System Sp. z o.o.

Adres: Fabryczna 17 A lok. 1, 65-410 Zielona Góra

NIP: 9291683355 KRS: 0000251738

System Sp. z o.o.
3 263 6 1

Opinie o System Sp. z o.o.

Ja

A dajcie spokój . Jak tak dalej będzie Asy popadaja bo ludzie się pozwalają.

Pracownica

Hej! Jak tam żyjecie po 10 godzinach w niedzielę z zakazem handlu? Teraz jeszcze da radę ogarnąć ale co będzie wiosna i gdy lato będzie w pełni? Przez zimę pracowaliśmy we dwie osoby po 8 godzin a gdy sezon będzie w pełni jedna osoba i to 10 godzin. To będzie nie do ogarnięcia!

Ona

praca, oferty pracy - szukaj pracy w Polska - infoPraca Menu Sprzedawca Myślibórz, zachodniopomorskie System Sp. z o.o. System Sp. z o.o. Aplikuj Opis stanowiska pracy AS należy do sieci sklepów detalicznych, które posiadają na terenie całej Polski ok 200 punktów sprzedaży. Jest to firma o ugruntowanej pozycji na rynku istniejąca w Polsce od 2002r. W ramach sieci sklepów AS posiadamy 88 sklepów tytoniowo-monopolowych, które swoim zasięgiem obejmują teren pięciu województw: lubuskiego, dolnośląskiego, wielkopolskiego, zachodniopomorskiego i opolskiego. Stale się rozwijamy, dlatego poszukujemy chętnych osób do pracy na stanowisko sprzedawcy. Chcesz pracować w zgranym i dynamicznym zespole ...? Dołącz do nAS. Cele: Dbanie o przyjazną atmosferę pracy Profesjonalna obsługa klienta Budowanie dobrych relacji z Klientami w oparciu o najwyższe standardy obsługi Praca z asortymentem (wykładanie towaru, prawidłowa ekspozycja, dbałość o porządek w sklepie) Dbanie o wizerunek firmy Oferujemy: Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę (pełny etat) Wynagrodzenie 2.600 – 3.200 brutto, w tym bonus, zależne od kwalifikacji kandydata i wielkości sklepu Atrakcyjny pakiet socjalny: ubezpieczenie grupowe (również dla członków rodzin) , bony świąteczne, wczasy pod gruszą, kartę Benefit...itp Możliwość dodatkowego zarobku poprzez realizację nadgodzin Możliwość rozwoju zawodowego i awansu Zatrudnienie od zaraz Gruntowne szkolenie z obsługi kasy fiskalnej, terminala płatniczego Miłą atmosferę pracy Oczekiwania firmy: Gotowość do pracy w elastycznym systemie zmianowym Umiejętność pracy zespołowej oraz dobrej organizacji pracy Wysoka kultura osobista i nastawienie na Klienta Komunikatywność i umiejętność budowania relacji Zaangażowanie w pracę Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV wraz z poniższą klauzulą zawierającą zgodę na przetwarzanie danych osobowych: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez System Sp.z o.o. z siedzibą w Zielonej Górze moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla celów obecnych i przyszłych rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. z 2016 r., poz. 922.). Jednocześnie oświadczam, że zostałam/em poinformowana/ny, że System Sp.z o.o. z siedzibą w Zielonej Górze jest administratorem moich danych osobowych, że dane te będą przetwarzane wyłącznie w celu realizowania wszelkich czynności związanych z ewentualnym zawarciem umowy będącej podstawą zatrudnienia oraz związanych z tym zatrudnieniem. Nadto oświadczam, że swoje dane udostępniam dobrowolnie oraz że zostałam/em pouczona/y o prawie dostępu do treści moich danych osobowych oraz ich poprawianiu w przypadku, gdy są one niekompletne, nieaktualne lub nieprawdziwe.” Prezentacja firmy Firma System powstała w 2002 roku. Celem spółki było stworzenie przyjaznych sklepów dla... Rozwiń Informacje dodatkowe Ostatnia aktualizacja: 10/02/2019 Wymiar etatu: Pełny etat Rodzaj umowy: Na czas nieokreślony Liczba wakatów: 1 Min. doświadczenie: Bez doświadczenia Min. wykształcenie: Zasadnicze zawodowe Przedział wynagrodzenia: 2.600,00 zł - 3.200,00 zł / miesięcznie (Brutto) Branża / kategoria: Praca Inne , Praca Obsługa klienta , Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie Klauzula informacyjna Pracodawcy „Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez System Sp.z o.o. z siedzibą w Zielonej Górze moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla celów obecnych i przyszłych rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. z 2016 r., poz. 922.). Jednocześnie oświadczam, że zostałam/em poinformowana/ny, że System Sp.z o.o. z siedzibą w Zielonej Górze jest administratorem moich danych osobowych, że dane te będą przetwarzane wyłącznie w celu realizowania wszelkich czynności związanych z ewentualnym zawarciem umowy będącej podstawą zatrudnienia oraz związanych z tym zatrudnieniem. Nadto oświadczam, że swoje dane udostępniam dobrowolnie oraz że zostałam/em pouczona/y o prawie dostępu do treści moich danych osobowych oraz ich poprawianiu w przypadku, gdy są one niekompletne, nieaktualne lub nieprawdziwe.” Otrzymuj podobne oferty pracy na ekranie swojego urządzenia Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi. Zapisz mnie Powiadomienia o nowych ofertach pracy. Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska? Utwórz powiadomienie e-mail Podziel się ze znajomymi: Wyślij na adres email Podobne oferty pracy SPRZEDAWCA Warszawa SPRZEDAWCA Łambinowice SPRZEDAWCA Przysiersk Zobacz więcej Bądź na bieżąco - otrzymuj podobne oferty pracy na ekranie swojego urządzenia. Zapisz się Zapisz ofertę do góry Careesma infoPraca - skutecznie łączymy Kandydatów i Pracodawców. Dla kandydatów Pokaż oferty FAQ Zaloguj się Zarejestruj się Blog Dla pracodawców Dla pracodawców Korzyści publikacji FAQ Zarejestruj się Klub Rekrutera O nas O nas Partnerzy Praca w serwisie Kontakt Mapa strony Informacja korporacyjna Dołącz do nas! Język © 2008-2019 infoPraca. Wszelkie prawa zastrzeżon

ASica
@Ona 12.02.2019 15:42

To są jakieś kpiny. Po trzech latach pracy moge sobie pomarzyć o 2600, nawet moja kierowniczka tyle nie ma brutto. O co tu chodzi??

były
@Ona 12.02.2019 15:42

A kto by chciał jeszcze tam pracować ???

A.....

A czy ktoś mi w końcu odpowie czy wie co z premią kwartalną? Bo my czujemy się oszukane! Tak się po prostu nie robi. My zrobiliśmy wszystko, żeby ją dostać i najlepiej udawać że się nie pamięta może zapomną....

Nick
@A..... 12.02.2019 11:50

O jakiej premii kwartalnej Ty mówisz? Na pewno jesteś na forum swojej firmy?

A.....
@Nick 12.02.2019 14:00

O premii w kwocie porażające 150 zł za sklep otwarty we wszystkie święta wolne od pracy i zgodnie z grafikiem.

Pracownik

Po ośmiu latach pracy w tej firmie i po podwyżce 1760 zł totalna porażka

Pracownica
@Pracownik 08.02.2019 19:24

A czego sie spodziewałaś dali podwyżkę a ucieli premię i tyle. Kolorowo nie będzie ostatnio jezdzili po sklepach dobre wrażenie chcieli robić buhahaaa

Pracownik
@Pracownica 09.02.2019 10:21

A gdzie byli

Pracownik
@Pracownica 09.02.2019 10:21

A gdzie byli

Pracownica
@Pracownik 09.02.2019 11:10

We wtorek wieczorem jeździli po sklepach w zielonej górze.

Pracownica
@Pracownica 09.02.2019 13:00

Ciekawe czy na innych snach też będą chętnie bym in wygarnela wszystko co mnie boli

Nick
@Pracownica 09.02.2019 18:35

Nic byś nie wygarnęła bo gdybyś chciała wygarnąć to dawno byś pojechała lub zadzwoniła do biura. Ale po co, lepiej jęczeć tutaj i nic nie robić.

Ona

Wszyscy tu narzekacie.A ciekawe ile sklepów napisało pismo do zarządu,o zmianę grafiku ,pracę w niedzielę o reszcie nie wspomnę. Narzekać tu potraficie ,ale żeby coś robić z tym to nie bo zwolnią !Narzekajcie tutaj o na pewno będzie lepiej. Tyle w temacie.

Pracownica
@Ona 11.02.2019 21:03

Ja wysłałam pismo i do dnia dzisiejszego nie mamy odpowiedzi a ktoś już dostał odpowiedź

A.....
@Pracownica 12.02.2019 08:57

My też wysłałyśmy i cisza. Nie ma to jak lekceważyć pracownika.

Pracownik
@A..... 12.02.2019 11:45

Mają nas w (usunięte przez administratora)

Bolo

Nie przesadzajcie , zawsze może przyjść gorszy moment w działalności.

Lol ...

Ta firma to jedno wielkie dno nieporozumienie wszystko padnie Pan S. wiedział co robi sprzedając firmę. Trzeba wziąć przykład i palić dzide gdziekolwiek .... pozdrawiam

Pracownica
@Lol ... 10.02.2019 23:24

Zgadzam się z tobą w 100%. Trzeba szukać innej roboty bo to co się dzieje w tych sklepach to jakaś porażka. Po tylu latach pracy mam dosyć a ostatnia wyplata jeszcze mnie bardziej utwierdziła w przekonaniu że trzeba w końcu stąd uciekać

Lol ...

Ta firma to jedno wielkie dno nieporozumienie wszystko padnie Pan S. wiedział co robi sprzedając firmę. Trzeba wziąć przykład i palić dzide gdziekolwiek .... pozdrawiam

Pracownik

Hej były już wypłaty

Pracownica
@Pracownik 07.02.2019 12:50

Odkąd jest nowe szefostwo to wypłaty są na ostatnią chwilę. Więc będą jutro

ta zla
@Pracownica 07.02.2019 22:47

albo w poniedzialek dopiero :) :)

Pracownik
@ta zla 08.02.2019 10:44

W poniedziałek jest 11 a my mamy do 10

ta zla
@Pracownik 08.02.2019 11:07

to pewnie po poludniu beda ;) :)

Pracownica
@ta zla 08.02.2019 11:43

O 11 już miałam swoją

....
@Pracownica 08.02.2019 12:41

a ja jeszcze nie mam ????

Pracownik
@Pracownica 08.02.2019 12:41

A w jakim banku masz konto

Pracownica
@Pracownik 08.02.2019 14:59

Ja nie wiem jak oni te wypłaty liczą ale wogole nie widać tej podwyżki co miała być. Wypłatą do (usunięte przez administratora)

Pracownik
@Pracownica 08.02.2019 16:45

Wypłaty porażka będzie czeba poszukać innej pracy

A.....
@Pracownica 08.02.2019 16:45

Ja dostałam dokładnie tyle samo co przed podwyżką. Nieporozumienie po prostu. Odechciewa się robić cokolwiek. Zero motywacji. A premie kwartalne ktoś dostał za zeszły rok?

Ja
@Pracownik 08.02.2019 17:31

A zatrudniając się nie wiedziałaś że wypłata będzie porażka? Wiedziałaś za ile będziesz pracować więc po co się zatrudnialas?

Ona

Brawo za Nowy grafik.????

Nick
@Ona 31.01.2019 20:34

Nowy grafik? Porażka

Pracownik
@Nick 31.01.2019 20:54

Szkoda gadac.Sygnaly od pracownikow? Od jakich.Nikt nie pytal o zdanie.10 h w niedziele jedna na zmianie? Powodzenia.Szkoda słów.Chyba trzeba sie ewakuować niestety.Lepiej nie bedzie oj nie.

Pracownica
@Pracownik 31.01.2019 21:27

Dokładnie porażka nowy grafik i po 10 godzin w niedzielę. A teraz jak przyjdzie wiosna lato to ruch będzie mega większy i będziemy znowu same. Nie po to walczylysmy od marca żeby były dwie osoby bo nie ma kiedy do ubikacji iść!! A teraz ze nie dość że jedna osoba to 10 godzin. Zajechac nas chcą? I co z przepisami? Grafik mamy dostawać tydzień wcześniej a grafik na luty dostaliśmy 31 02.2019 hallo to sami zaprzeczają swoim przepisom!!!

Pracownik
Zweryfikowany użytkownik
@Ona 31.01.2019 20:34

A nam się nowy grafik bardxo podoba. A wy wiecznie niezadowolone, po co pracujecie nic wam nie pasuje wieczne żale ech????

Basiunia
@Pracownik 31.01.2019 21:27

Ewakułuj się i to jak najszybciej, firma bez takich osób jak ty tylko zyska. Siejesz zamęt jako anonim, każdy tak potrafi. Ciągle źle. Stale coś Wam nie pasuje, pracujące niedziele- źle. Nie pracujące też źle. A to, że dzięki nowemu grafikowi zyskałysmy spowrotem 3, a nieraz i 4 dni wolne??? Też źle? Idź do biedronki pracować za najniższą krajową...

Pracownik
@Basiunia 01.02.2019 15:50

Bez ciebie tez na pewno zyska.Spokojnie.Nikt sie toba nie przejmie nawet jak sie starasz to jak masz byc zwolniona to bedziesz.Wiesz skoro to jest praca twoich marzen to nie mam wiecej pytan .Nie EWAKUŁUJ się hahaha

Kierownik
@Basiunia 01.02.2019 15:50

Wali cię laska w tym miesiącu grafik na a, b ok a c 5 dni popołudniu ja jestem kierowniczka i walczę nie tylko o siebie ale też o dziewczyny które że mną pracują nam taki grafik nie odpowiada

Adrianna
@Pracownik 01.02.2019 16:40

Teraz jest wiecej wolnego owszem ale zobaczycie w marcu jak przyjdzie wyrobic godziny kwartalne to bedzie zapierrr i nie będzie tyle wolnego,wtwdy zobaczymy kto bedzie zadowolony

Pracownik
@Basiunia 01.02.2019 15:50

Zyskalyscie spowrotem 3 dni wolne? A nie mialyscie? Oj jak mi przykro..I dlatego taka dumna z grafiku jestes hahaha

Pracownik
@Adrianna 01.02.2019 16:43

Dokładnie.Będzie lament wtedy.

Adrianna
@Pracownik 01.02.2019 16:49

Teraz sie ciesza później bedzie placz,bo musimy miec godziny wyrobione w kwartale więc teraz sie ciesza zobaczymy w marcu czy będą się tak cieszyć

Monika
@Basiunia 01.02.2019 15:50

Biedronka na poczatek proponuje 2650 brutto plus premia dodatkowo 400 zl brutto za to że nie idziesz na zwolnienie dodatek motywacyjny Wiec nie pierdziel głupot bo sie ośmieszasz i nie ma odpowiedzialnosci

Pracownik
@Monika 02.02.2019 11:06

Dokladnie!!! Takze przyklad ciulowy z ta Biedronka.

Basiunia
@Monika 02.02.2019 11:06

Więc zamiast płakać na forum, że ci grafik nie pasuje idź do Biedronki, w czym problem?

Pracownica
@Basiunia 06.02.2019 11:03

Dokładnie niedługo dużo osób tak zrobi wtedy oczy się otworzą wszystkim

ona

Za starym grafikiem trzeba do biura pisac petycje o zostaniem po staremu Moje sugestie dla System Sp. z o.o.: Za starym grafikiem Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zostawic tak jak pracowalysmy

Arek

Normalnie.Po 10 godzinach wszyscy poszli do domu.

Pracownik

Hej jak wam minęła pierwsza niedziela 10 godzin

Pracownik
@Pracownik 04.02.2019 13:27

Ciężko a bedzie coraz gorzej jak sie zrobi ciepło.Jednak co we dwie to we dwie.Jedna zawsze mogla zlapac chwile oddech.

Pracownik
@Pracownik 04.02.2019 18:53

Było ciężko też boimy się jak się zrobi ciepło ale jesteście za starym czy nowym grafikiem bo my same już niewiemy co będzie dalej

Arek

Sprzedawcy dostali 30 zł. podwyżki na nowe trampki.Przydadzą się na dostawy z UB lub Euro Cascha.Kierownicy dostali po 80 zł.Będą mieli na nowe trampki z zapasem sznurówek na pół roku.Brawo Zarząd System Sp. z o. o.Niech żyje inteligencja.

Pracownica
@Arek 02.02.2019 20:09

???????????? Super to zobrazowales uśmiałam się???? Brawo dla ciebie. Szkoda że przy wypłacie nie jest tak do śmiechu jak sabie pomyślę ile musimy ton przerzucić a jak jesteśmy nisko cenieni. Na budowie majster lepiej docenia pracowników

Pracownica
@Arek 02.02.2019 20:09

Te niedziele po 10 godzin to jakaś pomyłka. Nie wiem o czym oni myśleli robiąc ten grafik

Arek

No a co z tymi podwyżkami? Ma tak zostać jak w aneksach, że sprzedawcy dostali AŻ po 50 zł. brutto czyli około 30 zł. netto a Kierownicy po 100zł.brutto czyli około 80 zł. netto.Coś ma się zmienić czy tak już zostanie? Śmiech na sali z tymi aneksami.Kompromitacja i żenada.Masakra jakaś...

Ona

I super kierowniczko !

Kierowniczka

Nie jestem zadowolona z obecnych zmian i tego nie ukrywam, tz. że już pisałam odpowiednie pismo do firmy i wyraziłam swoje niezadowolenie i uzyskałam odpowiedź na nie ,może nie zadowalającą! ale jednak. Czytam to wszystko co tu piszecie i dla sprostowania, miałam ogółem już trzy opiekunki i wszystkie były ok kadry,księgowość, i inne dziewczyny, ja nie mam większych zastrzeżeń...Może zacznijmy od siebie chcecie coś?! Dzwonić,pytać, a nie tylko foch i pretensje, przypominam że one też tam tylko pracują i robię to co należy do ich obowiązków. To tyle w temacie a co do zmian to proszę wszystkie kieriwniczki o zgłoszenie niezadowolenia z grafiku i wynagrodzenie dla pracowników, róbmy coś A nie tylko się nakrecamy. Z mojej strony to tyle i zapewniam że ja będę walczyć bo narzekanie i bezczynność nic nie da.pozdrawiam

Ona

Przecież nikt do nas nie dzwonił i nie pytał się o niedzielę. Sam zarząd sobie to wymyślił.Bylo ok teraz z tymi niedzielami we dwie i lżej . ŚMIECHU WARTE TO WSZYSTKO.

Pracownik

Nowe grafiki już macie my jeszcze nic nie dostałyśmy jakieś zmiany?

Ona

My pracujemy za 2300.Brawo!

Arek

PODWYŻKI... GRATULUJE WSPANIALOMYŚLNOŚCI ZARZĄDU. PO PROSTU KPINA, ŻENADA I KOMPROMITACJA....JAK MOŻNA WPAŚĆ NA TAK GENIALNY POMYSŁ I DAĆ SPRZEDAWCĄ 50ZL.BRUTTO PODWYŻKI A KIEROWNIKOM 100ZL.BRUTTO.TO CO ZRBIŁA FIRMA JEST CHWYTEM PONIŻEJ PASA. ZERO SZACUNKU DO CZŁOWIEKA I JEGO CIĘŻKIEJ PRACY. TAK WŁAŚNIE WYCENIA CZŁOWIEKA ZARZĄD SYSTEM SP. Z O. O. SPRZEDAWCE NA 30 ZL. NETTO NA WACIKI A KIEROWNIKÓW NA 80 ZL. NETTO. SZANOWNI PAŃSTWO, POWIEM SPYTAM KRÓTKO... NIE JEST WAM WSTYD?? MACIE PO TEJ CAŁEJ AKCJI SUMIENIE SPOJŻEĆ LUDZIĄ W OCZY?? NO WŁAŚNIE... TO TRZEBA MIEĆ TUPET..

Kpina
@Arek 25.01.2019 20:46

Ja słyszałam że są wyjątki zwłaszcza Zielona Góra

Gfdhg
@Arek 25.01.2019 20:46

Teraz na start dają 2600

A.....
@Gfdhg 29.01.2019 21:34

Jakim cudem 2600zl na start? I skąd taka informacja?

Gfdhg
@A..... 30.01.2019 11:10

Na olx wstawiaja oferty pracy od 2600 do 3200

A.....
@Gfdhg 30.01.2019 11:45

To ciekawe . A my za 2400 brutto, zważywszy że pracujemy już ładnych kilka lat! Widzę że sprawiedliwość i docenienie pracownika jest mocną stroną naszej firmy.

Ola
@A..... 30.01.2019 11:10

Wszędzie czy tylko Zielona Góra ??

Pracownica
@A..... 30.01.2019 12:44

No to już lekka przesada. Nowy pracownik ma dostać na start więcej niż ludzie co pracują tyle lat, to jakaś kpina.

A.....
@Pracownica 30.01.2019 14:38

Chyba że to jest wynagrodzenie razem z premią?

Kasia
@A..... 30.01.2019 17:04

Premie każdy sklep ma od sprzedaży to jest wynagrodzenie brutto.

Edzia
@A..... 30.01.2019 11:10

Pracuj.pl 2600 - 3200 br

Pracownica
@Pracownica 30.01.2019 14:38

I jak tam nastroje po zapoznaniu się z nowym grafikiem?

Olga
@Pracownica 31.01.2019 19:26

Zbliża się weekend to będzie wysyp

Cccc

Czy jestescie juz świadomi ze wpadlismy z deszczu pod rynne?

nicki

Ciekawy czy w AS ach jest tak źle i dlatego zostały sprzedane, czy dlatego, że zostały sprzedane ?

Alonso
@nicki 29.01.2019 12:05

Dobrego biznesu nikt nie sprzedaje

Agata

Witam serdecznie proszę o inf kto decyduje o zatrudnieniu danej kandydatki do pracy w sklepie As

pracownik

W biurze dziewczyny sa niekompetentne one moga sie mylic my nie i zawsze wychodzi ze jest nasza wina Moje sugestie dla System Sp. z o.o.: Nowy wlasciciel powinien zainteresowac sie biurem

Pracownica
@pracownik 22.01.2019 21:41

Te dziewczyny powinny mieć jakiś procent odpowiedzialności za sklepy które prowadzą to może wtedy by się bardziej przykładały do swoje pracy

20
@Pracownica 23.01.2019 13:16

Nasza Wiolcia robi swoje tak jak potrzeba.Kochana jest i tyle.Zawsze mozemy na nia liczyc.

Pracownica
@20 23.01.2019 16:33

To prawda. Zdarzało mi się pracować z Wiolą i naprawdę jest super co nie można powiedzieć o niektórych dziewczynach

Ja
@20 23.01.2019 16:33

Ooo tak najlepsza.... I za to ją uwielbiam ,problem- jaki problem, zawsze jest wyjscie z sytuacji i rozwiązanie ????

orkan
@pracownik 22.01.2019 21:41

Powinien zamknąć wszystkie nierentowne sklepy

pracownica
@pracownik 22.01.2019 21:41

Nie wspomnę już o pozostałych osobach pytam się od czego są kadry??, bo nic nie idzie tam załatwić ton kadrowej masakra

Pracownik
@pracownica 24.01.2019 11:12

Kadrową to powinni wymienić.Co za intelektualne dno.Niech nowy właściciel sie przyjrzy jaki stosunek ma do pracownikow sklepow.Moze gdzies wyzej trzeba napisac ? Troche kultury.Nerwy niech zostawi w domu.Bez nas nie ma jej takze melisa przed praca i jazda.Trzeba w koncu cos z tym zrobic bo tak sie nie da współpracować.

Pracownica
@Pracownik 27.01.2019 12:17

Zgadzam się w 100%. Kadrowa nie ma szczunku do nas pracujących na sklepie, ale chyba warto jej przypomnieć że ona swoją pracę ma dzięki nam bo żeby nie to że my zapierniczamy to jej by wcale tam nie było. Dlatego może nowy właściciel zrobi porządek w tych biurach bo tam jest tragedia

Kombinerki
@Pracownik 27.01.2019 12:17

Te złe opinie o kadrach to w głowie sie nie mieszczą, mogliście pracować za kadencji Agnieszki ktora pracowała 4 lata temu,to byla kobieta z zasadami,wiecznie niezadowolona, nad 1 dniem wolnym myślała kilka godzin,a jak miał ktoś w jakiejś sprawie do niej dzwonić to drżał,wierzyc sie nie chce ze ktoś na kadry narzeka,może wystarczy pomyśleć ze jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie,wiadomo ze każdemu sie nie dogodzi,ale można by było zrozumieć że po zmianie pracowacy w biurze tez więcej wszyscy mają na głowie i trochę zrozumienia zanim wszystko się ustabilizuje bo sami widzimy że zmiany sa nie w niejednej kwestii

Pracownik
@Kombinerki 28.01.2019 00:33

To ze tamta byla gorsza nie znaczy ze mamy byc zadowolone bo ta jest TROCHE lepsza.Bez przesady.Każdy ma zly dzien ale nie zawsze.My pracownicy tez mamy na glowie.Nie tylko ona.Czasem klient potrafi wyprowadzic z rownowagi.To co mamy sie wyżyć na innych? Od kiedy pamiętam to jest nie do zycia.Tyle w temacie.

Kombinerki
@Pracownik 28.01.2019 08:40

Dziewczyny popatrzcir na to wszystko z innej strony,nawet jeśli w kadrach dziewczyny maja gorszy dzień to koze warto pomyśleć ile macie dziennie kontakt z nimi?telefonicznie tylko i to raz na jakiś czas a pomyślcie np o pracy w markecie- kierownik 8h nad głową,nie ma chwili spokoju,zapierr 8h,zrypki za byle co,a w Asie same jesteśmy na zmianie,nikt nas nie pogania i nie sprawdza.

Kombinerki
@Kombinerki 28.01.2019 09:01

Sorki za błędy

Pracownik
@Kombinerki 28.01.2019 09:01

Spoko.Nikt bynajmniej ja na prace nie narzekam,ale chcialabym normalny miec kontakt z kadrami..nawet od czasu do czasu dzwoniac.Jakos do innych tez sie dzwoni od czasu do czasu i tego nie ma.Można normalnie rozmawiac? Mozna.Od czasu do czasu to ja rozumiem ze mozna trafic na zły dzien..ale nie ZAWSZE.

Ja
@Pracownik 27.01.2019 12:17

A czy wiecie ze kadrowe sa dwie , a jezeli się nie mylę to 3 .Ja dzwoniąc jeszcze sie nie spodkalam z tym by byc źle potraktowana .Moze trzeba normalnie rozmawiać a nie na dzien dobry zaraz samemu wyskakiwac z jakims ..ale.. Jestem pracownicą i tez pamietam czasy poprzedniej kadrowej .... Teraz jest o niebo lepiej w stosunkach między sklepem a kadrami.Trzeba umieć sie porozumieć,i nie mieć ciagle pretensji do drugiej strony. Jeżeli nie potraficie dogadać z kadrowa przez tel, ktorej zresztą nie jedna z was nawet na oczy nie widziała ,to jak dogadujecie sie z klientami ........którzy niejednokrotnie podnoszą cisnienie do 300

Kombinerki
@Ja 28.01.2019 16:08

Racja,też jestem tego zdania. Jakis czas wgl jedna kadrowa byla ze stażystką i wszystko było na jej głowie. Łatwo mówić jak sie nie jest na jej miejscu.Nowy pracowdawca = nowe wymagania i z tym się wiążą kolejne obowiązki.

Pracownik
@Ja 28.01.2019 16:08

Ja akurat pisze o jednej konkretnej osobie.I tez ja nie wyskakuje z zadnym ale..Wiem co pisze.Wiec skoncz prosze.Mam prawo miec swoje zdanie jak i ty..Nie bron ślepo.

Ja
@Pracownik 28.01.2019 18:18

Nikt nie zabrania mieć Ci swojego zdania! I wiem kogo nasz na mysli.a juz napewno nie bronie jej ślepo.Poprostu wyraziłam swoją opinie , ot co....

Lol ...

No okej A nikt nie skomentuję nic o dniach wolnych za nadgodziny to jest dopiero kpina. I urlopy z miesięcznym wyprzedzeniem trzeba zgłaszać nawet 3 dniowe A min można wziąć 14dni wytłumaczy mi to ktoś. Albo ja jestem głupia albo ich troszeczkę ponosić zaczęło. A co do podwyżek to brak słów jak można tak traktować ludzi którzy zap.....dalają na nich....... szok i niedowierzanie

20
@Lol ... 26.01.2019 08:53

Czego nie rozumiesz z urlopami? Minimum 14 dni w przypadku jesli chcesz otrzymac wczasy pod gruszą.W innych przypadkach mozesz wziac ile chcesz..

Lol....
@20 26.01.2019 16:57

No dobrze A jak mam wziąć wolne za nadgodziny jak nawet nie mogę wziąć wolnego które mi przysługuje bo sklep byłby zamknięty.... za ten miesiąc mam godziny wyrobine to mam do końca miesiąca nie przychodzić.....

Gośka
@Lol.... 26.01.2019 21:06

Dziewczyny same wiecie że brakuje tyle osób na sklepach dzwoniąc do kadr z grafikiem to wiecznie można słyszeć niezadowolenie wolne trzy dni zapomnij, jeszcze jak usłyszalam od innych sklepów ze one maja wiecej kasy to masakra i za szkolenia płatne

Arek

LEPIEJ TRZEBA BYŁO NIE DAWAĆ PODWYŻEK BO TO CO PRZYGOTOWAŁ ZARZĄD SYSTEM SP. Z O. O. TO KOMPROMITACJA NA CAŁĄ POLSKĘ. ECH... SZKODA PISAĆ. ŚMIECH PRZEZ ŁZY... ZA GROSZ SUMIENIA I ZERO EMPATI. A PONOĆ MIAŁO BYĆ LEPIEJ PO ZMIANIE WŁAŚCICIELA... BRAK SŁÓW.

Arek

PRZEPRASZAM ZA POWSTAŁE BŁĘDY W PISOWNI.

A....

Pytanie z innej beczki, czy otrzymaliście już premię kwartalną?

były
@A.... 24.01.2019 12:28

Przestańcie sami pisać sobie komentarze, kto pracował ten wie jaki tam jest (usunięte przez administratora) zdecydowanie odradzam pracy w ASA-ch, chyba że sami chcecie się o tym przekonać

Zostaw opinię o System Sp. z o.o. - Zielona Góra

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie System Sp. z o.o.