Verona Consulting

3 Dodaj opinię
Verona Consulting
3 1089 6 1

Opinie o Verona Consulting

Młody Dzik

Nie ukrywam miałem do wyboru pracę na umowie o pracę w supermarkecie ale dawali jakoś 1800 na rękę więc wybrałem VC gdzie za samo przegadanie 160 godzin w ciepełku i wśród fajnych dziewczyn zarabiam minimum 2200 na czysto.

tak
@HGW 13.01.2019 19:24

Anonimku. Prawda jest taka (nie mówmy o emocjach) zarobki spokojnie powyżej 2 45 minut płatnych przerw wypłaty na czas bezpłatne ubezpieczenie dobre godziny 8 do 16 reszta to twoje odczucia a to co napisałam PRAWDA.

kasia

pracuje już 4 miesiące chociaż miałam to być praca na chwile... trzymają mnie tu dobre zarobki przede wszystkim ale atmosfera i sama praca tez nie jest zła, praca prosta chodź monotonna. Wciąż szukam pracy ale jak do tej pory nie znalazłam lepszej oferty - mam elastyczny grafik, ludzkie godziny pracy i kasa wychodzi mi super pierwszego miesiąca była ty tylko podstawa (chociaz i ona małą nie jest) teraz świetnie sobie radze i biorę 3 tys za siedzenie tak wiec ja jetsem zadowolona i szczerze mogę polecić to miejsce pracy :)

cacy

Jeśli już w telemarketingu to tylko tutaj. Tak ze względu na zarobki jak i normalną atmosferę. Nikt tu nie chodzi z napompowanym ego. I co również ważne nie trzeba biegać za tym co się zarobiło. Wszystko na czas podane na tacy.

A420

(usunięte przez administratora)NIE SZANUJĄ LUDZI. SĄ BEZCZELNE. BEZNADZIEJNA ATMOSFERA. DEMOTYWACJA ZE STRONY TRENEREK. (usunięte przez administratora) KAŻĄ LUDZIOM PRZEDSTAWIAĆ SIĘ INNYM IMIENIEM I NAZWISKIEM..... Chyba już sięgnęli dna.(usunięte przez administratora) BRAK JAKIEJKOLWIEK WIEDZY, BRAK PROFESJONALIZMU. Uważają się za nie wiadomo kogo, a są nikim. ???? Wypłata (jeżeli już wypłacą to 200 zł na konto, reszta do ręki w samarce). xD

ja
@A420 06.02.2019 13:48

Jak to jeżeli już? Kłamiesz czy pomyliłaś firmy? Zawsze płacą na czas a często przed czasem i jak dla mnie to lepiej, że w gotówce. Nie rozumiem jaki to problem :) Beznadziejna atmosfera? Chyba tylko dla takiej beznadziejnej konsultantki jak Ty.

Papież Franciszek
@ja 07.02.2019 07:56

(usunięte przez administratora) Siadasz przed kompem, klikasz i czytasz, a jak jesteś trenerem czy koordynatorem to jedyną różnicą jest wypełnianie tabelek w arkuszu kalkulacyjnym (usunięte przez administratora)

Papież Franciszek
@ja 07.02.2019 07:56

(usunięte przez administratora)Siadasz przed kompem, klikasz i czytasz, a jak jesteś trenerem czy koordynatorem to jedyną różnicą jest wypełnianie tabelek w arkuszu kalkulacyjnym (usunięte przez administratora)

martyna
@A420 06.02.2019 13:48

uuu ktoś chyba jest desperatem, Pracuje to 3 miesiące jeszcze nie było sytuacji gdzie ktoś by mnie nie poszanował, trenerki sympatyczne, wymagają ale i pomagają. Zaczynałam to nie dawałam sobie rady wogole teraz dzięki pomocy przełożonym mam swietne wyniki

edyta

atmosfera pracy jest dla mnie bardzo ważna dlatego tez ogromny plus do Verony, pracuje tu JUZ 2 LATA! O grom czasu tym bardziej ze miałam być tylko na chwile,,,,,, kAsa zawsze na czas co do złotówki, zarabiam grubo ponad 3 tys i ogólnie jestem zadowolona chociaż początki nie były łatwe. ,.. Polecam wszystkim rozgadanym jedynym (usunięte przez administratora)dla mnie jest umowa zlecenie ale przy takim solidnym wynagrodzeniu jestem w stanie przymknąć na to oko

Nie lalka
@edyta 11.02.2019 15:05

Jestem dopiero 2 miesiąc i walczę z sobą ale fakty są takie, że jak na słuchawkę to trudno żeby było lepiej. Pierwsza wypłata 2240 do ręki. Jak dla osoby z moim doświadczeniem to lepiej nikt mi nie zapłaci ale od gadania może boleć głowa. Tak praca są plusy ale trzeba sie napracować. Nikt za darmo nie daje pieniędzy.

pięćdziesiątka

Było fatalnie dopóki nie znalazłam VC. Dobra praca tylko trzeba się odpowiednio nastawić i nie zajmować głowy głupotami.

Spokojna

Najważniejsze: wykonywać dobrze swoje zadania i się nie przejmować :) Wtedy jest kilka + zarabiasz i nie szarpiesz sobie nerwów.

Fafarafa

Nie ma tu tak, że czy stoisz czy leżysz 2 tysiaki się należy :) Zarabiasz adekwatnie do poświęconego czasu i włożonego wysiłku. Nie muszę się denerwować o to co zarabiam bo do znudzenia powtórze: na czas i co do złotówki.

barbapapa

Telemarketing to taki kawałek chleba w którym nagadać się trzeba. Jak ktoś tego nie rozumie może nie przychodzić. Dla tych którym rozmowy nie sprawiają kłopotu i jeszcze lubią rozmawiać to firma w której będą docenieni.

callcenterka

Spodziewałam się nieprzyjaznej atmosfery, picerstwa przy wypłatach, chamskiej kadry i... zawiodłam się :) Jak już praca w cc to tylko tu.

jedna z was
@callcenterka 04.02.2019 13:05

Strach ma wielkie oczy :) a sama praca choć nie lekka to przynajmniej nie za byle co.

+_)(*&

jest różnie ale jak się nagadam i odsiedzę swoje to powyżej dwójeczki zawsze trafia do kieszeni

BURZA
@+_)(*& 01.02.2019 11:01

Zawsze może być lepiej ale póki nie znajdę pracy gdzie mogę zarobić więcej a wymagają mniej :) to zostanę w VC.

Mała Mi

Bajkopisarką nie jestem. Call center to trudna często niewdzięczna praca. Jednak jeśli chodzi o warunki atmosferę i zarobki to Verona jest bardzo dobrym pracodawcą.

Zenada

Nie wiem czy sie zdenerwowalam czy usmialam. Pracowalam jakies 2 mc temu w Veronie i zrezygnowalam bo dostalam cos innego, a jakas konsultantka z tej firmy do mnie zadzwonila bym odebrala robota kuchennego!! To ze zostawilam w Cv swoj nr nie znaczy ze telemarketerzy maja do mnie dzwonic!!! Nie wdawalam sie w dyskusje tylko od razu zazadalam usuniecia mojego nr z bazy ze wzg na RODO. Nie rozumiem tej polityki.

Dzika
@Zenada 30.01.2019 10:39

żenujący gościu to ty jesteś, na maxa :) zarabiałeś pracowałeś i powinieneś wiedzieć o co kaman :) i porozmawiać a teraz robisz z siebie panisko jeśli myślisz, że baza powstaje dzięki twojemu nędznemu cv to chyba jesteś całkiem niepełnosprytny... Nick wybrałeś dobry: Żenada. Potwierdzam jesteś żenujący.

M
@Dzika 30.01.2019 11:49

papież to znowu Ty???

Aleksandra_TP
@M 31.01.2019 09:02

Czy robisz to specjalnie? piszesz na obydwu portalach VC i TP chyba tylko po to robić niepotrzebne zamieszanie. WEŹ się za człowieku za robotę!

IT
@M 31.01.2019 09:02

Pamiętaj że pisząc zostawiasz swój adres publiczny IP, organy ścigania mogą go uzyskać od portalu gowork.pl na podstawie Art. 212 z którym radzę Ci się zapoznać. Bramka proxy nie zapewni Ci nigdy animowości w 100%, łącząć się z nią zostawiasz informację u swojego dostawcy internetu gdzie Cię znajdą :) pozdrawiam

ART. 212
Zweryfikowany użytkownik
@M 31.01.2019 09:02

Pamiętaj, że pisząc zostawiasz swój adres publiczny IT, organy ścigania mogą go uzyskać od portalu gowork.pl na podstawie Art.212 którym radzę Ci się zapoznać. Bramka proxy nie zapewnia Ci nigdy anonimowości w 100%, łącząc się z nią zostawiasz informację u swojego dostawcy internetu gdzie Cię znajdą ;) pozdrawiam

Vicki

Nie ma problemu z ułożeniem grafika tak by było mi wygodnie ważne by te 30 godzin w tygodniu wygadać. Normalna i sympatyczna kadra, która potrafi skorygować błędy i pomóc przydatną radą. Pracują tu młodzi i starsi z różnym wykształceniem i doświadczeniem. Mogę szczerze polecić tak na chwilę lub na dłużej nie ma strachu o pieniądze. A to normą w cc nie jest.

pipi
@Vicki 29.01.2019 11:20

Fajnie, że naprawdę każdy może spróbować i być może odkryć swoje powołanie :)

Młody Dzik

Nie ukrywam miałem do wyboru pracę na umowie o pracę w supermarkecie ale dawali jakoś 1800 na rękę więc wybrałem VC gdzie za samo przegadanie 160 godzin w ciepełku i wśród fajnych dziewczyn zarabiam minimum 2200 na czysto.

kasia

pracuje już 4 miesiące chociaż miałam to być praca na chwile... trzymają mnie tu dobre zarobki przede wszystkim ale atmosfera i sama praca tez nie jest zła, praca prosta chodź monotonna. Wciąż szukam pracy ale jak do tej pory nie znalazłam lepszej oferty - mam elastyczny grafik, ludzkie godziny pracy i kasa wychodzi mi super pierwszego miesiąca była ty tylko podstawa (chociaz i ona małą nie jest) teraz świetnie sobie radze i biorę 3 tys za siedzenie tak wiec ja jetsem zadowolona i szczerze mogę polecić to miejsce pracy :)

miśka
@kasia 10.01.2019 14:24

Też tak mam. Nagadać się trzeba ale przynajmniej nie na darmo :)

zima
@kasia 10.01.2019 14:24

Ja miałam tylko przez lato :) a wszystko wskazuje, że przezimuje kasa i ludzie tu mnie trzymają.

Myszka
@kasia 10.01.2019 14:24

Za samo siedzenie to tu nie płacą :) trzeba się nagadać a wtedy i owszem pensja dobra.

Dubaj

Najlepsza w swojej branży!

Gabrysia Witkowska

Lepiej nie miałam w żadnym call center a pracowałam chyba we wszystkich w lu teraz zarabiam w zawodzie ale absolutnie nie mogę nic złego na VC powiedzieć, no może poza rodzajem pracy :))

Monia

Lubie ta prace mimo wszystko opłaca się tu być polecam wszystkim wygadanym

Konsultantka

Praca na słuchawce w każdym call center podobna i dla jednych to bułka z masłem dla innych ciężka robota... Ważna jest więc otoczka a z tą w Veronie jest naprawdę nieźle. Zarobki bardzo dobre, normalne godziny pracy, lokalizacja, wypłaty zawsze na czas, kadra normalna bo sama przerobiła setki godzin gadając, grafik elastyczny (ważne by te 30 godzin w tygodniu wyrobić) i premie konkretne (od poziomu 2,75 +/na godzinę) nie jakieś batony czy karnety na odkryte baseny... Polecam. Jestem tylko konsultantką i nie licząc pierwszego miesiąca n i g d y nie zarobiłam mniej niż 2300 na czysto i bez jakiejś harówy po 190 czy 200 godzin.

Magda

Osobiście jestem zadowolony uczę się i zarabiam. Atmosfera spoko wynagrodzenie zawsze na czas

mocna strona

lenić się tu nie da ale zarabiać w miarę normalne pieniążki można

Vera

Całkiem fajne miejsce pracy godne polecenia

Anonimowa w 100%

Witam, dawno tu nie zaglądałam do was Kochanii, powiem szczerze że jak czytam te wasze bajeczki pisane celowo przez Trenerów są bardzo mało wiarygodne, moja dobra rada musicie się bardziej postarać, piszcie chociaż z sensem a nie tak baśniowo jak w "Księdze tysiąca i jednej nocy". Lublin ma bardzo duży obszar pracy, tylko wystarczy chęci poszukać, chyba że ktoś woli siedzieć na 4rech literach przez cały dzień za tyle ile państwo narzuciło na śmieciowych umowach. Byłam u was i się przekonałam że wróciłam do tej samej firmy - o tym już piszę. Do Kadry Verony nie wiem czy sobie zdajecie sprawę ale widzę jak piszecie na różnych stronach odnośnie Ecovitala w której kiedyś pracowałam 5 lat temu ( jeszcze z czasów Hempla), nie popieram ani jej ani waszej. Wasz szef/prezes w niej pracował wcześniej i dzięki niej sam stworzył własny projekt bazujący na tym samym podłożu - Mam na myśli Pana Bartosza Szczęsnego, Prezesa Zarządu VERONY CONSULTING.. Wróćcie do historii powstania waszej firmy to sami zrozumiecie. Jego e-mail widnieje w wyszukiwarce google wystarczy wpisać jego imię i nazwisko przy dwóch firmach ecovital i verony. :) Nie okłamujcie samych siebie pracujecie w tej samej firmie :)

szukam pracy!
@Anonimowa w 100% 14.12.2018 11:32

hej szukam pracy!

spoko praca
@Anonimowa w 100% 14.12.2018 11:32

ta praca jest spoko nowa stawka!

Dildo
@Anonimowa w 100% 14.12.2018 11:32

Wcale nie jesteś anonimowa! sprawdzałem w google i to wszystko nie prawda! sami sprawdźcie najlepiej i się przekonajcie!

MX
@Anonimowa w 100% 14.12.2018 11:32

pracowałam rok w VC- i dokładnie jest tak jak napisane w 100 % bez kłamstw :)

anonymous
@Dildo 04.01.2019 12:15

(usunięte przez administratora) Jak ktoś jest ciekawy jak powstała firma w której pracuje to sprawdzi. Szkoda że da się dać lajków w dół.

Mars

Wszyscy wiedzą czyim agentem jesteś. Zjedz batona nie jesteś sobą.

anonymous
@Mars 08.01.2019 14:11

Co ty człowieku możesz o mnie wiedzieć? przez całe studia pracowałem w(usunięte przez administratora) VC z myślą o tym że to inna firma. Ty w tym czasie to bawiłeś się pewnie na balu gimnazjalnym. Znalazłem lepszą pracę w zawodzie a tutaj wpadam dla frajdy (usunięte przez administratora)

Mars
@anonymous 08.01.2019 14:45

No i sam widzisz jaka z ciebie gnida :) Przez kilka lat utrzymywałeś się dzięki Veronie a teraz takie bzdety wypisujesz. Wstydu nie masz. Jawny agencie tp...

anonymous
@Mars 08.01.2019 14:54

Nie polecam was ani żadnego Call center które dzwoni takie durne projekty.

anonymous
@Mars 08.01.2019 14:54

wstydu wy nie macie(usunięte przez administratora)wciskać im produkty medyczne made in china.

Mars
@anonymous 08.01.2019 15:32

Jesteś żałosny. Przez kilka lat zarabiałeś na swoje utrzymanie a teraz nie dość, że kłamiesz (my nikomu niczego nie wciskamy) to jeszcze udajesz niewiniątko. Troll przy tobie to wzór uczciwości. Hipokryto.

anonymous
@Mars 08.01.2019 15:36

Tak, rozumiem już wszystko. Działacie jako organizacja charytatywna, dzwoniłem do ludzi aby wręczyć im prezenty. Człowieku jesteś naiwny czy po prostu głupi? (usunięte przez administratora)

Mars
@anonymous 08.01.2019 15:52

Głupi to ciebie robił :) fałszywcu. Skoro tak nagle ciebie oświeciło... oddaj kasę którą tu zarabiałeś. Zbierze się z tych kilku lat ładnych kilkadziesiąt tysięcy... JESTEŚ HIPOKRYTĄ. Nie masz wstydu.

HGW
@anonymous 08.01.2019 15:52

(usunięte przez administratora) Tak btw pracowałem chyba we wszystkich CC i powiem że lepiej się wziąć za sensowną robotę. To nie jest ani produktywne ani nic nie wnosi na tym świecie. Pracowałam brałem za to hajs ale jak mi się coś nie podoba to chyba mogę wyrazić opinię? Pozdrawiam admina tego profilu.

???
@Anonimowa w 100% 14.12.2018 11:32

to dlaczego verona nie lubi tak bardzo ecovitala?

konsultant
@HGW 08.01.2019 17:50

a dla mnie ta praca jest spoko

konsultant
@HGW 08.01.2019 17:50

a co Ci się nie podoba w veronie????

konsultant
@HGW 08.01.2019 17:50

masz jakiś problem??

Konsultantka Verony
@Anonimowa w 100% 14.12.2018 11:32

Bartek.S nigdy nie pracował w ecovital, większej głupoty nie słyszałam! Zarobił i od razu stworzył Veronę consulting potem Telemedic.

M.Adamek
@Anonimowa w 100% 14.12.2018 11:32

Cześć, jestem zainteresowany aby podjąć u Państwa pracę, jestem osobą dyspozycyjną od godz 15:00 - 21:00 pon - pt studiuję dziennie (III rok) dlatego tylko tak mogę ustalić godziny chyba że coś mi wypadnie np jakieś okienko to mam nadzieje że się dogadam. Czy może ktoś mi udzielić informacji bo na Państwa numer nie można się wgl dodzwonić, dostałem informację "napisz sms" a czekam na odpowiedź już kilka dni... Bardzo zależy mi na szybką informację.

:)
@M.Adamek 14.01.2019 11:19

z tego co wiem to od 8-16 pracują to życzę powodzenia, chyba że chcesz na godzine przychodzić haha

M.Adamek
@:) 16.01.2019 00:46

Mogli napisać, mogli odpisać od razu, dzięki za info.

Dobry ziomeczek
@Konsultantka Verony 14.01.2019 08:44

Noo tak dokładnie było sprawdzałem i nic takiego nie ma! aż mi się scyzoryk otwiera w kieszeni otwiera jak to czytam wszystko. Verona to porządna i profesjonalna firma, nie to co inne CC w Polsce. Dzięki niej przynajmniej ludzi zdrowych ile wyszło po spotkaniach, a inne firmy to tylko kasa i jeszcze raz kasa ciągnął od ludzi. Pazerstwa to nie znoszę i inaczej bym u was dawno nie pracował gdyby było inaczej!

popieram
@Dobry ziomeczek 16.01.2019 17:11

W pełni popieram to co napisałeś, masz szacun na dzielni! pozdro ziomek!

matka polka
@Anonimowa w 100% 14.12.2018 11:32

po trupach do celu? nawet jesli to co w tym złego? każdy robil błędy w życiu. Stworzył lepszą firmę wiec nie gadajcie że verona to samo co ecovital!

maksym
@matka polka 18.01.2019 11:32

przeciez eco vital I verona to to samo.

chętny do pracy
@maksym 18.01.2019 16:44

hej jaka jest u was stawka na umawianiu i na potwierdzaniu? bo z tego co wiem umawianie ma 11,70zł netto a potwierdzanie 12,50zł/h netto? Nie piszcie mi ile zarobię w 160 godzin bo móc to można ale przy odpowiedniej średniej dopiero. interesuje mnie tylko stawka minimalna.

i tyle
@chętny do pracy 22.01.2019 13:08

Bez względu na średnią jest tak jeśli przepracujesz 160 godzin miesięcznie masz gwarantowane około 2200 do ręki. To sobie policz.

Chętny do pracy
@i tyle 22.01.2019 14:58

Chętny byłbym na potwierdzenia mam nadzieję że stawką jest tam taka samą. Jak dzwoniłem Pani powiedziała że wszystko na rozmowie (jestem już umówiony) się dowiem i nie chciała rozmawiać o stawkach jakby to była jakaś tajemnica. Dzięki za info

Dziewczyna

Stabilne i pewne call. Zarobki zarobkami ale także normalni, pozytywni ludzie wśród których fajnie się pracuje.

Szary

Jestem już trzeci rok pracownikiem Verony Consulting. Jak czytam niektóre komentarze to z jednej strony chce mi się śmiać a z drugiej bierze mnie złość. Jak można być takim cynicznym człowieczkiem? Osoba pisze, że pracowała tu długi czas dobrze zarabiała i generalnie nie miała powodu do narzekania tak na kadrę jak terminowość wypłat, rodzaj projektów i atmosferę a teraz pluje w gniazdo, które ją karmiło. CZY TAKA OSOBA MOŻE POWIEDZIEĆ COŚ SENSOWNEGO? PRAWDZIWEGO? Według mnie nie, nie jest godna zaufania.

Także ten
@Szary 09.01.2019 11:35

Papież to Ty? Xd

W. Kubiak
Zweryfikowany użytkownik
@Szary 09.01.2019 11:35

Najłatwiej obrzucić błotem zawsze coś się przyklei... Inna sprawa, że w 99% fabrykują te swoje kłamstwa. To powinno być oczywiste nawet dla nierozgarniętych. Jak widać jeden typ - pod różnymi nickami - tęskni za wizytą w Watykanie. " Xd" oznacza, że ma 16 lat lub świruje "gimbazę". To nie ta firma... Tutaj dzieci nie zatrudniamy. Jak używasz cudzego nazwiska prostaczku... To podpisz się swoim, tchórzu. Każdy "anonimek" - rzucający kalumnie - mierzi i budzi wstręt. Zarabiał dobre pieniądze a teraz wymyśla jakieś bajki. Sfrustrowany, że nikt go nie docenia. Czy jest nieprawdą, że zarobki zaczynają się w Veronie Consulting od ponad 2 tysięcy netto? Czy nieprawdą jest, że pracują tu - w większości - pozytywni i sympatyczni ludzie? Czy nieprawdą jest, że na 8 godzin przysługuje 45 minut płatnej przerwy? Czy nieprawda jest, że projekty są niesprzedażowe? Tak napisać nie może. Więc wymyśla banialuki i pisze nie tyle o Firmie ile o swoich odczuciach, jest kiepski.

miśka
@Szary 09.01.2019 11:35

tacy jak oni nie mają odwagi :)

-=---89
@miśka 11.01.2019 08:20

To zwykły troll, pewnie tak mu kazali i dostaje złotówkę za wpis.

dzika
@Także ten 09.01.2019 19:05

Są tu tacy, którzy bardzo narzekali a teraz wracają z podkulonym ogonem ;D

HGW
@dzika 11.01.2019 13:18

Prawda i kłamstwa działają w obie strony, pozytywy pisane tutaj też mogą być kłamstwem. Wiadomo kto i po co się tutaj udziela.

tak
@HGW 13.01.2019 19:24

Anonimku. Prawda jest taka (nie mówmy o emocjach) zarobki spokojnie powyżej 2 45 minut płatnych przerw wypłaty na czas bezpłatne ubezpieczenie dobre godziny 8 do 16 reszta to twoje odczucia a to co napisałam PRAWDA.

Anielica
@tak 14.01.2019 09:46

Trudno nie przyznać racji a co odczuć to czasem chce mi się do góry skakać a czasem ze złości płakać. Życie.

studentka

Miałam okazje tu pracować.. po sesji wracam!! bo naprawdę sie opłaca przełożeni sympatyczni i pomocni, bez stresu i spiny najmniej wzięłam 2150 zł netto ! czyli tyle ile wynosi podstawa. Ogólni jak juz sie człowiek wdroży to na spokojnie średnia jest do zdobienia co sie wiążę z podwójnie większa kasa.

OK!
@studentka 19.01.2019 08:31

Bez przesady :) jeśli się ma dobra średnią taką 3+ to okolice trzech tysięcy do ręki jak najbardziej są możliwe i co ważne nie trzeba pracować w tym celu po 200 i więcej godzin.

cacy

Jeśli już w telemarketingu to tylko tutaj. Tak ze względu na zarobki jak i normalną atmosferę. Nikt tu nie chodzi z napompowanym ego. I co również ważne nie trzeba biegać za tym co się zarobiło. Wszystko na czas podane na tacy.

Maka

Czy pracuje się tylko po 8h czy dłużej ??

lena
@Maka 17.01.2019 19:34

od 8-16 a w soboty (2 obowiązkowe) od 8-15. W tym masz 45 minut płatnych przerw.

matka polka
@Maka 17.01.2019 19:34

Od 8-16 pracujemy w ludzkich godzinach, wszystkiego dowiesz się na miejscu :) lepszej pracy nie znajdziesz na tym świecie! Pozdrowionka! :)

Tu i tam
@matka polka 18.01.2019 11:30

Nie muszę się martwić o zarobione pieniądze, nikt tu nie ucina bez ostrzeżenia z wypłaty jak w Tele-Promo. No i kadra bez porównania. Przynajmniej wysłowić się i pomóc potrafi :D

Matka Polka
@Tu i tam 18.01.2019 13:37

W telepromo jest plusem to że masz dwa etaty a zarobki nieco wyższe. Pracuję u was tylko dlatego bo mieszkam na LSM :p moja koleżanka tam pracuje i nigdy nikomu nic nie ucięli.

Matka Polka
@Matka Polka 19.01.2019 17:23

Co wy tak usuwacie? Napisałam co myślę. I tak każdy przeczytał.

misia

nagadać się trzeba ale zarobić spokojnie można gruba kasę ;)

Emila

Miałam wiele obaw.. Spróbowałam. Polecam. Opłaca się :)

Sprawdź to sam!

Jeśli na poważnie szukasz pracy gdzie można dobrze zarobić (jestem tu od ponad roku i nigdy nie dostałem mniej niż 2100 na rękę) dzięki stawce, premiom, konkursom z nagrodami w postaci gotówki to zapraszam i szczerze polecam. Przyjdź i sprawdź. Nie kieruj się bełkotem osób, które się nie sprawdziły albo odeszły z Firmy, która niejednokrotnie utrzymywała ich przez dłuższy czas a teraz ośmieszają się pisząc bzdury. Sprawdź samemu.

Smerf pracuś
@Sprawdź to sam! 08.01.2019 12:36

Dokładnie! Najlepiej dotknąć samemu a frustratami się nie przejmować. Pozdrawiam.

tyle i już
@Sprawdź to sam! 08.01.2019 12:36

Nie wolno sugerować się opiniami byłych pracowników. Tłukli kasę i jakoś wtedy nie mieli żadnych obiekcji. Teraz ich opinie są warte mniej niż kłaki na klacie. Nikt tu niczego nikomu nie wciska :) Zadanie telemarketingu jest zupełnie inne. Jak juz ktoś napisał mieć pretensje do telemarketerów to tak jakby mieć pretensje do producenta aut o wypadki. Naprawdę najlepiej samemu przetestować, zawsze można przecież zrezygnować.

realnie
@tyle i już 09.01.2019 08:16

Są tacy, dla których każda praca będzie zła bo wymaga pracy... I jacy niezadowoleni są z tego powodu, że pracodawca wymaga spełnienia określonych warunków. Ja nie wiem o co im chodzi? Gdzie indziej często bez żadnego doświadczenia i umiejętności dostaną za same godziny i to wcale nie jakieś masakryczne a tylko te 160/mies. ponad 2 tysiące do ręki? Nie wspominając o premiach i łatwych konkursach z nagrodami pieniężnymi? Cóż moge im tylko życzyć powodzenia... Niech się wezmą za politykę :) tam tez nie trzeba mieć specjalnych kwalifikacji...

Kla
@realnie 10.01.2019 08:10

Taka prawda :)

Tele-Promo
@Kla 16.01.2019 08:29

teraz jeszcze więcej można zarobić!

ABC

Niektórym będzie źle w każdej pracy... W telemarketingu bo trzeba mówić... Na kasie bo trzeba sprzedawać... Jako kierowca bo trzeba jeździć... Żadna praca ich nie zadowoli bo w każdej trzeba pracować. Tutaj trzeba się nagadać ale to się opłaca już za same godziny (160 w miesiącu) ma się gwarantowane 2200 do ręki. Do tego dochodzą niemałe premie za przekroczenie poziomu 2,75 zaproszenia na godzinę co nie jest jakoś specjalnie trudne. Fakty a nie mity są takie, że najlepsze konsultantki zawsze zarabiają w granicach 3 netto. Tylko trzeba chcieć.

Marian P.
@ABC 08.01.2019 08:16

Dokładnie! Malkontentów i Ferdynandów ci u nas dostatek.

Realistka
@ABC 08.01.2019 08:16

Zgadzam się namnożyło się takich bez liku. Tylko rękę potrafią wyciągać, nic więcej. Dobrze pracuję i tu dobrze mi za to płacą. Jestem realistką wiem co potrafię i jakiem mam kwalifikacje. Jak na call center to lepiej niż w Veronie być nie może.

Pati
@ABC 08.01.2019 08:16

Powiem tak jak dla mnie to ta praca jest dobra. Nie miałam żadnego doświadczenia, dzień po dniu się uczyłam i teraz wychodzi mi to całkiem nieźle. Ostatnia wypłata na czysto 2300.

Kla
@ABC 08.01.2019 08:16

ABC trafiłeś w sedno! Są tacy, którzy chcieliby nic nie robić a zarobić.

rialto
@ABC 08.01.2019 08:16

Najważniejsze, że pieniążki rzeczywiście dobre. W końcu przychodzę tu do pracy a nie na spotkania kółka wzajemnej adoracji. Sama praca nie jest jakaś specjalnie masakryczna.

popieram
@rialto 16.01.2019 14:48

praca jest spoko!

Zostaw opinię o Verona Consulting - Lublin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Verona Consulting