Fiege E-Com Logistics Sp. z o.o. Gardno (Zalando)

Adres: Antoniego Solariego 4, 02-070 Gardno

NIP: 7010617378 REGON: 365481063 KRS: 0000638731

Fiege E-Com Logistics Sp. z o.o. Gardno (Zalando)
1 323 6 1

Opinie o Fiege E-Com Logistics Sp. z o.o. Gardno (Zalando)

piotr

Witam, szukam pracy i pomyślałem o zalando. Ktoś podpowie tak szczerze jakie są warunki pracy, jak to jest z tym angielskim i jak długie są przerwy w czasie pracy( słyszałem że pół godziny po trzech godzinach pracy i przerwa 1godz. w czasie obiadu.

Dildo Vaggins
@piotr 08.02.2019 07:53

Pół godziny po trzech godzinach i godzina obiadowa? Człowieku bez przesady.. Przychodzisz do pracy pracujesz godzinę i masz półtorej godziny wolnego. Wracasz po przerwie na hale na pół godziny i już minęły trzy godziny w pracy, a co za tym idzie? Śniadanko i pół godziny wolnego. Wracasz do pracy na godzinę i nadchodzi obiad. Godzina wolnego. Po obiedzie nie musisz wracać na halę, bo właściwie już długo nie zostaje do fajrantu, więc po co na pół godziny do pracy wracać, czyli wolne do 14:30. Zalando to cud a nie firma. Polecam całym sercem i (usunięte przez administratora)

Piotr
@Dildo Vaggins 08.02.2019 10:10

Nie szukałem kpiny, tylko informacji i szczerej odpowiedzi o pracy w zalando.

Didlo Vaggins
@Piotr 08.02.2019 12:34

Ah, nie szukałeś żartów, a na serio przyjąłeś informację wspominając na forum, że na 8,5h pracy będziesz miał 1,5h wolnego? Myślałem, że pożartować chciałeś, bo Tobie żart się całkiem udał. W tym kraju w molochu nigdzie nie będziesz miał kolorowo i półtora godziny przerwy.

Piotr
@Didlo Vaggins 08.02.2019 12:59

Z mojej strony nie był to żart tylko zapytanie o pracy w Zalando. Ktoś mi tak powiedział a ciężko mi było w to uwierzyć więc zapytałem. Nie ma co się irytować tylko wystarczy szczerze odpisać, bo tego oczekiwałem.

XxX
@piotr 08.02.2019 07:53

Są dwie przerwy. Jedna 15 minut i obiadowa 30 minut.

premia
@Piotr 08.02.2019 21:02

Teraz tak naprawdę cudawianki będą "ktosie" opowiadać byle byś tylko przyszedł tu do roboty. Fiege zaczyna płacić osobom, którym uda się przekonać inną do pracy w Gardnie. Teraz będą krążyć wspaniałe opinie wśród osób, które tam obecnie jeszcze pracują i chcą dodatku. Poczytaj opinie od początku. Zmieniają się pracownicy liniowi ale "góra" jest nadal ta sama.

Izabela - Rekrutacja
@piotr 08.02.2019 07:53

Dzień Dobry. Pracownicy mają podczas pracy dwie przerwy: 15 min i 30 min. Serdecznie zapraszamy do aplikowania - tel. 607 77 66 44.

Fiege coooolll
@Izabela - Rekrutacja 12.02.2019 16:44

Izabela mam pytanie dotyczące polecenia... Czy mogę w tej sprawie z Toba się skontaktować? Bo ponad rok temu ją odrzuciliscie z niewiadomych przyczyn... pozdrawiam

Izabela - Rekrutacja
@Fiege coooolll 12.02.2019 16:55

Witaj. Zapraszam do naszego działu, sprawdzimy wszystko. Pokój 221A. :)

ABCD
@Izabela - Rekrutacja 13.02.2019 12:11

Witam, czy obecnie rekrutujecie na pracowników magazynowych? Czy weekendy są u Was pracujące?

Nick
@ABCD 13.02.2019 14:33

Na pewno teraz potrzebni sa ludzie, jesli chodzi o weekendy to nie, raz na cztery tygodnie wypada ci sobota pracujaca jednak za ta sobote w nastepnym tygodniu masz czwartek lub piatek wolny.

ABCD
@Nick 13.02.2019 20:03

Dzięki za info

Izabela - Rekrutacja
@ABCD 13.02.2019 14:33

Witam. Obecnie soboty są pracujące, zazwyczaj jedna w miesiącu, za sobotę jest oddawany dzień wolny w kolejnym tygodniu. Zachęcam do kontaktu bezpośredniego: 607 77 66 44.

Klara

Jest transport ze Szczecina do Zalando zorganizowany?

Lm
@Klara 05.02.2019 13:33

Jest tylko z wybranych przystanków musisz wejść na grupe na fejsie tam jest napisane

Asdfg
@Lm 05.02.2019 13:40

Z obu zmian juz jezdzi? Ktos mi kiedys powiedzial, ze tylko z B.

Bosy
@Asdfg 06.02.2019 13:04

tylko na jedna odpowiednia, normalna zmianę B.

piotr
@Klara 05.02.2019 13:33

Witam, szukam pracy i pomyślałem o zalando. Ktoś podpowie ale tak szczerze. Jakie są tam warunki z zarobkami, godziny pracy, jak to jest z tym angielskim i jak długie są przerwy w czasie pracy(czy prawdą jest to że są dwie przerwy, jedna pół godz. druga obiadowa 1godz.) Pozdrawiam i z góry dziękuję za podpowiedź.

Pk

Jak tam wrażenia po podwyżce ludzie ? Zadowoleni czy rozczarowani ?

Ejj

Jak długo trwa rekrutacja do Zalano?

Ciekawy

Czy serio zabronili wam pisac na forum ?

Kwiatuszek w zimie
@Ciekawy 30.01.2019 10:59

Nie ???? ale nie maja nic sensownego do napisania bo pomysły na brednie się skończyły... nikt nie może nikomu zabronić pisać przeciez

Śnieżek latem
@Kwiatuszek w zimie 30.01.2019 21:29

Jakie brednie? Nawet koledzy ze wschodu juz coraz rzadziej wybierają tą firme.

Zazaza
@Ciekawy 30.01.2019 10:59

Nie zabronili tylko nie robić wycieczek personalnych

M. K.
@Ciekawy 30.01.2019 10:59

Nie mogę odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ zabronili nam pisać na forum.

Ja
@Ciekawy 30.01.2019 10:59

Nie mogę się wypowiadać bo Misiu wystawi mi Notatkę

Xp.
@Ja 01.02.2019 16:44

A skąd będzie wiedzial kto pisze a moze nawet tu maja wgląd.

Ja
@Xp. 03.02.2019 12:57

Porównuje charakter pisma. Zresztą, wie WSZYSTKO!

Marcin

Moi drodzy co sądzicie o stanowisku team lidera ? Czy jest to dobra posada w tej firmie ? Czy taka osoba zajmuje sie głównie koordynowaniem pracy zespołu, pomaganiem, rozwiazywaniem trudnych spraw, czy też sama fizycznie pracuje ? Na jakim dziale jest najlepsza atmosfera, gdzie najlepiej się pracuje ? Jakie rady macie dla takiej nowej osoby na tym stanowisku, jakich błędów unikać, do czego się przyłożyć. Proszę tylko o pomocne odpowiedzi

Sądownik
@Marcin 27.01.2019 22:11

Sądzę, że tak.

Ja
@Marcin 27.01.2019 22:11

Podaję hasło: okoń

Ty
@Ja 28.01.2019 17:19

Podaję hasło: ptaki latają kluczem

fufu
@Marcin 27.01.2019 22:11

sie naebaem ;)

wzgórze nienawiści w fiege
@Marcin 27.01.2019 22:11

najlepsze kasztany są na Placu Pigalle. Zuzanna lubi je tylko jesienią

rightway
@Marcin 27.01.2019 22:11

zapomnij o temacie Marcin. uciekaj i nie oglądaj się za siebie. uciekaj

gr

ci choć trochę ambitniejsi odchodzą lub już dawno odeszli. ci mniej zasuwają z wózkami i paleciakami i będą do końca życia

gr

zasuwać z wozkami i paleciakami w tą i nazad ? dziękuje odpadam

Zniesmaczona

To jest w końcu ten angielski, czy nie? Obiecywane zajęcia na które nie są puszczani pracownicy! Pani z angielskiego czekała na grupy po kilka godzin. I nikt nie przyszedł. Żenada z tym angielskim w czasie pracy.

f
@Zniesmaczona 30.12.2018 15:57

ten angielski jest tylko po to zeby podczas etapu rekrutacji powiedzieć kandydatom ,że fiege szkoli chętnych pracowników z j angielskiego a w rzeczywistości nie puszcza pracownika na angielski średnio co 2 tygodnie. Zmieńcie firme. Polecam.

Baobab
@f 30.12.2018 22:51

(usunięte przez administratora)* pracownicy bez problemu są puszczani na zajęcia.

F
@Baobab 31.12.2018 20:20

Byłem pracownikiem a nie byłem puszczany na zajęcie bo "praca najwaznieksza" wiec nie kłam

O
@F 01.01.2019 04:32

Która praca ?

F
@O 01.01.2019 04:34

A kto pyta? Xd

Malinka
@F 01.01.2019 04:32

Do pracy się chodzi pracować a nie się uczyć. Trzeba było się w szkole uczyć !

F
@Malinka 03.01.2019 19:45

To niech nie obiecują gruszek na wierzbie. Skoro jest w ogłoszeniu napisane ze odbywają się lekcje języka angielskiego i zaaplikowałem dla tego to powinny być. Chyba że jestes tak ciemna źe tego nie rozumiesz. Trzeba było się uczyć w szkole a nie teraz na tempa ka wychodzić.

Truskawke
@Malinka 03.01.2019 19:45

Tak a do toalety się chodzi siusiu a nie kupke. Co za bzdury... xd

BOLEC
@F 01.01.2019 20:43

Mareczek ze zwrotow

Spodnie

Dlaczego nie wszyscy muszą nosić spodnie robocze? Czesto widać jak teamleaderzy nie noszą roboczych spodni. Problem Solverzy to już wgl ich nie noszą

JEFFREY
@Spodnie 20.01.2019 19:15

Robocze dla roboli, a mózgi przy kompach nie muszą, natomiast jeśli beda dalej knocić, to jajka w roboczych będą się także pocić.

glos rozsadku
@Spodnie 20.01.2019 19:15

ale bujdy

Szukająca

Jakie są zarobki w Zalando na godzinę? A jaką stawkę ma team leader? No i co polecacie, zalando czy amazon? Wiem, że spora liczba osób pracowała tu i tu. Dzięki za odpowiedzi

Pracownik
@Szukająca 12.01.2019 09:52

Nie ma stawki godzinowej masz 2700brutto jeśli jesteś nowym pracownikiem szczerze nie polecam tej firmy ganiaja cie jak psa oczywiście nie na wszystkich działach ale trzeba normę wyrobić bo inaczej grożą że premie zabiorą itd i oszukują z wypłatami i urlopami

madA
@Szukająca 12.01.2019 09:52

Reklam leader zarabia grosze. nie pchaj sie

Pikpikpik
@madA 12.01.2019 14:21

Chciałabym mieć te Twoje grosze

Ja
@Szukająca 12.01.2019 09:52

Tim lid 3.5 na reke

Zedo
@Ja 13.01.2019 21:55

zabawne to ze nie masz pojęcia ile maja na rękę a się wypowiadasz. wyplata lida jest zaledwie kilka stowek wiecej niż pracownika liniowego i nie przekraczala progu trzeciego

Szukająca
@Szukająca 12.01.2019 09:52

A co z porównaniem zalando-amazon?

Michał
@Szukająca 12.01.2019 09:52

Cały miesiąc sto % frekwencji maksymalny próg to 2200 na reke nie więcej co do pracy ciasno i ciemno oczy bolą od światła sztywny zakład co do Amazon więcej godzin ale i wypłata lepsza wesołe miejsce jak chce się pracować a nie ściemniać to praca pewną i satysfakcji dużo możliwość zmiany obowiązków byłem tu i tu jeśli miałbym wybierać wybór padłby na Amazon najlepiej przekonać się samemu pozdrawiam

JEFFREY
@Ja 13.01.2019 21:55

4000 za listopad, tylko więcej godzin i luz na głowie. Pozdrawiam początkujący amazończyk.

Arletka

Chciałam sie dowiedzieć czy firma planuje zmiany nocne... wiecie coś może na ten temat?

Lider
@Arletka 11.01.2019 16:49

Tak planują III zmianę i to tak szybko jak pozyskają nowych pracowników. Byłem na spotkaniu rekrutacyjnym i osoby z HR informowały nas o tych planach. Ale za tak nędzne zarobki to nawet Ukraińców nie ma chętnych!!!

Tr
@Lider 17.01.2019 15:33

Nie ma chętnych i nie będzie. Atmosfera w tej firmie jest beznadziejna. I do tego jeszcze te robocze spodnie masakra .

Ja
@Arletka 11.01.2019 16:49

Nocki miały być już rok temu

Sandra

Witam. W jakim dziale najlepiej się pracuje w tej firmie ? Przyjecie, zwroty czy wysylka czy może jeszcze w innym ? Gdzie ma najlepiej zwykły pracownik a gdzie tl i am ?

Dildo Vaggins
@Sandra 15.01.2019 12:39

Sądzisz, że będziesz mogła sobie dział wybrać? Tam gdzie trafisz, tam zostaniesz do końca życia z ciulowym areasem.. każdy areas jest ciulowy..

anonim
@Dildo Vaggins 15.01.2019 13:25

co to jest areas ?

glos rozsadku
@anonim 15.01.2019 13:28

operator hulajnogi

Ktoś

Z wykształceniem zawodowym można liczyć na awans?

Dildo Vaggins
@Ktoś 15.01.2019 18:00

Tak. Na mentora.

wzgórze nienawiści w fiege
@Dildo Vaggins 15.01.2019 20:55

nawet na lidera jak widać na przykładach

Sandra

Witam. W jakim dziale najlepiej się pracuje w tej firmie ? Przyjecie, zwroty czy wysylka czy może jeszcze w innym ? Gdzie ma najlepiej zwykły pracownik a gdzie tl i am ?

Fred

Następna firma nastawiona na eksploatację ludzi. A biali niewolnicy cieszą się jak deb..., bo dostaną kilka groszy. Żałosne. Opodatkować tą firmę aż im rozumu przybędzie.

Dziewczyna Bez Zęba

Czy zwykły pracownik ma szansę na 20% premii?

glos rozsadku
@Dziewczyna Bez Zęba 13.01.2019 00:47

tak

Xy

Hejka co tam słychać ?

TeamMiśka
@Xy 07.01.2019 23:35

Cicho. Jest zakaz pisania na forum xD

truskaweczek
@TeamMiśka 08.01.2019 17:34

daszek zabronił? xd

Pracownik
@truskaweczek 08.01.2019 18:15

Zapytacie się dalszy czy już wózek kupił i co się mu urodzi szybko się postarał Grzegorz koszulki rozdaje a my bonów nie dostaliśmy to jest sprawiedliwośc

truskawke
@Pracownik 09.01.2019 14:41

No pewnie ważne ,że na igryfino napiszą jaki dobry bo dał dziecku koszulke a praconików co na niego za...... ma głęboko.

Ana

Tak wszyscy narzekają a jakoś stoicie w kolejce.. no proszę was zróbcie jakiś protest strajk nie idźcie na obiad a wy stoicie za pulpetem rybnym po którym macie rewolucję a i tak go konsumujecie.. więc gdzie sens gdzie logika. Widocznie smakuje.. jeśli smakuje spoko... Ale jak nie to do cholery weźcie się w garść!!

wzgórze nienawiści w fiege
@Ana 20.07.2018 18:08

to akurat prawda, mało kto ma jaja aby głośno przeciw czemukolwiek zaprotestować.

Ho ho
@wzgórze nienawiści w fiege 21.07.2018 00:16

Własne zdanie = raczej zwolnienie. A tak czesc pewnie cicho siedzi bo mysli ze jakims cudem bez dawania jeszcze awansuja :)

wzgórze nienawiści w fiege
@Ho ho 21.07.2018 08:31

to się zdziwią ciekawe ilu takich naiwnych wierzących w uczciwe awanse zostało:)

Baja
@Ana 20.07.2018 18:08

O jo jo o jejku no ja (usunięte przez administratora) fiege w (usunięte przez administratora) ???? dobra uciekam muszę zwodować tel na dnie Wisły zanim pan dyrektor paranoik i kukiełka namierzy IP pozdro 600 Januszu dyrektorze kurla ????

Michał Rokicki

Czesc jestem nowym pracownikiem ale Może zamiast wylewać żal tutaj wystarczy głośno powiedzieć takie wpisy to tylko żarcie się między sobą bez korzyści. Wybrać po jednym z działu i to My zróbmy zebranie ale ta wątpliwe skoro pełno tylko cwanych wpisów? Niestety znając życie skończy się tylko na pisaniu resztą korpo tak takow będzie ten pomysł wysmiewac. Pozdrawiam

Nowy
@Michał Rokicki 08.12.2018 20:17

To racja! Otwarta komunikacja. A nie mają odwagi, żeby otwarcie powiedzieć co im na sercu leży! Tylko tutaj "anonimowo" gorzkie żale.

Gosc
@Nowy 10.12.2018 11:39

Widac ześ nowy. Byli już tacy co glośno mowili co im na sercu leży.

Michał Rokicki
@Gosc 10.12.2018 16:00

I tu właśnie jest błąd w myśleniu ja np wychodzę z założenia że powinno się głośno mówić co się myśli poza tym teraz jest rynek pracownika w poniedziałek idzie się na rozmowę a we wtorek zaczyna pracę wszędzie więc nawet gdyby mnie zwolnili za prawdę to jakoś nie za bardzo bym się przejal

Gosc
@Gosc 10.12.2018 16:00

Tak. W normalnych miejscach nie mają problemów z tym, ze mówi się co myśli

Ktoś obcy
@Michał Rokicki 08.12.2018 20:17

Skoro jesteś nowy to siedź cicho bo jak się wychylisz za dużo to będziesz bezrobotny im nie potrzeba ludzi którzy dużo gadają i obstaja za innymi im trzeba ludzi którzy robią i siedzą cicho zapamiętaj sobie to bo Grzegorz to czyta i dojdzie do tego kto to napisał pamiętaj zawsze o tym powtarza że on dojdzie kto to pisze ha ha ha ???? ???? ???? Pozdrawiam areo z piku

Baja
@Ktoś obcy 11.12.2018 23:20

Bezrobotny? Żenada teraz jest tyle pracy że nawet gdy mnie zwolnią nawet brewka mi nie pyknie co ta firma ma w sobie że ludzie boją się zwolnienia na fiege życie się nie kończy.

ciut
@Michał Rokicki 08.12.2018 20:17

Nie promuj się i tak od firmy nic nie dostaniesz hahahaha

frik
@Gosc 10.12.2018 16:00

pytanie czy konstruktywnie mówili, czy tylko pluli jadem, zazdrościli, plotkowali i podpuszczali jednych na drugich? Tutaj też wiele takich wpisów widzę... a to co na sercu mi leży to chyba nie do tutejszego towarzystwa

Obca osoba
@Baja 18.12.2018 15:07

Zobaczymy jak cie zwolnia co zrobisz gadacie tak a co do czego przyjdzie to płaczecie bo was zwolnili bardziej tęskni się za koleżankami niż za tą firmą

roki koki
@Obca osoba 20.12.2018 08:43

Co za typ hahahaha weź gościu idź. Albo jesteś ciepły, albo to twoja pierwsza praca.

Baja
@Obca osoba 20.12.2018 08:43

Uuu o jej zwolnią żenada jak po kaczce ????

Mick

Z jakich przystanków w Szczecinie są dojazdy ?

Mike
@Mick 18.12.2018 16:03

Łubinowa 12, Zdroje Krzyżówka, Granitowa

Majkel
@Mike 18.12.2018 16:46

Warto pamietac, ze chwilowo autobus na tej linii dziala tylko dla zmiany B.

Normalny Pracownik

LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ NARZEKACIE NA WSZYSTKO TO PO CO TAM SIEDZICIE???AM ZAWSZE BĘDĄ LEPSI I BĘDĄ DOSTAWAĆ PREMIE KWARTALNA W WYSOKOŚCI NASZEJ WYPŁATY,BANKIETY POCHWAŁY I TAK DALEJ.TAK JEST W KAŻDEJ FIRMIE.TAK JAK W GARDNIE AM O GODZINIE 7 ZAPIER....NA KAWE ŻEBY ZDĄRZYĆ ZANIM WAŻECHA PRZYJEDZIE NA 8.A LIDERZY MUSZĄ ZOSTAWAĆ DO DWUNASTEJ W NOCY ŻEBY SIĘ RAPORT ZGADZAŁ DLA KONIOWAŁÓW Z BIURA.TO CHORE JEST PATRZEĆ W TABELKI TACY DZIEŃ I BAWIĆ SIĘ PRYWATNYM TELEFONEM GDY ZWYKŁEMU LINIOWEMU PRACOWNIKOWI NIE WOLNO NIC TYLKO W KIERAT I RUCHY BO ZA WOLNO.PATOLOGIA W CH...TAM PANUJE I TRZEBA TO ZMIENIĆ JEST PONAD 500 PRACOWNIKÓW MOŻE TRZEBA POMYŚLEĆ O JAKIŚ ZWIĄZKACH ZAWODOWYCH ALBO CHOCIAŻ FUNDUSZACH PRACOWNICZYCH WTEDY BĘDZIE MIAŁ KTO POWIEDZIEĆ A NIE "GÓRA NACISKA" A TY ZAPIER.....BO CI PREMIE ZABIORE.ŚMIECHU WARTE PO PROSTU CO TAM SIĘ DZIEJE.NA MIEJSCU AM BYM SIĘ OGARNĄŁ BO ZA TYLE TYSIĘCY WYPŁATY MIESIĘCY MOGLIBY CHOCIAŻ ZAINTERESOWAĆ SIĘ "LUDZMI POD SOBĄ" BO TO ONI NA NICH ZAPIER....Z RESZTĄ I TAK BĘDĄ ROBIĆ CO CHCĄ A PAN GRZEGORZ UDAJE WYROZUMIAŁEGO A TAK NAPRAWDE MA WSZYSTKO GDZIEŚ TAM TAM....POMYŚLCIE O TYCH ZWIĄZKACH ZAWODOWYCH WTEDY BIURO BĘDZIE WAS SIĘ PYTAĆ CZY MOŻĘ PRZYJDZIESZ W SOBOTE ZA SETKI A NIE WYZNACZANIE URLOPU NA CHAMA...CHORA POLITYKA FIRMY FIEGE ŻAŁOSNE

Jak
@Normalny Pracownik 14.12.2018 12:26

Kto ci tam zwiazki załozy? Haha chyba jakas liderka zeby miec na wszystko oko i kablowac dalej. Macie swoich "przedstawicieli pracownikow" a nie sory, nie macie

wzgórze nienawiści w fiege
@Jak 14.12.2018 20:10

"ci przedstawiciele" których nikt na oczy nie widział którzy nie wiedzą nigdy co się dzieje którzy chodzą na pasku władzy w Fiege którzy nawet nie mieli pojęcia o majowej petycji to największa żenada w tej firmie

JEFFREY
@Normalny Pracownik 14.12.2018 12:26

Ale masz problemy. Mam dla ciebie następujące propozycje ich rozwiązań: 1. Zwolnij się, jak ci nie odpowiada. Na rynku jest wiele firm, może któraś przyjmie twoją ofertę i cię usatysfakcjonuje. 2. Kim ty jesteś, by ustalać pracę AM czy liderom. Nie jesteś ich przełożonym, a tym bardziej im za to nie płacisz. 3. Jak uważasz, że twoja praca lub osoba na wyższym stanowisku jest wg ciebie nieodpowiednia, to wyjdź z inicjatywą i zaproponuj zmiany zachodnie z metodologią Kaizen lub zaaplikuj na wyższe stanowisko i stań się konkurencją. Najwyżej popłyniesz, jak dasz "4 litery". 4. Związek zawodowy założyć można w każdej chwili, a związana z tym procedura nie jest szczególnie skomplikowana. Ale w prywatnych firmach jego miejsce jest za bramą. 5. Praca w soboty i oddawanie za to wolnego w dzień powszedni nie łamie prawa pracy, a wykorzystuje przepisy zgodnie z normą czasu pracy. 6. Wyższa stawka za godzinę oznacza wyższy zakres odpowiedzialności i wyższy poziom stresu. Zanim, gdy ty rozpoczniesz/zakończysz swoją pracę i cieszysz się z wolności, AM/lider sprząta brudy i przygotowuje cały proces pracy. Tak więc, życzę szczęścia i pomyślności w realizacji marzeń.

ihaha
@wzgórze nienawiści w fiege 15.12.2018 17:35

Widział tylko nic nie robia

frik
@Normalny Pracownik 14.12.2018 12:26

znam takie akcje z TV... załóżcie to, załóżcie tamto, zróbcie zrzutkę a ja będę skarbnikiem albo lepiej prezesem i nikt mnie nie ruszy... hehehe dobre

RealiTy show

Ehh ta firma... Ukraina nie chce do niej wracać.... Polacy odchodzą i będą odchodzić... Po tym jak od stycznia ich konkurencyjna firma zrobi podwyżki... skąd oni ludzi nabiorą...

bartolini cepinio
@RealiTy show 16.12.2018 15:28

Od nowego roku dadzą 50zł podwyżki ponieważ średnia krajowa wzrośnie czy tam raczej 5% od zajmowanego stanowiska wiec kierownictwo sie jak zwykle nachapie xd

Obca osoba
@RealiTy show 16.12.2018 15:28

I bardzo dobrze wtedy Areo się ruszy i będzie biegał z że skanerem i sam Grzegorz też będzie musiał pick robić i Kierownik Śmieszny ????

Ktoś obcy

Coś wam powiem firma fiege nigdy wam nie da żadnych bonów wypierają się tym że Niemcy nie chcą dać (usunięte przez administratora) prawda żaden z waszych górnych dyrektorów nawet nie miał zamiaru się tym zająć bo mają was w (usunięte przez administratora) oni myślą o sobie anie o pracownikach dla nich wy i tak macie za dużo chociażby obiad za 1zl przerwę pół godzinna która musicie odrobic ????????co jest chore ale żadnego z góry to nie obchodzi macie wypłatę która też jest dla ich za duża bo połowa ludzi na to nie zasługuje i tak nie którym (usunięte przez administratora) Jak mogą premie zabierają żeby sobie dołożyć ciągną od Niemców dla siebie nie dla pracowników większości ludzi tam (usunięte przez administratora)

Rozczarowany

Cóż,po tym pożal się boże "zebraniu" autentycznie odebrano mi motywację do pracy . To nie jest kwestia bonów czy premii dodatkowej za wytężoną pracę przez ostatnie tygodnie tylko żal, że nie doceniono tego naszego wspólnego wysiłku. Jesteśmy w Polsce i zasłanianie się zasadami czy tradycjami niemieckimi jest żenujące.Od tego jest dyrektor, żeby wywalczyć dla SWOICH pracowników takie warunki,aby była możliwość wynagradzania ich obojętnie w jakiej formie (bony,premia świąteczna czy może rabat na zakupy w Zalando).My wiemy , że rzeczy które trzymamy w ręku nie są nasze,a przypominanie o tym było upokarzające i odnioslem wrażenie, że jest to sposób zastraszenia załogi i zamknięcia im ust. Nie pochwalam takich metod. Jestem bardzo rozczarowany i rozżalony całą tą sytuacją.

glos rozsadku
@Rozczarowany 09.12.2018 01:27

odebrało ci motywacje bo nie dostaniesz pareset zł na swieta? to moze sie zwolnij, idz na zasilek, z mopsu paczke dostaniesz. ludzie.. spójrzcie trzezwym okiem a nie bujacie w obłokach. Gdyby niemiec chciał dużo wydawać to zbudowałby sobie kolejny magazyn po drugiej stronie odry a nie u nas. Tną koszty i to nie jest wina naszych dyrektorów. Jest podwyżka, mniej lub bardziej wywalczona przez dyrektora, bardziej myślę że wymuszona przez konkurencje i to niemcy sami widzą co sie dzieje.

Gosc
@glos rozsadku 09.12.2018 14:21

Chyba nie wiesz ile zarabiaja inne koszulki. Wszystko jest do dogadania tylko ktos musi o ludzi zawalczyc ale po co?

Poniedziałek
@Rozczarowany 09.12.2018 01:27

Niedoceniony...biedactwo...pensja na konto za ilość godzin na którą się umówiłeś w umowie o pracę z pracodawcą! No tragedia wielka, bo bonu nie dostał! Czy w umowie o pracę masz napisane, że dostaniesz bon, że czujesz stratę, że go nie masz? W mojej umowie tego nie ma. Skoro za coś, co nie było nigdy obiecane czujesz się zdemotywowany, to żyjesz w świecie fantazji! Zmień pracę na taką z bonami w umowie, to szef nie będzie musiał Cię motywować pensją na czas i podwyżką płacy. Ciekawe co wtedy wymyślisz!

Gosc
@Poniedziałek 10.12.2018 10:30

Wazne ze wy dostaliscie. Jednak nie macie jednego. Szacunku. Tego nie dostaniecie po znajomosci jak stanowiska.

Racja
@glos rozsadku 09.12.2018 14:21

Odpowiedź od osoby która ma dużo powyżej 2100

glos rozsadku
@Racja 10.12.2018 17:47

@poniedziałek od twojej wiadomosci aż odpycha jadem. wszystko musi być na papierze? uf jak dobrze, że w umowie nie ma wpisu o zachowaniu kultury osobistej podczas pracy bo połowa AM i TL łamałaby jej postanowienia. Bonów nie ma i ja potrafię to zrozumieć, z uwagi na podwyżki. Dla mnie sprawa jasna. @Gosc a zgodze sie, szacunku to nie uświadczysz od panow w bialych polarach, ale akurat (usunięte przez administratora) mnie obchodzi ile ktoś zarabia. Ja nie zamierzam nikomu do kieszeni zaglądać. @Racja niestety nie, spójrz ze zdrowym rozsądkiem na otaczające realia i wyciagnij wnioski. Magazyn jest zbudowany z myślą o oszczędzaniu, a nie wydawaniu. Minimum kosztów, maksimum zysków, a bony sa kolejnym kosztem. Czy to wina naszych dyrektorów? pewnie nie, decyzje zapewne zapadają wyżej. To co mial to dał i tyle. Po co drążyć?

Budzik
@Poniedziałek 10.12.2018 10:30

Biedactwo? Bogaty się z domu znalazł. To że nie ma tego w umowie to nie znaczy że tak musi byc. Idą Święta i wiadomo że każdy liczy na kilka groszy więcej czy to w bonach czy w gotówce. Skoro inni potrafią to dlaczego nie widać tego w Zalando. Zresztą mówią co im pasuje jak ktoś pyta na zniżki na ubrania to mówią że u nas nie ma bo mu to Fiege. Jak chodzi o bony to jesteśmy Zalando. A Fiege przecież ma bony na święta.

Ktoś obcy
@glos rozsadku 09.12.2018 14:21

A ty z którym tam się bujasz że tak obstajesz za nimi co? Co możesz wiedzieć na temat załogi fiege a załogi z Niemiec wiesz jaki zwyczaj u Niemców że nagradzaja swoich pracowników chociażby bonami czy kwotami pieniężnymi więc nie odzywaj się jak nie masz pojęcia na temat zwyczajów. I bujaj się dalej z załoga areo czy dyrektorów

Ktoś obcy
@Poniedziałek 10.12.2018 10:30

A ty jesteś tępy aż szkoda słów skoro Ci odpowiada robić za 2100i być ganiany to zapier... Dalej a najlepiej to lataj do areo i podpier... Innych (usunięte przez administratora) poczekaj aż po nowym roku dostaniesz podwyżkę i ci dadzą taka normę że będzie tam spał żebyś mógł wyrobić ja takich idiotow nie brakuje w tej firmie jak ty!!!

Uradowany

Chciałbym pozdrowic wszystkich Panow, ktorzy nie wiedza do czego sluzy ta szczotka obok toalety i magiczny przycisk, po wcisnieciu ktorego zaczyna leciec woda ze sciany (magia normalnie). W szczegolnosci chcialbym pozdrowic tego Pana, ktory uznal ze siedzenie na desce jest obrzydliwe wiec lepiej zalatwic swoje sprawy na niej i wszedzie obok. Szanujmy siebie a zwlaszcza prace Pan, ktore dbaja o czystosc.

Babcia klozetowa
@Uradowany 11.12.2018 07:31

No niestety niektórzy siedzą po 20 minut... wchodzisz niby ciemno a tutaj cyk i dwie kabiny zamknięte

Wierny Pracownik

Wczoraj usłyszałem Jak Siedziałem na Toalecie Romowę dwóch AM przy wpólnym myciu rąk. Rozmowa dotyczyła cięć etatów związku z podwyżkami od przyszłego roku, ponieważ dla wszystkich nie starczy....a raczej starczy dla mniejszości Mówili też że wolą zainwestować w porządnego Ukraińskiego pracowanika ponieważ nie będzie mógł pisać złych opini na goworku, a za wystawianie tych pozytywnych podobno ma być premia!!! I to podwójna !! albo nawet potrójna, Chyba Jednak Warto Zostać i w końcu zacząć Porządnie zarabiać, chyba że sami z nas zrezygnują - Ja Już dałem 6 gwiazdek przez Co dostałem 100 zł Więcej do wypłaty !!! Sprawdzie Sami !!

Stała pracownica

Po dzisiejszym zebraniu Panie Dyrektorze uświadomiłam sobie że nie mam czego szukać w tej firmie... rozwial Pan moje wątpliwości..

Ja
@Stała pracownica 07.12.2018 15:44

Dajesz

Stała pracownica
@Ja 07.12.2018 16:06

Dajemy hahah

Santa
@Stała pracownica 07.12.2018 15:44

Co wywalczyles 200 brutto podwyzki??100 zlotych od państwa i czym się szczycicie??zarabiacie ładne tysiące to bonów wam nie trzeba... wystarczy że zrobiliście bankiet po którym każdy z upominkami wychodził a pracownicy po Mikołaju z czekolady... area zarabiają super więc po co biedocie 100 złotych do świąt.. reszta pracowników myśli tylko co odjąć sobie na święta bo firma je homary A zwykłego robiła na karpia nie stać!

Am
@Santa 07.12.2018 18:09

Ta firma to jedna wielka pomyłka żeby nic dodatku świątecznego nie dać. W każdej coś dostają tylko tu nic.

Santa

A czemu ta nowa liderka biegała i cieszyła się że piła wódkę z area i ma To co chciała ojoj Jeden kryje drugiego jak o 6.30 wychodzą laski z imlry.. cud Malina

Santa

Dam wam bony hohoho!! Za rok do Amazona zapraszam!!!

Zostaw opinię o Fiege E-Com Logistics Sp. z o.o. Gardno (Zalando) - Gardno

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fiege E-Com Logistics Sp. z o.o. Gardno (Zalando)