Zajączek Sp. z o.o.

Adres: Tadeusza Kościuszki 3, 20-006 Lublin

NIP: 7123275962 KRS: 0000448360

Zajączek Sp. z o.o.
6 88 6 1

Opinie o Zajączek Sp. z o.o.

Pedał irek

Ohhh... nie udało mi się inspekcji pracy oszukać... muszę znowu coś wymyślić... odrobię to okradając moje pracodawcę bieżącego... a wy tam niżej piszcie sobie... tylko nie śmiejcie się z wasuni suma kochanego :)

Irkunia cipa Dobrowolska
@Pedał irek 13.02.2019 13:51

Hej, jestem cwaniak z czubów, moj zielony pocisk znany jest z kiczu i tandety... Moja dziunia to gwiazda internetu a moj gaz przypasku śmierdzi jak z mojej pupy. Kto chce mieć kłopoty, to niech mi To powie... gwarantuje ze nie odpowiem bonjestem (usunięte przez administratora)

Dziunia irunia
@Pedał irek 13.02.2019 13:51

Ireczku chcesz zobaczyć dzisiaj mojego pękniętego jeża... podmyj się to zobaczysz na co mnie stać...

Irkunia cipa Dobrowolska

Hej dziunia, pobawimy się moja nowa kostka toaletowa w 50 twarzy mamuta?? Zaloza moje pantynole ze zdjęciem teletubisia i weźmiesz się za moj tyłek. Chcecie poczuć jak postać z kreskówki...Byle szybko dzisiaj muszę trochę posprzedawać (na Policji) oraz męczyć stara na odszkodowania. (Głupia ze aż miło).

Dziunia irunia

Będę na tej rozprawie z moim ireczkiem . Ogole specjalnie na tę okazję wąsy zebym nie wyglądała jak sum. Na roksie ireczek szukal mnie bo poznal mnie tam jako wąsata dziunie ....... Jemu wyjątkowo daje za darmo bo innym ustalam indywidualny grafik. Wykopywalam drzwi razem z ireczkiem zeby nie czuł sie sam. Szukajcie mnie na necie bo musimy zbierac hajsik i szykować dla Zająca za szkody ktore narobilismy. Obiecuję ze zrobię promocje.

Irkunia cipa Dobrowolska
@Dziunia irunia 11.02.2019 20:07

Dziękuje wieprzowinko :-) Za to wyliżę Twoje podpsicie i może skubnę trochę kasztanków z drugiej dziurki :-)

Dziunia irunia
@Irkunia cipa Dobrowolska 11.02.2019 20:12

Jestem do usług lubie gowniana robote :)))

Anabel
@Dziunia irunia 11.02.2019 20:07

Milena ty dmuchany pustaku razem z Agatka robicie sobie dobrze na zapleczu w zajączku ona pustak bo blondynka ty wycieruch takie (usunięte przez administratora) przez ruszta przepuszczal a wasz sutener Marcinek zgraliscie się Milena twój stary spuścił się na gnoj i słońce wychodowalo Z gnoju powstałas w gnoj się obrocisz A dla tego co was okradł szacun przynajmniej jeden miał odwagę się postawić oszustów co za nie zapłacona cole za 3.5zl zabrali dziewczynie 1500zl Nie jeden by was nauczył rozumu i skończył to cwaniactwo jak byście mieli honor żeby nie donosi na psy tylko załatwić to sami

...
@Anabel 12.02.2019 12:49

Ty jaki mądry jesteś szkoda że taki mądry na zmianach nie byles ja chociaż z gnoju wyszlam ale Ty się w niego wjebales zobacz jak twój stary musiał tryskac że wyszło takie (usunięte przez administratora) wie co z ciebie...możesz mnie pocałować w (usunięte przez administratora) niedorobie i nie musisz się podstawiac pod inne osoby bo każdy wie że to Ty wkoncu mało kto robi takie bledy bo chyba nawet podstawówki nie skończyłeś bo Cię (usunięte przez administratora) A co do wlamania to szacun??? Za co że musisz za to oddac? Tylko skąd weźmiesz 10 tys? Daj ogłoszenie na roxie podobno twoja partnerka wasami tam dużo zarabia niech Cię wciągnie A nie wspomne kto złapał ta dziewczyne na kradzieży i poleciał z tym do Marcina hahahah żal mi (usunięte przez administratora) twojej glupoty zakończmy ta dyskusje bo większego niedojeba w życiu nie widzialam ale będzie ich więcej bo twoje potomki będą tak samo (usunięte przez administratora) jak ich rodzice...zegnam. ..

Dziunia irunia
@... 12.02.2019 13:19

Ireczku kochanie uspokoj sie. Chodź na tarło.... Lubię twoja wielka glowe miedzy swoimi racicami. Szacun za zajaca ale damy rade. Na roxie nie placa tak jak w zajaczku także wylizemy sie z tego

Irkunia cipa Dobrowolska
@Dziunia irunia 12.02.2019 15:24

Aha... będzie świniobicie. Chce żebyś mojego serdelka nazywała ,,księżniczka Tyfusa” pseudonim od syfa którego nosze. Ciebie będę nazywał sum od wąsa który mnie podnieca. Podnieca mnie jak na mnie baki puszczasz z odłamkami... ehh baby :)

Dziunia irunia
@Irkunia cipa Dobrowolska 12.02.2019 16:03

Twoje pierdy i fredzle przyprawiają mnie o dreszcze.... :) chodz to cie popieszcze tak jak nikt jeszcze.

Zzzzz

Mmmmm

anonim

(usunięte przez administratora)

Księgowy mafii

Przyznam Ci rację pewnie moje dzieci tak samo będą puste jak ja wkoncu muszą coś odziedziczyc po rodzicach A moja partnerka też mądrością nie blyska jest pusta jak pudlo inaczej że mną by nie była...sam mam mordę jak wiadro do tego łeb pusty...A dzieci to chyba mi zasiali bo sam ich nie splodzilem bo nie mam czym mam takiego malego że nawet sam go nie widze...:-)

Lena

W firmie panuje miła atmosfera i zarobki sa całkiem znośne. Polecam prace bo pracują tu szczerzy ludzie, oraz bardzo pomocni.

Księgowy mafii
@Lena 04.02.2019 13:00

Kolejny zaklamany komentarz zapewne Agaty bo znowu brak naiwnych ludzi którzy by chcieli być (usunięte przez administratora) i przez tą pseudo firmę. Szczerzy do bólu jak jesteś na ich zawołanie i nie upominasz się o umowę hahaha. Zbliża się dzień wypłaty więc kolejni się rozczaruja że harowali jak woly a poczują się jak osiol jak zobaczą ile zarobią Chcesz się przekonać czy te negatywne komentarze to szczera prawda zatrudnij się i po kilku dniach idź do zusu czy zgłosili umowę jeżeli wogole jakąś z Tobą podpiszą prawda jest taka że pracownik niema ubezpieczenia bo umowy nie są zgłaszane a te 70zl za 9-10h dziennie to kpina no w najlepszym wypadku 90zl jak będziesz harowac powyżej 18 dni czyli 172h to jak będziesz robić co zechcą to za 180h czyli 20 dni może zarobisz 1800zl ale to nic pewnego Już nie jeden się przekonał że Zajączek to strata czasu i nerwów i negatywne komentarze to szczera prawda

Agata
@Księgowy mafii 06.02.2019 12:16

Odwal sie ode mnie. Kazdy głupi moze pójść do zusu lub zatejestrowac sie na stronie zusu i sprawdzać na biezaco odkladane skladki. W czym problem...... wydaje ci się ze wszyscy sa tak zacofani ??????? Wystarczy w zusie pokazac swoj dowod i poprosic o sprawdzenie opłaconych skladek. Więc skończ gadac jak potluczony. Bo widzę na forum masz najwiecej do powiedzenia a ze swojej zmiany na Chopina uciekles przed koncem czasu pracy sciagajac innego pracownika jak TCHÓRZ!! Tobie nawet towaru nie chcialo sie dolozyc mimo ze na tamtym punkcie nie ma nic "wielkiego" do roboty. Co do Anety - pierwsze 2 zmiany miala swoje manko,kolejne podbierales jej Ty gdzie uroslo to do lacznej kwoty ponad 400 zl moj drogi. Kamery byly przeswietlone od A do Z. to ze wy na podgladzie monitora widzicie 6 obrazow nie znaczy ze nie jest ich 7 :) zaloz sobie fanpage na facebook i tam wylewaj swoje zale bo ta strona do tego nie służy !!

Księgowy mafii
@Agata 09.02.2019 20:33

Jesteś pusta blondynka skamlalas żebym przyszedł za Ciebie w październiku na dunikowskiego bo ty taka zmęczona hahaha a gdy powiedziałem że pier..... To dałaś mi 100zl Naganiasz ludzi do pracy bo zajączek ci za oszustwo płaci kilka tys zł hahaha mam dowody że umowa była a ty jej nie zgłosiłas do zusu hahaha nikomu nic nie podbieralem i na to też mam dowody zapraszam na rozprawę do sądu zobaczymy jaka będziesz wyszczekana i zgłoszę żebyś była i zobaczymy

Agata
@Księgowy mafii 11.02.2019 06:51

Wez ty sie lecz człowieku i wylewaj swoje żale gdzie indziej. Ratuj (usunięte przez administratora) czym mozesz. 100 zl miales zapłacone za extra zmiane ktorej nie miales w grafiku. Co do rozpraw twoich -mam ciekawsze zajecia niz słuchanie tych smutow i ogladanie ciebie.

Księgowy mafii
@Agata 11.02.2019 12:53

Zapłaciłas mi za zmianę 13 października na dunikowskiego 7 bo ty miałaś iść a byłaś zmęczona i ci się nie chciało i od ręki wzięłaś zaliczkę z dunikowskiego i pożal się kierowniczka mi dała jak przyszedłem pustaku Ja na twoja załamana fałszywa mordę nie mogłem patrzeć musisz oszukiwać ludzi bo inaczej byś jeździła MPK zamiast tym czerwonym zelazem i zamiast kilku tys za oszustwa byłaby tylko najniższa krajowa hahahaha

Agata
@Księgowy mafii 11.02.2019 18:03

Od pustaków wyzywaj sobie swoja pozal sie kobietę i dzieci. Oszukiwales to ty i to kazdego po kolei zlodzieju. Policja cie zna na wylot jak przyjechali na dunikowskiego i zobaczyli cie na kamerach. Lepsze moje żelazo niz twoje :))))) zegnam :))))))

Agata
@Agata 11.02.2019 18:43

Nie dziw sie ze bylam zmeczona bo w przeciwieństwie do takich nierobow jak ty ktos musi pracowac skoro nawet skrzynki nie raczyles podniesc czy rozlozyc dostawe ze swojej zmiany, za to siedzieć na zapleczu i jeść wychodzilo ci rewelacyjnie :) zapisz sie ma testera- tam ci beda płacić za jedzenie i siedzenie bo chyba pomyliles profesje. Zamiast zająć sie praca i rodzina widac wybrałeś porno strony i kradzieze. Brawo. Priorytety życiowe których mozna wręcz pozazdrościć.

Księgowy mafii

Lecze się psychiatryczne czasami jak za dużo nabiore się prochów albo nacpam się to pisze takie bzdury....Nie mam nic na usprawiedliwienie swoje.nie mogę sobie poradzić z zazdrością że ktoś może mieć tak duża firmę A pracownicy zarabiają po 4 tysiące i mają samochody służbowe A ja zostałem bez pracy bo kradlem w tej firmie i mnie złapałi.jestem cpunem i dlatego mam za swoje bo zapewne pójdę siedzieć za włamanie. Polecam pracę w tej firmie.

Księgowy Mafii

Przepraszam za swoje wpisy dziewczyny mają rację że firma jest ok to ja byłem nie wporzadku okradlem dziewczyne i firmę i za to mnie zwolnili dlatego wypisywalem te wszystkie glupoty to one piszą cała prawdę .wlamalem się do sklepu w nocy i za to będę mieć sprawę w sądzie.są dobre zarobki w tej firmie i to co wypisywalem tutaj to głupota i zazdrość.

Księgowy mafii

Ludzie prosta kalkulacja: PRACUJĄC W AGENCJI PRACY W HIPERMARKECIE OSOBA/STUDIUJACA UCZĄCA ZA 180H ZAROBI NETTO DO WYPŁATY 2600ZL BĘDZIE MIAŁA UCZCIWA UMOWĘ A ZAJACZEK: 180H WYPŁATA NETTO 1260ZL A W NA LEPSZYM PRZYPADKU 1800 I PRACA NA CZARNO UMOWA NIGDZIE NIE ZGŁOSZONA Osoba nie ucząca i nie student w agencji pracy za 180h zarobił netto do wypłaty 1899zl plus agencja doprowadzi składki a ZAJACZEK: 20 DNI - 180H WYPŁATA NETTO 1260ZL A MAX 1800ZL A SKŁADKI ZAMIAST ODPROWADZIĆ MARCINEK WLOZY DO KIESZENI Wniosek jest prosty szkoda czasu na pracę w tej dziwnej firmie

...
@Księgowy mafii 06.02.2019 14:25

nie wiem po co piszesz takie bzdury Irku ostatnio w sadzie nie miałeś tyle do powiedzenia tylko spuściłeś ten swój duży łeb i siedziałeś jak ciota i najlepiej ze przyszedłeś z adwokatka która nie znała sprawy hahhahah zobaczymy co na kolejnej rozprawie będziesz mieć do powiedzenia...jak wstawisz jeszcze jedna taka głupią opinie to ja wstawie na you tube filmik jak wkradałeś się do sklepu w nocy a uwierz ze takich filmików mam kupę nawet jak okradałeś koleżankę i te głupie 20 zł spod krzesła i wstawię tutaj link dla wszystkich niech każdy zobaczy co za czub pisze tu o wielkiej sprawiedliwości a sam jest wielkim złodziejem...już nie mogę się doczekać jak sad dowali ci kare 10 tys i przyniesiesz nam ja w zębach;-D Bedzie widok bezcenny;) JEŻELI CHCESZ LINK DO FILMIKU JAK KRADNIESZ DODAJ JESZCZE JEDNA OPINIE;) POZDRAWIAM;-)

Adam
@Księgowy mafii 06.02.2019 14:25

Wybacz (usunięte przez administratora)ale po co piszesz tyle, wypowiedziałeś się raz i turlają dropsa wiejski cebularzy. Przeczytaj sobie regulamin serwisu i znajdź forum bo tutaj zdecydowanie nie od tego jest ta strona.

Księgowy mafii
@... 06.02.2019 14:52

Leć na 3 komisariat tylko na tyle chłopczyku z domeyki cię stać bo robisz w portki jak niemowlę jak chciał cię już jeden nauczyć rozumu za swoją siostrę Masz odwagę mi tu ublizac powiedz mi to w oczy hahaha kaleko że załamanym przeszczep em fajnego masz ochraniacza Panią menager HAHAHAHA pożal się boze

,,,,
@Księgowy mafii 08.02.2019 04:38

Jaki analfabeta hahaha KOLEKO i jak już piszesz słowo Boże to napisz chociaż z dużej litery....A teraz poczekaj na link filmiku postaram się to wstawić jak najszybszej ????????????niech każdy obejrzy kto jest posmiewiskiem i jak kradles w Zajaczku...już nie długo kolejna rozprawa zobaczymy komu (usunięte przez administratora) zmieknie ????????????

Brat poszkodowanej Karol
@Księgowy mafii 08.02.2019 04:38

Paralityku z głowa jak dynia, okradałas moja siostrę która Ciebie zmieniała... podaj adres bo podobno znowu się przeprowadziles a pod starym nie otwierales drzwi twardzielu internetowy. Przekonamy się kto jest kozak. Ukrywasz się przed wrogami, tak jak podobno i przed policja ze nie mogli Ciebie znaleść dwa tygodnie. Nie pisze się ochraniacza tylko ochroniarza wieśniaku! Ochraniacz to by się Tobie przydał pod lep, a ochroniarz z Ciebie jak ze mnie baletnica.

Księgowy mafii
@Brat poszkodowanej Karol 09.02.2019 01:11

Nie będę się z Tobą mierzył kto jest lepszy tylko odbiorę taktykę Marcinka i zgłoszę to gdzie trzeba bo ruszyć... A odpowiadać za człowieka nie warto i tak na oszustwach moja rodzina straciła ale to udowodnie w ciąży a twoja siostra jakby więcej chodziła do szkoły na matematykę to by nie robiła Manka po 400 gdy nie było mnie w pracy i nie bądź kozak dobra rada Po zmianie przed twoja siostra Aneta kasetka była przeliczana przez kierowniczke i mogłem się pomylić na kilka zł nie kilkaset

Księgowy mafii
@Brat poszkodowanej Karol 09.02.2019 01:11

Nie będę się z Tobą mierzył kto jest lepszy tylko odbiorę taktykę Marcinka i zgłoszę to gdzie trzeba bo ruszyć... A odpowiadać za człowieka nie warto i tak na oszustwach moja rodzina straciła ale to udowodnie w ciąży a twoja siostra jakby więcej chodziła do szkoły na matematykę to by nie robiła Manka po 400 gdy nie było mnie w pracy i nie bądź kozak dobra rada Po zmianie przed twoja siostra Aneta kasetka była przeliczana przez kierowniczke i mogłem się pomylić na kilka zł nie kilkaset

Księgowy mafii
@Brat poszkodowanej Karol 09.02.2019 01:11

Odważny chłopczyku myślisz że w kupie siła że z kolegami przyjdziesz i schowasz się za rogiem i z zaskoczenia hahaha a to gdzie mieszkam to moja sprawa i się nie ukrywam tym bardziej się ciebie nie przestraszył tylko żyje pracuje a nie tak jak ty zapewne na garnuszku rodziców jak w serialu kiepscy waldus Najpierw zgłoszę gdzie trzeba żebym później nie odpowiadał jak za czlowieka

Księgowy mafii
@Brat poszkodowanej Karol 09.02.2019 01:11

Odważny chłopczyku myślisz że w kupie siła że z kolegami przyjdziesz i schowasz się za rogiem i z zaskoczenia hahaha a to gdzie mieszkam to moja sprawa i się nie ukrywam tym bardziej się ciebie nie przestraszył tylko żyje pracuje a nie tak jak ty zapewne na garnuszku rodziców jak w serialu kiepscy waldus Najpierw zgłoszę gdzie trzeba żebym później nie odpowiadał jak za czlowieka

...
@Księgowy mafii 09.02.2019 09:49

Nie powiem kto jest na garnuszku rodziców...i kto przyleciał na komisariat za synkiem który ma ponad 30 lat hahhah;)idź zgłaszaj tylko szybko nie trać czasu bo możesz już długo na wolności nie być bo miejsce w (usunięte przez administratora) masz już Zaklepane :-)powodzenia zlodzieju;-)

Renata
@Księgowy mafii 09.02.2019 08:55

Przecież kierownik nie przelicza kasetki... kłam dalej

Księgowy mafii
@Renata 09.02.2019 21:14

Nie jaka Izabela K kierownik na Dunikowskiego jak Aneta zaczynała po mnie zmianę i była również na sklepie to liczyła kasetę nie wiesz to (usunięte przez administratora) nie wracaj sie

Księgowy mafii
@Renata 09.02.2019 21:14

Nie jaka Izabela K kierownik na Dunikowskiego jak Aneta zaczynała po mnie zmianę i była również na sklepie to liczyła kasetę nie wiesz to (usunięte przez administratora) nie wracaj sie

Iza
@Księgowy mafii 10.02.2019 12:19

Ale ściema... nie ma takich praktyk i nigdy nie byłeś pracownikiem Zajączka. Nie wiem dlaczego tak siadłeś na firmie jak na sumieniu masz tyle

Księgowy mafii
@Iza 10.02.2019 23:26

Zaczynałem z Tobą na dunikowskiego we wrześniu pożal się kierowniczko pewnie jesteś zarejestrowana jako bezrobotna w urzędzie pracy ale i to się sprawdzi Daruj sobie bo wazelina cieknie

Księgowy mafii
@Brat poszkodowanej Karol 09.02.2019 01:11

Takich jak ty chłopczyku (usunięte przez administratora) przez ruszta przepuszczal Wiesniak to ty jesteś bo cię wychodowali w rezerwacie (usunięte przez administratora) Wróć do piaskownicy chłopczyku bo nie wszystkie zabawki zabrałem i nie kozacz bo możesz się przeliczyć..... Hahahaha

Księgowy mafii

Apropo Roksa. Pl to szukałem tam Ciebie Pani Menager hahaha podobno w zajączku ostatnio za mało płaca i byłem ciekawy czy to prawda co mówili że tam się ogłosiłas za 1zl/h +VAT Myślisz Marcinka że okradles mnie z wypłaty za 14dni października i składek za 2 miesiące i nie oddasz to mówię ci ze żyjesz w bledzie

Milena.
@Księgowy mafii 09.02.2019 14:10

Mnie szukałeś ?gwarantuje że nie znajdziesz bo zarabiam ponad 4 tysiące i na wszystko mi wystarcza a na roxie znalazłeś swoją partnerkę bo ma ryj jak podeszwa od buta dobraliscie się hahahah:) A to że robisz jakieś małe potworki powinni Cię zaraz wykajsyrowac za to bo pewnie wyrosną na glabow tak jak ich (usunięte przez administratora) tatuś wielki KSIEGOWY MAFII co konia wali w kiblu na zmianach w pracy nawet bym wymiotować na Ciebie nie chciała buraku widocznie taki szczęśliwy w związku jesteś że (usunięte przez administratora) szukasz ma roxie bo za taki ryj to pewnie nikt Cię nie tyka...szykuj poslady bo nie dlulugo będziesz siedzieć hahahha spotkamy się na kolejnej rozprawie:)cwelu

Księgowy mafii

Jeżeli chcesz zacząć pracę w sklepie idź do agencji pracy na terenie Lublina jest ich dużo uczysz się studiujesz w Agencji pracy za 9h zarobisz 130zl dostaniesz normalna umowę i ubezpieczenie pracować będziesz kiedy Tobie będzie pasowało a nie kiedy w zajączku maja braki a jeśli nie pracujesz to zarobisz 94.60zl l agencja da ci umowę zgłosi do zusu a twoje składki pójdą na emeryturę a nie do kieszeni Marcina PRZED ZATRUDNIENIEM W ZAJĄCZKU ROZWAŻ VZY WARTO ZANIM SIĘ ROZCZARUJES

Marcin
@Księgowy mafii 06.02.2019 12:35

Wielki księgowy mafii, mam Tobie przypomnieć jak okradałeś koleżankę z pracy przeliczając wcześniej kasę bez jej obecności i podbierałeś po 100, 150 zł po każdej zmianie? Podłożone miałeś pieniądze (śmieszne 20 zł) i je też ukradłeś. Pomijając wyłudzenie z kasy za co masz sprawę i włamanie w białych rękawiczkach + drugie uszkodzenie drzwi i popsucie rolety. Jesteś takim leszczem że chyba nie wiesz jeszcze że wkrótce dostaniesz do zapłaty przez sąd 10 000 zł odszkodowania (bo są na Ciebie dowody), a jak tego nie zrobisz to poczujesz ciepło w tyłku w pasiakach i tego się boisz. Bo z takim kretynem nikt nie będzie się pieścił. Jeszcze prosić mamusię i tatusia żeby przyszli na komisariat jak ciebie zamknęli...cyt: ,,Nasz synek Iruś jest nie winny, głupi ale by tego nie zrobił'', jesteś facet czy babą?? Może jeszcze było poprosić o wsparcie babci :-). Poszukiwałeś siostry na Roksie? Podobno jesteś taki rodzinny a historia na komputerze pokazywała co innego. Irku, wyrywanie zębów bez bólu... oszczędź chumoru ludziom co czytają wpisy, bo widzę że twoja głowa wyglądająca jak globus (podobno to Twoja ksywka i nie dziwię się) służy tylko do noszenia czapki przez co świat jest piękniejszy. Pamiętaj żeby wycierać buzię jak kończysz jeść bo u niektórych mdłości przyprawiasz. Twoje pisani w końcu się skończy bo sprawa trafiła do sądu, tylko co więcej może robić niedołężny człowiek. Na internecie anonimowo każdy może pisać co chce, na żywo to zachowujesz się jak ciota i twój los się nie zmieni. Dla czytających wpisy mogę przesłać na maila zarzuty i sprawy sądowe że ten człowiek chce oczernić firmę i to co pisze jest nie prawdą. Zemstą próbuje coś z działać, ale nie jesteśmy pierwszą firmą w której podobne rzeczy robił. Ps: To prawda że Irku robiłeś sobie dobrze w toalecie dla personelu? W sumie nie odpowiadaj bo nikt tam nie siedzi 15 minut.

Avi

Wyżyjcie sie tutaj,pewnie , pod publike ... bo w sądzie czy na policji jak to wspomniane stoicie jak te cielaki i ani me ani be albo przychodzicie jak nasz szanowny kolega z rodzicami "hahaha". Internety natomiast to siła na wasze nierobstwo i oszustwa bo w niektórych przypadkach -jako szef -nie wyplacilabym takiemu pracownikowi zlamanego grosza. Za słuchawki w uszach na kasie, siedzenie na skrzynkach, imprezy na zapleczu, podbieranie pieniędzy, kradziez towarów,spożywanie alkoholu, oglądanie filmow na (usunięte przez administratora) - A co lepsza pod kamerami ktore nagrywaja 24/dobę to szczyt bezczelności . Kolejnym razem zamiast zwolnień- będzie może nasylana na wasze zmiany inna kontrola gdzie mandacik imienny jest nie do odrzucenia :) I może to wtedy nauczy was czegoś bo pracodawca jest i tak wobec was "łaskawy" nie wyciągając innych konsekwencji. Jakby było jak opowiadacie to IP już dawno zamknelaby taki (usunięte przez administratora) w środku miasta - A kontrole są regularne , ze względu pracy w dni Niehandlowe. Pozdrawiam.

Księgowy mafii
@Avi 22.01.2019 00:45

Agata S czego nie masz odwagi podpisać się prawdziwym imieniem uważajcie na tą firmę zatrudniaja was a co do czego to potem jesteście zatrudnieni przez firmę krzak jeśli trzeba wypłacić wam pieniądze takie jak wam się naleza Zastanówcie się zanim zaczniecie tam prace

Agata
@Księgowy mafii 22.01.2019 11:58

Przepraszam bardzo kto komu nie wypłacił pieniędzy?

Kaśka 11
@Księgowy mafii 22.01.2019 11:58

O i odezwał się kolejny madrutki dlaczego wymagasz żeby ktoś się przedstawiał A sam nie masz odwagi tego zrobić??wielki Pan KSIEGOWY MAFII prosciej będzie chyba (usunięte przez administratora) jaki każdy mądry jest przez neta pisać...A taki czlowieczek jak Ty boi się przedstawić z imienia...polecam pracę w tej firmie zarobki są naprawdę dobre wystarczy chcieć pracować

Księgowy mafii
@Agata 22.01.2019 15:23

Ty Agata wyplacasz kasę w Imieniu Marcina M on robi kreatywna księgowość i te swoje tabelki i za październik nie wypłacił wszystkim co powinien! Ale co Państwowe i Żydowskie to nie minie

Agata
@Księgowy mafii 23.01.2019 15:53

Ja wyplacam w imieniu Marcina ??????? Cyrk na sali. Serio :)

Agata
@Agata 23.01.2019 18:52

A skoro jest jak mówisz nie wiem w czym masz problem , zbierz ludzi złozcie pozew zbiorowy i czekajcie na rezultaty. Na każdym sklepie każdy powie kto wypłaca kase i wątpię że gdziekolwiek usłyszysz ze ja to robię w imieniu Marcina hahaha :))))) zapraszam na 9 punktów odważniaku pod nickami :) tacy właśnie śmieszą mnie najbardziej A jeszcze bardziej tacy którzy samochodu chcą mi się czepiać i na siłę go psuć:) pozdrawiam.

Księgowy mafii
@Agata 23.01.2019 19:01

Jestem żałosna pozew zbiorowy miej honor i jeżeli uważacie się za uczciwa firmę to zgłośc ie wszystkie umowy do zusu a nie składki do kieszeni a potem co do czego przychodzi nikt niema ubezpieczenia bo zatrudnia ludzi w zajączku firma o nazwie widmo o której nikt nie słyszał nigdy a tak naprawdę to ty jesteś jak hycel w schronisku żeby szukać ludzi do tych pseudo sklepow

Agata
@Księgowy mafii 23.01.2019 23:29

Tak pozew zbiorowy, masz coś do stracenia skoro firma taka nieuczciwa ? Każdy poznaje system wynagrodzeń ktory jest dla wszystkich bez wyjatkow, zatrudniając się. Nikt tu nikogo nie zatrudnia na siłę. Firma o nazwie widmo ? A to ciekawe bo chyba kazdy wie przez kogo jest zatrudniany podpisując oświadczenia :) skończ już ta dyskusję bo dalej widzę Gall Anonim który nie ma odwagi napisać imienia haha :)))))) jak wiesz ta strona nie jest do debat i dyskusji zbędnych. A jak widzę-Nie masz nic mądrego do powiedzenia.

Księgowy mafii
@Agata 24.01.2019 21:29

Oświadczenia? Oświadczam że nigdy nie byłem i nie jestem pracownikiem firmy zajączek sp z o. o.... I gdzie tu pracodawca ty robisz kasting dla Marcina a naiwnych nie brakuje widac

Agata
@Księgowy mafii 24.01.2019 21:48

Poszukaj sobie w Google - masz imię nazwisko Adres i NIP osoby która zatrudnia. I skończ siac ten ferment :)

Agata
@Agata 25.01.2019 05:41

Dodam że każdy co miesiąc podpisuje dokument o odebraniu wynagrodzenia i niezaleganiu przez firmę. Jeśli ktoś się nie zgadza,nie podpisuje i udaje się tam gdzie trzeba zamiast wylewać swoje chore żale tutaj,nie uważasz???

Świadoma
@Agata 23.01.2019 18:52

Serio tak Ty między innymi odbierasz utargi ze sklepu. Może nieprawda??? A poza tym nie zaslaniaj się inspekcja pracy . Każdy kto pracował w tej dziwnej firmie wie że kierownik przekazuje wytyczne co kasjerzy mają mówić . Cała ta firma to oszustwo i lipa. Dodatkowo Pani manager powinna być od pomagania a nie od udawania oficera ss . Marcin jest oszustem i doskonale o tym wiesz. Szkoda mi Cię. Doskonale wiesz o co chodzi w tej firmie. Pani manager o fikcyjnym stanowisku.

Rozczarowana

Pracowałam tam kilka tygodni.Jak zaczęłam upominać się o umowę podziękowali mi za współpracę i zwolnili.Dostałam tylko część pieniędzy,bo zaczęli wymyślać jakieś przeszkody. Mam dla wszystkich którzy chcą tam pracować przestrogę uciekajcie póki możecie bo was oszukają,zrobią złodziejami i nierobami.Mają w tym duże doświadczenie.

Księgowy mafii
@Rozczarowana 13.01.2019 17:22

Rozczarowana chcesz odzyskać pieniądze? Jest na to sposób napisz na kredyciak24@wp.pl szukamy osób żeby ukrucic to złodziejstwo i oszustwo które trwa latami

Pracownik
@Księgowy mafii 14.01.2019 16:43

Oszustwo i złodziejstwo... sprawa została zgłoszona na policje za pomówienia i sąd do miesiąca czasu ma ustalić IP. Wkrótce wpisy które są negatywne i nie będę miały podstawy prawnej zostaną rozliczone. W internecie każdy mocny jest... dlaczego inspekcja pracy nie wystawia wiec mandatów na pracodawcę?? Dlaczego sprawy sądowe są wygrywane przez firmę?? Piszcie sobie dalej bo tylko tyle wam pozostało... 95 % osób pracujących w tej firmie jest zadowolonych oprócz nieuczciwych pracowników... którzy są zwalniani i później piszą właśnie tutaj.

Księgowy mafii
@Pracownik 20.01.2019 10:30

Marcin ku pisz sobie co chcesz razem z Milena i Agata leć sobie i do Pana Boga na skargę niech ci dalej Liza (usunięte przez administratora)

Księgowy mafii
@Pracownik 20.01.2019 10:30

Marcinek odważny a co do czego to leci na policję i plose Pana on mi groził HAHAHAHA a czemu bo jesteś wielki i zaslaniasz się prawnikami i tym za co odszukasz ludzi płacisz w razie rozprawy w sadzie

Avi
@Rozczarowana 13.01.2019 17:22

Dagmara a Ty uważasz że twoje manko 500 zl w ciągu miesiąca ktoś będzie pokrywal ? W Żabce rozliczasz sie co do grosza z manka, tutaj masz próg do 50 zl więc nie przesadzaj . Jest jedna osoba na zmianie więc każdy jest odpowiedzialny za swoja kasetke. Nie wiem co cie tak dziwi że pokryłas to co natrzaskalas na minus gotówka.

Kolezenska

Weźcie wy się pierdolnijcie w głowę czy wy własnego życia nie macie tylko piszecie takie bzdury jeżeli nudzi wam się własne życie nie wiem dlaczego zajmujecie się np. Marcina szczerze?? Pocalujcie go w (usunięte przez administratora) doslownie już nie jeden był mądry i wojowal i (usunięte przez administratora) wywojowal weźcie się za robotę zamiast interesowac się czyjąś firma nie chcieliście pracować to wypad nikt nie będzie płacił obibokom i złodziejom jeżeli komuś zależy na pracy to by pracował jak wiele osob w tej firmie tylko nie wiem co za cymbal pisze o jakimś 7 zł za h gdzie jest nie prawda. Więc pisz sobie dalej glupoty jeżeli ktoś ma odrobinę rozmu to w to nie uwierzy.pozdrawiam przyglupie.

Przeznaczenie

Ciekawe dlaczego szef o imieniu Marcinek jest taki odważny w braniu składek które powinny wpłynąć na konto ZUS i US a jak ktoś chce rozmawiać z nim w cztery oczy to zaraz wizyta na III komisariacie w Lublinie i plose Pana uprzejmie odnoszę niewiem czy to ważne ale pan np Kowalski mi groził HAHAHAHA a za co za to że ten Pan Kowalski zarobił 7zl/h zamiast 10.55zl/netto i ma rodzinę na utrzymaniy

Sprawiedliwy

Zaczynając pracę w tej firmie pamiętajcie że muszą wam wydać 2 egzemplarz umowy od 1 dnia pracy musicie być zgłoszeni do ubezpieczenia w zusie niema innej opcji że za tydzień miesiąc 3 od 1 dnia pracy tak musi być a tak naprawdę to lepiej trzymać się z daleka bo 70zl za 9h to nieporozumienie i szkoda czasu a harowanie powyżej 168h żeby dali jakieś ochlapy w postaci kilku złotych premii może to wyzysk a o14.70zl/h brutto obowiązujących od 1 stycznia 2019 możecie jedynie zapomniec

Pracownik

Pracuje w firmie od pół roku i osoba która się wypowiadała w serwisie pracowała wcześniej w biedronce skąd została zwolniona za kradzieże. W Zajączku bez niczyjej zgody po swojej zmianie zabrała produkty po terminie do domu co w świetle prawa jest kradzieżą. Proszę wybaczyć ale pracodawca nie dziwie się ze ja zwolnił...

Księgowy mafii

Od dziś obowiązuje nowa stawka ustawowa 14.70zl brutto czyli 10.55zl/h netto dla osoby nigdzie nie zatrudnionej i nie uczącej się i 14.34zl za godzinę dla ucznia studenta to jest gwarantowane ustawa także jeśli zarobisz mniej jak 10.55zl i 14.34 to pracodawca cię oszukuje kochani nie wierzycie zapraszam do lektury w internecie o płacy minimalnej na umowie zleceniu i umówię o pracę i pracodawca ma obowiązek wydać wam kopie umowy która podpisujecie Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zacząć zatrudniać na umowę o pracę na cały etat nie na czarno

Barbara

Pozostawione przez Was w ostatnim czasie opinie są w wielu przypadkach niezgodne z regulaminem i mogą zostać usunięte przez administratora. Nie wolno nikogo obrażać, ani tym bardziej nikomu grozić. Każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania, niezależnie od czego, czy jest negatywne, czy pozytywne, należy to jednak zrobić w sposób kulturalny. Zachęcam do powrotu do rozmowy o warunkach zatrudnienia i szczegółach dotyczących konkretnych stanowisk, forum nie jest miejscem na prywatne dyskusje między użytkownikami.

Obserwator

Widzę że pyskówka kwitnie... tacy wszyscy pracą zajęci. Brawo. Proponuję z podobnym zaangażowaniem zająć się firmą.

obserwatorka
@Obserwator 20.11.2018 21:49

Akurat o firmę nie musisz się obserwatorze martwić sklepy sie rozwijają interes kwitnie...Wiem że boli ludzi że ktoś ma coś więcej w życiu niż internet na którym można sie dowartościować pisząc takie bzdury na temat ludzi którzy pracują na swoje.Polecam wszystkim zająć się pracą właśnie ,rodziną ,obowiązkami,zwierzętami domem i każdy kto ma wątpliwości to zapraszamy do pracy a na pewno nikt nie uciepi na tym pozdrawiam

obserwatorka
@Obserwator 20.11.2018 21:49

i dodam jeszcze że szczytem głupoty są właśnie takie trolle co siedzą i obrażają innych a nie wiedzą chyba że na stronie go work można wszystko zweryfikować kto to pisał i kogo obrażał i w jaki sposób

anonim

(usunięte przez administratora)

Ala

Przynajmniej te Panie coś robią a nie siedzą zatroskane i zgnębione przed komputerem i wylewają swoje żale na internecie ... Aż żal słuchać takich wypocin biednych i zatroskanych dziewczynek które nic w życiu nie mają:( Wszyscy źli i okrutni ehhh straszne ...

Agata

Ale wam Żal ****ściska że ktoś od was czegoś wymaga ....Może dzieci kurzu i wiatru ale robota nas w łapy nie parzy jak większości z was , bo nie raz za kierownikow i kasjerow na wielu punktach odwalamy robote. Tego to już nikt nie widzi , ale jak też zaczynamy wymagac -to robi się problem i nagle Milena z Agata są "be". My też jesteśmy rozliczane za swoją pracę A nie za ładne oczy i krycie wam(usunięte przez administratora)przed szefem. Pozdrawiam

miła;-)

Czy Ty naprawdę nie masz odwagi żeby przyjść i powiedzieć mi to w oczy tylko pisać takie głupoty??? tak pochodzę ze wsi i nie wstydzę się tego bo mam wrażenie ze mnie rodzice lepiej wychowali od ciebie bo zdobyłam dobre stanowisko w firmie a nie tak jak ty pracuje za marne grosze albo kręcę kebaby ja mam czym się pochwalić w podobieństwie do ciebie bo zarabiam dobre pieniądze mam dobre stanowisko i przede wszystkim nie liczę na mopsy i tego typu pomocy żeby mnie utrzymywali i płacili za mnie czynsz bo mieszkam na jakiejś spelunie tak jak ty gdzie nie stać cie żeby utrzymać się za własne zarobione pieniądze tylko ciągnąc z miasta.Żal Ci (usunięte przez administratora) ściska bo nie pozwoliłam Ci zostać w firmie? sorry ale tępaków nie przyjmujemy!!! a co do twarzy naprawdę jesteś taka piękna???bo z tego co pamiętam wyglądasz jak mop a w szczególności twoje włosy istna szczota wiec przestań krytykować innych tylko spójrz na siebie bo jak narazie nic w życiu nie osiągnęłaś poza parszywa gęba i zajmij się kręceniem kebabów to Ci najlepiej wychodzi,

Gabrys

A najlepsze jest jak sie dupa pali to dzwonia ze chca wrocic do Mileny Agaty do wlascicieli tez az zal tego sluchac naprawde.Polecam prace w marketach gdzie sa 2 przerwy po 15 min nie ma siedzenia i picia kawki Akurat te dwie menagerki sa tak pomocne ze w nocy zadzwonisz i Ci pomoga

miła;-)

jak sie ma trochę rozumu to i sie dobrym autem jezdzi a ze wsi nie dojezdzam tylko z lublina ale was po oczach kuje:-) formatka to ty możesz jeździć bo na nic innego cie nie stac hahah;-D ale wam zal d*** sciska ze nie macie takich warunkow pracy jak nie którzy;-)widzisz jaka dobra firma ze samochody z górnej pólki mamy służbowe i paliwo za darmo i zarabiamy po nawet 4000 tys;-) tylko pracować tutaj ;-) już niech tak cie nie ściska bo pękniesz i w wariatkowie ze złości wylądujesz także kochana wyluzuj posladki;-)

Gabrys

Myslisz ze mowienie o kims dobrze t(usunięte przez administratora)??nigdy nikomu nie powiem zle o tej firmie a szczegolnie o Milenie i Agacie wez przyjdz i powiedz to w prost a nie przez neta (usunięte przez administratora)

Gabrys

Ze wsi ludzie sa bardziej ok jak widac ty z miasta wielka pani zazdro bo Milena jedzi fajnym samochodem spoko i zarabia wielkie hajsy.haha i od Agaty tez sie odwal bo zapracowala na swoje stanowisko i tez zarabia bo w tej firmie zarobic mozna ale trzeba cos robic

Gabrys

Ze wsi ludzie sa bardziej ok jak widac ty z miasta wielka pani zazdro bo Milena jedzi fajnym samochodem spoko i zarabia wielkie hajsy.haha i od Agaty tez sie odwal bo zapracowala na swoje stanowisko i tez zarabia bo w tej firmie zarobic mozna ale trzeba cos robic

Gabrys

A czego niby eks Z tego co wiemy to nowe mercedesy maja miec ????????????

Agata
@Gabrys 20.11.2018 13:32

Ja już mam tego mercedesa pod domem ale czekam aż szef zwiększy limit na paliwo zeby za darmo sie wozić hahahah

Gabrys
@Agata 20.11.2018 13:52

Wiedzialem ze ten czerwony to Twoj kozak ????

Gabrys

Slyszaleem ze w nowym roku szefostwo stacje paliw otwiera wiec spoko a nastepna impreza integracyjna w Dubaju ????

Abc

Nie polecam nikomu pracy w tej firmie . Cała ta gadka o premiach i świetnych warunkach to kpina . Zakaz włączania klimatyzacji przy upałach 30+ ,brak ogrzewania i nakaz otwartych drzwi zimą. Brud smród . Na każdym sklepie towary po terminie . Najlepiej nazwać kogoś (usunięte przez administratora) albo nierobem . Jedna osoba przyjmuje dostawy , sprawdza faktury , wykłada towar , obsługuje klientów i jeszcze dostaje (usunięte przez administratora)od wielkiej Pani (usunięte przez administratora)bo coś nie jest zrobione . Jednym słowem (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora).

Agata
@Abc 13.11.2018 21:25

Jakbyście pracowali i cos robili to by wam zimno przy otwartych drzwiach nie było :) bo wystarczy sie trochę ruszyc ... a ogrzewanie by wam wręcz przeszkadzało.... A skoro nadaje się sklep do sanepidu i telewizji to nic dziwnego że Pani Menager opier**la :) Bo taki jej zasra*y obowiązek.

Abc

I w taki właśnie sposób WIELKA PANI MENAGER się popisuje w internecie a groźby są karalne .

Milena
@Abc 14.11.2018 08:56

Naprawdę nie masz tyle odwagi żeby przyjść i powiedzieć mi to prosto w oczy? Boisz się?:) zapraszam do rozmowy możemy się spotkać ;)

Milena
@Abc 14.11.2018 08:56

Widzę że nie masz tyle jaj żeby się spotkać tylko w gatce jesteś Madry ( mądra) że względu na swoje stanowisko skończę z Tobą dyskusje bo ja mam na tyle odwagi że chce się spotkać A nie tak jak Ty piszesz przez internet i próbujesz być cwana dużo pracowałam na swoje stanowisko ale Ty takich rzeczy nie potrafisz więc idź zamiatac ulice bo do niczego innego się nie nadajesz nawet na kasjera więc zajmij się swoim życiem A nie glupotami.pozdrawiam

jaaa
@Abc 13.11.2018 21:25

w zimie drzwi otwarte??klime sam szef karze włączać bo gorąco co wy ludzie macie w głowach a akurat pani menager to naj normalniesza osoba w firmie do kogo dzwonicie po nocy jak coś trzeba??

CBA
@Abc 13.11.2018 21:25

Droga Iwona na twoja wypowiedz nie wiem dlaczego piszesz takie bzdury tutaj skoro pracowałaś u nas ponad rok czasu skoro było tak zle to dlaczego aż tyle czasu byłaś u nas? możne dlatego ze dużo zarabiałaś? a to ze sklep doprowadziłaś do ruiny możesz tylko sobie opinie zrobić jakim jesteś dobrym kierownikiem. Mimo tego ze po odejściu od nas za miesiąc czasu prosiłaś nas o ponowne wrócenie do firmy do tego BRUDU I SMRODU po co? nie miałaś do do gęby włożyć??a teraz wypisujesz takie głupoty? miałaś dwa tygodnie wolnego gdzie w ogóle nie przychodziłaś do roboty a dostałaś za to pieniądze nie prawda? jeżeli Milena jest złym menażerem to po co z każda głupota dzwoniłaś do niej i prosiłaś o pomoc? najlepiej to napisać głupoty tylko skoro nie pracujesz to po co pchasz gębę w firmę która już ciebie nie dotyczy...możne zajmij się swoim życiem bo brud to ty masz ale u siebie w domu i to nie zły.A jeżeli uważasz ze kto kolwiek Ci grozi zgłoś sprawę na policje. Nie chce dalej pisac o Twojej pracy u nas bo za duzo wstydu mogę Ci narobić wiec lepiej mnie nie prowokuj bo kolejna wiadomosc tutaj nie bedzie mila wiec powtarzam ZAJMIJ SIĘ SWOIM ŻYCIEM.

:)

Atmosfera pracy jest wyjątkowo przyjemna , godne wynagrodzenie wypłacane terminowo, możliwość otrzymania premii. Sklepy są w dobrych lokalizacjach, gdzie bez problemu można dojechać. Możliwość dogadania się co do pasujących zmian. Polecam :)

Jaaa

Najwiecej maja do powiedzenia zlodzieje obiboki i kretacze ktorzy chca przyjsc i posiedziec polecam prace w duzych marketach gdzie jest 1 przerwa i caly czas cos trzeba robic a nie spac na zapleczu albo sprowadzac sobie towarzystwo jesc pic kawke

Ala
@Jaaa 11.11.2018 15:11

Szczera prawda o pracownikach szefostwo mangierowie i kierownicy sa spoko dla ludzi. normalych ktorym zalezy na pracy a nie ze chca sie pobawic w weekend chorob weekendowa to stardard

Ala
@Ala 11.11.2018 20:57

Pracowalam w wielu miejscach i nigdzie nie bylo takiej atmosfery kazdy mysli ze przyjdzie odstoi i spoko jescze cos sobie wezmie bez nabijania miejsce idealne do pracy dla osob ktorzy chca pracowac

Yurii

Świetna atmosfera, wszystko da się ustalić z pracodawcą, przystępne godziny pracy, a co najważniejsze to naprawdę dobre zarobki:) Polecam pracę tutaj

Avi

Widzę że większość z was jest tu oburzona bo najwidoczniej mieliście za coś tzw "uciecia pieniążków" - nikt nikomu nie będzie płacil za spanie na zmianach, zakupy na koszt firmy, wynoszenie towaru bez paragonów, nieotwieranie sklepów lub wyleg chorób na weekend...... Także obraza majestatu -na własne życzenie. Dobrzy pracownicy są doceniani i nikt na nikogo nie patrzy pod kątem lizusow skoro kasjer potrafi zarobić miesięcznie na rękę 2500-2600 zł.

Michał

Pracuje w tej firmie od roku i nie mogę powiedzieć nic złego na jej temat, pieniążki na czas wypłacane zgodnie z umową, relacje między szefostwem bardzo dobre idzie się dogadać pod każdym względem, atmosfera między pracownikami bardzo dobra, bardzo dobra organizacja.

klaudia
@Michał 10.11.2018 18:19

(usunięte przez administratora) pracowalam z Tobą razem na Dunikowskiego i nie chwal firmy skoro pracujesz tylko w swieta i niedziele niehandlowe za 300zł za 10h bo masz tzw udziały w firmie a tak jestes kelnerem bo jak mówiłeś miałeś płacone ochłapy a teraz troche z prawdy kiedy to na Dunikowskiego była kierowniczką Agata...i przez podjęciem pracy dostałam odpowiedz na moje zgłoszenie : Praca odbywa się na 2 zmiany czyli 6:00-15:00 I 15:00 - 24:00 . Za zmianę płacona jest podstawa 70 zl plus dodatki co miesiąc od zaangażowania, polecanych produktów i wyrobionych zmian powyżej 18 miesięcznie. Szkolenie na 1 i na 2 zmianie jest darmowe. Jesli dobrze wcisniesz ludziom towar który ma być akurat polecany to może i dostaniesz premie a te 2400 to może jest ale brutto za minimum 25dni pracy po 9-10h

Michał
@klaudia 10.11.2018 23:43

Chyba pomyliłas osoby, jak nie wiesz dokładnie o kogo chodzi to się nie wypowiadaj.

Avi
@Michał 11.11.2018 09:17

Kojarzą tylko (usunięte przez administratora) hahaha :) A szkolenie jest płatne

2014

A ja dodam jedno niech sie kazdy wezmie za robote a nie sciemnia ze tak ciezko w zajaczku bo jak to czytam to mi rece opadaja na tych (usunięte przez administratora)

Agnieszka

Kolejne lizusy szefa tak jak ta trojca Milena Agata i Karolina Pracowałam tam i wszystko co tu napisane negatywnego to prawda niby umowa zlecenie podpisana a nigdzie nie zgłoszona sklep szczególnie na Kościuszki porażka wielki ruch jedna osoba i dołożyć towar graniczy z cudem jednym słowem (usunięte przez administratora) nie żadna domowa atmosfera hahaha

Kaśka 11
@Agnieszka 10.11.2018 17:28

Jakoś ludzie dają sobie radę ale jak ktoś przychodzi posiedzieć to sory ale powiedz sobie w domu A nie zwracasz D...znajdź sobie lepszą pracę cwaniaro...Jakoś ludzie pracują i nie narzekają na wynagrodzenie kasjer zarabia ok 2400 uważasz że to mała stawki jak na spozywke i Lublin?

joanna
Zweryfikowany użytkownik

Pieniądze przyzwoite , atmosfera prawie domowa, ogólnie polecam

Zostaw opinię o Zajączek Sp. z o.o. - Lublin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zajączek Sp. z o.o.