Pewag Polska Sp. z o.o.
0 0 6 1

Opinie o Pewag Polska Sp. z o.o.

Kokojumbo z nad Żywicy

Nie wiem czy dziewczyny zatrudniają ale koleś z mojej rejonizacji wygląda na ustatkowanego passerati na wypasie widać dają z automatu na privat bo go widzę co i rusz pod hipotesco jak dźwiga siaty ????????????????????

Najarana Landrynkami

Pytanie do ogółu:dziewczyny przyjmują?Ile na rękę? Na co zatrudniają?

Klient Firmy Pewag

Kiedyś sprawdzałem i nigdy nie było opinii w sprawie Pewag Polska, trafiłem tu przypadkiem szukając informacji o innej firmie a zobaczyłem że są jakieś komentarze w sprawie Pewag więc dodam w takim razie coś od siebie , Każdy jest miły na początku jak i pracownik tak i pracodawca więc nie ma co oceniać po kilku dniach pracy czy kilku godzinach rozmów w sprawie pracy, wszyscy starają się zrobić dobre wrażenie na początku reszta wychodzi w czasie . Rozmawiałem z pracownikiem który tam pracuje kilkanaście lat i rezygnuje zdziwiłem się że jest na wypowiedzeniu(naszą propozycję znasz ) a większe zdziwienie dla mnie jest że szef puszcza takiego pracownika z takim stażem ????

Dawid
@Klient Firmy Pewag 08.02.2019 21:50

Szukam pilnie pracy jako pomocnik na warstacie może być też na magazynie podaje kontakt do siebie GG 58867995

Robert

Widzę że szukają magazynierów a czy nie potrzebują PH? Jestem zainteresowany regionem zachodnim gdzie można przesłać CV?

Były Pracownik

(usunięte przez administratora) w tej firmie jest nie poważna nie ma pojęcia o czym mówi.Nie ma również pojęcia jak przeprowadza się rozmowy z osobami które chcą się zatrudnić. Obiecuje cuda jak to pięknie jest w tej firmie dałem się namówić .Pracowałem tam kilka dni i moje wrażenia są takie uboga firma klimat niczym z horroru smutno szaro i ponuro.Pozdrawiam były pracownik.

Klient Firmy Pewag
@Były Pracownik 21.11.2018 17:11

Weź się do uczciwej pracy, to wtedy nie będziesz "byłym pracownikiem", w żadnej firmie. Jako klient tej firmy znam ją doskonale i znam opinie o tej firmie, ludziach, ich fachowości, doświadczeniu i relacjach jakie tam panują, przyjeżdżam do tej firmy po towar i wiem jak ona wygląda, jakie ma możliwości, biura i magazyn, a ty jesteś prawdopodobnie słabym nieudacznym byłym pracownikiem każdej firmy, któremu dziękuje się na przysłowiowy dzień następny, dlatego ''kolego" powtórzę weź się do uczciwej pracy, bo karier na necie to raczej nie zrobisz i na chleb też nie zarobisz .

Mateo
@Były Pracownik 21.11.2018 17:11

A może powiesz, która firma trzyma pracowników którzy się nie sprawdzają? Jest różnica między zwolnieniem się, a byciem zwolnionym ;) Jeśli ktoś wysuwa wnioski o firmie czy kadrze zarządzającej tylko na podstawie rozmowy kwalifikacyjnej, to chyba za dobrze komuś nie poszło ;-) Ludzie, ogarnijcie się. Firma to nie przedszkole a dyrektor to nie kolega. Sprawdzasz się - pracujesz. Nie sprawdzasz - wylatujesz. Ot i cala filozofia ;-)

XxXx

Byłem,widziałem,rozmawiałem,zrezygnowałem - małe pieniążki proponują.Powodzenia z poszukiwaniami .

MW
@XxXx 26.01.2019 12:37

JAK PISZESZ TO PISZ PRAWDĘ, TEŻ BYŁEM TAM NA ROZMOWIE,NIE PROPONUJĄ MAŁYCH, ANI DUŻYCH PIENIĘDZY,TO JA MIAŁEM POWIEDZIEĆ ILE CHCĘ ZARABIAĆ,POWIEDZIAŁEM,ZAAKCEPTOWALI,JAK PRZEJDĘ OPERACJĘ I REHABILITACJĘ, TO NA PEWNO SIĘ DO NICH ZGŁOSZĘ PONOWNIE DLATEGO,ŻE PIERWSZY RAZ MIAŁEM DO CZYNIENIA Z TAK UCZCIWĄ FIRMĄ,KTÓRA CHCIAŁA MNIE ZATRUDNIĆ.

XxXx
@MW 28.01.2019 08:35

Wnioskuję że sporo miałeś rozmów w sprawie pracy i inne firmy okazały się nie uczciwe bo nie chciały cię zatrudnić ;) I trafiłeś na tą jedyną która jest uczciwa bo chciała cię zatrudnić ;) haahahah i do tego musisz przejść rehabilitację i operację a skąd wiesz że do tego czasu już kogoś nie zatrudnią ?? No tak wtedy firma będzie nie uczciwa bo cię nie zatrudni ;) ;) ;) nie mam pytań prostota sama w sobie.

Szczyrkowski Zbój
@XxXx 01.02.2019 14:32

Nie czepiaj się człowieka, pisze prawdę, są jak najbardziej ok., też tam byłem jakieś pół roku temu i mam jak najlepsze wrażenia z wizyty i przede wszystkim trybu rozmowy, nie zatrudniłem się tam, bo jak się mój szefo dowiedział, że myślę o zwinięciu z jego biznesu, to zaraz się parę stówek znalazło na podwyżkę i zostałem w dotychczasowej robocie, gdzie może lekko nie ma ale podwyżka po 3 latach znalazła się w mig:))))))));)))))

Arti Artuurro
@XxXx 01.02.2019 14:32

Jeśli jest firma która daje szansę osobie niepełnosprawnej to wielki szacun to znaczy że rekrutujący tam człowiek jest naprawdę świadomym pracodawcą bravo i tak trzymać ????????????????????????✌️✌️????????????????

Daniel B.
@Arti Artuurro 02.02.2019 19:32

Dokładnie, zgadzam się z twoją opinią, generalnie ludzie bardzo pozytywni i z wysoką kulturą osobistą, pozostawiają bardzo pozytywne wrażenie, propozycja finansowa jaką otrzymałem oraz warunki pracy, na stanowisku, na które przesłałem swoje cv, moim zdaniem b.dobre, ja niestety musiałem zrezygnować, bo mieszkam w BB :-) i nie mam samochodu, a szybki dojazd dzisiaj, to klucz do sukcesu zawodowego. Autobus jednak utrudnia. Generalnie, w mojej opinii, firma na pewno godna zainteresowania i robią pyszną kawę :-) co dla starającego się o pracę, dla mnie, było to bardzo miłym zaskoczeniem. Poziom samej rozmowy kwalifikacyjnej oceniam b. wysoko, ponadto również dobrze oceniam firmę zewnętrzną, która dla nich rekrutuje.

Kamil

Witam,czy ktoś wie jaka firma dla nich rekrutuje na wyższe stanowiska typu Kierownik/Dyrektor ?Jestem zainteresowany złożeniem aplikacji.

Lemik
@Kamil 28.01.2019 14:39

Na portalach dla szukających pracy pewnie ta firma która dla nich rekrutuje pisze że dla firmy austriackiej poszukują i podają lokalizację po tym możesz namierzyć.

TADEK TADAM

Widząc jakimi brykami tam jeżdżą pracownicy ,to sam bym się tam zatrudnił, szkoda, że nie potrzebują kierowców :-( :-(.

Marcin

Witam :) Czy jest ktoś z pracujących, najlepiej na magazynie, kto dojeżdża do pracy z Bielska?

Senior Consultant

Senior Consultant 2019-01-03 14:25 przez Senior Consultant Przebieg rekrutacji Jesteśmy jedyną firmą bezpośrednio świadczącą usługi rekrutacyjne dla naszego klienta ,Firmy Pewag Polska sp. z o.o. informujemy, że jako firma międzynarodowa pracujemy na najwyższych standardach światowych, w związku ze szkalującymi opiniami jakie pojawiły się na portalu www. gowork.pl odnośnie naszej fachowości,podjęliśmy już stosowne kroki w celu weryfikacji prawdziwości wystawionych ocen. Pytania profesjonalne assessment center

admin

Pracowałeś już w firmie Pewag Polska Sp. z o.o.? W takim razie opowiedz innym o swojej przygodzie na naszym forum. Zachęcamy do komentowania.

Zostaw opinię o Pewag Polska Sp. z o.o. - Buczkowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pewag Polska Sp. z o.o.