Wydawnictwo FORUM Sp. z o.o
3 203 6 1

Opinie o Wydawnictwo FORUM Sp. z o.o

Telemarketer z innej firmy

Ile można zarobić w telemarketingu?

Kk
@Telemarketer z innej firmy 12.02.2019 09:55

Max 3500 brutto podstawa plus premie. Procent od realizacji obrotu. Polecam praca 8h od poniedziałku do piątku.

Kkk
@Kk 12.02.2019 13:04

3500 brutto już z premiami?

Kk
@Kkk 12.02.2019 15:18

Max 3500 brutto to jest podstawa do tego jest premia za sprzedaż, plus inne dodatki jak bilety do kina, premia za najwyższą realizację planu w zespole 350 zł plus inne dodatki... Myślę że średnie wynagrodzenie jak jesteś dobrym i chcesz zarabiać kasę to koło 5 tys wyciągniesz. Wiadomo wszystko zależy od sprzedaży.

KP
@Telemarketer z innej firmy 12.02.2019 09:55

Wynagrodzenie osoby pracującej w telemarketingu składa się z dwóch składników: wynagrodzenia zasadnicze uzależnionego jest od doświadczenia danej osoby oraz prowizji określonej w załączniku prowizyjnym, indywidualnie przygotowanym dla każdego pracownika. Zapraszamy do zapoznania się z Naszą ofertą pracy: http://www.pracuj.pl/praca/specjalista-ds-sprzedazy-poznan,oferta,6611516

Mati
@Telemarketer z innej firmy 12.02.2019 09:55

Pracuje w tej terminie od prawie 8 lat na stanowisku Starszy Doradca Klientów Biznesowych - generalnie zajmuje się telemarketingiem. Podstawa to 3500 zł brutto + premie, prowizje i innego typu nagrody. Ogromnym plusem jest to, że jest przejrzysty system prowizyjny. Z prowizji idzie wyciągnąć nawet 2-3 krotność podstawy i więcej. Wszystko zależy od umiejętności, doświadczenia, chęci i motywacji. Nie ma też obaw jeśli chodzi o szkolenia z sprzedawanych produktów. Dodatkowo Manager do spraw rozwoju sprzedaży dba o Twój wzrost sprzedaży i cały czas podrzuca ciekawe, nieszablonowe rozwiązana w sprzedaży przez telefon. Na koniec dodam, że praca od 8 do 16, od poniedziałku do piątku.

Dariusz

przy zamowieniach internetowych, które robię masowo, nie nadążyłbym nad przeczytaniem regulaminu wszystkich dostawców: po prostu jest domniemanie, że zamawiam to i tylko to co zamawiam, a nie zamawiam czegoś dodatkowo z automatu, Dla mnie liczba osób, które tak jak ja nieświadomie zostały obdarowane aktualizacjami dostępów bez wyraźnej zgody, świadczy o ewidentnym działaniu na szkodę klienta. e-mail ze stycznia: Dziękujemy za okazanie nam przez Państwa zaufania i skorzystanie z naszych usług. Dbamy o najwyższą jakość merytoryczną tworzonych przez nas produktów, dlatego jesteśmy przekonani, że cieszą się one Państwa uznaniem. Informujemy, że do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy wpłaty na poczet poniższej faktury VAT dotyczącej złożonego przez Państwa zamówienia: 1708202/2 - Emocje w przedszkolu. Problemy wychowawcze. Trudne sytuacje - dostęp do portalu: www.emocjewprzedszkolu.pl 6170817/1 - Emocje w przedszkolu. Problemy wychowawcze. Trudne sytuacje - 17 aktualizacja 12/2018 r. odpisałem: proszę o duplikaty faktur w celu dokładniejszej identyfikacji po otrzymaniu duplikatu napisałem: to jakieś nieporozumienie, zamawiałem raz - zakup jednorazowy - w październiku na taki zakup dostałem od szkoły środki - w grudniu nie wysyłałem żadnego zamówienia do Państwa, proszę mi wskazać na jakiej podstawie jest to kolejne zobowiązanie odpowiedzi na to nie dostałe ale za to dostałem kolejne wezwanie: Jednocześnie informujemy, iż minął termin płatności faktury i sprawa została przekazana do Działu Monitoringu Należności. Aby zablokować proces upominawczy prosimy o uregulowanie wskazanej niżej kwoty w nieprzekraczalnym terminie do 2019-02-20. na co wysłałem info: już się w tej sprawie wypowiadałem: prosiłem o podanie podstaw dla których została mi wystawiona fv - czyli zamówienia ode mnie w tej kwestii Są to działania identyczne z takimi jak miałem kilka lat temu z firmy zagranicznej, która prosiła o aktualizację danych, a jednocześnie długi tekst w którym była ukryta informacja o tym, że jest to jednocześnie zamówienia wpisu do książki tel. Mnóstwo ludzi się na ten trick nabrało, łącznie ze mną: coś co wydaje się być niewinną prośbą o aktualizację staje się de facto zamówieniem, ale tak skonstruowane graficznie, że aby dawało wrażenie zwykłej, bezpłatnej aktualizacji danych. Takie praktyki są w założeniu oszustwem i choć formalnie wydają się że są przegraną dla klienta to materialne jest to czyste oszustwo. Proponuję wszystkim którzy to czytają, aby firmę zgłosić do rzecznika konsumenta za stosowanie takich praktyk. Ja to też zrobię...

AnKa

Forum Media Polska to nieuczciwa firma, która w podstępny sposób naciąga klientów na kolejne opłaty i nie kończące się aktualizacje. Firma usprawiedliwia się, że zamieszcza wszystkie informacje i rzeczywiście tak jest ale zrobione w taki sposób aby nie rzucało się w oczy - informacje nie są kompletnie zamieszczane w jednym miejscu a w kliku "kawałkami" , napisane są jasno szarą czcionką na białym tle lub regulamin załączony na jaskrawo czerwonej kartce na którą trudno patrzeć i cokolwiek odczytać. To wszystko działania zmierzające do tego aby jak najwięcej klientów przeoczyło te informacje i uwikłało się w kolejne opłaty.

Kasia
@AnKa 25.01.2019 14:53

Ale w każdym momencie można ze wszystkiego zrezygnować należy zachować pisemne wypowiedzenie. Czy w banku regulamin też ma Pani czcionka 88? I cza czerwono zaznaczone wszystko. Nie rozumiem żalu i pretensji sama pani napisała że jest wszystko napisane w regulaminie a mimo tego ma Pani pretensje. Trochę to dziwne...

AnKa
@Kasia 25.01.2019 20:10

Zazwyczaj wystarcza mi czcionka nr 12 a nie 88 i w bankach zazwyczaj taka jest używana. Oczywiście teraz firma nie rozumie pretensji i domyślam się, że taka jest dobrze przemyślana strategia - wszystko zostało zorganizowane tak aby można było tak powiedzieć, ale jak widzę nie jestem jedyną osobą, która ma żal ale jest ich znacznie więcej, wiec to już raczej nie przypadek i coś jednak nie do końca jest w porządku po stronie firmy. Nie wspominając o ciągłych telefonach, których nie można już nazwać inaczej niż nękaniem gdyż powtarzają się one pomimo mojej prośby o uprzejme zaprzestanie kontaktu. Dokonywałam już zakupów w wielu innych wydawnictwach ale z taką natarczywością i z takim traktowaniem klienta nie spotkałam się nigdy.

Kasia
@AnKa 26.01.2019 14:25

Zawsze warto rozmawiać z Doradcami czytają warunki, podają stronę do regulaminu, nawet wysyłają potwierdzenie na e maila tej samej treści więc można dopytać zo oznacz że publikacja jest aktualizowana lub prenumerata jest automatycznie przedłużania, wszystko jest napisane i nie trzeba mieć lupy żeby to przeczytać. Kolejna sprawa jest taka, że jeśli pobiera pani różnego rodzaje materiały ,darmówki,pdf to zostawia do siebie pani kontakt wraz ze zgodą do kontaktu z Panią. Jeśli nie życzy sobie pani kontaktu wystarczy poinformować również o tym wydawnictwo wystarczy podać dane, numer telefonu, ę mail i będzie pani usunięta z bazy w ciągu 30 dni. Do czasu oczywiście jak znowu jie zostawi pani danych do pobrania darmowki. Ludzie wszyscy są oburzeni pewnymi praktykami wydawnictwa, ale może warto w takim razie czytać i dopytywac o wszystko. Skoro tak bardzo czują się wszyscy oszukani. Jeśli kupuje pani przez internet to niestety oświadcza pani że zapoznał się z regulaminem. Zawsze tak jest w każdej firmie. Jeśli rozmawia pani z doradcą ma Pani szansę na otrzymanie wszelkich wiadomości. Więc proponuję zawsze kontakt z doradcą. Myślę że każda sprawę można wyjaśnić wystarczy tylko trochę woli z dwóch stron. Pozdrawiam.

Iga
@Kasia 28.01.2019 16:07

Zgodnie z prawem nie wystarczy, że sprzedawca poinformuje telefonicznie o znajdującym się regulaminie na stronie. Nie dość, że powinien przedstawić jasno i zrozumiale WSZYSTKIE konsekwencje zakupu to jeszcze powinien uzyskać wyraźną zgodę kupującego. Nie na zasadzie domniemania i dopowiedzeń. Rozumiem, że firma musi wykazać się odpowiednimi wynikami, że ma wyszkolony personel do zadań wszelakich, ale... cwaniactwo (bardzo delikatnie mówiąc) na dłuższą metę nie popłaca. Mam nadzieję, że klienci czytają opinie i będą bardziej uwrażliwieni na kontakty z Forum Media Polska. Dodatkowo, bardzo, ale to bardzo jestem ciekawa pod jakim numerem telefonu można w Forum Media Polska spotkać takiego doradcę, o którym pani pisze, takiego, który wskazuje, wysyła i potwierdza. Ja na takiego nie trafiłam i z tego co widzę, nie tylko ja. Zastanawiającym jest, że firma, która kreuje się na tak profesjonalnie funkcjonujacą ma tylu poszkodowanych klientów.

Kasia
@Iga 28.01.2019 19:17

Klient podczas rozmowy z doradcą i składanie zamówienia informuje klienta co za mówił i za ile informuje że publikacja jest aktualizowana, lub że prenumerata przedłuża się automatycznie na kolejny rok. Pada pytanie czy klient potwierdza zamówienia! Bez potwierdzenia zamówienie nie może zostać przyjęte do realizacji. Rozmowy są rejestrowane. Po złożeniu przez klienta zamówienia zostaja wprowadzone dane do systemu i wraz z regulaminem wysłane do klienta e mailem lub drogą pocztową. Każdy numer doradcy się wyświetla nie jest blokowany więc jeśli ktoś czegoś nie rozumie może oddzwonic do doradcy. Potrafię zrozumieć że każdy kto tak oczernia firmę nie do końca zrozumiał warunków zakupu lub poprostu nie dopytala. Każda rozmowa jest rejestrowania więc zawsze jeśli ktoś czuje się oszukany może złożyć reklamację i prośbę o odsłuchania czy dany doradca wykonał prawidłowo swoją prace. Naprawdę czasami warto pomyśleć że faktycznie popełniła się błąd nie czytając warunków zamówienia a nie oskarżać firmę o oszustwo! Pozdrawiam! A dodatkowo tylko powiem że to jest forum dla pracowników ktorzy chcą dowiedzieć się o warunkach pracy w różnych działach a nie księga skarg i zażaleń.

AnKa
@Kasia 28.01.2019 16:07

Skoro tak jasno i wyraźnie zamieszczacie państwo wszystkie informację to dlaczego pod darmowymi materiałami nie napisano otwarcie o tym że zgoda na kontakt oznacza telefony od państwa po trzy razy dziennie. Dodatkowo myślę, że ironia i sarkazm, które przewijają sie w Pani odpowiedziach są mocno nie na miejscu i z pewnością nie mają nic wspolnego z profesjonalizmem.

Kasia
@AnKa 30.01.2019 12:41

Bardzo się Pani myli, ani sarkazm ani ironia nie przewija się w moich odpowiedziach. Piszę prawdę i tak jak to wygląda z mojej perspektywy czyli pracownika. Jeśli pobiera pani darmowki akceptuje pani warunki konymtaktu. Jeśli pobiera pani trzy różne materiały to wykonujemy do pani trzy różne telefony. Jeśli nie chce pani z naszej strony kontaktu proszę nie zostawiać numeru telefonu. Najbardziej niesprawiedliwe jest oskarżanie firmy, doradców mimo że samemu nie zrobiło się nic aby dowiedzieć się czegoś więcej o warunkach. Mimo że wszystkie są podane... Pozdrawiam

Wojch
@Kasia 28.01.2019 16:07

Nie proszę pani. Kiedy ja rozmawiałem z ( Waszym jak domniemam) doradcą, nie poinformował mnie choćby w najmniejszym stopniu o tym ( rozmowa była nagrywana więc można ją sobie odtworzyć ) , że kupując atlas rehabilitacji zawieram umowę , która ( jeśli nie zrezygnuję do czternastu dni ) która zobowiązuje mnie do przyjmowania odpłatnych aktualizacji. Otrzymałem atlas zapłaciłem zgodnie z cennikiem i po paru miesiącach dostaję info o niezapłaconej fakturze za aktualizacje. Jakie aktualizacje, za ile , jaka wartość ...ale za co ..za ile stron papieru , czy za jąką treść czy za jaką wagę.. Żadnej informacji wcześniej . Żadnej szansy na przemyślenie i świadomą decyzję. A że gdzieś tam u spodu potwierdzenia zamówienie pisze sobie , że w razie konieczności rezygnacji ..itd . Proszę pani . Doskonale zdajemy sobie sprawę , że to nie uczciwa praktyka sprzedaży wartościowych materiałów, tylko bardzo dobrze i szczegółowo przygotowana strategia " naciągania" klienta który nie zadał sobie trudu przestudiowania w najmniejszych detalach regulaminu. Czuję wstręt i na szczęście prawo tego nie zabrania

Dominika
@Kasia 30.01.2019 17:59

A Pani przepraszam bardzo ma za grosz trochę poszanowania drugiego człowieka czy liczy się dla Pani cwaniactwo Pani firmy w której zapewne Pani pracuje bo po wypowiedziach widać że robi Pani zwyczajnie w świecie adwokature tej firme. Dzisiaj spotkałam się z identyczną sytuacją jaka jest opisana. Ta osoba ma w pełni rację co do oceny firmy FORUM MEDIA. Nie trzeba tu szukać pięknych,stosownych słów. Zwyczajnie w świecie jest to krętactwo którym posługuje się firma do uzyskiwania przychodów od klientów. Również jestem ofiarą 150 telefonów od momentu złożenia jednego zamówienia do przedstawicieli nie docierało że nie chcę rozmawiać mimo moich prostych jasnych komunikatów. Chciałabyby Pani żebym dobijała się Pani domofonem codziennie po trzysta razy do drzwi?????? CHYBA NIE!!! Więc trochę szacunku do osób które płacą tej firmie żeby mieli też na swoje pensje!

Kingu

We wrześniu 2017 r. zamówiłem płatny dostęp do serwisu prezentacjebhp.pl oferowanego przez Forum Media Polska Sp. z o.o. Opłacałem cyklicznie, co kwartał, zgodnie z umową faktury za dostarczoną usługę. Chciałem z tej platformy korzystać przez rok czasu, nie więcej, niestety w grudniu 2018 r. otrzymałem fakturę na kolejny okres abonamentowy. W mailu, który otrzymałem w wrześniu 2017 r. wraz z 1 fakturą, został umieszczony enigmatyczny zapis: "W celu zachowania ciągłości w doręczeniu kolejnych części kursu przedłużenie następuje automatycznie na kolejny cykl i nie wymaga składania oddzielnego zamówienia. Wraz z ostatnią płytą danego cyklu zamieszczamy informację o zbliżającym się przedłużeniu i tematach kolejnych cykli. W razie konieczności rezygnacji należy w przeciągu 14 dni od otrzymania wiadomości przesłać rezygnację z przedłużenia na adres bok@forum-media.pl lub na adres Wydawnictwa. Warunki sprzedaży dostępne na stronie www.e-forum.pl oraz w siedzibie Wydawnictwa. Oświadczam, że zawieram umowę kupna w bezpośrednim związku z prowadzoną działalnością gospodarczą lub zawodową." W odniesieniu do tego, cytuję: "Wraz z ostatnią płytą danego cyklu zamieszczamy informację o zbliżającym się przedłużeniu i tematach kolejnych cykli." próżno oczekiwać informacji, chociażby drogą mailową o tym, że usługa dobiega końca i czy klient chce ją przedłużyć na kolejny okres. Firma wychodzi bowiem z założenia, że skoro płacił przez rok, to będzie chciał korzystać przez kolejny okres (domniemanie) i z automatu przedłuża usługę, wystawia kolejne faktury... Jeżeli Klient się nie zgadza z takimi praktykami, to nie ma szans na jakąkolwiek formę dialogu, liczy się dla Nich kasa, a nie Klient - ten nie musi być zadowolony, byleby płacił. Jeżeli nie chce zapłacić, to straszonko zewnętrznym Działem Windykacji. Oczywiste jest, dlaczego firma unika informowania, jak i z automatu przedłuża dostęp do danej usługi, ponieważ stosuje agresywne praktyki rynkowe, a do jednej z nich należy: żądanie natychmiastowej lub odroczonej zapłaty za produkty bądź zwrotu lub przechowania produktów, które zostały dostarczone przez przedsiębiorcę, ale nie zostały zamówione przez konsumenta, z wyjątkiem sytuacji, gdy produkt jest produktem zastępczym dostarczonym zgodnie z art. 12 ust. 3 ustawy z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny (Dz. U. Nr 22, poz. 271, z późn. zm.); Czy coś można z tym fantem zrobić? Jeżeli Klientem jest osoba fizyczna, zwykły człowiek, który nie prowadzi działalności gospodarczej - Federacja Praw Konsumenta powinna skutecznie się zająć tą sprawą. Jeżeli Klientem jest podmiot gospodarczy, to zostaje sąd polubowny, ewentualnie próba mediacji z Firmą, która raczej nie przyniesie pozytywnego dla nas rezultatu. Dla nich liczy się tylko kasa! Jakość oferowanych usług pozostawia też wiele do życzenia. Serwis prezentacjebhp.pl jest ułomny. Oferowane kursy, nie są przygotowane jak to w zwyczaju robią profesjonalne firmy szkoleniowe. Są podzielone, nie ma żadnego kursu w całości, mało tego, są niekompletne, często nieaktualne, siermiężnie wykonane. Nie polecam usług tej firmy!!!

Adam

Jest to bardzo nierzetelna firma, z którą się spotkałem. Oszukują, naciągają klientów, nie uwzględniają reklamacji, nie odbierają telefonów, nie oddzwaniają e-maile z prośbą o kontakt, nie uwzględniają reklamacji, są natarczywi i nachalni. Samowolnie przesyłają produkty, za które żądają zapłaty i podpierają się informacjami, które są wprawdzie zamieszczone na ich stronie, ale w taki sposób, że klient ich nie dostrzega. Jest to sprzeczne z polskim prawem. Wszystkie zamieszczane komunikaty powinny być czytelne, wyraźne, a zgoda klienta na jakieś dodatkowe produkty (aktualizacje, dalsze szkolenia, płyty itp.) nie może być domniemana. Działanie firmy jest agresywne i nastawione na szybki zarobek i wymuszenie pieniędzy od klienta. Jak radzić sobie z takim nieuczciwym procederem? Zgłosić na Policję próbę wyłudzenia pieniędzy. Początkowo jest na Policji problem z przyjęciem zgłoszenia, odsyłają do sądu, jako sprawę cywilną. Należy się uprzeć i stać na stanowisku, że jest to przestępstwo i wówczas przyjmują zgłoszenie. Na efekty trzeba poczekać. Jeśli więcej poszkodowanych osób zgłosi przestępstwo to w końcu prokuratura będzie musiała coś zrobić, bo jest to jawne oszustwo wyłudzenia pieniędzy.

Ewawis

Niestety firma nie informuje podczas rozmów telefonicznych o automatycznym przedłużaniu prenumeraty i aktualizacjach i pomimo poinformowania "doradcy" o tym, że nie chcę żadnych aktualizacji i tak je dostałam.....i co tu robić. Czuję się oszukana

Adam
@Ewawis 21.12.2018 21:38

Przecież to co czytam to chyba celowe działanie konkurencji... miałem okazję rozmawiać z konsultantem tej firmy i zostałem poinformowany, dwukrotnie, zwłaszcza przy nawiązaniu współpracy, więc po co te kłamstwa??

Kk
@Ewawis 21.12.2018 21:38

Rozmowy są nagrywane, więc proszę złożyć reklamację. Jeśli faktycznie informowała Pani ze nie chce aktualizacji to doradca nie dopilowal tej kwestii. Ogólnie należy złożyć pisemnie rezygnacje z aktualizacji, ale o tym również powinna pani zostać poinformowana. Proszę skontaktować się z BOK. Pozdrawiam

Ewawis
@Adam 05.01.2019 00:04

Proszę nie sugerować, że kłamię. Mam kilka ważnych zasad w życiu-a jedną z nich jest nie zgadzanie się na automatyczne przedłużanie czegokolwiek.

Ewawis
@Kk 08.01.2019 10:25

Tak zrobię dziękuję

Ela

Jestem kolejną osobą, która czuje się oszukana przez tą firmę. Po 6 miesiącach od otrzymania zamówionego produktu otrzymałam płytę, której nie zamawiałam wraz z fakturą. Jednocześnie poinformowano mnie o zobowiązaniu na kolejne 1000 zł. Mam nadzieję, że tego typu praktyki Rzecznik Praw Konsumenta skutecznie ukróci. Chętnie dołączę do pozwu

Lidia
@Ela 11.01.2019 22:11

Jest to forum, które w większym stopniu dotyczy pracowników, a także potencjalnych pracowników danej firmy. Ale oczywiście - takie opinie są tu dla nas w równym stopniu ważne, bowiem stanowią jakieś źródło informacji na jej temat. Rozumiem, że rozważasz pozew, a czy próbowałaś najpierw wyjaśnić sprawą z osobą, zarządzającą Wydawnictwem FORUM? Myślę, iż wypadałoby zacząć właśnie od takiego kroku. Jak sądzisz?

Wera

Witam, również mam podobna sytuacje. Zakupiłam prenumeratę, a oni przedłużyli ja na kolejny rok z góry. Nie wyraziłam wcześniej na to zgody. Zasłaniają się formularzem zgłoszeniowym, który podpisywalam jak zamawiałam prenumeratę. Na formularzu małym drugiem było napisane ze akceptuje warunki regulaminu, który de facto figuruje tylko na ich stronie internetowej! Regulamin powinien być dołączony do umowy, która się podpisuje lub powinnam zostac wcześniej poinformowana o warunkach jakie mnie czekają po zawarciu umowy. Totalny brak uczciwości i szacunku. Napewno tego tak nie zostawię, wysłałam już zapytanie do prawnika, chętnie zacznę współpracować z reszta pokrzywdzonych osób.

Mat
@Wera 03.11.2017 21:58

Podobnie jak u mnie , oszuści wyciągający pieniądze od ludzi. Nie polecam!!!!

Zbyszek
@Wera 03.11.2017 21:58

Mam dokładnie taką samą sytuację! Pani Weroniko proszę o odpowiedź czy kontaktowała się juz Pani z prawnikiem. Chętnie się do Pani przyłącze i wspólnymi siłami postaramy się coś z tym zrobić! :)

Biuro Obsługi Klienta
@Zbyszek 08.12.2017 13:19

Szanowni Państwo, o wszystkich szczegółach współpracy informujemy Klientów na każdym etapie realizacji zamówienia. Już w momencie przedstawiania oferty są przekazywane warunki sprzedaży, w tym także kwestie przedłużenia prenumeraty na kolejny rok. Zaznaczam także, że Regulamin jest dostępny nie tylko na głównej stronie wydawnictwa, ale i bezpośrednio na stronach czasopism, których prenumerata dotyczy. Dodatkowo do ostatniego numeru z opłaconej prenumeraty dołączamy list przypominający o jej przedłużeniu oraz możliwościach rezygnacji. Proszę zatem zauważyć, że zasady dotyczące prenumeraty są przekazywane kilkukrotnie przez okres jej prenumeraty. W sytuacji gdy chcieliby Państwo uzyskać dodatkowe informacje, zawsze można skontaktować się bezpośrednio z Biurem Obsługi Klienta, zarówno telefonicznie, jak i mailowo. Jesteśmy do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku, od godziny 08:00 do 16:00. Na pewno uzyskają Państwo odpowiedź na każde pytanie.

Andrzej
@Biuro Obsługi Klienta 11.12.2017 11:21

Proszę Szanownej Pani my tutaj nie piszemy o prenumeracie gazety tylko o szkoleniach on-line oraz o zawieraniu "umów" jakie wciskacie klientom przez internet a to dwie różne sprawy,proszę nie mylić pojęć i nie próbować się wybielać!! Potraficie tylko ładnie pisać i potem ludzie się nabierają na to wszystko,a potem potraficie też bardzo ładnie straszyć i w efekcie wyłudzać pieniądze,za szkolenia i rzeczy,których się nie kupiło i nie chciało przedłużać na kolejne lata. Oszukanych przez was ludzi jest bardzo dużo,takie są fakty i temu Pani nie może zaprzeczyć!! Wiem,że bardzo Pani zależy na zatuszowaniu prawdy i na jak najbardziej pozytywnych opiniach na tych stronach bo wy pracownicy jak się dowiedziałem macie w tej pseudo firmie duże prowizje za naciągnięcie i wyłudzenie bezpodstawne pieniędzy od klienta,a pieniądze to małe nie są. Proszę tylko pamiętać,że niestety karma prawie zawsze powraca,także zobaczycie ,ze was los też doświadczy,czego oczywiście nie życzę,ale tak przeważnie bywa. Poza tym jak na zakłamaniu i oszukiwaniu ludzi można się wzbogacać,tego nie wiem...Wiem tylko,że kłamstwo ma krótkie nogi...Pozdrawiam. Ciekawy jestem czy nie dręczy Panią sumienie??

Biuro Obsługi Klienta
@Andrzej 12.12.2017 00:42

Szanowny Panie, dziękuję za wyrażoną opinię. Zapewniam i warto to podkreślić, że warunki zamówienia są jasno przedstawiane wszystkim naszym Klientom. Dzieje się tak zarówno przy zgłoszeniach na szkolenia online, jak i stacjonarne. Klienci samodzielnie wypełniają formularz zamówienia lub podają swoje dane telefonicznie podczas nagrywanej rozmowy z Doradcą. Chciałabym zaznaczyć, że żaden z naszych produktów szkoleniowych nie jest przedłużany, a w momencie zamówienia są przekazywane informacje o ilości modułów w wybranym szkoleniu. Warto także podkreślić, że większość naszych klientów to osoby, które jednocześnie, bądź w krótkich odstępach czasu biorą udział w kilku naszych szkoleniach, co potwierdza ich pozytywną opinię i zadowolenie z naszych kursów.

Andrzej
@Biuro Obsługi Klienta 12.12.2017 12:17

Co jeszcze tutaj napiszecie,żeby ludzie w to uwierzyli?! To co teraz piszecie to totalne bzdury. Nie mam już więcej pytań....Zostawiam to każdemu do własnej oceny i to po się tutaj udzielam,zeby przestrzec innych. OSTRZEGAM! UWAŻAJCIE NA TĄ FIRMĘ I NIE ZAWIERAJCIE Z NIMI ŻADNYCH UMÓW!!! TO (usunięte przez administratora) Tyle w temacie.

Andrzej
@Biuro Obsługi Klienta 12.12.2017 12:17

(usunięte przez administratora) I JESZCZE RAZ (usunięte przez administratora)

Andrzej
@Andrzej 12.12.2017 19:01

Dlaczego moja opinia na wasz temat została usunięta przez administratora? Nie piszę nic obraźliwego i nic co nie było by zgodne z moimi osobistymi odczuciami. Napisałem tylko,ze JESTEŚCIE SZUSTAMI-O chociaż to pewnie też skasujecie. Tak właśnie manipulujecie opinią w internecie. Żyjemy w państwie,w którym obowiązuje wolność wyrażania własnej opinii i nie możecie mi tego zabronić,bo takie jest w Polsce prawo!! A prawa trzeba przestrzegać ale wiem,że wy nie przestrzegacie! Tak się składa,że jestem prawnikiem i tyle w temacie.

Biuro Obsługi Klienta
@Andrzej 12.12.2017 23:21

Dzień dobry. Informuję, że Forum Media Polska nie miało żadnego wpływu na usunięcie Pana opinii. Administrator serwisu sam o tym zdecydował, dlatego prosimy o kontakt bezpośrednio z nim w celu wyjaśnienia sytuacji.

Andrzej
@Biuro Obsługi Klienta 13.12.2017 12:09

Właśnie jestem w trakcie przygotowywania pozwu zbiorowego na tą "firmę". Pewnie tą informację też usuniecie.

Gość
@Andrzej 13.12.2017 13:28

Dzień dobry Panie Andrzeju, chętnie przyłączę się do pozwu zbiorowego. Mój adres e-mail: gosc1@interia.pl

ta jasne
@Biuro Obsługi Klienta 13.12.2017 12:09

pewnie zgłaszają do goworka że niby ich tu obrazaja

Rafał
@Andrzej 12.12.2017 23:21

Zgadzam się z P Andrzejem i innymi poszkodowanymi. To co wypisuje tutaj BOK forum, to bzdury. Zadzwonili do mnie , czy wyrażam chęć zakupienia u nich kursu. Zgodziłem się , otrzymałem 1-sza serię składającą się z kilku płyt.Podczas rozmowy telefonicznej nikt mnie nie informował o automatycznym przedłużaniu szkoleń. Po zakończeniu 1-szej serii otrzymałem następną 1 część z f-rą i informacją , że mogę zrezygnować, tylko już było po terminie. Teraz wydzwaniają do mnie windykatorzy i straszą sądem. Jedna wielka ściema. Mam tylko pytanie co naprawdę mogą zrobić po za straszeniem. Nie podpisałem, żadnej umowy, nie ma żadnych potwierdzeń, że otrzymałem cokolwiek od nich. Nagrania rozmowy nie udostępnią , bo się pogrążą. Liczą na to,że klient przestraszy się , i zapłaci , na tym żerują. Z czym pójdą do sądu, powiedzą wysłaliśmy temu Panu płyty, a on nie chce oddać nam pieniędzy ;)

oszukana
@Biuro Obsługi Klienta 11.12.2017 11:21

Właśnie walczę z rezygnacją nie otrzymałam żadnego przypomnienia, że prenumerata zostanie przedłużona, o którym pan pisze. Ponadto wysłałam rezygnację emailem tak jak jest w waszym regulaminie 25.01 do dziś żadnego odzewu, następnego dnia dzwoniła zapytać czy została dostarczona bardzo miła pani poinformowała mnie, że w najbliższych dniach otrzymam odpowiedź, nie ma jej do dziś, w lutym napisałam kolejną rezygnację tym razem wysłałam ją na email i pocztą, kiedy zadzwoniłam na infolinie prosząc o odpowiedź miła Pani powiedziała dokładnie to samo co poprzednio, a odpowiedzi nadal nie ma zgodnie z Zgodnie z art. 13 us. 1 ustawy z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny mam prawo do odpowiedzi na piśmie. Odnotowałam wszystkie godziny i daty rozmów telefonicznych. Niestety pozostaje mi wkroczyć na drogę prawną, forum zadręcz telefonami z ofertami, ale telefonów w związku z rezygnacją nie wykonuje. Szkoda bo materiały są ciekawe i pewnie nieraz bym jeszcze skorzystała gdyby nie obecna sytuacja. Jedyne co mogę i będę robić to ostrzegać innych, że z tą firmą nie warto zaczynać.

kaja
@Andrzej 13.12.2017 13:28

Ja również chętnie przyłączę się do pozwu kaja523@wp.pl

Alicja
@Zbyszek 08.12.2017 13:19

Witam, dołączam do sprawy. Proszę o kontakt.

anonymous
@Wera 03.11.2017 21:58

dokładnie tą sama sytuację mam co pani

Katarzyna
@anonymous 21.03.2018 08:37

Witam. Chyba mam ten sam problem co Państwo. Proszę o kontakt.

anonymous
@Wera 03.11.2017 21:58

Witam, ja również mam problem z tą firmą. Odesłałam im produkt z którego nie będę korzystać, bo okazał się za drogi według oferty na stronie internetowej. Tak w ogóle to był przypadek, że to zkupiłam jeden nie przemyślany klik. Odesłałam towar w nienaruszonym stanie, a oni ponownie mi go wysłąli z faktura do opłacenia. Jakaś masakra. Jezeli będzie trzeba zasięgnę porady u prawnika, ale nie zapłace za coś czego nie potrzebuję i nie będę korzystać. (usunięte przez administratora) .Ostrzegam

oszukana przez Forum M P
@Andrzej 13.12.2017 13:28

dzień dobry Panie Andrzeju, została również oszukana przez Forum Media Polska, gdyż wykupiłam roczna prenumeratę a za drugi rok zmuszają mnie do zapłaty. w chwili obecnej juz mnie straszy firma windykacyjna Intrum Justitia. Proszę o współpracę i wymianę doświadczeń.

Daria
@oszukana przez Forum M P 29.03.2018 23:23

Ja również chętnie się przyłącze? Czy już coś.wiadomo w.sprawie? daria.krzyzanowska@gmail.com

Iwona
@Daria 06.05.2018 22:39

Ja rowniez zostalam oszukana. Nie mam zamiqru na razie nic placic. Jak u Ciebie sie sprawa rozwija?

Aga
@Wera 03.11.2017 21:58

Ja właśnie tak samo zostałam przez wydawnictwo Forum-media oszukana w perfidny sposób. Zakupiłam atlas rehabilitacji ruchowej za 450zl i po dwóch miesiącach dostałam jakaś aktualizacje na 40 stron. I mam im za to zapłacić 240zl! To jest szczyt bezczelności. Przy zakupie informowałam że już nic więcej niechce bo były mi wciskane jeszcze inne książki, kilkakrotnie się wypowiadałam że już na nic więcej mnie nie stać a ta kwota i jest już duża i zostaje tylko przy tym jednym zakupie. Teraz mnie wielce ponaglające opłaceniem faktury,ale już po miesiącu od jej otrzymania,a ja myślałam że to jakiś gratis bo wlasnie nic nie zamawiałam!

Renata
@Aga 29.06.2018 20:09

Nie polecam czasopisma Forum Media Polska.W regulaminie naciągają klientów na kolejną prenumeratę.Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam.Odradzam to wydawnictow wszystkim znajomym w pracy. Do tej pory opłacałam Medycyne Praktyczną, w której konsultanci telefonicznie upewniają się, czy chcesz kontynuowac prenumeratę. Wszystko jest tam jasne i zrozumiałe.Forum Media Polska NACIĄGA klientów.

Stefania
@Wera 03.11.2017 21:58

Jestem w identycznej sytuacji. Prenumeratę przedłużono bez mojej zgody. Dzisiaj dostałam monitor w sprawie nieuregulowanej faktury.

Usia
@Wera 03.11.2017 21:58

Również jestem zainteresowana dołączeniem do pozwu zbiorowego. Piszę w imieniu grupy osób uczestniczących w kursie wydawnictwa. Jego zawartość merytoryczna jest wątpliwa, a wydawnictwo nie wywiązuje się z obietnic i unika kontaktu. Jeśli ktoś z Was aktualnie zajmuje się podobną sprawą proszę o kontakt pod tym mailem konrados81@wp.pl

Qba
@Wera 03.11.2017 21:58

...i ja jestem w tej samej sytuacji. Czy od czasu zamieszczenia tego posta ktoś sformalizował roszczenia wobec ForumMedia?

Pokrzywdzona przez Forum MP
@oszukana przez Forum M P 29.03.2018 23:23

Jak zakończyła się sprawa? Jestem w takiej samej sytuacji tylko jak dotąd dostaję maile przypominające o zapłacie faktury za kolejną prenumeratę, o której nie wiedziałam.

Madek
@Pokrzywdzona przez Forum MP 29.08.2018 23:10

Witam! Jestem zainteresowana Pani sprawą ponieważ jestem w takiej samej sytuacji. Dostałam informację o przedłużeniu prenumeraty na kolejny rok, której nie chciałam, wraz z fakturą do opłacenia. Kiedy wysłałam e-maila z informacją, że rezygnuję z prenumeraty, której nie zamawiałam wcześniej przyszła wiadomość, że powinnam to była zrobić wcześniej, a tak rozwiązanie zacznie obowiązywać od sierpnia 2019!!! Teraz mam zapłacić fakturę!!! nie zgadzam się z tym ale nie wiem, co mam zrobić? Proszę o informację, co Pani zrobiła? może ma Pani jakieś rozwiązanie?

Adm
@Aga 29.06.2018 20:09

Na pierwszej stronie atlasu znajduje się czerwona kartka A4 w której normalnym drukiem jest informacja o aktualizacjach płatnych ale dobrowolnych. Może warto czytać wszystko co się kupuje i dopytywac o wszystko... Później są roszczenia których w ogóle nie musiało być! Ja przeczytałem,dopilnowałem terminu i zrezygnowałem dodam bez problemów... Atlas super! Polecam

evao
@Stefania 18.07.2018 14:05

identyczna sytuacja z tego tygodnia..

evao
@Madek 03.09.2018 13:55

identyczna sytuacja; wymiana mailowej korespondencji i ponaglenia o zaplate.. udalo się coś Pani wymyslić?

Adam
@Renata 15.07.2018 13:35

Bardzo śmieszne! FMP naciąga klientów!? A może warto czytać regulamin!? Lub zapytać jeśli coś jest niejasne ???? Teraz ze wszystkiego należy rezygnować jeśli nie chce się czegoś przedłużać na kolejny rok!!!

Adam
@Renata 15.07.2018 13:35

Jak można naciaągać kogoś w regulaminie??? W regulaminie są spisane zasady, obowiązki i prawa jakie ma kupujący!

Kaśka
@Renata 15.07.2018 13:35

Mam identyczną sytuację.

Kaśka
@Madek 03.09.2018 13:55

Oni na tym bazują. Niestety jestem w takiej samej sytuacji. W porównaniu z MP to jest dno, jeśli chodzi o traktowanie klienta. Nie słyszałam żeby MP miała jakieś problemy z klientami. Kilkoro moich znajomych ma identyczny problem.

Madek
@evao 06.09.2018 14:19

wysłałam dzisiaj zapytanie do kancelarii prawnej z prośba o opinię; nie mam ochoty popuścić. Pozdrawiam dam znać, jak będę miała odpowiedź

Basia
@Madek 07.09.2018 13:52

Nie rozumiem... konsultant przez telefon mówi o wszystkich warunkach współpracy, o automatycznym przedłużeniu prenumeraty również. Rozmowa jest nagrywana więc można to zweryfikować. Dodatkowo klient dostaje podsumowanie zamówienia na maila i dodatkowo wraz z ostatnim egzemplarzem przychodzi informacja o możliwości zrezygnowania. Zupełnie nie rozumiem Państwa oburzenia...

Dorka
@Andrzej 13.12.2017 13:28

Czy coś uda się wywalczyć? Ja nie mogęidstapic id umowy mimo że towar zakupiłam jako osoba prywatna u nikomu nic do tego w jakim celu.

Martyna
@Gość 13.12.2017 15:08

Ja również jeśli nie jest za późno. Allegrowata@wp.pl Bo to nękanie i brak odzewu już robi się irytujące

Bla bla bla
@Wera 03.11.2017 21:58

Ja na przykład nie mogę zwrócić atlasu. Możemy spólppracowac.

Bla bla bla
@anonymous 29.03.2018 12:56

Mam teraz ten sam problem. Jeżeli pani udało się rozwiązać ten problem to proszę że mną się skontaktować. nazar.senenko@gmail.com. dziękuję.

Paulina
@Wera 03.11.2017 21:58

Dzień dobry, jestem w takiej samej sytuacji i też zostałam oszukana. Zamierzam się kontaktować z Rzecznikiem Praw Konsumenta. Czy ktoś już był? Czy komuś udało się rozwiązać tą niewolniczą umowę?

Justa
@Gość 13.12.2017 15:08

ja również socha.justyna31@gmail.com

Elżbieta
Zweryfikowany użytkownik
@Biuro Obsługi Klienta 11.12.2017 11:21

To jest nieprawda. Żadnego listu przypominającego Państwo nie załączyliście. Natomiast dołączony jest niezamówiony towar za który każecie sobie płacić. Próba połączenia telefonicznego jest w praktyce niemożliwa (wielokrotne połączenia i długotrwałe oczekiwania na konsultanta bez rezultatu), ma maile brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Dodam jeszcze, że na stronie: http://www.uniqskills.com/pl/page/regulamin-sprzedazy-produktow-forum-media-polska-sp-z-o-o jest również regulamin Państwa firmy, bardzo niejasny i wprowadzający w błąd, ponieważ nie ma jednoznacznej informacji, że prenumerata z automatu ulega przedłużeniu.

Justa

Jeszcze raz piszę - zamówiłąm płytkę CD - po 4 dniach przeczytałam opinie napisałam rezygnację tego typu żadnego odezwu- Oświadczam o odstąpieniu od umowy na odległość Nimniejszym mając na uwadze przepis artykułu 27 ustawy z dn. 30 maja 2014 o prawach konsumentach....itd Przyczyna - nieprawidłowo skonstruowany Regulami usług, który wprowadza potencjalnego klienta w błąd mogąc powodować złożenie wadliwego oświadczenia woli. Wnoszę o niewysyłanie do mnie tego produktu. Produkt został do mnie wysłany chociaż napisałam wcześniej rezygnację i nie wysyłanie do mnie tego produktu.Odesłałam produkt - ofolowany nie otwierany chociaż nie musiałam bo przesyłka przyszła listem nie poleconym. Zaś wcześniej napisałam rezygnację i o nie wysyłanie mi tego produktu. Podkreślam że wyżej napisana wiadomość została napisana drogą mailową - oraz listownie - zero odpowiedzi. . Napisałam prośbę o wysłanie mi umowy i odpisu zero odpowiedzi. Całe szczęście że mam nagraną rozmowę z konsultantem - mam wszystko biało- na czarnym bo mu mówiłam że nie chce produktu a On swoje bajery - mówiłam że rezygnuję i On powiedział grzecznie żebym się nie martwiła że mam 14 dni na rezygnację - dobrze że mam to nagrane. Ludzie uważajcie na naciągaczy socha.justyna31@gmail,com

Justa

Jeszcze raz piszę - zamówiłąm płytkę CD - po 4 dniach przeczytałam opinie napisałam rezygnację tego typużadnego odezwu- Oświadczam o odstąpieniu od umowy na odległość Nimniejszym mając na uwadze przepis artykułu 27 ustawy z dn. 30 maja 2014 o prawach konsumentach....itd Przyczyna - nieprawidłowo skonstruowany Regulami usług, który wprowadza potencjalnego klienta w błąd mogąc powodować złożenie wadliwego oświadczenia woli. Wnoszę o niewysyłanie do mnie tego produktu. Produkt został do mnie wysłany chociaż napisałam wcześniej rezygnację i nie wysyłanie do mnie tego produktu.Odesłąła produkt - ofolowany nie otwierany chociaż nie musiałam bo przesyłka przyszła listem nie poleconym- kolej została wysłana drogą mailowny haczyk- - opieram się wyłacznie na numerze faktury i lkienta które zostało mi wysłane przesyłką nie poleconą . pPodkreślam że wyżej napisana wiadomość została napisana drogą mailową - oraz listownie - zero odpowiedzi. . Napisałam prośbę o wysłanie mi umowy i odpisu zero odpowiedzi socha.justyna31@gmail,com

Justa

Witam zamówiłam u Państwa kurs - anatomia palpacyjna DVD, po 4 dniach napisałam rezygnację- bo poczytałam opinie które są niestety nieprzychylne i ogólnie nie podoba mi się regulamin, na następny dzień przyszła do mnie płytka plus faktura którą odesłałam już chyba 30 raz napisałam rezygnację i żadnej odpowiedzi- już 7 dzień minął od momentu zamówienia i żadnej odpowiedzi rezygnacji. Daję czas do jutra- jeśli nie będzie odezwu wybieram się do Rzecznika Praw konsumenta i zgłaszam sprawę UOIK. socha.justyna31@gmail.com

belcia 58

Witam.Podobnie jak w czytanych opiniach ja też jestem niezadowolona z współpracy z Forum Media.Zakupionetowar wysyłane w ostatnim momencie np dwumiesięcznik przychodzi w drugiej połowie drugiego miesiąca okresu wydawniczego wyjaś nie-dwumiesięcznik jest np na miesiąc październik i listopad ja go dostaję pod koniec listopada a zamówienie płatne po przesyłce też jest to cyrk najpierw wystawiają fakturę pakują za parę dni a wysyłają w dniu lub już po terminie płatności a na meila bez przerwy monitują męcząc klienta o zapłatę za coś czego się nie otrzymało.jestem zmęczona współpracą z Forum Media i najchętniej bym zrezygnowała .

Olanta

Witam, Wiem ze jest to forum dot. warunków zatrudninia w tej (usunięte przez administratora)firmie, ale chciałabym przestrzec wszystkich przed zamawianiem czegokolwiek z tego beznadziejnego wydawnictwa. Jest XXI wiek a tam czas sie zatrzymał, jednorazowe zamowienie czegokolwiek wiąze sie z fakturami na lata z ktorych nie mozna zrezygnowac. Przestrzegam wszystkim przed tymi złodziejami.

KASIA
@Olanta 12.12.2018 11:04

Rezygnację zawsze można złożyć. Należy to zrobić pisemnie droga email lub przesłać na adres wydawnictwa. A po drugie w XXI wieku czyta się regulaminy zakupu i dopytuje zanim się człowiek na coś decyduje.

były zbulwersowany Klient

jestem bardzo niezadowolona! odradzam wszelkiej "współpracy"!

Bla bla bla

Niepoważna firma. Umowa została zawarta 11 września, po czym dostałem przesyłkę 24 października. Później już chciałem z tego zrezygnować, ponieważ nie jestem konsumentem s nie pracuje w zawodzie, powiedzieli mi że niema takiej możliwości. Biuro obsługi klienta oprócz skryptów do rozmowy więcej nic nie używa. Po czym napisałem odstąpienie od umowy i wysłałem do nich przesyłkę z powrotem (nawet ją nie odtworzyłem, bo wcześniej zobaczyłem przykłady podstawowych ćwiczeń). I przesyłka została wysłana do mnie ponownie. No i teraz chyba będę czekał na rozprawę sądową. Tyle Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić startegie naciągania ludzi.

GH

Bardzo przestrzega przed nieuczciwymi praktykami tej firmy! Proszę niczego nie podpisywać- wiążecie się fakturami na zawsze!! Ordynarni (usunięte przez administratora) z krawata!!!! Wstyd.

K
@GH 12.10.2018 19:21

Potwierdzam!!!

Oszukany
@GH 12.10.2018 19:21

Potwierdzam ????

Sylwia

Firma bardzo nieodpowiedzialna. Przez trzy dni prosiłam o korektę faktury, pisałam mejle, potwierdzili, że załatwią sprawę w trybie natychmiastowym, że rozumieją, że to jednostka samorządowa. Mimo próśb i mejlów nie odbierają telefonów. Proszę nie zamawiajcie nic z tej firmy, bo nie warto. Są inne konkurencyjne, POWAŻNE firmy, z którymi warto współpracować. Nigdy więcej nie będę podejmować z Nimi współpracy i będę wszystkich znajomych odwodzić od myśli, by podjąć współpracę z tymi ludźmi.

KASIA
@Sylwia 09.11.2018 08:23

A czy pani jest pracownikiem firmy? To jest portal dla osób które próbują dowiedzieć się czegoś na temat pracy i warunków pracy . Pani opinia nie ma nic wspólnego z warunkami. Opinie o firmie można napisać na innych profilach. I myślę że czasami warto pomyśleć , że nie jest się jedynym klientem tej firmy i trzeba trochę czasu poczekać na odpowiedź niestety takie opinie powodują że ludzi chętnych do pracy jest mniej, skoro mają się spotykać z takim naburmuszonymi klientami, a to powód wydłużenia całej sprawy. Nie pomyślała Pani o tym? Myślę że warto skontaktować się z BOK. A nie straszyć ludzi.

Lidia
@KASIA 09.11.2018 12:52

Kasiu, rzeczywiście słuszna uwaga. To forum zostało stworzone po to, by zainteresowane osoby pracą w wydawnictwie FORUM mogły czerpać z niego aktualne informacje na temat firmy. Z tego, co wyczytałam ze strony internetowej wydawnictwa, firma jest otwarta na zgłoszenia osób (absolwentów, czy tez doświadczonych pracowników) o przyjęcia do pracy. Czy ma ktoś mimo tej wiedzy informacje, czy w chwili obecnej firma ma konkretne zapotrzebowanie na jakiś dział?

Kasia
@Lidia 13.11.2018 22:27

Proszę ponowic pytanie na adres kariera@forum-media.pl Tam zapewne udziela informacji na jakie stanowisko obecnie jest rekrutacja. Z tego co ja wiem to cały czas jest rekrutacja na stanowisko Specjalista ds. Sprzedaży. Zapraszamy.

Ninuszka

Czy ktoś może podzielić się wrażeniami z pracy w działach redakcji, marketingu, np. na stanowisku koordynatora ds. wydawniczych itp.? Jak to wygląda? Jakie jest wynagrodzenie? Kilka dobrych lat temu próbowałam się dostać - na dość odpowiedzialnym stanowisku gdy powiedziałam o oczekiwaniach finansowych 2200 zł netto, pani rekrutująca parsknęła śmiechem i do dziś nie wiem, jakie są tak stawki. Będę wdzięczna za opinię.

Patryk

Może tak ktoś z pracowników napisze jak się pracuje? Na forum pracowniczym są tylko wpisy klientów!!

Ania
@Patryk 08.05.2018 17:16

Odradzam podjęcie pracy - szkoda Twojego czasu i nerwów. Większość pracowników dostaje na start 2000 brutto, a po okresie próbnym zniżają podstawę do 1600 brutto (około 1100 netto)

Dominik
@Ania 24.05.2018 16:50

Pracuję tu już czwarty miesiąc i podczas rozmowy kwalifikacyjnej miałem przedstawione znacznie lepsze warunki jeśli chodzi o podstawę (okres próbny plus przedłużenie umowy). Do tego przejrzysty i jasny system prowizyjny, który pozwala zarobić drugie tyle (jak nie więcej). Prowizje zależą oczywiście od osiąganych wyników i, nie ukrywajmy, własnego zaangażowania w pracę. Bo jeśli komuś do szczęścia wystarczy sama podstawa to faktycznie szkoda czasu i nerwów.

Wiola
@Ania 24.05.2018 16:50

Moja koleżanka pracuje w tej firmie od 6 miesięcy i jak opowiadała to ma dobre warunki - sama zastanawiam się czy nie przesłać CV i zmienić pracę. Z tego co mówiła okres próbny 2400 brutto, następnie 2800 + prowizje za sprzedaż- takie warunki mają na stanowisku specjalisty ds,sprzedaży telefonicznej. Więc nie wiem o jakim stanowisku wspominasz, że z wyższej podstawy po okresie próbnym dostajesz niższą...

Ania
@Wiola 25.05.2018 13:39

Takie warunki są w dziale telemarketingu. Wiadomo, Forum ma kilka działów call center, więc być może są takie, w których jest lepsze wynagrodzenie. W naszym dziale proponuje się właśnie takie warunki.

ola
@Dominik 25.05.2018 10:58

to znaczy od tego czy naciągniesz kolejne osoby na coś z czego potem nie bedą miały jak się wycofać.

Ewa

Naciągacze. Może powinni pomyśleć o tym jak tu nie tracić klientów. Przez zmuszanie ludzi do płacenia za kolejny rok z góry mają zapewnione że będą omijani wielkim łukiem i jeden drugiego nie omieszka poinformować o szwindlu. Może trzeba pomyśleć o zmianie regulaminu szanowne Wydawnictwo FORUM Sp.z o.o Słaby marketing .

Krzysztof

Czytając te wszystkie niepochlebne opinie od klientów Forum, można dojść do jednego wniosku - Państwo chyba nie znacie zasad kupna-sprzedaży. Klient ma swoje prawa. Wystarczy myśleć . MYŚLEĆ! Współpracuję z tą firmą już bardzo długo, nigdy nie miałem problemu, zasady współpracy zawsze jasne i przejrzyste.

Marek

Jaka macie atmosferę? Warto aplikować?

Lila
@Marek 18.06.2018 19:38

Warto! Czytając komentarze tutaj długo się zastanawiałam a teraz żałuje że tak późno zaczęłam tu pracę, bo lipiec i sierpień to najlepsze sprzedażowo miesiące. Ludzie na prawdę spoko, managerowie i kierownicy się nie wywyższają. Jak na razie widzę same plusy.

Lidia

Witam serdecznie, jeszcze nikt nie odpowiedział na pytanie odnośnie atmosfery jaka panuje w pracy w Wydawnictwie FORUM a jest to dosyć istotna sprawa, zwłaszcza, że tyle osób jest tym zainteresowanych. Ponownie nalegam o to by pracownicy tej firmy wypowiedzieli się na ten temat.

Aśka
@Lidia 03.07.2018 13:14

Atmosfera jest genialna. Nie znam innej firmy tak przyjaznej pracownikom - imprezy integracyjne, kawki na korytarzu, przyjaźnie nastawione kierownictwo. Naprawdę zawsze można się dogadać.

Avatar
@Aśka 03.07.2018 15:55

Ciekawe gdzie te kawki na korytarzu... praca w fm jest ciezka i ludzi ambitnych gł.chodzi mi o dział sprzedaży. Znam osób które przeszły z innych firm pod namową znajmoych i sie roczarowały. Jeśli ktoś liczy na dużą i łatwą kasę to praca nie dla niego.

anulaaaaaa
@Lidia 03.07.2018 13:14

Ja również...przedłużono mi prenumeratę bez mojej świadomości nawet, a tu muszę teraz nagle zapłacic 600zł za coś, czego nie zamawiałam?

Anna
@Lidia 03.07.2018 13:14

Jak dla mnie atmosfera jest super a mam porównanie bo pracowałam w konkurencyjnej firmie gdzie było tragicznie...

1234

Jak dokładnie wygląda ten pakiet medyczny Luxmed?

telemarketerka

Czy ktoś może podpowiedzieć ja konkretnie wygląda rekrutacja i rozmowa o pracę na stanowisko telemarketera?

Manager Zespołu Call Cener
@telemarketerka 07.06.2018 13:20

Rekrutacja na stanowisko: Specjalista ds. sprzedaży wygląda następująco: 1 etap: Warsztat Rekrutacyjny, który składa się z 3 paneli: informacyjnego- profil firmy i szczegóły dotyczące pracy na danym stanowisku oraz dwóch paneli zadaniowych 2 etap: rozmowa indywidualna: telefoniczna, bądź w siedzibie firmy. Zbliża się termin kolejnego warsztatu rekrutacyjnego organizowanego przez naszą Firmę. Wszystkich zainteresowanych wzięciem udziału, proszę o podesłanie CV na adres mailowy: kariera@forum-media.pl z zaznaczeniem stanowiska, na które Państwo aplikujecie, bądź patryk.piotrowski@forum-media.pl

Kasia
@Manager Zespołu Call Cener 11.06.2018 10:35

Byłam na tym warsztacie, fajna sprawa :-) Nie trzeba się tak stresować jak na rozmowach indywidualnych.

zainteresowana
@Manager Zespołu Call Cener 11.06.2018 10:35

Jak konkretnie wyglądają panele zadaniowe na stanowisko specjalisty ds sprzedaży?

matka

Chciałabym się dowiedzieć, w jaki sposób Forum wspiera rodziny i matki. Widzę, że to jeden z atutów, który firma podaje na swojej stronie internetowej jako zachętę do udziału w rekrutacji. Czy firma posiada swój żłobek lub przedszkole, elastyczne godziny pracy, home office?... Jak wyglądają powroty do pracy po urlopach macierzyńskich albo wychowawczych? Będę wdzięczna za informacje :)

zwykły pracownik
@matka 19.04.2017 09:02

Opowiem na swoim przykładzie. Wróciłam do Forum po urlopie wychowawczym. W trakcie mojej nieobecności zmienił się mój przełożony, mimo to moje stanowisko nadal na mnie czekało. Ze względu na dojazdy i opiekę nad dzieckiem złożyłam wniosek o pracę w innych godzinach niż 8-16. Bez problemu otrzymałam zgodę. Nie ma też problemów z urlopami. Nie ma kręcenia nosem przy zwolnieniach lekarskich, a niestety wiadomo, że dzieci często chorują. W razie potrzeby istnieje również możliwość pracy zdalnej z domu. Forum niestety nie posiada swojego żłobka czy przedszkola, ale powrót do pracy po długiej nieobecności był naprawdę bezbolesny. Dodam, że nie zajmuję żadnego kierowniczego stanowiska.

Anna
@zwykły pracownik 20.04.2017 07:23

Na jaki wymiar pracy przystał ten pracodawca? (od której do której?)

Anula
@matka 19.04.2017 09:02

Nie ma przedszkola ani żłobka po urlopie możesz wrócić ale lepiej żeby dziecko nie chorował bo opieka nie jest mile widziana.

Michał

Pracuję w Forum od kilku miesięcy, kasa na czas, dobra atmosfera, na razie zmian nie planuje!

telemarketerka
@Michał 01.06.2018 12:21

A jakiej konkretnie kasy można się spodziewać po powiedzmy 3 miesiącach?

Pracownik
@telemarketerka 07.06.2018 13:12

2400, bądź 2800 plus prowizja. Średnie wynagrodzenie w dziale sprzedaży to 3000-3500 zł netto. Wszystko zależy od poziomu sprzedaży, od chęci do pracy.

Eryk

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje?

telemarketerka
@Eryk 05.06.2018 19:39

Podpinam się, czy trwa rekrutacja i jeśli tak - to powie ktoś jak ona konkretnie wygląda? Chodzi o stanowisko telemarketera.

Manager Zespołu Call Cener
@Eryk 05.06.2018 19:39

Zbliża się termin kolejnego warsztatu rekrutacyjnego organizowanego przez naszą Firmę. Wszystkich zainteresowanych wzięciem udziału, proszę o podesłanie CV na adres mailowy kariera@forum-media.pl z zaznaczeniem stanowiska, na które Państwo aplikujecie, czyli Specjalista ds. sprzedaży, bądź patryk.piotrowski@forum-media.pl

troche_prawdy

Dziwią mnie te wszystkie komentarze. Mimo iż to Forum mi podziękowało za współprace jakiś czas temu - fakt w ostatnich miesiącach pracy kompletnie mi się nie chciało - to to o czym wy piszecie to jest jakaś Baśń Braci Wściekłych. Przychodzisz do pracy pon - pt - 8:00 -16:00 - bez nadgodzin i weekendów. Na wstępie dostajesz umowę o pracę!! na okres próbny, później kolejną na czas określony i kolejną na nieokreślony. Lux Med w pakiecie, ubezpieczenie grupowe opcjonalnie. Czego chcieć więcej? A to, że siedzisz i dzwonisz non stop do klientów i próbujesz im coś sprzedać? Polecam fabryki albo zakłady produkcyjne - 3 zmianowe - albo lepiej 4-brygadowe zobaczymy jak długo wytrzymacie. Fajne jest to, że ile sprzedasz tyle zarobisz. Spotkaliście się gdzieś z prowizją ok 40%? Jak nie to popytajcie ludzi w forum na jakich procentach oni pracują bo obecnie nie wiem jak to wygląda. I na koniec. Presja na wynik, a co innego może być w dziale sprzedaży? Forum może nie jest pracodawcą idealnym, który daje Ci po 4 latach możliwość zostania prezesem, ale socjal, warunki, terminowe wynagrodzenie dają radę i są na o wiele wyższym poziomie niż "PRZECIĘTNA".

Marta
@troche_prawdy 19.10.2016 14:30

Ja nie miałam 40% prowizji, a 2, 5, 7, 9% - w zależności od wysokości sprzedaży.

Marta

Nie radzę decydować się na pracę w Forum. Dobre opinie o firmie powstają w ten sposób, że firma robi konkurs dla pracowników, który z nich załatwi najwięcej pozytywnych. Myślę, że to już jest jakiś wskaźnik poziomu desepracji firmy... Obecnie są spore roszady, pracownicy się zwalniają, jest chaos. Wynagrodzenia są bardzo niskie, a każda wprowadzana w firmie zmiana jest tylko na gorsze. Nie marnujcie swojego czasu zatrudniając się w Forum.

Zostaw opinię o Wydawnictwo FORUM Sp. z o.o - Poznań

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wydawnictwo FORUM Sp. z o.o