Dre
2 1201 6 1

Opinie o Dre

Pracuś

Kocham ta firmę. I kierownika też kocham I majstra kocham

SeSemla

Brawo !! Nosił Wilk Razy Kilka Ponieśli i Ustrzelili W końcu Grubego Zająca No i super w końcu chociaż raz system okazał się sprawiedliwy dla takiego sk….syna !!! chociaż raz gratki dla Krzysia bądź taki zawsze a ludzie cię docenią nie kradnij a w końcu będziesz kimś !! Daj Ludziom Sprawiedliwie A będziesz wielki !! Amen !! 1Amen !!

sekunda
@SeSemla 14.02.2019 00:26

No i dobrze na patyki Królewicza może trochę pokory w życiu a nie że wszyscy go okradają i nie dają mu zarobić może tera siara go doj..e...b.....jj...e!! tak jak i on to robił ludziom !!

luk
@SeSemla 14.02.2019 00:26

Najważniejsze że było 22,50 zł i super operator i kasa się zgadza

Adolf

Witam mam pytanie czy ma może ktoś pożyczyć przewodnik po lasach polskich ? Chyba na dobry dział trafiłem?

maniek
@Adolf 11.02.2019 19:19

chyba na magazyn trafiles powodzenia

pomocny
@Adolf 11.02.2019 19:19

Super Adolfie Twój żart jest zajefajny a twój nick rozwala system I t Super Adolfie Jesteś jedwabisty Twój żart jest zajefajny jest mi bardzo przykro że tacy idioci piszą tu i teraz mam taki przewodnik daj mi nr tel to ci pożyczę Trzecia Rzesza Jest Bardzo Z Ciebie Zadowolona mam ta

Ktoś

Witam wszystkich ma ktoś pożyczyć wkładki do butów na sobote wieczór

pomocny
@Ktoś 12.02.2019 19:31

Ja mam panie kierowniku tylko nie wiem czy mam takie małe wiadomo rozmiar buta świadczy chyba pan wie najlepiej wiadomo o o czym ale może pan se przyciąć żeby pasowały do wymaganego wymiaru dla sz.p .kierownika

On

Pozdrowienia dla Groszka zMagazynu

maniek

na magazynie lataja z tymi futrynami jacy podjarani a za pare miesiecy sam se zrobi

pufa

Haha Lewy pod prysznicem to nic jak on się kąpie to Pan Zwierzak stoi już przebrany w blokach startowych prawie już w samochodzie . No co prawda teraz się trochę uspokoił bo wie że podwyżki niedługo i postanowił że idzie do kierownika a on po prostu ma vvyiebane i chce taką samą podwyżkę jak ma Galóba i nie będzie mniej zarabiał niż ten opierdalaka bo kierownik mu powiedział że się pomylił jak mu dawał taką małą podwyżkę bo przecież szczęsnik robi mnie niż on panie kierowniku

Oj Miśiu
@pufa 01.02.2019 19:23

No trochę ma racje pan Mietek jest cwańszy od samego cwaniaka może nikt tego nie widzi ale pan Mietek potrafi przychodząc na 8 godzin do pracy pracuje tylko 6 no jak trzeba to 6,5 godziny reszta to ide se z paleciakiem a kto mi zabroni albo jabłuszko po drodze albo se postoje se . Super operator = Super kombinator takich ludzi pan kierownik to docenia

amin
@Oj Miśiu 02.02.2019 15:16

Dobrze że generał wraca bo pan Be . chyba nie daje rady tylko kasa ma się zgadzać

amin
@Oj Miśiu 02.02.2019 15:16

Dobrze że generał wraca bo pan Be . chyba nie daje rady tylko kasa ma się zgadzać

Zadowolony

Lubię tu zaglądać ;) Dziękuję wtedy Bogu, że nie muszę tam pracować i nie muszę się kłaniać przełożonym co w większości stanowią zwykli prości ludzie z przerośniętym ego. Pozdrawiam pracowników i życzę wytrwałości ;)

Pracownik zadowolony
@Zadowolony 03.02.2019 18:27

Ja pracuje w tej firmie już trochę czasu i nie narzekam :) myślę że co nie którzy mają bujną wyobraźnię na temat pracy w DRE to nie są ludzie którzy byli by zadowoleni z czego kolwiek . Teraz pytanie do wszystkich pracownikow ? Jak wam jest aż tak zle to dlaczego nie zmienicie pracy ? Na wasze miejsce jest sporo ludzi którzy dążą do czegoś starają się . Bo co nie którzy tylko patrzą w telefony i czekają żeby 8 h przelecialo. Pozdrawiam

SP
@Pracownik zadowolony 04.02.2019 09:20

Ta ostatnio przyjęli 16 zostało 2 jest super

Zadowolony
@Pracownik zadowolony 04.02.2019 09:20

Tak jest cudownie jak mówisz, że starzy pracownicy uciekają. A trochę to tylko trochę. Te 2500 zarabiało się 20 lat temu w tej firmie i wtedy było zupełnie inaczej. Kiedyś też się patrzyło w telefony i grało w karty. Ale jak przychodzi gimbaza do pracy bez żadnych wartości to tak jest.

Pracownik zadowolony
@Zadowolony 04.02.2019 19:38

A co masz 2500 ? Bo ja mam 3500 :)

***
@Pracownik zadowolony 04.02.2019 22:10

Czujesz oddech na plecach czy wsadziłeś se sam paluszka w d.....e i sprawdzasz se stan prostaty ? Czy nie możesz zrozumieć że nikt nie mówi nie pisz nic złego o FIRMIE ludzie chcą pracować tu ale chcą też być uczciwie wynagradzani za to co robią a nie okradani za nic po prostu bo pan J . K ma focha Albo się nie wyspał . 7 - 8 LAT Temu zarabiałem więcej niż dzisiaj

Zadowolony
@Pracownik zadowolony 04.02.2019 22:10

Powiedz jeszcze, że jedziesz do pracy z uśmiechem na twarzy i to Twoje marzenie i spełnienie :) Aaa i Twoja pasja :) Dlatego miej nawet i 4000 :)

Pracownik zadowolony
@*** 04.02.2019 23:37

Bo te 7-8 lat temu nie opierd**ałęś się tak jak teraz !

**
@Pracownik zadowolony 05.02.2019 05:29

Nie rozumiem kochanie dlaczego jesteś dla mnie taki okrutny przecież dobrze wiesz że 7-8 lat temu pracowałem tak samo jak dzisiaj i nigdy się nie (usunięte przez administratora) nie wiem po co tak piszesz

Zlota Rypla
@Zadowolony 03.02.2019 18:27

Ja zarabialem wiecej na okresie probnym niz teraz. Wyplaty to istna loteria. Bez tej smiesznej premii to wychodzi 2k na reke. 2k za zapierdzielanie az kregoslup trzeszczy. Bo ktorys z tych smiesznych kierownikow ma zly dzien i musi sobie ulzyc. Czas sie pozegnac smieszna firemko. Wiem wiem, banda *** z Wojcikow i Krismara juz czeka na moje miejsce.

Milirm
@Zlota Rypla 08.02.2019 12:53

Żegnamy !

maniek

przyjmuja do pracy tylko niena magazyn

Wali to
@maniek 08.02.2019 17:33

Na magazynie zarabia dobrze garstka ludzi. Reszta to pacholy za grosze

Kombajnista

Pozdrawiamy mułka z3 trzeba długo pracować żeby mieć taką pracę

Lemke B

Produkcja wysokiej jakości Moje sugestie dla Dre: Nie mam żadnych sugestii ponieważ produkcja jest wysokiej jakości Lubię atmosferę w Dre za: Podejście pracowników do Klientów

Kosmos

Trzeba tylko do marca czekac i zobaczymy nowy system wynagrodzeń

zz
@Kosmos 22.01.2019 18:15

Powiem Wam Jak Będzie a będzie jak zwykle czyli ci co mają już najwięcej dostaną jeszcze więcej czyli mają już po 22pln albo 23 na godzinę czyli super operatorzy albo ci którzy dostali 7% albo 10% podwyżki oni dostaną jeszcze więcej i już jak zwykle a reszta wiadomo to tylko reszta jak zwykle !

Gkgf
@zz 26.01.2019 11:26

A dlaczego dostali? Za zapiera.. lanie! W chu.ja ktoś nie leci, na zwolnienia z katarem nie chodzi to i ma. Uważam że wszystkim się podwyżki należą ale z podejściem takim że jest pracownik i pracownik który pracuje i który ma na wszystko(usunięte przez administratora)

A to ja
@zz 26.01.2019 11:26

Fachowcy czy tylko ci co głęboko palca trzymają w ciepłym miejscu "kierownika" albo pomazańcy???

Beka z was
@A to ja 27.01.2019 13:18

Hahaha Wez sobie oszczedz. Zawsze robie najwiecej nadgodzin, a mam stawke mniejsza niz najwieksze lenie. A w tym samym czasie sie zatrudnilem

***
@Gkgf 26.01.2019 13:05

Właśnie dobrze powiedziane wszystkim się należą ale niestety rzeczywistość okazała się trochę inna nie wszyscy dostali

pracownik2
@Beka z was 28.01.2019 10:00

castora*ma czeka wlasnie na ciebie, po cholere sie meczysz ? obywatelu zrob sobie dobrze sam!

Vcxz

Jedyne co mnie trzyma w tej pracy, to dobre zarobki. Ponad 3tysiące na Elbląskie możliwości, to dość sporo. Jednak praca na dłuższą metę w tej firmie, to chyba tylko dla kaskaderów. Na te 3 z czymś musisz robić po 10godzin i błagać na kolanach o soboty. Co do sobót... Jest to NAGRODA, że przyjdziesz do pracy, ale tylko wtedy, gdy robisz nadgodziny. Piszę tu o magazynie. No chyba, że jesteś z okolic Starego Pola i podwieziesz Pana Leona do pracy- wtedy każda będzie Twoja. Pozatym każdy gada na każdego, nikt sie wzajemnie nie lubi, może poza skrajnymi przypadkami. Poza pieniędzmi dorabiam się tam urazów kręgosłupa... Na szczęście minimalnymi kroczkami zbliżam się do otworzenia własnej działalności

Takie zycie
@Vcxz 18.01.2019 23:33

Ja sie dorabiam rozwolnienia z nerwow. System sobot chory, a brygadzisci smieja sie w twarz

bvgy
@Takie zycie 19.01.2019 04:59

nie podoba sie praca ? zmien na wymarzona

ks
@Vcxz 18.01.2019 23:33

Ja mam 2.400 bez sobót bez nadgodzin bez dodatków zwykła pensja jestem operator zdegradowany bez wytłumaczenia dlaczego bez odpowiedzi po prostu pan tak chciał i zdania nie zmienie pracuje ponad 10 lat i jak zaczynałem pracować zarabiałem więcej niż teraz

??
@ks 20.01.2019 20:46

Za taka kase w tak chorej firmie to nie oplaca sie przeciez pracowac

??
@ks 20.01.2019 20:46

Przecież to raczej niemożliwe żeby ludzie pracujący ponad 10 lat w takiej firmie zarabiali po 2400 pln jak

Bing
@ks 20.01.2019 20:46

Nie rozumiem jak ? jak panie Prezesie człowiek który pracuje ponad 10 Lat może zarabiać 2.400 przecież ten człowiek budował tą firme prawie od początku od podstaw a teraz jest zwykłym śmieciem i nic po tylu latach mu się nie należy . Bo Nasz Pan Wie swoje i nic jego zdania nie zmieni Odpowiedz -Ten Pan Już Jest Mi Nie Potrzebny ,Pan zrobił swoje i Pan Może Odejść

Gorzelko

Pozdrawiam Pana Leona który cały czas się zneca nad pracownikami

Adam
@Gorzelko 15.01.2019 17:45

Wlasnie powinni z tym zrobic porzadek

To ja
@Adam 16.01.2019 15:02

Nie wiem czy Leonso jest gorszy na trzezwo czy po paru mocnych. Pogromca magazynu

Prawdziwy
@To ja 18.01.2019 19:21

Pogromca magazynu pan Leon dalej jeździ pod wpływem i zneca się nad pracownikami, nie dziwię się czemu ludzie zwalniają się. Brawo Panie Leon...

To ja

Panie Prezes gdzie te podwyżki obiecane? Druga zmiana wchodzi na produkcje i mysli Pan, ze w tej chorej atmosferze ludzie zostana? Po uwaleniu nadgodzin i sobot? Polowa ekipy odchodzi na dzien dobry. Niech wielece genialny kierownik i (usunięte przez administratora) sami sobie drzwi kleja!

men

Nowy rok nowe wyzwania dzisiaj nasz pan kerownik postanowił zadbać o zdrowie swojego pracownika i uświadomić mu że palenie jest bardzo szkodliwe i szkoda pieniędzy zwłaszcza za 3 min 10 .00 no ale jakoś mu nie wyszło bo okazało się że pan Lakomy sam chciał zadbać o swoje zdrowie i postanowił pobiegać z płytami pomiędzy halami , nasz pan chyba bardzo się zdenerwował bo on bardzo lubi dbać o nasze zdrowie i o zawartość naszych portfeli to naprawde wychodzi mu najlepiej i po to się urodził a tekst o bracie blizniaku no brawo zwyczajny debjl nie wiedzący czym ma wybrnąć .

mem
@men 17.01.2019 20:44

Powinien pan jeszcze zadbać o zdrowie pana Szfajsera który siedzi w choinkach na pecie i nikt go tam nie widzi no oprócz kranika no ale to ziomale a co w rodzinie zostaje w rodzinie nasz pan się nie dowie albo powinien nasz pan wpaść do szatni przed 14.00 bo może Lewy już siedzi pod prysznicem { no nie teraz ale za jakiś czas } podobno lepiej tak często się nie kąpać bo szkodzi zdrowiu i PH słabe

Zybi

Najlepsza hala to Z3 i przyszły kierownik D.M

Pracownik
@Zybi 14.01.2019 10:23

Ja pracuje na z3 od jakiegoś czasu i nie jest za lekko trzeba pracować odpowiednim tempem na maszynie bo też korygują premię jak zamulasz.W poprzednim lokalnym zakładzie było podobnie niestety taki jest Elbląg.

miś
@Zybi 14.01.2019 10:23

Damian !!!!! czy to ty !!!

Pracuje Bo muszę

Witam jakie zarobki dla nowego pracownika z doswiatczeniem Płaca Benefity Stawka na h Ile godzin dziennie Sobty? Premie Coś ktoś wie

tadeusz35ab

Witam Ile mozna zarobic w Dre jako operator? Jest mozliwosc zostania organizatorem? Jaka placa jest na takich stanowiskach

Pikuś
@tadeusz35ab 03.01.2019 18:54

Nie

miś
@tadeusz35ab 03.01.2019 18:54

Z1 jest spoko 2400 u małego dzbana zarobisz !!

z1
@tadeusz35ab 03.01.2019 18:54

Już nie jest tak świetnie i kolorowo już skończyły się czasy kiedy ludzie chcieli pracować tylko w dre teraz ludzie pracują po 10 h bo nie ma komu robić młodzi przychodzą i jeszcze szybciej odchodzą i to nie my psujemy opinie firmy pisząc ale tacy ludzie jak mały jarek który nie potrafi docenić pracownika i dalej myśli że można okroadaś ludzi a to niestety już nie te czasy tera żeby zatrzymać pracownika trzeba chyba trochę inaczej no ale kto nie jest reformowalny i dalej będzie myślał i robił tak jak kiedyś to daleko nie zajedzie czasy trochę się zmieniły i zmienią się jeszcze bardziej kwestia czasu i mały janek sam będzie robił i sam sobie zabierał premie i podwyżki .

z1
@z1 12.01.2019 17:57

Dobrze powiedziane prawda prawda i sama prawda może ktoś { czytaj szefostwo w końcu to zobaczy } czasy się zmieniają niestety ale nasz mały janek chyba nie da rady dla niego czas stanął chyba w miejscu i on też !!

K.

Ta chyba że nasz mały Kszyśiu nam go skutecznie obrzydzi

Pracownik
@K. 31.12.2018 17:19

Przestań wypisywać głupoty.

jest
@Pracownik 02.01.2019 14:43

Masz na imię kszyśiu ?? wstydz się człowieczku !!

Pracownik
@jest 02.01.2019 19:25

Taki mądry jesteś? To sie przedstaw! Nie pasuje Ci coś? To zmień prace blokujesz tylko miejsce pracy !!!

???
@Pracownik 03.01.2019 15:46

Sorry panie nie ma nic o firmie nie ma nic o pracy jest Tylko o pewnym naszym panu który robi co chce w firmie nasz pan jest wszech obecny a pan panie perdolisz głodne kawałki nie wiem po co ? albo bronisz siebie albo piszesz po to żeby pisać ok mogę ci napisać kto ja jestem napisz nr telefonu a napisze ci sms

?????
@Pracownik 03.01.2019 15:46

no dawaj !!

????
@Pracownik 03.01.2019 15:46

Taki Mądry Jestem !! a ty jaki odważny jesteś pokaż ???

???
@Pracownik 03.01.2019 15:46

No Pizza !!

Pracownik
@??? 05.01.2019 22:16

To dawaj tu na forum ! Haha

Kszyśiu
@K. 31.12.2018 17:19

Wszyscy umrzemy jedni z twarzą inni bez jedni patrzą w lusterko i widzą dobrego człowieka inni patrzą i nie widzą nic i tak zostaną zapamiętani dobżi albo żli

Mlody

Dajcie spokoj pracowalem na Z0 porazka...kiero mirus(pozdrawiam serdecznie,dobry chlopak????)taki kon..n ze szal hu.a kazdy gadal na kazdego brak slow,dup...zy masakra nadgodziny,soboty jak du.y nie lizesz to zapomnij...zle wspominam tan czas w tej firmie a mialo byc tak pieknie...

HD
@Mlody 06.01.2019 23:13

Zgadzam się pracowałem na z1 wszystkie majstry wszechwiedzące i najmądrzejsze kiedyś pijaki i (usunięte przez administratora) tera okaz pracowitości moralności i wzorów do naśladowania i mały wszechwiedzący wszechmogący i najmądrzejszy nasz mały uk dzban który zjadł wszystkie rozumy który robił i robi i będzie robił na pewno co chce w firmie i nikt mu nic nie powie i nic mu nie zrobi bo facet może wszystko pan życia i śmieci

Rudolf

Panowie zdrowych pogodnych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku !!!! oby był lepszy od starego !!

ZUO

PRZYJMUJA DO PRACY? PO NOWYM ROKU

runo

i co panowie napaliliśmy się już i znowu nasz mały poborca podatkowy znalazł sposób na zarobienie czytaj okradanie nas z kasy

kick
@runo 10.12.2018 23:52

No własnie pan Lakomy nawet dostał kamizelke żeby nie marznąć na palarni

Dre
@kick 11.12.2018 10:55

Pan Robert P przesiaduje pół dnia na palarni a drugie pół dnia przelazi dlubiac w nosie. I gdzie tu zaangażowanie do pracy Panowie? Nie wspominając o okradaniu szefa. Panie kierownik nie widzi Pan tego czy nie chce widzieć. A może razem okradacie firmę?

krzyś
@Dre 11.12.2018 22:45

pan kerownik dużo rzeczy nie widzi albo nie chce widzieć tera nagle pobiera haracz za wszystko tym co nic nie mówią (usunięte przez administratora) nas na każdym kroku bo tak naj łatwiej

Dre

Tomasz P was zniszczy chowając się za regalami obserwując i donaszac dla kierownika który wogole nie zna się na produkcji. Jest bo jest.

Fred

Czas najwyższy zrobić z tym porządek!!!!!

Fred

Kierownikowi (usunięte przez administratora) się poprzewracalo. Ludzi traktuje jak śmieci, przecież to my na niego (usunięte przez administratora)

Obeznanywtemacie

Niekompetentny? Pan Tomasz w Pasłęku jest najlepszy ,zaczynał karierę od wynoszenia ropy w butelkach a teraz jest "psem gończym".mało tego kierownik o wszystkim wiedział i zamiótł sprawę pod dywan. Prezesie otwórz oczy czy to jest w porządku że człowiek okrada pana zakład ,a pan mu jeszcze za to placi.

Mit

Niekompetentny to Tomasz P. W Pasłęku

Xxx
@Mit 08.12.2018 08:22

Zgadzam się z tym.

Fred

D. R. E Pasłęk ogólnie nie polecam pracy na tym dziale, warunki pracy są chore, pracownicy którzy ogarniaja i znają się na robocie są zwalniani, tak naprawdę bez powodu a fachowcy sami się zwalniają. Wkoncu jak to można pracować w warunkach gdzie cały czas jesteś rozpraszany przez tak zwanych ludzi, ( inaczej "Psów Gończych" zamiast pracować to obserwują i sprzedają Kierownikowi. Jeszcze trochę minie czasu i nikt nie będzie pracował w tak chorej atmosferze co jest na dziale w Pasłęku

Zostaw opinię o Dre - Gronowo

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dre