ZGH Bolesław
3 62 6 1

Opinie o ZGH Bolesław

Marcin

Ile zarobie jako Elektryk na Zgh???

Urszula
@Marcin 27.12.2018 14:57

Rozumiem, że pytasz o warunki finansowe na konkretnym stanowisku. Czy próbowałeś zwrócić się z tym pytaniem bezpośrednio do firmy ZGH Bolesław? Zarobki w dużej mierze mogą zależeć od kompetencji, doświadczenia i umiejętności pracowników.

sciagacz
@Urszula 15.01.2019 17:45

zarobki zależą od tego jakie się ma plecy nie patrzą nanic,staz pracy,umiejetnosci licza sie tylko pociotki

Marcin
@sciagacz 07.02.2019 22:58

Rozumiem to chyba wszędzie tak. Interesuje mnie tylko to czy jestem w stanie wiadomo nie od razu zarobić na rękę jako ELEKTRYK 3-4 tys netto?????? Mam zamiar złożyć podanie do firmy Bolesław Recycling liczę na szczere odpowiedzi wiadomo mogę iść zapytać bezpośrednio ale jak to bywa każdy na pracodawca przedstawia wszystko w superlatywach a zalerzy mi na zmianie pracy na lepsze, nie z deszczu pod rynne. Pozdrawiam.

Elektryk,Automatyk, Mechanik
@Marcin 08.02.2019 12:51

Zapomnij pracuję już 8-my rok na utrzymaniu ruchu. Główny hamulcowy Stasiu W. ogranicza wszystkich i tnie koszty jak się tylko da.

Marcin
@Elektryk,Automatyk, Mechanik 12.02.2019 10:19

Rozumiem że nie jest aż tak kolorowo? Czyli jakie są maksymalne zarobki na tym stanowisku? W firmie Bolesław Recycling????? W obecnej firmie zarobie max 2700 łącznie z sobotami z tym że bez żadnych dodatków . Jest sens się przenosić????

Romek

No cóż....racja teraz w 2019r będą podwyżki zniżkujące....dawne czasy minęły...a związki zawodowe to tylko pica na wodę i foto-montarz....podwyżka 6.5%, zabierają 2.5% premii :górnik , czy hutnik, zabierają premię giełdową, to jaka to (usunięte przez administratora)podwyżka

L1

Lipa i lipa. To już nie to ZGH. Po zapowiedzi podwyżek na 2019 wiele ludzi mówi o zmianie pracy.

Misiek
@L1 16.01.2019 00:22

Spółka matka .stalprodukt . Tam dojenie pracowników od powstania spółki . Oczywiście zabranie premie i skup akcji A później winda na nich . I przyznawanie dywidendy sobie .. tak jak wlasnie w zgh !!! Lepiej nie bedzie . Nie ma co sie łudzić .

Olo

Ale Was przeróbki na akcjach haha . Standard dla tego prezia. Taka sama historia jak stalprodukt Bochnia.. wyciągnąć od ludzi akcje A później walić sobie dywidenda i mieć wsumie akcje za darmo bo przydziela sobie sam prezio. Toz to już odrobił zakład za to co kupił i to kilkakrotnie ..Tak się to nie piekne "czyste interesy". Ludziska był kiedyś temat niepozbywac się akcji. Ale trzeba czytać w co się wpadło i kto Was przejął. Masakra i tragedia jednym słowem A lepiej już nie będzie . To jest drenaż waszego życia i waszej ciężkiej pracy .. powodzenia .

spalony

po 25 latach harówki pod ziemią dadzą Ci książke z podpisem głównego

Urszula
@spalony 03.12.2018 12:09

Co chcesz przez to powiedzieć? Pamiętaj, że komentarze na forum czyta wiele osób. Niektórzy mogą nie wiedzieć, co miałeś na myśli. Postaraj się przedstawiać swoje opinie w taki sposób, by były zrozumiałe dla wszystkich użytkowników forum.

Witold

@ M..., Co sprawiło, że masz taką opinię? @Olek czy w firmie szukają się jakieś zmiany? Zostaje przejęta? Informujcie na bieżąco czy to ma jakiś wpływ na Wasze warunki pracy. Jak wynika ze strony internetowej ZGH Bolesław spółka jest głównym dostawcą cynku i stopów na rynku krajowym, a także znaczącym dostawcą na rynki innych krajów, m. in. Czech, Słowacji, Węgier, Austrii. Istotna dla użytkowników forum będzie informacja jak wygląda proces rekrutacyjny do firmy na poszczególne stanowiska.

Urszula

Czy możesz doprecyzować swój komentarz? Jego treść nie jest do końca zrozumiała dla użytkowników forum. Zarobki zależą zapewne od doświadczenia pracowników. Mogą zapewne wzrosnąć wraz ze wzrostem kompetencji danych osób, nie uważasz? Czy w ZGH Bolesław w najbliższym czasie planowane są podwyżki?

Ghhh

Jaka jest srednia pensja na zgh boleslaw Czy ciezko jest sie dostac na zgh

Albrecht
@Ghhh 03.08.2017 19:02

2000-2500 Lepiej w spółce córce Bol-teh płacą...

Pytający

Jestem w trakcie zmiany pracy, szukam pracy w zawodzie elektryk czy w "ZGH Bolesław" dostanę dobrze płatna pracę jako elektryk? Opłaca się wgl tam składać jakie kolwiek CV? Czy raczej uderzać gdzie indziej?

Albrecht
@Pytający 06.07.2018 20:50

Szukaj gdzie indziej... Elektrycy i mechanicy są traktowani jakby byli tylko dodatkiem na kopalni...

Technik górnictwa podziemnego

Co trzeba zrobić żeby się wkręcic do firmy? Jestem górnikiem, chciałbym pracować na KWK Olkusz-Pomorzany.

Witold

Jak wygląda obecnie sytuacja w ZGH Bolesław? Czy ktoś może podpowiedzieć coś użytkownikowi @Pytający? @Pytający, a może znasz już odpowiedź na swoje pytanie i możesz się z nami podzielić informacjami na temat pracy w tym miejscu?

Olek

http://gamertc.com/opinie_czytaj,78099 czytajcie kto was przejal i co was czeka . Pilnujcie sie. Ta sama banda wicisnie z was cale zdrowie .

M...

Niestety dobre lata mineły kiedy zakład dobrze traktował pracowników. Nie masz znajomości to jesteś nic nie wart.

Patryk

Jeśli jest tak źle to dlaczego pracujecie jeszcze? Firma ma opinie dobrego pracodawcy!!

ZDZISIU

Coraz gorzej na zakładzie. Zasłanianie się inwestycją nowej hali mimo tego iż zakład ma najlepsze lata. Związki na zakładzie to KPINA, ani nic pomóc pracownikowi ani cokolwiek innego załatwić. I TOTALNE KOLESIOSTWO.

Bochnia

Patrz stalprodukt . WAŁ. UWAŻAJCIE . ten sam człek rzady prawi . Wiec wyzysk na wiele lat !!!

Zbychu

Witam pracuje 2 lata na ZGH w oddziale 4 brygadowym i nawet 2 tys na reke nie ma to są jaja!!!!!!

Czarnuch

Witam, Panowie czy ktoś wie ile zarabia się w laboratorium? Czy jest dobre miejsce dla młodych ludzi? Czy nie ma seansu bo i tak wszystko jest obstawione?

Hejka

Sprawdzić historię stalprodukt !!!! Nie sprzedawać akcji!!!! Zapewne dojenie pracownik ciąg dalszy tak jak to ma miejsce w stalprodukt . Marne wypłaty na start kaszana no ale Prezes ma . Uwaga !!!!

elektryk

Jako elektryk z 10 letnim dośw. otrzymałem na start przy rozmowie 1800zł, to jest kpina, tyle samo dostawali chlopaki ktoórzy byli ze mną na rozmowie zaraz po szkole, nie patrza na dosw, na uprawnienia, taki niby zaklad a tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam Dla ludzi zrozpaczonych lub tonacych ktorzy chca sie chwycic brzytwy to tak

kikj

podejrzewam, ze takich informacji dowiesz sie na rozmowie kwalifikacyjnej dopiero, chyba ze tutaj ktos z chlopakow napsize

Kazik

Jakie są zarobki w Recycling sp zoo na stanowisku Elektryk/ Automatyk

anonim

(usunięte przez administratora)

loki

Myśle że nadmiar dodatków jaki Wam Zakład daje to jest największa szkoda , ale tak narzekacie że szok no już niedługo Barbórka i 13-stka też Wam źle

lolek

Największy donosiciel na Zakładzie ? Jak myślicie?

znajomy

jest to duży zakład, przynoszący duże dochody ale fatalnie zarządzany przez niekompetentnych ludzi w wyniku czego pracownicy mają gówniane pensje a skarb państwa jeszcze mniej, garstka u władzy dogadza sobie w różny sposób na koszt Zakładu-Państwa. Najbardziej śmieszni są przywódcy związkowi, oprócz 80-tki, którzy zamiast bronić pracowników, to bronią pracodawców przed robolami, totalna kpina, większość tych związkowców oraz członków zarządu dawno już powinna być na emeryturach, niestety szkoda im korytka, kolesiostwo, nepotyzm, przekręty, totalny chaos, ogólny brak wykształconych ludzi a jeśli już są, ale z poza układu, to są gnojeni

ZGH to firma rodzinna na eksponowanych stanowiskach nie zmieniają się nazwiska tylko twarze i tak już od pokoleń!

były pracownik

Ja byłem u Pana [usunięte przez administratora] o pracę, powiedział mi że ludzi z dozoru mu nie potrzeba, a tu znajomy mówi mi że przyjęli osoby z dozoru.Same pociotku tam pracują, nie mają wogóle żadnej praktyki.Są ciemni ja ziemia Ludzie z dozoru pokończyli studia za współprace ZGH z AGH.

anonim

zgh bolesław zatrudnia pracownikow nie sprawdzajac ich przeszlosci kryminalnej polowa pracownikow ma taka a niektorzy nawet maja do sprzedazy produkty za grosze .N.P.

Zostaw opinię o ZGH Bolesław - Bukówno

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZGH Bolesław