Verona Consulting

5 Dodaj opinię
Verona Consulting
5 96 6 1

Opinie o Verona Consulting

xyz123

W moim mieście bez znajomości, których nie mam lepiej płatnej pracy nie dostanę. I to świadczy jak najlepiej o Veronie Consulting, że każdy ma możliwość zarabiania nieśmieciowych pieniędzy.

dobry

Praca na słuchawce nie każdemu musi się podobać... Nie zmienia to faktu, że można zarobić przyzwoite pieniądze. Mnie o to właśnie chodzi.

LCH1234

Im więcej firm które naprawde daja pracę i zarobek tym lepiej. Tutaj jeśli chcesz pracować to pracujesz a nie jakieś beznadziejne czekanie na telefon, którego nigdy nie będzie.

xyz123

W moim mieście bez znajomości, których nie mam lepiej płatnej pracy nie dostanę. I to świadczy jak najlepiej o Veronie Consulting, że każdy ma możliwość zarabiania nieśmieciowych pieniędzy.

młody
@xyz123 03.01.2019 10:57

Niestety tak jest... Niby bezrobocie spada itp ale jak coś to oferują nam młodym jakieś minimalne ochłapy. Tutaj przynajmniej o te dobre kilka stów więcej zarabiam i bez jakiejś katorgi godzinowej.

Sylwia
@xyz123 03.01.2019 10:57

Wczasów nie ma ale wśród fajnych ludzi czas szybko mija. Dobre zarobki.

ok
@xyz123 03.01.2019 10:57

Taka jest rzeczywistość. OK firma choć trzeba mieć stalowe nerwy i narząd mowy.

Viola
@xyz123 03.01.2019 10:57

Dobre wyjście tak dla emerytów jak i młodych bez doświadczenia. Zarobki, nie znam nikogo kto brałby tu mniej niż dwójka i to bez jakiegoś masakrowania się godzinami.

itp itd

Dobre zajęcie dla wszystkich bez względu na wiek, profesje, doświadczenie, wykształcenie itp itd tylko trzeba chcieć :)

JoBe
@itp itd 09.02.2019 11:42

Pracę dostałam bez problemu. Wszędzie tylko kręcili nosem i stały tekst: zadzwonimy... Ciesze się, że dali mi szansę.

Pola

Wysokość i terminowość zarobków. Myślałam, że jest znacznie gorzej :) Polecam.

tak mam

Opinia: dobra firma i pieniądze, praca w miarę prosta, ale ciężka.

STRADIVARIUS
@tak mam 31.01.2019 15:37

Fakt nie jest to plaża ale wśród pozytywnych osób czas szybciej mija. Wolę tu się napracować niż obijać w domu od ściany do ściany :D

Dorotka

Każda praca wymaga poświęcenia jej czasu i energii. Tutaj polega na zapraszaniu na spotkania i nie jest jakoś fizycznie mecząca a zarobki nie są dziadowskie. Znam wiele gorszych zajęć i mniej płatnych.

byłam bezrobotna

Gadaniem zarabiam nieminimalne pieniądze. Wynagrodzenie jest na czas i nie muszę nikogo prosić o swoje. Dla mnie to dobra Firma nikt inny w mieście nie chciał mnie zatrudnić.

Spoko
@byłam bezrobotna 29.01.2019 14:27

Potwierdzam choć nie dla wszystkich może okazać się ta praca to wszystkim dają szansę. Według mnie spoko.

chełmianin

Od call center jakim jest VC trudno wiecej wymagać dobre zarobki w terminie, projekty bez sprzedaży, pomocni ludzie elastyczny grafik. A, że nie każdemu odpowiada gadanie no cóż niech poszuka pracy gdzie mówić nie trzeba.

dobry

Praca na słuchawce nie każdemu musi się podobać... Nie zmienia to faktu, że można zarobić przyzwoite pieniądze. Mnie o to właśnie chodzi.

spoko
@dobry 22.01.2019 10:24

Jak za telefoniczne zapraszanie to jestem zaskoczony pozytywnie zarobkami.

Wolny
@dobry 22.01.2019 10:24

Sprawa jest prosta. Wolę tu zarabiać niż dziadować bez pracy.

Miss

Praca jest łatwa i zasady proste wymagania oczywiste. Jak chcesz kombinować po swojemu łamiąc zasady określone przez Firmę to rzeczywiście lepiej jak zajmiesz się zbieractwem albo mopsingiem... Jeśli jesteś pozytywnie nastawiony i lubisz ludzi to na 333% bez żadnego problemu sobie poradzisz i będziesz mogła zarabiać sporo większe pieniądze niż minimum krajowe.

ninka
@Miss 13.12.2018 08:30

Przetestowałam i mogę się pod tym podpisać.

maruda
@Miss 13.12.2018 08:30

Tak to prawda... ale praca nie dla leniwych.

Starsza

Praca tu nie jest spełnieniem marzeń ale jest. I przyzwoicie zarabiam. Dla osób w moim wieku (45+) to idealne rozwiązanie.

tak mam
@Starsza 12.01.2019 10:58

Też tak mam, dobrze, ze firma ma u nas oddział.

cabernet

zarobki powyżej 2 bez napinania się proste projekty bez sprzedaży kumata kadra która zaczynała od pracy na słuchawce 45 minut płatnych przerw wypłata na czas ubezpieczenie bezpłatne

Limoneska
@cabernet 17.12.2018 11:48

Po miesiącu pracy mogę tylko potwierdzić. Gdyby jeszcze to nie był telemarketing :D to pracowałabym chyba do końca życia. Jak na teraz to nic lepszego u nas w miasteczku nie znajdę, a fizycznej pracy i nie lubię i się nie nadaję.

wolna
@cabernet 17.12.2018 11:48

Tak jest. Choć praca nie jest może leciutka ale szybko można się przyzwyczaić a jak się wkręcisz i nie będziesz tego traktować automatycznie to nawet robi się zabawnie i czas szybko spada.

dolaress
@cabernet 17.12.2018 11:48

dodatkową motywacją są konkursy z finansowymi nagrodami, także oprócz kasy za wyrobione godziny, premii za wynik dochodzi jeszcze taka szansa jak dla mnie zajesuper pomysł

lepiej
@Limoneska 19.12.2018 12:41

Lepiej tu nawijać niż klepać biedę.

miśka

Dobre zarobki (podstawa+premia+konkursy z pieniążkami) pozytywni ludzie a więc dobry klimat.

Gabi
@miśka 09.01.2019 09:05

Lekko nie jest, co do kasy pełna zgoda.

:)

Od stycznia nowe i jeszcze wyższe stawki :)

Drakula
@:) 02.01.2019 14:45

I oprócz premii za wyniki doszły konkursy w których można zgarnąć dodatkową kasę :) Dobra firma dba o swoich pracowników. Tylko trzeba pamiętać, że to działa w dwie strony. Lenistwo ma tutaj krótkie nóżki.

Byla

Nie polecam pracy w Veronie nie znasz godziny ani dnia kiedy wylecisz .Nie dadzą człowiekowi szansy na poprawę omijajcie to miejsce szerokim łukiem (usunięte przez administratora)

Miss
@Byla 11.12.2018 17:48

Nie wiem kim jesteś ale każdy ma tu przynajmniej tydzień na załapanie PROSTYCH zasad. Widocznie nie sprostałaś tym BANALNYM wymaganiom i teraz chcesz wylać trochę jadu. Nie wszyscy są tobą i większość już na drugi, trzeci dzień potrafi pracować według wymagań, które są jasno określone.

młody
@Miss 13.12.2018 08:26

Potwierdzam, pracę w veronie można stracić w każdej chwili, tam nie szanuje się pracowników.

Figa

To normalne call center. Tylko tyle i aż tyle. Brak sprzedaży, wypłacalność, atmosfera, tak powinno być w każdej pracy.

kriszna
@Figa 28.12.2018 11:12

Praca jak każda inna. Dla jednych trudna dla innych łatwa. Jedno trzeba przyznać, że dobrze płatna :)

Myszka

Nie spodziewałam się, że na słuchawce można tak dobrze zarabiać. Firma ok.

KJ
@Myszka 25.12.2018 09:21

Zarobki super ale robota nie jest taka leciutka, po kilku godzinach język kołkiem staje... Taka praca :)

i gitara

na to co innych może stresować znalazłem sposób: olewam, dobrze zarabiam a praca nie jest taka ciężka

Nicka

Gdyby to jeszcze była umowa o pracę byłoby idealnie.

fakir
@Nicka 10.12.2018 14:58

Nie wszystko można mieć ;) Inna sprawa, że na tą chwilę wolę tutaj wyrabiać kilkaset złotych więcej niż na umowie o pracę gdzie zazwyczaj na początek dają minimalną.

Ambitny

Naprawdę polecam pracę w tym oddziale ponieważ projekty są bardzo proste jeśli zrobisz średnią 2,75 to wchodzisz na system prowizyjny czyli na 8h roboczych wystarczy 22 zaproszenia to chyba nie wiele poza tym trenerzy naprawdę pomogą w każdej sytuacji a jak ma się gadane to naprawde można tu sporo zarobić także polecam każdemu bo naprawdę warto tu pracować

goryczka
@Ambitny 08.12.2018 19:02

Wszystko prawda i pieniądze dobre ale leciutko i łatwo nie jest mimo, że praca generalnie prosta.

pierwsza

Dzieki pracy na słuchawce jestem niezależna i nikogo nie muszę o nic prosić. To ważne a że czasem nerwy, stres nie idzie, takie jest życie.

master

Zarobki lepsze niż na umowie o prace :) I praca lżejsza niż na kasie w markecie.

P

Szczerze? To tak jest nie mam doświadczenia, skończyłem LO i ciesze się, że jest taka firma jak verona w której dali mi szansę i może nie wyczesane ale przyzwoite pieniądze. Trzeba się przyzwyczaić z dnia na dzień coraz lepiej.

Bianka

Przychodzę tu do pracy może nie z radością ale też bez wstrętu, załoga super i szybko spada czas, dobre pieniądze bez specjalnego wysiłku.

zosia fejk :)

Niektórzy zarabiali dobre pieniądze (jak piszą przez rok) a teraz plują. Wstyd.

zosia

nie polecam verony za janki (usunięte przez administratora) pół wypłaty za byle (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) się zarobi z daleka od verony pracowałam tam rok czasu powodzenia tym co pracują

zosia fejk :)
@zosia 03.12.2018 13:00

Jesteś albo kłamczuszką :) albo niepełnosprytną albo hipokrytką. Ewentualnie 3 w 1. Przez rok czasu dawałaś się tak oszukiwać? Oj cuchnie płatnym trollingiem.

prodigy

Nie jest to zajęcie na całe życie ale tymczasem pozwala ,i zarobić więcej niż minimalna za mniejszy wysiłek niż na taśmie w fabryce czy na kasie w markecie.

Ania

W naszym mieście (dla osób bez doświadczenia) nigdzie wiecej zarobić nie można. Ludzie w większości pozytywni.

Uczciwa jestem

Nikt nie zmuszał mnie do podjęcia i zostania w tej pracy. Zdecydowałam się i staram się wykonywać tę pracę najlepiej jak potrafię. Jak dostanę lepszą propozycję odejdę ale na 100 procent nie będę pluć byłoby mi wstyd. Tu zarabiam.

O.n.a.

Poproszę o szczere info na temat VC w Chełmie. 11,60 netto za godzinę płacone bez względu na ilość zaproszeń?

teraz i tu
@O.n.a. 16.10.2018 15:23

Jest tak, jeśli wypracujesz 120 godzin w miesiącu do ręki dostajesz 1400 złotych, jeśli wyrobisz 160 godzin wtedy 2000. Wiadomo, że jak nie będziesz miał wyniku (chociaż 2 na godzinę) i nie będziesz miał zaproszeń to będziesz nieefektywny i nie zdołasz wyrobić tych godzin. Około 2 na godzinę to nie jest trudne, a jak przekroczysz 3,1 otrzymujesz premię. Ja polecam.

R&R
@teraz i tu 17.10.2018 08:34

Tak jest trzeba się nagadać ale zarobic się da, realnie.

Prawda
@teraz i tu 17.10.2018 08:34

Proponuję opisać jak robią z pracowników jeleni i jak kasę za janki potrącaja.Ja 12 listopad był ustawowo wolny to Verona pracowała

Monia
@Prawda 25.11.2018 14:55

Jak mówił profesor Tischner są trzy prawdy: prawda, tyż prawda i g#wn# prawda. Jesteś prawdą trzeciego rodzaju :) Kary za janki? Symboliczne no chyba, że na 1000 rozmów w 500 masz błędy :) Batoników brak i kar pt. 100 złotych za błąd (jak u twoich mocodawców ;) też nie ma.

Zostaw opinię o Verona Consulting - Chełm

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Verona Consulting