Tonaris Sp. z o.o.

Adres: Niepodległości 102, 44-190 Knurów

NIP: 9691623322 REGON: 366653796 KRS: 0000665796

Tonaris Sp. z o.o.
5 71 6 1

Opinie o Tonaris Sp. z o.o.

Rex

Wszystko rewelacyjnie, zamówione rzeczy dotarły w nienaruszonym stanie a przesyłka dotarła do mnie w 1 dzień roboczy, podsumowując 10/10!

Kamila Łódź

Paczuszka bardzo szybko dotarła, zapakowana z ogromna starannością ;) totalnie nie ma na co narzekać! Polecam, każdemu ;)

Ewcia

Produkty bardzo dobrze zapakowane. Wszystko zgodne z opisami na stronie internetowej. Brakuje mi tylko kontaktu telefonicznego Ale cóż sklep nie akceptuje takiej formy kontaktu więc trzeba to zaakceptować. Polecam

Jaro

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem. Polecam Sprzedającego, nie mam się do czego przyczepić.

Albercik

Firma nierzetelna; brak kontaktu mailowego, nie mówiąc o telefonicznym. Zwrotów nie przyjmują - paczka wraca i trzeba powtórnie zapłacić za odbiór niepodjętej przesyłki. Zgłaszanie sprawy na policję albo do Federacji Konsumentów, Rzecznika Konsumentów, czy Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej nie ma sensu - strata czasu (przećwiczone). Jedyna droga to pozew sądowy, uzyskanie nakazu zapłaty w postępowaniu upominawczym i egzekucja komornicza (bo Tonaris Sp. z o.o. na sądowy nakaz zapłaty również nie reaguje). Trzeba uzbroić się w cierpliwość, bo trwa to kilkanaście miesięcy, ale sama procedura jest prosta i, co najważniejsze, wszystkie poniesione koszty zwrócone!

Mika

Zamówiłem bardzo wysokiej jakości produkt w wyprzedażowej, okazyjnej cenie. Realizacja zamówienia szybka i sprawna, towar zapakowany bezpiecznie

Dariusz S

Zarówno produkt oraz obsługa klienta ok. Co prawda komunikacja mailowa znacznie się poprawiła po moim mailu, ale jestem zadowolony z szybkości realizacji. Jak najbardziej polecam. Ale tez sugestia poprawy komunikacji z klientem.

Oszukana

Ostrzegam przed nieuczciwymi sprzedawcami. Firma niestety zupełnie nierzetelna, pomimo natychmiastowej zapłaty za zamówiony towar, brak realizacji (zam nr 1430)!!! Niestety brak również jakiegokolwiek kontaktu. Podane nr tel albo nie istnieją albo są wiecznie wyłączone. Brak odp na maila. Ja swoją sprawę kieruje na policję. Karygodne że taka "firma" funkcjonuje juz ok dwa lata i wciąż naciąga ludzi. Omijajcie ich z daleka.

TONARIS Sp. Z o.o.
@Oszukana 14.02.2019 15:48

Witamy Dziś mamy 14 luty. Pani zamówienie jest z dnia 10 lutego z godziny 22. Czy twierdzi pani że jest osoba oszukaną ? Kupując u nas zatwierdza pani regulamin z adnotacją i iż zapoznała się z nim i akceptuję jego treść. Są w nim opisane czasy dostawy a mianowicie "7. Czas realizacji zamówienia (tj. do dnia wysyłki Towaru) wynosi do 21 dni roboczych." Proszę czytać co pani akceptuje, jakie są warunki zakupu itp. To zapewne ułatwi współpracę. Paczka będzie u Pani we wtorek 19 lutego. Mimo wszystko pozdrawiamy.

Patrycja

Otrzymałam towar niezgodny z tym co zamówiłam, zero kontaktu telefonicznego, zero odpowiedzi na maila podanego na stronie sklepu. (usunięte przez administratora) i tyle. Omijajcie tą firmę z daleka. Jeśli nie odezwą się do jutra zgłaszam sprawę na policję.

TONARIS Sp. Z o.o.
@Patrycja 14.02.2019 07:56

Pani Patrycjo Towar jest w 100% zgodny z zamówieniem oraz zdjęciem i ofertą z której pani skorzystała. Pani wybrała model biało/ czarny. Model pomarańczowa jest droższy o 100zl. Cena zmienia się automatycznie po wybraniu modelu. Patrząc nawet tylko przez ten pryzmat nie ma mowy o pomyłce. Opis również informuje iż wybieramy pomiędzy biało czarną A pomarańczowa więc zarzucenie nam tego stanowiska jest nie ma miejscu.

Karo

12. 02. 2019. Dziś kurier przywiózł mi paczkę ze sprzętem do ćwiczeń. Po otwarciu i wyjęciu z folii widzę uszkodzenia i pęknięcia. Postaram się sama złożyć i zobaczyć w czym jeszcze tkwi problem... Brak kontaktu telefonicznego nie umożliwia bezpośredniego kontaktu ze sprzedającym. Niestety przez szybką chęć zamówienia produktu nie za poznałam się z opiniamii co ma teraz wpływ na złą podjęta decyzję.

TONARIS Sp Z.o.o
@Karo 12.02.2019 13:28

Witam Serdecznie Jest Nam bardzo przykro w wyniku powstania problemu. W związku z zaistniałą sytuacją bardzo proszę o kontakt z Nami pod adresem tonaris@interia.pl Pozdrawiamy Serdecznie

Patrycja Zielińska

Profesjonalna obsługa bardzo szybki czas realizacji zamówienia a towar profesjonalnie spakowany. Na każdym etapie byłam informowana co się dzieje z zamówieniem od momentu jego złożenia do wydania kurierowi do doręczenia. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Poleciłabym ten sklep każdemu.

TONARIS Sp Z.o.o
@Patrycja Zielińska 31.01.2019 21:44

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Dominika Wawa

Pełen profesjonalizm. Wszystko super, idealnie zapakowane przesyłka z prędkością światła.Dzięki!Polecam !

TONARIS Sp Z.o.o
@Dominika Wawa 02.02.2019 15:21

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Paula

To się w głowie nie mieści jak tak można ludzi BEZKARNIE oszukiwać. Dlaczego nikt się za tą firmę nie weźmie, banda oszustów! Od czasu do czasu może faktycznie wyślą towar zgodny z opisem by zyskać jakieś pozytywne opinie, ale założę się, że to co dziesiąta osoba jest tym "szczęśliwcem', która otrzymała faktycznie to co zamawiała.. sprawę radzę natychmiast kierować do sądu bądź inspekcji handlowej! Ja sama zostałam oszukana przez tą firmę, zero kontaktu telefonicznego, mailowego -firma widmo! Wysłałam reklamację -zero odpowiedzi, pieniędzy czy towaru!!!

Zdzisław
@Paula 31.01.2019 20:32

Paulo.... Witamy w kubie (usunięte przez administratora)

Jola
@Paula 31.01.2019 20:32

Dokładnie mam ten sam problem , brak kontaktu.

TONARIS Sp Z.o.o
@Paula 31.01.2019 20:32

Witam Serdecznie Jest Nam bardzo przykro w wyniku powstania problemu. W związku z zaistniałą sytuacją bardzo proszę o kontakt z Nami pod adresem tonaris@interia.pl Pozdrawiamy Serdecznie

Gosik

Firma rzetelna, błyskawiczna realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zapakowany plus miły prezent Polecam!

TONARIS Sp Z.o.o
@Gosik 07.02.2019 12:54

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Marta Smyk

Zarówno transakcja była szybka i nie sprawiała problemów, jak i przesyłka. Jednak kurier nie zastosował się do mojej prośby napisanej do niego. Mimo to, jestem zadowolona z zakupy i jakości produktów

TONARIS Sp Z.o.o
@Marta Smyk 23.12.2018 15:55

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Nati

Już myślałam że będę bez prezentu na święta ku mojemu zaskoczeniu wczoraj inpost doręczył paczkę. Trochę to trwało trochę było nerwów, strach że będzie wigilia bez prezentu Ale koniec końcem wszystko zakończyło się happy endem :) Wesołych świąt

TONARIS Sp Z.o.o
@Nati 23.12.2018 09:07

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Kylo

Sklep ogólnie ma bogatą ofertę, towar otrzymałem dobrej jakości, taki jak w ofercie. Wadą była już sama dostawa - kurier nie respektował godzin, w których paczka miała zostać przeze mnie odebrana (paczkę dostarczył koło godziny 11.00, a było napisane w komunikacie dla kuriera, że mogę odebrać paczkę po 17.00 w wyznaczonym przeze mnie miejscu tj w domu).

TONARIS Sp Z.o.o
@Kylo 22.12.2018 07:59

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Wiśnia

Mam już troszkę transakcji za sobą, ale z pewnością można powiedzieć o solidnym i profesjonalnym sklepie, których ciężko spotkać. Towar super,świetnie zapakowany niskie koszty przesyłki, towar na miejscu po 24 godz.Zakupiłem Mop Parowy Po prostu BAJKA SZCZERZE POLECAM !!!!!

TONARIS Sp Z.o.o
@Wiśnia 21.12.2018 10:22

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Dominik Mysiak

Towar dostarczony szybko, bez problemów, do tego zapakowany bardzo profesjonalnie, zgodny ze zdjęciem i opisem. Jestem w pełni zadowolony. Polecam

TONARIS Sp Z.o.o
@Dominik Mysiak 20.12.2018 14:32

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Ed

GIT! Po raz kolejny otrzymałem przesyłkę po 1 dniu roboczym. Tym razem Inpost nawet nie zawalił! Towar jak zawsze zgodny z opisem - rewelacja, dobrze zapakowany. Z pewnością jeszcze nie raz zrobię tu zakupy. Polecam. Pozdrawiam serdecznie.

TONARIS Sp Z.o.o
@Ed 19.12.2018 18:17

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Majka

wszysto zgodne z opisem,paczka dotarła o czasie jestem mega zadowolona ze sklepu jak i z zakupów polecam

TONARIS Sp Z.o.o
@Majka 18.12.2018 17:49

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Asia

Wszystko bardzo sprawnie poszlo,towar zgodny z opisem,darmowa dostawa mimo niewielkiej wartosci zakupionego towaru. polecam

TONARIS Sp Z.o.o
@Asia 18.12.2018 08:17

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Gosik

Rewelacyjna obsługa. Jednego dnia wieczorem zamówiłam i zapłaciłam, następnego dnia przed południem paczka była u mnie. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Informacje o etapie realizacji na bieżąco. Zdecydowanie polecam

TONARIS Sp Z.o.o
@Gosik 17.12.2018 18:28

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Hubercik84

Naprawdę polecam ten sklep! Przesyłka która powinna przyjść w środę doszła dzień wcześniej, produkty dobrze zabezpieczone, polecam.

TONARIS Sp Z.o.o
@Hubercik84 16.12.2018 22:58

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Hanka Janusz

Jestem Mega zadowolona ze sklepu internetowego . Co prawda pierwszy raz korzystałam z usług tego sklepu , ale na pewno będę zamawiać częściej! Produkty które zamówiłam bardzo szybko i bezproblemowo do mnie dotarły , A dodatkowo profesjonalnie zapakowane !!!!! Moje zamówienie w 100% się zgadzało. Polecam

TONARIS Sp Z.o.o
@Hanka Janusz 16.12.2018 09:37

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Darek

Dwie opinie co do towaru super zgodne z zamówieniem jestem w pełni usatysfakcjonowany natomiast beznadziejna obsługa przez kuriera, przesyłka nie dotarła pod wskazany adres, ponieważ kurierowi nie chciało się dojechać pod drzwi domu. Syn musiał iść 2 kilometry i czekać na jaśnie wielmoznego kuriera. Podsumowując duży plus dla sklepu a minus dla firmy przewozowej.

TONARIS Sp Z.o.o
@Darek 15.12.2018 17:46

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Dorota

Produkt zgodny z opisem. Cena możliwa. Tylko słabo zabezpieczony produkt, ale na szczęście mimo braku foli bąbelkowej produkt dotarł cały. Ogólnie można zamawiać w sklepie bez jakich kolwiek wątpliwości czy uwag.

TONARIS Sp Z.o.o
@Dorota 15.12.2018 13:09

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Lucy

Jestem mega zadowolona! Zamówiony towar dotarł ekspresowo, zapakowany bardzo bezpiecznie, dodatkowo miła niespodzianka w postaci bonu na 50zł Na pewno nie raz jeszcze skorzystam, pozdrawiam!

TONARIS Sp Z.o.o
@Lucy 15.12.2018 07:37

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Pati79

Produkty zgodne z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Paczki zawsze porządnie zapakowane. I do tego dołączone prezenty do każdego zamowienia! Polecam z czystym sumieniem!

TONARIS Sp Z.o.o
@Pati79 14.12.2018 19:34

Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie

Siwy

Towar zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami.dobry kontakt mailowy zarówno ze sklepem jak i kurierem Inpost. Zamówienie otrzymałem już na drugi dzień co mnie zaskoczyło.

Paula
@Siwy 01.02.2019 12:14

Dobry kontakt mailowy? To proszę podaj mi w takim razie ten kontakt do nich bo jakoś ja do dzisiaj odpowiedzi na 5 mailow nie otrzymałam :)

Zostaw opinię o Tonaris Sp. z o.o. - Knurów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tonaris Sp. z o.o.