Frohe
3 57 6 1

Opinie o Frohe

Pracownik ????

Ja nie polecam nikomu tej firmy, jest kiepska atmosfera, klimat. Omijajcie tą firmę z daleka. Nie mają szacunku dla człowieka. Nie polecam tej firmy nawet najgorszemu wrogowi.

sułtan
@Pracownik ???? 07.02.2019 18:56

A co Ci się tam dzieje dziecinko?

Afrodyta
@sułtan 07.02.2019 19:33

Pracować i się nie chce to narzeka .

Pracownik ????
@sułtan 07.02.2019 19:33

Sam jesteś dziecko

Acha
@sułtan 07.02.2019 19:33

Praca stresujaca, wykanczaja mnie psychicznie

Misiu
@Acha 09.02.2019 15:37

A kto Cię tak wykańcza konkrety proszę.

Misiu
@Acha 09.02.2019 15:37

A kto Cię tak wykańcza konkrety proszę.

Acha
@Misiu 09.02.2019 15:44

Nie mogę tu takich rzeczy pisać

mały
@Misiu 09.02.2019 15:43

Dyletanci menadżerowie

Produkcja

Łeb mam już tak sprasowany że chyba nic mi już nie zaszkodzi, bardziej obawiam się o was

Misiu
@Produkcja 14.02.2019 16:47

A kto ci tak łeb sprawował???

Pracownik
@Misiu 14.02.2019 20:59

Najlepsi liderzy

Kk
@Pracownik 14.02.2019 22:01

Weź się za robotę

Pracownik ????
@Kk 15.02.2019 05:18

I kto to mówi

Pracownica

Czytam opinie na temat Frohe i mam wrażenie, że nie pracujemy w tej samej firmie. Każdy ma prawo do swojej opinii ale po co oczerniać i zniechęcać innych? Nikt nikogo na siłę w firmie nie trzyma, ale skoro co poniektórzy dalej tu pracują to chyba nie jest tak źle? Ja jestem zadowolona, pozdrowienia dla wszystkich (krytykujących) pracowników.

Miro
@Pracownica 12.02.2019 13:34

Chyba z biura jesteś

Gertruda
@Pracownica 12.02.2019 13:34

Jakoś co nie ufam. Ta opinia wydaje się być nie szczerą.

Pracownica
@Gertruda 12.02.2019 19:13

Nie musisz mi ufać, miałam prawo wiec się wypowiedziałam, tak jak inni. Pozdrawiam

Pracownik8
@Pracownica 12.02.2019 13:34

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Stara prawda

Nick

Ja mam już wszystkiego dosyć, coś pękło we mnie, jeszcze trochę to wykonczycie mnie psychicznie.

Mały
@Nick 08.02.2019 16:42

Menadżerowie to dyletanci, Szwedzi nic nie wiedza ale się dowiedzą, nie jadana się do zaradzanie PEGEREM, trzeba z nimi krótko "jechać"...

Mały
@Nick 08.02.2019 16:42

pipy a nie menadzerowie

Pracowniki
@Nick 08.02.2019 16:42

Maly weź się opanuj. To że są nieprofesjonalni to nie powód żeby wyzywać!

Misiek
@Pracowniki 08.02.2019 20:38

Mnie osobiście drażni menadżer montażu zamiast pilnować swojego działu cały czas łazi po produkcji A przecież miał swój czas.

Pracownik

Chyba czas najwyższy szukać nowej pracy, trzeba rozglądać się za nową pracą.

Afrodyta
@Pracownik 02.02.2019 13:25

Więc na co czekasz zawijaj się a nie zatruwasz otoczenie wszyscy, mają dość Twojego straszenia

Danuta
@Pracownik 02.02.2019 13:25

Nie do końca wiadomo, co konkretnie chciałeś zakomunikować innym użytkownikom swoją wypowiedzią odnośnie firmy Frohe. Czy mógłbyś ją doprecyzować i powiedzieć, co właściwie wpływa na to, iż takie masz zdanie o tym miejscu pracy? Czy w firmie zaszły jakieś zmiany, o których należałoby powiedzieć w kontekście pracowniczym? Wygląda na to, że firma Frohe wciąż funkcjonuje w sposób normalny. Świadczy o tym obecnie prowadzona rekrutacja na dwa stanowiska, mianowicie: inżyniera jakości i pracownika produkcji (zasypowego). Czy możesz powiedzieć kilka słów na ich temat?

Pracowniczek
@Danuta 05.02.2019 13:58

Są w firmie zmiany bardzo dziwne. One szkodą interesom firmy. Chyba rozumie je tylko dyr.

Goldi
@Danuta 05.02.2019 13:58

Jakie zmiany. Po prostu to leser, i nie chce mu się robic. Do pracy u nas potrzebujemy silnych, zmotywowanych osób. Pozdrawiam wszystkich z Frohe

Afrodyta
@Goldi 05.02.2019 22:16

Niby kto jest tym leserem chyba sam o sobie piszesz.

holender
@Pracownik 02.02.2019 13:25

Rób co zamierzasz i nie zwlekaj. Na chomicza jest tyle bogatych zakładów i dobrze płatnej pracy, więc masz w czym wybierać. Tam nikt nie nazwie Cię leserem a dostaniesz grubą premię za dobrą pracę.

Marco
@Goldi 05.02.2019 22:16

Ten co wyzywa od lesera cały dzień siedzi z nosem w telefonie i nie zadnych osiągnięć w pracy tylko kasę bierze

sułtan
@Goldi 05.02.2019 22:16

Wielu silnych już od z frocha odeszło. Jak myślisz, mają teraz gorzej czy lepiej?

roman
@Marco 06.02.2019 11:30

Bierze dużo kasy. Wszyscy widzieli

Niki
@Goldi 05.02.2019 22:16

Slabych nie silnych. Silni odchodzą bo tu kompleks nizszosci ktoś ma

Afrodyta
@Marco 06.02.2019 11:30

O kim myślisz?

Goldi
@Afrodyta 05.02.2019 22:29

Nie o sobie. Skoro nie wiesz o kogo chodzi

Kk
@Goldi 06.02.2019 22:11

Skoro jesteś taki odważny to pisz konkrety..

Goldi
@Kk 06.02.2019 22:26

Ze względu na ochronę danych osobowych. Nie mogę napisać tu konkretów.

Goldi

I czemu kłamiesz. Ja nic nie dostaje, chociaż podałem swój e-mail.

Kk

A Ty błędów nie popelniasz ?

Endo
@Kk 07.02.2019 16:56

Za mniejsze błędy tu z roboty wywalaja. Widać są równi i rowniejsi

Kk
@Endo 07.02.2019 21:14

Nie przypominam sobie żeby kogoś z tej firmy za błędy zwolnili więc nie przesadzaj.

Endo
@Kk 07.02.2019 22:41

A za co zwalniali? Za osiągnięcia? :p

Pracownik ????

Jak tak dalej będzie zła atmosfera, klimat, źle będą traktować ludzi, nie będą mieli szacunku do człowieka to ludzie będą odchodzić i nikt nie będzie się zatrudnial do firmy.

Afrodyta
@Pracownik ???? 07.02.2019 20:15

A znasz firmę gdzie traktują lepiej pracownika?

Pracownik ????
@Afrodyta 07.02.2019 20:50

W innych korporacjach lepiej się pracowało w porównaniu do tej firmy

Pracownik

Na szczęście mamy dobrego kierownika, zawsze można z nim pogadać jak coś się dzieje, jest w porządku.

Niki
@Pracownik 06.02.2019 12:49

A gdzie pracujesz?XD

Pracownik
@Niki 06.02.2019 14:20

Na produkcji

Afrodyta
@Pracownik 06.02.2019 12:49

Kogo masz na myśli jakiego kierownika bo tu jest ich kilku.

Pracownik
@Afrodyta 06.02.2019 14:59

Kierownik Produkcji

Luk
@Pracownik 06.02.2019 14:49

To raczej nie we frohe

Pracownik

Jeszcze trochę to zrobią zakaz korzystania telefonów komórkowych na produkcji, żeby ludzie skupili się pracą a nie korzystania z telefonów komórkowych.

Pracownik

Żeby być mistrzem,trzeba mieć doświadczenie,wiedzę,umiejętności, wyksztalcenie. W innych firmach to by nie przeszło jak w Froke.

Pracownik7
@Pracownik 16.12.2018 11:05

Co się dziwic jaki kierownik taki mistrz. Firma wszystko na żywioł

Aga
@Pracownik 16.12.2018 11:05

A kto wam broni aplikuj na to stanowisko i zobaczymy jaką Ty masz wiedzę doświadczenie wykształcenie Krytykować każdy potrafi najpierw się wykaż. Pozdrawiam ????????????

A.D
@Aga 16.12.2018 20:04

Masz rację,najlepiej zatrudnić wykształconego mistrza

Byly
@Pracownik 16.12.2018 11:05

Tak jeszcze ktoś pracuje? Słyszałem ze ludzie pouciekali

Gość 1
@Pracownik 16.12.2018 11:05

Ty wogóle jej nie masz i się obijasz w pracy. Tylko w jednym jesteś dobry. Mącisz ludziom w głowach, a sam nic nie potrafisz. Chyba że, tylko na tamponie

Pracownik
@Gość 1 17.12.2018 10:40

He he he ale jaja jak bereta

Wicio
@Aga 16.12.2018 20:04

..niestety stanowisko jest zajęte to jak można aplikować?

duży
@Pracownik 16.12.2018 11:05

Czas im sie kończy , egoizmem nie dojdzie się nigdzie brak kompetencji...

Mały
@Aga 16.12.2018 20:04

Aga, na razie stanowiska są zajęte...

pioter

Ile netto zakład teraz płaci pracownikowi magazynu lub produkcji?

mały
@pioter 16.01.2019 14:42

ponad 2 tys, ale nie polecam atmosfera kiepska

-
@pioter 16.01.2019 14:42

Łeb mam tak już tam sprasowany że chyba nic mi bie zaszkodzi, bardziej to bal bym się o was. Ale po za firmą, wasza firmą w swojej firmie lubię spędzać czas z kierownikami i nieraz dojdzie do sprzeczek ale ich SZANUJE

Pracy
@- 19.01.2019 14:08

Jak szanujesz kierownika swojego to nie przychodz tu bo tego tu niebedziesz szanował mowie ci

Gracek
@- 19.01.2019 14:08

wpadaj jak lubisz monty pytona i czeskie filmy hehe

Mały
@Gracek 19.01.2019 23:24

To prawda czeski film tu pasuje i urzędowy język węgierski

Joachim

Jaki jest kierownik magazynu? Chciał bym przyjąć się do pracy ale niektóre opinie zniechęcają...

Afrodyta
@Joachim 21.01.2019 14:21

Spoko????????????????

Joachim
@Afrodyta 22.01.2019 14:38

A inteligentnie potrafisz odpisać?

Grabki
@Joachim 22.01.2019 14:43

Spoko , mało się zna

Pracownik

Ja szanuję swojego kierownika, według mnie jest wporzadku.

Nikt
@Pracownik 20.01.2019 12:22

"W porządku" pisze się odzielnie panie RK

Pracownik6
@Nikt 20.01.2019 20:13

Panie PK raczej hehe

Danuta
@Pracownik 20.01.2019 12:22

A może napiszesz coś więcej o pracy w firmie Frohe? Piszesz o swoim przełożonym, ale nie wspominasz nic o innych warunkach pracy w tym miejscu - a takowe są bardzo ważne. Możesz mógłbyś zamieścić jakieś informacje o pracy we Frohe na forum? Bardzo istotnymi kwestiami są chociażby forma umowy, poziom wynagrodzenia, czy też dostępność dodatkowych szkoleń dla pracowników. Jak to funkcjonuje w tym miejscu pracy?

Pracownik

Na wtryskarkach liderki są fajne w porządku

Danuta
@Pracownik 19.12.2018 11:02

Na forum GoWork.pl powinniśmy dzielić się opiniami na temat pracodawców, a nie konkretnych osób pracujących w danej firmie. Po Twoim nicku wnoszę, że jesteś zatrudniony we Frohe. Jak Ci się podoba praca w tym miejscu? Czy oferowane przez pracodawcę warunki są dla Ciebie satysfakcjonujące?

Anonim
@Danuta 21.12.2018 15:57

Danuta pracujesz w Frohe to pewnie wiesz wszystko na ten temat

Pracownik9
@Danuta 21.12.2018 15:57

Danuta spytaj Malowanke

Wojtek
@Pracownik9 21.12.2018 23:22

A wiecie czy nadal szukają kogoś na produkcje?

Praca
@Wojtek 23.12.2018 12:31

Tak niema komu robić

Danuta
@Anonim 21.12.2018 21:28

Skąd ta pewność, że pracuję w Frohe? Muszę sprostować ten fakt - nie jestem w żaden sposób związana właśnie z tym pracodawcą. Jestem moderatorem forum GoWork.pl, a pytam o różnego rodzaju kwestie, bo taka jest między innymi moja rola tutaj. Dzięki temu osoby chcące podjąć pracę w danym miejscu mają jaśniejszy obraz panującej w nim sytuacji.

Pracc
@Danuta 10.01.2019 21:58

A ja jestem astronauta XD

mały
@Pracownik 19.12.2018 11:02

fajne...zasuwają..a co maja zrobić, są odporne psychicznie, przeżyły wielu menadżerów, a tych czas się tez powoli kończy...

duży
@Pracownik 19.12.2018 11:02

..faje?..ale ledwie "dychają", stres, "ciśnienie", chaos i ...robota za dwie..fajnie???

Pracownik5

Firma Adecco szuka dla nas na produkcję za brutto 3600. Czy jest ktoś zainteresowany?

Gość
@Pracownik5 18.12.2018 12:33

Widziałem tą ofertę w internecje

Pracownik

Mistrz na produkcji źle traktuje pracowników,meczy ich,stresuje,jest nie ludzki jako czlowiek,jak tak dalej będzie traktował ludzi w pracy to pracownicy będą zmuszeni się zwalniać z pracy

Swój
@Pracownik 13.12.2018 19:27

To prawda niestety

Pracownik6
@Pracownik 13.12.2018 19:27

Wiadomo od kogo się uczy

Moja
@Pracownik 13.12.2018 19:27

Brakuje mu kultury i wiedzy o zarządzaniu ludźmi, praktyki i doświadczenia również o plastykach niestety

Anonim
@Pracownik 13.12.2018 19:27

Jak tak dalej będą źle traktować ludzi w pracy to będzie trzeba odejść z firmy

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Bzdura!!!!

Zenek
@anonymous 09.09.2018 19:03

Czy aby na pewno bzdura? ;-D

TURBO BURBO

bzdury

master
@Zenek 12.09.2018 13:28

moze niewszyscy mieli “przyjemnosc” widziec :p

anonymous

Tak do operatorów na maszyny też hehehe

anonymous
@anonymous 14.09.2018 21:27

Ale beka hehe!!!

Pracol
@anonymous 14.09.2018 21:27

Jawne pensje??hihi

Koczkodan
@anonymous 14.09.2018 21:27

Kto to posłał?

UODO
@Koczkodan 15.09.2018 15:28

??

ano

coś tu zniknęło hehe

Patti
@ano 09.11.2018 19:00

Czy trzeba to zgłosić?

Monster
@Patti 11.12.2018 12:06

Ludzie zdjęcia porobili. Dacie zobaczyć?

Andrzej

Doberek wszystkim tu mnie jeszce nie było normalnie stęskniłem sie za wami przygarniecie mnie spowrotem aaaahahaaa pozdrowionka dla wszystkih Ściepek.

Markus
@Andrzej 03.12.2018 10:09

Buda

Pracownik

Wiecie może ile dostaniemy bony na święta

Anom

Szybko się odpala

Danuta
@Pracownik 28.10.2018 10:35

Czy do tej pory na każde Święta firma oferowała swoim pracownikom właśnie takie bony, o których piszesz w swoim komentarzu? Czy każda osoba zatrudniona w Frohe mogła na nie liczyć? Ciekawi mnie też, jak to będzie wyglądać w tym roku - dajcie znać na forum!

Monte
@Danuta 29.11.2018 16:15

Bony bedom jak malowane hehe

Dzień dobry

Jak bardzo zakompleksiony musi być "szef" żeby oczerniac byłych pracowników? Bardzo? Bardzo bardzo?

Żabson
@Dzień dobry 15.10.2018 11:40

Zbłaźnił się

anonim
@Dzień dobry 15.10.2018 11:40

No cos dyro polecial z koksem :P Dla nowych jak juz sie zatrudnicie to lepiej sie nie zwalniajcie chyba ze was sami wypiep... a w tym sa calkiem niezli.

Nicmi
@Dzień dobry 15.10.2018 11:40

Prawdziwy bohater; D. Co za odwaga!

Pracownik6
@Dzień dobry 15.10.2018 11:40

Dajcie mu spokój. Chciał się tylko dowartościować

Robie
@Pracownik6 18.10.2018 10:54

Nie on chciał wmuwic że dobrze że ideszli. A ludzie nie głupy żeby im ścieme pociskac

bambo
@Robie 23.10.2018 12:04

No teraz to jzu bedzie tylko lepiej przecierz. Chyba czas roboty szukac.

Majster

Słyszeliście że źle mówią o Kamilu w firmie. Nie są zadowoleni z jego pracy na tokarkach i frezarkach. Nie daje sobie rady z tymi maszynami dlatego robi same buble. Jak tak dalej będzie pracował to nie wiadomo co z nim zrobią. Jest operatorem produkcji to mogą go przenieś na wtryskarki,tam może bedzie się nadawał i się sprawdzi. Nie każdy się nadaje na maszyny tokarki i frenzarki. Trzeba mieć jakąś wiedzę,umiejętności,doświadczenie na maszynach. Kumaty trzeba być żeby się nauczyć i wyszkolic na maszynach.

Produkcja

Kamil ogarnij się człowieku,wez się w końcu do pracy,ty tylko patrzysz na maszynę i nic nie robisz,trzeba produkować żeby były wyniki normy. Każdy wie że się nie znasz na tokarkach i frezarkach. Cały czas za ciebie wszystko robi Jacek. Kamil chlopie Jacek nie bedzie za ciebie cały czas ustawial maszyny żebyś robił. Najlepiej połóż się jak nie znasz się na maszynach. Na okresie próbnym nie sprawdziles się na maszynach,nie dajesz sobie rady,podobno masz jakieś doswiadczenie na maszynach cnc. Coś ci nie wychodzi ta nauka na maszynach,szkoda mówić ręce opadają

Produkcja

Kamil do tej pory niczego się nie nauczył. Nie zna się na tokarce i frenzarce. Jak Jacek mu wszystko po ustawia to może pracować. Podobno ma doswiadczenie na maszynach cnc. Nie daje sobie rady na tych maszynach.

Danuta

Dużo piszecie na tym wątku odnosząc się do konkretnych osób. Troszeczkę się z tego zrobiła "przepychanka" słowna, a nie o to tu chodzi przecież. Czy ktoś z was mógłby się podzielić z użytkownikami forum jakimiś konkretami merytorycznymi o tym jakim pracodawcą jest Frohe? @Były pracownik Paweł, @Rambo, @Drabinio jesteście aktualnie pracownikami firmy Frohe. Czy moglibyście napisać coś o warunkach pracy oferowanych w tej firmie? Np. czy firma daje swoim pracownikom możliwości rozwoju? Czy jest to firma dla początkujących na rynku pracy, czy raczej dla osób z doświadczeniem? Jak wygląda proces adaptacji do pracy?

Monterka
@Danuta 30.09.2018 19:14

My nowi mamy dobrze. Zwalniaja tylko starych pracownikow. Dobrze bo oni się tylko mądrza.

Pracus

Pisanka?;)

Produkcja

Kamil nie nadaje się do pracy na tokarki i frenzarki,niczego do tej pory się nie nauczyl na maszynach,nic nie robi bo nie umie ustawic maszyny,cały czas Jacek będzie za niego ustawial maszyny

Pracownik

Robert daje sobie radę na tamponiarkach,ogarnia wszystko,widać że się nauczył wszystkiego,dobrze tamponuje nadruki,kumaty jest bo do wszystkiego sam musiał dojść bez żadnej pomocy,nikt go nie szkolił . Kamil nie daje sobie rady na tokarce i frenzarce,musi za niego Jacek przychodzić i ustawiać maszyny

Wujek
@Pracownik 07.10.2018 13:43

Blablablabla

Produkcja

Czesiu już nie wraca do pracy bo ciagnie zwolnienie lekarskie do końca. Chce iść na rente. Ciekaw kto za niego bedzie pracowal jako specjalista ds.tamponiarek.

Produkcja

Czesław jest już 5 miesiecy na zwolnieniu lekarskim. Musi mieć dobrego lekarza że cały czas wypisuje mu zwolnienia lekarskie. Siedzi sobie w domu i kasę dostaje. Nieźle kombinuje sciemniacz. Pracodawca powinien go sprawdzić. Pewnie płaci lekarzowi żeby dawał mu zwolnienia lekarskie. Ciekaw co pracodawca z nim zrobi bo jest niewydajnym pracownikiem dla pracodawcy.

Były pracownik Paweł

Kamil daje sobie radę na tokarce i frenzarce

anonymous
@Były pracownik Paweł 30.09.2018 13:05

Ludzie ogarnijcie się bo piszecie takie bzdury..

Były pracownik Paweł

Powiedzcie mi czy (usunięte przez administratora)daje sobie radę na tamponiarkach,jest dobry przy tamponowaniu?

Rambo

Mówicie że (usunięte przez administratora) daje sobie radę na tamponiarkach i jest lepszy Ode mnie. Może jeszcze powiecie że jest dobry jak Czesław

Zostaw opinię o Frohe - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frohe