Upc
3 102 6 1

Opinie o Upc

DoZainteresowany

Zdecydowanie dobrze postąpiłeś. W tej firmie źle się dzieje. Powoli zwijamy żagle. Czuć przygotowania do sprzedaży polskiego oddziału UPC. Robimy wynik, śrubeczka podkręcona na maxa po to, aby wykazać rentowność na koniec roku, bo wtedy można więcej dostać za taką firmę. Ludzie to tylko trybiki, które czasem trzeba "naoliwić", a wkrótce wymienić. Powodzenia Zainteresowany !

Zainteresowany
@DoZainteresowany 15.11.2018 10:35

Co to znaczy „zle się dzieje”? Na rozmowie firma oferuje dobra stawkę, umowę o prace. Produkt podobno dobry i dobrze odbierany na rynku. Jestem z branży i faktycznie kilku klientów uciekło mi na ofertę światłowodowa UPC. Co do sprzedaży to podobno to tez plotki.

Ilona
@DoZainteresowany 15.11.2018 10:35

Fajnie, że postanowiłeś wypowiedzieć się o Upc, jednak Twoja wypowiedź może okazać się, szczególnie nowym użytkownikom forum, dosyć niezrozumiała. Dlatego właśnie proponuję, abyś rozszerzył i opisał nam tamtejsze warunki zatrudnienia. Czy nowi pracownicy dostają umowę o pracę, czy raczej umowę zlecenie?

agent UPC
@Zainteresowany 15.11.2018 11:15

zarobki 100 do 900 PLN średnio i tyle

Ilona
@agent UPC 28.12.2018 10:04

Dziękuję Ci za to, że trochę "ożywiłeś" dyskusję o UPC. Twoja wypowiedź jest dosyć ogólnikowa, ale może teraz zechcesz ją nieco rozwinąć. Przedstawiłeś już Nam pokrótce aspekt tamtejszych zarobków, więc teraz może opiszesz kwestię ubezpieczenia? Czy wszyscy pracownicy tej firmy mają dostęp do bezpłatnej opieki medycznej?

Darecki
@DoZainteresowany 15.11.2018 10:35

Poszukuję handlowców z doświadczeniem. Jeśli Jest Pan zainteresowany proszę o kontakt. darecki1@o2.pl

Zainteresowany
@Darecki 08.02.2019 13:30

Kontaktuję się tylko na maile zawierające imię i nazwisko adresata. Pana adres z autonatu podchodzi mi pod coś dzienego i średnio opłacalnego

Ada

Firma (usunięte przez administratora). Nie dostałam wypłaty bo nie mam 40% efektywności. Nie polecam, (usunięte przez administratora)pracowników na każdym kroku!!! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Przestańcie oszukiwać ludzi z wypłatą mi!!!

ADA
@Ada 04.01.2019 11:06

Usuwajcie dalej słowa które nie są dla upc pochlebne :) śmiechu warte

Ilona
@ADA 04.01.2019 17:00

Rozumiem, że musisz być w jakiś sposób rozżalona tą sytuacją, ale radzę, abyś się jednak trochę uspokoiła. Skoro administrator usunął pewne części Twojej wypowiedzi, to możesz być pewna, iż musiały one w jakiś sposób naruszać regulamin serwisu GoWork, z którym możesz się zapoznać: http://gamertc.com/regulamin Od jak dawna jesteś pracownikiem firmy Upc?

Darecki
@Ada 04.01.2019 11:06

Pani Ado, jeśli jest Pani handlowcem i ma doświadczenie w aktywnej sprzedaży to zapraszam do kontaktu. Nie zawiedzie się Pani jeśli chodzi o pieniądze, a wypłata jest na czas na koncie. Proszę napisać na maila kontakt do siebie, a ja się skontaktuję. Pilnie poszukuję handlowców na terenie śląska.

RoyNick

Witam, chciałbym sie dowiedzieć którego dnia miesiąca są wypłacane wynagrodzenia i ile trwa szkolenie w call center w Katowicach?

Ilona
@RoyNick 19.11.2018 20:59

Trzeba powiedzieć, że stawiasz już naprawdę konkretne pytania. Myślę, że te kwestie warto już uzgodnić bezpośrednio z samym pracodawcą. Ale oczywiście czekamy na odzew ze strony użytkowników forum. Dopiero rozpoczynasz pracę w Upc?

Zainteresowany

Otrzymałem propozycje pracy w firmie UPC (dział B2B - sprzedaż). Chciałbym zapytać jak to wygląda od środka. Czy cele są realne? Jaka atmosfera?

Ilona
@Zainteresowany 05.11.2018 18:39

@Zainteresowany Bardzo się cieszymy, że doceniono Cię w Upc i otrzymałeś od nich propozycję pracy. Jakiś czas temu użytkownik @Wwo opisywał dokładnie to, jak wygląda praca w tym przedsiębiorstwie "od środka". Jesteś gotowy na przyjęcie tej oferty?

Zainteresowany
@Ilona 06.11.2018 14:53

Wybrałem inna propozycje, z innej firmy. Zadecydowała stawka na umowie.

Ilona

@qwer12 W Upc pracujesz już parę lat, a zatem posiadasz już ugruntowaną wiedzą na temat sposobu funkcjonowania tej firmy. Zastanawiające jest to, że tak jak nadmieniasz, obniżają Wam stawki regularnie co trzy miesiące. Rozmawialiście o tym z Dyrektorem? Jeśli tak, to co Wam powiedział?

Wwo

Czytajac te opinie sie zastanawiam w jakim upc wy pracujecie bo chyba nie w tym co ja. Moze po krotce opisze jak wyglada praca w upc katowice. Jak sie zatrudniasz to pierwsze 3 mce dostajesz 1000zl podstawy w razie jakby ci slabo szlo. Forma zatrudnienia to albo umowa zlecenie albo wlasna dzialalnosc. W firmie luzna atmosfera. Twoje zarobki zaleza od tego ile sprzedaz i gdzie trafisz. Generalnie pieniadze dla ciebie to kwota o jaka podniesiesz klientowi rachunek razy iles tam procent. Ten procent jest zalezny od tego gdzie trafisz, na jaki dzial. Np ja na dzwonieniu mam x250% czyli jak klient ma neta a ja mu dosprzedam tv za 50zl to mam z tego 125zl netto, ale np na odbieraniu polaczen moj znajomy ma mnoznik x60% bo bo klienci sami dzwonia do niego. Jakie zarobki konkretnie nikt wam nie powie bo to zalezy tylko od cb. Ja wychodze okolo 6-8tys na mc, moj kuzyn kolo 5tys ale np moj znajomy to potrafi wyjsc 13k na mc a jest na odbieraniu gdzie ma mniejszy mnoznik. Ale zeby nie hylo tak kolorowo to powiem ze znam tez kilka osob co ledwo co zarabiaja bo po prostu nie potrafia sprzedawac i sie do tego nie nadaja Na plusy darmowe automaty z kawa I darmowe uslugi z upc po pol roku pracy Ja bym tej roboty nie zamienil na nic innego ale to tylko moje zdanie

Jo
@Wwo 29.09.2018 19:15

rozważam podjęcie współpracy z UPC - rezygnując z pracy w typowym korpo - cieżko jest w pierszwych m-cach?

Do Jo
@Jo 05.10.2018 19:03

Czasem może się okazać że te pierwsze miesiące będą zarazem ostatnimi. W firmie rotacja jest dość duża. Dużo zależy od twoich oczekiwań i działu do którego trafisz. W sprzedaży są albo ludzie którzy znają UPC i zarabiają dobre piebiądze, albo tacy którzy pracują 3-6 miesięcy. Jest duże ciśnienie na wynik, trochę gorzej ze wsparciem sprzedażowym. Ja bym nie polecał pracy tutaj, ale spróbuj - może się odnajdziesz, a wtedy dasz radę zarabiać. Warto też zapytać o możliwość spędzenia tutaj jednego dnia by zobaczyć jak to wyglada od środka - zanim podejmiesz decyzję o współpracy...

PiszciePrawde
@Wwo 29.09.2018 19:15

Hahaha pokaz fakture na te 13k "cfaniaku" to moze ktos uwierzy ze na slupa nie pchacie :) . Poza tym nikt o zdrowych zmyslach nie podaje stawek po pierwsze zaraz ci obniza. Po drugie to tajemnica korpo i podpadasz pod dyscyplinarke.

ZalMiWas
@PiszciePrawde 09.10.2018 15:58

Dyscyplinarka na działalności gosp? Powodzenia

ruda1

Tak jak pisze qwer12 - coraz gorzej w tej firmie. Ktoś w W-wie wyniuchał, że za dużo zarabiamy i już jest atak na zmianę warunków prowizji. Siedzimy w tej beznadziejnej firmie w nadgodzinach i faktycznie nie nic w umowie na ten temat i poświęcamy soboty. Nasze życie stało się mocno "korpo" i jeszcze chcą nas finansowo ograniczyć. Jeden z działów już zastrajkował i nie przychodził do pracy. Brawo dla nich ! Firma jest na dużym minusie i za wszelką cenę chcą przed właścicielem wykazać, że warto nadal ich trzymać. Przecieki od znajomych z W-wy mówią co innego. Czas więc rozejrzeć się za czymś innym.

qwer12

Pracuje tam 3 lata, co 4 miesiace obnizaja stawki i coraz wiecej pracy, brak stabilnosci, kasa dobra jak zapiepszasz caly miesiac i przychodzisz soboty, każą robić nadgodziny bo jak nie zrobisz to dostaniesz kare, wszystkie zmiany sa na gębę bo w umowie nic nie zmieniaja... porażka

Do Wwo

Opinia osoby Wwo napisana chyba na zamówienie:), ponieważ: 1. Wynagrodzenia trochę przesadzone, 2. Śmieciowe umowy o pracę ( umowa-zlecenie lub działalność ), 3.Praca na dwie zmiany, 4.Praca w soboty, 5.Osoby chcące zarobić kwoty zbliżone do wymienionych w poscie siedzą bardzo dużo godzin w pracy, 6.Praca zdecydowanie dla ludzi bez zobowiązań tzn. bez rodziny, dzieci a nawet piesek :). Chyba, że pozostała cześć rodziny dba o wszystko, 7.Ludzi szybką się wypalają, 8.Rozbudwany system kar pieniężnych, 9.Zarabiają te osoby, które umieją kombinować w systemie oraz mają układy z liderem, 10.Wbrew temu co się wydaje wszystkim to w firmie panuje fałsz i zakłamanie, ale to już efekt "wyścigu szczurów".

Smernypracuś

W UPC wprowadzono nowe zasady pracy. Nie wykonano limitu telefonów z bazy danych i ktoś sobie wymyślił, że agenci mają popracować dodatkowo 3 godziny w tygodniu. Jak sami się nie zgłoszą z propozycją kiedy to zrobią to zostanie im wszystko narzucone odgórnie. To chyba jakaś kpina podpadająca pod PIP. Inna rzecz, że nadal chcą płacić za zwerbowanie znajomych. Nie wiem jak ta firma działa i dokąd zmierza. Chodzą pogłoski o zwolnieniach, a nawet o sprzedaży firmy. Widać, że jest źle, a wciąż ktoś podejmuje jeszcze głupsze decyzje. Brak słów...

Praca Praca Praca
@Smernypracuś 12.09.2018 12:04

Jak nie ma ludzi do pracy to nie martw się że cie zwolnią :) Agenci = działalność gospodarcza ? Jeśli tak, to proponuje najpierw poczytać potem pisać. PIP nie zajmuje się takimi przypadkami. Proponuje przeczytać umowę agencyjną żeby poznać swoje prawa :) np. podpunkt odnośnie grafiku, a jeśli podali ci taką informacje że sam masz się zgłosić to poproś o oficjalnego maila na swoją skrzynkę pocztową.

Marek
@Smernypracuś 12.09.2018 12:04

jest gorzej niż źle- z firmy odchodzą co lepsi pracownicy ( najlepszych nie ma od dawna) to skutki bałaganu i złego zarządzania przez ostatnie lata . a i ogromna konkurencja swoje zrobiła .

Ilona

@Wwo Może inni użytkownicy wyrażali opinię na temat pracy w Upc, ale właśnie w innych oddziałach. W bardzo pozytywnym świetle przedstawiasz pracę tam. Może zatem wiesz, czy w chwili obecnej prowadzą procesy rekrutacyjne? I jak wygląda sprawa z osobami, które posiadają niewielkie doświadczenie zawodowe - mają szansę na zatrudnienie?

Ilona

@Do:obecny pracownik Nie wolno wypowiadać się na forum w sposób wulgarny - pamiętaj o tym. Każdy ma tu prawo do własnego zdania. Sam pracujesz w upc? @Takie tam rozmyslania Możesz mieć rację. Jesteś w jakiś sposób związany z tym pracodawcą? Poleciłbyś nam aplikowanie do tej firmy?

Alexx

Ale Wy gadacie głupoty to mi szkoda czytać xD jestem pierwszy dzień. PIERWSZY. Dostałam umowę o prace. Zarobki cudowne. Atmosfera tez. Ludzie świetni. Szkolenia przez miesiąc - PŁATNE. Można się każdego o wszystko zapytac. Moja rodzina tam pracuje i NIKT nie powiedział złego słowa. :) Polecam

korposzczur
@Alexx 03.07.2017 16:33

haha pewnie jesteś jednym z tych zj....h liderów i piszesz głupoty :) Zarobki dramat - atmosfera jak w Korei - firma upada to widać orange zmiecie upc z rynku - tak zdemotywowanych pracowników ze świeca szukać

MoNia
@Alexx 03.07.2017 16:33

Mama z tatą chyba Alexx załatwili pracę jako kierownik zespołu handlowego... pierdzielisz takie głupoty że czytać się nie da. W tej firmie nie ma nawet komu wycen technicznych przygotować ani komu podłączyć klienta jak podpiszemy umowę... Takie wysokie zarobki że pracować nie ma komu... (usunięte przez administratora) się dzieje :/

Uki.
@Alexx 03.07.2017 16:33

Skoro pierwszy dzień w pracy, to skąd możesz wiedzieć jakie są zarobki? xd Atmosfera i ludzie na początku są świetni zawsze na początku, niekoniecznie się to sprawdza w przyszłości. Ale raczysko XD

Do:obecny pracownik

Hahah 3000zl? Za 6 godzin dziennie sprzedazy? Musisz byc bardzo kiepski bo abonament to 79zl a firmy telekom placa conajmniej 10krotnosc za sprzedaz :) wiec albo robisz tylko 3 sprzedaze miesiecznie albo ktos cie rucha w (_;_)

Takie tam rozmyslania
@Do:obecny pracownik 19.09.2018 21:53

Albo istnieje tez wariant ze firmy telekomunikacyjne już tak dobrze nie płaca jak kiedyś, albo rynek stał się bardziej konkurencyjny.

Pracownik UPC
@Do:obecny pracownik 19.09.2018 21:53

Która to owa firma płaci 10 cio krotność abonamentu ? chętnie tam przejdę :)

Ilona

@anonymous Przykro mi, że zostałeś tak potraktowany przez firmę upc. A jaki powód podała firma, zwalniając Cię? @michał Dobra atmosfera w pracy to chyba jeden z najważniejszych czynników, które są odpowiedzialne między innymi za jej efektywność. A co masz na myślisz, pisząc o braku stabilności finansowej? Wysokość wynagrodzenia była od czegoś uzależniona? @obecny pracownik Z Twojej relacji wynika, że warto tam aplikować. Wiesz coś zatem o rekrutacji?

obecny pracownik

Pracuję w UPC od 8 miesięcy. 6 godzin dziennie wolne soboty i niedziele (są różne działy, więc jeśli na godzinach komuś zależy to warto zapytać na rozmowie). Z dniami wolnymi nie ma problemu zgłaszasz-idziesz. Karta multisport itp. Atmosfera luźna. Co do zarobków, jeśli umiesz sprzedawać to zarobisz, jeśli nie to nie zarobisz. Średni sprzedawca (jak ja) po ZUS itp. ma ok 3000-4500 na czysto, bez spiny, bez nadgodzin, bez kombinowania w zależności od miesiąca. Szanujesz lidera-lider szanuje Ciebie. Rzadko wyrabiam target, ale się staram i nie mam problemów. Ciężkie bazy klientów. I to jedyny problem ,który dziś widzę. Początkiem miesiąca zawsze zastanawiam się jaka tym razem bęðzie wypłata (mało sympatyczne). Dodam, że nie jestem z branży, przez 10 lat zajmowałam się czymś całkowice nie spokrewnionym. Podsumowując mi się podoba, wiadomo nie wszystko. W poprzedniej pracy była odpowiedzialność, napięta atmosfera, słabe zarobki i wieczne nadgodziny,aby wyjść z 3000zł nie było mnie nigdy w domu. W końcu po tyyylu latach mogę zacząć studia itd. Warto spróbować, jednak mieć na uwadze, że trzeba dzwonić i się nie poddawać.

byłypracownik
@obecny pracownik 06.08.2018 19:28

Cześć, nie wiem gdzie Ty pracujesz i co sprzedajesz, ale główne działy generujące przychód firmy to sprzedaż i tzw. utrzymanie klienta. Tam zawsze jest obowiązek pracy w sobotę. Nawet liderzy mają dyżury w wolne dni. Praca na dwie zmiany. Druga zamiana siedzi do 22:00. Jesteś chyba bardzo młody i to Twoja pierwsza praca, ale z czasem zobaczysz, że to doświadczenie nic Ci nie da. Co do zarobków to można tyle zarobić pracując w normalnych godzinach i mieć naprawdę wolne soboty. Będąc na działalności gospodarczej ponosisz inne koszty podatkowe, a tych będzie przybywało, więc w kieszeni zostanie Ci coraz mniej z wypłaty. Atmosfera tam panująca to w wielu przypadkach dziecinada, ale również fałsz i obłuda. Dobrze wiesz, że aby zarobić to Ty oraz lider musi nieźle kombinować. Były przypadki, że za to właśnie podziękowano pracownikowi. Mówisz o studiach, ale w weekendy i do tego nic Ci nie dadzą w tej firmie. Tutaj ludzie mają ukończone jakieś dziwne, przypadkowe uczelnie i kierunki. Liczą się układy. Z doświadczeniem na "słuchawce" i nawet jakimś tam studiami będziesz miał pewna pracę w konkurencji UPC, ale czy to jest szczyt marzeń?

Stud.Kasssza

Ja byłam zadowolona z pracy w UPC, fajni ludzie, amtmosfera, a ze jestem młoda osoba, która nie miała wcześniej jakiegoś doświadczenia dużego, nabrałam go właśnie w UPC. Kasa jak dla studentki mega dobra, nigdzie za barem, czy w sklepie tyle nie zarobisz. Pracowałabym nadal, ale musiałam wyjechać z Katowic. Ja polecam

Nick
@Stud.Kasssza 05.05.2018 16:02

Mówiąc, że kasa jak dla studentki mega dobra, więc masz na myśli kwotę min 2500 zł? Pozdrawiam.

Nigdy
@Nick 23.05.2018 23:16

Doswiadczenie w branzy 8 lat. Pracowalem w kilku firmach dla porownania upc jeden miesiac dwa i pol K najgorszy system motywacyjny z wszystkich Op. Konkurencja jeden miesiac 5-6 k minimum ktos chce wiecej info odpowiem.

tak chce
@Nigdy 10.06.2018 13:48

tak chcę więcej info. W której firmie lesze zarobki? gdzie CV składać? i jaki mają ten system motywacyjny?

Przepraszamalemuszę

Pracowałam w tej firmie i uważam to za stracony czas. Dzisiaj rozmawiałam ze znajomą i to co mi powiedziała to już sięga dna. UPC zamierza dzwonić do byłych pracowników i proponować im powrót do pracy. LOL. To świadczy , iż nie mają nic do zaoferowania, co jest typowe dla korporacji. Wśród byłych pracowników było wielu o odmiennych orientacjach i spojrzeniu na świat. Nie rozumie dokąd ta firma zmierza. Wcześniej płacono 300 zł za zwerbowanie znajomego, jeżeli przepracował minimum trzy miesiące. Chyba nie znaleźli naiwnych wśród pracowników, którzy by swoim znajomym zrobili taką krzywdę. Omijajcie UPC z daleka...

polsbkiesnkporlo

odwołuję swoją wcześniejszą opinię

polsbkiesnkporlo

Najgorzej jest w grupie bardzo wysokiej i szczupłej pani, ma swoich ukochanych pupilków którym daje kontakty do klientów zainteresowanych kupnem dekodera. A ty jak będziesz miał pecha i cię nie polubi to musisz zdzierać zęby na telefonie. Nie wierzcie także w mega super atmosferę w tej firmie. Co niektórzy wzięli sprzedaż pod swoją działalność a po miesiącu odeszli bo nie było czego sprzedawać. Klienci narzekają na wieczne awarie, można usłyszeć klientów którzy od ponad miesiąca nie mają dostępu do "super" pakiet UPC.

michał

minusy: brak stabilności finansowej, ciągłe zmiany w firmie oraz rodzaj zatrudnienia plusy: atmosfera, ludzie oraz pieniądze dla mnie praca tu to najlepsze doswiadczenie w zyciu

Bylamtam
@michał 06.07.2018 13:31

Zgadzam się z Tobą. Praca w tej firmie to fajne doświadczenie, niedawno tam pracowałam, ale zwolniłam się bo nie była to stabilna praca ja potrzebuje takiej, ale zarobki możliwe do wyrobienia ro plus duży, kilka tysi może wpaść jak dobrze Ci pójdzie - tak niektórzy dostawali. Szczególnie ludzie są fajni

Nicky

Jak jest w d2d ? Warto probowac?

Ilona

@SCYTHE Co masz przez to na myśli? W jaki sposób przejawia się ten brak szacunku względem pracowników? Jeśli ktoś jeszcze pracuje albo pracował w firmie upc i zechciałby coś o tym napisać, to bardzo serdecznie do tego zachęcam. Wasze uwagi mogą posłużyć innym użytkownikom forum.

anonymous
@Ilona 01.07.2018 13:37

pracowałem dla UPC, ale mój dział został zlikwidowany (przejeła go firma zewnętrzna), a ja zostałem bez pracy. To jeszcze bym zniósł, ale w sytuacji kiedy starałem się o inne stanowisko (że mój dział zostanie oddany firmie podwykonawczej zanosiło się od dłuższego czasu) gdzie moje doświadczenie było jak najbardziej odpowiednie firma mnie zwalnia a na to stanowisko zatrudnienia człowieka z ulicy.

SCYTHE

Pracowników mają gdzieś, słupki muszą się zgadzać.

Ilona

@Pomocny możesz rozwinąć swoją myśl? Jak widzisz - potencjalni pracownicy upc nie wiedzą, dlaczego odradzasz prace w tym miejscu. Na jakim stanowisku pracowałeś, jak wygląda Twoje doświadczenie w pracy właśnie na tym stanowisku? Wszystkie konkrety pozwolą zrozumieć, co dokładnie miałeś na myśli.

Coijak

Cześć, Może ktoś się wypowiedzieć jak obecnie wygląda praca w dziale obsługi klienta? Jak to jest z tymi umowami? Jakie są zarobki? Jak jest układany grafik?

Pomocny
@Coijak 14.05.2018 13:46

Daruj sobie puki co pracę w tym miejscu .

Coijak
@Pomocny 14.05.2018 14:25

Dlaczego? Możesz uzasadnić?

Adam D2D

Cześć, Ode mnie parę słów. PRAWDY... Pracuję już ponad 2,5 roku. Minusy takie, że wiadomo korporacja i czasami coś długo przechodzi, ale zawsze tak jest w takich firmach. Każdy PH ma swojego Lidera który ułatwia nam pracę. Więc obowiązkiem jest pozyskiwanie klientów. Jeśli chodzi o to co firma oferuje to- dobre prowizje (wiem bo pracowałem wcześniej w innych firmach tele...), atmosfera zespołów jest dobra, są PH pracujący 10 lat i PH którzy zaczynają. Z fajnych rzeczy: mam darmową kartę multisport, prywatną opiekę medyczną i pakiet UPC, do tego ubezpieczenie od wypadków. Ogólnie polecam, praca dla wyjadaczy D2D którzy działają już kilka/naście lat i chcą wyrobić pięciocyfrówkę jak i dla młodych bez doświadczenia którym zależy na zdobyciu umiejętności, stabilności i fajnej atmosferze, a zarobią też nie mało jeśli się przyłożą :)

Komar
@Adam D2D 07.06.2017 11:07

Ale frajer...Nie wierzcie.

Elka
@Adam D2D 07.06.2017 11:07

Adam pracowników szuka... bzdury piszesz, po 10 lat to w tej firmie nikt nie pracuje, po dwóch latach idzie zwariować, a co mowa o 10 :)

Patryczek
@Adam D2D 07.06.2017 11:07

Widzę że szefostwo samo zaczyna pisać tu pozytywne komentarze - prawda jest taka że firma zostanie sprzedana bo ledwo przedzie ! Kula śniegowa nabiera napędu i toczy się coraz szybciej - po kolej zabierane jest coraz więcej pracownikom ! Szczerze odradzam

Dziejesie

W końcu Liberty doszło do porozumienia z Vodafone i sprzedali im oddziały UPC w Rumunii, Niemczech, Czechach i na Węgrzech. Firma jest dumna z faktu udanej transakcji. Teraz czas przygotować polski oddział do sprzedaży. Podnieśli targety, obniżają koszty dzięki zamianom w regulaminie wynagradzania. Ciekawe kiedy nastąpi fakt sprzedaży: w tym czy przyszłym roku. Zero perspektyw.

JaNaiwna

W firmie przyznali nam nagrody roczne... Wypada powiedzieć jak za klasyką kina - Kiler / Kasia Figura "Och*ś? Co ja sobie za to kupię? Waciki?"

bolojank

Szukam kontaktu do instalatorów UPC w okolicach Siemianowic. Potrzebuje pomocy w polozeniu instalacji w mieszkaniu.

maper2
@bolojank 05.01.2018 20:45

znalazłeś ? jak nie służę pomocą

Zostaw opinię o Upc - Katowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Upc