Netogród Sp. z o.o.

Adres: Strzelecka 80 B, 45-525 Opole

NIP: 7543137014 REGON: 366465586 KRS: 0000661098

Netogród Sp. z o.o.
3 177 6 1

Opinie o Netogród Sp. z o.o.

mlode wilki

nigdy sie do niczego nie przyznawaj zlapia Cie za reke powiedz ze to nie twoja reka. nigdy sie nie przyznawaj

H
Zweryfikowany użytkownik

Nie polecam netogrod. Zostawili pracowników bez wynagrodzeń, bez jakichkolwiek środków do życia. Na wiadomości nie odpowiadają albo odpowiadają tak że widać że mają Cię w (usunięte przez administratora) i totalnie nic sobie z pracownika nie robią, zasłaniają się "restrukturyzacja". Nie polecam, trzymać się z daleka od tej "firemki" w której już prawie nikt nie został.

Ku ku

Co tam obecnie w net ogrodzie? Ma ktos cos?

.

Poważnie hahahhaha może chcesz zobaczyć i ocenić hehehrheh

Klient śląskie

Najlepszy jest numer jak proponują Ci przejęcie leasingu Sprawdzasz a tu do spłaty zaległości na poziomie 30-40 tyś Wiszą Ci kasę i żeby ja odzyskać musisz wydać kolejną parodia Prezes mowi że wszystko jest poplacone a potem robi minę zaczyna się jakac i tyle z gadki

martens
@Klient śląskie 12.02.2019 19:46

Widać, że zwalniają pracowników którzy sprzedawali towar do tworu jakim był/jest Netogród….

Radzio
@martens 15.02.2019 14:57

Tzn.?

Ku ku
@martens 15.02.2019 14:57

Tzn

DLOTIW

Dziś dopisłem ich do KRD Moje sugestie dla Netogród Sp. z o.o.: Dzis dopisalem ich do KRD

lol
@DLOTIW 08.02.2019 12:47

i to jest wszystko za pozno za duzo ludzi naciagneli teraz juz moga sobie odpoczywas posiedza albo i nie wyjda z milionami ka kacie tam to dopiero zorganizowana grupa przestepcza nawet sprzataczki powinny siedziec

tak myśle
@lol 09.02.2019 11:35

nie na koncie tylko w skarpecie tzw. bo na kącie nie będą trzymać takiej gotówki

Kama
@lol 09.02.2019 11:35

Już się jakaś gazeta zainteresowała bo szukają kontaktu z byłymi pracownikami tej firmy w celu opisania jak to się odbywało Więc będzie o nich głośno i nie jest to lokalne pismo więc niedługo będą już medialni

Kama
@lol 09.02.2019 11:35

Ponoc Już się jakaś gazeta zainteresowała bo szukają kontaktu z byłymi pracownikami tej firmy w celu opisania jak to się odbywało Więc będzie o nich głośno i nie jest to lokalne pismo więc niedługo będą już medialni

ja
@Kama 09.02.2019 21:12

a wiecie jaka to gazeta?

ja
@Kama 09.02.2019 21:12

a wiecie jaka to gazeta?

Romek
@ja 09.02.2019 22:58

Podobno ta Gazeta to Twój weekend!

Klient z Opola
@Romek 11.02.2019 18:16

Dokladnie :)

Klient z Opola
@tak myśle 09.02.2019 19:48

Wy takie bzdury piszecie ,ze szkoda gadac ...

radzio
@Klient z Opola 12.02.2019 09:22

Ciekawe jakie bzdury piszą? Może tylko o "Twoim weekendzie" ... reszta prawda

Emil
@lol 09.02.2019 11:35

Teraz w zakładach karnych dla tych którzy mają zobowiązania finansowe czeka przymusowa praca na halach stworzonych na terenie ZK . I jak mówi mój znajomy tacy skazani muszą pracować i spłacać swoje długi, bez względu czy im się to podoba czy nie. Współczuje im już. Wiedzieli co robią.

Klient z Opola
@radzio 12.02.2019 12:52

Radzio ty sie martw zebys ty nie siedzial tam za nich

radzio
@Klient z Opola 12.02.2019 13:23

Jestem poszkodowany przez tą firmę, dlatego wiem co piszę. Nawozu nie dostałem. Pieniądze wpłacone były w lipcu a towaru brak. Dlatego mogę się zgodzić z innymi bez żadnych konsekwencji. Zaproponowali na spłatę w "ratach". Wg mnie to tylko gra na czas. Liczę się z tym, że mogę nie odzyskać pieniędzy ... ale oszustwo to oszustwo i tyle. i Tak się zastanawiam czy aby Pan "klient z Opola" to nie jest ktoś właśnie z firmy o której toczy się tutaj "bój" od kilku miesięcy.

radzio
@radzio 12.02.2019 15:32

Tak sobie myśle ze koniec z pisaniem głupot.Juz nic nie będę pisał.Nie będę podkręcał atmosfery tak jak reszta hejterow!Przepraszam wszystkich. Radzio

Radzio
@radzio 12.02.2019 16:43

Fajnie że klient z Opola się pode mnie podszywa. Jakiś czas temu było podobnie. Nie mam za co przepraszać. Wszystkie komentarze (nie tylko moje) mówią raczej same za siebie odnośnie owej (najprawdopodobniej byłej) firmie

KRC
@Radzio 12.02.2019 17:19

Tak robili żeby zrobić zamieszanie na forum. Zarząd tej firmy działa żałośnie od zawsze prezes nie wie co mówi a jak już mówi to z taką ironią i takie głupoty że tylko mu ........ Ale dni są policzone niedługo będą mogli w jednym kontenerze się pomieścić tylu ich zostało

radzio

Ciekawe tylko czy jeszcze ktoś z szefostwa jest i czy ewentualnie mają jakiś swój majątek z którego można by coś odzyskać

.........
@radzio 11.02.2019 13:55

przeczytaj oświadczenie majątkowe pana radnego - "prezesa" to zobaczysz jaki on to ma majątek

Ku ku

Mnie tez oszukali zalegaja kupe kasy telefonow nie odbieraja a jak odbiora to takie bajki gadaja ze nie trzeba byc uczonym by wychwycic klamstwa trzeba dzialac wspolnie nie dajmy sie

XYZ
@Ku ku 11.02.2019 20:13

chciałbym się skontaktować z oszukanymi rolnikami bo ja też jestem poszkodowany ale nie wiem jak do nich dotrzeć , a chciałbym z nimi pogadać.

uczciwy
@Ku ku 11.02.2019 20:13

wszyscy poszkodowani tj. oszukani powinni zgłaszać sprawę na policje do wydziału przestępstw gospodarczych kasy i tak już nikt nie odzyska ale posadzimy oszustów w więzieniu .za wyłudzenie w spółce grozi 10 lat .oni wyru...ali nas to teraz wyru..ają ich koledzy z celi

Klient Nysa

Ale trzeba im przyznać Lider rynku agro ale w oszukaniu rolników Ta restrukturyzacja to tez wielka ściema Nie maja żadnego towaru żeby sprzedawać firmy nawet za gotówkę im nie będą sprzedawać towaru To już koniec tej działalności zaraz samochody pozabieraja za niezapłacone leasingi w firmie zostało tylko kilka osób które boja się już zwolnić bo łudzą się ze dostaną zaległe pieniądze Atmosfera wokół tej firmy jest bardzo kiepska Niech nikt już nie da się naciągnąć tym oszusta

Krab

Czy komuś udało się odzyskać pieniądze

Rak
@Krab 05.02.2019 19:32

Ktoś na pewno bo nie ma już namiotów

.......
@Krab 05.02.2019 19:32

Drodzy netogród nie ma zamiaru oddać pieniędzy, ani wywiązać się z zobowiązań... W tej chwili na placu są przygotowywane dokumenty upadłościowe.

Frau
@....... 06.02.2019 14:13

Chętnie się dołączymy.... Pieniądze są stracone, ale chcemy doprowadzić do skazania bandy... W końcu musi skończyć się era oszustów, którzy chcą się dorobić na pracy uczciwych ludzi. Musimy działać wspólnie.

........

Firma złożyła wniosek o upadłość restrukturyzacyjną, to jest ewidentne kombinowanie: "Nowe prawo restrukturyzacyjne będzie stanowiło swoisty „parasol ochronny” przed toczącymi się egzekucjami komorniczymi (ochrona przed komornikami). Cel takiego rozwiązania jest prosty: umożliwienie dłużnikowi wynegocjowanie ze swoimi kontrahentami optymalnego układu/porozumienia w warunkach spokoju przy niezakłóconym funkcjonowaniu przedsiębiorstwa."

radzio
@........ 01.02.2019 07:59

Czyli trzeba czekać. A jeśli nie zgodzę się na ich układ, na ich warunki ugody? Czy w takim przypadku mogę liczyć na spłatę z odsetkami ustawowymi?

........
@radzio 01.02.2019 10:24

ja proponuje dobrego prawnika, bo po za długami u swoich kontrahentów są długi Państwa - ZUS, US a pamiętajcie że oni są pierwsi w kolejce, druga sprawa jest taka że po pewnym czasie długi się przedawniają więc nie ma na co czekać, prawnik na pewno dobrze Ci doradzi.

Frau
@radzio 01.02.2019 10:24

Firma restrukturyzuje się... Namioty już pojechały

WAWA
@Frau 01.02.2019 18:03

Czyli to już koniec firmy teraz tylko kwestia czasu żeby posprzątać plac. Prezes jest tak zestresowany że ponoć nie wie czy może się na liście obecności podpisywać A jak wraca do domu to patrzy cały czas w lusterko wsteczne czy nie jadą za nim Oj dopiero się zacznie Jeszcze wszystko przed nimi

radzio

Wiadomo, że w związku z firmą toczy się za pewnie parę spraw .. o ile nie więcej. Czy komuś może firma zwróciła już pieniądze za nieotrzymany towar?

radzio
@radzio 29.01.2019 11:17

... pytam, bo zauważyłem że na wierzytelnościach Kaczmarski kwota zmalała do ponad 16 tys. zł a jeszcze kilka dni temu było ok. 500 tys. zł

Klient z Opola
@radzio 29.01.2019 11:20

czyli widocznie musiala zaplacic idze w dobrym kierunku...

radzio
@Klient z Opola 30.01.2019 05:35

mi akurat nie zapłacili, więc dlatego pytam. Nie wiem jak to wygląda na innych stronach windykacyjnych/osób zadłużonych zwłaszcza, że każą sobie płacić za sprawdzenie zadłuzenia.

Klient z Opola
@radzio 30.01.2019 08:29

widocznie musisz uzbroic sie w cierpliwosc...

radzio
@Klient z Opola 30.01.2019 09:10

Tylko czy do tego czasu w ogóle będzie z czego spłacić? Ciężko to widzę, zwłaszcza że pozew do sądu został wysłany dopiero w grudniu

michu

Podobno firma w związku z trudnościami finansowymi przeprowadza restrukturyzację, co o tym myślicie?

TrAdam
@michu 28.01.2019 13:05

"Restrukturyzacja" kilkuosobowej firmy :D śmiech na sali.

PYTAM SIE

Firma okłamała z założenia przedstawicieli handlowych zrobiła kpiny z Państwa kto za to odpowie???

HenrykWaza

No i padło. Nie ma strony, kadra pokasowala fejsbuki, zwinęli się. Warto było bić się o 10 złotych na saletrze? Macie Drodzy Rolnicy nauczkę.

Tom

He,he,he.Cóż Panowie rolnicy...W konkurencyjnych firmach w opolskim były droższe nawozy,zbyt drogie???Chytry dwa razy traci...

anonim

(usunięte przez administratora)

Wuja
Zweryfikowany użytkownik

No właśnie Polska to dziki kraj

xyz212

A gdzie te samochody powystawiane?

anonim

(usunięte przez administratora)

Obrońca

Dlaczego szkalujecie tak porządną i potężną firme?! Pracuje się tam dobrze. Podstawa to minimalna krajowa i do tego wynagrodzenie prowizyjne od sprzedaży bez ograniczeń! Nowe auto z GPS, telefon, tablet.

Klient z Opola

Tylko że Pan pomylił portale to jest portal dla ludzi szukających prace A nie dla potencjalnych klientów...tu się pisze o atmosferze w pracy itp A nie opinie klientów

Daniel

Taki jest charakter tej strony jakbyś nie zauważył.

Batan

Czy warto zacząć pracę w tej firmie? Jak wyglądają zarobki? Mam propozycję i mało czasu na podjęcie decyzji. Proszę o realną odpowiedź. Nie sugeruje się poniższymi opiniami bo na zdrowy rozum widać że to szopka konkurencji.

.....
@Batan 21.12.2018 11:11

jak chcesz pracować charytatywnie to firma zaprasza

Batan
@..... 21.12.2018 11:57

Co masz dokładnie na myśli? Długo pracowałeś w netogorodzie? Jesli możesz to napisz jak atmosfera?

Batan
@Batan 21.12.2018 11:11

Odpowie mi ktoś? Na głupie wpisy odpisujecie od razu a na normalne pytanie nie mogę uzyskać odpowoedzi. To jak?

Rastafarian
@Batan 05.01.2019 14:10

Głupie wpisy dodajesz. Nie umiesz czytać? Firma zalega kupe kasy kontrahentom, jest na skraju bankructwa, niewydolna finansowo. czy myslisz, ze wyplate dostaniesz? za chwile tej firmy nie bedzie.

Batan
@Rastafarian 07.01.2019 19:51

A na co się tak pieklisz jak burak? Pytam, proszę o odpowiedź ludzi, którzy tam pracowali.

Rastafarian
@Batan 10.01.2019 13:01

dalej czegoś nie zrozumiałeś?

Pan i władca

TO DOBRZE ŻE LUDZIE PISZĄ O (usunięte przez administratora)DANEJ FIRMY GDYŻ W TEN SPOSÓB INNI NIE ZOSTANĄ (usunięte przez administratora).

Szakal

Dziadu z netogrodu. To dopiero poczatek "zabawy"...

NICK

Firma w chwili obecnej z zadłużeniem około 500 tyś. pln!!! informacje dostępne na stronie firmy windykacyjnej "kaczmarski". Nie wywiązują się ze swoich zobowiązań!!! ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ!! Moje sugestie dla Netogród Sp. z o.o.: zacznijcie spłacać swoje zobowiązania

kwiatkowski

kupiłem = zapłaciłem za nawóz jednej z firm która zaopatruje się w NETOGRÓD - firma nie dostarczyła mi towaru bo sama go nie otrzymała od "bohatera" tej dyskusjii

wkurzony

kiedy zapłacą nigdy to ich dewiza pozory mylą z(usunięte przez administratora) to cała firma , prowizji porzedsawicielą handlowym nie płacą zastraszają to jest ich cała dewiza

wkurzony

Przykra firma, dziwie sie że w Polsce takie firmy mogą działać ale to bezradność prokuratury sądów, ogólnie widać że Państwa Naszego, Grzesiu Ciebie serdecznie pozdrawiam bo jesteś taki jakby to powiedziec "czysty"jak ktoś przeciaga w nieskończoność to oszustwo? proste

Radca prawny
Zweryfikowany użytkownik

Nie odnoszę się do pozostałych komentarzy. Wiem jedno. Dziś złożyłem pozew o zapłatę do Sądu Rejonowego w Opolu. Zainteresowanych zapraszam do prywatnej rozmowy.

JA

CZAS TAM WYSŁAĆ INSPEKCJE PRACY

Reporter

Słuchajcie, ale Pawełek cały czas się nie ustosunkował, dlaczego nie jest Prezesem swojej firmy, tylko gość który jest goły i wesoły - jest radnym powiatu i można zobaczyć, ze nie ma żadnego majątku ? Dlaczego? Dlaczego ta firma ma tylko5 tys kapitału ? Kolekcjonuje dokumentacje do reportażu o tej firmie

Obserwator
@Reporter 13.12.2018 16:09

Panie Reporter czemu Pan swoich danych nie udostępni? Hejetrzy po całości! Śmieszne.

Monika
@Reporter 13.12.2018 16:09

proszę o kontakt w tej sprawie, e-mail: monika.kwiecien@proinvestgroup.pl

Monika

nie reklamuję swoich usług, szukam kontaktu z innymi osobami czy podmiotami poszkodowanymi przez firmę.

Reporter
@Obserwator 13.12.2018 18:36

Będziecie jeszcze u Pani Elżbiety z TVP cygany;)

Rumsztyk
@Reporter 14.12.2018 18:50

Prosze o kontakt w sprawie tej firmy Konrad.rumsztyk@kruk.eu . Mamy portfel jej wierzytelności

POSZKODOWANY

Ku przestrodze dla innych rolników, ja już zostałem oszukany, mój znajomy również firma prosperowała i działała wspaniale do września. Netogród nie płaci swoich zobowiązań. obiecują przelew od 2 miesięcy, co tydzień inna wymówka;(przelew wraca, dziewczyny nie wysłały nie wiadomo czemu, w piątek już Pan będzie miał), (jedna wielka żenada)(usunięte przez administratora) zapłacą pod warunkiem że załaduje się im następne auto. Wynajęta firma prześwietliła wspaniałą działalność Netogrodu,(usunięte przez administratora)

POSZKODOWANY
@POSZKODOWANY 28.11.2018 22:51

PRZEPRASZAM muszę zrobić sprostowanie, Firma co prawda miała drobne poślizgi ale wszystko zostało uregulowane. Mój błędny post powyżej starałem się wycofać przez administratorów strony na co posiadam korenspodencje mailową.

POSZKODOWANY
@POSZKODOWANY 29.11.2018 19:01

A jednak nie zapłacili. Źle spojżałem na historię przelewów. To przyszedł mi przelew za pszenicę od innej firmy. Uważajcie na tą firmę. Biorą zaliczki i nie wysyłają towaru. Pieniędzy nie można się doprosić.

POSZKODOWANY
@POSZKODOWANY 29.11.2018 22:07

Przepraszam znów się pomyliłem!Przepraszam firmę Netogrod!Fajne chłopaki! Polecam!

POSZKODOWANY
@POSZKODOWANY 29.11.2018 22:39

A nie. Przeciez mi nie oddali pieniędzy. Pod sąd ich !!!

Bartekzz
@POSZKODOWANY 29.11.2018 22:55

To jak w końcu?

POSZKODOWANY
@Bartekzz 11.12.2018 09:20

Nie oddali nic. Pozytywne komentarze sami piszą pod moim nickiem. Nic do mnie nie dotarło. Zostałem oszukany.

POSZKODOWANY
@POSZKODOWANY 11.12.2018 19:38

Jednak nie zostałem oszukany.Znow się pomyliłem.Przepraszam

radzio

Towar miał być do końca października ... mamy grudzień i ani pieniędzy ani towaru. Także @Klient to nie jest fantazja a fakt.

Zostaw opinię o Netogród Sp. z o.o. - Opole

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netogród Sp. z o.o.