Firma Ogólnobudowlana Dar-Bud Dariusz Sobolewski

Adres: 11 Listopada 18 lok. 9, 42-100 Kłobuck

NIP: 9542421553 REGON: 361908636

Firma Ogólnobudowlana Dar-Bud Dariusz Sobolewski
2 36 6 1

Opinie o Firma Ogólnobudowlana Dar-Bud Dariusz Sobolewski

Dar bud

Dzieki temu ze jest IP Zebyscie nie czuli się bezkarni to ruszy te machinę oszukany Ty już 4 wpisy usunoles kamilek daleko nie mam do Ciebie Jeremiasz ten sam rejon co kamilek tak samo ktoś inwestor twoje słowa zapamiętałem w listopadZie patka z Piotrowic dziękuję może NA targowisku w Tychach się spotkamy itd dalej do zobaczenia

Oszukany
@Dar bud 17.02.2019 21:03

Namierzaj te IP . Każdy napisał całą prawdę o Tobie . Każdy już Cię dobrze zna kim jesteś! A te komentarze są po to by ostrzegać kolejnych ludzi by nie wtopili kasy bo jesteś złodziejem i krętaczem!

Dar bud

Ja czytając te chamskie wpisy odnoszę jedno komuś się tu nudzi i podnieca to ze robi mi wstyd jesli jest was tak wielu tacy poszkodowani zapraszam chetnie was poznam osobiście tak dla wiadomosci 6 wpisow wiem kim jestescie i nie myślcie sobie ze to tak zostawię patka kamilek inwestor oszukany i Jeremiasz ktos

TP

Zdewastował znajomemu dom, okradł go z pieniędzy na materiały, ten na szczęście sprzedał dług i są na niego ustawieni w trasie windykatorzy. To jest niepojęte jak on jeszcze chodzi po ziemi.

Dar bud
@TP 17.02.2019 18:17

Który to ten znajomy ja zdewastowalem dom hehe robi się tutaj coraz ciekawiej powiedz o której godzinie zaczekam

Dar bud
@TP 17.02.2019 18:17

Przyjedź 8 rano czekam na Ciebie kim kolwiek jesteś

Dar bud
@TP 17.02.2019 18:17

Okradł z pieniędzy hahah ludzie wam się już całkiem (usunięte przez administratora) w głowach zaraz napiszcie ze wam żony odbilem widzę same asy powiedz kim jesteś jak jesteś taki cwany do obelg bo tym wpisem sobie przejebales a ustawić to sobie możesz piekarnik

Klient malowanie pokoju

Firma dar bud przeprowadzila odświeżenie mieszkania malowanie gładź nie miałam zastrzeżeń co do wykonania Pan Dariusz miły pomocny polecam ( na życzenie Pana Dariusza dodałam opinie)

dar bud
@Klient malowanie pokoju 17.02.2019 14:20

dziekuje

Kasia

Witam to może i ja napiszę Pan darek robił u nas pokój i korytarz od zera zrobione tak jak ma być co bylo zaskczeniem w ciagu dwoch godzin wszytsko bylo w domu zakupione i dostrczone przez pana darka i powiem ze robił z polecenia w Kłobucku więc ja z mężem jesteśmy zadowoleni Pozdrawiam Panie Darku

dar bud
@Kasia 17.02.2019 13:12

dziekuje

Oszukany

(usunięte przez administratora) Pan pseudo budowlaniec!!! Ludzie uważajcie na niego!!!!

Dar Bud
@Oszukany 03.02.2019 17:59

Proszę podać imię nazwisko nie chować się za Nickiem i sprawa się wyjaśni przecież czekam na odpowiedź

Jeremiasz
@Oszukany 03.02.2019 17:59

Dzien dobry czytalam pana waidomosc u mnie podobna sytuacja sprawa zakończyła sie w sadzie cywilnym wzial zaliczke i zniknal. Ruszam do komornika

Oszukany
@Oszukany 03.02.2019 17:59

Jeremiasz Sobolewski Komornika to ma już dawno ale co z tego jak cwaniak nie ma nic na siebie . Jego to trzeba wywiez do lasu i nastawić.....

Jeremiasz
@Oszukany 17.02.2019 09:00

Skoro tak to sa inne firmy widykacyjne prywatne umila mu zycie napewno .

Dar Bud

Czytam te państwa wpisy to odczuwa jedno pierwsze pan inwestor Katowice poczekajmy do zakończenia postępowania przeciwko panu bo jak się domyślam jeszcze nie dawno pan mówił całkiem coś innego ale w porządku udowodnie cała te pańskie kłamstwa dobrze pan wie co czym mówię. Druga sprawa nigdy nikogo (usunięte przez administratora)po trzecie widzę że potraficie siedzieć za klawiatura i opisywać jaki to on nie dobry oszust (usunięte przez administratora) partacz więc odpowiadam dla czego państwo korzystaliscie z moich usług i mało tego odchodząc nie słyszałem że komuś się nie podoba ba inaczej jeden klient płakał e to firma (usunięte przez administratora)i proszę mi zrobić pracowałem od 8 do 24 po to żeby mógł się wprowadzić co okazało się nie prawdę tylko tym że ja naiwny uwierzyłem ale w porządku przejdźmy dalej składy budowane oszukalem co z które proszę napisać.... po czwarte jeśli klient używa słów (usunięte przez administratora) pedale gdzie 2 dni wcześniej jakby mógł to by nie będę cytował co zrobić więc uważam że nie którym zależy na tym aby czuć się (usunięte przez administratora)mają ku temu sposoby żeby szybciutko zarobić ale niestety tak nie da po piąte jeśli moją firma ale wykonuje zlecenia zapraszam do kontaktu udostępnie kilka kontaktów od zleceniodawców może wtedy te osoby zrozumieją że takim zachowaniem to sobie tylko pogarszają swoją sytuację PS pozdrawiam inwestora (usunięte przez administratora)ten to już przeszedł samego się nie wierzyłem w to że tak może zrobić ale zrobił i to bardzo perfidnie ale karma wróci na pewno tego mu życzę. I w końcu po szóste pozdrawiam tych klientów z którymi mam dobry kontakt po wykonanych zleceniach i dziękuję wam za miałem przyjemność się z wami spotkać i pomoc jeszcze raz dziękuję pozdrawiam Dar Bud

Ktoś
@Dar Bud 07.02.2019 14:32

Jakiś ty biedny że na samych oszustów trafiasz hahaha ! Uważaj bo do Ciebie karma wróci złodzieju! Jeszcze trochę i wstawię tu zdjęcia Twoich prac ..... Wielki budowlancu hahaha Pozdrawiam środkowym palcem!

Kamilek
@Ktoś 08.02.2019 15:06

Dokładnie podpisuję się obydwiema rękoma pod tym, złodziej. Winny się tłumaczy, to jest poprostu oszust który taki sobie wymyślił plan na życie a komornik już puka mu do drzwi

Kamilek
@Ktoś 08.02.2019 15:06

Dokładnie podpisuję się obydwiema rękoma pod tym, (usunięte przez administratora) Winny się tłumaczy, to jest poprostu oszust który taki sobie wymyślił plan na życie a komornik już puka mu do drzwi

Dar bud
@Ktoś 08.02.2019 15:06

Nie muisz dodawać one z wszedzie dodawane więc środkowy w twoja strone

Arek

Nie polecam to jest zwykły oszust mówi że ma pracowników a jest firmą jednoosobową która w dodatku nie ma znacznej wiedzy technicznej i budowlanej i nie dość że zrobi źle to jeszcze uważa się za wybitnego i uważa że jest dobrze, totalny kretyn ludzie nie dajcie się nabrać

Dar Bud
@Arek 31.10.2018 18:25

Proszę powiedzieć gdzie o kiedy wykonywałem zlecenie u Pana

Arek
@Dar Bud 07.02.2019 18:02

To ile oszukałeś osób że nawet nie wiesz kto jest którym??? żal ten człowiek powinien za to ewidentnie odpowiedzieć

Dar bud
@Arek 09.02.2019 18:46

Bo po pierwsze nikogo nie oszuklaem a drugie dpowiedziec cwaniaczku mozesz Ty skoro cie oszuklaem to dlaczego Cię nie znam ???? To moze inaczej daj numer I zadzwonię chętnie Ci poznam

Dar bud

Oszukany i inwestor Katowice Heyah dwaj przyjaciele jeden lepszy od drugiego jeden fotograf drugi Handlarz A drugą sprawa ile Ty masz żon inwestor bo zes 2 przeprowadził i oddaj zsyp za 4 tyś oraz podnośnik dno przypominam Ci bezprawnie przywlasCzyles sobie jeśli LudIe Firmy chcecie wiedzieć jacy są zapraszam prywatnie Bo napisać oszust jest prosto ja nie będę opisywał całej sytuacji bo z tego wyjdzie film i książka jeśli Państwo bedziecie chcieli to kilka kontaktów podam i sami ocenicie czy (usunięte przez administratora) oszust mnie to nie rusza bo N chwilę obeca piszą to ta sama osoby które mi mają odwagi podać prawdziwych danych a tak zachowuje się tylko kltos kto ma Na celu właśnie taka zagrywkę

Dar bud

Aha i bym zapominial nie blokuje się mojego numeru telefonu nie blokuje się mesengera i co ważne chciał Pan żeby K. Budowy był przeciwko nam chciał Pan żeby on zrezygnował z innej budowy to już jest szczyt Pan umie pięknie kłamać tylko jak Pan mnie widzi to jakoś nie jest tak skłonny do oczerniania mnie Ps dostał Pan okna za 12 tyśoczywiście mam Pan materiał ciągle na budowie tak bo to widze więc ostrzegam przed tym panem umowy sporządzone z jego kancelari umowa podpisana w kwietniu a ten Pan jesCze pozwoleń nie miał i sobie liczył czas reazlizacjiod dnia podpisania pozdrawiam

Dar bud

Panie S.M wie Pan dobrze że J tak tego nie pozostawie hmmm zaliczki coś Pan pomylił a jeśli pamięć zawodzi odswieze mamy do siebie dwa kroki .Do rozberania wszytsko cóż ciekawa sytuacja to pan bardzo sie cieszy lajkuje postep prac chwalac cyt prace ida do przodu Panie darku nie będę przeszkadzał po czym nie robi Pan odbiorów prac Na bierzaco unika Pan spotkań twierdząc że nie na potrzeby nie przekazujac wogole projektu budowy twierdząc że go pan dał ma Pan wiele na sumieniu proszę za dwa miesiące zerknąć za ścianę i zobaczyc w jaki sposób uczciwy ludzie się będę wprowadzać przecierz Pantam zagląda jest tak samo zrobione i tu odbiory przechodzą bez problemu a i Pana nie heh wiem czego Pan oczekiwal od początku tylko udając miłego inwestora zapomniał Pan o jednym ze prze demna było kilka firm które nie chciały tego roboic Pan wie dlaczego i się też dowiedziałem .Także proszę nie oczerniac popatrzeć na siebie a jeśli będzie potrzeba nie zapachem się użyć dowód które nieorzystoja funkcjonariuszowi który powinien być jak kryształ A jest to niech Pan sobie sam odpowie pozdrawiam I proszę obserwować na bierzaco postępy Pan wie gdzie kilka schodów wyżej ......

Administrator

Może znajdzie się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała powiedzieć nam coś o pracy w przedsiębiorstwie Firma Ogólnobudowlana Dar-Bud Dariusz Sobolewski w mieście Kłobuck? Co możecie powiedzieć o pracy w firmie? Czekamy na Twój komentarz!

Dar bud
@Administrator 30.10.2018 07:00

Firma dar bud nigdy nie miała klienta o imieniu Arek żadnego zlecenia nie wykonywała dla tej osoby. To jest takie proste wystarczy podać prawdziwe imię nie ładnie jest oceniać firmę. Dzięki swoim klientom i ich opioni mam bardzo dużo pracy także pozdrawiam i życzę szczęścia z poważaniem Dar bud Dariusz Sobolewski

Ktoś
@Administrator 30.10.2018 07:00

Proszę sobie przyjechać do Kłobucka i zobaczy pan ile ludzi przez tego Pana jest oszukanych na pieniądze na zle wykonany remont . Dodam jeszcze o sklepach i składach budowlanych w którym Sobolewski brał materiały za które nie zapłacił....

Dar Bud
@Ktoś 04.02.2019 10:22

Proszę powiedzieć ile osób chętnie je poznam

Kamilek
@Dar Bud 07.02.2019 17:31

Sam sobie lajkuje posty zdjecia bo nie ma siły poparcia, wszystko w swoim czasie, budowlańcu od siedmiu boleści pozatym naucz się pisowni języka polskiego.

Kamilek
@Administrator 30.10.2018 07:00

Szanowny Panie administratorze, firma pożal się Boże Dar-Bud Dariusz Sobolewski, jest firmą jednoosobową w której pracuje Tylko Dariusz Sobolewski, co prawda ma pomagiera ale to jest gość bez żadnej wiedzy-przynieś, podaj, pozamiataj. Zresztą podobnie jak sam Dariusz Sobolewski kompletnie żadnej wiedzy budowlanej.

Patka

Pan Dariusz Sobolewski to oszust , dużo mówił i obiecał a mało zrobił,były uszkodzenia po nim na nie których rzeczach które montował , wziął pieniądze i nie skończył całej roboty która proponował , robił nie dokladnie, nie polecam tej firmy.

Dar Bud
@Patka 09.01.2019 15:53

Dlaczego pani tak mówi przecież ja byłem u pani raptem trzy dni żeby mogła się wprowadzić bo to była środa A w niedzielę nie miała by pani gdzie mieszkać pani słowa. A druga sprawa jak pani nic nie robiłem takiego pomalowane pokoje 2 korytarz i założyłem 4 pary drzwi położyłem kamień nad drzwiami poprawiłem drzwi które zamontowliscie i wyglądały jakby miały wpaść do środka to zebukraince wam zepsuli mieszkanie i robili je 6 miesięcy dlaczego mnie pani oczernia jedno tylko powiem nie warto pomagać PS nawet pani syn został że mną gdy pani sobie pojechała i był bardzo ciekawy jak to się układa kamień nad drzwiami i tym bardziej żeby sąd mu trochę frajdy nakładam sobie klej na nie jest pani nie fer ja byłem tylko trzy dni i pomogłem ile się dało była pani bardzo zodowolna pani Patrycjo jak trzeba było po towar jechać nie odnosiłem k wiedziałem do 24 ale ok bo więcej czasu nie miałem żeby po kimś poprawiać 90% mieszkania jak pani chce podeślę pani zdjęcia pozdrawiam

Dar Bud
@Patka 09.01.2019 15:53

Jednego nie zrozumie jak przyjechałem do pani to mówiła pani że oszukali panią zostawili pracę nie skaczyli roboty było wszytko rpzgrzrname A ja w 3 dni zrobiłem tyle co oni w 2 tygodnie pani słowa A to że hydraulik pani pięknie grzejnik zamontowal i podobno nie odbierał już telefonu elektryk pani robił to przy mnie kursy czuje leciały na niego heh także ja byłem 3 dni i noc wielkiego nie zrobiłem tylko to że mogła się pani wprowadzić i mieć drzwi w pokojach o ściany pomalowane więc jaki. Ja jestem oszustem na więcej już nie miałem czasu jak mówiłem na początku

Dar Bud

A zresztą Inwestor Ty jesteś przecież mundurowy i dałeś się oszukać nie właśnie jest wręcz odwrotnie i wiesz dobrze że ci to udowodnie pozdrawiam w każdej chwili i wszystkim służbom bez problemu

Dar Bud

A najważniejsze pracę wykonuje tylko ma podstawie umowy jeśli państwo którzy robią wpisy to proszę o kontakt i sprawdzimy czy ja w ogóle u państwa byłem nie na największego problemu nawet tutaj publicznie A po drugi dwa razy był przypadek u znajomych niestety do puki człowiek pracował było ok ale kiedy upomnial się o zapłatę wtedy zaczęły się problemy te osoby jeśli to czytają wiedza o kogo chodzi pozdrawiam

Inwesteor

(usunięte przez administratora)w Katowicach oszukał składy budowlane nie płacąc za towar, jak rownież inwestorów. Jednym z inwestorów jestem ja. Zapłaciłem zaliczkę na materiał, Sobolewski nie użył nawet 1/10 tego materiału to w dodatku narobił szkód. Ludzie omijajcie tego człowieka dalekim łukiem. O sprawie zawiadamiam odpowiednie służby. Moje sugestie dla Firma Ogólnobudowlana Dar-Bud(usunięte przez administratora): Sugestie??? Tym człowiekiem muszą się zająć odpowiednie instytucję. Jest to poprostu oszust

Klient katowice

Rok temu wykonywała u mnie firma dar bud łazienkę trwalo to 3 tygodnie zgodnie z umową oraz cena jaka została zaakceptowana jestem zadowolona z efektu końcowego polecam jak najbardziej na plus

dar bud
@Klient katowice 09.11.2018 13:55

dziekuje

Zostaw opinię o Firma Ogólnobudowlana Dar-Bud Dariusz Sobolewski - Kłobuck

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Ogólnobudowlana Dar-Bud Dariusz Sobolewski