Ryszard Motak Consulting Kredyt

Adres: Żelazna 69 lok. 23, 00-871 Warszawa

NIP: 5271377498 REGON: 015794729

Ryszard Motak Consulting Kredyt
0 0 6 1

Opinie o Ryszard Motak Consulting Kredyt

Ja

Czy na to kąto wysyłaliście pieniadze 731140 2004 0000 3502 7841 1502?

And

Witam ja tez przeslalem prowizje 199 i dostalem informacje ze niby kredyt jest wyslany a niedotarl co teraz? Wyslalem pieniadze na konto Marka Stojek.

Erwin

Mi mija dzisiaj 14 dzień,i również na maile nie odpisuja.

Ja

Tak samo wyśle papiery i potwierdzenie z banku a komu to jak coś .... Mój meil ewelinabodurka@wp

Magda1963

Mam Pytanie. Czy ktoś z Państwa otrzymał pożyczkę??? I czy też wysłaliście prowizję. Mam mały mentlik co do prowizji to rozumiem dużo firm które pośredniczą biorą prowizję. Ale czy otrzymaliście pożyczkę??? Jak długo czekaliście???

Joanna
@Magda1963 14.02.2019 10:13

Nikt pożyczki nie otrzymał, z jedną z nas skontaktował się Pani której NIP firmowy jest wykorzystywany przez nich. Sprawa jest już zgłoszona na policję.

Magda2112
@Joanna 14.02.2019 11:53

To dobrze niech sie nimi zajma moge podeslac swoje dokumenty

Magda1963

Poproszę o kontakt na email jwisniewska198429@gmail.com co muszę zrobić??? Gdzie się udać??? 200zł to dla mnie dużo.

Joanna

Drodzy Państwo, dowiedziałam się że najlepiej zgłosić do prokuratury podejrzenie o wyłudzenie, będzie najszybsza reakcja organów ścigania. Wystarczy że jedno z nas uda się do prokuratury z kompletem swoich dokumentów potwierdzających zdarzenie i krótkim opisem sytuacji, część z Państwa ma moje namiary a ja wyrażam zgody na udostępnienie prokuraturze możliwości kontaktu ze mną i prześlę im komplet swoich dokumentów.

Ja
@Joanna 13.02.2019 18:26

Można namiary do pani ewelinabodurka@wp.pl

Mała

Gdzie sie dowiedziała ze to oszukana firma

Mała

Nikt nie dostał!!!!! (usunięte przez administratora)

Magda2112
@Mała 13.02.2019 13:30

No wlasnie nikt teraz zalozylam nowe konto i dostalalm decyzje od innej firmy.weszlam na strone byl tam numer napisalam i okazalo sie ze (usunięte przez administratora) wykorzystuja dane firmy sprawa na policji.co dalej nie wiem ale zamierzam odzyskac swoja kase

Nieznajoma

Dostał ktoś przelew ?

Mała

Mi przyznano 10000 tyś i zero dzewu d nich

Administrator

Czy ktoś z Was będzie chciał się podzielić swoim doświadczeniem? Nadal nie widać zbyt wielu wieści o firmie Ryszard Motak Consulting Kredyt w miejscowości Warszawa.

Magda2112
@Administrator 06.02.2019 07:00

Jsk nie widac

Joanna
@Administrator 06.02.2019 07:00

Cały czas się dzielimy, proszę poczytać wszyscy jesteśmy przez nich(usunięte przez administratora)Cóż Pan nam teraz poradzi ?

Magda2112

Tez mi sie wydaje ze to odxustwo.zero odpowiedzi

Beata

Ja dostałam maila 31.01 że dostanę pozyczke mam tylko wysłać zgodę numer konta i wpłacić prowizję i pozyczke dostanę od 24 godzin do 14 dni do dnia dzisiejszego nie mam od nich zadnej odpowiedzi

Mała

Dostał ktoś kredyt?

Magda2112
@Mała 11.02.2019 09:16

A kiedy pani la wniosek bo ja 7

Wikusia
@Magda2112 12.02.2019 12:25

Mam tą sama sytuacje tylko ze dziś nie dawno wplaciłam prowizje :/.. Ostanie pieniądze na koncie przez szanowynych państwa nie mam dla dziecka na mleko.

Magda2112
@Wikusia 12.02.2019 13:31

No ja tez ostatnie wplacilam

Mała

Proszę o odpowiedz czy ktoß otrzymał kredyt?

crw

czy ktos otrzymał kasę od nich?

crv
@crw 08.02.2019 18:54

Czy nadal nie ma odzewu o pożyczce ?

crv
@crw 08.02.2019 18:54

Czy nadal nie ma odzewu o pożyczce ?

Mała

Witam wpłaciłam kase 199zł i zero odzewu o porzydce

Mała

Witam wpłaciłam kase 199zł i zero odzewu o porzydce

Mc

Trzy wiadomości i trzy osoby i trzy różne numery konta

Zostaw opinię o Ryszard Motak Consulting Kredyt - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ryszard Motak Consulting Kredyt