BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o.

Adres: Al. Jerozolimskie 183, 02-222 Warszawa

NIP: 5240104641 REGON: 12604823 KRS: 0000023973

BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o.
3 221 6 1

Opinie o BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o.

Trzebnica

Na teraz nie ma 4 brygad. Nie ma cisnienia tylko na sztuki i nic wiecej. Puki co nikt sie nie zachowuje jak (usunięte przez administratora) a jak tak jest to chyba tylko tu moze sie wyzyc z frustracji. Przyklad jednej pani od dostarczania materialow co zaczela bardziej dbac o siebie niz o to co ma robic i zaczela sie wydzierac i straszyc ludzi na linii. Jest jeszczee troche do zrobienia ale na razie jest ok i sie zmienia. Zobaczymy jak bedizie w lecie jak bendzie gorac

Na szczęście juz w innej firmi

Monterzy stoją przy linii z telefonem i plotkuja, magazyn wiecznie sie myli chyba nawaleni przychodzą bo jak można zapominac o częściach na czas, audyt siedzi i pije kawki zamiast pilnowac jakosci, w biurze wszy siedzą i grają w pasjansa, łysy gzi sie z wysoką a kierownicy (usunięte przez administratora) czekaja na swoja kolej i nikt nie pilnuje tego (usunięte przez administratora) Częściej wszyscy biegają na palenie papierosków niż myślą o tym jak docenic ludzi z linii ktorzy sie staraja. Dopiero jak powiesz ze odchodzisz to moze cos ugrasz inaczej nie roznisz sie niczym od tych co stoją z nosem w telefonie. Cyrk nie produkcja

Druga strona medalu

W porównaniu do innych zakładów nie jest źle. Pracować trzeba wszędzie. Praca nie za ciężka warunki płacowe może nie z wyższej polki ale średnio jest ok. Na tą chwilę polecam pracę w tej firmie. Myślę że podwyżki będą z czasem.

Pracownik z poza

Ja już pracuję od poczatku i powiem tak że są zakłady pracy gdzie są grosze warunki pracy ale nie oznacza to że tu jest super fajnie bo jesli chodzi o wynagrodzenie to powinno być takie co miesiąc jak jest z trzynastka , mając dzieci na utrzymaniu to jest życie wtedy na poziomie bez stresu . Ale też uważam że pracownik powinien dać z siebie wszystko owszem wszystko nie znaczy że cały czas po 12 godz dziennie bo w pewnym momencie ktoś.wracając z pracy może zrobić sobie krzywdę i co wtedy rodzinie po zmarłym lub kalekim człowieku . Generalnie proponuję aby kierownictwo bardziej doceniło ludzi którzy przekładają się pracy bo jak na razie na stołki zasiedli Ci co pracowali w wirpulu i mają plecy .

Pan klarowny

Nie wiem czy wiesz Gruby raczej wieprz uważaj aby szyny nie popekaly na torach. Jeśli jeszcze Ciebie nie wylali. Kasia to miss Door Tylko jeszcze nikt jej nie powiedział że wygląda jak uboga wersja Świnki Peepe...nos zadarty raczej wyrobiony od wsadzania go w (usunięte przez administratora)

Koko
@Pan klarowny 15.02.2019 17:39

Jak nisko trzeba upasc zeby oceniac ludzi po wygladzie... Dno. Dziwne ze mowisz a nie szczekasz z tak niskim IQ

Starszy Człowiek
@Koko 15.02.2019 22:19

Właśnie. Jak można oceniać ludzi po wyglądzie. Z kimś się nie pracuje osoby się nie zna A wypisuje się bzdury na jej temat. Jak ktoś ma odwagę to niech powie tej osobie wprost co do niej ma A nie w postaci 3 osób wypisuje i wyzywa ją na forum. Godne pożałowania. M.K nie lubi tylko jedna osoba i cały zakład o tym wie. Wyzywa ją na forum ze swoim Szrekiem małżonkiem i nie ma wstydu jeszcze pokazać się w pracy. Dziwię się kierownictwu że jeszcze porzadku z tym nie zrobili

Starszy Człowiek

Racja firma pozytywna. Polecam. Droga Dyrekcjo myślę że wiecie kto w tym zakładzie pisze o was negatywne opinie i nie ma odwagi powiedzieć komuś swojego zdania wprost to wypowiada się na temat innych na tym forum Zrobcie wreszcze z nimi Porządek

Starszy Człowiek

O Go Worku dowiedziałem się wczoraj. Pracuje w tej firmie kilka miesięcy ale w porównaniu do poprzedniej firmy to jest tu dobrze warunki płacowe może nie najwyższe ale z czasem są podwyżki premia co miesiąc.

Malenka

Ja też jestem zadowolona z pracy w tym zakładzie. Dobry dojazd placa nawet nie najgorzej. A negatywny oczywiście piszą osoby co z życia nie są zadowolenie.

Skoczylaska

W koncu ktos pisze z sensem. Racja Dyrektor na lodowkach to zloty czlowiek. Ja tez jestem zadowolona z pracy.

Koko

A ja czuje sie bardzo dobrze w tej firmie. Jest na produkcji kilka fałszywych osób ale tego sie nie ukniknie bo zawsze znajdzie sie jakas (usunięte przez administratora) Poza tym ludzie sa super. Pomocni i pogodni. Nawet sam dyrektor przechodzac przez produkcje wita sie z szarym pracownikiem czesto pamietajac jego imie co nie jest latwe przy tak duzej liczbie osob. Dostalem 13tke co bylo super prezentem i mimo ze na poczatku nie bylem przekonany do pracy tutaj bo myslalem sobie ze pewnie kolejny whirlpool to teraz z czystym sumieniem mohe polecic pracę w tej firmie. Płace noze nie sa jakies wygorowane ale myślę ze spokojnie da sie przezyc a jak jestes dobry to szybko awansujesz. Szkoda tylko ze na forum w kolko jakies 2 czy 3 poirytowane osoby wypisuja brednie psujac opinie firmie z ktorej wiekszosc pracownikow jeat zadowolona. Niestety najczesciej tendencje do wystawiania opinii maja ci negatywnie nastawieni a Ci zadowoleni nie zawracaja sobie glowy takimi rzeczami dlatego postanowilem napisac co mysle zeby pokazac jak czuje sie przecietny pracownik linii. Pozdro

Piotruś Pan

Odstępy to Ty masz w mózgu. Co za (usunięte przez administratora) firma trzyma pod dachem

Konstanty

Kotw... Krowy na dojarkach stoją gdzie ty jesteś muczą k...!!!!?? Jacuś ładnie wziąłeś za pas takich ludzi twojej miary i zabrałeś ze sobą do bsh. Wypad rowy kopać a ty nie rób tych wpisów że jest fajnie jaka atmosfera itp bo wszystkie pozytywne nt. Tego g od 12.02 robisz ty loc...o przecież to widać jak na dłoni warchl.... Ku chciałbym zobaczyć cię 3 do 4 km za polską granicą jak stoicie z jacusiem i pokazujecie na migi poziom jacusia a ty k.. myślisz że jak ubierzesz dopasowane ciuszki musztardowe spodenki i tak po pierwszym zdaniu idzie rozeznać kim jesteś 3 świat wróć 4. PGR

Śmiechotek
@Konstanty 15.02.2019 12:01

Posłuchaj Psycholu jak masz problem ze sobą to podejmij leczenie. Psychiatra czeka

Konstanty
@Śmiechotek 15.02.2019 17:11

Kotwica razem z siostrą macie trochę tych nicków tutaj: Lucjan Zuza smiechotek pan klarowny uśmiechnięta oraz parę innych warch... Ku byś przynajmniej to robiła w sensownych odstępach czasu.

Śmiechotek

Jak masz coś komuś do powiedzenia to powiedz to w twarz. A nie wylewasz swoje Żale na forum. Ale jesteś taki cienki widocznie.

Lubie to

Tak sobie myślę że fajnie widać na przykładzie Tomka i Kasi że firma dba o to żeby zegnac osoby, które nie pasują do normalnej kultury pracy. Pozostaje im wylewanie frustracji i obrażanie innych na forum

Kolega z linii

Co do walentynek. Widziałem juz pierwsze fotki na FB jak to sie bawi w pracy. Kolega ze spieniania wstawił zdjecia z fotobudki walentynkowej. Łyso wam. Niby taka lipa w BSH. A czy ktoś widział cos takiego w innych firmach.

Gogol
@Kolega z linii 14.02.2019 21:49

Żenada na nic wiecej was nie stać

Śmiechotek

Pawel założyciel Banda Zwiazki Nieudaczników .komisja Kaska M księgowa ,Kaska W sekretarka ,Tomek W siejacy ferment oraz Karolina ich Pionek

Śmiechotek

Tajna Czwórka ruszyła do akcji pisania Negatywów.

Czytający książki

Ale propaganda. Nic dobrego nie ma w tej firmie. Dodajecie dużo pozytywnych wpisów żeby te prawdziwe zatonęły jak Titanic. Wprowadzacie ludzi, którzy szukają normalnej pracy w błąd. BSH Wrocław to totalne dno. Raczej zarząd tej firmy.

Andrzej
@Czytający książki 14.02.2019 19:55

No właśnie jest całkiem odwrotnie. Negatywną propagandę ktoś sieje. Zawsze tak jest, że jak ktoś jest zadowolony to nic nie napisze, a jak ktoś ma problem (np.z kierownictwem) to się wyzywa w takich miejscach. Akurat bsh jest spoko. Płaca jak zawsze - mogłoby być lepiej, ale każdy z nas się zgodził. Zarząd tej firmy? A w jakiej innej firmie można iść do szefa produkcji lub dyrektora, żeby pogadać? Jeśli to jest dno, to co wy chcecie... Ja w 3 firmach pracowałem .. Najdłużej pół roku (bo potrzebowałem na życie), tu już rok i na razie nawet nie szukam nic innego, nie musze

Śmiechotek
@Czytający książki 14.02.2019 19:55

To co tu jeszcze robisz?

Loffciam

Fajna akcja z walentynkami.

Morty

Złapałem wszy biurowe, czym to leczyć ? PS.: Sprzedam Opla.

Ciekawy
@Morty 13.02.2019 13:46

Jakiego opla , bo byłbym zainteresowany...

Prze wojownik
@Ciekawy 13.02.2019 17:12

Ej Morty, jaki Opel?

Iwona

Wspominacie o Dyrektorze a i reszta chłopaków niczego sobie. Ciacha na maksa jest kilku do schrupania.

Justa
@Iwona 14.02.2019 19:40

Kogo masz na myśli ??

Jestem Lucjan

Pierwszy raz czytam te opinie i te negatywne są Żenujące. Jestem Zniesmaczony ze kierownictwo trzyma jeszcze na terenie zakładu takie Osoby. Wzieliby się za pracę to na wypisywanie tych Plot nie mieli by czasu. Jak czują się za są lepsi od innych są kulturalni nie przeklinają i mają wykształcenie to czemu nie Aplikowali do biura tylko na produkcję?

Pani Krysia

Hello hello Ludki Moje. Pracuje w tym zakładzie ponad rok na produkcji i praca mi odpowiada. W porównaniu do poprzedniej firmy to klimat jest tu Pozytywnie Nakrecony. Zarobi nie najgorsze, premia jest i przelozeni nawet Spoko. A Dyrektor to jest Gość kulturalnym uśmiechnięty i zawsze się przywita.

Zuza

Widzę że i tym co zależy na pracy dają swoje opinie. Ja też jestem zadowolona zawsze mogło by być lepiej ale jestem ok. Pracuje obecnie na linii zarobki standardowe, atmosfera i podejście do pracownika odbiegają od poprzedniej firmy znaczne na plus. Polecam firmę.

Pan klarowny

Zachęcam wszystkich co poszukują pracy do firmy BSH

Pracowity gość

Firma godna polecenia. Zarobki nie najgorsze. Klimat luz

Aniela

Na tą chwilę też pracy nie zmieniam. W bsh nie jest źle. Polecam

Nastawiony Pozytyw

Hejka pracuje tutaj jakiś czas na linii montażowej i z pozytywnym nastawieniem mogę polecić pracę w tej firmie innym osobą. Zarobki ok, premia,Multi sport, lunchpas, szkolenia i można zrobić kursy na wózki, suwnice, lutowanie itp

Śmiechotek

Wszystko wiadomo. Ludzie !na tym forum te negatywne opinie piszą osoby które zostały zwolnione i te które są na wylocie. Pawel G, Kaska M , Tomek W i Kasia W .

Uśmiechnięta

Pracuje tu ponad rok . Płacą zawsze w terminie , dodatki są. Premia miesięczna, nadgodziny można robić to zawsze większy chajs się zarobi. W niedzielę na inne prace dodatkowe można przychodzić płacą setki. Biadolą tylko nieroby co myślą że za siedzenie płacić będą.

Sprawiedliwy
@Uśmiechnięta 13.02.2019 17:22

Ale ty głupoty piszesz. Płaca ci za to.

Uśmiechnięta
@Sprawiedliwy 13.02.2019 17:49

Tobie płacą za te farmazony co piszesz. Jak tak ci tu źle to co tu jeszcze robisz? Zakładów jest od groma nikt cię tu nie trzyma. Ale widocznie twoja praca to wpisy na Go worku i wystawianie opinii za innych. Plytki jesteś

Sprawiedliwy
@Uśmiechnięta 13.02.2019 17:57

A może siostry miłosierdzia są na odpowiednim stanowisku? Grubą do mc donalds a drugą niech zajmie się praca a nie płotami. Taka była spokojna na początku, związki chciała zakładać. Nie wiecie kogo macie w bandzie.

Śmiechotek
@Sprawiedliwy 13.02.2019 18:16

Od zakładania związków to był Paweł G chodzil robil zamieszanie A na koniec nic z tego nie zrobił. Kto tu ploty sieje to Ty. Banda co Ty piszesz Banda to Ty i twoja ekipa co nic nie osiągneliscie. Cześć z twojej bandy zostalo zwolnionych za szczelanie z ucha A na ciebie przyjdzie pora. Jak Ci tu źle to co tu robisz jeszcze? Kasiu W weź się za robotę A nie siejesz ferment Jesteś gorsza niż zaraza. Takich trzeba Tępìć. Pozdrawiam Żal mi Ciebie

Sprawiedliwy
@Śmiechotek 13.02.2019 21:16

Był? No i pewnie firma się go pozbyła?

Śmiechotek
@Sprawiedliwy 13.02.2019 21:34

Firma się pozbyla co nie których z twojej bandy on był na liście...jego połowa wyleciala i reszta twojej Bandy. Zresztą żal mi Ciebie. Nie będę się zbliżać do Twojego poziomu inteligencji zero

Zostaw opinię o BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o.