponad 15 lat a teraz miałam możliwość tylko za pół ceny wymienić sobie na te które nasączone są nanosrebrem Rewelacyjny pomysł firmy i dbanie o klienta Dla mnie najlepiej zainwestowane pieniądze Zdrowie mojej rodziny jest dla mnie najważniejsze a przy okazji również dbamy o środowisko naturalne Mając taki zestaw w domu oszczedzamy dużo czasu bo czyścimy bardzo szybko bez ciężkich wiader myjemy podłogi Poza tym jest Dużo nowość między innymi Ręczniki z mikrowłókna piękne śmietankowe i bardzo luksusowo wyglądające !!!! Zestaw SPA do pielęgnacji ciała i twarzy to niesamowita sprawa Coś naprawdę wspaniałego Skóra ciała wypielęgnowana jędrna i gładka w dotyku ;) I pomyślec że to wszystko wymyślił Polak i już 26 lat firma Raypath jest bezkonkurencyjna na rynku światowym To bardzo cieszy bo większość ludzi chwali niemiecka chemię a my mamy możemy być dumni że nie trujemy ludzi chemia tylko dbamy kompleksowo i jeszcze oszczędzamy ponad 2000 zł rocznie na codziennym sprzątaniu naszych domów Polecam wszystkim te czysciki kupujcie tylko orginalne i z gwarancją producenta bo warto Zresztą dobrze kupić zestaw dopasowany do potrzeb a nie kota w worku a taka mamy możliwość dzięki pokazowi w domu przez konsultanta Raypath

Szczera

A ja życzę wszystkim, którzy zastanawiają się nad praca w RAYPATH żeby nie zastanawiali się i działali. Pracuje kilka lat w RAYPATH, korzystam z czyścików i nie używam chemikaliów w domu, moi klienci są bardzo zadowoleni i oszczędzają bardzo dużo pieniędzy nie kupując szmatek, ścierek, mopow, gąbek, środków chemicznych, ręczników papierowych. Średnio miesięcznie jest to oszczędność około 150-200 zł. Zuzywamy mniej wody i ścieków. Oszczędzamy średnio 50% czasu na sprzątanie. Czyściki wytrzymują średnio 8-10 lat w warunkach domowych. Jak się o nie odpowiednio dba to i dłużej! Przez te lata możemy zaoszczędzić około 20.000 zł!!! I najważniejsze nie trujemy się, unikamy ciężkich chorób. Jest to wsanialy produkt dla alergikow, astmatyków, osób z chorobami dermatologicznym itd. CZYŚCIKI RAYPATH TO PRODUKT DLA MĄDRYCH LUDZI, ŚWIADOMYCH I KOCHAJĄCYCH SWOJE ŻYCIE, ŻYCIE I ZDROWIE SWOICH DZIECI I PUPILI DOMOWYCH!!! Jeśli ktoś myśli o współpracy to WARTO! Z głowa podniesiona reklamuje czyściki i jestem bardzo zadowolona, ze pracuje w RAYPATH. Polecam! Praca i produkt dla inteligentnych! Powodzenia!

Abc

Czy to sa jakieś żarty? Taka ilość fałszywych , stawiających ta oszukanczą działalność w dobrym swietle komemtarzy w ciągu jednego dnia... wystarczy pomyślec. Ma to na celu jedynie przykycie tych prawdziwych opinii ludzi ktorzy zostali zmanipulowani i maja teraz problemy finansowe poniewaz ktos chcąc samemu sie wzbogacić namowił ich do niekorzystnego dysponowania swoim majatkiem.Przypominam że nie jest to praca, nikt nie podpisuje z wami zadnej umowy z wyjątkiem tej kredytowej, konsultanci sami sie podkladaja do banku, a co gorsza czesto nie mają zdolności kredytowej a na tych szkoleniach ktore sa niby takim cudownym doświadczeniem namawia sie ludzi do składania fałszywych oswiadczen bądź wciagania w to (usunięte przez administratora) swoich bliskich. Pozniej taki wkrecony probuje desperacko sprzedać , wcisnąc te szmatki za 9 tys zł zeby spłacić swój dług. Nigdy niczego od nich nie kupujcie a już napewno nie dajcie się wkrecic w kredyt na 9 tys. Po prostu używajcie mózgu i nie dajcie sobą manipulowac. Kupno na kredyt kilku revznikow i nakładek na mopa naprawde nie jest warte wieloletnich dlugów.

Jadwiga
@Abc 16.02.2019 20:04

Pan/ pani ABC nawet ciężko ocenić płeć więc na 100% jest to opinia konkurencji może jakaś hurtownia chemiczna a może odkurzacze Jestem sama użytkownikiem tych produktów od ponad 15 lat Jak syn chciał zacząć wspolprace w firmie Raypath i pytał mnie o opinie o tym produkcie to wiedziałam że nikogo nie oszuka Na 100% wiem że w firmie Raypath nie ma żadnych kredytów za 9 tys skąd te informacje mój syn współpracuje z firmą od roku i jest bardzo zadowolony a klienci jeszcze bardziej z tych produktów Zainwestował w zestaw Pokazowo sprzedażowy ok 4000 zł żeby mieć co pokazać i dostał od firmy za darmo zestaw do pokazów w firmach instytucjach i domach za prawie 3000 zł więc na prawdę w porządku że strony firmy!! W wielu instytucjach nimi czyszczą szkoły przedszkolaa żłobki hale gimnastyczne jak również salony samochodowe urzędy miast i gmin kościoły oraz nawet jednostka wojska polskiego wiele apartamentow pensjonaty i agroturystyki Jeśli były by to produkty nie dobre i firma oszukańcza to jak pan wytłumaczy ten fakt Syn dostał ponad 40 rekomendacji od Prezesów i Dyrektorów , Właścicieli firm , Wójtów oraz Prezydentów miast i wielu wielu innych ważnych osób między innymi lekarzy Pozdrawiam serdecznie

Joanna

Kupilam zesrawy bo jestem alerguczką. Fakt do tanich nie należą, ale mam pakuety do kuchni, okien, łazienki i podłogi i myje tylko zimna wodą. Nie uzywam juz gabek, miliona ścierek, plynow itp. Produkt wart swojej ceny. Mamie umylam tym szyby i przestala sie ze mnie śmiać. To tak jak nie każdy kupi Thermomix. Plus za efekty i ekologiczny produkt, minus jednak trochę cena.

Doceniona

Firma RAYPATH to najlepsza firma sprzedaży bezpośredniej. Docenia pracownika, szanuje i można zrealizować przy niej swoje cele życiowe. Ja pracuje znajomi również. Czyściki są wyjątkowe, klienci zachwyceni, firma sprawdzona pod każdym względem. Jeżeli ktoś dostał propozycje współpracy to tylko skorzystac! Szczerze polecam RAYPATH!

Paweł

Ludzie, nie dajcie się zwieść fałszywym komentarzom zachwalających szmatki. Szmatki za 2500 zł? Kredyt na 7500? Pomyślcie dwa razy. W innym markecie za 2.5k można mieć ścierek tonę.

Dorota
@Paweł 16.02.2019 07:50

Ja wzięłam sobie te czysciki na kredyt bo niestety nie miałam gotówki i po roku zamiast 2440 zapłaciłam o 213 zł więcej więc nie wiem skąd pan Paweł ma takie złe informacje Tak oszukać dałby się tylko człowiek który nawet szkoły podstawowej nie skończył Żyjemy w XXI wieku i powinniśmy umieć czytać ze zrozumieniem pozatym prawo konsumenckie mówi że jeśli ktoś kupuje poza sklepem czyli miejscem stacjonarnym ma prawo 14 dni na odstąpienie od zakupu Nikt nas nie zmusza można też kupić sobie część produktów na próbę a potem resztę

Aga

Mega produkt. Polecam. Uzywam od pol roku. Dzieci zemna. Polubily sprzatanie. Inne podobne produkty nie sa nawet w 10% porownywalne.

Mam

Czyściki Raypathu sa wspaniałe, czyszczą wszystkie powierzchnie w domu, samochodzie i jest rewelacyjny zestaw kosmetyczny do ciała! Tylko ta firma robi takie rzeczy. Te ściereczki to mercedes! Firma jest Polska. Trzeba być dumnym, ze jeszcze daje ludziom prace za bardzo dobre wynagrodzenie. Firma i produkt bezkonkurencyjny:)

Marcin
Zweryfikowany użytkownik

Super firma z genialnym produktem oferująca godne wynagrodzenie.

Józef

Super ekologiczny system czyszczący ułatwiający czyszczenie wszystkich powierzchni w moim domu i firmie rewelacyjne system poleceń dla klientów firma w 100 procentach polska produkt sprawdzony jak miło że to też polskie dzieci chętnie pomagają w sprzątaniu a my im na to pozwalamy bo to bezpieczne kiedy używamy tych czyscikow

Pracowity

PRACA W RAYPATH TO PRZYJEMNOŚĆ. Nikt cię nie goni, pracujesz ile chcesz, zarabiasz ile chcesz. Sam się motywujesz bo wynagrodzenie jest super. Produkt idealny na te czasy.

Polecający

POLECAM! POLECAM! POLECAM! FIRMA GODNA POLECENIA! RZETELNA I SPRAWDZONA!

Nico

Działam w RAYPATH. Bardzo dobra Firma, świetnie wynagradza, szkolenie w Poznaniu obowiązkowo trzeba zaliczyć, super bonusy dla zaangażowanych i wakacje. pomoc szkoleniowa i w terenie liderów. Nie warto tracić czasu w innych firmach. RAYPATH the best!

Maggie

POLECAM czyściki, używam, wszyscy znajomi mają, wszyscy chwalą! Cudowny produkt!

anonim

(usunięte przez administratora)

Zmotywowana

Twój nick jest chyba adekwatny do twojego poziomu inteligencji. Jeżeli ktoś chce tu pracować a nie myśli że manna leci z nieba to sobie chwali tą firmę. Widać, że nie radzisz sobie z porażka w życiu i dlatego musisz podcinac innym skrzydła.

Głupek
@Zmotywowana 11.02.2019 19:51

I widzicie ludzie pani zmotywowana odpisała po 6 minutach od pojawienia się mojego wpisu .Ja pani zmotywowana niezle sobie radzę w życiu spokojna twoja głowa :)

Zmotywowana
@Głupek 11.02.2019 20:16

Dziwnym trafem Pan odpisał 25min po dodaniu mojej odpowiedzi. Ciekawe, że akurat przez przypadek zauważył Pan, że ktoś skomentował Pana wpis. Widzę, że bardzo Pana boli to, że innym się powodzi i dają radę w tej firmie. A moja odpowiedź była przez przypadek bo akurat zerknelam jakie bzdury ludzie wypisują. I faktycznie miałam rację co do Pana nicku bo nawet nie potrafi Pan zwracać się do ludzi z szacunkiem i pisać zwrotów grzecznosciowych z dużej litery tak jak mądrym i kulturalnym ludziom wypada. A tylko tacy pracują w tej firmie i dobrze sobie radzą. Dlatego życzę powodzenia i koncze tą bezsensowna dyskusje.

Małgosia

Pracuję w Firmie RAYPATH od roku. Rewelacja pod każdym względem. Super produkt podoba się absolutnie każdemu. Jednym z uwagi na ekologię drugim z uwagi na zaoszczędzone na chemii pieniądze, a kolejnym ze względu na zaoszczędzony czas. Produkt przeznaczony dla każdego, zarowno przecietnego Kowalskiego jak i do firmy, ponieważ wszędzie trzeba sprzątać. W tej firmie nie musisz stać ciągle w miejscu, masz możliwość piać się w górę po szczeblach kariery zawodowej. Brak jakichkolwiek ograniczeń, to Ty decydujesz ile osiągniesz. Za konkretną pracę konkretne pieniądze. Mądra firma stawia na mądrych i ambitnych ludzi. Cieszę się, że mogę tu być.

Mania
Zweryfikowany użytkownik

Jeżeli chcesz pracować, zarabiać konkretne pieniądze i nie szukasz przy tym żadnych wymówek to w tej firmie masz możliwość podnieść standard swojego życia. Praca w przyjaznej atmosferze z mozliwoscia uzyskania pomocy od osób na wyższych stanowiskach w każdej chwili. Nagrody za osiągnięcia zarówno rzeczowe jak i finansowe. Produkty szybko się sprzedają i zyskują pozytywną opinię klientów oraz ich polecenia.

Adzia

Jestem bardzo zadowolona z zakupu czyscikow Nano Silver Technology. Nie wyobrażam sobie teraz powrotu do sprzątania chemią i trucia siebie oraz dzieci. Sprząta się o wiele szybciej, taniej i zdrowiej. Polecam czysciki z czystym sumieniem wszystkim znajomym i rodzinie.

Klient

CZYSCIKI SĄ SUPER, UZYWAM OD KILKU LAT. TRZEBA TYLKO PAMIĘTAĆ ŻEBY KUPOWAĆ OD KONSULTANTÓW NA POKAZACH, BO Z TEGO CO WIEM TO JEST DUŻO PODRÓB. ZNAJOMY KUPIŁ I BYŁY DO WYRZUCENIA. MOJA ŻONA JEST ZAKOCHANA W TYCH SZMATKACH. CHEMII NIE UŻYWAMY WCALE TYLKO WODA I CZYŚCIKI A DO PRANIA SZARE MYDŁO.

Podróżnik

Najlepsze są wakacje z Raypath! MEGA POZIOM oraz kultura na wyjazdach firmowych, z Raypath zwiedzasz najpiękniejsze zakątki Świata w najlepszym stylu! Działasz i wypoczywasz! Polecam!

Alex

Każdy w tej firmie może spełniać marzenia, zwiedzać świat i realizować własne cele. Jeśli chcesz zarabiać bardzo dobre pieniądze, oczekujesz awansu lub po prostu chcesz pracować na swoim to jesteś w dobrym miejscu. Oczywiście trzeba pracować! Manna z nieba nie spada! Nie znam lepszej firmy marketingowej.

Pisarz

TEN, KTO PRACUJE, A NIE PRÓŻNUJE , TEN PIENIĄDZE KASUJE! TEN, KTO JĘCZY, NIC NIE ROBI, KASY NIE ZAROBI! RAYPATH OGARNIAM I UŚMIECH ZOSTAWIAM! Proste!!!

Maria

Też polecam czyściki, używam od 3 lat i już ich nie oddam. O firmie słyszałam same dobre rzeczy. Zastanawiam się nad pracą, znajomi działają są bardzo zadowoleni.

GRZESIEK

Popatrzcie ludzie 6 lutego dodane same pozytywnie opinie na temat tych (usunięte przez administratora)jedna osoba podając się pod różnymi nickami wypisuje takie bzdety pozdrawiam zdrowo myślących ludzi. Przestańcie wierzyć że sprzedając scierki będziecie bogaci bo narobicie sobie tylko problemów finansowych. A do osoby zachwalajacej tą firmę #jestes biedny boś głupi # a pewnie zaraz napiszesz że masz willę i mercedesa pozdrawiam cię mitomanie

Rolcia
@GRZESIEK 06.02.2019 22:49

To, że wszedł Pan do tej firmy i Panu nie wyszło nie znaczy, że firma jest zła tylko za mało się Pan zaangażował. Obstawiam, że pojechał Pan na jedno lub dwa szkolenia po czym zaczął Pan robić po swojemu i nagle zonk - nie idzie... Standardowe podejście każdego wszechwiedzącego Janusza Biznesu - "Ja to zrobię po swojemu i nikt mi nie będzie mówić co mam robić." Zapewne zrobił Pan 2 lub 3 spotkania (jeśli w ogóle do nich doszło skoro dzwonił Pan pewnie po swojemu a nie według schematu) i na tym zaangażowanie się skończyło. To nie działa, firma to (usunięte przez administratora) szmatki są beznadziejne itp itd. Zastanawiające jest to, że przez cały okres mojej współpracy z tą firmą, czyli już ponad 3 lata, nikt na spotkaniu nie powiedział mi, że produkt jest beznadziejny. Każdemu się to podoba i na swojej drodze spotkałam już wielu ludzi, którzy używają produktu 10,15 czy nawet 20 lat. Gdyby był taki beznadziejny to czy Ci ludzie byliby zadowoleni? Na pewno nie. Niestety zapewne lenistwo nie pozwoliło Panu poznać takich ludzi. Trochę więcej zaangażowania i teraz jechałby Pan na spotkanie, a nie wylewał swoje żale na forum. Niestety nie każdy może pracować w Raypath...

Lukasz
@GRZESIEK 06.02.2019 22:49

Willi jeszcze nie mam ale Mercedesa juz tak. Do tego Sylwester na Tenerefie. Wszystko dzieki wspolpracy z Raypath. Nasza rodzina dzieki wslolpracy z Raypath splaca kredyty, moze godnie zyc . Jedyny minus wspolpracy z Raypath to to ze trzeba pracowac a nie lenic sie i madrzyc. Sa darmowe szkolenia, schemat pracy ktory dziala i pomoc praktykow.

Roni

Firma jest super, ale dla ludzi mających na celu poprawę swojego życia, a nie siedzących na etacie bez celu tam trzeba myśleć i wtedy się zarabia prawdziwe pieniądze.

Przekonana

Czyszczę czyscikami firmy RAYPATH od kilku lat w domu i na spotkaniach sprzedażowych. Klienci są zachwyceni skutecznością działania. Są to najlepsze produkty do czyszczenia bez chemii! Warunek: kupuj zawsze na pokazach, masz gwarancje oryginału! Jeśli myślisz o współpracy to gorąco polecam! Firma uczciwie podchodzi do swoich pracowników, świetnie wynagradza i motywuje. WARTO!

Anett

Jeżeli chcesz szybko stanąć na nogi pracując w marketingu to nie ma lepszej firmy na rynku. Wysokie prowizję, nagrody firmowe proste do zdobycia i bardzo wartościowe. Produkt podoba się każdemu i szybko się go sprzedaje. Rezygnujesz z chemii i żyjesz dużo zdrowiej. Polecam pracę w tej firmie również z racji na miła atmosferę i chęć do pomocy przez liderów.

Konsultant

Zachęcam do współpracy. Produkty do sprzedaży - super jakość!

Zostaw opinię o Raypath International Sp. z o.o. - Poznań

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raypath International Sp. z o.o.