Strega Firma Handlowo Usługowa Jakub Pawłowicz

Adres: 13, 99-300 Kotliska

NIP: 7292481500 REGON: 100068236

Strega Firma Handlowo Usługowa Jakub Pawłowicz
1 2 6 1

Opinie o Strega Firma Handlowo Usługowa Jakub Pawłowicz

Sprawiedliwy

Oszustwo nie daja tabletow i wciskaja a potem nie mozna oddac!!!!!

Henryk

Super tablet dostałem ! ALe biały zamiast czarnego.....

Maria
@Henryk 14.12.2018 16:20

Dostales? To podaj maila do siebie i udowodnij żeś nie jest podstawiony

Dominika
@Maria 27.01.2019 22:04

Wielkie oszustwo!!!! Bylismy kiedys z malzonkiem na spotkaniu w gdansku i tez tabletow nie bylo!!!! A ich niby wielka szefowa Marta T. smiala sie w twarz z klientow

Maria p
@Dominika 29.01.2019 11:07

20 grudnia 18r byłam na pokazie w Łodzi i nie dostałam tabletu. W zastępstwie nie wzięłam nawigacji w języku angielskim. Mieli do mnie zadzwonić i dostarczyć tablet. Do dzisiaj ani telefonu ani tabletu. Bardzo brzydko i nieprofesjonalnie. Maria

Maria

(usunięte przez administratora) a ci pisza ze kurierem dostali tablety to podstawione osoby.bo jaki jest sens w tym by nie dawać jak obiecują tabletu na spotkaniu tylko wysyłać kurirem pozbawione jakimkolwiek logiki .Ja zamiast tabletu dostalam tani powebank i tandetna nawigację samochodowa

Oszukana

Szanowni Państwo chyba piszemy tu o niewłaściwej firmie. Wszyscy piszą o firmie strega sp. z o.o. z Torunia. A tu wystawiamy opinie firmie straga FHU z Kutna. Chyba zaszła pomyłka. Ktoś to sprawdził? Nie mniej wszystkie komentarze dotyczą firmy z Torunia, która organizuje pokazy drogich towarów: maty masujące, garnki, odkurzacze piorace, multicookery itp.

Byly klient
@Oszukana 24.01.2019 16:09

Polecam fundacje Daje Siebie. Pomagaja odstawic od kazdej garnkowej umowy. Zawsze mozna odstapic od umowy i trzeba o tym pamietac!!! Nie dajcie sie mamic ze to niby sprzet medyczny i ze nie przyjma zwrotu!!!! Bo i tak w ciagu 14 dni od zakupu musza przyjac. Przez telefon mi jakis PAN mowil ze to sprzet medyczny i ze musze zaplacic 6500 albo beda ze mnie windykowac.... Po 1 zadzwonilem do fundacji Daje Siebie i poszedlem na policje bo nie chcieli mi oddac 8500 zlotych!!!!! Nie bojcie sie!!!! Idzcie od razu na policje!!!!

Zolza

Witam czy ktoś idzie dziś na takie spotkanie w Katowicach na godz 14:00??? Dawać znać czy odbyła się prezentacja...

Hryja
@Zolza 12.01.2019 12:32

Tak i wciskali jak zawsze!!!!! Pamietajcie ze zawsze od umowy na garczki mozna odstapic

Oszukana
@Hryja 14.01.2019 09:00

Sprawa nie wyglada tak prosto, ponieważ nie odbierają pisma w którym jest odstąpienie od umowy, nie zwracają pieniędzy. Trzeba sadzić się samemu. Wiec uczulam wszystkich. Nic nie kupujcie, nie przyjmujcie żadnych wygranych itp.

Łodzianka

Byłam na pokazie 26.09 czekam na tablety. Jak niie przyjdą to trzeba rozpętać medialną akcję żeby ukrócić tego typu działalność. Łodzianka

Lycha
@Łodzianka 27.09.2018 22:03

Bardzo chetnie sie przylacze i nie spoczne aby ten proceder naglosnic.Bylam dzien pozniej i tak samo sie rozczarowalam

Klarysa
@Lycha 28.09.2018 15:55

Dołączam do ukrucenia tego procederu!!!

Łodzianka
@Lycha 28.09.2018 15:55

Ja byłam 13.12 i też nie dali tabletu będzie akcja to się przyłączam

Maverick

Co tu dużo pisać (usunięte przez administratora)i tyle w temacie.

Anawa

Zawsze odmawiam, ale tym razem skusił mnie tablet. Oczywiście wyszłam z bez ! Wyleczyłam się na zawsze z chęci posiadania nie tylko tableta!

zick

Natrętni naciągacze. Moje sugestie dla Strega Firma Handlowo Usługowa Jakub Pawłowicz: Odwalcie się.

Michal

To zla firma, nie ta firma strega!! To jakis koles ktry remony robi

Zszokowana

Nabieranie ludzi (usunięte przez administratora) Zwabiają ludzi na pokazy obiecują prezenty tablety gwarantowane za przybycie ,akurat chyba ze zrobisz zakupy za kilka tysiecy robia lipne losowanie nagrod co do czego to masz za nie placic !! Debile i żal mi tylko tych wszystkich biednych chorych ludzi co dali sie nabrac...niestety taki świat zawsze ktoś będzie bazować na ludzkiej krzywdzie tak jak robią to oni

Barbara
@Zszokowana 27.08.2018 00:27

Dziwne, ja byłam na prezentacji i wszystko było dobrze. Prezentacja była w Łodzi w hotelu Borowieckim w tym miesiącu. Produkty mają swoją wartość ale tak to jest z ekskluzywnymi produktami. Pan prowadzący wraz ze swoimi pracownikami bardzo życzliwy. Polecam Barbara.

anonymous
@Barbara 29.08.2018 23:06

Szok. Jak może pani polecać ? Byłam dzisiaj. Obiecali tablety ale nie dali. W ogóle nic nie dali. Zciema, że dostarczą na adres domowy. Ostatni pokaz na którym byłam. Dorosłam i już nie dam się

Klarysa
@Barbara 29.08.2018 23:06

Chyba kobieto jesteś podstawiona!!!

Krystek 65

Też miałam zaproszenie na 28.09. do hotelu Citi w Krakowie ,ale po przeczytaniu opinii o firmie Strega nie pojechałam. I tak powinni zrobić wszyscy zaproszeni to może by się skończyły spotkania naciągaczy

Klarysa
@Krystek 65 30.09.2018 19:54

I bardzo dobrze że Pan nie pojechał!

Krzysztof

Z tego co widzę nie ja jeden zostałem naciągnięty na tableta. W piątek /07,09,/ telefon od przedstawiciela, zaproszenie do Rubina Łódź na sobotę /08,09./ obiecany tablet. Pojechałem a tam na początku wszystko ładnie, grzecznie po ok. godzinie zaczęło się naciąganie na artykuły z pokazu. Jak prowadzący zorientował się, że nie jest wielu chętnych a goście zaczęli domagać się obiecanych tabletów zaczął zachowywać się w sposób wysoce chamski.Zaprowadził do busa zachowując się w sposób jeszcze bardziej chamski i drwiący i pokazał, że tablety miały być a jakoś nie ma,ale on nie wie. Spisał adresy powiedział, że kurier przywiezie do domu.Po prostu zapraszają ludzi, tablety wcześniej sprzedają i tyle. Dla mnie to (usunięte przez administratora) nawet podany numer do biura jest nie prawdziwy. Czekam na 25 listopada p. Bartoszu J, i p.Emanuelu G .

Klarysa.
@Krzysztof 11.09.2018 10:48

Ja również czekam na ten termin.Następne spotkanie ma się odbyć w Łodzi w Hotelu Borowiecki na ul.Kasprzaka nie pamiętam nr.Pojadę tam przed spotkaniem i uprzedzę ludzi.Trzeba zakończyc ten proceder.Jeszcze sprawdzę ich rzekomy sklep w Łodzi na ul.Piłsudskiego 135.Jutro tam pojadę.

Klarysa
@Krzysztof 11.09.2018 10:48

Ja też tam się wybieram ale nie sama! Chyba że zmienią miejsce i czas "pokazu"!!!

tre

Słuchajcie, maga ważna sprawa! Pilnie potrzebuje numeru telefonu lub adresu email do kogoś od nich! Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc.

polllio
@tre 18.10.2018 15:52

podbijam!

Druzi
@tre 18.10.2018 15:52

796 959 291 taki mi dzisiaj podano z obietnicą tabletu do domu. Na pokazie się wyparli tabletu jako prezent, ale miny im trochę zrzedly gdy usłyszeli nagranie rozmowy zapraszajacej na pokaz ???????????? w której jest mowa o 10 calowym tablecie za przyjście na spotkącie. Co najlepsze takie tablety miały również dostać które na pokaz przyszły by razem ze mną. Zobaczymy co dalej

Elzbieta

Bardzo fajne spotkanie ktore trwa55 min. Dostaje sie maly tablet w kolorze bualy Lub czarnym wiec warto

belfero

W tą niedziele czyli 7 października przyszłem z żoną na pokaz. Uczestnicy pokazu mieli obiecane tablety. Już przy wejściu na salę ludzie wyzywali pracowników od oszustów. Na salę nie zostali wpuszczeni. Na pokazie były tylko 4 osoby choć pokaz był przygotowany na dużo więcej. Po pokazie nawet nie było mowy o obiecanych prezentach. Gdy zapytałem panią o prezenty od niechcenia wskazała kolegę który nawet nie myślał o wydawaniu w/w prezentów którymi miały być tablety. W końcu pan z łaski dał nam (2 osoby) kamery internetowe na odczepne. Myślę że tablet a kamerka to dwa różne urządzenia. Pani zapraszająca na pokaż mówiła że gwarantuje otrzymanie tableta. Pytałem panią na pokazie czy to ona do mnie dzwoniła zaparła się że to koleżanka. Dzięki takiemy postępowaniu nie dziwię się że przy wejściu ludzie wyzwali ekipe od oszustów. Czy to jest wizerunek Państwa firmy? Powinniście spalić się ze wstydu

Ewa
@belfero 09.10.2018 13:42

Ja otrzymałam tablet, co prawda zły kolor ale dostałam. Nie dizwie się że niektórzy nie dostali jak byli tacy niemili i tylko darli sie o tablety..

Zaproszony
@Ewa 23.10.2018 13:39

Na spotkaniu w Częstochowie też obiecali tablety i nic z tego nie było.Co prawda nik sie nie awanturował ale to świadczy o firmie że obiecanki cacanki. A Pani Ewa to chyba tylko osoba podstawina z firmy .

Nick

W najbliższy piątek 26.10 oraz sobotę 27.10 organizują spotkanie w Hotelu Kuźnia w Bydgoszczy. 11.00, 14.00. Jeśli ktoś chce przybyć i spotkać się z organizatorami, to ma możliwość.

Edel
@Nick 24.10.2018 15:21

Przeniesli spotkanie do hotelu obok focusa i jest na godzine 11 i 14 jakby co!!!!

Fundacja Daje Siebie

Nie będziemy wystawiać opinii o sprzedawanych przez firmę produktach. Nie oceniamy czy są dobre czy złe. Czy warto je kupić czy nie . Śmiało możemy jednak stwierdzić, że firma utrudnia zwrot towau zakupionego podczas pokazu/prezentacji. Jeśli i Ty – kupiłeś i chcesz oddać – a firma robi z tego problem … uniemożliwia , utrudnia, robi problemy… ZGŁOŚ SIEDO FUNDACJI DAJE SIEBIE – kompleksowo pomożemy Ci w rozwiązaniu problemu z odstąpieniem od umowy. KONSUMENCIE PAMIĘTAJ – masz prawa – MY JE ZNAMY – i stosujemy FUNDACJA DAJE SIEBIE(usunięte przez administratora)

anonim161@interia.pl

ja rowniez naiwna emerytka dalam nabic sie w butelke mnostwo obiecanek i do tej pory to trwa od 10 sierpnia plock,teraz juz nikt nie odbiera tel.bo jestem natretna ale nie odpuszcze bo ta moja naiwnosc kosztowala mnie 6900 i utrate zdrowia

ludzik

Opinie są o złej firmie!

Katarzyna

Przeciez to jedna wielka ściema !!! Moja Ciotka poszła na to spotkanie zwabiona tabletem. Którego w gruncie rzeczy nie dostałą - miał niby zostać wysłany pocztą. Bogu dzięki że w tym czasie ja wróciłam z zagranicy i podczas spotkania rodzinnego ciotka się "pochwaliła" wygraną na pokazie. Zamiast kilkudziesięciu tysięcy miała płacić ... zaledwie kilka. A to kilka tysięcy - to jej pół roczna emerytura !!!!! Nie było czasu na myślenie i trzeba było działać. Znalazłam fundację która pomaga ludziom oszukanym na pokazie. I pomogli. www.dajsiebie.com

Klarysa

Naciągacze!!!

Klarysa

Niestety ja dałam się wkręcić.Umowa bez nr. brak ścisłych informacji na temat warunków umowy.Brak iformacji ze strony prezenterów na temat odstąpienia od umowy.Mimo pism wysyłanych na adres firmy i odesłaniu sprzętu w postaci pasa barkowego otrzymóję telefony z szantażowaniem właśnie od P.Bartka.Rozpowszechniajcie opinie o procederze niech dowie się o tym jak najwięcej osób.Zgłaszam sprawę do Konfederacji Konsumentów i na Policję.Jeśli ktoś chce dołączyć do mnie zapraszam do kontaktu. Też jestem emerytką która dała się nabić w butelkę. Głupio mi za brak czujności.

Lycha

Bylam na pokazie 27 .09 z osoba towrzyszaca,niestety obiecanego tabletu nie bylo tylko tanie kamerki.Obiecal pan Bartek ze kurier dowiezie niestety to kolejne klamstwo.Szkoda ze mlodzi ludzie nie pracuja uczciwie tylko zajmuja sie oszukiwaniem i sprzedaza takich bubli za takie pieniadze.Napewno postaram sie by juz nikogo nie oszukali.(usunięte przez administratora)

anonymous

Byłam na pokazie w gdyni21wrzesnia opowiadanie garstce emerytów to wstyd po pokazie oczywiście nie było żadnych tabletów tylko kamerki wzięli adresy i.mieli przywieźć tabletyi dlaczego ta firma nie zajmie się policja grupa młodych ludzi wstyd

Dagmara

NIESTETY - ale moją mamę udało im się skutecznie namówić na zakup ich marnego sprzętu. Mama, nie chcąc sie "pochwalić" towarem schowała go na kilka dni do szafy. W końcu się przyznała, pokazała towar i umowę. Ręce mi opadły !!! Kilka tysięcy złotych za taki chłam - szok. Dzwoniłam do pana który podpisał z mamą umowę (numer był na umowie). Zapewniał że z umowy nie można zrezygnować bo sprzęt medyczny, bo w promocji, bo coś tam. Obiecał jednak, że postara się coś wymyślić. Jedyne co udało mu się zrobić to ... przeciągnąć nas w czasie. Minęły dwa tygodnie od daty zakupu. I niestety - ale wycofać się już nie można było. Potwierdził mi to rzecznik konsumenta i pracownicy fundacji która takie sprawy załatwia - "Fundacja Daj Siebie" Przestrzegam jednak każdego, rezygnujcie póki możecie i nie dajcie się zwieść przedstawicielom firmy. Nie dajcie się oszukać !!! sposobu i pomocy w rezygnacji od umowy szukajcie , jak sami nie wiecie jak to zrobić. Ja szukałam i znalazłam. Ale zbyt późno :( :( :(

anonymous

W dniu 15.09.2018 r w hotelu Blik w Gdyni uczestniczyłam z osobą towarzyszącą w prezentacji produktów oferowanych przez firmę. W dniu dzisiejszym tj. 18.09.2018 do godziny 14.00 kurier miał dostarczyć mi 2 tablety. Niestety nie otrzymałam produktów. Jak zwykle bywa osoby prowadzące okazały się zwykłymi oszustami. Oczywiście losowanie to lipa. Zostałam wylosowana, dostałabym wszystko za darmo tylko miałam zapłacić podatek 6800,00 zł. gdy odmówiłam zachowanie prowadzących stało się aroganckie i chamskie. Chciałam napisać do firmy ale formularz kontaktowy nie wysyła wiadomości

Zenek

Byłem na spotkaniu 16.09.2018 r w Hotelu Blick w Gdyni. Oczywiście zapewniali, że w podzięce za bytność na pokazie będzie rozdawana nagroda - tablet. Oczywiście nikt nie dostał, dali kamerkę za parę groszy do komputera. Nie chodzi o to, że ktoś jest naiwny i przepłaci na prezentacji, ale to jest jawne kłamstwo. Ktoś zapewnia , że na 100 % dostaniesz, a nic z tego, to jak można wierzyć to co mówią o produktach - też kłamią. Lipne losowanie , ktoś o tym wspomniał , wszystko za darmo, tylko garki masz kupić za 6900 zł i na następnym pokazie masz zachwalać.

Klarysa
@Zenek 16.09.2018 22:43

To samo mnie spotkało a teraz mam telefony od (usunięte przez administratora) i szantaże.Nie poddam się jeśli nawet na tym stracę to postaram się uchronić mam nadzieję innych.

OSZUKANA BOŻENA P.

Dalszym ciągu czekam na nagrodę za mój poświęcony czas na prezętacji w hotelu Rubin na TABLET uważam że zostałam oszukana wstyd pani PAWŁOWICZ-KOTLISKA !!!

Oszukana

Byłam na pokazie ale mnie oszukali miały być prezenty tablety za poświęcony czas ale odzuśći nic nie dali obiecali że kurierem do domu dostarczą nie było kuriera ani tabletu BANDA OSZUSTÓW Ludziska nie dajcie się oszukiwać !!!☹️

Ania
@Oszukana 10.09.2018 19:20

a ja dostałam tablet ale musiałam czekać 5 dni po prezentacji. Ogólnie fajny dałam córce :)

Zostaw opinię o Strega Firma Handlowo Usługowa Jakub Pawłowicz - Kotliska

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Strega Firma Handlowo Usługowa Jakub Pawłowicz