Dancoal Sp. z o.o.
4 130 6 1

Opinie o Dancoal Sp. z o.o.

Karo

Brzmi dobrze co piszecie

Karo
@Karo 12.02.2019 12:51

Jeszcze naszło mnie bo mysle ze takie warunki to nie tylko wozkowy tylko generalnie jest wporzadku, jakie sa stanowiska i jakie wolne ?

Steven
@Karo 12.02.2019 12:57

na internecie nic nie widziałem ale tak weź podejdź osobiście po prostu

Adi

slyszalem kilka dobrych rzeczy o waszej firmie, jestem prawie zdecydowany przejsc do was ale wole sie upewnic czy tak faktycznie jest pytanie dotyczy swiadczen socjalnych, czy w systemie czterobrygadowym są dodatkowe pieniądze za pracę w święta i czy po roku pracownicy dostają podwyżki? i jeszcze jak u was i czy w ogole sa jakies premie?

solo
@Adi 07.01.2019 15:30

W skrócie wszystko jak na umowie, są bonusy na święta jedne i drugie, jakieś paczki dla dzieci. Stawka całkiem niezła plus bonus za 4 brygady, jakaś premia wpadnie, a jak masz papiery na wózek to jeszcze lepiej, możesz spokojnie na magazyn startować. 4brygady 3 zmiany, na magazynie 2zmiany. Co jeszcze chcesz wiedzieć

Blady
@Adi 07.01.2019 15:30

Stary teraz jest ssanie na wózki widłowe z UDT bo przepisy się zmieniły. Jak masz wszystkie papiery to na dzień dobry dostajesz 3k bez nadgodzin. W sezonie nadgodziny wpadają bo sobota też się kręci i już masz 3,6k bez najmniejszego ale a jaki dobrze pociśniesz to ponad 4k się zakręcisz bez wysiłku tylko musisz chodzić do roboty. Walisz palety na foliarki i załadunki na auta i dniówka leci. Kierownik magazynu spoko koleś normalny na produkcji też jest git bo dużo latania na wózkach więc tylko mieć papier i jazda.

Lird
@solo 10.01.2019 12:24

Nie do końca tak jest, bardzo dziwne jest to że nowy przychodzi i ma stawkę wyższa niz pracownicy z kilkuletnim stażem...to jest tzw szacunek dla ludzi...

Floyd
@Lird 26.01.2019 12:58

Lird rynek sie zmienił i żeby takiego młodego w ogóle od rodziców wyprowadzić to trzeba mu dać na start. Taka polityka a nie kwestia szacunku i nie tylko tutaj tylko we wszystkich firmach

anonim

(usunięte przez administratora)

zwolnij

Wejże gościu pohamuj

Szukasz pracy?

Usze

Ludzie tu pracują całymi latami ocena sama w sobie

Józek
@Usze 21.12.2018 11:19

Jasne latami A ilu pracowitych dobrych ludzi się z stamtąd zwolnilo bo inni są lepiej traktowani...Ci co koło (usunięte przez administratora) czyjeś latają proste

Ózek
@Józek 26.12.2018 09:18

z dwojga zlego lepiej ze ludzie sami odchodza niz sie ich zwalnia hahah

ttt

a ja tu pracuje i nie planuje tego zmianiac

Witek

Niestety nie potrafimy doceniać tego co mamy. A mamy dobrą firmę

guigoo
@Witek 14.06.2018 10:20

przynajmniej ma jakąś ugruntowaną pozycje na rynku

Kajtek
@guigoo 17.12.2018 11:44

bez strachu ze zaraz zwolnienia poleca dobrze bo teraz sie co chwile slyszy ze masowo ludzi wywalaja

prez

macie jakiś wolny wakat? na ile zmian robicie?

U
@prez 29.11.2018 15:17

zależy gdzie magazyn 2 zmiany produkcja 4-brygadowka na 3 zmiany, mechanicy 3 zmiany ale ogólnie warunki dobre

mc wisnia
@U 03.12.2018 15:35

warunki jakie?

mc wisnia
@mc wisnia 07.12.2018 13:53

tzn czy mozesz cos wiecej powiedziec

Czaro
@mc wisnia 07.12.2018 13:53

mc warunki jako atmosfera zależy od ludzi a na tych nie narzekam bo w porządku są, umowa jest. pracują tu ludzie od lat więc kwestia wejścia w klimat

Anonimous

(usunięte przez administratora), beka nad beką , ludzie pracują , nie opuszczają pracy , są wporządku wobec innych (zarty zartami) (usunięte przez administratora)

pliniusz

JA akurat na magazynie pracuje i mi pasuje dwuzmianówka, są sprawy do zalatwienia rano i popoludniu tez by czlwoiek czasami posiedzial w domu i bez proszenia sie mozna poustalac

zahartowanywboju
@pliniusz 19.11.2018 14:41

od 25 lat pracuje na zmiany i powiem ci że ciężko byłoby mi się teraz przestawić na jedną siła przyzwyczajenia

Kostek

Pracuje w Dancoalu od lat, bywały lepsze gorsze czasy, ale jak na razie nie planuję stąd odchodzić. Stabilnie

sznap

mi najtrudniej sie bylo przyzwyczaic do pracy na zmiany, ale mam blisko i ogolnie mi tu dobrze

dan

jako pracodawce oceniam na 4/ 4.5

pzdr

wiecie może czy kogoś szukają ?

Iza
@pzdr 29.10.2018 14:47

Owszem, na stronie internetowej Dancoal, znajduje się informacja, że firma szuka osób do pracy na poniższych stanowiskach: Pakowacz – pracownik produkcji, Operator wózków widłowych, Mechanik utrzymania ruchu. Pozostawiam link, pod którym znajdziesz wszystkie szczegóły: http://www.dancoal.pl/?q=pl/kariera Czy któraś z tych ofert jest dla Ciebie interesująca i będziesz składał aplikację?

pzdr
@Iza 29.10.2018 21:47

wczoraj wieczorem wysłałem na operatora wózka, papiery mam, doświadzcenie też, tylko nie wiem czy nie lepiej byłoby się przejść i pogadać normalnie zamiast pisać. pożyjemy zobaczymy

Iza
@pzdr 05.11.2018 14:01

W takim razie trzymam kciuki. Jeżeli zostaniesz zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną, koniecznie daj nam znać jak przebiegła. Dzielenie się osobistymi doświadczeniami na forum jest bardzo ważne. Dzięki temu, innym będzie łatwiej podjąć decyzję czy również wysłać CV. Każda obiektywna i merytoryczna decyzja może być pomocna.

Paskal

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Firma jak firma, jak dla mnie w porządku, mi się tu dobrze pracuje. Jakby mi było zle zamiast pisac na forum, zacząlbym pisac cv i szukac innej jak ta taka beznadziejna

Fikus

Co czlowiek to opinia... wedlug mnie normalnie sie pracuje. no trzeba byc nauczonym roboty to napewno ale nie ma co tak wieszac psow. calkiem znosna robota.

Rosek
@Fikus 08.10.2018 13:11

Mam takie samo zdanie

anonim

(usunięte przez administratora)

Lorde

Jesli w LM jest lepsza atmosfera i podejście do pracowników to musisz byc masohista

wisnia

W sumie tez nie narzekam na klimat w pracy. Pozdrawiam

edzia

Lubię atmosferę w Dancoal Sp. z o.o. za: praca jak praca atmosfera była bardzo miła bo pracowałam z fajnymi ludżmi

Hehe

A w dziale handlowym jaka teraz atmosfera ? Wszystko ok czy dalej się żrą miedzy sobą i splacają kredyty we frankach ??

Iza

@Urszulka @Religijny niczym prezes, na forum regulamin zabrania podawania nazwisk osób, które są zatrudnione w firmach, o których dyskutujemy. Jest to związane z koniecznością ochrony danych osobowych. Wpisy, które zawierają takie informacje mogą zostać usunięte przez administratora serwisu.

Urszula

Niektórym to najlepiej wychodzi narzekanie. Trzeba pracować z zaangażowaniem a firma to doceni!!

Czarek

Czy firma normalnie funkcjonuje? Jaki jest powód, że zupełnie nikt tu nie zagląda?

Iza

@Pracownik miesiąca, napisałeś bardzo rozbudowaną wypowiedź na temat pracy w Dancoal. Jednak muszę Ci przypomnieć, że na forum nie opisujemy konkretnych osób. Jest to niezgodne z regulaminem: http://gamertc.com/regulamin Piszesz, że można liczyć na premie, możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Czy po za premią można liczyć na inne benefity pozapłacowe? @Witek, rozwiń proszę swoją wypowiedź. Jakie są Twoje doświadczenia z firmą Dancoal?

Gregor

Czy ta cisza na forum to efekt dobrej pracy?

Feliks

Dobry pracownik zawsze będzie miał dobrze ponieważ szanuje pracę i firmę!!!

Igor

Firma która ma dobrą opinię jako pracodawca nie zasługuje na negatywne wpisy!

Lennaa

Hej! Jak jest w tej firmie ? To prawda że zarabia się 2400? Na rękę?? Czy warto do niej iść ? I Czy zatrudnienie przez personalpartner gwarantuje mi co miesięczna wypłatę ? Bo słyszałam że oni nie wypłacają należności.

Ktoś
@Lennaa 14.02.2018 20:23

Pracowałem przez tą agencję I do 8 zawsze był przelew. A z promilami można wyciągnąć nawet więcej.

Ktoś
@Ktoś 21.02.2018 21:34

Poprawka. Z premiami

Ktoś inny

2400 na rękę za 8 godzin pracy, nie wprowadzaj ludzi w błąd

Carbo medicinalis

Jak widać to jeszcze niektórzy mają zmiany z głową ;) Płacą na czas i 2400 to jest bez problemu z podstawy. A pylica to po węglu kamiennym a nie drzewnym proponuje poczytać a nie siać zamęt. pylica węglowa (anthracosis) Pył węglowy jest względnie obojętny i dopiero duże jego ilości zalegają w płucach ujawniając zmiany kliniczne. Dlatego typowo występuje u górników węgla kamiennego. Jednak narażeni na wystąpienie choroby są również mieszkańcy dużych aglomeracji miejskich i palacze tytoniu. Krzem i azbest są bardziej reaktywne niż pył węglowy, dlatego nawet niskie stężenia wywołują wyraźne zmiany włókniste w płucach.

Zawiedziony

Najgorsze są te młoty w handlówce...nic załatwić nie potrafią...przepływ informacji idzie z dużym opóźnieniem...chyba czas na zmianę dostawcy, telefony tez z wielką łaską odbierają !!!!!

Rafał

Na chwilę obecną stali pracownicy odchodzą i nikt nie robii z tego problemu chcesz idź...nie zatrzymują, nawet nie pytają dlaczego odchodzisz.... Lepiej niech idą bo chcą podwyżkę za parę lat ciężkiej pracy a z Ukrainy zrobią za grosze... Nie polecam pracy .... Nie zależy im na stałych dobrych pracownikach. Pracownik pracownikowi nie równy ,są ważni i najważniejsi (usunięte przez administratora)

Gogol

Jak ktoś nie ma chęci do dobrej pracy to żadna firma nie będzie dobra ponieważ wymagają pracy.

Józek
@Gogol 06.01.2018 19:10

Są chęci do pracy i uczciwa praca nie poplaca. Tylko wybrane osoby podwyżki dostają !

Zostaw opinię o Dancoal Sp. z o.o. - Goleniów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dancoal Sp. z o.o.