Albert Heijn
3 153 6 1

Opinie o Albert Heijn

Ttka

Masakra - jak widzę co tu ludzie piszą, Ja jako 22letni facet mogę powiedzieć, że to była najlżejszy praca jaka miałem (nie nienpracowalem na budowie etc.) Ta śmieszna norma 6h to nie jest żaden problem... magazyn jet zadbaby i warunki pracy są naprawdę zajebistego fajna atmosfera zawsze móżna z kimś pogadać w gangu, w geldermalsen jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie słuchajcie tych idiotów którzy piszą np. Ze praca jest ciężka bo skrzynki z piwa trzeba dawać nad głowę. ... bo zamienie jest zrobione tak ze zaczynasz od najcięższych rzeczy tak więc. Piwo idzie na sam dół bo jest na początku zamówienia. ...

twojpan
@Ttka 25.09.2016 12:13

to pracuj pajacu (usunięte przez administratora) za 250 (usunięte przez administratora) ci w (usunięte przez administratora) ;)

tymcirymci
@twojpan 04.01.2019 14:22

to jak Ty tam po 250 euro zarabiales to masz pewnie z 19 lat hehe, kiedy masz powyżej 22, tygodniowki wygladaja znacznie lepiej

Kiol

Pracował ktoś w ah De meern ?

D.
@Kiol 11.01.2019 21:52

Tak, pracowalam tam ponad rok. Moge ze spokojem powiedziec, ze jest to jeden z lepszych albertow. Bardzo fajni ludzie, atmosfera w pracy elegencka. Co do samej pracy to nie jest zle. Norma 420 - popki - 390 - dniowki. Jest do zrobienia, jesli tylko sie chce. Zawsze norme mialam, choc duzo rozmawialam. Na Koel minimalnie wiecej godzin niz na HB. Nie wiem jak sytuacja wyglada teraz. We wrzesniu Adecco przegralo przetarg i podarzylam za Adecco do innego AH. Wiele osob ze starej gwardii nadal tam pracuje, wiec przypuszczam, ze duzo sie nie zmienilo. Pozdrawiam, D.

Paweł

Witam, co sądzicie o pracy w AH w Rotterdamie?

Domi
@Paweł 11.01.2019 16:51

(usunięte przez administratora)350produktow w ciągu godziny musisz włożyć do wózka bo inaczej Cię po 5 tyg zwolnią. To wychodzi 5-6 artykułów na minutę.

pracownik AH Rotterdam
@Domi 15.01.2019 14:34

Nikogo nie zwalniają po 5 ani nawet po 10 tygodniach , nawet jeśli nie robisz normy , a tak w ogóle to norma jest 400 a nie 350 , ewentualnie zaproponują ci inny dział , np.diepvries lub inne prace , widać że wylewasz tu swoje złości bo cię zwolnili za chorobowe albo co innego , tu pełno takich co po wypłacie zieka mają itp . szkoda pisać .

Nana
@pracownik AH Rotterdam 23.01.2019 17:08

Chyba nie wiesz co piszesz, albo zapierdzielasz tak, że pot po (usunięte przez administratora) Ci się leje, bo dajesz się wykorzystywać. Jak ja pracowałam, norma była 420... I tak, zwalniają jak normy nie wyrabiasz (bo mnie w taki sposób zwolniono) . A norma jest kosmiczna, jak dla mnie.

Nana
@pracownik AH Rotterdam 23.01.2019 17:08

Chyba nie wiesz co piszesz, albo zapierdzielasz tak, że pot po dupie Ci się leje, bo dajesz się wykorzystywać. Jak ja pracowałam, norma była 420... I tak, zwalniają jak normy nie wyrabiasz (bo mnie w taki sposób zwolniono) . A norma jest kosmiczna, jak dla mnie. Odradzam wszystkim prace w Albercie w Rotterdamie.

mike

AH przez otto fajnie, stawki w porzadku i mozna faktycznie niezle zarobic. kilka miesiecy tak pracuje i polecam

kosmos

"Super, że znasz firmę Albert Heijn - podziel się swoją opinią z innymi użytkownikami!" ..chyba jak robię zakupy na chomiku xD .. jak ktoś lubi na paliwie rakietowym pracować, wysłuchując zbędnych komentarzy przełożonych - deliciouse :) ..tylko krzyża na plecy nie dają o.O ..tylko ocet

Karagula

Jadę 8 lutego do Eindohven praca Order picker czy ktoś był/jest może coś powiedzieć na temat pracy warunków?

bibo

dla mnie ok praca. z otto jechalem tam do gelder i dobrze bylo

Domi

Albert heijn online Rotterdam nie polecam jest straszny mobbing. Dra pyska na ludzi masz skrócone pauzy wprowadzają nie prawdziwe dane do systemu żeby pozbyć się pracownika który nie da sobą pomiatać. Nie wypłacają wszystkich pieniędzy każdy odcinek wypłaty trzeba pilnować jak i na korektę nie ma co liczyć ( proszę się o nią od miesiąca ) nie polecam Moje sugestie dla Albert Heijn: Dno Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zlikwidować osoby które stosują mobbing wobec pracownika otto

pracownik AH online
@Domi 15.01.2019 14:22

Pracuję w AH online przez Otto w Rotterdamie i z niczym takim się nie spotkałem , wypłaty są zawsze na czas i jeśli nie masz wiekówki to jest spoko kasa bo około 400 € za 5 dni a jak przepracujesz 6 dni to około 500 € na czysto po odliczeniu mieszkania , na konto bankowe . Pozdrawiam

Botson
@pracownik AH online 22.01.2019 15:48

Witam serdecznie, pracujesz tam nadal? liczba godzin tygodniowo się zgada, jest spora? moglibyśmy porozmawiać pm ?

wp66

Pracuję w AH online Rotterdam z Otto i jest ok , co prawda normy są ciężkie do ogarnięcia ale jest czas na to i przede wszystkim płacą bardzo dobrze i na czas , jeśli chodzi o Tempo Team to raczej nie polecam , słyszę po pracy od ludzi z Tempo że co chwilę coś im się nie zgadza z wypłatą itp.

gogol

bylem w labercie w geldermalsen za posrednictwem agencji (otto) i tam ogarniete wszystko elegancko z robota i kwaterunkiem

Jony

Albert Heijn online Eindhoven: jedna z lepszych prac w Holandii na start dla Polaka. Godziny są... Wypłaty w granicach 320-400 euro na czysto w tydzień. Ludzie niżej tu głupoty piszą. Kolesiostwo, lizanie du.py dla team liderów? A w Polsce w zakładach pracy jest inaczej? Czerwoni są naprawdę bardzo w porządku, normalni, mili ludzie z ludzkim podejściem do innych. Po pierwsze to z 60 % Polaków co przyjeżdża do Holandii to patola. Pijaki, ćpuny i dziwne odchyły. Tacy w Albercie szybko wylatują na szczęście. Praca jest różna w zależności jaki dział. Ogólnie złego słowa powiedzieć nie mogę.

R
Zweryfikowany użytkownik
@Jony 05.01.2019 06:03

Jony Polecasz prace w AH w Eindhowen bo właśnie się tam wybieram?

alik

AH z otto spoko

Hepi

Witam opinie o Ah Tilburg bym prosił jakie wypłaty wiekówka 22-23l jak godziny norma ile godzin do wyrobienie?.

olo

bardzo spoko. bylem w geldermalesen z otto i spoko bylo bardzo

Przester

Siema, zastanawiam sie nad wyjazdem do AH w Almere przez otto, powie mi ktoś jak z siankiem na wiekówce 20lat, i jak z godzinkami w ciągu tygodnia ?

kris
@Przester 26.11.2018 11:23

Zastanów się nad tym moja dziewczyna dopiero zakończyła tam pracę,jeden wielki (usunięte przez administratora),a jak nie masz tam znajomości to 5 tygodniach szukaj pracy.

Kicix
@Przester 26.11.2018 11:23

Hej, szczerze ? Praca nie męczy, normę da się wyrobić na spokojnie - jeśli o mnie chodzi to normę zaczęłam wyrabiać doperio po miesiącu , ale jeśli chodzi o wiekowke , to nie polecam akurat tego biura :) Nie widziałam żeby kogoś wyrzucili bez przyczyny :) Pozdawiam cieplutko wszystkich ☺️

Wojtek

AH Online EIndhoven sprecyzuje szybko i na temat...Lizanie (usunięte przez administratora) powtarzam układy układy i jeszcze raz układy a reszta niewolnicy normy często zmieniającej się bo jak to bywa w życiu naszych pseudo koordynatorow jak w rzucił się słabo układa to norma rośnie...Potwierdzone info....nie jechać nie zniżać się do poziomu czerwonych...za to zarząd Otto na plus...E&A do wyleczenia mam nadzieje tam gdzie nie ma kamer Pozdrawiam

Piotrek

Witam ostrzegam przed podjęciem pracy w AH online Eindhoven...zarząd E&A na poziomie podstawowej szkoły Mówię tu o dwóch panach teamleaderach pan M i Pan A... Kubą jest spoko a reszta do zobaczenia na żywo czego nie życzę jeżeli kogoś podnieca 250 Euro za 40 godzin to śmiało jechać ale żeby tam zarobić to się niestety nie da....ogólnie tego się nie da opisać słowami jednym słowem (usunięte przez administratora) na kółkach....

Daltrie, Lukasz

Siema siemanko, ogolnie co to AH Pijnacker - pracowalem tam ok 8 miechow na VERS (zimna hala) norma dość duża co było widać ze sporo osob nie dawalo rady zwlaszcza kobiety. Dwa zaczynalem tam prace przez Randstad po czym na magazyn wjeebalo sie OTTO i wszystko sie zmienilo. Pieniazki mniejsze zero kontaktu z biurem i zero pomocy czy cos np; 8 tygodni m igdzies zajelo dopieeerdalanie sie zeby mi ciepelko w pokoju ogarneli. A ja chcialbym sie zapytac na temat pracy w AH - Eindhoven czy to tylko online czy tez normalnie jak Pijnacker czy Gelde. Pozdrawiam cieplutko.

Ona
@Daltrie, Lukasz 05.03.2018 17:43

W Eindhoven jest online Pracowalam tam i "otwieralam" ten magazyn haha wisze tam teraz na zdjęciach :P

Ninja
@Ona 15.03.2018 01:02

Witam i jak tam jest w tym Ah online w Eindhoven? Jak z godz itd?

D44
@Daltrie, Lukasz 05.03.2018 17:43

Podpinam się do pytania : jak dokłanie jest w Eindhoven ??

A
@D44 08.10.2018 19:17

Tam jest super

Gość

Mam ofertę pracy do AH w Rotterdamie , niech ktos napisze czy warto , bo z tego co tu piszą wszystko zależy od lokalizacji . Pozdrawiam

Dv

Nie polecam na dłuższą metę. Mogą wykończyć człowieka. Normy z kosmosu, plusem są wypłaty, pod warunkiem ilości godzin Moje sugestie dla Albert Heijn: Myślcie o ludziach nie o pieniądzach

katarina1921

Opinie o ah onlinre almere ? :)

kris
@katarina1921 16.10.2018 11:44

Jak znasz sołtysa to będziesz pracować.

kris

W Albert Heijn Almere liczy się kolesiostwo reszta to mięso armatnie.Zasada prosta masz plecy pracujesz nie to po 5 tygodniach wypad,nawet jak robisz normę to i tak mają to w (usunięte przez administratora) licza się tylko znajomosci a biuro OTTO przymyka na to oczy.

neks

bylem w geldermalsen w AH i tam super wsyzstko ogarnięte

Starszy85

Witam, nie polecam zakwaterowanie 91 Jurkow na campingu gdzie w lato jest tak goraco ze nie mozna spac a w zime zimne + grzyb. Po przyjezdzie w parach panie na Xpo czy Albercie rozdzielaja pary lub grupy aby miec wieksza kontrole nad pracownikami i zapobiegac niewygodnym opiniom zbiorowa i pozwa. Nie da sie nic zalatwic a jak juz jedziesz maja Cie w garsci w Polsce masowka ludzi do pracy tekruterzy obiecuja wszystko jak leci zebys wyjechal bo maja z Ciebie prowizje. Na miejscu osoby co dostaly sie sa panami swiata albo robisz po ich albo droga wolna z lasu do sklepu 1,5h w jedna strone. Bez samochodu na 100 % nie jedz bo bedziez plakal. Nigdy wiecej do Holandii jeszcze poczytsjcie sobie o cpunach na bungalach W Oss czy Antherpi co ostatnio sie nozowali. Moje sugestie dla Albert Heijn: Kontrole dla Otto i pracownik ochrony z numerem telefonu rozmawiajacy po ang lub Polsku lub cichy pracownik zatrudniajacy sie w Otto Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Cichy oracownik zatrudniajacy sie przez agencje i probujacy zalatwic jakas sprawe lub pracujacy przez agencje mieszkajacy na lokacji

Krzysiek

Mało dni pracy.... Tyle wystarczy ludzie uciekają stamtąd bo są oszukiwani,brak pieniędzy na przeżycie skoro 90€ idzie na mieszkanie a 15€ ubezpieczenie tygodniowo... Za 60 euro masz przeżyć do kolejnej wypłaty z wiekówką i bez i tak sie nie zarobi i tyle w temacie nie pakujcie sie tam... Lubię atmosferę w Albert Heijn za: Dobra atmosfera :)

Dorota

Witam, może ktoś wie jak wygląda praca w rotterdamie w Albercie Heijn? Jak z godzinami? I jak agencja tempo team/ randstad?

Gurtas
@Dorota 04.10.2018 11:48

(usunięte przez administratora). A broń cię panie Boże nie zrobić normy... Zresztą i tak będą chcieli od ciebie znacznie więcej niż jesteś w stanie zrobić. Cotygodniowe spotkania z koordynatorem oraz szefem zmiany żeby cię"zmotywować" do szybszego pracownia. Wytrzymałem tam 5 tygodni i rzuciłem badgem zwalniając się w oscentacyjny sposób czym dałem się im zapamiętać. Podsumowując jeśli nie robisz tyle ile oni by chcieli najpierw rozmawiają później dają jakieś dziwne ultimatum a następnie straszą zwolnieniem... Robią wszystko żeby złamać pracownika taka jest ich taktyka. Jeśli się wkurzę to ujawnię swoję imię i nazwisko i poczekam aż mi wytoczą sprawę wtedy się wszyscy dowiedza co wyczynia (usunięte przez administratora)

małab
@Gurtas 07.10.2018 01:07

Nie wiem kiedy w Albercie pracowałeś, ale normy od dawna nie wiszą na ścianie :|d

J
@małab 08.10.2018 19:55

Rzeczywiscie, są drukowane i noszone przez naganiaczy, wcześniej odpowiednio korygowane w celu żebyś przypadkiem zbyt dobrze nie wypadł na tle innych.

J
@J 10.10.2018 05:14

Warto zauważyć szczegół i pomyśleć jeszcze o tym dlaczego nie spotkacie holendra pracującego z Tobą na normach takich jakie wymagają od Polaków. Na rededit również Holendrzy dyskutują na ten temat.

Nick
@Gurtas 07.10.2018 01:07

Jak się nie ogarnia w pracy to się tak kończy, zrobić normę to nie wyczyn xD

jędrzej

Jak jest teraz w AH w miejscowosci Utrecht? TO jest chyba AH online, wiec generalnie czym sie rozni od takiego zwyklego? Jezdzi sie na wozku BT, czy jakos inaczej :)? I jak z godzinami? Wiem, ze rektrutuje tam i Addeco i Unique. Z gory bardzo dziekuje :):)

On

Wybiera się ktoś w najbliższym czasie do AH w Geldermalsen? Jak warunki jak ktos tam jest?

Lola
@On 26.10.2018 11:48

Warunki spoko tylko biuro i koordynatorzy to tragedia ;/ jedni dostają urlopy co miesiąc a inni po roku mają problemy z dostaniem tygodnia ???? Lokacje zależy na jakie trafisz bo ciezko trafić z gustem i postawą ludzi.

Remko

Kiedyś było dobrze, pod wzglądem zarobku i jakości pracy . Teraz tylko norma i do przodu . Nie wspomnę o fałszowaniu adresów zamieszkania, po to tylko żeby jak najmniej zwrócić za dojazdy. Moje sugestie dla Albert Heijn: Ah jako pracodawca powinien interweniować w to co się dzieje ludziom na ich zakładzie. Bo zadowolony pracownik to wydajny pracownik. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Ah powinien mieć większy wpływ na to co robią bióra z ludźmi.

Herwa

Siema, powiem mi ktoś jak wąchają się zarobki tygodniowe w Geldermalsen w AH osób w wieku 20-21 lat ? Z góry dzięki

Zostaw opinię o Albert Heijn - Netherlands

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albert Heijn