Larry Gate Sp. z o.o.

Adres: Al. Juliusza Słowackiego 1 lok. 6, 31-159 Kraków

NIP: 6762532388 REGON: 367661480 KRS: 0000684812

Larry Gate Sp. z o.o.
5 9 6 1

Opinie o Larry Gate Sp. z o.o.

Wiolka

OTRZYMALIŚCIE ZWROT WPŁACONYCH PIENIĘDZY?

Ja
@Wiolka 15.02.2019 06:08

Nie

Gosia
@Wiolka 15.02.2019 06:08

Niestety nie

Bartosz

Pracowałem u nich 8 miesięcy. Pensja netto ok 2600 z wielką laska. Wymagania jak w wielkiej korporacji a nawet laptopów służbowych nie mogą zapewnić. Panie prezesie Pana słowa: "jaka praca taka płaca" może Pan sobie wsadzić w ..... policzki

Marcin

Wspolpracowalem z nimi ponad rok. Proszę wszystkich zainteresowanych o kontakt. Marcin.jurasz@adres.pl

Adam
@Marcin 12.02.2019 13:06

Tez mam z nimi problem... Wysłałem majla.

Gosia

Czy kogoś sprawa została wyjaśniona do końca?

Rafal

Nie polecam. Mówią że kredyt będzie a nie będzie

Antonio
@Rafal 06.02.2019 21:47

Dzwonię do nich od 18.30 już 40 raz i nikt nie odbiera. (usunięte przez administratora)

Krakowiak

Jeśli te opinie czyta ktoś inteligenty to szybko zauważy, że większość jest pisana przez maksymalnie 3 osoby. Pewnie jakaś nie dostała kredytu, bo nie pracuje lub ma inne problemy (z sobą patrząc na te wpisy) i teraz się wyżywa w internecie zamiast wziąć się do roboty lub iść na badania. Nie wspominając o poście o konkurencji.... Na miejscu właścicieli poszedł bym z tym na policje by dać nauczkę na przyszłość internetowym cwaniakom (Art. 190. KK )...

Gosia
@Krakowiak 06.02.2019 18:46

Na pewno część osób wykorzystała sytuację aby tylko zaszkodzić tej firmie, ale też jest parę osób które nadal " czekają " na zakończenie sprawy.

Justa

Nie polecam w szczególności (usunięte przez administratora) według mnie to jest (usunięte przez administratora)

Gosia

Tam odbiera p. Kamil. A ja chce rozmawiać z szefem tego (usunięte przez administratora)

Gosia
Zweryfikowany użytkownik
@Gosia 05.02.2019 13:40

A o co chodzi? Jakich informacji potrzebujesz?

Re
@Gosia 05.02.2019 13:40

Kto mi uzasadni z jakiego powodu nie otrzymałam kredytu.......

Gosia
Zweryfikowany użytkownik
@Re 05.02.2019 14:20

Zadzwoń na niżej podany nr i uzyskasz odpowiedź...

Administrator
@Re 05.02.2019 14:20

Zadzwoń do nich lub napisz.

Re
@Administrator 05.02.2019 16:19

I znowu powiedzą, że nie otrzymam u nich pożyczki? Mam ich w D.

Tomek
@Re 05.02.2019 16:23

Więc o co chodzi ?

No
@Tomek 05.02.2019 18:16

O sąsiada który po drodze chodzi. Mam ich w D. Nigdzie nie bede dzwonić

Jakotaki

Mi też nie pomogli. Kamilek w tej firmie jest nikim

Gosia
Zweryfikowany użytkownik
@Jakotaki 05.02.2019 16:49

Wpłacał Pan jakieś pieniądze? Jesli tak to proszę o kontakt malgorzata12345679@wp.pl

Alfons
@Jakotaki 05.02.2019 16:49

To oni mają mi pożyczyć

Alfred

Cwaniaki. Pożyczaja pieniądze na procent. Nie mam wam z czego oddać. Może ktoś w tej firmie zrozumie w końcu że nie mam z czego.

Artur

Nie polecam tej firmy. 5000 zł nie mogą pożyczyć

Gosia
Zweryfikowany użytkownik

Kontakt z firmą Nr tel 697 600 684. Odbierają tel i otrzymałam informacje odnośnie zaistniałej sytuacji.

Gosia

Otrzymałam od nich informację, że jeśli moim zdaniem usługa nie została wykonana to przychyla się do moich wniosków i zwrócą mi środki. Ale termin 14 dni mnie nie urządza. Jestem w krytycznej sytuacji. A to, że oni mają podwykonawców nic mnie nie interesuje. Chce, żeby załatwili to na już. Jeśli nie to będę zamieszczała kolejne negatywne wpisy.

Gosia
@Gosia 05.02.2019 11:23

I Panie Pawle teksty typu "nie interesuje mnie to co Pani gdzieś pisze" odbija się Panu czkawka

Prawny

Proponuję aby administrator weryfikowal IP użytkowników. Nikt nie jest w sieci anonimowy. Proszę właściciela firmy o kontakt. Udzielę Państwu stosownych porad.

Gosia
Zweryfikowany użytkownik
@Prawny 04.02.2019 21:33

Udzieli Pan stosownych porad tej firmie czy nam poszkodowanym? Jest tu parę osób które są " zweryfikowane " i piszą prawdę.

Krzysztof
@Prawny 04.02.2019 21:33

Tym bardziej, że " zweryfikować" można się w tak prosty sposób nie koniecznie rzetelnie... Podejmijcie kroki prawne to może ludzie nauczą sie, ze nie sa bezkarni i wezmą sie do roboty zamiast szykalować innych.

Xxxo
@Prawny 04.02.2019 21:33

Jestem jedną z poszkodowanych wręcz naciagnietych na pieniądze osób co mam zrobić by odzyskać pieniądze jak z firmą nie ma kontaktu. Co za weryfikacja może firmę ktoś zweryfikuje

Oliwier
@Prawny 04.02.2019 21:33

Czy naprawdę z firmą nie ma kontaktu ?

Edyta
Zweryfikowany użytkownik
@Prawny 04.02.2019 21:33

Właśnie, też mnie interesuje komu udzieli Pan porad? Przydałoby się poszkodowanym w tej całej sytuacji i czekającym na zwrot swoich pieniędzy. Bo to już sięga szczytu bezczelności zwodzenie i pretensje ze strony firmy, że człowiek upomina się o swoje. I ja nie pozostaję anonimowa. Poinformowałam Pana Kamila, że umieszczam negatywne wpisy licząc, że to podziała i oddadzą mi pieniądze , ale nic z tego. 3 tydzień trwa jak niby przelew idzie do mnie, chyba przez Cypr.

No
@Oliwier 05.02.2019 10:01

P. Paweł wysyła smsy, że jest na spotkaniu, a dodam, że dzwonie do niego od 6.30. Kamil od 9.00 oddzwaniał raz ale nie udało mi się odebrać. Nie rozumiem takiego postępowania

Xxxx
@Krzysztof 05.02.2019 09:02

(usunięte przez administratora) innych chyba sobie żartujesz kroki prawne to względem firmy co nie oddaje pieniędzy dla ciebie ponad 6 tys wyludzonych pieniędzy to może nic a dla niektórych to parę wypłat i rachunki a pieniędzy jak nie było tak nie ma obiecanki tylko i tak jak było pisane przelew przez Cypr

Gosia
@Prawny 04.02.2019 21:33

Otrzymałam od nich informację, że jeśli moim zdaniem usługa nie została wykonana to przychyla się do moich wniosków i zwrócą mi środki. Ale termin 14 dni mnie nie urządza. Jestem w krytycznej sytuacji. A to, że oni mają podwykonawców nic mnie nie interesuje.

Gosia
Zweryfikowany użytkownik

@No " las rąk " jak widać.... Dobrze by było, aby ktoś z firmy szczerze nam wyjaśnił całą sytuację.

No
Zweryfikowany użytkownik

Czy jest tu ktoś kto otrzymał zwrot z wpłaconych pieniędzy od firmy larry gate?

GO

Spotkałam się w dniu dzisiejszym z przedstawicielem firmy i sprawa została wyjaśniona. Bardzo przepraszam.

Gosia
@GO 01.02.2019 21:28

Super, że chociaż Twoją sprawę wyjaśnili. Zwracam się tutaj do "przedstawicieli " firmy aby nie zapomnieli o innych i również Nam wyjaśnili zaistniałą sytuację. Zrozumcie, że takie trzymanie w niepewności nie jest dobrym rozwiązaniem. Chcemy tylko wyjaśnienia całej sprawy.

Edyta

Jeżeli faktycznie wywiążą się i zwrócą pieniądze to wycofam negatywne opinie bo będę miała temat zakończony z Larry Gate.

Gosia
Zweryfikowany użytkownik
@Edyta 31.01.2019 18:44

Edyta ja również czekam na zwrot. Jutro dam Ci znać czy otrzymałam. Widzę że jesteśmy w podobnej sytuacji. ..

Gosia
@Edyta 31.01.2019 18:44

Odezwij się do mnie. Jesteśmy w podobnej sytuacji. malgorzata12345679@wp.pl

Edyta

Od tygodnia słyszę, że mam otrzymać zwrot na konto i jakoś przelew dotrzeć nie może. Kolejny tydzień przeciągania i mam dość. Żadne argumenty nie trafiają do P. Kamila , ani prośby, ani żądania. Prawdopodobnie nie mają tych pieniędzy moich bo wykorzystali je, tylko pytanie jakim prawem skoro w tytułach było zaznaczone, że kaucja zwrotna, a nie płatność dla nich ? Jeżeli jutro w piątek pieniędzy nie będzie na koncie podejmuję kroki w celu ich odzyskania. Mam dość!!! Gosia a Ciebie w jaki sposób oszukali ?

Marcin

Nie polecam ich. Nikt ich nie poleca. Obiecuja kredyt a nie udzielaja. Po co mowia, ze baz nie sprawdzaja skoro sprawdzaja. Mowilam przeciez ze mam wpis w bik ale to nie wazne. Mam 3 dzieci co mam teraz zrobic? Przez opoznienie nie udziela ? Kpina jakas

Jerzy

Proszę wszystkich o negatywne komentarze.

Administrator
@Jerzy 30.01.2019 23:36

Proszę o uzasadnienie.

Gosia
Zweryfikowany użytkownik
@Jerzy 30.01.2019 23:36

Jaki jest cel wystawiania tych negatywnych komentarzy? Czy to pomoże nam w odzyskaniu pieniędzy? Myślę że kto zechce to i tak skorzysta z ich usług mimo naszych ostrzeżeń....

Jerzy

Nie mam do nich siły. Dzisiaj otrzymałem informację, że kredytu mi nie udziela. Czy jest ktoś w podobnej sytuacji ?

Nie
@Jerzy 30.01.2019 23:07

Nikt w tej firmie nie jest kompetentny. Banda idiotow

anonim

(usunięte przez administratora)

Jolka

Czy ktoś weryfikuje te wpisy ? Czy własciciel może się odnieść do tych komentarzy ?

Nie
@Jolka 30.01.2019 17:49

A co to kogo interesuje ? Mają same negatywne opinie i niech tak zostanie

Mikibiki

Buce w jednej sztuce

Ela

Zniszcze Was. Nie otrzymałam u nich kredytu. Polecam biuro kredytowe na ul. Lwowskiej w Nowym Sączu. Tam wszystko można załatwić od ręki

Gosia
@Ela 30.01.2019 09:19

A wpłacała Pani jakieś pieniądze?

Ela
@Ela 30.01.2019 09:19

Nie. Ale oczekiwali jakiejś autoryzacji na 1 grosz

Miły

Ktoś coś ci karze ??!!! Pusz czaj się z kim chcesz, zadzwoń do nazyczonego ze złe się wysławiali z twojego powodu

Gosia
@Miły 30.01.2019 08:22

Analfabetów nie brakuje. Ciebie też zgłoszę wszędzie

Gosia
@Miły 30.01.2019 08:22

Ktoś od nich dodał ten komentarz. Kto by bronił tą firmę

Gosia

Maz pojechał się z wami spotkać i nie ma go do tej pory. Coś podejrzana jest ta wasza pseudo firma

Gosia

Pisze bardzo poważnie. Nie mam kontaktu z mężem od godziny 16. Tomek nie pije. Myślę że ktoś z tej firmy mu zaszkodził. Obawiam się bardzo że coś złego się stanie

Administrator
@Gosia 29.01.2019 21:54

Ktoś Pani grozi ? Co się dokładnie stało. Proszę o więcej informacji

Gosia
Zweryfikowany użytkownik
@Gosia 29.01.2019 22:52

Wrócił Pani mąż???

Gosia
@Gosia 29.01.2019 22:52

Nie. ... Dzwonił, ze zatrzymała go policja. Już nie wiem kto tu kłamie

Gosia
@Gosia 30.01.2019 07:59

Nie wiem jak teraz będę spłacać nasze kredyty. Musicie pożyczyć nam te środki!!!!!!!!!!!!! ........

lala

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zwolnic osustów i naciągaczy

Wiolka
@lala 07.01.2019 13:07

Wspolpracuje z tą firmą. Czy to prawda co piszesz @lala?

Gosia
@Wiolka 10.01.2019 18:01

Ja też z nimi współpracowałam i stracilam tylko pieniądze... uważajcie

Dominika
@lala 07.01.2019 13:07

Mnie też oszukali, chciałabym coś z tym zrobić żeby nie uszło im to płazem. Jeśli ktoś chciałby mi pomóc w tym kierunku proszę o kontakt e-mail. Sądzę, że razem możemy więcej, pozdrawiam dominika279@onet.eu

Oszukana
Zweryfikowany użytkownik
@lala 07.01.2019 13:07

100 % racji tylko kto jest pracodawca bo mam wrażenie że w tej pseudo firmie pracuje tylko Pan Kamil który wyludza pieniądze. Nie ma żadnego innego kontaktu do nikogo z tamtej firmy.

GO
Zweryfikowany użytkownik
@lala 07.01.2019 13:07

Czyli tam pracuje tylko jedna osoba??

Małgorzata
@lala 07.01.2019 13:07

W listopadzie w krakowskim biurze moja sprawę obsługiwał p. Paweł i Pan Kamil sprawdzał ja zdalnie. Również zapłaciłam uważam, że dużo ale kredyt otrzymałam po 3 miesiącach w banku. Kontakt do nich zawsze mailowy to biuro@larrygate.pl. telefoniczny był przeważnie zajęty lub oddawaniali często następnego dnia.

Mirosława
@Małgorzata 27.01.2019 10:10

Czuje się również (usunięte przez administratora). W obietnicach miałam otrzymać 35 000 pozyczki a otrzymałam 12000. Co można z nimi zrobić? Proszę o poradę.

Gosia
Zweryfikowany użytkownik
@Mirosława 28.01.2019 18:34

Chociaż coś otrzymałas...

Go

Ja kontaktuje się z Pawłem numer to 605299744. Odbiera różnie ale oddzwania

GO

Gosia @ to potwierdzona informacja, że nikt nie odbiera ?

Go
@GO 29.01.2019 12:39

Ja kontaktuje się z Pawłem numer to 605299744. Odbiera różnie ale oddawania.

Zostaw opinię o Larry Gate Sp. z o.o. - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Larry Gate Sp. z o.o.