Inter Centrum Sp. z o.o.

Adres: Wojska Polskiego 39A, 41-600 Świętochłowice

NIP: 6272412576 REGON: 277526227 KRS: 0000095029

Inter Centrum Sp. z o.o.
1 274 6 1

Opinie o Inter Centrum Sp. z o.o.

Rafał

Taka mała aktualizacja jak macie coś do powiedzenia między sobą i ma zostać między wami bez wiedzy biura nie mówcie nic przy Królczyku. Spokojnego dnia

Ucho prezesa
@Rafał 12.02.2019 12:44

A co to krolczyk następny podpierdalacz?

Majster
@Rafał 12.02.2019 12:44

Łohohohoho czacha konfident? Czyli widać dużo taksówkarzy próbuje coś "ugrać" Panowie to nie taxi rabat, myślicie że jak nadajecie z ucha Szerpieflecie to bedziecie mieli lepiej? Hahahaha złudne wasze starania. Wszystko i tak się obroci przeciwko wam

Paweł
@Rafał 12.02.2019 12:44

Witam Panowie !!! Wystarczy tylko chwilę pomyśleć i zastanowić się nad jedną rzeczą wtedy automatycznie każdy z was przestanie mówić cokolwiek szeremecie. A mianowicie gdzie znajdzie pracę szeremeta jeśli go roman zwolni?? Patrząc na jego; - kulturę ( (usunięte przez administratora) - wiedzę ( dno) - charakter ( brak) Odpowiem wam na pewno nie na takim stanowisku jakie ma teraz tylko za kierownicą więc zawsze będzie szukał kogoś kto mu będzie szeptał do ucha po czym na końcu to odwróci się przeciwko konfidentowi bo on zrobi wszystko żeby bronić swoje 4 litery. Oczywiście po drodze będzie kłamal romana jak robi to codziennie więc na nic innego nie liczcie w zachowaniu człowieka bez charakteru.

Grzegorz

Cisza tu.Czyzby przed burzą?

Irek
@Grzegorz 27.01.2019 20:03

Wszyscy źli poszli gdzie indziej. Atmosfera oczyszczona można dalej trzepać kapuchę. Szef w końcu pozwolił kupić rękawice na fakturę. Jak tu nie czuć się docenianym? Super

Banan
@Irek 29.01.2019 12:50

HahaHahaha i prezenty były na święta :) W sumie w Wigilię Andrzej M dostał wiadomość że nie przedłużający mu umowy. To ci dopiero prezent :) a poważnie to co tu więcej pisać o ludziach którzy nie są warci złamanego grosza. Jaki ojciec tak syn z pominięciem Pana Mariana. Dalej będą zatrudniać nieświadomych nowych chłopaków. Rozmowy dalej będzie przeprowadzał ten miejscowy sziofer inteligent do kwadratu więc czego się tu spodziewac po takiej firmie :) czasam tu zajrzę posczytyac nowe dziwne historie. Panowie zmieniać pracę kierowców potrzeba na pęczki pamiętajcie inter ćwienkum to strata czasu i marnowanie własnego życia kosztem niczego

Irek
@Banan 01.02.2019 16:39

Roman w końcu zaczął wypłacać pieniądze za uposażenie BHP. Za cały 2018r. A za poprzednie lata? Wtedy się nie należało? Mydlenie oczu..

Dawid
@Irek 03.02.2019 14:45

Kolego teraz wszystko zaczyna prostować, najwidoczniej boi się kolejnej kontroli inspekcji. Pewnie mandaty za duze:)

Banan
@Irek 03.02.2019 14:45

Jego pieniądze są tyle samo warte co jego synalek jego sziofer nad sziofery i ten KACmarcyk czyli nic!!! Więc cieszę się że mogłem się dołożyć na jego zachcianki. Moze mu się zacznie w końcu nimi odbijać

Niepoprawny optymista

Wszystkiego dobrego w nowym roku

Realista
@Niepoprawny optymista 01.01.2019 17:18

Z pewnością będzie dobry. Dla Ćwienkow ????

Zimny

I co tam chłopaki? szef dał superpracownikom na Święta bony sodexo? Dodatkowy przelew? czy jak co roku udaje że był grinch i zabrał święta? ????

Dawid
@Zimny 19.12.2018 22:18

"Wy zarabiacie na tyle dobrze że dodatkowe bonifikaty na święta nie są wam potrzebne" hahahahaha

Dawid

Inspekcja pracy podobno znów się do Was wybiera:))

Janek
@Dawid 05.12.2018 21:31

Człowieku ale Ty musisz mieć smutne życie....

Dawid
@Janek 05.12.2018 22:13

Pełne wrażeń i rozrywki. Zresztą jak widzę irytację w waszych wpisach to od razu chce mi się działać :) Założę się że przy następnej kontroli Inspekcja znów coś znajdzie :) A wiesz dlaczego to robię? Bo takich jak Wy trzeba uczyć podejścia i szacunku dla pracownika. W szczególności brak go zarządowi. Pokazali to ostatnio zwalniając Tomka po 7latach pracy bo pytał o swoje. Szef jest na tyle słaby że nie ma odwagi trzymać w zespole kierowców "z jaj*mi" Ta firma to ewenement na skale swiatowa jesli chodzi o ta dziedzine. Dlatego będę Wam skutecznie patrzył na ręce poprzez odpowiednie służby. Pierwsza kontrola zaowocowała mnóstwem zmian. Nawet zmiana nazwy firmy. Czyż nie? A może powiesz że wszystko było w porządku JANKU:)

Banan
@Dawid 06.12.2018 10:44

Brawo Dawid Rozmawiałem też z Tomkiem (usunięte przez administratora) i nic więcej ale co można wymagać od ludzi którzy zamiast mózgu mają syfa

Dawid
@Banan 06.12.2018 11:39

Ekipa parobków broniących swego Pana. Święta tuż tuż w piwnicy zapewne już leżą wypchane po brzegi paczki świąteczne dla KLIENTOW. Bo Wam szef nawet "wesołych świąt" nie powie.

Pasztet
@Dawid 06.12.2018 12:44

Witajcie to ja Pasztet i to mnie zawsze bolało że nigdy nic nie dostałem od IC na święta... ktoś pedziol mi wlys się na opinie gowork IC...i jestem...i już mnie nie ma bo szkoda mi czasu i nerwów bo troszkę życia straciłem przez te 1,5mln km NIE PRZESPANYCH...nie pozdrawiam nikogo szerokości

Banan
@Pasztet 13.12.2018 22:52

Marcin nie bądź taki przecież dostałeś paczki od romana na święta - żeby zawiez jego klientom hahahaahaha masz rację nie ma kogo pozdrawiac dno w największej okrasie bez wyjątków ten sped

Dawid
@Pasztet 13.12.2018 22:52

Marcin wstyd to tutaj powinno być tylko i wylacznie Romanowi że tak a nie inaczej traktuje swoich pracowników. Człowiek głęboko podobno wierzący, siedzący w kościele w pierwszej ławce traktuje swoich ludzi jak maszyny do robienia pieniędzy. Cóż można się spodziewać po takiej osobie? Nawet dzień dobry Ci z łaską powie. Z okazji zbliżających się świąt mogę życzyć tylko jednego szefostwu: Ekipy która Was zostawi z dnia na dzień, wtedy bedziecie sami zapier**lać z paczkami. Wreszcie byście sie dowiedzieli czym się zajmujecie. Bo robotę widzieliście raz w życiu w Werdau jak wygląda przeladunek przy okazji jazdy po nową BMW. Nawet nie wiecie jak skaner na magazynie MP wyglada.

Autoteile

Haha szeremeta w sadzie i dobrze szkoda ze go nie zamkna za ten pyskaty ryj i za bycie totalnym debilem za krycie swoich pupilkow nawet gdy okradali innych wspolpracownikow na mieszkaniach.... Ale co tam ida swieta juz sypnelo zara zamrozi i zacznie sie selekcja naturalna pseudo szoferow ktorych to szeremeta podawal do zatrudnienia... jeden sie rozd....y na parkingu o osobowki inny na latarni na biedrze trzeci na zwezce haha a strozyk m bedzie wahadlo 800km jechal 14h bo kierowniczku slisko bojem siem haha odda mu pol pensji i beda dalej okradac siebie nawzajem. Szeremeta sciagej ta koszula ciulu i do piwnicy rozdac chocby te koszulki z profi kierowca a nie trzymasz to w tym kartonie nie wiadomo na co? Moze do paczek na swieta se dodac by jeszcze glebiej jeden drugiemu w d...e wejsc Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zamknac w (usunięte przez administratora)

Dawid
@Autoteile 12.12.2018 10:20

Hahaha toś go odpowiednio podsumowoł fajny cyrki się tam muszą dziać

....siema chlopaki

Nie tylko pip w najbliższym czasie również sprawa odbije sie o prokurature.w sprawie o podejrzenie wyludzenia.na niekorzysc ubezpieczalni.i zawyzenia faktur napraw samochodow firmy intercentrum.w kolizjach drogowych.slowa i dokumentacja jest niebezpodstawna.odpowiednie służby zweryfikuja nieskazitelnosc firmy.powodzenia

Banan
@....siema chlopaki 11.12.2018 16:35

Brawo brawo brawo ziomus jesteśmy w stalym kontakcie 31.01.2018 na godzinę 9 zapraszam do sądu do Chorzowa będzie zeznawal roman dziś zeznawal szeremeta panowie bilans zysków i strat wyjdzie na zero a karma wróci za niedługo pewnie kolejne wnioski wpadną do sądowej skrzynki skoro można walczyć o swoje to czemu nie.

Dawid
@Banan 11.12.2018 16:52

Trzeba wziąć urlop na styczeń:))

Jadymyyyyyy durs

Adam pajacyk nakłania kolegów do zwolnienia się i sam planuje się zwolnić. Dziś koledzy już tam nie pracują a Adam Pajacyk ciągle pracuje. Mała (usunięte przez administratora) która tylko sieje ferment A gdyby mu ćwientinio kazał przyjść do domu i umyć okna w samych ponczochach to że strachu że go zwolni zadu*ioł by na pół nago przez całe swiony Człowiek totalnie bez honoru i szacunku dla samego siebie. Synek nawet Emilke kopnął w (usunięte przez administratora) bo musiol jechać na N70 robić nowy rekord czasowy

Marcin
@Jadymyyyyyy durs 01.10.2018 20:04

Jest i kolejny dialog z pamiętnika kierowcy Inter ćwienkum. Odkąd się przyjąłem słyszałem ile to pacyna nie ma pieniędzy na koncie jakie to on chce auto zakupić. Od samego początku miał być Renault Megane RS. Mieszkanie z pacyną na werdau to coś w stylu schroniska dla zwierząt gotujesz dla siebie i dokarmiasz zwierzynę - stoi nad garem z tymi zjaranymi oczami i pyta czy też może zjeść - robisz kanapki czy nie dasz mu trochę szynki itp aż w końcu krótki temat od Marcina skoro masz tyle kasy idzi tam jest Kaufland i sobie kup. Mija jakiś czas i co ćpun pacyna kupił Renault Megane RS hahahahahahaha to nawet koło RS nie stało chyba że ktoś mu sprzedał zwykłego w cenie RS :) to całkiem prawdopodobne bo to bezmózg jest skoro 4 rok robi maturę

Pizdeusz
@Jadymyyyyyy durs 01.10.2018 20:04

Administrator tej strony to też jakiś totalny nied*je* usuwa słowo (usunięte przez administratora) Baranie wpisz w słowo (usunięte przez administratora) w Google a potem usuwaj. Sory jakbyś tak mial problem to patrz nizej znaczenia: rzeczownik, rodzaj męskoosobowy lub żeński (1.1) pogard. osoba zła, nikczemna, podła; drań (1.2) gw. pogard. grubianin, prostak[1] rzeczownik zbiorowy, rodzaj żeński (2.1) przest. pogard. łajdaki, motłoch[2] rzeczownik, rodzaj żeński (3.1) daw. cucha, czucha[1] odmiana: (1.1-2) pokaż ▼ (2.1) blm[2], pokaż ▼ synonimy: (1.1) drań, świnia, łotr wyrazy pokrewne: przym. szujowaty Może zacznij googlowac wyrazy które chcesz blokowac. Ja rozumiem że zarabiasz najniższą krajową. Ale wystarczy trochę dobrej woli by sprawdzić słowo w słowniku. (usunięte przez administratora) to nie kur*a czy ch*j

...
@Marcin 01.10.2018 22:01

Pajacyk ma podobno 100tys już na koncie ale bokserki dalej mu mamusia kupuje

Łukasz
@Marcin 01.10.2018 22:01

Normalnie chciołbych to widzieć. Pewnie mu Tata kupił bo łon swoich piyniyndzy niy ruszo. Łonemu szkoda bylo kasy na jedzenie w werdau a co dopiero auto kupic

Hahaha
@Łukasz 03.10.2018 13:10

Hehe pacyna to jest skąpiec jakich mało kiedyś miał matce czy niedoszlej teściowej przywieźć z Niemca proszek do prania pojechał do Kauflandu na werdau i wrócił z pustymi rękami szkoda mu było bo chyba głupio było zawołać za to pieniądze a 15€ to strata nie do przeżycia. Jak pomyślał że straci te 15ojro to wolał z mostu skoczyć hehehehhe a to że on kupił jakiekolwiek auto choćby seja to absolutnie nie wierzę to jest człowiek który będzie miał pieniądze i nic poza tym. On jest poprostu chitry tylko na jaranko mu nieszkoda

Grzegorz
@Jadymyyyyyy durs 01.10.2018 20:04

Dlaczego dali się zmanipulować?Jeśli znacie go tak dobrze to dlaczego go sluchacie?

Seba
@Grzegorz 06.11.2018 21:19

No właśnie tyż sie zastanawiam

Pozdrawiam
@Grzegorz 06.11.2018 21:19

A kto go tam słucha? Z tych z którymi się trzymał już żaden tam nie pracuje. Nawet Łukasz jego największy kompan się zwolnił. Pacynka podobno znów liże dup*ko kaczorowi by mieć lepiej. No cóż kolegów już nie ma a w robocie jakoś trzeba sobie radzic

Grzegorz
@Pozdrawiam 09.11.2018 23:21

Ci którzy zwolnili się po jego pieprzeniu .On sie nie zwolnił,bo rodzice nie pozwolili.Tylko zeby na (usunięte przez administratora) narobić to ich nie pyta a co do reszty jego życia to oni decydują,bo on nie ma na tyle odwagi zeby byc za siebie odpowiedzialnym

Klasyg
@Jadymyyyyyy durs 01.10.2018 20:04

Serio?"A miał być taki amerykanski,szkoda"-cytując klasyka.

Grzegorz

Jednym słowem,po przeczytaniu większości wpisów,nie ma czego szukać w tej firmie...bo i kierownictwo niepewne ,a współpracownicy jeszcze gorsi...albo na odwrót

Tomek

2 słowa w 100% zgodne z działaniem firmy. (usunięte przez administratora) Oszusci Inter centrum bis roman, mateusz ćwienk nie polecam!!! Szkoda własnego życia marnować w tej pseudo firmie. Firma skończyła się wraz z odejściem Pana Mariana.

Andrzej

Tak czytam, te Wasze żale na temat paru osób i nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Strona na której mają znajdować się opinie na temat PRACY w danej firmie, zamieniła się w pamiętnik paru jak to bardzo pokrzywdzonych ludzi i obrażanie innych. Aktualnie śmiem twierdzić, ze atmosfera w firmie jest coraz lepsza, jak i praca, ponieważ nie słychać o ludziach którzy tak bardzo narzekają. Najwidoczniej wcześniejsze (usunięte przez administratora) burze były wywołane nie przez prezesów, a Was, którzy teraz wylewają tutaj swoje żale, a inni jedynie mogą się z tego pośmiać, bo juz nic innego Wam nie pozostaje jak właśnie gowork ;)

Kamil
@Andrzej 21.11.2018 16:17

Jak najbardziej w punkt. Narzekacie na brak kultury, jeśli chodzi o firmę, a co tutaj samym sobą pokazujecie? Zaraz pewnie przybędą strażnicy i znowu zaczną wypisywać swoje wypociny więc nie warto nawet wchodzić w dyskusję. Nie pozdrawiam.

Dawid
@Andrzej 21.11.2018 16:17

Jest coraz lepiej bo kontrola inspekcji zrobiła swoje. Skromnie powiem że jam ta rączka się ku temu przyczynił także oby tak dalej. Szacunek przede wszystkim Panowie.

Dj bobo
@Andrzej 21.11.2018 16:17

Lepsza atmosfera? Haha. Pracownicy zastraszeni widmem zwolnienia. Niewygodnych i mających jaja się już pozbyli. Więc kto został? Odpowiedz sobie sam... nie pozdrawiam tej jawnej propagandy

Dawid
@Dj bobo 23.11.2018 18:24

Przecież te pozytywy piszą parobki z biura. Szmac**rze bez honoru. Do roboty lam*sy bo zarząd wymaga posłuszeństwa

Pawel
@Andrzej 21.11.2018 16:17

Atmosfera coraz lepsza Ciekawe co za imbecyl to pisze Szeremeta Kaczmarczyk czy jeszcze jakiś inny parobek człowiek się upomina o swoje pieniądze odrazu się do odstrzału podkreślam o swoje pieniądze kolejny przykład Tomek który jest na wypowiedzeniu tylko dlatego że po raz kolejny upomina się o swoje zarobione ciężko pieniądze.

Pawel
@Andrzej 21.11.2018 16:17

Ta lepsza atmosfera bo chyba Kamil częściej do wanny zagląda

....siema chlopaki

Dlugo mnie tu nie bylo.strasznie mnie dziwia znikajace prawde mowiace wpisy.no coz biuro kasuke co mu pasuje.prawde piszecie ludzie.co do tej firmy pracuja ci co musza i maja zobowiazania lecz inter cwienkun to nie koniec swiata sa inni lepsi pracodawcy tylko trzeba chciec.wyzysk owszem.zmeczenie kierowcow zgadzam sie prawda czlowiek to nie autopilot.dorabianie sie kosztem pracownika na zywca szczyt chamstwa.kombinacje ze strony firmy oczywiscie ze tak chidzby lewe zawyzanie faktur za naprawy.beknie firma i wykonawca gwarantuje.pracownik to bialy murzyn w tej firmie.mialo byc fajnie ale zeczywistość jest inna co do zarobkow i zgranego zespołu.duzo fals,ywych osób nawet wsrod kierowcow którzy niby ok ale jak przychodzi co do czego to ok jestem za firma.zenada

Grzegorz

Można coś wiecej na temat pracy?

Dawid
@Grzegorz 04.11.2018 18:03

A co? Blisko 300 komentarzy to mało? Co jeszcze chcesz wiedzieć?

Grzegorz
@Dawid 04.11.2018 21:12

To prawda,ale w większości to tylko o pracownikach.Nie rozumiem tylko jednego,że skoro gro ludzi z firmy wie ,że ktoś ćpa czy pije alkohol w pracy (czy tam na mieszkaniu w Niemczech),nie umiecie z tym problemem sobie poradzić.Przecież to jest zagrożeniem nie tylko dla tego pracownika,ale także dla innych użytkowników dróg

Dawid
@Grzegorz 05.11.2018 07:26

cała ta firma to jedno wielkie zagrożenie dla pracownika:) ale jak to mówią żeby wiedzieć o co chodzi trzeba się przekonać na własnej skórze. Przyjmują każdego więc napisz za kilka miesięcy jak Twoje odczucia ;)

Banan
@Grzegorz 05.11.2018 07:26

Czy to jest zagrożenie dla romana mateusza szeremety i reszty krętaczy?? Oczywiście że nie jak coś się stanie to rączki umyją a do tej pory pieniążki iii się muszą zgadzać. Jak inaczej utrzymać Mercedesa w stanie perfekcyjnym a i żona pewnie za długo by nie siedziała gdyby portfel stał się cieńszy.

Grzegorz
@Banan 06.11.2018 17:36

Może być,bo biorąc pod uwagę potencjalne wypadki,które mogą być spowodowane przez kierowcę na chaju...to wiadomo,ze firma ma wtedy straty.

Seba
@Dawid 04.11.2018 21:12

Po co te nerwy?Koleś zadał tylko pytanie...

Paweł
@Seba 07.11.2018 12:25

I otrzymuje rzetelną odpowiedź żeby czasem nie wdepnął w (usunięte przez administratora)

Dawid
@Seba 07.11.2018 12:25

Jakie nerwy? Odpowiedziałem normalnie na pytanie, nawet nie użyłem wykrzyknika więc nie wiem skąd wnosisz iż pisałem komentarz z przepływem emocji

Dawid

Żeby pisać pozytywnie na temat tej firmy trzeba mieć ku temu powody. Kiedyś wabikiem była kasa ale i ona już w tej firmie "stopniała" do standardow. U każdego pierwszego dziada zarobisz 6 Z przodu, a z tego co mi wiadomo u Ćwientasów już nie

Dawid
@Grzegorz 06.11.2018 20:00

Wypadki w tej firmie w 99% to tzw. praca pod presją czasu gdzie chłopaki po prostu zasypiali za kierownicą bo musieli gnać po 20h bez snu. 1% wypadków to brawura i glupota

Banan
@Grzegorz 06.11.2018 20:00

Straty?? Ponad 30 kierowców na nich pracuje i na każdym coś ukręca. Czytałeś jak chcieli żeby kierowcy płacili dodatkowe ubezpieczenie po 130 zł miesięcznie?? Nie muszę Ci pisać jaka wychodzi suma miesięcznie. Firma szanujący się mająca wszelakie ubezpieczenia jeszcze chciała z pracowników ściągać no śmiech na sali. Natomiast tu akurat kierowcy pokazali im środkowy palec i za to chwała. Reasumujac Nie masz w życiu co robić?? Lubisz być pod telefonem 24 na dobę?? Nudzi cię rodzina wolisz siedzieć w De?? Lubisz być oszukiwany?? 4h snu po 2000km Ci starcza?? Jeśli na pytania odpowiedziałeś twierdząco to dobrze trafiłeś Inter Centrum Bis Świętochłowice ta firma ci to wszystko zagwarantuje. Wykorzysta cię do cna. Wszystko ku chwale firmy Nie polecam

Grzegorz
@Banan 08.11.2018 21:51

Czytałem wszystkie komentarze.Doszedłem do wniosku,ze jednak dziękuję,bo mam inne priorytety niz pieNiądze...Dziwini mnie tylko jeszcze,ze pracownicy tej firmy słuchają jakiegoś jednego manipulanta i sie zwalniają ,bo on tak im powiedział ,a on robi dalej i dalej knuje i robi rozne przekręty,a oni mu na tp pozwalają wiedząc,ze jest takim szują.Nie chce pracować z takim człowiekiem.Pozdrawiam i dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi.

Bandit

Komentarze znikają, niewygodni pracownicy też zostają usunięci. Pracownik rzetelny na każdy telefon szefa, co mu dali bus, solówka czy zestaw to jechał. Ale niestety upominanie się o swoje uczciwie zarobione pieniądze kończy się zwolnieniem. Dzięki Tomasz za wspólną prace.

Paweł
@Bandit 02.11.2018 21:52

Karma wróci !!! Przyjdą choroby ockną się biznesmeni za 2 złote, że pieniadze nie pomogą a sprawiedliwość wróci i pokaże im kim są i gdzie jest ich miejsce!!!

Dawid
@Bandit 02.11.2018 21:52

Takie działanie pokazuje tylko i wyłącznie poziom poszanowania pracownika przez pracodawce. Jesteście cacy póki pracujecie, jak ktoś się postawi bo wie że go robią w ch*ja bądź upomni się o SWOJE wtedy takiego osobnika usuwa się z pokładu;] Żałosne!

Paweł

Kolejne świńskie bezsensowne zwolnienie w firmie świeży temat. Do rzeczy zwolniono Wojtka kierowcę za rzekome nie zgłoszenie nie dostarczonych paczek w Szwecji. Ludzie człowiek zgłaszał to Kaczmarczykowi ale ten oczywiście zapomniał to przekazać w biurze ( 3 z 5 spraw zawsze zapomina!!!!!) bo ma dużo innych zajęć i po prostu broniąc siebie zgonil na Wojtka że nic takiego nie zgłoszono. Czy ktoś w końcu przejrzy na oczy z szefów i bacznie zacznie obserwować jak pracuje biuro Kaczmarczyk, Szeremeta itp ci ludzie się tu nie nadają oni wręcz nam utrudniają a na tym cierpi firma i my. Panie Romanie Panie Mateuszu otwórzcie oczy i zróbcie coś z tym w końcu żeby wasza firma a nasze miejsce pracy nabrało nowego znaczenia i człowiek z chęcią do niej przychodził.

Hans solo
@Paweł 01.11.2018 08:56

Nie tylko jego zwolniono w ostatnich dniach ????

Dawid
@Hans solo 01.11.2018 20:36

Wielu jeszcze zapewne zostanie zwolnionych:)

Kontra bis

Ohoho widzę komentarze znikają jak świeże bułeczki z piekarni:) Moje sugestie dla Inter Centrum Sp. z o.o.: Niech zamkną firmę. W sumie to już to zrobili zmieniając jej nazwę hahaha Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Mógłby się nauczyć po prostu szanować ludzi

Banan
@Kontra bis 17.10.2018 09:00

Pieniądze pieniadze pieniądze Tyle się liczy dla szefostwo więc nie licz na szacunek z ich strony. Młody rozumu tyle co premii dla pracowników więc nie za wiele. Odkąd zabrakło Pana (usunięte przez administratora)firma a trafniej (usunięte przez administratora) nie funkcjonuje tak jak powinna. Najważniejsze żeby zedrzeć z ludzi jak najwięcej. Żal

Dawid (ten najbardziej znany)

Widzę że Administracja GOWORK-U dodała nową opcję pozostawienia danych w celu potwierdzenia prawdomownosci. Chętnie okaże zgromadzone dowody by pokazać jaka ta firma jest uczciwa

Huywastoobchodzi

Naprawdę wstyd mi z wami pracować, wbijacie na strone z opiniami i wylewacie swoje gorzkie żale jaki to kazdy jest zly tzn(usunięte przez administratora)e 3 osob najbardziej pacyny zrobice se forum jakies i pogadajcie na temat

Gringo

Pajero przepraszam

Kontra bis
@Huywastoobchodzi 06.10.2018 16:30

Co fraje**e nie ma co robić za biurkiem że się udzielasz? To wleź młodemu pod biurko to będziesz miał co robić tępa pał*

Huywasto
@Kontra bis 06.10.2018 23:43

Macie nieźle wyparny mózg chycie sie roboty i przestańcie płakać, słownictwo też widze na bardzo wysokim poziomie wyczuwam tutaj co najmniej tytuł magistra

Gringo
@Huywasto 07.10.2018 10:38

Tobie kaczor przebywanie z fałszywymi ludźmi w biurze u cwieniasa mózg wypralo. Tu nie wydawać poleceń bo tu wszyscy znają swója robotę nami się niepomiata, pomiatac to sobie możecie waszymi parobkami tam na wojska Polskiego na placu. A po drugie na następny raz nie pisz jak pijesz bo ciężko rozczytac twoje archaiczne wypowiedzi taki ped*ał biurowy jak ty powinien wiedzieć co to składnia ale nie oszukujmy się ty w tym biurze się znalazłeś nie z powodu wykształcenia a dobrych strzałów z ucha :) To by było na tyle bo szkodę mi w niedzielę czasu na pisanie do do*wna

Gringo

A tak wogole to co on ma fajnie??????????

Gringo
@Gringo 07.10.2018 11:49

Chyba że jest bohaterem pewnej piosenki hahahaha

Gringo
@Huywastoobchodzi 06.10.2018 16:30

A twój nick to zdaje się od często padających słów w tej firmie masz tak już beret zryty że jak przyszło nick podać to w twoim małym mozdzku pierwsze były te słowa hahaha to teraz dla zainteresowanych osób dodam przeczytajcie wstecz posty bo te słowa się tu walkowaly sporo razy i nagle pojawia się łeb obrońca firmy hipokryta który właśnie na wskutek tresury podaję w nicku słowa które wielokrotnie w pracy przyjmował na klate czując się przy tym jak dzi*wka

MICHAŁ
@Huywastoobchodzi 06.10.2018 16:30

Szeremeta się obudził po melanżu i dał wpis. Czytając wpis jeszcze promile szaleją Jak coś jest białe trzeba napisać że jest białe jak ktoś jest oszust trzeba nazywać rzeczy po imieniu i ustrzec potencjalnych pracowników że szkoda życia żeby dawać się okradać.

Michał
@Huywasto 07.10.2018 10:38

Słownictwo na poziomie firmy

Banan
@Huywastoobchodzi 06.10.2018 16:30

Za niedługo Pogoria zaczyna morsować więc z największą ochotą na "moim terenie" idąc tokiem rozumowania biura ( głupie podziały hanysy, gorole) przyjdę i splune w pysk Kaczmarczykowi.

Gringo
@MICHAŁ 07.10.2018 15:58

Hahahaha szeremeta albo Kaczmarczyk jeden z dwóch ale na bank po melanżu bo pisał jakby ekran widział podwójnie

El pahero

Naprawdę normalny to Ty nie jesteś pare osób tutaj też, ryczycie jak to jest zle w robocie a robota jest naprawde dobra

Kontra bis
@El pahero 07.10.2018 21:39

Baranie jaka dobra? Wiesz za co robisz? Ile masz na godzinę? Ile dniowki? Ile ton żelastwa przerzucisz w miesiącu? Gdzie przepisy regulujące czas pracy? Dlaczego wozisz towar bez zabezpieczenia i uprawnień ADR? Czemu kierownik Cię traktuje jak sz**te? Dlaczego nie masz środków czystości do sprzątania auta? Czemu na mieszkaniu masz tylko łóżko A ubrania trzymasz w torbie na ziemi? Czemu musisz być dostępny 24h 7dni w tygodniu? Dlaczego za przepal paliwa szef bierze Ci z wypłaty kase a za oszczednosci nic nie da? Mam dalej wymieniać zalety tej Twojej dobrej roboty? Powiedział Ci już Romanejro że on się wszystkiego dorobił własnymi rękoma? Bez pomocy pracowników! Aha jak w aucie nie macie łóżka a spicie na siedzeniach z włączonym silnikiem to dalej bierze kase za przepal co? W delegacji należy Wam się hotel ale przecież Wy o tym nie wiecie. No co? Przecież ta robota to miód prawda?

Paweł
@El pahero 07.10.2018 21:39

Jak lubisz być traktowany jak (usunięte przez administratora) a nie z godnością jak pracownik to faktycznie muszę Ci przyznać rację robota jest super. Natomiast jak chcesz zarabiać tyle co ci się należy to robota, jej warunki, inteligencja ludzi z biura ( szeremenda, (usunięte przez administratora) nie mieści się w żadnych ramach zgodnych z prawem pracy. Panowie nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora jak piszecie o ludziach z biura bądź kierowcach którzy zamiast mózgu maja syfa to piszcie nazwiskami wtedy nie będziecie ubliżać tym którzy nie są nic winni.

Admin1
@MICHAŁ 07.10.2018 15:58

Używanie nazwisk oraz Obrażanie współpracowników wypełnia znamiona czynów zabronionych takich jak znieważenie oraz mobbing. Pragnę poinformować aby zaprzestać takich działań ponieważ mogą zostać wygcigniete konsekwencje Cywilne i karne .

Paweł
@Admin1 09.10.2018 08:38

I bdb tutaj pierwszy za mobbing będzie sądzony szeremeta więc chyba tak trzeba pisać. Admin1 zajmij się pracą za biurkiem w IC i nie pisz głupot. Podanie nazwiska nie jest zniewazeniem.

Michał
@Admin1 09.10.2018 08:38

Styl w jakim jest napisana wiadomość od Admin1 no wypisz wymaluj szeremeta w tekście cytuję "idź do szefa to cie (usunięte przez administratora) czyli straszenie na 1 punkcie później regulamin pracy

Admin1
@Paweł 09.10.2018 08:53

Podanie nazwiska nie jest znieważeniem aczkolwiek podanie nazwiska z obraza lub oskarżeniem o mobbing konkretnej osoby już może być . I nie jestem żadnym Panem Szeremetą . Polecam ujawnienie swojego nazwiska ponieważ tchórzostwem jest wyrażanie opinii na temat innych osób z podaniem ich tożsamości a przykrywanie swojego w pozorny sposób a mianowicie przez nick. Bo chyba nie musze Pana informować ze każdorazowo zamieszczając taka opinie nie jest Pan anonimowy ponieważ zapisany zostaje adres IP komputera .

Pan_stan
@Kontra bis 08.10.2018 06:18

A pracujesz jeszcze w tej firmie?

Michał
@Admin1 10.10.2018 23:25

Witam Panie "Admin1" Zaczne od tego iż pomimo mojej całej empatii do firmy uważam że wyzwanie kogoś nie powinno mieć miejsca to chyba jedyna kwestia w której mogę się zgodzić w 100%. Natomiast nie mogę się zgodzić na kolorowanie opinie o firmie która dopuszcza się mnóstwa uchybień wobec pracowników nabijajac własne kieszenie kosztem zdrowia pracowników czasem nawet igrajac nie tylko z ich zdrowiem ale w przekonaniu powiem i życiem. Kolejna sprawą jest poziom merytoryczny Pana wpisu. Mianowicie straszenie kogoś czymś to właśnie styl pana szeremety a to nic innego jak mobing z jego strony. Więc jeśli ma takie życzenie niech wniesie sprawę do sądu a przekona się ilu jest świadków którzy potwierdza opinie które znajdują się na forum. Ostatnia już sprawa śmieszna żenująca itd itp Milion firm na gowork a admin akurat broni niesłusznie firmy która nie ma nic na własną obronę znając własne uchybienia więc proszę nie podszywac się za kogoś kim Pan nie jest to naprawdę poziom przedszkola co jest prezentowane w Pana wypowiedzi. Dość łamaniu prawa koniec!!!!

Dawid (ten najbardziej znany)
@Admin1 10.10.2018 23:25

Cóż za hipokryzja z Panskiej strony. Mówić koledze by podał nazwisko, w momencie gdy on podpisuje się chociaż imieniem A Pan PSEUDONIMEM. Gdzie Twoja odwaga Adminie1 by się przedstawić?

Jak...kto chce

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Baran. oszust.cwaniak.cala jego świta to banda nieudacznikow chowajaca sie po katach.sługusy i lizodupy biurowe krotko mówiąc.na temat interćwienkun mozna napisac elaborat.lub niezłą komedie zakladowa.az dziw bierze ze ludzie daja sie tak omamiac.wyzyskiwac.i poszukiwać.ta firma powinna byc rozwiazana zamknieta za te (usunięte przez administratora) matactwa jakie sie tam wyrabia.mydlenie oczu pipu nie wiarygodne i ustawione.pip to chyba musialby byc obiektywny z poza wojewodztwa.

Adam

Kolejna anegdota jak można czekać na koło zapasowe 30h dzięki głupocie szeremety. Zapytajcie najmadrzejszego w firmie jak mądrze logistycznie (usunięte przez administratora) Szczyt głupoty

Dawid
@Adam 08.10.2018 12:04

Chłopie ja kiedyś jechałem odpalić na kable solowke która stała w chromie. Najpierw kupiłem kable na stacji (oczywiście te najtańsze) potem zrobilem swoją trasę, a na koniec pojechałem do chłopaków. Stali od dnia poprzedniego mimo iż obok mieli warsztat samochodowy ktory mógł ich odpalic. No ale pewnie ze 20€ za usługę trzeba było dac to już za dużo. Mało tego przecież assistsnce jest ale po co korzystać?

Dawid

Dobry dzień Panowie! A cóż tu za gorącą dyskusja bez mojego udziału? Celebryty na pogawędki nie zapraszacie? Widzę że znów biuro się odezwalo:) Tylko jak zwykle to tani bełkot kontra nasze mocne argumenty:)

Banan

Krótko i z przesłaniem dla innych może ktoś coś z tego wybierze dla siebie i zaoszczędzi sobie problemów na przyszłość. Wiadomo ile ludzi tyle opini aczkolwiek nie będę pisał niczego co nie jest faktem. Godziny pracy ?? Niestety nic wspólnego z kodeksem pracy. Traktowanie pracownika ?? Pan Robert Sz. kłamie na poczekaniu żeby dobrze wyglądać w oczach szefa Romana (dla mnie o 85% spraw szef nawet nie wie) jego pomocnik etatowy Sebastian K. zapomniał już jak się jeździ przesiąkł kłamliwymi zachowaniami swojego wodza Roberta Sz. Dla dobra firmy naprawdę chyba oni powinni odejść. Wydaje mi się, że gdyby każdy bezpośrednio z problemem chodził do szefa nie było by takich problemów on po prostu o większości nie wie zna tylko kłamstwa Roberta i Sebastiana stąd jego nerwowe reakcje na niektóre sytuacje. Robert Sz. Kłamiąc ma zawsze jeden tekst „idź do szefa to ciębzwolni” dziś już wiem ze to o asekuracja i bronienie swoich 4 liter żeby szef czasem nie poznał prawdy. Wypłaty na czas ?? Owszem były dla do Stycznia do póki za finanse odpowiadał pan Marian teraz zajmuje się tym jakaś firma zewnętrzna i wypłaty są wypłacane w 3 przelewach jedynie 1 podstawa jest w terminie reszta jak wiatr zawieje. Firma zwalnia tylko dobrych pracowników którzy upominają się o swoje. Najwygodniej jest jeśli jeździsz i zaciskając zęby patrzysz tylko w ciszy z boku jak ktoś dorabia się na Twojej krzywdzie. Wczasy pod grusza ?? A co to jest ?? Reasumując: Biuro: PAN MARIAN - złoty człowiek szkoda, że jego rola jest tu znikoma, ale to zrozumiałe ma swoje lata i należy mu się odpoczynek. Chociaż do póki był w firmie było jak w zegarku. SZEF ROMAN - nie jest złym człowiekiem a jego podejście do pracowników jest naprawdę dobre. Problem zaczyna sie tylko wtedy jak Rober Sz. I Sebastian K. nakłamią i ułożą sytuacje pod siebie żeby ratować swój 4 litery a szkodzą kierowcy. WOJTEK - naprawdę prawy człowiek firmy przyjmuje złota zasadę pracujesz i jesteś zgodny wtedy i z jego strony możesz liczyć na ugodę w każdej sytuacji. ROBERT SZ. - kłamca pomoże tylko wtedy jeśli ma w tym jakiś business naprawdę szkodzi wizerunkowi firmy ale wierze, że sprawiedliwości i jego dosięgnie. SEBASTIAN K. - jako kierowca był jeszcze normalnym kolegą teraz poza układaniem tras dla swojego przyjaciela Adama P. Nic więcej w firmie nie robi. Oczywiście zachowania swojego przełożonego Roberta Sz. Opanowane do perfekcji. MATEUSZ (syn Pana Romana ) - człowiek bez szacunku dla swojego dziadka, ojca wiec ciężko wymagać i szacunku dla zwykłego pracownika. Natomiast jest to zrozumiałe nikt kto w życiu nie zapracował sam ciężko na sukces nie będzie szanował ani pracy ani ludzi ani pieniędzy. Dom, samochód stanowisko pracy wszystko dostał od tak wiec w głowie naprawdę siano. Odzywki do dziadka, ojca i pracowników to nic innego jak podkreślenie jego kultury osobistej i pokaz chamstwa na najwyższym poziomie. SZYMON - niby dobry człowiek ale sterowany tak przez syna Pana Romana Mateusza, że przy każdej rozmowie dostaje palpitacji serca. MICHAŁ - wykonuje swoją prace żadnego konfliktu z pracownikami dla mnie dobry człowiek na dobrym miejscu. Do stycznia praca ciężka ale godnie opłacana dziś już nikomu bym nie polecił gdyż życia rodzinnego nie ma.

Czarny Olek
@Banan 22.08.2018 11:19

Jedyna merytoryczna informacja w tym gąszczu pomówień albo pieśni pochwalnych. Brawo Banan :)

Kontra
@Banan 22.08.2018 11:19

No no musze Ci raz przyznać rację :) Opisałes to w 100% tak jak jest, a swoją drogą jaki był ostateczny bodziec by opuścić ta błyskotliwa firmę?

Kontra
@Czarny Olek 22.08.2018 15:24

Gdybyś wrócił wstecz opinii też odnalazłbys szerokie wywody ale w sumie ta opinia była bardzo konkretna :)

Mateo Di cwiento cinquecento
@Banan 22.08.2018 11:19

A szarpiefleta dalej jest kierownikiem tego teatrzyku?

byly szofer
@Mateo Di cwiento cinquecento 22.08.2018 18:20

no dyć a kto by inny za ryj czymoł cały tyn majdan? łon sie nigdy niy zwolni łod romana. tyn mu jesce toyota kupil to terozki jus musi byc colkim lojalny i oddany robocie

Szarpiefleta Bakej z zici
@byly szofer 22.08.2018 18:29

Za ryj to go pewnie baba w doma trzymie a potem stoi na placu i dupi fleki szoferom. Jaki to jo jest szofer starej daty hehehehehehehe

Kamil
@Banan 22.08.2018 11:19

Brawo brawo Banan, jesteś wielki, już Nam Ciebie brakuje. Tylko płacz i wspomnienia pozostaną.. :(

Wojtek
@Banan 22.08.2018 11:19

Wszystko w punkt.

Banan
@Kontra 22.08.2018 15:58

Podwyżka, paczki na święta nie tylko dla klientów którym je wozimy ale dla każdego kierowcy. Aaaaaa i w końcu najwazniejsze trasa z Werdau gdzie jeździmy po 20h będzie w podwójnej obstawie

Dawid
@Kamil 23.08.2018 00:09

Chyba Twój płacz i Twój ścisk pośladków parobku ;))

MOC ENERGIA AMFETAMINA
@Kamil 23.08.2018 00:09

Chłopaki nie płaczą... Co innego z (usunięte przez administratora) z inter centrum z nimi to oróżnie bywa był tam taki pacynka on często płakał ale jakby to był mój syn to myślał bym że mam córkę nawet młodej (usunięte przez administratora) nie umiał urobic....

Michał
@Banan 22.08.2018 11:19

Mam dobry kontakt z Bananem miał swoje jazdy jak każdy z nas ale na pewno nie można mu zarzucić, że nie był szczery, a tym bardziej, że działa na przekór firmie. Faktycznie wypowiedz jego jest trafiona w samo sedno. To dla firmy ciężki orzech do zgryzienia jak ktoś upomina się o swoje i robi to mając przy tym cała racje. Pracuje dalej ale jak długo tego nikt nie wie bo jak każdy i ja mam swoją granice wytrzymałości. Wierze, że chłopaki się zmobilizują i coś z tym zrobią bo ile można pracować nawet nie wiedząc za co nam płacą.

Dawid
@Michał 24.08.2018 21:33

W tej firmie nigdy nie będzie nici porozumienia. Powody są proste każdy z Was jest jednostką, nie grupa. Do tego co chwilę w Was jest wplatana nić nienawiści byście przypadkiem nie utworzyli silnej zwartej grupy. Ktoś puści plote że ten powiedział na tego coś i tak rodzą się odcinki serialu trudne sprawy Inter cwienkum. Szef? Szef ma Was w du*ie i podchodzi do tego ze zdaniem "na Twoje miejsce mam 10innych" Za chwilę zaczną tam jeździć szoszony by ciąć koszta. Nie obrazajac Was ale nikt tam nie jest kierowcą zawodowym. Ludzie z łapanki, znajomy znajomego. Cóż jak ktoś zapierd*lal za 2tys A teraz dostanie 4tys no to fakt jest różnica. Różnica jest co miesiąc raz dostaniesz 5tys a raz tylko 3tys. Będąc przy tym murzynem dymajacym przez 28dni w miesiącu. Oczywiście pełna dyspozycja bo brak kontaktu czy odmowa jazdy to "konsekwencje" Ktokolwiek się postawi dostaje pod nos wypowiedzenie za porozumieniem stron bądź kara i brak wyjazdów przez miesiąc czy tydzień

Michał
@Dawid 24.08.2018 21:47

Panowie czym spowodowane jest lizanie nam pośladków przez Szeremete?? Jak by mógł to by nam wszedł językiem bez mydła hahahah chyba za dużo szef się dowiedział bo w tym tygodniu to jego zachowanie jest wręcz jak by był ciepły :/

Dawid
@Michał 02.09.2018 19:37

mnie tam nikt nigdzie nie wchodzi...

Michał
@Dawid 05.09.2018 00:20

Typowe zachowanie nie dość że się nie podpisze swoim imieniem to jeszcze sam się broni. Panie Szeremeta prawda sama się obroni a ja na bieżąco streszcze od czasu do czasu jak uczciwie Pan podchodzisz do roboty i jak mącisz szefowi i pracownikom w głowach !!! Karma wraca a bilans zysków i strat zawsze wychodzi na zero.

Paweł
@Banan 22.08.2018 11:19

Brawo wszystko opisane idealnie i zgodnie z prawdą szkoda że Pana Mariana już nie ma było mega poukładane a człowiek z przyjemnością przychodził do pracy. roman I mateusz nic nie warci zarobkowicze byle oszukać i zabrać z wypłat jak najwięcej dramat :/ szeremeta kaczmarczyk szkoda wogole się wypowiadać :/

Michał
@Banan 22.08.2018 11:19

Po mojemu najlepiej nie pisać tych dwóch nazwisk szeremeta I kaczmarczyk bo to zakały firmy kto to zatrudnił szok

Paweł
@Banan 22.08.2018 11:19

Banan wpis jak najbardziej trafny. Można bez wulgaryzmów?? Można chociaż ciemna masa z biura i tak nic nie zrozumie.

Paweł

Kolejna sprawa jaka zajmie się PIP to umowy jak to możliwe że ludzie dostaną 4,5 umowę na czas określony gdzie kręcą i co kombinują że nie dają ludzią na stałe. Mówię o świeżym temacie umów w ostatnim czasie

Palić, Sadzić.....
@Paweł 05.10.2018 21:30

Pier*dolisz przecież tu ktoś wcześniej napisał '' nie kręcą nie mącą.... '' hehehehehehehe ja dobrze wiem kolego jacy oni są prawie 2 lata bez umowy na stałe to oszust, (usunięte przez administratora) i dziadtrans

Palić, Sadzić.....
@Paweł 05.10.2018 21:30

Jeśli robisz w IC to powiedz czy miałeś do czynienia z import/export ryb?

Syf jak ciul

A jak tam rybki???? Wozicie je jeszcze w tych chams*kich kibelkach??? Biedne zwierzątka przewożone na obskurnej pace Ducato....

Do admina

Proszę o zrobienie dla tej firmy skali 0 w ocenie :)

Kontra

A właśnie przypomniała mi się taka ciekawa sytuacja która miała bezpośredni wpływ na pogorszenie zarobków w tej firmie.... Swiezaki mogą tego niepamietac ale pewnego dnia (około rok temu) przyszliśmy jak to zwykle popołudniu na wyjazdy tzw wahadła a tu ni stąd ni z owad szeremeta wręczył nam kartki do podpisania była to'' Zgoda na potracenie pieniędzy'' z wypłat tytułem jakiegoś tam dodatkowego ubezpieczenia aut oraz paczek niepamietam dokładnej kwoty ale było to chyba 130 zł miesięcznie (napewno zaraz znajdą się osoby które lepiej to pamiętają i podadzą dokładną kwotę). Ciekawostka jest to że było nas chyba 4 dwóch powiedziało stanowczo nie a dwóch powiedziało że muszą to przemyśleć jednak szeremeta nie pozwolił zabrać tego papieru do domu w celu zaznajomienia się z tematem ( wiedział że to totalnie nielegalna zagrywka że strony cwieniasa i sąd. Pracy pip chętnie dostały by ten papier w ręce) wtedy padły takie słowa '' jak się wom coś nie podobo to możecie stąd wszyscy wypier*alac nojlepij jus!!!!!!''

Banan
@Kontra 05.10.2018 08:14

Tak było dokładnie chcieli od nas po 130 zł na dobrowolne ubezpieczenie rzekomo za często rozwalamy auta i szef płaci większe ubezpieczenia. Nie dość że biorą pieniądze z Autocasco to jeszcze chcieli od wszystkich kierowców (usunięte przez administratora) Panowie żeby nie było tak miło trzeba na go worku zacząć reklamować firmę Inter Centrum Bis bo i nazwa się zmieniła w tej najuczciwszej firmie na świecie a szkoda żeby ludzie marnowali swój cenny czas i pracowali tylko po to żeby młody oszust mógł jeździć nowym AMG

Walka trwa
@Banan 05.10.2018 12:20

Zapraszam wszystkich zainteresowanych do współpracy aby ukrucic proceder temu partactwu. Wystarczy mieć trochę testosteronu prawdziwego mężczyzny a nie być (usunięte przez administratora)jak dartaniam czy pajacyk. Chętnych prosze o wpis pod tym postem

Kontra
@Walka trwa 05.10.2018 13:55

Przyłączam się :)

Kontra bis
@Walka trwa 05.10.2018 13:55

Admin pokaż mi punkt regulaminu który mowi o tym byś usuwał cenzurowane słowa typu piz** Bo widzę że macie z tym problem. Tak jak zaczeliscie usuwać imiona włodarzy firmy o której mowa. Co ćwientalski daje w łapę czy straszy sądem?

Kontra
@Kontra bis 05.10.2018 15:24

W przypadku innych firm to tam w opiniach rzucają mięsem człowieku i nikt tego nie przykrywa a tu to trzeba się wypowiadać jak na seminarium dla młodych księży hehehehehe

Kontra
@Banan 05.10.2018 12:20

Siemano Banano! No mówiłem że ktoś tu napewno też pamięta ta sytuacje a młody oszust podobno ma parcie na lambo hehehe

Kontra
@Kontra bis 05.10.2018 15:24

A Pan panie hawranek pamięta Pan te sytuacje??? PS szerokości ziomus!!!!!!

Kontra bis
@Kontra 05.10.2018 16:47

No pewnie że tak, szarpiefleta dowol do ręki każdemu te pismo zeby podpisać z "dobrej woli" juz tym ze maja AC i OCP. Pozdro Amigo:)))

Chapej fleta

(usunięte przez administratora) jak masz jaja to idź do szefa i przyznaj że jesteś współtwórca słynnego pisma :) (zeszczal byś się w galoty za strachu na samą myśl po drodze winda na 2 piętro 2 pampersy do wymiany bankowe) hehehehehehehe

Zero litości

Auta stałe przeladowane na rozkładzie akumulatory butle z klima a czasem nawet egzotyczne rybki przemycane w kiblach po farbie dla kierownika moto profilu. Kilka osób dostało już mandaty za np. akumulatory niby firma zapłaciła ale potem wypłata 3 koła. Paliwo to szeremeta kiedyś pedziol '' (usunięte przez administratora) płaci 1,30 € powyżej wy placicie '' to jak ktoś ma pojęcie o prawie pracy to sobie może pomyśleć co to za firma...Z szefem niewolno rozmawiać szeremeta pedziol ani tam nie idź on cię zwolni. Na mieszkaniach niewolno mieć tv ani mebli szeremeta pedziol ''(usunięte przez administratora) sam nic niewolno dowac co sam nie było '' za to wolno wozić ładunki bez pasów bo niema ich na autach a dziad 100€ nie przepuści a mandat (usunięte przez administratora) tam kierowcy się weźmie z wypłaty i tak krety niewie za ile robi hehehehe. Jednym słowem jestem anty bo mam godność i rozum w głowie żeby nie dać się (usunięte przez administratora) na kasę takiemu frajerowi ale kto lubi być dymany to zapraszam do inter centrum oni tam szukają naiwnych bo ponoć (usunięte przez administratora) zbiera na gallardo i parobki teraz za 3.5 a najlepiej o chlebie i wodzie będą spełniać zachcianki swych panów co o transporcie maja mniej pojęcia niż moja baba... Nawet spedytor kelner ważne że posłuszny jak pies jak (usunięte przez administratora) tupnie to się chowa pod biurko i (usunięte przez administratora) on nawet do tego biurka nie pasuje w mózgu siano i zagrywa wielkiego logistyka a dobrze się wygadac nieumie..... No i na koniec rodzynek szeremeta wieprz wyjety z kabiny ciągnika siodłowego ustawiony na stanowisku bez jakiegokolwiek pojęcia chyba bułgarska kur*wa z 88 by lepiej wypadła na tym stanowisku totalny (usunięte przez administratora) i odżywki rodem z parkingów eu. Skloca stałe że sobą pracowników i dzieli ich na grupy to jest jego misja. Cel zero zjednoczenia wśród ludzi. Ludzie bez myślenie wykonują polecenia i brna dalej w (usunięte przez administratora) by (usunięte przez administratora) mógł się niebawem poczuć jak Mc laren....

Chapej fleta

Niepolecam nikomu pracy w tej firmie dziadostwo nawet kamizelek ani pasów niema na autach a ładunki chce zbierać szmaciarz. Za spalanie odlicza od wypłaty niewiem po co jak i tak niewiadomo za co się robi... Z takimi firmami to państwo powinno porządek zrobić bo '' na oszustwie dziad się bogaci ale sama bm-a się nie splaciiiiiiii'' to z pewnej piosenki

Dawid

Patrząc tak na to z boku powiem wprost jak dla mnie ta firma to kosmos:) . Przerobilem kilka innych w swoim życiu i nigdzie nie bylo takiego (usunięte przez administratora) jak tu. Od administracji po kierowców. Ktory szef będzie trzymał szofera w robocie co w dzień okresu próbnego rozpier**la dwa auta na parkingu. Albo ktory normalny szofer będzie jeździł po 1500km dziennie spiąć po 3h za 4tysiace zł. Ta firma to taki rolercoster wsiadasz jedziesz i nigdy nie masz pewności że ktoś zaraz nie zacznie rzygać na Twoje plecy. Panowie krótko jeśli moje zgłoszenie do PIPu dało jakieś światło w tunelu to idźcie do przodu. Jesteście robieni za ch**a i to nie ulega wątpliwości. Jak się postawicie wszyscy to bedziecie mieć lepiej. Wszystkich Was nie wypier**li tzn wypier**li Was bo on nie myśli, ale będzie dzwonił o 17 bo pączki od 18 na rampie będą czekać. Walczyć o swoje. Co do Roberta ja złego słowa szczerze mówiąc powiedzie na niego nie mogę. Serio firma ch*ja warta ale ja z nim normalny kontakt miałem. To że je*al innych kierowców to już ich sprawa jak sobie na to pozwolili tak maja. Robert też ma nacisk od Romana by robić porządek a że robił to w mało delikatny sposób to już inna sprawa. Usunął mnie nawet ze znajomych na fejsie ale wiem ze to zapewne polecenie służbowe :))) Jaki Pan taki kram.

Paweł
@Dawid 01.10.2018 22:35

Szeremeta to największy oszust i kombinator w firmie. Pomaga tylko jak ma w tym interes a nastawianie pracowników jednego na drugiego to już chleb powszedni. Człowiek bez honoru zaklamany i zakompleksiony do granic możliwości.

Zostaw opinię o Inter Centrum Sp. z o.o. - Świętochłowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Centrum Sp. z o.o.