Vlassenroot Polska SA
2 752 6 1

Opinie o Vlassenroot Polska SA

Bliski zwolnienia się

Też mam pytanie jak wygląda ten nowy dyrektor co robi test białej rękawiczki . Robi zebrania na wydziałach że za małe podwyżki były proponowane więc da mniej.a liderzy się zmieniają lisa wydupili????. Więc jest spokój no i popieram że najlepszym kierownikiem jest Krzysztof. Bo guma to był kompletny.........

Karlus
@Bliski zwolnienia się 17.09.2018 19:40

Bahol nie może stac obok gumy guma jest spoko czlowiek tylko tyle że bahol ma wtyki u szefa i wszyscy się go boja jak by guma miał takie plecy to byl by wychwalany a że nie ma to nie ma możliwości ruchu pozdro. Dla pana tomka i normalnych ludzi.

Piotras
@Bliski zwolnienia się 17.09.2018 19:40

Witam! Pytanko spoza vlaska. Ostatnio wyladowal u nas gosciu jako kierownik spawalni Jacek Papr....... Znacie tego gostka? W nie caly miesiac nagle zaczeli nam ludzie uciekac ze spawalni. Nadety bufon nadziera na wszystkich morde i robi z ludzi idiotow. U was tez tak bylo? U nas jak tak dalej pojdzie to spawalnie nam swoimi pomyslami rozp..... Pozdrawiam i z gory dzieki za komentarze.

Ankh
@Karlus 22.01.2019 16:35

Taka mała dygresja Krzysiek jest wykształconym SPECJALISTĄ a guma to matoł, który wybił się przez plecy tylko tyle, każdy może być gumą nie każdy jest wykształconym Krzyśkiem.

Dissnana
@Ankh 10.02.2019 19:25

Wykształcenia nie myl z wychowaniem szkoda ze na tych studiach nie uczą jak byc dobrym człowiekiem a nie hamem kazdy jest równy kto mysli że jest lepszy od kogos innego to prostak

Zeus
@Ankh 10.02.2019 19:25

Wykształcenie nie zawsze świadczy o inteligencji..... no może ludzie po UJ dzienne, ale zaoczniaki cóż to za filozofia takie pseudo studia skończyć, dobrej organizacji pracy człowiek dopiero się uczy jak pracuje i zdobywa doświadczenie bo uwierzcie studia tego nie uczą:( a jak się jest człowiekiem inteligentnym to i bez wykształcenia człowiek sobie poradzi.

D

Zaczęło się!

Pdk
@D 16.02.2019 17:19

Co się zaczelo

Piotras

Witam! Pytanko do wszystkich z vlaska. Wyladowal u nas ostatnio gosciu od was niejaki Jacek Papr..... Gosciu nadziera sie na wszystkich na spawalni robi u nas reorganizacje(destrukcje) i idiotow z ludzi. Juz sie ludzie zaczynaja zwalniac i jak tak dalej pojdzie to nam wydzial rozwali. Mozecie cos na jego temat dodac? Z gory dzieki za odpowiedzi . Pozdrawiam!

byku
@Piotras 01.02.2019 12:29

zalezy jakie stale spawiecie. Jak 960 to ma racje,Jak zwykle to olac go

Adam

Witam ile można zarobić na wytaczarce cnc bez nadgodzin?

Karlus
@Adam 19.01.2019 14:37

Tyle zeby przeżyć zarobisz nic wiecej 0 nadgodzin kierownik jak ssman pan Krzysztof b jak klawisz w pace

palec

Ogólnie we wlasku nie jest źle, tylko mogliby płacić ciut lepiej dla starych pracowników, bo z WPP już dużo osób myśli o odejściu i dziś już jeden ślusarz/rozdzielca poszedł do konkurencji a jeszcze kilka innych osób będize składać wypowiedzenia dajcie ludziom zarobić to będziecie mieli wysokiej klasy fachowców. Taka jest prawda, ps a wiadomo kiedy nowy dyrektor przywita sie z załogą???? miałobyć zebranie przed przerwa na wpp i co?? i nic nie było niektorzy nawet nie wiedza jak ten dyro wygląda co już w ogole jest śmieszne ze ludzie nie znaja swojego przełożonego

anonymous
@palec 07.09.2018 19:08

Masz rację. Po prawie 11 latach pracy. Prawie wszystkie kursy, uprawnienia stawka mniejsza od łebków nowo przyjętych po których trzeba poprawiać, od leserów którzy ...... nie będę cytował

anonim
@anonymous 07.09.2018 21:43

co robisz we vllassenrot?

Szaman
@palec 07.09.2018 19:08

No nieładnie się dzieje. 23 fachowców się zwolniło. A z tego co mi wiadomo to dopiero początek młynu. Ślusarze i część Spawaczy już też szuka innego pracodawcy. Czyżby dyrekcji było obojętne co się dzieje na hali.

anonymous
@anonim 10.09.2018 17:33

teraz? opierdalam się

anonymous
@anonim 10.09.2018 17:33

opierdalam się

anonymous
@anonim 10.09.2018 17:33

vlassenroot

Rasputin

Kaasanowa ??? - chyba z ciebie sprytny Lis

welder
@Szaman 11.09.2018 21:12

co tam 23 może 223 a może 2223 skąd wy te bzdury bierzecie ?

Spawacz

Ostatnio bardzo dużo osób się zwalnia z vlaska i to nie tylko fizole ale z biura w kadrach nie ma już żadnej znajomej twarzy. Nawet kierownik z tak spokojnego wydziału jak wpk.

ja
@Spawacz 27.11.2018 09:25

to jeszcze nie koniec zwolnień. wpp

Robol

Praca jest przez zakład czy przez agencje?

ja
@Robol 19.11.2018 19:52

idź się zapytaj do kadr

Fizol
@Robol 19.11.2018 19:52

Tak, przez agencję. adres Gliwice ul. Ceglarska 35 32 305 30 20

Sebek

Witam jest jakiś operator obróbki który mógłby się wypowiedzieć na temat pracy i zarobków w vlasku

Największy_błąd

Unikać, unikać i jeszcze raz unikać. Naprawdę nie warto, nawet studentom odradzam.

Anonim
@Największy_błąd 19.10.2018 18:08

Czemu?

Janek

oj! sypną się wypowiedzenia

Łysy
@Janek 27.09.2018 22:19

Te pisowiec przeca ty się zwalniasz odkąd się przyjoles.

Jaś Fasola
@Łysy 27.09.2018 23:05

chyba mnie z kimś pomyliłeś nie jestem pisiorem

Z
@Łysy 27.09.2018 23:05

Łysy ty się nie wypowiadaj. Żeby nie ten kubeł, to nie miałbyś się gdzie podpierać. I lepiej nic nierób, to będzie mniej baboli.

Szaman
@Janek 27.09.2018 22:19

Oj się synom. Poczekamy zobaczymy

anonymous
@Janek 27.09.2018 22:19

Może dyrekcjia się obudzi i w końcu zobaczy co na wosa kierownik robi z ich pieniędzmi.

Siusior

Czy Pan wielmożny chlebodawca z Częstochowy Pan Z. jeszcze ma tam swoich ludzi czy zostały mu tylko rajcujące się kasiorką sekretareczki z Vlaska?

Kogucik

Od dwóch lat już nie pracuje we wlasku i to była jedna z lepszych moich decyzji. Najbardziej mi szkoda ekipy bo fajni ludzie tam tyraja czego nie można powiedzieć o "liderach" którzy malo na czym sie znaja i chodzą nadeci jakby mieli sztyla w (usunięte przez administratora) z opinii które czytam od czasu do czasu wnioskuje ze nic się tam nie zmienia. Dalej brak jakiejkolwiek organizacji, zmiana "gory" co jakiś czas, wydawanie kasy i marnowanie czasu na przemeblowania oraz brak szacunku dla pracownika a i kasa marna. Po prostu "bylejakosc" a szkoda bo firma kiedyś miala potencjal.

anonymous

chyba zostałem zbanowany.

anonymous

moderator to (usunięte przez administratora)

Były Pracownik

Pracowałem tu 20 lat temu z 7 lat warto tu wrócić czy lepiej zostać w Mandamie ?niech wypowiedzą się pracownicy z długim stażem .

Jaś Fasola
@Były Pracownik 07.09.2018 19:57

Nie pracowałeś tu 20 lat temu. I lepiej zostań w Mandamie. I nie pisz tu więcej !!!

Jaś Fasola
@Jaś Fasola 07.09.2018 21:32

Niedługo za rozdzielcami pójdzie fazowanie.

Tajfun

Czemu nie ma kamer w biurze u mistrzów morze czas zacząć wszystkich rozliczać z czasu pracy a nie tylko tych co pracujom na ich luksusy klimy expresy itd druga sprawa sprawdzcie majstrow co potrafiom. Bo jak mi ktoś coś każe zrobic a nie jest w stanie ogarnąć czego kolwiek.

Bułcia
@Tajfun 30.08.2018 16:42

Po pierwsze liderów . Podrugie są to ludzie z najwyższej półki u nas na wpk są spoko nie wiem jak na innych wydziałach . Słyszałem też że ktoś zauważył że mają za słabe wykształcenie. Mówisz o liderach a zobacz kierowników . Tylko jeden kierownik jest z prawdziwego zdarzenia WPS w7

Oczekujący
@Bułcia 05.09.2018 12:04

I tylko oni mieli zebranie z nowym szefem a reszta to co niewazni już widać jak wpp się ewakuuje . W tym zakładzie nigdy nie było dobrych zarządzających uczyli odbpucerni do bdb spawaczy i ślusarzy i już ich niema inny zakład ma za darmo wysokiej jakości fachowców niech raszta odejdzie

Tajfun
@Oczekujący 06.09.2018 12:37

Dziwisz sie jak po 10latach mam 19 na h a nowi po 22 w innych. Firmach na start majom po 19 po 18 i po 3 mc podwyżka przy zmianie umowy ważne ze w ciul kasy majom ci co w h......grajom

Pani ...B

Jeden z największych syfów jakie powstało na śląsku szukają fachowców za 2000 zł brutto obiecują takie bzdury ta (usunięte przez administratora) w białych spodniach to powinni ją wa.....ć za każdym parawanem najlepiej młotkiem bo jak się jest d.....em poza tym spawalnik totalny burak już nie wspomnę o kierowniku powinni się całować jak na paradzie pedałów w Holandii

Szaman
@Pani ...B 30.05.2018 14:52

2000 brutto to fachowca na ten wózek do mycia chali chyba szukali. Nie ma takich stawek na zakładzie. No chyba że się jest takim fachowcem za 2000 no to wrzystko tłumaczy. Miodu niema ale nie przesadzajmy. A że robią nas w balona to sami jesteśmy sobie winni.

welder
@Pani ...B 30.05.2018 14:52

chyba przesadziłeś z tym 2000 brutto ?! a może powaliło ci się z amazonem bo we vlasku poczatkujacy spawacza ma 4000 brutto

Szaman
@welder 24.07.2018 14:35

Kolegę troszkę poniosło. Początkujący spawacz ma 4000 tysiące,!!!!! Ja pracuje w tym zakładzie prawie 11 lat i 4000 to z sobotami wyciągnę.

em
@Szaman 06.08.2018 21:53

przeciez podał kwote brutto ignorancie

Marek

Czy firma prowadzi w ogóle rekrutacje?

Srik
@Marek 17.03.2018 13:05

Cały czas prowadzą przychodzą spawacze co nie potrafią spawać . Ślusarz z prawdziwego zdarzenia potrzeny

Spawacz
@Srik 07.04.2018 21:14

A ci co potrafią to pier.... tą jebake. I jadą za granicę.

T

Witam, proszę o imię i nazwisko tak często wspominanej Pani Katarzyny, potrzebuję coś ustalić. Dziękuję za pomoc Pozdrawiam

Szaman
@T 09.06.2018 14:57

Powiem tak. Kto to jest pani Katarzyna bo nikt taki się załodze nie przedstawiał a pacuje już w tym zakładzie 10 lat więc jeśli pani K niema na tyle kultury aby się załodze przedstawić to tym bardziej załoga nie musi wiedzieć co to za persona. Jak to się mówi przykład idzie z góry.

anonymous
@T 09.06.2018 14:57

Katarzyna

Jerzy

Zastanawiająca jest ta cisza na forum. Jest tak dobrze i nie ma osoby chętnej do pisania?

Daria

Niektórym to najlepiej wychodzi narzekanie?

Szeryf

Najgorsze są te pasożyty wokum jak widze tych pedałow to maczeta by im pomogła jeszcze bardzej dojechać pracownikow plan dyrekcji a my musimy na te (usunięte przez administratora) robić nie wspomne o tych wszystkich nierobach 12. Dyrektorow dlatego nie ma dla nas hajsu kiedys bylo 2 dyrektorow I wszystko było Jak byc powinno

welder
@Szeryf 12.04.2018 16:32

coś nieaktualne te twoje dane bo ja widzę tylko 8 dyrektorów

Franko
@welder 18.04.2018 15:15

Tylko czy aż tylu

Łukasz

Dlaczego sa usuwane opinie o pracownikach??przecie prawda jest pisana...o Pani technolog...

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

POKAZ BIAŁKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonymous

JAKBYS MIAŁ JAJA TO PODPISAŁ BYS SIE IMIENIEM I NAZWISKIEM WIDOCZNIE ICH NIE MASZ JAK ZAWSZE ZRESZTĄ

Ciepły Jaś

Jaka firma rekrutuje do VLASSENROOT Gliwice ? Jak mozna sie tam dostać i jaki jest okres rekrutacji.

Tomasz

A ja z Kasią mogę zrobić porządek, pomyślę czy wam pomóc bo prawda jest taka że sami żeście na ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zapracowali.

Ciamajda
@Tomasz 20.11.2016 12:47

Gościu wielki szacun. Tomasz problem psychologiczny i intelektualny . Gratuluje ilorazu inteligenci równego temperaturze ciała zółwia w stanie hibernacji i lalki barbi w stanie skrajnego podniecenia!!!

Takie dialogi tylko z hanysami
@Ciamajda 20.11.2016 22:02

Ciamajda chciałeś pewnie napisać "to masz" problem bo "Tomasz" to imię, a "inteligenci" pisze się "inteligencji", widać pisałeś trochę z autopsji o tym ilorazie ale nie martw się jak na hanysa to i tak nieźle wypadłeś. Pracuj nad sobą i trzymaj się, kiedyś przestaniesz być Ciamajdą. P.S. Spróbuj zapomnieć o tej traumie z dzieciństwa i pozwól życiu toczyć się dalej. Buhahahahahaha

Ciamajda
@Takie dialogi tylko z hanysami 23.11.2016 21:14

Dobre dobre na szczęście ze mnie taki hanys jak z ciebie honorowy członek mensy. Ale widać że chociaż rasistą jesteś przyzwoitym.

Pracownik13
@Tomasz 20.11.2016 12:47

to zrob z nia porzadek,patrz co tu sie dzieje!!!!!!!!!!!!.CO ONA SOBA REPREZENTUJE!!!!!!!!!

Majster Klepka

To prawda że Lama puka swoje podopieczne ? Bo krążą dziwne plotki...

Jaś Fasola
@Majster Klepka 11.04.2017 08:20

Toż to nieprawda i wierutne kłamstwa. One jego pukają ponieważ mają większe wacusie od niego.

Lalus
@Majster Klepka 11.04.2017 08:20

Chyba ta czarna, bo się do wszystkich kleila A teraz zmienili jej zmiane, to moze Lisu skorzysta buahahaha.... jej maz musi byc jakas fujara, choc z drugiej strony zal mi chlopa, pewnie rogami o wszystko haczy.

Misiek

i co zwolnili ją w końcu? bylby na to najwyższy czas.

Misiek

do zwolnienia,,dyscyplinarka,czy jej przelozony tego nie widzi,,do kolchozu z nia,tam jest duzo bykow..

Pracownik13

a ja popieramwszystko co tu jest o niej napisane,prawda jest taka,ze przynosi wstyd Firmie.

Zainteresowany

Słyszałem o firmie sporo dobrego. Podpowiecie kilka wskazówek?

zyła

Mam do odstąpienia psa rasa kundel wabi sie B...... ,wykonuje polecenia z reguły proste. Szczeka ale jest nie grozny ze względu ze zmieniam zakład nie chcę aby został bezpański. Sierść bardzo krótka , ale straszny z niego leń. Prosze o wkładanie ofert.

najlepszy wydział
@zyła 29.06.2017 05:46

No mogą adoptować, do łopaty sie nadaje? A jak wydział bez niego da rade a teraźniejszy właściciel? Chłopaki są zadowoleni co sa u nas mówią ze chcą zostać zapraszamy kolejnych.

Klon
@zyła 29.06.2017 05:46

A co to za kundel B.....

Może nowy on

Ile trwa przerwa śniadaniowa? Wypłacają na czas?

Zostaw opinię o Vlassenroot Polska SA

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vlassenroot Polska SA