POLDAN
1 11 6 1

Opinie o POLDAN

yyy

Panuje atmosfera ogólnego pośpiechu i brak organizacji. Kierownicy i brygadziści nie wiedzą czym jest szacunek do innego człowieka. 70% produkcji to Ukraina zmieniająca się co 3 miesiąceRotacja ludzi tam jest tylko i wyłącznie dlatego, bo ludzie przychodzą, widzą co tam się dzieje i uciekają. Kto normalny chciałby pracować w takim kolchozie ????

Maro.mix

Słuchajcie kalafior kalafiorem ale to nie jego wina . Emeryturę ma ale długi spłacać musi . A wina jest tylko i wyłącznie "Prezesa" Pana Zdzisława . Pracuje już tam kilka lat i żeby Pana Zdzisława tam nie było "tylko normalny dyrektor"to Sławsko bylo by lepsze od "Sławno, GIENKA,Pajaców"

Khgf
@Maro.mix 09.01.2019 19:52

Maro. Mix na dyrektora!

Norek

Poldan to zakład opiekuńczy dla niedołęgów życiowych z rodziny i z kręgu znajomych włascieli tej F-my . Kto nie jest z rodziny lub z kręgu znajomych podlega różnego rodzaju wulgarnym szykanom i mobingowi ze strony członka rodziny właściela, który jest karykaturą zarządzającego F-mą i uważa , że godność osobista jeżeli on w ogóle wie co to jest ,należy się tyko jemu a nie podległemu pracownikowi. Właściciel nie dba o to aby jego f-mą zarządzał człowiek z odpowiednim wykształceniem i co najważniejsze właściwym poziomem moralnym i kulturalnym.

Były pracownik
@Norek 26.05.2017 13:03

Właściciel ma w (usunięte przez administratora) pracownika udowodnił to nie dając nawet złamanego grosza na święta jak w inne lata na Sławsko przyjeżdżają nowe maszyny a ludzią co miesiąc zmniejszają ta premię z bożej łaski co jeszcze dają o kierownictwu to lepiej nie pisać i psełdo prezesie który dostał samochód od szefa żeby go nie wydymał jak przed laty. Sławsko to ogólnie jakby inna firma zdominowana przez kierownika {kalafior) który robi co chce a prezes stoi ???? zanim murem pewnie ma na niego haka. Szkoda pisać o tym zakładzie hamstwo i łamanie praw pracownika

Sru&sru
@Były pracownik 22.12.2018 21:59

Weź się naucz pisać, a dopiero później się wypowiadaj.

Renata
@Były pracownik 22.12.2018 21:59

Skoro jesteś byłym pracownikiem firmy POLDAN, to skąd wiesz, że pracownicy nie dostali żadnych premii na Święta? Rozumiem, że możesz mieć negatywną opinię o pracy w tym miejscu, ale bardzo proszę o nieobrażanie nikogo, to naprawdę nie jest na forum potrzebne.

Ktosiek
@Renata 28.12.2018 14:14

Jestem aktualnym pracownikiem tej firmy a nie dostaliśmy ani złamanego grosza na święta. A tak ogólnie to po to jest to forum aby ludzie mogli się wypowiadać na każdy temat związany z zakładem

Seba
@Renata 28.12.2018 14:14

Niestety kolega powyżej ma rację - zero premii na święta. A to trochę szkoda!

Ktosiek
@Seba 02.01.2019 18:55

No zobaczymy bo coś mówili że na zajączka mamy dostać pieniądze. Ja tam mówię że jak będę trzymać w ręku pieniądze to uwierzę

Renata
@Seba 02.01.2019 18:55

Faktycznie, nie wyglądało to zbyt ciekawie w takim razie. Może przy następnych Świętach ta sytuacja ulegnie zmianie? A czy firma POLDAN zorganizowała dla Was na przykład jakieś spotkanie wigilijne, czy nic takiego nie miało miejsca?

Izydor

Jak wyglądają zarobki tu? Warto pracować?

NTM
@Izydor 03.01.2019 19:01

To zależy na jaką halę Cię dadzą najniższa krajowa czyli 14, 50 +premia uznaniowa. Szkoda że nie na papier ale i tak wychodzi więcej jak w abwood tylko robota nieee jest lekka

Były pracownik

W kryzysie za PanaDaniela S. Prezesa dał ludzią na święta. Tym udowodnił zakład i cała kadra z szefem na czele że pracowników mają gdzieś. I na tym Sławsku co tam się dzieje jeden z kierowników wymyślił odrabianie 24i31 w soboty przy tak krótkim miesiącu jeszcze zabierając ludzią soboty niestety brak siły na tego kalafiora jak prezes popiera jego chore pomysły

Paweł

@Norek, już jakiś czas upłynął od Twojej opinii na temat POLDANU, czy coś aktualnie się zmieniło? Pisałeś o dość poważnych oskarżeniach jak mobbing, który zawiera upokorzenia, zastraszanie, izolacja, itp. Czy na pewno te wszystkie rzeczy działy się w firmie?

ada

firma dziadostwo wykorzystuja tylko ludzi za najniższą krajowa

Marek4

Firma kant i spółka.

gdgdg

witam

xxx

praca nie jest zła tylko ludzie którzy tam pracują są jak duże dzieci, obrzucają się wyzwiskami i nie szanują się na wzajem.Są dni że czuję się jak w przedszkolu a są dni że chce się wyjść i nie wrócić.

były pracownik

o tym co tam sie dzieje to by trzeba ksiażke napisac..chciałbym zapomniec że tam wogóle pracowałem..i już nie chodzi o kierowników i kadrową z bożej łaski którzy doceniaja tylko swoich starych znajomych pracowników(którzy pracują tam kilka lat a dostali sie po znajomosci)tylko o tych własnie pracowników ktorzy zasiedlili sie tam calymi rodzinami i stwarzają piekło nowym pracownikom zeby ich wykorzystac okrasc zgnoić zeby sami rezygnowali..nie mowiac juz o totalnym braku wychowania wyzwiska grozby a nawet bijatyki poldan to zwykła patologia

pracownik

( usunięte przez administratora )zaklad pracy, ciężka harówa za najniższą krajową + "premię". O ile kierownictwo jeszcze w stosunku do pracownika jest dobre, to jednak o koleżeńskości można pomarzyć. Nie polecam tam pracy, chyba że ktoś lubi być wykorzystywany na każdym kroku.

xyz

pracowałem w poldanie 4lata najniższa krajowa a wrecz doplata do najnizszej a praca ciezka jak nigdzie indziej i na 3 zmiany. zero jakosci tylko ilosc sie liczy dla kierownictwa nie polecam tam pracy poniewaz nawet z urlopem jest problem kaza na zadanie brac jesli chcesz wolny dzien. po prostu powiem tak wyzyskuja ludzi i nie dbaja o ich sprawy liczy sie zaklad nie ludzie. cytad jednego z kierownika '' wy jestescie dla zakladu nie zaklad dla was'' to chyba swiadzczy o wszystkim pozdrawiam poldanu nie polecam

Zostaw opinię o POLDAN - Sławno

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLDAN