Fiat Auto Poland
3 320 6 1

Opinie o Fiat Auto Poland

Xxx

O tych ludziach ze wsi co się nauczyli wode spuszczać to kierownikach mowa, zachwalają teraz zakład szukając naiwnych, żeby na linie nie wrócić, bo biedacy uciekną na wieś gnój przerzucać, bo tu nie wytrzymają.

Matula montera

Synku pracuj na FIACIE bo tam dobrze zarabiasz masz 2000 zł twój łojciec tyle nie zarobił w tartaku nawet jak świnie sprzedał a teraz na wsi bieda konie pozdychały na traktor nie ma Ursus pieniędzy tam masz jak w raju całuje majstra w rękę że ci pozwala pracować

Monter
@Matula montera 16.02.2019 20:04

Matko Powiedz ojcu,żeby znowu przelew nam zrobił,bo my tu z tej fistowskiej wypłaty,2000 na reke,z głodu przymieramy:-( To wój Henio,na 1/2 etatu,przy pilnowaniu,pustego GS-a,ma wiecej!!! A majstry,to takie tu,mądre,jak burek sąsiada,co to od małego przy gnojowniku go przywiązani. Dużo szczekają,a tylko gnój,widziali przez swoje cale życie:-(

Matula montera
@Monter 16.02.2019 21:46

Synku we Fiacie jak w raju toalety macie i krany z ciepłą wodą nie jak w Ameryce nie tak jak u nas na wsi wychodek za obora i studnie a zarobki wspaniałe jak przyjeżdżasz na wieś to kumy myślą że Pan dziedzic wraca pomysł jak FIAT ci życie uratował.

Monter
@Matula montera 17.02.2019 15:16

Fiat nie ratuje,życia.... Na fiacie życie przemija,i nie ma z tego nic:-( Ani godnych zarobków,ani perspektyw,ani dobrej pracy...itd....

monter

Go Work to ŚCIEMA!!!! CYTAT: "Ciekawe, ze portal typu najgorsza praca ma dokladnie bazodanowe identyczne tresci. dla mnie działalność go work przypomina działałność mafijną, zaplac nam a nie będzie złych opinii" Opinie o GoWork.pl http://gamertc.com/opinie_czytaj,1,2

majster

Jeśli ktoś nie zauważył, że pracuje w firmie z dobra opinią jako pracodawca to może sobie zmienić .

Monter
@majster 16.02.2019 20:14

Pomyliłeś majster forum!!! Tu piszemy o FCA!!!

dejavu
@majster 16.02.2019 20:14

fiat już nie jest dobrą firmą.ą pod względem zarobków. przyjdzie swieżak bez wysługi lat ze stawką ok. 15 zł jak zobaczy pierwsza wypłatę to zniknie.ja wiem że stara załoga ma wysokie grupy ok. 20 zeta \godz, [ci co pracują 35 lat+].my chcemy tylko żyć jak cywilizowani ludzie w 21 wieku[ a to co daje fca to ameryka na początku 20 wieku.i jak się rozwijąc ?

We Fiacie jak w raju

Niektorzy narzekają że im jest żle . FIAT dobrze płaci za prace , górnik pod ziemią ma dużo mniej i tak nie narzeka ja wy tutaj. Pamiętam dawno temu jak ktoś mial malucha to był bogaty , a teraz to Panda już nie wystarcza marzy sie TIPO ....Nie narzekajcie ludzie , macie tu jak w raju , praca jest , warunki socjalne bardzo dobre , przewóz za darmo , premie .FIAT to jest jedyna fabryka . Naprawde nie ma nigdzie takich zarobków ani przywilejów . Fiat ma dobrą zaloge , ludzie sa wyselekcjonowani , najlepsi zostali , obiboki , kombinatorzy i zlodzieje poszli na bruk . Tak samo lejby , nieroby i ślizgacze .Teraz każdy z was ma powody do dumy że ma prace i nie musi sie wałęsać po ulicach i szukac puszek na złom . Dzięki dozorowi ktory was nauczył dobrej roboty , dyscypliny bo zjechala sie szarańcza z całego kraju do pracy , różne gamonie , nieuki i bezmózgowcy ..... .teraz macie prace i pensje wiekszą niż górnicy. Nauczyliście sie obsługiwać krany z wodą i spuszczac w kiblu wode . Niektórzy pierwszy raz jechali autobusem , też tacy byli . Nie śmiejcie sie to święta prawda.

Monter
@We Fiacie jak w raju 13.02.2019 20:26

Tu jest taki raj.....że na 2 zmianie kierownik pracował w kino razem z swoimi ludźmi..... Mieli wielki ubaw,bo robił pół operacji,a linia stawała na niego:-) Wypił 14 aut z planu:-) Pracownicy krzyczeli: Zwolnić słabe ogniwo:-) Taki to dozór. Sami powycinali,sami teraz będą robić w lini. Buhahahaha

Dozòr music być
@Monter 13.02.2019 21:50

Kierownik ma odpowiedzialna prace , musi czuwać nad tokiem produkcji .Robol ma klapy na oczach , stoi jak koń przy dyszlu , nawet nie wie co robi .A kierownik musi mysleć i organizować prace temu koniowi . Bez kierownika robota by leżała na łopatkach , bo robol musi mieć nad łbem bata.

Monter
@Dozòr music być 14.02.2019 02:22

Teraz kierownicy,będą mieć odpowiedzialna pracę,bo w linii będą robić :-) Ten z silnikow,który wyciął najwięcej,już od wczoraj robi z pracownikami.:-) Pomału dołączą do niego kierownicy z innych odcinkow,to tylko kwestia czasu,bo ludzi już coraz mniej,a plany muszą być zrobione. Jakoś mi ich nie żal:-)

Dozorowiec
@Monter 14.02.2019 13:24

Kierownik pilnuje swoich robotników na zmianie , aby pracowali wydajnie i dobrze. A jeżeli ktoś chce w pracy sie opier-al-ać , to zostanie przeniesiony do innej cięzkie pracy / za karę / tam juz nie będzie się smial i obijał . KIEROWNIK na zmianie jest bardzo potrzebny , bez niego robota lezy na łopatkach . ROBOLE potrzebują bata i surowej dyscypliny .

Dozorowiec
@Dozorowiec 14.02.2019 15:12

U mnie na lini kierownik , ciężko pracuje umyslowo , obserwuje np:pracę robotników , i czuwa aby wszystkie zadania były dobrze wykonane. Po ciżekiej pracy pan kierownik idzie na zasłużony odpoczynek do domu . Wspólczuje dozorowi , oni są bardzo umęczeni po pracy .

Monter
@Dozorowiec 14.02.2019 15:46

Kiedyś z takich dozorowcow,na konia szlachcic siadał:-) Buhahahaha!!!!

Monter
@Dozòr music być 14.02.2019 02:22

Kiedyś z takich dozorowcow,na konia szlachcic siadał:-) Buhahahaha!!!!

Cześć
@Dozorowiec 14.02.2019 15:46

To która to linia 1,2,3,4 albo który odcinek A, B, C, D, E, F może nazwisko superwajzera lub napisz co szczególnego maja samochody wystawione przy wejściu na montaż. (usunięte przez administratora)

Józio
@Cześć 14.02.2019 19:49

Nie narzekajcie tyle na kierowników, oni maja najbardziej odpowiedzialna pracę , widze jak oni stale obserwują czy praownik coś nie spier-olił , czy pracownik siedzi czy ma luzy , bo jak sie obija to mu trzeba roboty dołożyć .

Cześć
@Józio 15.02.2019 11:53

Powyżej są pytania na które nie znasz odpowiedzi więc jak zwykle zmieniasz nicka trolu!!! Teraz udajesz Józka.

dejavu
@Monter 13.02.2019 21:50

czy tego kierownika inicjały są wyryte jak wchodzisz do toalety na drzwiach?to będę wiedział z kim mamy doczynienia.ten expert od gnoju musi być bardzo dobry jak przekonał samego superwaisera że praca na linii jest lekka, łatwa i przyjemna i dobrze płatna i w firmie wszystko już osiągnął poza monter profesional.

Monter
@dejavu 16.02.2019 17:07

Tak :-)Pisze na drzwiach toalety:-)

dejavu
@Dozòr music być 14.02.2019 02:22

dyrekcjo? czy ten człowiek was reprezentuje-zmiencie go na bardziej cywilizowanego z czasów współczesnych.my o rolnictwie tylko z telewizji wiemy.

dejavu
@Monter 16.02.2019 17:34

to potężny superwaiser ! koledzy kierownicy są oburzeni jego postawą jeszcze kilku takich i będziemy pracować jako monterzy- nic tylko się zwolnić..a ten biedak chce tylko uprawiac jakiś sport bo robi 48 godz. tygodniowo to kiedy?tylko w pracy jest taka forma rozrywki.być może przygotowuje się na montera bo będą degradacje kierowników aby zasilić produkcje bo rąk do pracy brak!

dejavu
@Dozorowiec 14.02.2019 15:46

czyli wspólczujesz kierownikowi to jesteś liderem z rodziny koniowatych, dyro weżmie się za ciebie. dyro nie lubi nadgorliwych.

dejavu
@We Fiacie jak w raju 13.02.2019 20:26

z tym że jest kilkuset buraków z wiochy to szczera prawda zapieprzaja na linii [pracują]bez bata nad głową i jeszcze wymuszają od innych pracowników aby robili podobnie i informują dozór że się nie wyrabiają koledzy'tak się boją powrotu do pasania kóz że sprzedadzą wszystkich.to osobniki w wieku ok.50-60 lat.kombinatorzy się ustawili i teraz sa kimś na zakładzie ale dyrekcja trzyma ich w ryzach bo ma na nich haki.

dejavu
@We Fiacie jak w raju 13.02.2019 20:26

górnicy tu sobie dorabiali w firmie kontroli jakości -jak popatrzyli jak tu się robi na linii to to stwierzili że pod ziemią jest jest laith[8 godzin w kopalni plus 8 godzin w firmie jakości=16 godzin na dobe i że nie są zmeczeni po robocie.] jak by fiat przejął kopalnie to by polska była bez węgla na długie lata bo nikt by nie robił w kopalniach. jedyna rada technologiczne czasy na stanowiskach na linii w fca to ludzie by to wytrzymali. ale firma jest nastawiona na na max. wyzysk ipredkosc produkcji to w tej firmie nikt dłudo nie popracuje.

Dozorowiec

Robotnicy narzekają że 2000 to za mało , a ile byście chcieli 5 tyś , 10 tyś a może od razu milion $ za to że umiecie kilka prostych operacji. Dzis większość pracy na FIACIE wykonują roboty niedługo w ogóle możecie być nie potrzebni i co zrobicie ? W rolnictwie też mechanizacja więc do gnoja nawet was nie wezmą a łojcowizna sprzedana to chałupy nie ma i gdzie za pługiem chodzić. Więc nie narzekajcie puki dobrze jest bo skończycie zbierając puszki na złom i grzebiąc w kałuży patykiem jak w dzieciństwie.

Monter
@Dozorowiec 09.02.2019 11:54

W Skodzie na Czechach płacą 5100! Dofinansowanie do mieszkania 600 zł itd... Czym ty chcesz pochwalić fiata.... Tymi gownianymi zarobkami!!! Jakie roboty wykonują większość pracy??? Byłeś?Widziałeś te roboty??? Pracownik montuje detal który waży 12 kg.X300aut:to daje 3,600 tony na zmianę!!! A są i cięższe elementy!!! To tak jak by rozładować ciężarówkę z cementem,i to co dzień!!! To jest lekka praca,za 2000 tyś zł??? Nie wiem kim,jesteś,ale normalny to na pewno nie!!!

Monter
@Dozorowiec 09.02.2019 11:54

W Skodzie na Czechach płacą 5100! Dofinansowanie do mieszkania 600 zł itd... Czym ty chcesz pochwalić fiata.... Tymi gownianymi zarobkami!!! Jakie roboty wykonują większość pracy??? Byłeś?Widziałeś te roboty??? Pracownik montuje detal który waży 12 kg.X300aut:to daje 3,600 tony na zmianę!!! A są i cięższe elementy!!! To tak jak by rozładować ciężarówkę z cementem,i to co dzień!!! To jest lekka praca,za 2000 tyś zł??? Nie wiem kim,jesteś,ale normalny to na pewno nie!!!

Dozorowiec
@Monter 09.02.2019 12:14

To jedzta do Czech kumie tylko że też pewnie będziesz biadolił na forum że w Skodzie pracować trzeba a siedzieć i pić siwuche na zmianie i żeś jest upocony a kasa żadna haha

Dozorowiec
@Monter 09.02.2019 12:14

To jedzta do Czech kumie tylko że też pewnie będziesz biadolił na forum że w Skodzie pracować trzeba a siedzieć i pić siwuche na zmianie i żeś jest upocony a kasa żadna haha

Monter
@Dozorowiec 09.02.2019 13:08

Przecież,to już się dzieje! Ludzie masowo się zwalniają,i idą do innej normalnej pracy. I sobie chwalą,czego nie można powiedzieć o tyraniu na fiacie za 2000 zł.

Monter
@Dozorowiec 09.02.2019 13:08

Przecież,to już się dzieje! Ludzie masowo się zwalniają,i idą do innej normalnej pracy. I sobie chwalą,czego nie można powiedzieć o tyraniu na fiacie za 2000 zł.

Monter
@Dozorowiec 09.02.2019 11:54

Na obu halach montazu,są DWA roboty... Skoro wykonują "wiekszosc roboty"jak twierdzisz...to... Zadanie matematyczne,dla EXPERTA OD (usunięte przez administratora)... ILU PRACOWNIKÓW ZATRUDNIA WYDZIAŁ??? Aby skomplikowane obliczenia,nie wykończyły,ci do reszty szarych komurek,dla ułatwienia : cyfra nie może być = lub < 2 Zapewne,na lekcje matematyki nie chodziłeś,bo musiałeś gnuj wyrzucać,ale głowa do góry!!! Nie musisz być dobry,ze wszystkiego!!! Jesteś... EXPERT OD (usunięte przez administratora)... i w tej dziedzinie nikt cię nie zagnie:-)

Monter
@Dozorowiec 09.02.2019 11:54

Na obu halach montazu,są DWA roboty... Skoro wykonują "wiekszosc roboty"jak twierdzisz...to... Zadanie matematyczne,dla EXPERTA OD (usunięte przez administratora)... ILU PRACOWNIKÓW ZATRUDNIA WYDZIAŁ??? Aby skomplikowane obliczenia,nie wykończyły,ci do reszty szarych komurek,dla ułatwienia : cyfra nie może być = lub < 2 Zapewne,na lekcje matematyki nie chodziłeś,bo musiałeś gnuj wyrzucać,ale głowa do góry!!! Nie musisz być dobry,ze wszystkiego!!! Jesteś... EXPERT OD GNOJA... i w tej dziedzinie nikt cię nie zagnie:-)

dejavu
@Monter 09.02.2019 16:07

teraz wzieli sie za roboty bo zwalniają prace i demontują kamery czujniki aby linia osiągnęła predkosc ponadzwiekową.robot co miał człowieka wspomóc robi się odwrotnie to ludzie mają zapieprzac za robota .taka to nowa robotyzacja .

dejavu
@Monter 09.02.2019 16:07

teraz wzieli sie za roboty bo zwalniają prace i demontują kamery czujniki aby linia osiągnęła predkosc ponadzwiekową.robot co miał człowieka wspomóc robi się odwrotnie to ludzie mają (usunięte przez administratora)za robota .taka to nowa robotyzacja .

dejavu
@Dozorowiec 09.02.2019 11:54

2000 tys. mało wyprężam swoje ciało MAŁO WYPRĘŻAM SWOJE CIALO.

dejavu
@Monter 09.02.2019 13:46

jak zapewnia nasza dyrekcja włochów w turynie wszystko jest w porządku tylko ludziom popwrzewracało się w głowach i robic im się nie chce.a expert od gnoju nie może patrzyc na ten przepych wśród robotników do dziś musi chodzić w starych łachach po dziadku i do domu wracać do odległej wiochy gdzie autobusy pracownicze nie docierają z buta.

dejavu
@Dozorowiec 09.02.2019 11:54

roboty ograniczają predkość produkcji będą zastepowane maszynami biologicznymi typu JAN KOWALSKI.w końcu jak mamy być potegą technologiczną 19 wieku musimy te radykalne zmiany wprowadzić.pensje też tego wieku.a ciebie może zastąpić sztuczna inteligencja i co ty na to[ ona głupot nie będzie wypisywać]fca poland chce uczestniczyć w formule F1 już mają przystosowane linie montażowe do bicia rekordów światatylko załoga jakaś oporna?!! my robole znajdziemy robote a ty coś umiesz?

dejavu
@Dozorowiec 09.02.2019 13:09

jak krzyżacy przybyli do polski i zaczeli nawracać plemiona słowiańskie na ich wiare a Słowianom to nie odpowiadało to zakon krzyżacki tęz twierdził że jak się nie podoba to won![lub śmierć]

dejavu
@Monter 09.02.2019 12:12

teraz pracownicy czekają na premie 4 letnią i wdrożenie podwyżek.już mają przygotowane wypowiedzenia o prace tylko wpisac date jak sie nic nie zmieni w płacach to odejdą.[pewnie dyrekcja zaciera rece].do przenoszenia ciężkich detali są PARTNERY ale jak ktoś ich używa to zaraz zatrzymuje linie bo roboty dowalone i pojawia się dozór czemu to stoi?a pracownik mówi że używa partnera bo po to jest to natychmiast się go wymienia na pracownika ;konia' który lubi robić za PARTNERA.tam gdzie działały klucze bezprzewodowe zatrzymujące linie w chwili zjazdu stanowiskowego natychmiast te czujniki zdemontowali[takie to polskie myslenie].przy stawce 15.10 zeta robotyzacja w tym zakładzie nie ma szans.dodam jeszcze rade dla świeżakow że jak chcecie tu pracować to przebiegnijcie pół-maraton w dobrym czasie aby się tu zatrudic.

dejavu
@Monter 09.02.2019 12:12

teraz pracownicy czekają na premie 4 letnią i wdrożenie podwyżek.już mają przygotowane wypowiedzenia o prace tylko wpisac date jak sie nic nie zmieni w płacach to odejdą.[pewnie dyrekcja zaciera rece].do przenoszenia ciężkich detali są PARTNERY ale jak ktoś ich używa to zaraz zatrzymuje linie bo roboty dowalone i pojawia się dozór czemu to stoi?a pracownik mówi że używa partnera bo po to jest to natychmiast się go wymienia na pracownika ;konia' który lubi robić za PARTNERA.tam gdzie działały klucze bezprzewodowe zatrzymujące linie w chwili zjazdu stanowiskowego natychmiast te czujniki zdemontowali[takie to polskie myslenie].przy stawce 15.10 zeta robotyzacja w tym zakładzie nie ma szans.dodam jeszcze rade dla świeżakow że jak chcecie tu pracować to przebiegnijcie pół-maraton w dobrym czasie aby się tu zatrudic.

Monter
@dejavu 10.02.2019 09:16

Jak myślisz(obstawiasz)ile tej premii sypnie fiat za realizację 4 letniego planu oszczędności,wyrzeczeń itd???

dejavu
@Monter 10.02.2019 09:22

ponoć 1250 euro od włochow ma być ale dyrekcja chce pobrać dla siebie marże za tak korzystne wygencjowane warunki.

dejavu
@Monter 10.02.2019 09:22

ponoć 1250 euro od włochow ma być ale dyrekcja chce pobrać dla siebie marże za tak korzystne wygencjowane warunki.

Monter
@dejavu 10.02.2019 10:03

Włosi dostali 1400 euro,czyżby oni byli bardziej wydajni?Buhahahah

FIAT OK
@Monter 10.02.2019 11:55

We FIACIE nie potrzeba podwyżek bo zarobki są świetne większe jak gorników i parobki ze wsi wreszcie żyją na wysokim poziomie.

Glory
@FIAT OK 10.02.2019 12:04

U nas w MM ma być 1700....zł

Glory
@FIAT OK 10.02.2019 12:04

U nas w MM ma być 1700....zł

Cześć
@FIAT OK 10.02.2019 12:04

A skąd wiesz jakie są zarobki i potrzeby pracowników przecież nie pracujesz na fiacie bo jesteś tylko gównojadem serwisu. Przyjmij się na fiata a potem zabieraj głos trolu.

Cześć
@FIAT OK 10.02.2019 12:04

A skąd wiesz jakie są zarobki i potrzeby pracowników przecież nie pracujesz na fiacie bo jesteś tylko gównojadem serwisu. Przyjmij się na fiata a potem zabieraj głos trolu!!!

dejavu
@FIAT OK 10.02.2019 12:04

górnicy świeżaki jak zobaczyli pierwsze wypłaty 2,5 tys netto to szybko stamtąd uciekli[pewnie do fiata bo tu jest fantastycznie]dodam że fca proponuje bardzo dużo nadgodzin.teraz było 192 godziny na wypłacie to zarobiliśmy mniej.ale już w marcu będzie 5 sobót włoskich to dopiero będzie fantastik.pracownicy po chorobowym objeci są karą-zakaz pracy w soboty [to najbardziej dotkliwa kara-wolna sobota,chyba się powieszą]a o parobkach to nie wiem zdaje się na twoją wrodzoną intuicje wiejską.zwalniający się pracownicy otrzymali propozycje podwyżki aby zostali[0.50 gr.brutto do godz.]ale powiedzieli że podwyżek nie chcą i odeszli-z tym masz racje.

Cześć
@dejavu 13.02.2019 16:46

Chwilowo kary za chorobowe są zawieszone bo kto ma (usunięte przez administratora) a samochody potrzebne.

Monter
@Cześć 13.02.2019 19:09

A wiecie,że kierownik z silników,dziś pracuje z pracownikami na operacji!!! Bo nie ma komu robić

Cześć
@Monter 13.02.2019 19:25

Szkoda że tylko jeden miał honor założyć rękawice, reszta nie splami się pracą fizyczną.

dejavu
@Cześć 13.02.2019 19:09

zakaz pracy w soboty zamrożone?nasza kierownictwo ma dobre serduszko ,widocznie dyro personalny się złamał po swej chorobie.

Józio

Robote macie , zarobiacie duzo . Ludzie przyjechaliscie ze wsi , majster was nauczył wode spuszczac w kiblu , pokazał jak sie kran z wodą odkręca , niektorzy pierwszy razy widzieli auto z bliska. Powinniście całować brame przy wejsciu do zakladu ze macie tak atrakcyjna prace .

Xxx
@Józio 15.02.2019 12:52

Na wsi przynajmniej wychodki mieli a na fiacie srało się na Małysza, więc kto tu kogo uczył.

Monter
@Józio 15.02.2019 12:52

Dlatego nowoprzyjeci tak szybko uciekają!!! Jak dozorowiec,zaczyna im wyjaśniać,jak działa spłuczka itd...,orietują się,z jakim poziomem będą mieć do czynienia! Buhahahaha!

Swojak
@Józio 15.02.2019 12:52

Dobrze że ciebie nauczyli jak się wode spuszcza i tym uratowali tobie życie bo byś do tej pory z gównem w gaciach chodził.

FIAT OK

Fiat ostatnio dużo pomaga pracownikom .Pensje za prace sa bardzo wysokie nawet chyba najwyższe na śląsku. Praca nie jest ani trudna ani ciężka .Kobiety wykonuja prace mozna powiedziec na luzie a męzczyzni nawet nie czuja zmęczenia po zmianie .Efektem tego dobrego zamopoczucia w zakladzie jest fakt , że nikt niechce zmieniac zakladu i szukac innej pracy. Z okazji swiąt FIAT dal premie pracownikom .Dbalośc FIATA o ludzi pracy jest na najwyższym poziomie .Dlatego wszyscy pracownicy oddawaja szacunek i najwyższe uznanie dla kierownictwa zakładu .Robotnicy sa wdzięczni że maja prace i wysokie wynagrodzenie. Gdyby nie FIAT toby większośc ludzi wrociła tam skąd przyszła czyli na wieś .Tam trudno byłoby sobie przypomnieć i trwać w prymitywnych warunkach , brak prądu , do sklepu po ocet trzeba jechac godzine rowerem , zamiast WC to beczka na odchody. Pomyślcie jak tu FIAT wam pokazał cywilizacje i nowoczesnośc. Zamiast isc do obory zostawić kał , to tu idziesz do luxusowego WC.

Monter
@FIAT OK 10.02.2019 11:11

Ogólnie jest źle. Praca jest ciężka,a wynagrodzenie marne ,15,10 brutto.Ci co ,się przyjęli do pracy,żyją na skraju wegetacji,2100 na rękę. Po wypłacie ledwo starcza ,na opłacenie rachunków: Mieszkanie-600 Prąd- 100 Gaz -100 Woda -100 Śmieci-100 Telefon-50 Internet-50 Zostaje 1000 zł!!!!!!!! Na wyżywienie,na cały miesiąc!!!! 1000zł:30dni=33 zł na jeden dzień!!!! Tyle zostaje!!!! A gdzie jeszcze inne wydatki??? Książki dla dzieci,paliwo ,leki itd.itd,itd??? Czyli zostaje....ocet i chabanina na mielone!!! Tyle oferuje "FIAT CHLEBODAWCA",LUB, "NIE MA JAK NA FIACIE"!!!

Dozorowiec
@Monter 10.02.2019 12:04

Ale na piwko na parkingu i na wódkę z kumami na wsi jakoś ci wystarcza hmm ciekawe.

Dozorowiec
@Monter 10.02.2019 12:04

Ale na piwko na parkingu i na wódkę z kumami na wsi jakoś ci wystarcza hmm ciekawe.

Cześć
@FIAT OK 10.02.2019 11:11

Fachowiec od fiata to powiedz jakiego koloru jest ???? dla kierowców autobusów pracowniczych? Czy może jesteś zwykłym kretynem i trolem.

Swojak
@Dozorowiec 10.02.2019 14:15

Czuję tutaj nute zazdrości . Chyba tobie brakuje na browara po pracy hehe

dejavu
@FIAT OK 10.02.2019 11:11

sam dyrektor przyznał zw. zawodowym że pracownikom należą się podwyżki.jak góra tak twierdzi to będziesz musiał o 180 stopni swoje komentarze zmienić.a jeżeli chodzi o szacunek dla kierownictwa to nasz dyrektor co [z mysleniem z czasów feudalizmu dozór ]podegradował i część wysłał do bielska aby sobie porobili jako robole i przemyśleli do emerytury za co?powiem jeszcze że czesc kierownictwa i liderów jest w miare przyjazna dla załogi ale tzw. konie kuce itp. ich umysłów się nieodmienni.teraz do zw. zawodowych należy 20 procent załogi to z czym do dyrekcji można startować,jak będziesz rozsądnie swoje komentarze to i inni też ci riposty nie dadzą.jak przyjdzie pokolenie 20+ to co oni o ocie wiedzą z tamtych czasów.dla nich życie takie jak my mamy to standard[ma być i już]

Monter

Administrator jest tak "cieniutki"ze mając dwa identyczne wpisy,jeden pod drugim,usuwa słowa tylko z jednego. Buhahahaha!!! Aż dziw bierze,że go work go jeszcze zatrudnia.

Cisza bo wrócisz do pługa
@Monter 12.02.2019 13:00

Za to oczernianie FIATA powinieneś dostać kopa w d@%# i za bramę i pierwszym PKSesem wolny na wioche do pługai gnoja

Monter
@Cisza bo wrócisz do pługa 12.02.2019 15:12

Poprzedniemu adminowi,nawet,do pięt nie dorosles!!! Dałeś się złapać,jak dziecko. A Ty za pozlacanie fiata,... Stań przed bramą po pracy,i zacznij swoją gadke.... o dobrych zarobkach i td....zobaczysz,co by Ci zrobili "zadowoleni"pracownicy.

Dozorowiec
@Monter 12.02.2019 16:08

Nie narzekaj robotniku masz pracę zarabiasz dużo kumy na wsi patrzą z zazdrością jak stawiasz im siwuche masz wszystko co potrzeba to czego chcesz wiecej.

Monter
@Dozorowiec 12.02.2019 16:43

Godnie żyć!!! A nie zastanawiać się po wypłacie 2100 jak przeżyć za To!!! Czy to wielkie wymagania,dla koncernu???

Dozorowiec
@Monter 12.02.2019 20:53

Nie pij tyle wódki kumie a pieniądze od razu się znajdą

dejavu
@Monter 12.02.2019 16:08

chodzą ploty że jednemu superwaiserowi wdzieczna załoga pospuszczala powietrze z kół w aucie.coś słyszałeś?[

Monter
@dejavu 13.02.2019 15:57

Nie słyszałem,ale pewnie się szybko przejdzie. A znasz inicjały?

dejavu
@Monter 12.02.2019 13:00

dziś 13 dnia panskiego odbyła sie konfrontacja DYREKCJA vs ZW. ZAWODOWE .ogólnie bzdury tylko o premii rocznej wiem że ma być na podobnym poziomie co ostatnio a premia 4-letnia jest owiana tajemnicą. o podwyżkach w przyszłm tygodniu mają gadac albo i nie.strona dyrekcyjna ma czas.za chorym dyrektorem idą tłumy ludzi na l-4 aby tak sam nie chorował.świeżaki poznały się na expercie od gnoju i reraz wiedzą że bzdury pisał o tak wspaniałej robocie na linii[tak się pogniewali że słuch o nich zaginął i nawet imion ich niepoznaliśmy]

dejavu
@Monter 13.02.2019 16:03

inicjały zaraz usunie administrator ale napisze tak;teraz odpoczywa po ciężkiej pracy zastąpił namaszczonego władce linii D ,dociera do pracy z południa lubi bardzo ciepełko bo nawet latem chodzi w bluzie roboczej z długim rękawem.jak nie zgadniesz dokoncze zagadke innym razem.dodam jeszcze że po tym incydencie jego wierność dla GÓRY wzrośnie.teraz będzie woziL komplet kół w bagażniku + podnośnik na kółkacha być może będzie mógł parkować koło dyrekcji.

Monter
@dejavu 13.02.2019 17:24

Dobrze to opisales,wiem o kogo chodzi:-)

Adam
@Monter 12.02.2019 13:00

Ja miałem iść do fca pracować ale po komentarzach mnie zniechęciło. Najlepiej jak ta fabryka upadnie i będzie spokój bo te zarobki to są śmiesznie niskie za tyranie na liniach. A te wynajęte osoby co dobrze mówią o fiacie to są osoby na stanowiskach kierowniczych albo osoby którym fiat płaci za dobre opinie by zachęcali ludzi by się przyjęli bądź zostali bo widzą że fiat już długo nie pociągnie bo nawet Ukraińcy nie chcą za pół darmo robić.

Dzięki Fiatowi
@Adam 13.02.2019 18:28

Gdyby nie FIAT to byście dalej siedzieli na wsi w kufajce gnoj przeucali i sr@#? do obory chodzili a tak macie dobrą pracę i godziwe pensje. FIAT wam zycie uratował motłoch paniał?

Monter
@Dzięki Fiatowi 13.02.2019 18:58

Gdybyś był choć trochę ogarnięty:to zorientował byś się..... ze odpisujesz osobie,która nie pracuje na fiacie. Ale co można wymagać od administratora,który,gdy by nie fiat, to siedział by na paincie,i sobie obrazki kolorował:-) Buhahahahah!!!! A tak ma zajęcie,i pisze bzdury,a i trochę grosza wpadnie na jabola!!! Buhahahahah!!!!

Cześć

Do wszystkich odwiedzających serwis "Dozorowiec, leader, Fiat ok, kum, wolisz iść do pługa itd. To jest jedna osoba NIGDY NIE PRACUJĄCA NA FIACIE. Jest to płatny trol na usługach serwisu więc proszę bardzo brać jego komentarze jako wymysł chorej wyobraźni wariata.

dejavu
@Cześć 09.02.2019 16:10

zrobiło mi sie żal tego EXłperta -jak będzie pisał cos innego to go wywalą i będzie musiał chwycić widły do gnoju i pracować ciężko aż mu bąble na dłoniach wyskoczą [i pisz tu coś takimi grabiami?]a przypomnę że ubranie po dziadku lada chwila się rozwali.jak go werbowali do pracy to jeden zawołał; EJ TY BURAKU ZOSTAW TE WIDŁY ,MAMY LEPSZĄ ROBOTE

Leader

To prawda , że nauczyliśmy ludzi kultury , pierwszy raz jak weszli do ubikacji , to pytali sie mnnie , jak się wodę spuszcza. Ta ciemnota ze wsi potrzebują bata , nieroby wykolejone muszą się nauczyć dyscypliny , jak nie to na wiochę z powrotem i do pługa i do wideł , za bramę z kopniakiem w szmaty śmierdzące .

dejavu
@Leader 13.02.2019 12:36

reprezentujesz dyrekcje?powiedz to ukraincom przed zwerbowaniem.

dejawu

Ostatnio szwagra namawiałem tu do roboty, on na wsi biedę klepie , chodzi ubrany jak szmaciarz .We Fiacie zarobi dobrze i nawet sie bardzo nie urobi . Dawają tu premie i można sporo odłożyć jak sie nie pije wódki .

Monter
@dejawu 11.02.2019 14:17

Dozorowiec!!A raczej EXPERT OD GNOJA,nie podszywaj się pod innych!!! A wracając do tematu: To jak szwagier taka biedę klepie,to twoja żona powinna być Ci wdzięczna że ją z stamtąd wyrwałeś!!! Ciekawe,jak się poznaliście???? Ona gnój wywalała,a ty jej pomagałeś.i coś między wami zaiskrzyło??? Robiła,to z taką pasją,że wiedziałeś już :TO TA JEDYNA!!! A może ,na odwrót było??/ No ....pochwal,się,jak to było???

dejavu
@dejawu 11.02.2019 14:17

on napewno klepie biede u nas to sie mówi wali k.....ia.a ty mu jeszcze pomagasz expercie od gnoju.i nawet dobrze NICK nieumiesz przepisać.

Profesor

To tego leader jak już masz taką odwagę to przyjdź na linie silników i kopnij mnie w te smierdzace szmaty nowa hala

FIAT wspaniały

WERBUSY , dziękujcie dyrekcji Fiata , że macie pracę , bo wszędzie bieda i bezrobocie , a wy pracujecie i macie nie złą pensję . Każdy prawie pracownik ma auto , a werbusy z wiosek nauczyli się techniki np; spuszczać wodę w kiblu albo w ŁAZNI natrysk obsługiwać. Ludzie na kolanach idą do pracy z uciechą , bo na wsi szedł za pługiem i konia pchał pod górkę. FIAT uratował temu motłochowi życie ))) Zgraja pachołków i śmierdzieli ze wsi , nauczy sie wreszcie żyć w warunkach komfortowych.

Monter
@FIAT wspaniały 12.02.2019 02:30

Administratorze,ile fiat płaci za wypisywanie bzdur??/

Dozorowiec

Kumy zarabiają dobrą kasę a warunki mają luksusowe lepsze jak u Niemca w BMW ,ponadto każdy z nich przeszedł awans cywilizacyjny że sr@&? Za oborą i przerzucania gnoja widłami do mieszkania z toaletą i ciepłą woda w kranie,

Monter
@Dozorowiec 12.02.2019 09:47

Administratorze,ile fiat płaci za wypisywanie bzdur??/

Wyciśnięty SpongeBob

Włosi dostali kasę 1580 euro w tamtym tygodniu premi czemu związki tego nie piszą zarobki jak w czecim świecie nie ubliżając pracownikowi z Zimbabwe i okolic rozmowy będą na temat podwyżek kiedy ! mi się nie opłaca z punktów ekonomicznych tam pracować aha gierot skazany takie mamy związki nudziło się i wyszło szydło z worka a raczej z majtek wandzia bandzia obiecuje promuje podróże do różnych zakątków świata cywilizacji a bandzia robi ludzi w konia metalowcy mają największą grupę przydupasów i układów personalnych i co będzie dalej z tym Fca ? zakład produkuje auta a nie zapałki chociaż w zapałkach są wyższe płace kiedy cyborgi się ogarnięcie macie kredyty boicie się co tak naprawdę wam zrobią jak pójdziesz do biedronki i zarobisz to samo lub do gnoja świnie oporzadzac i to samo zarobisz no to żółwik

Wyciśnięty SpongeBob

15.10 od 12 lat fachowiec tak mnie zwią podnoszą na duchu moralnym ci co mają pensje i grupy E wzwyż związki mówią żeby szukać roboty innej przeanalizowaleś to co piszę robię za przydupasów co przyszli ze stawkami około 20 zł podnoszą średnią wydziałową ponoć wazeliniarze robią lekkie pracę od picu kierowników wożą pod domek a śrubki nie umie dokręcić nie mówiąc o sprzątaniu po sobie jedni jeżdżą na delegacje drudzy zazdroszczą jedni mają stawki duże drudzy małe a to samo robią przyszli nowi z gi group mają wyższe stawki odemnie o co tu chodzi czy ktoś tu rządzi podwyżki obiecują indywidualne a ich nie ma teraz wyliczenia troje dzieci pensja bez sobót bo nie jestem robotem 1900 zł opłaty acha podpisali plan 4 letni nie nie nie podpisali plan 12 letni bez podwyżek w h.. nas zrobili i robią dalej a to się kręci dzięki robotom bo roboty mózgu nie mają i godności obrażam siebie i was ale zasłużenie bo tolerancja ma swoje granice czemu nie ma rozmów płacowych jeszcze gdzie są związki ano są u dyrekcji i gdybaja jak tutaj oszukać ludzi mi się kończy ta tolerancja składam wypowiedzenie może przez to że już jest ich 200 a będzie więcej

Monter

PRZYPADKIEM ZNALAZŁEM COŚ TAKIEGO!!! OPINIA DOTYCZY INNEJ FIRMY,ALE NAWET BŁĘDY ORTOGRAFICZNE SĄ TE SAME: " Efektem tego dobrego zamopoczucia" Ola 29.01.2019 00:22 Aweco ostatnio dużo pomaga pracownikom .Pensje za prace sa bardzo wysokie nawet chyba najwyższe na śląsku. Praca nie jest ani trudna ani ciężka .Kobiety wykonuja prace mozna powiedziec na luzie a męzczyzni nawet nie czuja zmęczenia po zmianie .Efektem tego dobrego zamopoczucia w zakladzie jest fakt , że nikt niechce zmieniac zakladu i szukac innej pracy. Z okazji swiąt Aweco dal premie pracownikom .Dbalośc Aweco o ludzi pracy jest na najwyższym poziomie .Dlatego wszyscy pracownicy oddawaja szacunek i najwyższe uznanie dla kierownictwa zakładu .Robotnicy sa wdzięczni że maja prace i wysokie wynagrodzenie. Gdyby nie Aweco toby większośc ludzi wrociła tam skąd przyszła czyli na wieś .Tam trudno byłoby sobie przypomnieć i trwać w prymitywnych warunkach , brak prądu , do sklepu po ocet trzeba jechac godzine rowerem , zamiast WC to beczka na odchody. Pomyślcie jak tu Aweco wam pokazał cywilizacje i nowoczesnośc. Zamiast isc do obory zostawić kał , to tu idziesz do luxusowego WC. WNIOSKI??? GO WORK TO PORTAL,KTÓRY MA WYCHWALAĆ PRACODAWCĘ!!! PRACOWNIKÓW,SPROWADZAĆ,DO ROLI "WIEŚNIAKÓW"!!! KTÓRZY,NIE POWINNI DOMAGAĆ,SIĘ ZA SWOJĄ CIĘŻKA PRACĘ,GODZIWEGO ZAROBKU!!! LINK DO STRONY : http://gamertc.com/opinie_czytaj,10280 DODANIE OPINII NA TEJ STRONIE,KOŃCZY SIĘ W TEN SPOSÓB: "Dziękujemy. Twój komentarz został dodany i oczekuje na weryfikację przez administratora." NIC DODAĆ,NIC UJĄĆ!!!!!

Dozorowiec
@Monter 12.02.2019 00:08

Kumie aleś Ty żałosny sam to zrobiłeś i tylko to pokazuje jakiś ty inteligentny pachołku od pługa i gnoja.

Monter
@Dozorowiec 12.02.2019 00:39

Niech to inni ocenią!!!

Cześć

Fiat ok, Dozorowiec TO JEST JEDNA OSOBA KTÓRA TYLKO WYCHWALA FIATA I OBRAŻA PRACOWNIKÓW INIGDY NIE PRACUJĄCA NA FIACIE!!!ZAINTERESOWANYCH SYTUACJĄ W FIACIE PROSZĘ SUGEROWAĆ SIĘ OPINIAMI INNYCH OSÓB .

anonim

(usunięte przez administratora)

Monter

Trzeba wziać po uwagę wszystkie "+" i "-" jakie ten pracodawca oferuje: + 2100 zawsze 10-ego (15,10 zł/godz. brutto) + opieka medyczna(jak będziesz z niej korzystał, bo jesteś chory,to cię zwolnią) + przewozy(niektóre nadają się do przewozu piasku na budowę,a nie do przeworzenia ludzi) + zwiazki zawodowe(raczej dla firmy,niż dla pracownika) + urlop(nie musisz się martwić,firma już ci go rozplanowała) + perspektywy(świetlana,przeczytasz o tym w czasopiśmie "Fiat wokół nas") + rozwój zawodowy(roboty na pewno ci dołożą,gwarantowane) + kariera(jak ktoś "padnie"przeniosą cię na jego gorsze stanowisko) + spadek zamówień(firma wysle cie do domu...na zawsze) + problemy osobiste(firma wysłucha...a potem wykorzysta przeciwko tobie) To tylko niektóre z bardzo wielu "+" jakie daje ta firma pracownikowi. Najważniejsze,że nie ma ani jednego "-" Reasumując: Praca na Fiacie,to praca mażeń,o której maży nie jeden pracownik. Mozna spokojnie pracować,nie obawiając,się o przyszłość...itd... itd.

Dozorowiec

Robotnicy narzekają że 2000 to za mało , a ile byście chcieli 5 tyś , 10 tyś a może od razu milion $ za to że umiecie kilka prostych operacji. Dzis większość pracy na FIACIE wykonują roboty niedługo w ogóle możecie być nie potrzebni i co zrobicie ? W rolnictwie też mechanizacja więc do gnoja nawet was nie wezmą a łojcowizna sprzedana to chałupy nie ma i gdzie za pługiem chodzić. Więc nie narzekajcie puki dobrze jest bo skończycie zbierając puszki na złom i grzebiąc w kałuży patykiem jak w dzieciństwie.

dejavu
@Dozorowiec 09.02.2019 11:53

czyli odwiedzileś wioche?to duże postepy i o mechanizacji na wsi też wiesz.BRAVO TY! nie roboty wykonują większość prac tylko pracownicy są traktowani jak roboty. a teraz to nawet menelom się nie chce zbierać puszek bo to nieopłacalne.dodam jeszcze że świetnie posługujesz się gwarą wiejską to pewnie w genach odziedziczyłeś.pewnie nowych pracowników wpisujecie na liste jako nowy robot dla zakładu a póżniej w propagandowym czasopiśmie piszecie o robotyzacji w zakładzie.

dejavu
@Dozorowiec 09.02.2019 11:53

czyli odwiedzileś wioche?to duże postepy i o mechanizacji na wsi też wiesz.BRAVO TY! nie roboty wykonują większość prac tylko pracownicy są traktowani jak roboty. a teraz to nawet menelom się nie chce zbierać puszek bo to nieopłacalne.dodam jeszcze że świetnie posługujesz się gwarą wiejską to pewnie w genach odziedziczyłeś.pewnie nowych pracowników wpisujecie na liste jako nowy robot dla zakładu a póżniej w propagandowym czasopiśmie piszecie o robotyzacji w zakładzie.

Cześć

Właśnie przyszli nowi młodzi pracownicy (40+)ciekawe ilu przepracuje do końca przyszłego tygodnia 5 czy 10 %? Jak zobaczą co ich czeka i za jaką kasę smutne ale żal mi tych osób, to nie jest praca to zap.......... ol bo tu trzeba być jak Kubica na torze formuły.

dejavu
@Cześć 08.02.2019 12:07

widziano po 50 + starsze panie ktore tu przyszły sobie spokojnie popracować do emerytury

Cześć
@dejavu 08.02.2019 15:45

Wczoraj przyszli do nowej pracy a dzisiaj kilku pracowników już odeszło, zobaczyli spróbowali i uwierzyli w prawdziwość komentarzy o firmie.

Dozorowiec
@Cześć 08.02.2019 22:29

Ogólnie jest dobrze praca jest czysta i wygodna za dobre pieniądze i warunki komfortowe stołówka przeychodnia na miejscu przewóz za darmo itd. Ci co przyjechali ze wsi nauczyli się siadać na sedesie i krany obsługiwać i są szczęśliwi że już nie muszą chodzić za stodoła się załatwiać i świnie padać.

Damian
@Dozorowiec 09.02.2019 00:36

Ile dostajesz pedału za wprowadzenie chaosu?

Dozorowiec
@Damian 09.02.2019 01:34

Nic kumie uczenie was kumy korzystania z toalet i natryskow to moja pasja :)

Cześć
@Dozorowiec 09.02.2019 00:36

No pajacyku są przyjęcia masz okazję przyjąć się bo jeszcze nigdy nie byłeś na fiacie a wtedy dopiero zarobisz kasiory a nie marne grosze za bycie cwelem na forum.

Cześć
@Dozorowiec 09.02.2019 00:36

No pajacyku są przyjęcia masz okazję przyjąć się bo jeszcze nigdy nie byłeś na fiacie a wtedy dopiero zarobisz kasiory a nie marne grosze za bycie cwelem na forum.

Adam
@Dozorowiec 09.02.2019 00:36

Aha czyli ty tam robisz za kiblaża bo na więcej Cię nie stać. Gratuluję.

Adam
@Dozorowiec 09.02.2019 00:36

Aha czyli ty tam robisz za kiblaża bo na więcej Cię nie stać. Gratuluję.

dejavu
@Cześć 08.02.2019 22:29

ale ubranie robocze zgarneli? to dla nich chyba trofeum?!

dejavu
@Dozorowiec 09.02.2019 00:36

co to jest dobrze?a szcególnie ta STODOŁA i swinie padać???????????????????????????????????

dejavu
@Dozorowiec 09.02.2019 00:36

co to jest dobrze?a szcególnie ta STODOŁA i swinie padać???????????????????????????????????

dejavu
@Dozorowiec 09.02.2019 00:36

OGÓLNIE JEST DOBRZE PRACA JEST CZYSTA I WYGODNA ZA DOBRE PIENIĄDZE...…...to prawda składajcie CV do biur i produkcji pośredniej i musicie być twardi albo tam albo w ogóle!

dejavu
@Adam 09.02.2019 10:38

dobra adam znasz kogos kto sie z teraz przyjął i już nie przyszedł do roboty[coś tu jest nie halo?]piszcie o swoich doznaniach dla świeżaków.czy my wszyscy oszaleliśmy?

dejavu
@Adam 09.02.2019 10:38

dobra adam znasz kogos kto sie z teraz przyjął i już nie przyszedł do roboty[coś tu jest nie halo?]piszcie o swoich doznaniach dla świeżaków.czy my wszyscy oszaleliśmy?

Adam
@dejavu 09.02.2019 18:28

Nikogo takiego nie znam.

Adam
@dejavu 09.02.2019 18:28

Nikogo takiego nie znam.

Dozorowiec

We FIACIE jest dobra praca i świetne zarobki a robotnicy sa wdzięczny dyrekcji zwłaszcza ci ze wsi bo dawniej szli za pługiem a teraz mają lekką i przyjemną pracę.

Monter
@Dozorowiec 09.02.2019 15:40

Pracownik montuje detal który waży 12 kg.X300aut:to daje 3,600 tony na zmianę!!! A są i cięższe elementy!!! To tak jak by rozładować ciężarówkę z cementem,i to co dzień!!! To jest lekka praca. Dobre zarobki,hm...2100 na rękę

dejavu
@Dozorowiec 09.02.2019 15:40

co to jest pług? my z miasta ni panimaju.

Cześć

Do wszystkich odwiedzających serwis "Dozorowiec, leader, Fiat ok, kum, wolisz iść do pługa itd. To jest jedna osoba NIGDY NIE PRACUJĄCA NA FIACIE. Jest to płatny trol na usługach serwisu więc proszę bardzo brać jego komentarze jako wymysł chorej wyobraźni wariata

dejavu
@Cześć 09.02.2019 16:08

ja bym tego trolla kazał przebrac w ubranie fiatowskie i nakazał mu udawac świeżaka w firmie i do lekkich prac montażowych na produkcji na 30 dni[ tak robia szefowie firm w USA ]popracuje i będzie z tego doświadczenia przekazywał swoje opinie dyrekcji jeszcze dac mu stawke 15.10 zeta aby go dobic.a to wszystko w ramach dotlen organizm szczególnie mózg.

Dozorowiec

We FIACIE jest dobra praca i świetne zarobki a robotnicy sa wdzięczny dyrekcji zwłaszcza ci ze wsi bo dawniej szli za pługiem a teraz mają lekką i przyjemną pracę.

dejavu
@Dozorowiec 09.02.2019 15:38

przy budowie piramid w egipcie też tak wmawiano budowlańcom ;pare kamyków na góre wniesiecie' i faraon będzie szczęśliwy.

Monter

Ty już skończ pisac taka propagandę i nie ublizaj ludziom pracującym taki ciebie madrala że wypisujesz te wypociny na Bielsko i Tychy więc gdzie na dwóch zakładach pracujesz

FIAT to jest to

Ogólnie jest dobrze praca jest i wysokie wynagrodzenie i czysta i wygodna praca już nie macie gnoja za paznokciami i już umiecie siadać na sedesie i wodę spusczać a wasze kumy wam zazdroszczą prestiżowej pracy i dobrej płacy.

Monter
@FIAT to jest to 08.02.2019 16:10

Praca na fca jest: Lekka(jeśli pracowałeś wcześniej w kamieniołomach).... Wysokie wynagrodzenie: Jeśli pracowałeś wcześniej w Mozambiku lub Etiopii... 2100 na rękę,tyle oferuje fiat... I tyle dostaniesz:-)Za bieganie i tyranie... I kto ma ci zazdrościć??? W promieniu 30 km,nie ma chyba marniejszej i tak mało płatnej pracy!!!

Wolisz iść do pługa?
@Monter 08.02.2019 17:32

We Fiacie nie jest żle , zarabiacie jak w Ameryce , bo gdyby było tak żle toby wszyscy pouciekali do pługa i do gnoja na wieś.

Adam

Witam. Czy warto tam iść do pracy?

Monter
@Adam 07.02.2019 08:48

Poczytaj opinie,popytaj znajomych itd Generalnie,zarobek mały,praca ciężka. Jak się zdecydujesz,przekonasz się sam,jak wielu twoich poprzedników.

Adam
@Monter 07.02.2019 09:35

Właśnie przeczytałem opinie i nie za ciekawie jest w tym Fiacie.

Adam
@Monter 07.02.2019 09:35

A robisz tam jeszcze? Bo opinie są złe i chyba nie bardzo się tam pchać na siłę.

Dozorowiec
@Adam 07.02.2019 10:07

WE FIACIE , mozna pracować spokojnie do emerytury , zarobki sa bardzo dobre , każdy pracownik ma samochód i mieszka w komfortowych warunkach. Ci co narzekają to nieroby ze wsi z niepełnym podstawowym których FIAT przygarnał dawno temu i swołocz się nauczyła kultury i posługiwania kranem i spłuczką w kiblu , a pamietamy jak przyjechali do pracy , w kufajce i z walizką starych łachów

Adam
@Dozorowiec 07.02.2019 10:21

Z tego co z opini wynika to do emerytury tam dorobisz ale na stanowisku kierowniczym i za dobre pieniądze ale na produkcji z opini innych wynika że pieniądze marne i źle tych ludzi traktują.

Monter
@Adam 07.02.2019 10:07

Jeszcze pracuje,ale nie długo zamierzam też stąd uciekać,tak zresztą,jak duża część innych. Osobiście,nie widzę tu już żadnych plusów,ani perspektyw,o zarobkach nie wspominając, 2100 na rękę,to żadne rewelacje,W pierwszej lepszej pracy tyle dostaniesz,a nie trzeba tak tyrac,a i tak wietrznie mało,i nikt tego nie doceni. Takie moje zdanie. A ten co wypisuje bzdury,to zwykły płatny troll.

Dozorowiec
@Adam 07.02.2019 11:29

Mówię nie słuchaj narzekaczy bo im nigdy nie dogodzisz taka mentalność chłopa od pługa może jakby na hali gnojem smierdziało to by byli wreszcie szczęśliwy.

Adam
@Dozorowiec 07.02.2019 12:04

To nie są narzekacze tylko normalni ludzie którzy tam pracują i wiedzą jak tam jest na produkcji.Stawka 2100 na rękę za tyranie na liniach to chyba nie na miejscu nie sądzisz?Byłem tam na wykładach z Technikum i widziałem jak ludzie tyrają na liniach myślałem że za lepsze pieniądze a tu 2100 to kpina. Wyzysk i jeszcze raz wyzysk. Chciałem tam iść ale po opiniach innych którzy tam pracują bądź pracowali doszłem do wniosku że nie warto marnować się za pół darmo.

Parobek
@Adam 07.02.2019 13:02

Na fiacie przez 8 lat zaniedbywali pracowników, jak w końcu odblokowali podwyżki to dostali je tylko liderzy i pewnie kierownictwo, za to gdzie zlikwidować stanowisko i komu tą robotę dołożyć. A ludzie już są zmęczeni tą robotą za te śmieszne pieniądze . Ile można tyrac przez 6 dni w tygodniu i ciągle na obrotach .

Dozorowiec
@Parobek 07.02.2019 13:26

To nie pij tyle siwuchy z kulami na wsi to nie będziesz na obrotach

Parobek
@Dozorowiec 07.02.2019 14:38

Zamiast głupoty pisać to byś może stanął na linni i pokazał jak się pracuje , tak uczciwie przez miesiąc i na tej stawce co połowa pracowników ma . Z boku wszystko pięknie wygląda . A do tego z takim podejściem do ludzi , za chwilę nikt nie będzie pracował.

Dozorowiec
@Adam 07.02.2019 13:02

Synku zapytaj się swoich rodziców co to ciężka praca teraz to wszędzie masz lekko szczególnie we FIACIE a ten monter i inne narzekacze to obiboki ze wsi którym komuna wmowiła że można się nic nie robic i zarobić zupełnie jak taki wąsaty pan z pewnego serialu a uwierz mi jak tu przyjechali to nie wiedzieli do czego służy papier toaletowy.

Parobek
@Dozorowiec 07.02.2019 20:55

Może Pan nigdzie indziej nie pracował, od samego początku tylko na fiacie i już prawie 40 lat , jak pamiętasz że ludzie nigdy wc i papieru nie widzieli. Ja robiłem kilku pracach i nawet po 10 godzin i nie bylem tak wykącony jak tu po 8 . Czas żeby się ruszyć za biurka i zobaczyć jak ludzie ciężko pracują na linni. Tym bardziej że teraz za minimalną krajową, to śmiech na sali . Zawsze w fabrykach więcej płacili i ludzie chętnie pracowali .A teraz za te same pieniądze, można znaleźć lżejsza pracę.

Wszystko OK
@Parobek 07.02.2019 22:29

Zarobki sa bardzo dobre ,nie mozna narzekać , gdyby były niskie toby swołocz uciekła do swoich bliskich na wieś do pługa .Tam chodzili by w kufajce i filcach od rana do nocy. A tak maja pracę w luxusowych warunkach i godziwą pensję .

Adam
@Dozorowiec 07.02.2019 20:55

Synku? Kolego wnioskuje że pracujesz w fiacie ale na wysokim stanowisku. Przestań cwaniakować tylko zejdź do ludzi na linię i pracuj na wysokich obrotach tak jak oni to zobaczymy ile byś wytrzymał i nie obrażaj ludzi i wsi bo powiem Ci kolego że na ciągniku idzie lepiej zarobić niż w tym gównianym Fiacie gdzie tacy cwaniaki z dobrym stanowiskiem cwaniakują i nie szanują ludzi na liniach.

Parobek
@Wszystko OK 07.02.2019 23:20

Już ludzie uciekają w samym styczniu 180 osób wypowiedzenie dało , a to dopiero początek. Następne będą w Marcu, jeśli podwyżki nie będą odpowiednie . A na ich miejsce ciekawie ilu chętnych nowych pracowników będzie. Może przyjdzie 100 z czego zostanie 10 osób . Już teraz ludzie ledwo wyrabiają, a co później będzie, jeśli jeszcze im roboty dołożą , bo niema kto pracować. To również będą uciekać.

Macie za dobrze
@Parobek 08.02.2019 09:27

Dobrze , już tak robotnicy nie narzekajcie , macie się za dobrze . jak FIAT wam kopnie w śmierdzące łachy , to pojedziecie kible myć w kebabie u Turka .

Cześć
@Adam 08.02.2019 09:16

(usunięte przez administratora) to jest płatny trol który nigdy nie był na fiacie i nie ma pojęcia o pracy w zakładzie i często zmienia nicka(leader, kum,fiat to jest to itd.) ale zawsze wychwala fiata i obraża pracowników FCA

dejavu
@Adam 07.02.2019 08:48

przyjdz i poznaj to na własnej skórze inaczej nie uwierzysz a jak ci nie będzie pasowało to odejdziesz i zyskasz nowe ubranie robocze plus buty robocze.stawka jest wysoka.twoi poprzednicy tak naciagneli tą firme że zaczeli wstrzymywać wydawanie ubran roboczych dla starej załogi bo nie nadążali z produkcja.musisz przepracować trzy dni aby na te ubranie zasłużyć i zachować na własność.

Crazy

Osoby pracujące w Fca z wysokimi stawkami zalatwionymi przez plecy i osoby tzw.przydupasy namawiają kolegów do wypisywania się z związków osoby które mało co umieją którzy przyszli na nowy dział i nic nie umią mają stawki większe od tych co robią kilkanaście lat (usunięte przez administratora) wożące dozór i wazeliniarze jak nie masz układów personalnych będziesz pracował za nich w Fca tak tu jest wiem bo obserwuje to naco dzień nic nie umią mają lekkie pracę i wyśmiewają się z tych co coś potrafią i nie są wazeliniarzami tak tu jest chcesz tutaj pracować ogarnij się i przyjdź zobaczysz te układy i ci to wyjdzie bokiem

Crazy

Ludzie pracownicy nie interesują się podwyżkami wogole zapraszamy na spotkanie odnośnie podwyżek w autobusach siedzą i biadolą takich mamy odwazniaków a walczyć o swoje ludzie gdzie wy macie godność

Zostaw opinię o Fiat Auto Poland - Tychy

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fiat Auto Poland