Mocarski Transport.Pl Piotr Mocarski

Adres: Plac Czarnieckiego 7, 16-080 Tykocin

NIP: 9661906475 REGON: 200843420

Mocarski Transport.Pl Piotr Mocarski
3 9 6 1

Opinie o Mocarski Transport.Pl Piotr Mocarski

Szymon

Nie polecam nikomu tej firmy paczka została okradziona przez szefa kierowcy nie mili wobec ludzi a pani Gosia tylko broni szefa widoczne wie wszystko jak jest naprawdę bo ona tylko polca ta firmę nikit więcej nigdy więcej

Gosia
@Szymon 09.08.2018 23:39

Pan Mocarski na pewno panu nie okradl paczki prosze pana!!! A polecam I bronie to juz moja sprawa czemu. A kiedy niby panu pan Mocarski paczke okradl

Gosia
@Szymon 09.08.2018 23:39

A pan jechal ze pisze pan ze kierowcy nie mili???

Gosia
@Szymon 09.08.2018 23:39

Wie pan ze tez sa kontrole na granicy!!!!????? I pewnie celnicy kontrolowali paczke, a nie pan Mocarski!!! Co panu zginelo z paczki????

Gosia
@Szymon 09.08.2018 23:39

Szefa zawsze bede bronila!!!! Czy to sie komus podoba czy nie

Szymon
@Gosia 10.08.2018 00:14

Niech się pani nie ośmiesza bo na granicy jak celncy spędzają paczki to okleja niebieski taśma więc proszę tak nie pisać

Szymon
@Gosia 10.08.2018 00:37

Czemu go pani brani jak pani w zeszłym roku miła wypadek z tą firmą

Gosia
@Szymon 10.08.2018 12:59

Panie Szymonie jaki wypadek?? Skad panu przyszlo do glowy jakis wypadek. A czy pan jest pewien ze szef okradl niby paczke,skad takie podejrzenia na szefa?

Gosia
@Szymon 10.08.2018 12:59

Panie Szymonie szefa bede bronila poniewaz szef jest w porzadku.

Gosia
@Szymon 10.08.2018 12:55

jestem pewna ze pan Mocarski nie okradl panu paczki niech pan nie zgania winy na szefa

Szymon
@Gosia 10.08.2018 00:14

Wiem że są kontrole ale celncy i tak odznaczają paczki więc niech pani mi nie mówi że to celncy bo była paczka zniszczenia i okradziona niech się pani wreszcie obudzi że same negatywnie opinie są na tą firmą puki nie jest za późno bo potem będzie pani płakała gorzkimi łuzami

Gosia
@Szymon 10.08.2018 19:44

Ale pan zgonil wine na szefa, a jest pan pewien ze to szef???

MAGDALENA
@Szymon 10.08.2018 19:44

pan Mocarski i pani Gosia niech sie wreszcie ockna bo potem bedzie za pozno juz

MAGDALENA
@Szymon 09.08.2018 23:39

mialam to samo masakra z nimi.Pan mocarski sie wypieral ze to przez brexit kontrole na granicy ,ale celnicy by nie ukradli tableta oraz bizuterii wiec o czym mowa.Jak dzwonilam z pretensjami to pan nie wie jak to sie stalo,no przepraszam rzeczy same nie wyparowaly,a po chwili same przeklenstwa i obelgi sie sypaly i straszenie ,a pani Gosia naprawde w to brnie .....szkoda kobiety nie wie w co sie wplatala co ten pam Mocarski jej obiecal???

Ana
@Szymon 09.08.2018 23:39

Właśnie widzę że usunięto bardzo dużo komentarzy. Nigdy nikomu nie polecę tej firmy. A może wiecie państwo czy istnieje jakaś firma z Białegostoku lub okolic którą warto polecić. Kiedyś jeździłam z Globus-em czy oni jeszcze jeżdżą do Londynu Proszę o pomoc i wielkie dzięki. Pozdrawiam wszystkich pasażerów i życzę tylu powrotów ile wyjazdów.

Gosia
@Ana 12.08.2018 10:02

A miala pani stycznosc z ta firma?????

Gosia
@Ana 12.08.2018 10:02

I reklame innej firmy prosze robic na stronie firmy z ktora pani jezdzi

Ana
@Gosia 12.08.2018 13:41

Oczywiście byli zawsze na czas. Zero problemów i super kierowcy pan Mocarski powinien się uczyć od najlepszych.

Gosia
@Ana 12.08.2018 19:02

Co pani ma do Mocarskiego???? Co on zrobil??? Bo on jest w porzadku

Gosia
@Ana 12.08.2018 19:02

Mocarski nie musi sie uczyc bo jest najlepszy ???? ???? ???? a kierowcy.... Nie wypowiadam sie

Gosia
@Szymon 09.08.2018 23:39

Pan jest pewny ze szef tak zrobil???

Katarzyna
@Ana 12.08.2018 10:02

Najlepsza firma z Bialegostoku to firma MK Pogorzelscy, sa swietni. Mialam okazje skorzystac z uslug wlasnie firmy Mocarski transport I to byl pierwszy I ostatni raz, paczka poniszczona, ograbiona przez Mocarskiego. Wstyd... Za drugim razem trafilam na firme pana Marcina Pogorzelskiego I polecam z czysty sumieniem, paczke odebral w Czwartek wieczorem w sobote rano juz byla w londynie. A pan panie Mocarski z takim podejsciem do klienta dluho pan sie nie na cieszy.

Beata W.

Mialam okazje jechac z ta firma. Podroz z ta firma to jest gehenna, prawie cala noc jezdzili z kluentem po Londynie poniewaz musieli rozwiesc paczki. Tak sie robi? Najpierw rozwozi sie paczki a potem z klientami prosto na granice. Nie polecam.

Robbie

Fatalna firma.Mocarski to oszusci.

Klient
@Robbie 07.02.2019 04:50

Czemu pan tak sadzi?

Klient
@Robbie 07.02.2019 04:50

Ma pan dowody na to co pan pisze?

Kalinowski
Zweryfikowany użytkownik

Ta osoba czyli (właściciel) jest osobą przede wszystkim chamska, nie wiarygodna w tym co ustala z klientem po mimo znajomości do nie dawna. Jeżeli chodzi o odbiór paczki umawia się na daną godzinę, po czym nie przyjeżdża, gdy się do nie go dzwoni mówi że niebawem będzie z przysłowiowego 30 min robia godziny. Na końcu jest brak odzewu i tłumaczenie się że zapomniał. Nie polecam tej firmy. Po wyrażeniu swojej opinii na jego firmę, atakuje szczeniackim zachowaniem. Idą za tym groźby i ubliżanie. 1000 krotnie NIE POLECAM tej firmy.

weronika

Czytam te wszystkie opinie I zaluje ze wczesniej nie przeczytalam. Ja tez mialam z ta firma nieprzyjemna sytuacje. Otoz umowilam sie z pania Gosia na odbior paczki w srode. Wszystko bylo dobrze, dopoki panowie kierowcy nie zadzwonil ze zaraz beda, ja grzecznie przez tel pytam sie czy moze mi pomoc zniesc na dol paczke, kierowca odpowiedzial ze Nie,dzieki bogu maz byl w domu I zniosl, za chwile pojawili sie pod domem, wyszlo dwoch kierowcow z busa jeden spojrzal na paczke I powiedzial ze jej nie zabiora poniewaz jest za duza, a paczka miala normalne wymiary, wiec mowie ze czemu skoro paczka jest normalna, kierowca z szyderczym usmiechem odpowiedzial ze no moge ja wziasc ale to bedzie drozrj 30 funtow gdzie paczka wazy 20 kg wiec powinnam zaplacic 20 funtow. Pierwszy raz zamawialam ta firme I bylam w szoku ze tak mozna traktowac klienta. Po calej tej sytuacji napisalam do pani Gosi pani przeprosila za zachowanie kierowcy, wiec pani Goaia jest mysle w porzadku. Tylko pracownicy wasi pani Gosiu sa nie w porzadku.

Adam
@weronika 30.11.2018 08:14

Nie sa (usunięte przez administratora) a pani Gosia jeszcze ich polca Nigdy wiecej Nie skarzystam Z tej fimy

Weronika
@Adam 19.12.2018 23:34

Panie Adamie oczytalam sie wszedzie o mocarskim i pani gosi to sie w glowie nie miesci co robia z klientami.paczke zalatwialam wlasnie przez pania gosie ,ale jak przyjechali kierowcy to nie dosyc ze nie pomogli to jeszcze przed domem przeklinal ,Wstyd. ja tam nie wnikam co pan wlasciciel ma z gosia ale skoro pani gosia wie co sie dzieje powinna reagowac ,nie polece tej firmy .A u pana panie Adamie co sie stalo??

Marzena

Trzymac sie z daleka od tej firmy. Wystawiaja w ostatniej chwili I jeszcze szanowny pan Mocarski wmawia ze to wina nas klientow. Ostrzegam wszedzie przed ta firma. Mocarski wulgarny, zero szacunku do klienta. A ta cala jego kobieta Gosia taka sama tylko broni go,wie jak jest naprawde. Nie polecam Mocarski transport.

Klientka firmy

Polecam firme. Najlepsza, rzetelna, sprawdzona, zawsze na czas bez problemu. Lubię atmosferę w Mocarski Transport.Pl Piotr Mocarski za: Zawsze atmosfera ekstra jak sie jedzie. Super.

Gocha

Ludzie czemu wy piszecie o firmie Mocarski takie rzeczy???!!!! Co ten wlasciciel firmy takiego zrobil ze tak oczerniacie go??!!! Co on jest winny??? Zastanowcie sie troche, I swoje zale zglaszajcie wlascicielowi a nie wylewajcie w internecie.

Janusz
@Gocha 09.07.2018 00:38

Od tego jest te forum żeby wystawiać opinie o tym przewoźniku.

klientka
@Janusz 09.10.2018 09:27

a co ten przewoznik takiego zrobil?

Janusz

(usunięte przez administratora)Nie polecam!!!

klientka
@Janusz 09.10.2018 09:25

A ja polecam jest swietny pod kazdym wzgledem. A co takiego sie stalo ze pan nie poleca?

Klientka

A ja polecam firme, zawsze bez problemu, dla mnie sa niezawodni, swietni. Polecam bardzo.

megan

kurier mial przyjechac w sobote miedzy 19 a 20;00 nie przyjechal . Dzwonilam w niedziele rano nie odbieral. Czekalam cala niedzile nie przyjechal . W poniedzialek zadzwonilam do innej firmy , i przyjechali . Kto tak robi z ludzmi ? Nawet nie odebrac tel ? Masakra nigdy wiecej Mocarski !!!!!!

xx
@megan 28.09.2018 01:43

droga pani na pewno nie bylo takiej sytuacji,po co tak pani klamie??

anonymous

NIGDY WIĘCEJ MACARSKI !!!!! NIE SŁOWNI , WULGARNI , PACZKI USZKODZONE !!!!

xx
@anonymous 28.09.2018 09:48

co za brednie,ale klamiesz

MAREK

tylko nie(usunięte przez administratora)oszust,zlodziej. jak sie dzwoni nie odbiera telefonu,kierowcy strasznie wulgarni,zapytac sie o cos to nie dosc ze z buzia wyskoczy to jeszcze potrafi wulgarnie mowic.Nigdy w zyciu firmy Mocarski. Dawalem z nimi materialy budowlane wszystko poniszczone,porozrywane worki od cementu,narzedzia z paczki okradzione.trzeba czekac tydzien czasu na paczke chociaz Mocarski obiecuje ze w ciagu 4 dni maks. NIE POLECAM NIGDY W ZYCIU.

Ada

Oboje strasza sprawa w sadzie, a tak naprawde to klienci maja wygrana sprawe z nimi. Jak sie napisze zle o firmie to kasuja albo strasza. Paczki okradzione, horror w czasie podrozy. Pani gosia broni Mocarskiego bardzo chociaz miala wypadek z nim. A teraz go broni bo pewnie ma korzysci, wszyscy mowia ze to mocarskiego kobieta. Nie polecam. Nie dosc ze szef (usunięte przez administratora) to kierowcy tak samo bardzo wylgarni.

Anna
@Ada 25.08.2018 17:17

Dokładnie tak jest tylko Gosia to nie panna Mocarskiego bo on chyba gej do do wypadku to był 13 sierpnia 2017 roku broni mocarskiego a tak naprawdę powinna zrobić porządek już dawno paczki zniszczenia a szef jak się zadzwoni że skarga to broni ich poczym podają nie przyzwoite słowa nie polecam również banda oszustów i (usunięte przez administratora) i nic więcej

Ada
@Anna 25.08.2018 21:58

Na Stowe ta cala gosia jest z Mocarskim w bliskich relacjach jest jego kobieta. Kazda kobieta broni swojego faceta a facet kobiety bo Mocarski tez gosie broni.

Katarzyna
@Anna 25.08.2018 21:58

Pani Anno tak jest, ale Mocarski nie jest gejem, on kreci z ta Gosia wszyscy naokolo to wiedza. Kierowcy I mocarski to chamy, zlodzieje I nic wiecej. Omijac z daleka ta firme. A pani gosia jakby byla madra to by dawno taka firme I calego Mocarskiego kopnela w cztery litery, ale jak sa ze soba to tak nie zrobi, niedlugo bedzie plakala ale bedzie za pozno.

Ada
@Katarzyna 27.08.2018 22:29

Tak racja, (usunięte przez administratora) I (usunięte przez administratora)razem kreca nawet pracownicy Mocarskiego to widza I wiedza. Pani (usunięte przez administratora) niech pani sie obudzi z tego snu bo(usunięte przez administratora) pani zawrocil w glowie a nim pani sie ocknie bedzie juz za pozno

Ala
@Ada 25.08.2018 17:17

Masz rację nie odbiera telefonu konus a jak dzwoni ze skarga na kierowców to albo nie odbiera albo się wyłącza paczki zniszczone i okradzione miałam zamiar jechać z tobą firmą ale to była porażki nigdy więcej jechałem z Polski do Anglii nigdy więcej firma (usunięte przez administratora) oszustów itp

Xxx
@Ala 17.09.2018 23:43

Co pan klamie??? Zadne okradzione paczki w tej firmie

Xxx
@Ala 17.09.2018 23:43

I szefa prosze nie obrazac. I firmy nie wyzywac od oszustow

Gocha

Najlepszy przewoznik ???? ???? ???? Polecam bardzo

anonymous
@Gocha 06.07.2018 21:41

Chyba Pani żartuje z tym najlepszy !!!!

XX
@anonymous 01.09.2018 09:06

Dla mnie tak, Co zrobili takiego zlego???

LUKASZ

nigdy nie sa na czas,trzeba po pare godzin czekac.Paczki sa dostarczane w nocy ,kierowcy bardzo wulgarni w stosunku do klienta,mi przywiezli okradziona paczke i tlumaczyli ze kontrola ale nie bylo tasmy celnej.za chwile powiedzieli ze szefa wina bo szef rozrywa paczki i ich slowa cytuje SZEF JEST DEBILEM,IDIOTA I ZLODZIEJEM JAK MOZE TAK ROBIC SZEF. . Po prostu wine zwalaja na szefA. Masakra miecv takich dwulicowych kierowcow,szef powinnien zrobic porzadek z takimi kierowcami.

DAGMARA

Kierowcy bardzo chamscy, wulgarni jak sie prosi o pomoc to nie pomoga, Mocarski nie lepszy olewa totalnie jak sie dzwoni ze skarga. Pytanie do pani gosi czemu pani broni Mocarskiego?? Pani nie powinna bronic takiej firmy, Czy pani nie widzi czy jest pani slepa ze to naprawde zla firma?? Czy Mocarski tak pani zamydlil oczy?? Wszyscy tu maja racje ze pani I mocarski. Niech pani przejrzy na oczy I nie slucha tych pieknych bajeczek jakie pewnie Mocarski pani wciska,bo jeszcze troche I sie pani przekona jaki jest Mocarski kawal....tak samo jak kierowcy w tej firmie. Nie polecam nikomu!!!

Katarzyna

Wulgarni kierowcy, wulgarny wlasciciel. Wszystkie zle opinie usuwane sa,blokowane. Zastanawia mnie czemu obronczyni pani gosia nie broni juz Mocarskiego od paru dni. Moze jej zabronil. Z ta firma lepiej nie miec nigdy do czynienia. Pani gosia wie Co sie dzieje w firmie ale tak stoi murem za wlascicielem. Tez slyszalam ze oni ze soba sa, bo zwykla klientka by takiej firmy nie bronila. Jedna szajka pani gosia, mocarski I kierowcy zlodzieje, oszusci. Tylko ona poleca ta zlodziejska firme. Nie korzystajcie z tej firmy, I wszedzie bede ostrzegala. A pani gosia niech sie gleboko zastanowi kogo broni czy Warto, bo pani wszystko wie I nie reaguje nic. I jeszcze blokuje I kasuje

Klient

Nigdy więcej mocarski transport nie słowni nie odbiera telefonu wogule szef (usunięte przez administratora) co się stało że Gosia nie broni go

Pawel
@Klient 23.08.2018 14:42

Zajeci sa pewnie zabawami we dwojke hehehe, uwazac bo bedziecie musieli placic 20 tys zl. Jedno warte drugiego. Najgorsza firma przewozowa!!!! Przeciez oni ze soba kreca wszyscy to wiedza a oni zaprzeczaja... Dziecinne

Ela
@Pawel 23.08.2018 16:55

Chyba masz rację że są zajęci sobą jak się dzwoni to nie odbierja ani krowca ani szef paczki okradziona nie daj że okradzionie to zniszczenia dzwonić do szefa ze skarga a on umywa ręce miłam przyjemność jechać z firma ale nigdy więcej (usunięte przez administratora) zamiast wiązać 80£ to kierowca powodzil 90 £ fima (usunięte przez administratora) i oszustów zastanócie cię się pięć razy zanim wybierzesz firmę mocarski ( konsy) nic więc

Ola

Tylko nie mocarski transport nie słowni okradaja paczki nie odbierają telefonow a pani Gosia stoi za nim murem nie wiem co jej obiecał jak się pisze na fb to monet pani Gosia blokuje osoby (usunięte przez administratora) przecież ludzie piszą prawdę pani Gosiu nich pani przejrzy wreszcie na oczy bo ma zamydlone

Gosia
@Ola 17.08.2018 13:55

Pani Olu kto pani okradl paczke I kiedy??

Ola
@Gosia 17.08.2018 16:26

Szef ukradł paczkę takiego przeważnika powieść na szubiency za jaja

Gosia
@Ola 17.08.2018 20:20

Niemozliwe zeby pan Mocarski okradl paczke!!! Ma pani, pani Olu dowod na pana Mocarskiego????

Ola
@Gosia 17.08.2018 20:47

Tak mam dowody że szef a zresztą kierowcy są tacy sami jak umie straszyć sądami złamas więc czemu Gosiu tak jesteś za tą firmą jezeli mocarski chce się spotkać w sądzie zapraszam ale za (usunięte przez administratora) nie wygra fima po ( (usunięte przez administratora) nigdy więcej nie pojadę z nimi

Krzysiek

Gosia broni szefa bardzo, hehehehe cos w tym jest, napewno jest jego panna. Mocarski to kawal (usunięte przez administratora) I oszusta. Najgorsza firma!!!!!

Justyna
@Krzysiek 13.08.2018 10:27

Zgadzam sie calkowicie. Gosia by sie nie osmieszala bronic Mocarskiego. Ale cos w tym jest, jak go broni, wszyscy juz mowia o tym ze ona to panienka Mocarskiego. Gosiu niedlugo bedzie za pozno, oj bedziesz zalowala.

Klientt

A gocha to panna mocarskiego. Gosia adamiec, wszędzie tłumaczy że niby to nie prawda itp. Głupia (usunięte przez administratora) Tak samo jak Mocarski.

Gosia
@Klientt 29.07.2018 01:11

Wez czlowieku sie zastanow

Gosia
@Klientt 29.07.2018 01:11

To po Co jestes klienrem firmy

Gosia
@Klientt 29.07.2018 01:11

nie interesuj sie

Gosia
@Klientt 29.07.2018 01:11

Zobaczymy jaki ty bedziesz glupi.... Niedlugo sie przekonasz wszystko jest zgloszone

Obserwator
@Gosia 04.08.2018 00:25

Nie ośmieszaj się babo

MAGDALENA

Okradaja paczki zlodzieje ,nie odbieraja telefonu jak sie wydzwania do szefa i kierowcow. Mi przywiezli cala rozerwana paczke i pare cennych rzeczy mi zginelo miedzy innymi tablet oraz bizyteria od tesciowej.Duzo sie slyszy o tej firmie zlych rzeczy,a pani Gosia stoi jak lwica za panem Mocarskim...ciekawe jakie z tego ma korzysci...hmm pewnie cos z nim ten tego.Strasza sadami ale zastanowcie sie ze jest duzo ludzi poszkodowanych przez was i maja dowody na wasze oszustwa i nie wygracie sprawy.firma oszustow,wszyscy w tej firmie sa oszusci.a pani Gosia jak tak jest za Mocarskim powinna wytlumaczyc mu ze tak daleko nie zajdzie chyba ze tak samo mysli jak on oraz jego pozal sie boze goryle-kierowcy.UWAZAJCIE NA FIRME MOCARSKI . ps.Kopernik nie zyje na pewno i panscy kierowcy napewno okrada ludzi (chyba pan zrozumial aluzje).

Klient
@MAGDALENA 10.08.2018 18:11

Pani Magdalena pani Gosia nie pracuje w firmie mocarski transport tylko go poleca co w zeszłym roku miła wypadek z tą firmą polca jedyna ona nikt więcej

Gosia
@Klient 10.08.2018 19:49

A skad pan wie?

Gosia
@Klient 10.08.2018 19:49

Jaki Wypadek????

Gosia
@Klient 10.08.2018 19:49

Pan tak wszystko wie to moze pan z konkurencji, a czy ja pracuje to moja prywatna sprawa

MAGDALENA
@Klient 10.08.2018 19:49

pani gosia niewiem czy pracuje ale jest w bardzo dobrych relacjach z mocarskim ,wiec powinna cos zrobic zebyn bylo dobrze,tak slyszalam o tym wypadku i tez wiem ze ta pani gosia najbardziej ucierpiala w tym wypadku,ale to juz ich sprawa. wiem jedno ze jak tak dalej beda okradac i oszukiwac ludzi dlugo nie pociagna,i niewazne czy mocarski czy pani gosia czy kierowcy kradna nam paczki. to jest firma mocarskiego i wina idzie na niego,a mocarski jak wie ze ma zlodzieij w firmie powinnien sie ocknac,a pani gosia rowniez

Kamil
@Klient 10.08.2018 19:49

Moze nie pracowac w firmie ale jedno jest pewne ze cos pani Gosia z Mocarskim cos ten bo zwykla klientka zwlaszcza po wypadku z nimi by go tak nie bronila przeciwnie by olala jego i firme ,wiec cos jest na rzeczy i wszyscy to wiedza,a pani Gosia jest glupia ze tak broni Mocarskiego wie jak jest w firmie ,co robia mocarski i kierowcy a ta glupia zawsze jest za nimi . kazdy na jej miejscu by mocarskiego kopnal w .. i koniec,ale pani Gosiu przyjdzie taki czas ze bedzie za pozno i moze wtedy pani oraz mocarski zrozumiecie wszystko,

MAGDALENA

Pani Gosiu pani powinno byc wstyd za pana Mocarskiego oraz tych kierowcow,pani poleca wszedzie go a ludzie wiedza co to za firma.jak juz tak bardzo pani jest za Mocarskim to powinna cos zrobic zeby wszystko naprawic zeby bylo lepiej a nie brnac dalej w ich zlodziejstwa i oszustwa,pani jest lojalna wobec Mocarskiego ale na boga tak nie wolno postepowac z klientami,i pan Mocarski niech sobie tez pomysli troche.

Jacek

Chamy, prostaki. Czekałem na paczkę która miała być 15-18do 3.00.kierowca sapal do mojej żony ze od pobytu za granicą zaczęła "ksiezniczkowac"....masz szczęście zlamasie ze nie trafiles na mnie bo bym cie przekopal do Dover i utopił w morzu!! Firma dziad trans. Otwierają i kradną paczki!!! A Mocarski umywa ręce masakra

Maria

Panie Rafale ma Pan rację całkowicie. Pan Mocarski i ta pani Gosia wszystko zatajaja co się dzieje w firmie ale nie tedy droga!! Wszyscy wiedza o nich ale oni oszukują ze to nieprawda, to czemu tak pani stoi za Panem mocarskim. Jechałam dwa razy z ta firma i nie wspominam tego dobrze, kierowca jeden bardzo wulgarny w stosunku do ludzi jedna wielka porażka. A pan Mocarski jak się dzwoni ze skarga na kierowców to jeszcze ich broni tak samo jak pani Gosia Mocarskiego. Wstyd!! Mojej znajomej przywieźli paczkę nie dość ze z opóźnieniem to w dodatku rozerwana, i bez wszystkich rzeczy w środku czyli okradziona, niewiem kto okradł z firmy. A pan Mocarski powinien się wstydzić ze ma takich pracowników!! Dam radę Panu Mocarskiemu oraz pani Gosi przestańcie w końcu tak robić!! Albo wasi kierowcy. A pani Gosia niech przestanie tak bardzo bronić Pana Mocarskiego, bo pani wie jak jest naprawdę i pani wie ze ludzie maja racje!! A co do tego czy panią Gosie i pana Mocarskiego coś łączy to ich prywatne sprawy ale wszyscy to potwierdzają. Tak że nigdy nikomu Nie polecę Mocarski transport!!

RAFAL

Witam wszystko to prawda co ludzie piszą, kierowcy (usunięte przez administratora) w tej firmie. Szef usuwa negatywne opinie. Pani Gosia miała wypadek z ta firma i to poważny.Broni Pana Mocarskiego a nie powinna, pani Gosiu proszę się zastanowić. I prawda że pana Mocarskiego i panią Gosie coś łączy, mam na myśli ze jest kobietą jego. Niedługo będą musieli zamknąć firmę bo ludzie ich zweryfikuja. Panie Mocarski i pani Gosiu zastanówcie się, nie oszukujcie ludzi oraz nie kradnijcie paczek!!! Ja się was nie boje i waszego straszenia sądami. To tyle.

Radek

Zlodzieje. Kazda paczka okradziona!!

Gosia
@Radek 29.07.2018 01:09

Kto ci okradl paczke

Gosia
@Radek 29.07.2018 01:09

Pana juz znamy dane!!!!!

Goska

Jezeli opinie o firmie nie znikna do wieczora to sie zle skonczy bo to jest oczernianie firmy i szefa .Takie sprawy sie zalatwia inaczej ,wiec jezeli wszyscy nie chca miec problemow radze usuwac te komentarze

Adam
@Goska 10.07.2018 16:57

Z tą babą jest coś nie halo

Goska
@Adam 11.07.2018 19:22

adam nikt nie bedzie pozwalal na to zeby ktos wypisywal jakies bzdury wyssane z palca do mnie .

Gosia
@Adam 11.07.2018 19:22

I z toba cos nie tak, a wogule korzystales z firmy??? Bo jak nie to po Co sie wypowiadasz

Adam
@Gosia 11.07.2018 21:45

Oczywiście 3 razy i o 3 za dużo porażka. I tak na marginesie nie jestem konkurencją pracuję w banku.

Gosia
@Adam 12.07.2018 05:05

To bylo raz skorzystac I tyle skoro wielce niezadowolony jestes. Co nie odpowiadalo??? Mowi sie Co bylo nie tak

Gocha ty kurwo
@Goska 10.07.2018 16:57

Zamknij mordę ty stara pozdto. Będę wyrażał opinie ile chce. Wszyscy prawdę piszą. Ty głupia pizdo

G
@Gocha ty kurwo 29.07.2018 01:14

Przekonasz sie w sadzie bo cie zdemaskujemy I wtedy nauczysz sie kultury, bo jak widac to jestes zwykly (usunięte przez administratora) I prostak ktory jest wulgarny. Ciekawe czy taki wulgarny I odwazny bedziesz skladal wyjasnienia na policji. Zegnam

Klient
@G 30.07.2018 15:53

Dlaczego pani teraz się nie cieszy administrator usuną pani tekst. A swoją drogą jakie namierzanie jest rodo i nikt nie może udostępnić danych za to są gigantyczne kary.

G
@Klient 31.07.2018 20:01

temat skonczony,poniewaz dobre imie firmy bedzie bronione zawsze i kazda osoba bedzie wyjasniala dlaczego wypisuje oraz oczernia firme

G
@Klient 31.07.2018 20:01

i kazda osoba zostanie zdemaskowana

Ewa

Nie odbiera telefonów, ignoruje klientów, wozi po Londynie po kilka godzin bo paczki są ważniejsze. Jeszcze najgorsze miał odebrać mnie spod domu o 10 a odebrał o 18.30 więc sami widzicie nierzetelny. Nie polecam.

Gosia
@Ewa 07.07.2018 14:36

Witam kto pania odbieral szef czy kierowcy?? I kiedy to bylo??? A moze nie odbiera telefonow bo tez nie zawsze ma czas

Gocha
@Ewa 07.07.2018 14:36

Z Kim pani jezdzila po londynie??? Kierowcy czy szef?

Klientka
@Ewa 07.07.2018 14:36

A nie pomyslala tez pani ze mogl miec duzo pracy,

Ewa
@Klientka 07.07.2018 15:49

To niech się umawia na późniejszą godzinę. Kpina jakaś dużo pracy. Klient nasz pan. To ja może mam czekać tyle godzin a on nie raczy zadzwonić ani odebrać. NIE korzystajcie z usług tej firmy.

Gocha
@Ewa 07.07.2018 16:40

Prosze pania ale przeciez przyjechal, a jak jedzie czy zbiera paczki to nie moze odbierac telefonu. A pozatym trzeba bylo sue zalic wlascicielowi.

G. A
@Ewa 07.07.2018 16:40

Czemu pani pisze ze Nie korzystajcie z tej firmy. Prosze pania nie odebral bo widocznie nie mogl. A pani jakby byla w porzadku to by tak nie pisala. Pozatym pan wlasciciel jest najlepszym przewoznikiem jakiego znam. Nigdy zadnych problemow z wlascicielem. Jest rzetelny, solidny. Ma profesjonalne podejscie. A pani pisze ze jest nie rzetelny. Ja korzystam, I bede korzystala z firmy Mocarski transport. Korzystam juz bardzo dlugo I wiem ze to swietny przewoznik!!!!

AG.
@G. A 08.07.2018 00:52

Dlaczego pani go tak broni. Opinie mówią same za siebie niewielu go chwali. Miałem skorzystać ale opinie mi pomogły i to bardzo. Szukam innego przewoźnika. Dzięki wszystkim za pomoc

G.A
@AG. 08.07.2018 11:43

dlatego ze to jest swietny przewoznik ,i nie mam zadnych zastrzezen do szefa jest w porzadku i bede bronila zawsze wlasciciela firmy

G.A
@AG. 08.07.2018 11:43

to prosze szukac jest bardzo duzo firm przewozowych do wyboru a ze opinie sa negatywne to tez swiadczy o ludziach ze nie maja co robic tylko swoje zale wylewac na internecie. jak cos nie pasuje to sie zglasza wlascicielowi i tyle

Dawny klient
@G.A 08.07.2018 13:39

Co ty piszesz człowieku widać że jesteś związany z kimś z tej firmy. Jakie żale to są opinie i bardzo dobrze że piszą. A właściciel nie ma pojęcia co kierowcy wyrabiają paczka zaginęła a właściciel nic nie wie ręce rozkłada.

Ewa
@Gosia 07.07.2018 15:27

Kierowcy, bylo to miesiąc temu

G. A
@Dawny klient 08.07.2018 17:57

To trzeba dzwonic do szefa I informoeac I wtedy wyjasnia sprawe z kierowca. Jak to zaginela paczka???? Kiedy???

Gosia
@Ewa 08.07.2018 18:01

Kierowcy okradi paczke?????

Gosia
@Ewa 07.07.2018 14:36

pani Ewo szef nigdy nie ignoruje klienta

Gosia
@Dawny klient 08.07.2018 17:57

A pan chyba korzystal z firmy skoro pan pisze ze szef nie wie Co kierowcy robia. I pytanie panu paczka zaginela????

Gosia
@Dawny klient 08.07.2018 17:57

A pan chyba korzystal z firmy skoro pan pisze ze szef nie wie Co kierowcy robia. I pytanie panu paczka zaginela????

ola
@Gosia 08.07.2018 21:34

Ignoruje po kilkunastu telefonach nie oddzwonil nie odpisal na 5 smsow. Czekałam kilka dni i nic. Dla mnie to prostak z podlaskiej wsi.

Gosia
@ola 09.07.2018 18:07

pani Olu kiedy to bylo??

Gosia
@ola 09.07.2018 18:07

nie mozna od razu z wyzwiskami na wlasciciela,moze nie mial czasu,byl zajety tez trzeba zrozumiec ,wlasciciel tez ma duzo pracy w takiej firmie przewozowej....

Ola
@Gosia 09.07.2018 18:17

2 tygodnie temu nic odzewu ze strony szefa. Olal klientów na całej linii. No chyha że zgubił telefon(pewnie zaraz pani Gocha napisze że zgubił telefon albo zarobiony) albo w korku stoi 2 tydzień i nie ma czasu odebrać ani odpisać. Śmiech.

Gosia
@Ola 10.07.2018 06:46

pani Olu widocznie mial duzo pracy akurat 2 tyg temu byl caly czas w trasie

Ola
@Gosia 10.07.2018 09:03

Dużo pani wie o tym szefie ile miał pracy itd. jak na zwykłą klientke. Ja nie mam pojęcia o takich sprawach. Dzwonię zamawiam przewoźnika i chciałabym aby był na godzinę na ktora się umawia. Ot i cały ambaras. Trzeba tak rozplanować czas aby wszystko było git to nie takie trudne. Nie byłoby tyle szumu gdyby wszystko grało. Jest w Białymstoku taka firma przyjeżdżają na umowiona godzinę, faceci z poczuciem humoru, starszy facet ale nie będę robiła reklamy wejdzcie w transport Angli - Białystok i jest Teraz już nie korzystam z M transport. Dziękuję.

Gosia
@Ola 12.07.2018 05:15

A to juz moja sprawa Co ja wiem. Pani juz zrobila reklame konkurencji,

Gosia
@Ola 12.07.2018 05:15

A za te slowa ze jest szef prostakiem z podlaskiej wsi niech pani lepiej uwaza lub skasuje poniewaz bedzie miec pani za to duzy problem.

Gosia
@ola 09.07.2018 18:07

a pozatym nikt pani Olu nie obrazil pania ,a pani bezczelnie obrazila i wyzwala szefa.To swiadczy jedynie o pani wychowaniu...widocznie pani jest ze wsi i nie umie pani inaczej sie wypowiedziec.

Ola
@Gosia 12.07.2018 18:39

Obrażali mnie kierowcy dzwoniłam do szefa ale powiedział że on nic nie może zrobic. To ja powiem tak niech zmieni działalność. A pani tez niech coś zrobi pożytecznego np. Umyje okna bo nic pani nie widzi. Ale swoją drogą jestem ciekawa że ludzie panią skądś znają. Ja na szczęście nie jechałam z panią.

Obserwator
@Gosia 12.07.2018 18:39

Pani to się pięknie wypowiada pewnie pani z miasta szkoda że same brednie.

Gosia
@Ola 14.07.2018 17:46

To bylo cos powiedziec kierowcy. Ktory obrazal pania pani Olu???

Gosia
@Ola 14.07.2018 17:46

bus zawsze jezdzi czysty w trase wiec....a to jest dluga trasa wiec moze sie ubrudzic ,ktory to kierowca pania obrazil i w jaki sposob??

Gosia
@Obserwator 14.07.2018 17:48

miales do czynienia z firma? ze sie wypowiadasz??

Gosia
@Ola 14.07.2018 17:46

I chyba nie bedzie pani miala okazji jechac zemna pani Olu

Ola
@Gosia 14.07.2018 18:33

Oczywiście rezygnuję z tej firmy wolalabym rowerem niz z nimi

Obserwator
@Gosia 14.07.2018 18:26

Oczywiście niestety nie wspominam tego milo niestety

Gosia
@Obserwator 14.07.2018 19:18

To bylo z inna firma jechac

Gosia
@Ola 14.07.2018 19:16

to wsiadac na rower i heja

Gosia
@Obserwator 14.07.2018 19:18

Co bylo nie tak??

Gosia
@Ewa 07.07.2018 14:36

prosze pania odbiera telefony ,chyba ze jak nie moze to wtedy oddzwania

Zostaw opinię o Mocarski Transport.Pl Piotr Mocarski - Tykocin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mocarski Transport.Pl Piotr Mocarski