Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A.

Adres: Korczaka 5, 43-200 Pszczyna

NIP: 7440003325 KRS: 0000053415

Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A.
3 480 6 1

Opinie o Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A.

Hhdd

Jak wygląda praca na utrzymaniu ruchu?

Master78
@Hhdd 02.02.2019 18:52

Dostaniesz 2500-3000 brutto na umowie o pracę + premia, którą zawsze mogą obciąć albo wogóle nie dać jak pójdziesz na L4. Robisz wszystko od maszyn po naprawę klamek i wymianę żarówek w biurowcu i przetykaniem kibli. Weekendy przymusowe bo wiecznie brakuje ludzi na dodatek słabo płatne, nieważne sobota, niedziela czy święto wychodzisz na tym prawie tak samo jak na zwykłej dniówce, nie ma 100 czy 200% stawki jak gdzie indziej. Ubrania robocze dostaniesz potargane po kimś z narzędziami też słabo.

a
@Hhdd 02.02.2019 18:52

Jak wygląda praca w dziale IT?

Jakub
@Master78 04.02.2019 04:08

Czy z upływem czasu są możliwości, aby wynagrodzenie na stanowisku pracownika utrzymania ruchu wzrosło? Pracodawca potrafi docenić zaangażowanie i sumienne wykonywanie obowiązków przez zatrudnionego pracownika? Większość pracowników podejmując zatrudnienie w danym miejscu, liczy na to, że z czasem będą mogli cieszyć się lepszymi warunkami zatrudnienia, dlatego zastanawia mnie, jak wygląda to w przypadku firmy Zakłady Mięsne Henryk Kania.

Master78
@Jakub 05.02.2019 13:08

O to, co gdzie indziej jest tzw. podwyżką inflacyjną trzeba tam walczyć, chodzić, prosić, przypominać itd. Jak sam się nie upomnisz to nawet za 10lat nic nie dostaniesz. Oczywiście wszystko to jest w tzw. "premii", którą zawsze mogą obciąć, żadnego aneksu żeby podnieść podstawę nie będzie. Kiedyś jak musieli ludziom którzy mieli minimalną podnieść, bo wzrosła płaca minimalna to potem była mniejsza premia, żeby wyjść na 0.

Bartek
@a 04.02.2019 21:36

W IT są wszystkie minusy pracy na biurowcu, czyli siedzenie w pracy "gratis" pół godziny dłużej, "darmowe" dyżury w weekend oraz w tygodniu po godzinach, wynagrodzenie rozbite na podstawę + "premię" która de facto powinna być w podstawie, ale wtedy by jej nie mogli obcinać za byle co itp.

gytrdt
@Master78 04.02.2019 04:08

Pracowałem na starym i na nowym zakładzie. Maskara. To nie jest utrzymanie tylko podtrzymanie ruchu. Warsztat wygląda jak jakaś maskara. (usunięte przez administratora) i wszędzie bałagan. Na nowym jest inaczej. Warsztat nowszy. Praca nawet po trzy miesiące bez wolnego i jeszcze pretensje jak nie chcesz przyjść. Podwyżki a co to jest. Nieważne czy jesteś dobry czy do (usunięte przez administratora) wypłata ta sama. Więc nie ma się co starać ze wiesz lepiej. Jak pokażesz to i tak cię zgnoją. Naprawdę zastanów się. Ja pracuje teraz gdzie indziej i nie dość ze kasa raz tyle to warunki jeszcze 10000000000% lepsze. Omijaj z daleka. Niech ukraińcy robią u niego.

Opo12
@gytrdt 12.02.2019 19:52

Radzio jak tam na tirach też MASAKRA?

Mistrz
@Hhdd 02.02.2019 18:52

Tak jak wcześniej pisał nie utrzymanie tylko podtrzymanie. Do tego atmosfera do (usunięte przez administratora) Zarówno pracownicy jak i strzelający focha jak 15 latek dyrektor. Stary zakład to ruina dziwne ze jeszcze stoi. Zastanów się chlopie i nie idź do bagna. Nie bedziesz miał weekendów wolnych a teraz podobno nawet z wypłatami się spóźniają.

basior
@a 04.02.2019 21:36

firma ma chyba kłopoty finansowe na wypłaty trzeba czekać coraz dłużej ,zaczyna robić się nie wesoło

Kasjanna

Pytanie odnośnie asystentki na dziale handlowym? Jak to wygląda? Tak jak piszą inni pracownicy biurowi poniżej?...

nikola
@Kasjanna 05.02.2019 12:03

Powiem Ci tak - nie jest źle, ale wszystko zależy od osoby. Bo masz dwie dziewczyny, które w ciągu 2-3 lat z asystentki zostały junior key account. Da się więc awansować. Poza tym atmosfera nie jest zła, a jako asystentka wspierasz key accountów w bieżącej pracy. I tyle.

Zipp
@Kasjanna 05.02.2019 12:03

Dramatycznie pewnie nie jest, o ile w handlowym ktoś akurat nie ma złego humoru - wtedy bywa nieciekawie. Oczywiście mam na myśli KAMów, bo dziewczyny są naprawdę w porządku. Jeśli zależy Ci na sensownej kasie (o ile nie uwalą Ci premii za niewiadomo co), która rzadko trafi na Twoje konto w terminie, lubisz się wkurzać, że dookoła nic nie działa poprawnie (albo masz totalnie w poważaniu, że wszyscy dookoła mają wszystko w D...E) I ze wszystkim musisz się szarpać to polecam tę firmę. Jeśli jednak cenisz sobie dobrą atmosferę w pracy i wypłatę na czas (która świadczy o szacunku pracodawcy do pracownika) to lepiej sobie daruj. Życzę Ci dobrej decyzji...

Pracownik administracji

Jak wygląda praca w biurze? 1. Pracujesz od 7-15:30 (tak 8,5 h pracy) ale oczywiście masz płacone za 8h. Gdy jakiegoś dnia musisz wyjść po 8 godzinach i 15 minutach to musisz się prosić o zgodę na wyjście i OCZYWIŚCIE MUSISZ ODPRACOWAĆ TE 15 MINUT!! Jak rozmawiasz z przełożonym o tych godzinach to w odpowiedzi usłyszysz "ciesz się że nie każemy Ci przyjść na dyżur w sobotę" 2. Na rozmowie kwalifikacyjnej oczywiście nikt cie nie informuje że takie są godziny pracy i te pół godziny na przykład są do wybrania gdy musisz wcześniej wyjść. Po podpisaniu umowy, baaa dopiero w pierwszym dniu pracy dopiero ci mówią, że wychodzimy o 15:30 a nie o 15. 3. Na rozmowie też pytają jakie są oczekiwania finansowe, mówisz ze chcesz tyle i tyle, a potem dowiadujesz się ze masz minimalną + premię uznaniową. Jak chcesz to wyjaśnić z nowym przełożonym, że nie tak się umawialiście to usłyszysz, będziesz zarabiać tyle ile chcesz razem z premią. Szkoda tylko ze nie mówią ci ze mogą ci ją po prostu zabrać. 4. Kiedyś usłyszałam że może te 30 minut ekstra to przerwa w pracy, ale prawda jest taka że nie mamy w ogóle przerwy. Niby należy nam się 15 minut a w praktyce wygląda to tak, ze siedzisz caly czas przy biurku i tam jesz, pijesz etc, bo musisz być cały czas pod telefonem i mailem! Jak w trakcie twojego posiłku (czyt, 15 miniut) ktoś coś chce to musisz przerwać i zająć się tematem. 5. Premia uznaniowa - ktokolwiek widział ktokolwiek wie za co ona jest. Po prostu jeśli kierownik chce to ci da, nie chce nie da. Były miesiące że trzeba było dłużej przysiedzieć codziennie (nadgodziny oczywiście niepłatne) bo trzeba było przygotowywać jakieś raporty etc. no i oczywiście ani złotówki więcej na wypłacie za to. Ale weź chorobowe na 1 dzień i koniec, nie należy ci się bo byłaś chora. Ale to że z domu siedziałam na telefonie i po powrocie nadrobiłam wszystkie zaległości nikogo to nie interesuje. 6. Wypłata wynagrodzenia na 10? HAHAHAH przeanalizowałam cały zeszły rok, tylko 4 razy dostałam wypłatę tak jak powinnam według umowy! Reszta oczywiście od dnia do nawet 4 dni po terminie. Przy okazji, za ostatni miesiąc jeszcze nie dostałam a jest 15.01! Czyli już mamy rekord 5 dni! Może najwyższy czas aby kadry przygotowały jakieś aneksy z datą wypłaty?! Może na 20! 7. Pracujesz w biurze ale nie zdziw się, że na kilka godzin dostaniesz zaproszenie na produkcję. Jak jest potrzeba to po prostu idziesz i kleisz coś na opakowaniach albo układasz w pudełkach. Oczywiście za to też nic nie zobaczysz. Pewnie ktoś zaraz powie ze to w czasie swojej pracy, ok zgodzę się, Ale po powrocie do biurka na przykład po 4 godzinach czytasz maila z pretensjami od kierownika dlaczego twoja praca jest nie zrobiona. No heloł, przecież sam kazal mi iść na produkcję lepić naklejki. 8. Generalnie jak coś Ci się nie podoba, nikt nie trzyma Cię na siłę. To zdanie usłyszałam ilekroć próbowałam z kierownikiem o czymś porozmawiać. Jeśli jesteś zainteresowany/a pracą w tej firmie śmiało składaj CV, ale zastanów się czy warto tracić czas.

Pracownik
@Pracownik administracji 15.01.2019 14:13

Sama prawda! Super, że inni też chcą opisać jak wygląda praca w HK. Do tej pory tylko produkcja pisała co tam się dzieje, ale w terenie jak i w tym pięknym przeszklonym budynku jest jak jest...

Pracownik
@Pracownik administracji 15.01.2019 14:13

NIE BÓJMY SIĘ MÓWIĆ JAK JEST W TEJ FIRMIE. POLSKIEJ FIRMIE... O WIELE LEPIEJ JEST U ZAGRANICZNEGO PRZEDSIĘBIORCY NIŻ U POLAKA. Jest to bardzo przykre, jak Polacy mają wspierać swoje przedsiębiorstwa skoro tak są traktowani, a Prezes co chwila nowy samochód... Przykre. Nie dajmy się wykorzystywać.

123
@Pracownik administracji 15.01.2019 14:13

100% racji!! z tym że nie raz pracuje się dłużej niż do 15.30. Dodałbym jeszcze, że osoby bliżej lub dalej związane z "szefem wszystkich szefów" mogą robić praktycznie co chcą...

Produkcja
@123 05.02.2019 13:23

To rob na produkcji na paczkowni ciekawe czy bylbys taki madry narzekasz a ani godzine bys niewytrzymal na produkcji wiec biurowiec skacz sie wypowiadac I popatrz jak inni charuja zakladzie wy nawet swieta macie wolne

Pracownik
@Produkcja 05.02.2019 16:54

A to tylko produkcja ma prawo wyrazić swoje zdanie? Nie, forum jest ogólnodostępne wiec tutaj każdy może wyrazić swoją opinię. Nie masz pojęcia ile ludzi z biura kiedyś pracowało na produkcji chociażby w czasie studiów więc się nie wypowiadaj że by nie wytrzymali. Ty jak masz dość też się możesz zwolnić i szukać pracy gdzie indziej, każdy jest kowalem własnego losu i sam pracuje na to jak wygląda jego życie. A co do świąt, tak mamy wolne bo nam żadna ustawa nie zezwala na pracę w święta pracownikom administracji i wielu innym zawodom, chociażby w handlu etc, wam niestety tak bo produkujecie żywność! Może zamiast obrażać innych wykorzystasz internet do wyższych celów i się czegoś nauczysz wystarczy sobie w Googlach poszukać. Sorry ale taki mamy rząd, który takie a nie inne przepisy wprowadza, taki mamy klimat, a że pracodawca to wykorzystuje (bo może) to już jest inna kwestia.

Anna
@Pracownik 05.02.2019 18:43

Nie tylko o produkcje chodzi na kazdym dziale jest ciezko

Były pracownik
@Pracownik 05.02.2019 18:43

Produkcja też ma święta wolne, wiem, pracowałam na paczkowni, więc niech nikt głupot nie opowiada. Niedziele i soboty się idzie jak w grafiku wypadnie, ale święta są wolne.

Zainteresowany

Cześć mam pytanie.... praca na magazynie przepraw, jacy ludzie co to za robota? Dużo rusów tam robi?

Ada
@Zainteresowany 12.02.2019 07:59

Lepiej tam niepracuj robia tam ludzie co z kazdego sie smieja I obgaduja I posmiewaja sie z kazdej strony mysla ze sa najlepsi

Zainteresowany
@Ada 12.02.2019 10:54

Acha to słabo a jaka tam kasa?

Pracownik

I gdzie jest wypłata?

Robol

Wy juz zacznijcie przekewy robic bo 10 to niedziela aby nie bylo powtorki z rozrywki

eko
@Robol 06.02.2019 09:42

Pisałem właśnie, że wypłaty znowu z opóźnieniem

Ja
@eko 06.02.2019 23:31

A to potwierdzone info?

Mg
@Ja 07.02.2019 10:30

Zamiast biadolić odmówicie pracy i czekajcie na przelew.

Prawda
@Mg 08.02.2019 15:14

Odmowisz pracę to polecisz bez premii i Ty stracisz

Mg
@Prawda 08.02.2019 15:27

I takie myślenie doprowadza do takich sytuacji

Koopa
@Mg 08.02.2019 16:04

Biuro ma weekend wolny Pracownicy produkcji nie

Ona
@Koopa 09.02.2019 20:56

A co to ma do kwestii wypłaty?

MarianoItaliano

No i 4tys zł na koncie. Oby tak dalej ????

basior
@MarianoItaliano 08.02.2019 18:02

za 2 miechy-hihi

eko
@MarianoItaliano 08.02.2019 18:02

2 tyś standardowo. Ale wypłaty przed 10. Szok :O

Pracownik
@eko 08.02.2019 20:02

Biurowiec oczywiście nie dostał

Zarząd
@Pracownik 09.02.2019 08:54

No przecież nie mogą dostać wszyscy

FranekKimono
@Pracownik 09.02.2019 08:54

Chyba, że ktoś sobie załatwił "po cichu" wypłatę razem z produkcją... Są równi i równiejsi

Pracownik

Firma dno prosimy wiecej ukraincow i gruzinow stawka 14. Dlaczego nie 14.70 praca system czterobrygadowa zero dodatku (usunięte przez administratora)jestesmy w bialy dzien on ma swoj kodeks i swoje prawo

Pracownik

Pytanie dlaczego dni robocze sa pisane od poniedzialku do piatku a pracujemy w systemie czterobrygadoaym co z dodatkiem za ten system

eko

Za Styczeń znowu nie będzie wypłat na czas.

HADYŃSKI INKASO

MASZ PROBLEM Z PŁĄTNOŚCIA W FIRMIE Zakłady Mięsne Henryk Kania SPÓŁKA AKCYJNA ZADZWOŃ POD NR +48 71 307 19 83 POMOŻEMY!

Płatności

W sprawie zapłaty za fakturę proszę dzwonić pod nr 530 717 744

Robert

Jaki numer musi odwalić jeszcze panienka z magazynu kierowniczka Agata- ma aż takie plecy czy jej przełożeni są ślepi, aż razi w oczu co ona odwala ale mało kto o tym mówi- żenada!!!!

Krystyna

A jak płacą i jak jest na pakowalni na ul. Spokojnej ten mały zakład?

Przedstawiciel Handlowy

Praca przedstawiciela handlowego 1. Premia uznaniowa - albo ktoś uzna albo nie. Różnie to bywa, a po za tym njie wiadomo co robić aby tą premię dostać 2. Wynagrodzenie nie jest terminowe. W roku 2018 opóźnione aż 6 razy, w tym roku w styczniu też... 3. Brak sprecyzowanego planu działania - sam nie wiesz co robić, bo wizja zmienia się co telefon 4. Oni dla Ciebie nie zrobią nic bo nawet w terminie nie zapłacą, a Ty musisz jechać np na sklep o 20 w piątek bo była jakaś kontrol, musisz odebrać sznurek do kiełbasy i jedziesz z Nim do Pszczyny n ok. 19 5. Ogólnie tragedia. Klienci nie chcą widzieć już ani nikogo z Kani ani produktów Kani. 6. Teraz jest mnóstwo ogłoszeń na PH, bo najpierw zatrudniają A później zwalniają. Z resztą we wcześniejszych opiniach widać jaka jest atmosfera skoro ludzie chcą strajkować. 7. O jeszcze taka jedna sprawa - niby PH A jednak pracownik produkcji. Trzeba być gotowym na to że ktoś zadzwonii powie ci że masz jutro być o 7 w Pszczynie bo pracujesz na produkcji... mnie coś takieto spotkało 2 razy po 2 tygodnie plus pojedyncze dni

Ja
@Przedstawiciel Handlowy 14.01.2019 20:15

Bosko opisane. W biurach praca wygląda podobnie!

Kandydat
@Przedstawiciel Handlowy 14.01.2019 20:15

Wystarczająco dużo informacji! Dzięki!

Zainteresowany

Chciałem aplikować na PH na terenie małopolski, ale widzę że Chyba nie warto z tego co czytam poniżej.

Byly
@Zainteresowany 21.01.2019 14:11

Masz rację, nie warto. Poszukaj czegoś innego bo to jest nieporozumienie. Chyba że nie zależy Ci na wypłacie, lubi wolontariat i pasjonuje Cię pomoc najbogatszym :)

as z 5 klasy

właściel Kania otrzymuje 800 zł na każdego Ukra plus są uproszczone zasady zatrudniania ww. Podziękujcie rządzącym że Was tak (usunięte przez administratora) na każdym kroku. Najlepiej po prostu nie kupować produktów tym bardziej że Ukry zwożą do Polski różne choróbska

Aneta
@as z 5 klasy 26.01.2019 02:12

To nie jest odpowiednie miejsce na tego rodzaju dyskusje. Bardzo Cię zatem proszę, żebyś następnym razem miał to na uwadze. Wnioskuję, że nie wypowiadasz się jako pracownik Zakładów Mięsnych Henryk Kania? Zakłady Mięsne Henryk Kania to idealne miejsce dla ludzi ambitnych, pełnych entuzjazmu i szukających inspiracji w rozwoju zawodowym, dla których zdobywanie profesjonalnych doświadczeń stanowi dużą motywację do pracy i satysfakcję osobistą. Są jednym z największych producentów mięsa czerwonego w Polsce, zatrudniają prawie 2000 pracowników. Co więcej, korzystają ze standardowych form zatrudnienia takich, jak zatrudnienia w ramach umowy o pracę, jak i bardziej elastycznych form współpracy. Bylibyście zainteresowani pracą tam? Odsyłam Was zatem na ich stronę: http://henrykkania.pl/kariera/informacje Co sądzicie o tych ofertach pracy?

Pozbawiony
@Aneta 29.01.2019 11:43

Opłacone opinie to jest to !

śmiech na sali
@Aneta 29.01.2019 11:43

ja kandyduje na Koordynator Prac Pracowników z Gruzji Nawet Ukraince nie chcą u was robić, wszystkich cyckacie na wypłatach, to teraz czas na Gruzinów hahaha

black
@Aneta 29.01.2019 11:43

hahahaha

Rumski
@as z 5 klasy 26.01.2019 02:12

Skąd wiadomo, że ma do każdego UKR 800zl?? Jak to możliwe??

Zly

Ukraina ma 14.70

Paczkownia

Przypominal ze niektorzy z nas maja 13 na gdz a jak sie niemyle stawka powinna byc ,14,70

Robert

Dalej pracuje na magazynie w Goczałkowicach księżna kierowniczka Agata czy poszli do rozum do głowy i ją pogonili, a jak radzi sobie jej bystra siostra Karolina

Pracownik

to jest chore proponuje aby kierownictwo zaczeło chodzic na zmiana nocna ukraincy spia po kątach naprawde jak wogole praca sie toczy na nockach to jest zenada no tak po (usunięte przez administratora) polakowi dac wiecej zarobic lepiej tym garbatym spokojnie mamy ukraincow gruzinow co bedzie dalej wietnam filipiny chiny ale ten zakład sie stacza z roku na roku podwyzka czlwoieki od nowego rokui jest 14.70 my to znowu dostaniemy z opoznieniem za rok albo dwa paranoja

AntyCiapak

Nie no to jest już jakiś żart. Podwyżki dla ukrasow. Stawki wieksze niz Polak. W jakim kraju obcokrajowiec zarabia więcej niż ichniejszy obywatel ? Warunki jakie im stworzyliscie to jest istne sanatorium. Polecam zmienić nazwę z zakładów mięsnych na sanatorium Henryka Kani. Leżą, śpią, lenią się. Ale lepiej dac zarobić Ukraińcowi niż swojemu... wracać do swojego (usunięte przez administratora) brudasy! Tobie walą urlop bo roboty nie ma a oni lażą po zakładzie 12h i kasa leci. Czy to naprawdę nikt nie widzi co się dzieje ? Halo zarząd pobudka z tego ukraińskiego snu bo puszczacie zaklad z torbami

Sławomir
@AntyCiapak 20.01.2019 22:55

Mam rozumieć, że tylko pracownicy z Ukrainy otrzymali od nowego roku podwyżki wynagrodzenia? Próbowałeś może dowiedzieć się, dlaczego pracownicy z Polski ich nie otrzymali? Ciekawi mnie, jak taką decyzją uzasadnia firma Zakłady Mięsne Henryk Kania. Na przyszłość pamiętaj również proszę, aby w swoich wpisach nie obrażać innych osób, gdyż jest to zakazane zgodnie z obowiązującym regulaminem.

Zainteresowany

I jak tu się zatrudnić skoro nie ma żadnych pozytywnych opinie o tym zakładzie, naprawdę jest tak źle czy to tylko opinie wiecznie niezadwolonych pracowników

Rozsadny
@Zainteresowany 20.01.2019 17:33

Odradzam, naprawdę. Jest sporo pracy na rynku, poszukaj gdzie indziej. Nie pakuj się w to, chyba że chcesz sprawdzić czy to prawda

Irka

Henryk widze ze lubisz obcokrajowcow niz dac zarobic swoim

trufel
@Irka 19.01.2019 16:23

po co to sprowadzają? trochę ogarniętych ludzi i mozna zrobić tą samą robotę co tabuny ze wschodu co jeszcze niektórzy łaske robią,ze trzeba tu pracować ale po co dać polakom zarobić więcej jak można więcej kasy wydać na ukrainę ,która i tak kasę wywozi do siebie nie napedzając polskiej gospodarki,widać zarządowi jest obcy patriotyzm obywatelski i gospodarczy,my polacy nigdy nie byliśmy szanowani przez naszych rodaków bogaczy,za to obcy mają wiesze poważanie niż swoi

Pracownik

Gdzie jest jałmużna

Tony
@Pracownik 15.01.2019 22:46

Dalej nie dostaliście kasy. Żenujące.

pracownik
@Tony 16.01.2019 00:21

Ja miałam przelew wczoraj ok 17.

Magda
@pracownik 16.01.2019 12:36

Straszny żal i smutek, jak za ciężką i mało przyjemną pracę dostaje się tak mało i po czasie. Całkowity brak szacunku.

qwerty
@Pracownik 15.01.2019 22:46

Pracowałem na produkcji na starym zakładzie kilka lat temu przez kilka lat, wypłaty były niskie, stawka 9-11 zł brutto na godzinę, premii ok. 120-200 zł brutto, netto ok. 1300-1900 zł. Warunki pracy gorzej niż tragiczne, ale wypłata praktycznie zawsze była na czas, spóźnione były może kilka razy, gdy 10-ty wypadał w niedzielę. Od kiedy tak się pogorszyło? Ile teraz zarabiacie na produkcji lub pakowaniu? Macie już te wypłaty?

Kris
@qwerty 16.01.2019 22:25

Wróć zapłacz, dno , politowanie, żenada, (usunięte przez administratora)

qwerty
@Kris 16.01.2019 22:42

Wracać nie zamierzam choćby dlatego, że teraz zarabiam ok. 3200 zł netto, a wypłatę mam 6-8 dnia miesiąca. Myślałem, że Kania będzie teraz poprawiał warunki pracy i płacy, bo (ponoć) już nie ma kto pracować...

Zadwolony

A mi się dobrze pracuje i nie stękam tyle

...
@Zadwolony 13.01.2019 20:24

No to albo coś z Tobą nie tak albo jesteś z zarządu, bo tam się kasę szarpie, bo niewolnicy na to pracują. Jest 14 dalej wypłaty nie ma, a odsetki za brak spłaty kredytu już są..

Ja
@... 14.01.2019 13:06

Potwierdzam! Wypłata najwcześniej będzie jutro bo już jest godzina 23 a przelewu brak, więc będzie już 5 dni spóźnienia! Jak tak można traktować swoich pracowników? Nie raz musieliśmy z biur iść na produkcję kleic etykiety albo układać standy i co? Coś za to mieliśmy? Oczywiście że nie, nawet zwykłego dziękuję! Po prostu nam kazano! A kto się zbuntowal to bez premii przez najbliższe miesiące! To (usunięte przez administratora)!!!!!

pracownica

Super, dzisiaj jest niedziela, 13 stycznia a wypłaty nie ma;/ zarąbiści jesteście! czego ja mam rachunki zapłacić? Kredyt w banku? I odsetki za zwłokę!??? ZŁODZIEJEEEEE! Ludzie najlepsze co możemy zrobic to się zwolnic i niech sobie zarzad z kania na czele sami pracują!

Paczkownia

Polacy zrobmy protest przed zakladem niech Pszczyna wie jaki kania to zlodziej

masakra
@Paczkownia 10.01.2019 22:55

Dokładnie. Zróbmy protest jak górnicy

Żenada

wstyd nie dość że okradaja nas brak dodatku do czterobrygadowki zero dodatku, dodatki za swieta brak do wybrania dnia za to to nigdy nie ma na czas wyplat ile to bedzie jeszzce trwać gorzej juz na tym zakładnie nie moze być chore nie dość ze polaków jest garstka to jeszcze takie cyrki nam robia co ta teraz ukrainiec jest tam bogiem a nas mają za śmieci tak nas własnie traktuje ten zakład Pozdrawiam wytrwałych tyle obietnic gdzie sa pieniadze te wasze obiecane za trzech króli kłamstwa to wam wychodzi najlepiej

Pluto

Tradycja. Co 2 miesiąc przychodzi 10 i wypłaty nie ma. Wstyd. Ale oczywiście dla zarządu $$$ jest. Po co tyle darmozjadów? Heniek nie widzi że jego kasa idzie w błoto ? Zero pojecia o zarządzaniu zakładem

Zostaw opinię o Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A. - Pszczyna

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A.