Atu taxi
2 100 6 1

Opinie o Atu taxi

Himot

Radzę sprawdzać cennik na każdym aucie bo niektóre mają 2zł za kilometr

Anonimowy

Dali mi dobre warunki i jestem z tej pracy zadowolony. Jeżdżę nowym samochodem i jest ok, co do grafiku to już jest rzecz indywidualna i zależy od godzin i czasu pracy..

ktos
@Anonimowy 18.10.2018 08:47

Na duży plus teraz wychodzi Atu przy innych firmach

Himot
@Anonimowy 18.10.2018 08:47

Te nowe samochody to Dacie Co mają 2zł za km .Omijajcie bo zaplacicie jak za zboże.

Pani xxx

Kursy krótkie po 10 zł. Może się ruszy ale dwa kursy na dzień to za mało

Teleman

Jestem kierowcą. Pracuje dorywczo w Atu Taxi. Warunki są korzystniejsze. Więcej kursów - na dłuższe trasy. Rzadko zdarza się, żebym jeździł za 10 zł hahaha

marek
@Teleman 05.06.2018 13:04

Zgadzam się, stawki narazie są całkiem w porządku a nawet myślę, że jeszcze wzrosną

Gokard

Brak pracy.w nocy w tygodniu jedno zlecenie do rana.do tego trzeba uważać bo straszne kontrole o kary w tej firmie. Trzeba do ubera bo tutaj nie zarobię

Ola
@Gokard 09.02.2019 08:28

W mini aucie jest praca.warto spróbować.

Gokard

Brak pracy.w nocy w tygodniu jedno zlecenie do rana.do tego trzeba uważać bo straszne kontrole o kary w tej firmie. Trzeba do ubera bo tutaj nie zarobię

33333

Ale takich nagonek dawni nie było. Dzisiaj trzech wpadło na lotnisku i po 10 tys kary dostali

Marta
@33333 07.02.2019 18:12

Masz jakiś dowód? Bo zauważyłam tu tendencje do jakiś wpisów w yssanych z palca

Czajka Tad
@Marta 08.02.2019 11:08

Poczytaj taryfę 24 to się dowiesz. Najwięcej łapią atu i opti

Wadder

Szefostwo ma gdzieś co się na centrali dzieje. Mylą adresy a potem nawet nie odbierają od kierowców . Ja stoje 2 godziny jak baran ,dają zlecenie i zaraz anulują . Nawet nie zdążę przycisnońć. TO nie to atu co jeszcze pół roku temu.

Turururu
@Wadder 16.07.2018 11:33

Pewnie zatrudnili na centrali tą tą babkę z Mini co lody tam kręciła...

hej,polecam atu
@Wadder 16.07.2018 11:33

czyste auta,super stawka .To co piszą to nie o atu

artur
@Wadder 16.07.2018 11:33

Może jeszcze się zmieni jak wymienią ekipę

...o08
@artur 07.02.2019 09:11

zgadzam się, potrzeba raczej zmiany managementu i będzie okey

Adrian

W piątek w nocy 80zl obrotu to bardo mało. Cisza i zleceń brak

marek
@Adrian 02.02.2019 16:30

Jakoś ciężko uwierzyć w to co piszesz, bo ja pracuje od 2 lat będzie w marcu w Atu i jakoś nigdy tak mało nie było. To dalej popularne taxi

Arturo

Centrala dramat .Nie odbierają telefonów . Zlecenia anulowane idą do innej firmy. Klienci potwierdzają że zamawiają atu a podjeżdża inna firma .

Patryk
@Arturo 23.11.2018 08:09

Spróbujcie do opti .Tam zarobki po 500zł dziennie i dużo zleceń .Stawka 1,50

Antek
@Patryk 30.11.2018 09:00

W Opti jest dobrze .Zarobki codziennie po 350-450 zł a w weekendy po 600-700zł .Polecam

Barbara
@Antek 14.12.2018 08:55

Zachęcam Ciebie do wypowiedzi na forum dotyczącym wspomnianej przez Ciebie firmy. Znajdziesz go tutaj: http://gamertc.com/opinie_czytaj,23939852 Ten wątek dotyczy Atu taxi, więc nie wprowadzajmy zamieszania wypowiedziami odnośnie innych firm.

anonimeo
@Patryk 30.11.2018 09:00

Widzę, że konkurencja tu ostro działa tzw" czarnym PR-em" . Nie ładnie

marek
@Antek 14.12.2018 08:55

Oh reklamujcie się gdzie indziej bo kierowcy już mają dość. Zarabiam z tras i jako s mnie to ustawia jak Ciebie nie to przynajmniejn daj się wpowiedzieć kierowcom

Agnieszka Pietrzak

Możecie napisać dlaczego akurat polecacie atu taxi a nie innej n.p tanie-taxi.com? Tam są nowe auta a tutaj jak jest bo chce się przyjąć?

Mariusz

Mowa jest o Atu Taxi jako pracodawcy. Ja pracuję w Atu i zlecenia są, a Wasze pisanie "ja polecam "Seven Taxi" jest tylko i wyłącznie reklamą i nie wnosi nic do dyskusji. Zarabiam w porzadku i kocham jeździć

niki
@Mariusz 30.01.2019 11:49

Zgadzam się z @Mariusz ! Po co mam polecać inną firmę jak mi dobrze w tej? Trochę to podejrzane te Twoje pisanie o tych nowych autach itd. W naszej firmie też są nowe auta, bardzo dobre. Nie wierzysz to sobie wejdź na stronę albo zadzwoń i sam sprawdź

Anonimka
@Agnieszka Pietrzak 16.06.2018 14:39

Bo nie robimy reklamy :/ ja jeżdze w atu od 2 lat i jakoś nie anrzekam

Marcin

nigdy więcej, usiadłem z tyłu na kanapie a ona była posikana i miałem całą pupę mokrą a tak poza tym strasznie śmierdzi papierosami, nie polecam tej taksy .

Kasia
@Marcin 13.07.2018 15:45

Ale pieprzycie.sadze ze to konkurencja.skad wiesz ze to siki? Próbowałeś? A moze sam tam nasikales? W kazdej korpo nawet tej najdrozszej znajda sie brudasy i ludzie ktorzy dbają o swoje auto.tak samo jak jest policjant i policjant.ksiądz i ksiądz.Jestem tego zdania ze do poki nie sprobujesz nie zobaczysz.

anom
@Marcin 13.07.2018 15:45

Różni są ludzie i mogło się tak zdarzyć, ale to nie wina kierowców z Atu tylko ludzi, którzy zachowują się jak zwierzęta

PitER432

Bardzo dobre miejsce do pracy. Przeczytałem te komentarze i widzę, żę konkurencja nie śpi, bawicie się w jakieś chore podchody, a każdy dobrze wie jaka jest prawda o Atu Taxi :)

wuwunio
@PitER432 18.06.2018 12:15

A prawda jest taka, że dobrze płacą i chce się jeździć, wiem bo sam pracuje już prawie od roku w tej firmie.

ktoś
@wuwunio 28.01.2019 08:36

Również się zgadzam, ja jeźdzę od tamtego miesiąca i nie widzę, żebym jakosc zleceń nie dostawał.

Nolte

Jest taki bałagan że kierowcy chwalą się ze jeźdżą na zmiane i nikt nie kontroluje kto i ilu jeździ na jednym numerze. Cwaniaczki wynajmują auta i jeżdżą po dwóch a w biurze mają gdzieś ze ci co baze płacą uczciwie to stoją.Jestem tu do końca miesiąca bo nie godzę się na to. Nawet nie chce mi się pisać o kursach w trasy albo do modlina .

Dla Adrianka
@Nolte 19.07.2018 10:31

Bo tych kursów nie ma dla kierowcow.pamietaj

Gang wietnamski
@Nolte 19.07.2018 10:31

Masz dowody że piszesz takie rzeczy?

Guszko

Nie ma pracy w atu. Do tego mądra centrala gada ile kierowców jeździ i ile zleceń na dobę odbiera. Centrala ma podgląd do innych firm

olek

Polecam pracę w Atu Taxi. Wypłata na czas, szef spoko, super podejście do pracownika, NIE rozumiem dlaczego jest tak dużo negatywnych opinii

anonimeo
@olek 13.06.2018 14:38

Konkurencja działa i dlatego

Prawda

Takie jest wasze podejście zapłaciłem raz na próbę i wiem kolejny raz nie ma sensu a obrażanie nas kierowców nie jest w porządku bo to dzięki nam macie pieniądze.Co innego było obiecywane podczas pierwszego spotkania.Miałem właczoną aplikacje cały czas na jednym z 3 telefonów.Oczywiście telefon z waszą aplikacją "dzwonił" najsłabiej.To forum jest do wyrażania swoich opinii miedzy nami kierowcami.Mogę dodać zdjęcie na waszego fb ale każdy który jezdzi w tej firmie podzieli moją wypowiedź.To my kierowcy cierpimy gdy zleceń jest mało i dlatego każdy podpiera się jakąś aplikacja czy to taxify,opti czy uber.Prawda jest taka że przy tej kwocie nie da się zarobić w tej firmie.Ja w opti spotkałem wielu ludzi którzy odeszli z ATU.Chciałem się przekonać bo każdy jest ciekawy.Nie rozpisuje się na temat pracy waszej centrali bo jedna osoba nie podoła z odbieraniem telefonów.Zrobiłem łacznie od mojego początku 13 zleceń w innych firmach tyle można zrobić jednego dnia.Każda osoba która tu przyjdzie będzie miała jeden dzień taki jak ja wczoraj i więcej nie zapłaci.Klienci się skarżą że czas jest podawany zaniżony.Kierowcy sami oddzwaniają do klienta wtedy jak klient słyszy głos nie Polaka często jest nie zadowolony.Wiem że jest wam łatwiej wysłać numer bo są braki kadrowe ale nie jest to dobre rozwiązanie.Kolega który odszedł do konkurencyjnej firmy i zrezygnował z ATU powiedział że miałem najlepszy samochód w ATU wiem że przyjmujecie każde auto ale klient też patrzy na to jakim autem jedzie.Nie wypowiadam się na temat reklamy bo na ten temat nie mam zielonego pojęcia ale moim zdaniem nie jest dobrze.Dużo klientów przeszło do opti bo mieli waszą bazę i sami rozesłali numery telefonów.W opti jest stała cena średnia wychodzi minimum 1,90zł a w korkach więcej czasem 2,20zł no tak zaraz spadnie fala na mnie że są opłaty,no ale moi mili płacę i zarabiam nie tłukę km na doloty.Przez to że aut jest garstka to musimy sobie radzić czyli (usunięte przez administratora) kilometry na pusto.Opti ma stawki taksówki no tyle tylko ze nie złapie łapek nie postojów więc klient z ulicy nie podejdzie.Kobiety na centrali Ukrainki maja wieksze pojecie niż u was.Ja mówię moje odczucia i co powinniście zmienić.A dostaje wyzwiska (usunięte przez administratora)nie ważne jak byś mnie obrażał ja i tak tu nie wrócę.Słabe podejście.Ludzie prowadzą małą firmkę nie rozumieją że jak nie zainwestują nie będą mieli pracy wystarczy dodać więcej osób na telefony(jak by był ruch w co wątpie bo jest tendencja spadkowa z kim bym nie gadał)Druga rzecz to podejście do nas pracowników.Nikt nie słucha tego co mówimy,wiem że po tym co piszę wyłączycie mi aplikacje,ale mała to strata.Zbyt mało samochodów i co widać gołym okiem cięcie kosztów.Jeśli ktoś nas nie szanuje a ja mówię że się nie da zarobić i dostaje wiązankę czy to przez telefon czy to na forum.To może wyciągnie wnioski.Mi wisi bo mam pewniaka i wolę jezdzić gdzie mi coś zostaje.Po każdym kursie zapisuje w notesie jaka aplikacja.Wiem że jesteście na przegranej pozycji ale wspólnymi siłami można by ściągnąć kierowców do ATU tylko po co jak roboty nie ma.Mam kilku kolegów którzy poprzechodzili ze mną z innych przewozów.Kolejni też odejdą z sevena.Nie to że ich wyciągam ale wakacje były tragiczne,mysleli że we wrzesniu bedzie lepiej ale jeśli ten brak ruchu nazywacie poprawą to dzięki bogu że ja w tej szopce nie uczestniczyłem. Samo to że wy nie macie biura spotykacie się po krzakach to już mi się zaświeciła czerwone światełko.A z każdym dniemkolejne rzeczy zrażały mnie do pracy z wami.Mam tą śmieszną aplikację i patrze patrze można usnąc ale ma też 2 inne telefony które mnie budzą i napędzają do pracy.Finał będzie taki że zostaną wam 2 samochody nikt przy zdrowych zmysłach nie przyjdzie tu,upadek gwarantowany.A dwoma samochodami miasta nie obrobicie jak teraz to jest mordęga.A się dziwiłem że pozwalacie na inne aplikacje bo u was z jednej jest lipa.Ja w przeciwieństwie do was i waszych chamskich odzywek żegnam się miły i cywilizowany sposób. Do widzenia.oby nie bo do końca roku to nikt nie zostanie w tej firmie.Chyba że jacyś ludzie nie znający ekonomi lub inni Janusze biznesu na swoich porozwalanych autach których nikt inny nigdzie nie przyjmie.Smutne to jest brak poszanowania drugiej osoby bo to dzięki nam macie chleb.Nawet nie rozumiecie tego,bo każdy może być smutny że wszystko się wali nie stajecie na wysokości zadania.Tylko czemu obwiniać nas kierowców wyrobników jak to nie nasza wina że tak się dzieje.Najpierw oceńcie siebie bo wasza praca ma odzwierciedlenie na nasze jakże małe "zarobki" jak odejdzie kilka osób na raz a tak niedługo się stanie to zejdziecie z tonu troszkę.ale wtedy będzie już za późno bo nie bedzie komu na pensje płacić.Jestem zdruzgotany bo to forum służy nam kierowcą a nie komuś co wyżywa się na innych zamiast wyciagnąć wnioski i szybciutko poprawić co sie da bo czasem nie da się nic już zrobić i o ile się nie mylę być może ten monet właśnie zawitał do ATU.A inne firmy seven ,Mini to mają to samo.

Arab
@Prawda 08.10.2018 13:40

Codzienne nagonka na kierowców przez inspekcje.odchodzę bo nie cce płacić kary

błażewicz

A ja wole miec kluby i dyskoteki hotele. Swego czasu jezdziłem i płaciłem za auto 150zł!!!!Słabo mi się to kalkulowało.Teraz płacę 100zł i mam dużo lepiej.Po co płacić tyle za stare samochody jak można za 90zł-100zł pracować nowym autem z 2018 bez limitu kilometrów tylko dla Ciebie do dyspozycji 24H.Jak zrobiłem jechałem za autem przeczytałem naklejkę z numerem 576-329-151

anonimowy
@błażewicz 01.07.2018 02:46

Ja tam jężdzę już od roku w Atu i nie narzekam :P

Radek Pasik

Zapraszam wszystkich do seven atrakcyjne warunki duża liczba zleceń,jedyne co potrzebne aktualny przegląd.Bez limitów wiekowych przyjmę auta do 1990.

Jarek
@Radek Pasik 01.10.2018 08:08

A baza nadal 200 zł czy coś podnieśli?

Hołek
@Jarek 02.10.2018 17:33

200zł baza w seven ?

Barbara
@Hołek 11.11.2018 00:40

Ten wątek na forum dotyczy firmy Atu taxi, więc jeżeli posiadacie doświadczenia z nią związane, to podzielcie się nimi na forum. Natomiast wątek dotyczący firmy przez Was wspomnianej w komentarzach, znajduje się tutaj: http://gamertc.com/opinie_czytaj,967585 Tam śmiało możecie się o niej wypowiadać i dzielić wrażeniami.

Belmondo

Super. Jechałem pierwszy raz. Punktualnie był, zobaczymy jak długo. Na razie polecam. Lubię atmosferę w Atu taxi za: Punktualność

tak było
@Belmondo 04.11.2018 11:54

Polecam. Fajni kierowcy.

Miros

A prowadzi to dalej ten przybrany syn Adrian tego Andrzeja z Targówka ? Ma ktoś u nich auta i wie jakie są warunki użyczenia aut u nich?

Kazach
@Miros 29.09.2018 15:18

Mikołaj to prowadził przecież .

Włodzimierz były kierowca

Nie ma ruchu .ATU Umiera .Uciekajcie do taxify . Centrala nie odbiera telefonów .Kierowcy sami anulują sobie zlecenia i nikogo to nie interesuje .

Kapelusznik

Sprawdźcie najpierw kto podjeżdża na zlecenia jak jest daleki kurs potem coś napiszcie. Centrala odbiera wieczorami po 3 minutach albo w ogóle. Dlatego sa same krótkie kursy.

Makaron
@Kapelusznik 18.10.2018 12:51

Taka rewelacja że wczoraj 5 kursów w nocy a centrala nie odbiera telefonu jak potrzebuje nr telefonu. Anulowali mi zlecenie i dali innemu .Tamten pojechał za Warszawę a ja stałem .Po co tak anulują jak dają? Terminy znikają a my stoimy.

Constantin

Rewelacja 10 na 10 Moje sugestie dla Atu taxi: Progres cały czas Lubię atmosferę w Atu taxi za: Swobodna, miła atmosfera

Pracowanik

Pracowałem w Atu przez jakiś czas i dobrze wspominam, dużo kursów i dobre pieniądze można wyciągnąć.

devil70

Pracowalem w Atu taka lipa ze masakra 5 zlecen dziennie, dojazdy po 10 km, klienci to jakies koszalki opalki podam przyklad 4.00 zlecenie podjezdzan a tan dwoch kolesi pyta sie czy przewioze im rynny, wiadomo (usunięte przez administratora)z budowy, wiec mowie paparuchom zeby (usunięte przez administratora)i tyle, firma straszna , w lipcu wypisalem sie z tego bo jeszcze chcieli zeby kazdy kierowca mial terminal za ktory trzeba bylo placic

Nowy

ucikajcie stąd straszna umieralnia nie ma zlecen

podziękuje

Gdzie najlepiej przejść bo widzę że tutaj długo nie pojeżdżę jak się więcej stoi niż jeździ?

k
@podziękuje 12.08.2018 23:23

spróbuj do seven

Tham nic tgu

Tống cổ mấy con điếm này ra ngoài! Gay là sờ nắn mông của thằng khác và dùng cái cu như một cái que thần thánh.

ty,wietnamski odbycie
@Tham nic tgu 05.08.2018 00:44

Твоя мать шлюха чертовски

tor

ja place 25 zl tygodniowo a kursow brak tragedja firma uciekajci stad

Sawiena sowiernyj
@tor 03.08.2018 20:40

-Твоя мать шлюха чертовски

anonymous
@Sawiena sowiernyj 04.08.2018 16:21

ty tez (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Atu taxi - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atu taxi