Kupiec Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Kupiec Sp. z o.o.
2 78 6 1

Opinie o Kupiec Sp. z o.o.

happylife

Jakie są zarobki na stanowisku technologa ds. wdrożeń?

Zainteresowany

Hej! Mozecie mi powiedzieć cos o pracy w firmie Kupiec jako ph? Jaki standard pracy? ile wizyt? czy towar rotuje? czy warto tam iść?

Uczeń 1

Hej czy ktoś wie jak można odbyć staż w tej firmie i czy jest możliwość zostać później na stałe ?

Joanna
@Uczeń 1 25.09.2018 22:00

Tak, jest możliwość odbycia stażu i istnieje perspektywa dalszej współpracy, jeśli ocena obu stron będzie pozytywna a w firmie będą stanowiska do obsadzenia :) Skieruj swoje kroki do działu kadr!

Joanna

Kupiec oferuje także możliwość przygotowania do rozpoczęcia kariery zawodowej pod postacią praktyk i staży. Czy osoby, które je w tej firmie odbyły mogłyby podzielić się z innymi swoimi wrażeniami z ich przebiegu? Czy można oczekiwać na przedłużenie współpracy z tym pracodawcą?

Kaśka

Sklep świetny, a ceny niskie (:

Joanna

@ciekawy pracy Z Twojego postu wynika, że chciałbyś podjąć pracę w Kupcu na stanowisku mechanika utrzymania ruchu. Czy znalazłeś oferty odnoszące się konkretnie do tego rodzaju pracy? Jeśli nie, to polecam śledzenie aktualnych propozycji na ich oficjalnej stronie http://kupiec.pl/kariera/ Informuj innych użytkowników forum o swoich działaniach.

ciekawy pracy

Czy pracuje ktoś z was na stanowisku mechanika utrzymania ruchu?jakie obowiazki? jakie zarobki? jaka atmosfera w pracy? pozdrawiam

zainteresowany praca

moglibyście cos powiedzieć o pracy mechanika utrzymania ruchu?? zastanawiam sie nad pracą tam i jestem ciekaw jakie zarobki i czy warto??i jaka atmosfera w pracy? pozdrawiam

Jeszcze obecny

Dramat ludzie uciekają z firmy i nikt tym się nie martwi. Dyrektorzy to dział HR non stop rekrutacja i szukanie nowych, których zatrudniają i obiecują cuda :) a kasa mizerna. Ale jedno wiadomo nowy dostaje więcej jak ten co pracuje od lat !!! Wakatów jest sporo wiec jak ktoś chce się zmierzyć z wyzwaniami Kupca zapraszam :) ale na marginesie nie polecam.

zainteresowany praca
@Jeszcze obecny 21.03.2018 22:30

Dlaczego dramat pod jakim wzgledem ? dlaczego ludzie uciekaja??

Administrator

Co najbardziej podobało Wam się w pracy w Kupiec Sp. z o.o.? Możecie się tym podzielić na forum?

Dominika

Idealnych firm nie ma a wszędzie zdarzają się gorsze chwile.

Tadziu

a co się stało że PH z Kalisza się zwolniła, tyle lat pracowała Kupiec to dobra firma, może było za dobrze i teraz im się to nie podoba

Pracownica
@Tadziu 01.03.2018 11:27

Poszla po rozum do głowy i przeszła na lepszych warunkach do innej firmy. (usunięte przez administratora)Zreszta kto chętny niech przyjdzie zobaczy jak jest i potem ocenia.

Kierownik
@Tadziu 01.03.2018 11:27

Nie pierwsza nie ostatnia osoba się zwolniła . Nowe osoby wniosą więcej do organizacji !!!

Pracownica

Nie polecam nikomu. Nie rozumiem przebudowy tej firmy nie służy to nikomu i niczemu. Każdy z nas wykładał w tą firmę serce ale nikt tego nie docenił. Ci co zostali od dawna szukają pracy. Ci co odeszli oddychają z ulgą. Konkurencja zaciera ręce bo rotacja na stanowiskach bardzo duża. Klienci bardzo zawiedzeni. Żal....

Zainteresowany
@Pracownica 21.02.2018 13:59

Tutaj nie ma czego rozumieć. Firma odpowiada na potrzeby rynku i dokonuje zmian, tak się dzieje w wielu firmach. Pytanie, czego te zmiany dotyczą ???

Sum tak zwany Olimpiczyk
@Zainteresowany 28.02.2018 14:51

Biorąc pod uwagę wyniki sprzedażowe, to chyba tak nie do końca odpowiada na potrzeby rynku ;)

...

Witam jaka aura panują na magazynie ? Jak są traktowani pracownicy. ? Czy stawki są w miarę zadowalające ? Jak wygląda praca na takim magazynie ?

Anka
@... 11.01.2018 17:08

Też bym chciała wiedzieć

Pracujący

Ogólnie firma w przebudowie. Polityka zmieniła się o 180% jeden wielki haos. Przez dwa lata super atmosfera i spoko praca. Ciśnienie jak wszędzie w handlu. Na dzień dzisiejszy nie polecam !!!

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. A jak to wygląda w Kupiec Sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Salamandra
@Administrator 11.02.2018 08:07

Kiedyś było Ok. Pracowali tam ludzie wiele lat którzy tworzyli te firmę . Teraz weszła nowa kadra zarządzająca i skrupulatnie pozbywa się starych pracowników . Zatrudniają nowych na kiepskich warunkach, obiecują świetne premie ale niestety zrealizować zadania potrafiłby tylko Harry Potter za pomocą swojej magicznej różdżki

Tomasz
@Salamandra 12.02.2018 15:43

To jest DOBRA ZMIANA idziemy w dobrym kierunku!!!

Salamandra
@Tomasz 13.02.2018 10:20

Nie sądzę ! W dobrym kierunku ? Na sklepach kupiec ginie , to ten dobry kierunek ? Współczuje szczerze ludziom którzy zostaną zatrudnieni w kupcu .

Kandydat na PH

Mam pytanie jak wygląda praca PH jakie zarobki? ,czas pracy? , rozliczenie czasu pracy ? dziękuję za info

Handlowy

Witam, Czy oprócz dziwnych opinii typu nie idź tam... Może ktoś podać jakieś konkrety? Ostatnio pojawiło się ogłoszenie na pH jaki standard pracy ? Jaka flota ( fabia kombi ?) ? Jak z korzystaniem auta ? Jakie mniej więcej widełki podstawy ? Ewentualnie jak wyglada sprawa z premia ? Ilość klientów / ilość wizyt dziennie ? Z góry dziękuje za wszelkie racjonalne opinie...

Joanna

Widzę, że ostatnie wpisy to w większości opinie osób, które w firmie już nie pracują, bądź nie posiadają osobistych doświadczeń z pracy w Kupiec. Czy jest tu może osoba, która jest zatrudniona w tej firmie obecnie i może odnieść się do ostatnich informacji jakie tu padały? @Pracownica rozmiar s wspominasz o zmianach jakie zaszły w ostatnim czasie. Co masz na myśli mówiąc o tym, że od pracowników wymaga się rzeczy niemożliwych? Możesz też powiedzieć też pracy w jakim dziale dotyczy Twój wpis? Może to być istotna klaryfikacja, która pomoże innym w odniesieniu się do poruszanych przez Ciebie kwestii.

Pracownica rozmiar s

Kiedyś to była fajna rodzinna firma. Szkoda ze zatrudnili "doradców" bo chcielibyście się potęga i wielka korporacja , niestety cierpią na tym pracownicy o których wymaga się bardzo wiele , często rzeczy nierealnych do zrobienia . Nikt tam nie wytrzyma jeżeli nie zmienia polityki firmy .

Aleale
@Pracownica rozmiar s 22.06.2017 22:18

Też pracowałem i pamiętam stare dobre czasy, super atmosfera i czuć było rodzinny klimat. Na szczęście odszedłem jeszcze przed zmianami, ale z tego co słyszę od znajomych to zrobiło się nieciekawie.

Prawda boli bo prawdziwa

Nigdy do pracy w Kupcu !

BYLY@ 2015

Pracowałem w tej firmie ponad 2 lata w jako handlowiec, Było pracowicie, ale czy gdzieś jest inaczej???

Nie wiem

Podobno bardzo ciężko się tam pracuje . Duży stres za niewielkie pieniądze . Tak słyszałam od znajomych .

Joanna

@frania Maj co sprawia, że nie polecasz pracy w Kupiec Sp. z o.o.? Chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach z pracy w firmie oraz tego co uważasz, że sprawia iż firma nie jest godna polecenia. @Pani Prozumiem, że ostatnio praca wiąże się ze zwiększeniem liczby obowiązków. Mogłabyś powiedzieć o pracy w jakim dziale/na jakim stanowisku piszesz?

Sante

Witam, po przeczytaniu opinii i z tego co się dowiedziałem , faktycznie firma nie za ciekawa . Jednakże skoro wszyscy z regionu odchodzą może problem leży w kierownictwie ... I to tam powinny nastąpić zmiany personalne. Pozdrawiam

kandydatka

Firma poszukuje PH na region Gdynia, czy ktoś może napisać jak wygląda praca w tej firmie, jak wyglada sprzedaż, jakie kierownictwo jest na regionie. Będę wdzięczna za informacje.

frania Maj
@kandydatka 24.04.2017 10:44

Kobieto nie idz tam. Jesli ci jest zycie miłe i masz choc odrobine checi na swoje zycie

Joanna

@ABC czyli firma Kupiec Sp. z o.o. to dobre miejsce na początek kariery zawodowej? Mógłbyś opowiedzieć coś więcej o projektach rozwojowych firmy?

ABC

Dobra szkoła! Udział w projektach rozwojowych firmy. Jeśli ktoś ma ochotę popracować, śmiało może podejmować wyzwanie.

Seeker

(usunięte przez administratora) Zastanawiam się czy aplikować i czy moje doświadczenie 8 lat w biznesie FMCG nie zderzy się z głupotą.

Muchal

Gościu był bardzo ok miał wiedzę i trzeźwe spojrzenie na to co tu się dzieje. Cały czas zazdroszcze sposobu którym opuscił te mury. Wspominamy go czasem

Zostaw opinię o Kupiec Sp. z o.o. - Paprotnia

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kupiec Sp. z o.o.